Keresés

Részletes keresés

Longdickman Creative Commons License 2016.01.20 -3 0 1183

Az melyik betegség amitől repedezik a makk? :O

Előzmény: Kidobóstorta (1179)
istván1997 Creative Commons License 2016.01.20 0 0 1182

lankadtan teljesen hátra tudom,míg merev állapotban csak egy kicsit tudom

Kylar R. Creative Commons License 2016.01.19 -1 0 1181

Mindenekelőtt írd le, mi is pontosan a helyzet, mennyire tudod hátrahúzni ha lankadt, mennyire ha merev, stb.

Előzmény: istván1997 (1180)
istván1997 Creative Commons License 2016.01.19 0 0 1180

Hogyan nyújtsam?

Kidobóstorta Creative Commons License 2016.01.18 -1 1 1179

"Véleményem szerint aki nem bírja megszokni annak is a fejével van a baj nem a farkával. "

 

Hogyne. Csak a te fejeddel van minden rendben, nem annak a fejével, aki nem igazán akarja megszokni a nehezen vagy fájóan működő, természetellenes állapotot. Repedezett, károsodott makkot, amivel a szex is rosszabb. Pffff......

Előzmény: Longdickman (1168)
Kidobóstorta Creative Commons License 2016.01.18 -1 1 1178

Az, hogy a műtét utáni állapothoz mindenki hozzászokik, természetesen nem igaz. Vannak, akiknek érzékeny és ez a problémájuk, van, akinek meg pont az ellenkezője. Utóbbi az sokkal tipikusabb.

A makk nem arra van kitalálva, hogy magában legyen, ki tud száradni könnyen, főleg hideg és száraz időben, hasonlóan cserepesedhet ki, mint a száj a szélben.

A leírásod alapján tényleg durva a szűkületed, azonban én futnék még néhány kört, hogy tényleg mindent le kell-e majd vágni. Sokan bevágott, legalább valamennyire megmaradt fitymának is örülnének, nem hiszem, hogy az egészet le kellene vágni, főleg nem úgy, ahogy azok szeretnék, akik itt minden topicot telenyomnak körülmetélés-reklámokkal, mert erre izgulnak... menj orvoshoz, eleve az a fontos, hogy MENJ és ne a net előtt ülj, mert ez a sok okoska itt nem vállalja ám magát élőben, ha bármikor a szuper tanácsok gazdáit keresed, soha nem találsz majd élő embert, aki belenézne a szemedbe. 

Orvosból se csak egyet kérdezz meg lehetőleg. Az orvosok többsége elég józan kis hazánkban és nem szeret vagdosni, ha nem muszáj. De vannak, akik szeretnek, ebben sajnos még nincs egyetértés, amíg az egészségünk biznisz, addig ezt le kell nyelni. Az USA-ban is kb 20-25 éve kezdtek magukhoz térni, nem nagy csinnadrattával, de szépen leépítik a körülmetélés-őrületet, a mandulaműtét-őrülethez hasonlóan. Nehezen kezelhető a helyzet, érthető, hogy a rosszul fizetett orvosok szeretnek csak egyszer vágni, emiatt is mondhatják neked, hogy teljes körülmetélés kell, nekik az az egyszerű. Te viszont így veszíted a legtöbbet, nem vagyok biztos benne, hogy teljesen vágni kell, főleg, ha csak egy orvos látta.

Ha rosszul sikerül valami, a hozzászólókra ne számíts. A tapasztalat szerint aki rosszul jár a körülmetéléssel, az később rengeteg orvost fölkeres, nagyrészt már hiába, mert nem lesz miből dolgozni. Nálad még van miből dolgozni, keress jó szakembert és ne spórolj ezen, ha adhatok egy jótanácsot....

Előzmény: Törölt nick (1167)
Kidobóstorta Creative Commons License 2016.01.18 -2 3 1177

Szia!

 

 

Légy nagyon-nagyon óvatos, hogy kire hallgatsz itt. Van egy nagyon makacsul kitartó kis társaság, amelyik mindenkit (fiúkat, férfiakat, fiús anyukákat) minden apropóból próbál rávenni arra, hogy műttessék magukat.

Ismertetőjeleik:

 

1. panaszos pár sora alapján menthetetlen szűkületet diagnosztizálnak lazán a neten

("Ez erősen relatív fitymaszűkület gyanús")

 

2. azonnal jönnek kedvenc megoldásukkal

("Ebben az esetben a tuti megoldást a teljes körülmetélés jelentheti")

 

3. a közutálat miatt már óvatoskodás is bele kell, hogy férjen mellé

("Bár lehet, h elsőre a fékátvágás is segíthet, ha nem akarod magadat rögtön metéltetni.")

 

4. saját sztori jön, ami nyilván annyira hiteles, amennyire a szuper vagdalós jótanácsok

("Nekem mereven szintén nem ment hátra magától és ha hátrahúztam feszített. Fékátvágást választottam, ami után jobb lett sokkal. Igaz, h magától nem megy hátra, de már nem szorít, nem fáj, ha hátrahúzom és a makk mögötti árok is szabaddá válik ilyenkor. Sokkal jobb így a maszti és a szex is... Ajánlani tudom"

 

5. műteni tehát jó, de meg kell erősíteni újra a lényeget, hogy KÖRÜLMETÉLŐDJÉL, akárki vagy, akármilyen bajjal

("de a körülmetélés is megoldás lehet, nem kell egyiktől sem tartani.")

 

6. a lényeg: elterelni a meghülyítendőt a többiektől, hogy PRIVÁTBAN lehessen bombázni a jótanácsokkal.  Így senki nem szólhat közbe, hogy mégse biztos, hogy jó buli...

("Ha van kérdésed, nyugodtan írj, akár privátban is.")

 

 

Előzmény: gabriel petrelli (1161)
Kylar R. Creative Commons License 2016.01.17 -2 1 1176

Ha nem beteg a fitymád (pl. valami fertőzés van stb.) akkor rendszeres nyújtással nagy valószínűséggel megszerelhető.

Előzmény: istván1997 (1175)
istván1997 Creative Commons License 2016.01.17 0 1 1175

A fitymaszűkületet lehet otthon valamivel kezelni?Ha igen akkor mivel?

Kylar R. Creative Commons License 2016.01.08 -2 1 1173

A fitymatúltengés kedvenc „szakkifejezésem”, főleg hogy nincs rá pontos (de leginkább semmilyen) definíció, és amúgy mindenre szokták mondani, akár kóros, akár nem (történetesen a problémát okozó fityma hosszúság nagyon ritka)

 

Node.  A bőr ha amúgy nem beteg (vagyis ha nincs valami fertőzés, vagy egyéb olyan fennálló dolog ami miatt sérülékeny vagy a sérülések rosszul gyógyulnak), tágítható.  Nem gyorsan, ez igaz, de ugyanazon az elven, ahogy fülcimpát vagy afrikai törzsek ajkakat nyújtanak – kifeszítve tartod a bőrt (kézzel, valami tárggyal, stb.) akkor egyrészt nyúlni fog mert rugalmas, másrészt nőni fog, mert olyan.

 

Érdekességek:

http://fimoz.ru/gallery.htm (nem tudom pontosan hogy csinálja...)

http://www.phimocure.net/

https://phimosisjourney.wordpress.com/

 

Előzmény: Törölt nick (1172)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.08 0 0 1172

- csak néhány mm-t, nagyon keveset, alig valamit

- micsinálni? %O fitymatúltengésem is van egyébként...

- nem hinném, próbálgattam én már sokat, ez teljesen esélytelen... :-( amúgy kisebb (kamasz) koromban petyhüdt ("lógó") állapotban még fel lehetett húzni (állóban már akkor sem...), de perpillanat (és már jó ideje, nem tudom pontosan mióta) már úgy sem lehet...

Előzmény: Kylar R. (1171)
Kylar R. Creative Commons License 2016.01.08 -2 0 1171

Hát ez nem egészen az, amit kérdeztem, de annyira nem baj :)  Akkor inkább felteszek pontosabb kérdéseket:

 

– Hát mm átmérőjűre tudod kinyitni a fitymádat?  Illetve a makkon meddig tud hátramenni?

– Próbáltad-e valaha nyújtani?

– Megpróbálod-e a következő egy hónapban, hátha még akár megy is?  (Nem, egy hónap alatt nem lesz tökéletes a dolog, ez teljesen nyilvánvaló, de valamilyen haladást el lehet érni ennyi idő alatt, amivel akár megkérdőjelezhető a műtét, hosszabb távon meg megúszhatod, hogy a fedetlen makkoddal kelljen szenvedni pár hónapig)  (Erre amúgy segédeszközök is léteznek, de arra most amúgy sincs idő)

 

Előzmény: Törölt nick (1170)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.08 0 0 1170

"Nem írtad le, hogy foglalkoztál-e már nem műtéti, konzervatív gyógymódokkal"

Nem.

 

"az orvossal való konzultáció során felmerült-e ténylegesen az, hogy csak részben módosítják a fitymádat"

Hát mondtam neki a plasztikát, meg kérdeztem tőle, hogy lenne e valami más alternatíva a körülmetélés helyett, azt mondta nem...

Előzmény: Kylar R. (1169)
Kylar R. Creative Commons License 2016.01.03 -2 0 1169

Hát igazából nem tudom.

 

Egyrészt van az amit Longdickman mondott, hogy elég nagy tévedésben vagy a mindenféle %-okkal kapcsolatban, és úgy érzem a leírás alapján, hogy sokmindent csak bebeszélsz magadnak és igazából feleslegesen parázol rajta.

 

Abban mind egyetértünk, hogy a jelen helyzet szuboptimális, a lehetséges megoldásokban biztos szögesen ellentétes dolgokat fogunk mondani :)  A tisztálkodással kapcsolatban annyi, hogy a te esetedben is megoldható a vizes öblítés (ami amúgy bőven elegendő tisztítás gyanánt), s nem te leszel/vagy az első ember a világon, akinek nem hátrahúzható a fitymája.  Ha nem okoz konkrét problémát, akkor nem kell belelátni világvégét (bár, hangsúlyozom, nem éppenséggel jó állapot szerintem sem) – lehet tisztán tartani, lehet vele szexelni (fitymaszűkület milyenségétől függő mértékben), lehet vele maszturbálni, védve van a makk, stb.

Ha viszont van visszatérő gyulladás, amit nem csak úgy beleképzelsz, akkor valóban cselekedni kell.

 

Viszont nagyon tartasz az érzékenységtől, és valóban el fog tartani egy ideig míg az alább hagy.  Plusz ugye magának a sebnek a gyógyulása.

 

Nem írtad le, hogy foglalkoztál-e már nem műtéti, konzervatív gyógymódokkal (a szó „megtartó” értelmében), és hogy ezek bármennyire hatásosak voltak-e, valamint azt se írtad le, hogy az orvossal való konzultáció során felmerült-e ténylegesen az, hogy csak részben módosítják a fitymádat (pl. le se vágnak belőle csak átszabják („plasztika”), vagy csak a szűk részt vágják le és akkor csak a seb gyógyulásáig kell elviselni a fedetlen makkot és az erekció se feszegeti a sebet...)

Előzmény: Törölt nick (1167)
Longdickman Creative Commons License 2015.12.30 -4 0 1168

Szervusz!

Ezt a 40%-ot honnan vetted? Gondolj bele, majdnem minden második ember... Alkalmaznának olyan orvosi beavatkozást aminek ekkora a kockázata?
Jó lesz az 4%-nak is, ha van ilyenről statisztika.
Véleményem szerint aki nem bírja megszokni annak is a fejével van a baj nem a farkával. Az éjszakai merevedések tényleg elég fájdalmasak tudnak lenni amíg benn vannak a varratok, de mire kiszedik már meg is lehet szokni, hogy szabadon van. Urológusok a makk túlérzékenységére szokták javasolni a fityma visszahúzva hordását is, vagy ha nem megoldható akkor a körülmetélést. Ennél érzékenyebb már nem lesz, csak érzéketlenebb az idő múlásával.
De majd jönnek itt a fórumon olyanok, akik javasolják, hogy nyújtsd vissza, és akkor újra érzékeny lesz :)

Előzmény: Törölt nick (1167)
Törölt nick Creative Commons License 2015.12.29 -1 0 1167

Sziasztok! 32 éves vagyok, fitymaszűkületem van (sehogyan sem húzható már hátra), jövő február elején megyek műtétre (körülmetélés)... Tudom, egy "kissé" későn, de nem ezért írok, hanem mert az ezzel kapcsolatos legnagyobb aggodalmaimat szeretném leírni, hátha tud valaki valami értelmeset, megnyugtatót, tanácsot mondani rá... EE|33-mal konzultáltam már ezzel kapcsolatban korábban email-ben...

Ahogy írtam tehát fitymaszűkületem van, amit már nagyon régóta (hosszú évek / évtizedek óta) nem tudok hátrahúzni egyáltalán... Kisebb koromban lógó állapotban még ment valamennyire (már akkor sem tökéletesen), de igazából akkor se nagyon mostam, mert rendkívül érzékeny a makkom, és ha már csak egy kicsi víz is hozzáért, akkor nagyon kellemetlen volt, és fájt... Így hanyagoltam ezt a dolgot... Viszont most ha majd körülmetélnek (ráadásul szerintem teljesen, mivel ez a fityma már valószínűleg menthetetlen...), akkor szabadon lesz a makk, és az több ebben érintett ismerősöm szerint is rendkívül kellemetlen és furcsa lesz... Állítólag a férfiak 40%-a soha életében nem tud hozzászokni a körülmetélés utáni állapothoz (irritálja a nadrág, stb...), és mivel ugye nekem a makkom amúgy is rendkívül érzékeny, nagy esélyem van rá, hogy benne leszek abban a 40%-ban... Ráadásul ami a legrosszabb, hogy egy jó ideig biztosan nem fogok tudni hason aludni a műtét után (az ismerőseim szerint akár 6 hétig sem), viszont én egész eddigi életemben csak hason tudtam aludni és elaludni, sosem aludtam háton és nem is tudtam, és nem tudom, hogy hogyan fogok tudni háton elaludni... Szóval ezért félek annyira a műtéttől, hogy utána mi lesz fityma nélkül a rendkívül érzékeny makkommal, hogy fogok ehhez hozzászokni és hogy fogok háton aludni... Bár azt is mondták, hogy vannak mindenféle érzéstelenítő szerek, amivel lehet kenegetni, ami csökkenti az irritációt és a fájdalmat, az ebben jártas ismerőseim annyira negatívan beszélnek a körülmetélésről, hogy sokszor már úgy vagyok, hogy nem fogok belemenni a műtétbe... De gondolom ez így sem maradhat a végtelenségig, hogy nem tisztítom a makkot, mert szerintem az már jó régóta gyulladásban is van a különböző oda került kórokozók, stb... miatt és ha nem csináltatom meg előbb-utóbb ezt a műtétet, azt az orvos is mondta, hogy akkor elrákosodhat... Hacsak már nem rákosodott el mostanra, és már nincs túl késő... Bár feltételezem azért nem, mert annak azért gondolom lenne valamilyen fájdalmas tünete... Viszont az kész csoda, hogy ilyen sokáig nem jelentkezett semmi ilyen tünet, hiszen ez már évtizedek óta el van hanyagolva... De nagyon-nagyon-nagyon félek attól, hogy képtelen leszek hozzászokni a fityma nélküli léthez... És ha mindez még nem lenne elég, ráadásul alvás közben gyakran van merevedésem, így nem tudom mi lesz a friss műtét után, már ha valami csoda folytán majd mégis sikerül akkor aludnom...

Rich80 Creative Commons License 2015.12.12 -1 0 1166

Ez erősen relatív fitymaszűkület gyanús. Ebben az esetben a tuti megoldást a teljes körülmetélés jelentheti. Bár lehet, h elsőre a fékátvágás is segíthet, ha nem akarod magadat rögtön metéltetni. Nekem mereven szintén nem ment hátra magától és ha hátrahúztam feszített. Fékátvágást választottam, ami után jobb lett sokkal. Igaz, h magától nem megy hátra, de már nem szorít, nem fáj, ha hátrahúzom és a makk mögötti árok is szabaddá válik ilyenkor. Sokkal jobb így a maszti és a szex is... Ajánlani tudom, de a körülmetélés is megoldás lehet, nem kell egyiktől sem tartani. Ha van kérdésed, nyugodtan írj, akár privátban is.

Előzmény: gabriel petrelli (1161)
topa tapir Creative Commons License 2015.12.11 0 0 1165

Hali, ma(pentek) van egy hete, hogy korulmeteltek. a doki azt mondta masnap le is vehetem a kotest. Meg is tettem azota kamillaba es betadines oldatba logatom meg ecsetelem a szerszamot. Eddig nem vmi nagyon problemam verzes, vagy genny kapcsan, de a csutortoki napon elegge elkezted ilyen sargas valadek szivarogni, de nem alul ahol a varratok vannak hanem felul ill. Oldalt a bor alol. neztem mar egy csomo forumot, leirast meg felhvitam az orvost is hogy ez mennyire problema de azt olvastam/ mondta hogy normalis/elofordul hogyha igy folydogal vmennyi. Szerintetek is oke ez a dolog, foleg hogy az elejen nem volt ilyen csak 4-5 nap utan. Illetve lehetseges e ejszaka alig alszom mert folyton merevedni akar a cerka es elegge faj , hogy esetleg ahogy felallt es feszult a bor vmi kis varrat elszakadt es abbol szivarog? Meg hogyha mondjuk letorlom akar kamillaval / betadinnal egy olyan 15 perc mulva megint folyik egy kicsi. 

Kylar R. Creative Commons License 2015.12.07 -1 0 1164

Feltöltheted ide is, legalább látjuk, mi van :)

Előzmény: Petizokni (1163)
Petizokni Creative Commons License 2015.12.07 0 0 1163

Nekem is szűkületes igaz án nem zavar ha valakit  érdekel képet mailba cserébe küldök     szentep@airlink.hu   címen 

Kylar R. Creative Commons License 2015.11.29 0 0 1162

Mit jelent pontosabban, hogy nem úgy néz ki ahogy ki kellene néznie?

Előzmény: gabriel petrelli (1161)
gabriel petrelli Creative Commons License 2015.11.29 0 0 1161

üdv! nekem sajnos olyan problémám van, hogy merevedéskor, bár le tudom húzni a bőrt a makkról, teljesen, de abszolút nem olyannak kellene kinéznie a 'szerszámnak', ahogy. ha tovább próbálnám húzni, ahogy kellene kinéznie, akkor már fáj. (szűk lehet a bőr, talán.)

Törölt nick Creative Commons License 2015.11.05 0 0 1159

Ja, igen. Rosszul írtam: mereven hátra tudom húzni a bőrt gond nélkül, csak magától nem jön hátra. És igen, korábban volt nálam rövid fék gond de azt megműtötték.

Előzmény: EE|33 (1158)
Kidobóstorta Creative Commons License 2015.10.31 0 3 1156

Ha már azt nézem, ki ír "sületlenségeket", szerintem nem EE teszi ezt...

Kisgyerekes anyukáknak meg nem kell hülyeségeket ajánlgatni, csak, mert valami nálad bevált. Vagy mert valamire gerjedsz. 

Előzmény: Kobra0001 (1153)
Kylar R. Creative Commons License 2015.10.23 -2 1 1155

A fitymatúltengés egy gyakorlatilag nemlétező „betegség”.

 

Ha nem jön magától hátra a bőr, de amúgy hátrahúzható, akkor semmi bajod.

Ha nem húzható hátra a bőr, az meg nem fitymatúltengés, hanem fitymaszűkület, és az esetek nagy részében a fityma eltávolítása nélkül is orvosolható.

Előzmény: Törölt nick (1154)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.23 0 0 1154

Fitymatúltengéssel érdemems metéltetni? Mereven nem jön hátra a bőr..

Kobra0001 Creative Commons License 2015.10.21 -2 0 1153

Kedves EE!

 

Nem fogok vitatkozni veled mert a fórumot visszaolvasva rajtam kívül is voltak páran akik írásodat sületlenségnek nevezték. Nem ohajtom folytatni.

 

Egyetlen pontban viszont bele szólok. Ne írj ostobaságokat a letapadást 10-11 éves korban kell elkezdeni rendezni mert valaki ezt az eszetlen okfejtésedet még komolyan veszi!

A szteroidos krémek oktatására is annyit írok NO comment. Ha valaki ilyesmit használ rövid időn belül rá fog jönni pénzkidobás az ablakon.  Ha gyulladás miatt van szűkülés esetleg segítenek a kenőcsök de más esetben NEM.

 

A összes pontjaidra nincs módomban válaszolni mert vannak pontok amikhez összeségében senkinek semmi köze mert nem a témába illő.

 

1.  A bőr berepedezése után egyértelmű volt mi történt 1-2 napon belül. Bőr orvos konzultációja után kerestem fel az Urológust és végeztettem el a metélést. És mivel felnőtt korban a cukor is kiválthatta ellenőriztetem a vércukor szintet.

 

2.Pontosan tudtam mit kell tennem. Az első pontban válaszolva.

 

3. Azért vártam az műtéttel mert bizonyos ideig nem érheti víz a sebet és én több hétig nyaraltam rövid pihenőkkel itthon. Ha krónikus dolog lett volna akkor azonnal intézkedek de ilyesmi miatt kihagyjam a tengeri nyaralást?Az idő rövidsége miatt a befizetett összeget nem kaptam volna vissza és ugy gondoltam ami közben bejött, huzhatom 1-2 hónapot.  Így is kockáztattam mert a tisztálkodás nem volt megoldva és kockáztattam a gyulladást is de jól sült el.

 

Felnőtt ember vagyok maradjunk ennyiben. A kor lényegtelen mert ilyesmi bármikor előfordulhat 0-60 éves korig. Egyáltalán nem vagyok se szégyenlős se gátlásos mert nem volt problémám kis korban, serdülő de még felnőtt korban sem. Idáig. Egyszerűen vázoltam a szülőnek mik fordulhatnak elő serdülő korban. Nem azt jelenti be is válik.

 

4. Mint írtam nem volt gondom előtte.

 

5. Erre nincs mit írnom mert akkor kellene válaszolnom ha a négyes pont válasza nem lett volna.

 

6. Erre a kérdésre fogalmam sincs milyen válaszokat vársz de nem a témába illő. De körülnézek van e olyan rovat ahol ezzel foglalkoznak és válaszolok.

 

7. Ez a párom és az én magánügyem nem fórumra való téma kivel, mikor és hogyan!

 

8. Erre fentebb válaszoltam

 

9. Ez megint milyen kérdés? Mint megírtam nincs olyan kenőcs ami a teljes szűkülést megoldotta volna. És ha igen amit nem hiszek el akkor se lehetett volna tovább húzni, elkerülni mert a tisztálkodás nem volt megoldva. Így is pár hónapot csúsztattam a dolgot kockáztatva a gyulladást egyéb betegségeket.

 

 

Ez fórum. Ne néz le senkit aki felkeresi az oldalt nincs önkritikája, egyéni véleménye. Egy forum ólvasoja azért jön ide mert problémája van és tanácsot kér illetve tanácstalan.  Aki komolyabban foglalkozik a témával az úgy is át olvasgassa ezeket az oldalakat és levonja a megfelelő konzekvenciát. Lehet valaki a te írásodat elolvassa és valóban 11 éves korig semmit nem csinál a fiú gyereke fitymájával. Kiváncsi vagyok utána mit tud csinálni vele. Valószínűleg kenegetheti a szteroidos krémjeiddel aminek a végén rájön semmit nem ért el és így is ugy is az asztalon köt ki. :)

 

Az adott kérdésemre  megkaptam a választ részben 2 hozzászólással ezelőtt amit köszönök részben egyéb formában fórumokon is.

 

u.i: Tanácsot , ajánlást elfogadok. De oktatást nem. Feltételezem nem volt körülmetélésed. Gondolom szteroidos kenőcsökkel javítottad az állapotodat annak idején ami valószínűleg gyulladás miatt volt és javult is. Neked ilyen téren van tapasztalatod és ezt reklámozod vagy tanácsolod. Nekem másik módban volt /van/gyógyulás.  Én viszont azt. De nevelést illetve oktatást személyemre vonatkozóan vissza utasítom. Mindenkinek a forumon más a nézőpontja. Lehet helyeselni vagy kritizálni de olyan tapasztalat híján valakit számon kérsz na ezt nem.

 

 

Kylar R. Creative Commons License 2015.10.20 -2 0 1151

De hogy válaszoljak a kérdésedre:

 

> Mikortól lehet használni a Neogranormon kenőcsöt?

 

A seb begyógyulása után, vagyis amikor a varratok és a seb (a var) leesett.

 

> Ha elkezdem kenni a betadon kezelés után alkalmazzam a kenőcsöt igaz?

 

A betadin fertőtlenítő hatású, de mint azt te is tudod, egy rétegben rajta marad a kezelt területen.  A neogranormon pedig úgy tudja kifejteni a hatását, hogy ha fel tud szívódni rendesen a bőrbe.  Következésképp legyen a kezelendő terület tiszta (a seb beforrta után már amúgy sincs szükség betadinozni) és száraz, és úgy kend be.

Előzmény: Kobra0001 (1149)
Kylar R. Creative Commons License 2015.10.20 -2 1 1150

> Ha nem megy a bőr felhúzása 5 éves korig utána se fog menni. Kenőcs nincs ami tágítsa.

 

Ebből a két mondatból egyik se igaz.

Előzmény: Kobra0001 (1149)
Kobra0001 Creative Commons License 2015.10.20 -1 1 1149

Történetem júniusban kezdődött. Egyik napról a másikra merev állapotban nem tudtam csak félig hátra húzni a fitymát. Ernyedt állapotban továbbra is probléma nélkül kivéve, hogy közép tájban egy gyűrű jelent meg. A további változás július végén folytatódott amikor az egyik nap berepedezett a bőr és ernyedt állapotban is alig tudtam hátra húzni illetve ami riadalmat okozott vissza húzni eredeti állapotba.Ez 2 nap tisztálkodásig tartott. A harmadik napon beállt a teljes szűkület. Se előre se hátra. Nyaralásokat letudva  a múlt hét szerdán volt körülmetélésem. Dr Fekete Ferencnél csináltattam. Még július végén találtam rá az oldalára és mindenképpen vele akartam megcsináltatni. Ami mellette szólt. Szakértelem, nem kellett befeküdni kórházba, a beavatkozás után 1,5 órával haza enged, csak ő van bent műtétkor és nincs ott közönség, ápoló, nővér, medika stb, maximális kiszolgálás nincs szike hanem lézer és még sorolhatnám. Az árjegyzék megtalálható a honlapján nem titok 110 000 ft volt. De ha kórházba megyek annak az orvosnak is minimum 30 000-et kell fizetni hálapénzként így nekem megérte, hogy a kórházat elkerüljem illetve a műtős ápolok, nővérek mosolygását elkerüljem.

Megbeszélt időpontban fogadott. Az anyagiak és a kötelező papírok elrendezése után átkísért egy másik szobába felfeküdtem az ágyra és a fertőtlenítés után neki látott a beavatkozásnak. 1 injekció lejjebb és talán feljebb is ezt nem tudom és már kezdődött is a beavatkozás. Az operáció során csak zümmögést lehetett hallani illetve ahogy régebben mások is írták kisebb égett szagot. Bizonyos pont elérésekor éreztem fájfdalmat így ismét kaptam érzéstelenítést majd a vágás végeztével jött az össze varrás. Egy zöld lepel volt elém téve de pontosan tudtam a folyamatokat mikor mit csinál. Érezni nem lehetett de a mozdulatokból illetve a tájékoztatásából lehetett tudni mi következik.

Maga a folyamat kb 25-30 percig tartott. Közben zene szolt a háttérben . Se előtte se utána nem voltam ideges. Úgy mentem oda mintha házi orvoshoz mennék. Talán ennek is volt köszönhető, hogy se lelkileg se fizikailag egyáltalán nem viselt meg a dolog. A befejezés után felöltöztem és kb fél óra várakozás után leellenőrizte a doki nincs e vérzés és távoztam. Kaptam tőle egész oldalas tájékoztatást és kötszereket.

Betadint és Neogranormont mindenképpen be kell szerezni! Különösen az elsőnél a kötéscserekor szükség van. Semmi fájdalom nem volt távozás után. Végig tömeg közlekedéseztem a várost majd  rokon látogatás után jó pár kilométer vonatozás után se éreztem fájdalmat és nem is érzek a mai napig se. A kötés cserét az operáció után 2 nappal kellett először elvégezni.  A doki pontosan megírta ha beragad a kötés /itt írom nem is a vértől inkább a Beatdintol/ áztassam át beadinnal utána folytassam a letekerést. Az első-2-3-4 napon ez nem teljesen sikerült mert bizony volt alkalom a cserék során gézt kellett a sebhez tartanom, hogy elálljon. Szerencsére ahogy a használati utasításban szerepel seb lenyomás után 5-10 perccel el áll a vérzés itt is ez történt. Kb 4 napnak el kellett telni mire az ember magától rájön a helyes vérzés mentes kötés cserére. Hiába van konkrétan leírva néha alkalmazni nehezebb mire rájön az ember. 6 nap telt el a műtét óta. A mai napon már makk alá tudtam húzni a bőrt. Előtte ez nem ment de magát a varratokat illetve a sebet tudtam kezelni. Ezek szerint a duzzanat csökken.Fájdalom továbbra sincs és a makk érzékenysége se vészes illetve úgy érzem javuló tendenciába lépett. 

Akinek bármilyen problémája van illetve az alattam levő anyukának írom ha nem megy minél előbb csináltassa meg a körülmetélést a kisfiúnak. Ha nem megy a bőr felhúzása 5 éves korig utána se fog menni. Kenőcs nincs ami tágítsa. És ha serdülőkorba jut még rosszabb lesz a helyzet amikor növekedésbe lép és rájönne a használatra. Ha kisgyerek akkor nem kapja meg a szülőtől felnőtt korában miért nem csináltatta meg. Illetve jelenleg csak pisilésre használja de ha eljön az idő előfordulhat annyira viszahuzodó lesz a szűk fityma miatt nem mer majd közeledni a lányokhoz illetve sexuális kapcsolatot kialakítani mert fél a kudarctól.

Ez a beavatkozás valóban fájdalom mentes előtte, közben és utána is. Ha magán rendelőbe megy még az sincs be kelljen feküdni mehet haza.

 

Viszont most én is kérdezek mert a használati utasításomban nem szerepel.

6-ik nap telt el a metélés óta. 2 napja nincs semmilyen vérzés. Mikortól lehet használni a Neogranormon kenőcsöt? Idáig Betadin és kötés volt. Ha elkezdem kenni a betadon kezelés után alkalmazzam a kenőcsöt igaz?

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!