Keresés

Részletes keresés

békörmen Creative Commons License 2003.03.09 0 0 26
üdv!

zyrtec-et én is szedtem, nekem nem használt, ha neked igen, akkor 1-0 oda.

reménykedni kötelező.

még egy: nekem amikor először kijött (5 éve) és 10-11 hónapig nem múlt el, akkor egy váratlan dolog gyógyitott meg: a partnercsere

Előzmény: kicsiarabella (25)
kicsiarabella Creative Commons License 2003.03.09 0 0 25
Kedves bekörmen!

Köszi valaszod! Zyrtec nevü gyogyot szedek, de mar vagy december ota. Szoval jo ideje, es amint abbahagyom 3. napon mar jönnek is vissza. Legutobb elegge durvan, en hülye, meg csak vartam es vartam, hogy elmuljon, de csak szenvedtem.
A gyomorfajdalom most mar valahogyan enyhült, de gyakran van hasmenesem sajnos.
Nem volt vizelet,szeklet meg ehhez hasonlo vizsgalat, mert nagyon hirtelen vissza kellett utaznom. Most mar banom, mint a kutya, hogy nem forditottam ra több idöt, akkor megsporoltam volna ezeket a dolgokat. Vagy lehet, hogy nem?
Mindenesetre lehet, hogy elöbb hazamegyek, mar alig varom! Es remelem pontot tudnak majd az orvosok tenni a dolog vegere! Vagy ez csak egy alom es ne legyek olyan optimista?
Üdv, majd jelentkezek, de lehet, hogy csak kesöbb, mert elutazom!
Addig is minden jot mindenkinek es jobbulast!
kicsiarabella

Előzmény: békörmen (24)
békörmen Creative Commons License 2003.03.09 0 0 24
ha gyomorfájdalmaid is vannak, akkor más lehet a bajod oka, mint nekem, mert nekem nincsenek gyomorfájdalmaim.
kezdetnek esetleg olvass utána a koezin-, a laktóz- érzékenységnek (tejtermékek), esetleg a kandidafertőzésnek is.

milyen gyógyszert szedsz? széklet, vizelet, vérvizsgálat volt-e?

nekem 5 éve jött először elő. kb 10 hónapig tartott, voltam vele kórházban is, de a kórházi kezelés nekem nem járt haszonnal, ellenben 1-2 jó sakkpartit lenyomtam a megyei 3-kal. (mindig kikaptam)
de a kiütések maradtak.

most ismét ilyen problémám van. tapasztalatokat a természetgyógyászokról is szereztem, nem sok pozitivat. ők is találgatnak, rádsózzák a méregdrága "ez egy új immunjavitó, hivatalosan még forgalomban nem levő, de másnak segitett" tipusú szereiket, meg bogyóikat, meg az ihatatlan teáikat. ha nem válik be? akkor legközelebb egy még jobbat sóznak rád.

iriszdiagnosztika?

azt mondja a guru, füstőlőszag-közepette:
"immungyengeség, túlterheltség, szorongás, elfojtás"

(kösz, ezt magamtól is tudtam. )

-egyéb bajom nincs?

"nincs" -mondja ő, a guru.

persze van, de nem kötöm az orrára, mindenesetre már tudom, hogy mit (ne) várjak tőlük.

persze ezt még végigcsinálom, elszórók rá még 20 ezret, aztán majd meglátom.

Előzmény: kicsiarabella (11)
Racid Creative Commons License 2003.03.07 0 0 22
És akkor is lehet inni, ha orvossal nem konzultáltam?
kicsiarabella Creative Commons License 2003.03.06 0 0 20
Azt szeretnem meg megkerdezni, hogy ez milyen termek? Magyar vagy külföldi?Es az 1 L az egy oldat es azt fel kell higitani?
Köszi elöre is
Előzmény: Racid (17)
Racid Creative Commons License 2003.03.06 0 0 17
Arabella!

Tényleg próbáld ki ezt a csodaszert én is hallottam róla. A gyógyszertárunkban megkérdeztem és megrendelik ha kell az egyénnek. Ára: 13.000 ,-
Kb. 1 liter és sokáig elég.

Előzmény: kicsiarabella (15)
kicsiarabella Creative Commons License 2003.03.06 0 0 15
Es hol lehet ehhez hozzajutni? Bioboltokban, reformboltokban?
kicsiarabella Creative Commons License 2003.03.05 0 0 13
Szia gabocka!

Nagyon kivancsiva tettel a megodasoddal! El is arulod?

kicsiarabella Creative Commons License 2003.03.05 0 0 11
Bekörmen!

Szivesen olvasnam a tapasztalataidat ezen a teren! Termeszetsen ha van kedved es idöd,es ha meg nem unalmas erröl irnod!
Üdv:kicsiarabella

Előzmény: békörmen (9)
kicsiarabella Creative Commons License 2003.03.05 0 0 10
Sziasztok!

Kedves bekörmen! Kicsit megijesztettel, mikor irtad, hogy nem tudtak kideriteni az okot. Allergiad meg most is tart? Vagy csak idöközönkent jön vissza?
Sajnos 2 nappal ezelött nagyon durvan visszajöttek a piros foltjaiom es a dudorok, amik szepen be voltak dagadva. Az orvos azt mondta,-az egyik nemet, mert otthon mar nem volt idöm alaposan kivizsgaltatni magam-hogy az allergiateszt elött 3 hettel abba kell hagyni a gyogyszer szedeset. En 4 napja elkezdtem abbahagyni. Es mi törtent? 3. napra ra visszajött. A fejböröm annyira viszketett, hogy mar fajt es voltak a halantekomon, a hajam mellett apro foltok, meg a csuklom is szepen bedagadt es sok hely meg a testem mas reszen. Ez mellett 2 napja hasmenesem van. Az otthoni doki azt mondta, hogy ez feherje-allergia. A nemet doki meg azt, hogy konzervalo anyagok okozzak. Szoval nemtom. De mar nagyon varom, hogy hazamenjek, mert ez a bizonytalansag nagyon rossz es kezd kikesziteni. Melette meg a gyomorfajdalmak is. Mondtak mar azt is, hogy pszichoszomatikus dolog is lehet ez. De nekem nincsen problemam, nem vagyok sem lelki-sem idegbeteg.
Mindenkinek szep napot!
üdv:kicsiarabella

békörmen Creative Commons License 2003.03.02 0 0 9
nekem a kórház se tudta kideriteni az okot, a gyógyszerek nem hatottak, mindenféle gyógyteát meg ilyesmit is kipróbáltam a csalánkiütésemre, de nem használt.
némi tapasztalatot azért összeszedtem a témában sajnos.
akinek gyomorfájással jár együtt, szerintem annál könnyebben kiderithető az ok. de el kell menni orvoshoz!
Racid Creative Commons License 2003.02.27 0 0 8
Szia! Mondjuk én nem szeretnélek elkeseríteni sem hülyeséget mondani. A laktoz allergiások semmi olyan terméket nem ehetnek amiben egyértelműen laktoz van. Van egy kis füzet amiben le van írva,hogy miben nincs azokat lehet enni. De mondom mégegyszer előbb ki kell deríteni a problémádat. Az a baj,hogy sok allergia hasonló tünettel jelez. Ja nekem a laktoz intolerancia mellett hasnyálmirigy gyulladásom is van. gondolhatod a helyzetet. A lényeg,hogy ki legyél vizsgálva. egyéb kérdésed van. írj. fel a fejjel mindenre van megoldás.

Előzmény: kicsiarabella (6)
Racid Creative Commons License 2003.02.27 0 0 7
Szia!

Előzmény: kicsiarabella (6)
kicsiarabella Creative Commons License 2003.02.26 0 0 6
Szia Racid!

Köszi szepen a tanacsaidat, nagyon elgondolkodtam rajta. Lehet, hogy igazad van. Bar a tejtermekeket es a joghurtokat egyaltalan nem kivanom, ez erdekes, mert regen imadtam öket. Viszont a sajtokert most is odavagyok! A hust tovabbra sem.
Sajnos meg varnom kell a hazautazasal legalabb 2 honapot, ugyhogy addig meg ki kell tartanom. Remelem hogy ha majd hazamegyek hamar kiderül, mi is a problema a "szerkezetemmel". Bizom benne, hogy nem komoly. Egy kerdes: azok az allergiasok, amikröl te irtal, a laktozzal kapcsolatban, ök mit nem ehetnek? Megegyszer köszi a segitsegedet!
üdv:kicsiarabella

Előzmény: Racid (5)
Racid Creative Commons License 2003.02.26 0 0 5
Kedves Arabella!

Szerintem minden képpen menj el egy specko belgyógyászhoz, márcsak azért is mert 10 éves voltam amikor kaptam egy hepatitis A vírust és akkor én sem kívántam a húst egyáltalán.Mondjuk ez egyáltalán nem biztos hogy neked is ez a bajod. Sőt.
Lehet,hogy a tejcukor érzékenységet tuti. Ezt egy kilégzéses teszttel lehet megállapítani.Vannak komolyabb és enyhébb fajtái. Nekem olyan közepeske és nagyon jól lehet koordinálni. Fájdalommentes és fix eredményt ad. Próbáld ki a laktózmentes tejet és a Danon activia joghurtokat ha szeretet. Ezeket lehet ennie egy laktóz intoleráns embernek. Pick téliszalámiban sincs laktóz a Delma Light vajban sem és a Pannonia sajtban úgyszintén. Próba cseresznye. De elmehetsz bőrgyógyászhoz is bőrpróbával megmondja a problémát.

Előzmény: kicsiarabella (4)
kicsiarabella Creative Commons License 2003.02.25 0 0 4
Kedves racid!

Elöször is köszi, hogy legalabb te irtal vmit. De nemcsak a tejtermekeket nem kivanom, hanem a husokat sem. Bar korabban sem ettem sok hust, most meg mar szinte semmit sem. Szoval az emesztesem sokkal rosszabb, miota ez a problemam van. Ha hust eszem, akkor nagyon nehezze valik a gyomrom, igy van ez olyan etelekkel is, amelyek tejet vagy tejszint tartalmaznak.
Mas tünetröl nem tudok. De egyik nap nagyon bedagadtak a kiüteseim. Szoval gaz.
Ennyi. Csa!

Előzmény: Racid (3)
Racid Creative Commons License 2003.02.25 0 0 3
Akkor neked lehet,hogy tejcukor allergiád van. Egyéb tünetek?
Előzmény: kicsiarabella (2)
kicsiarabella Creative Commons License 2003.02.20 0 0 2
Hello!

En is etelallergias vagyok, csak nem tudom hogy mi okozza. Meg nem voltam allergia-teszten, mert jelenleg külföldön vagyok es itt minden sokkal nehezkesebb mint otthon. De mar oktober ota tart, bar nem minden nap jön elö es nem is olyan sok, mint legelöször de igy is kellemetlen es gyogyszer szedese mellett is vannak rajtam csalankiüteses foltok.
Volt mar valaki hasonlo cipöben?
Viszont azt mar eszre vettem, hogy a tejtermekek nem a legjobbak rajuk, masreszt a kiütesek mellett gyomorfajdalmaim is vannak.
Varom az ötleteket!
Elöre is köszi!

Előzmény: djknockout (-)
Herold Creative Commons License 2003.02.02 0 0 1
Nem hiszem, hogy a méregtelenítés segít az allergián, bár lehet, hogy a Te esetedben mégis. Próbáld ki a Kombucha teát, kúraszerűen.
Előzmény: djknockout (-)
Zeusz_pokla Creative Commons License 2003.01.21 0 0 0
Csak a 0-zás miatt: Nekem 0 ötletem van :))
Előzmény: djknockout (-)
djknockout Creative Commons License 2003.01.07 0 0 topiknyitó
Hello!

Az lenne a kerdesem, hogy hogy tudnam meregteleniteni a szervezetem? Mert en alergias vagyok az edessegre, de megse tudom megallni neha es idonkent "tultelitodok". Most peldaul kiutesek jottek ki a rajtam, ezt hosszu dietaval el lehet tuntetni, de van-e valami gyorsabb modszer? Gyogyteak vagy valami.
Azoknak is varom a tanacsat akiknek hasonlo bajuk van.

Udv KO

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!