Keresés

Részletes keresés

Darki Creative Commons License 2002.03.06 0 0 200
Tisztelt Fikázók!
Kevés örömmel tapasztalom, hogy a demokrácia ürügyén ezt a topicot is elöntötte a személyeskedés. Köszönöm, hogy felvilágosítottatok arról, hogy egy perverz állat vagyok a feleségem pegig egy erkölcstelen tehén, így hát összeillek vele. Azt pontosan tudom, hogy nekem milyen örömöket nyújtott eddig ez a topic, arra viszont őszintén kíváncsi lennék hogy milyen örömöt nyújthat nektek másokat fikázni, a véleménnyilvánítás szabadsága mögé bújva. Lehet, hogy én nem állok olyan magas szellemi és erkölcsi piedesztálon mint Ti, éppenezért kérlek benneteket, avassatok be engem is a fikázás örömeibe, biztos hogy lenne mit tanulnom. És lenne mégegy kérésem: ha lehet, akkor mindezt ne itt, hanem mondjuk a NAGY FIKA TOPIC-ban tegyétek.
Szeretném remélni, hogy ez a bejegyzés volt itt az utolsó offtopic bejegyzés, higgyétek el mindenki számára ez volna a legdemokratikusabb megoldás, hiszen nektek ha nem tetszünk, ott van az a kis x a jobb felső sarokban, akinek pedig mindezek ellenére tetszünk, hadd szerezzünk a későbbiekben is néhány kellemes percet ebben az egyre inkább elembertelenedő világban. Ilyen egyszerű az egész, nem kell túlbonyolítani.
Megértéseteket köszönöm.
Darki
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.06 0 0 199
Princikének van igaza. A többi csak mellébeszélés. Legyen elég ha a nőd neked szétnyitja a combiját. Nem hiszek abban a pluralizmusban, ami egyenlőségjelet húz a privát szféra és a nyilvánosság közé. Ki kell nőni az ilyet.
Darki Creative Commons License 2002.03.06 0 0 198
AIR! Köszi ezt a szauna hasonlatot, tökéletesen meghatároztad vele a dolog lényegét. Igen itt mi néhányan a kölcsönös bizalomra alapozva megpróbáltunk egy játékot kialakítani magunknak. Mindannyian szeretjük a feleségünket, és szeretjük őket egy kicsit intimebb szituációkban fotózni is. Úgy gondoltuk, hogy itt a HUSZ-ban fórumot találunk ennek a játéknak. Ennyi.

Előzmény: air (190)


Törölt nick Creative Commons License 2002.03.06 0 0 197
Az előbbit Doc R-nek szántam
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.06 0 0 196
Öreg, ha nem tudod megitélni, hogy ez a dolog miről szól, húzzál bőrt a fogadra, ill fogd vissza magad és máshová írkálj!
prince_of_denmark Creative Commons License 2002.03.06 0 0 195
Mailben válaszolok, a topikgazda meg majd kiszedeti az eddigieket, ha zavarja.
Előzmény: air (194)
air Creative Commons License 2002.03.06 0 0 194
Ha megpróbálnál megérteni másokat akkor egyrészt tudnád miről szól a topik. Másrészről nem állítanád, hogy én hibák mutogatásáról beszéltem.
...megmutathatom... magamat...
Előzmény: prince_of_denmark (193)
prince_of_denmark Creative Commons License 2002.03.06 0 0 193
Oké, én sem offolok itt tovább és én sem akarlak meggyözni róla, hogy ITT aztán mindenröl szó van, de a hibák és gyengeségek megmutatásáról egyáltalán nem.
Előzmény: air (192)
air Creative Commons License 2002.03.06 0 0 192
Semmi kedvem vitatkozni, vagy kérdezz feleleket játszani itt. azért válaszolok. Elnézést a többiektől a témától való eltérés miatt.

Az a bizalom a másik iránt, hogy megmutathatom neki magamat a hibáimmal gyengeségeimmel, mert nem az a lényeg hogy kinek milyen és mekkora hanem az, hogy szaunázunk együtt. Ha nem értetted meg elsőre nem is akarlak meggyőzni.

Előzmény: prince_of_denmark (191)
prince_of_denmark Creative Commons License 2002.03.06 0 0 191
Rendben, módositom az elöbbit: kóbor nyálcsorgatók IS belenézhetnek
(igy majd mindenki eldönti, hogy ö maga az -e... :-) )

Milyen bizalomra gondolsz, ami itt megvolt?
Milyen bizalom van a szaunában?

Előzmény: air (190)
air Creative Commons License 2002.03.06 0 0 190
...Ez a széleslátókörüség, ha minden kóbor nyálcsorgató belenézhet a nömbe?...

Az az arisztokratikus fensőbbrendűség, ha mindenkit kóbor nyálcsorgatónak minősítenek?

Én inkább azt mondom, hogy volt itt egyfajta bizalom, mint ami a szaunában szokásos. Amiből a nyálcsorgatók ugyanúgy kilógnak, mint a felsőbbrendűen fanyalgók.

Előzmény: prince_of_denmark (189)
prince_of_denmark Creative Commons License 2002.03.06 0 0 189
Valakinek, aki lentebb azt irta, hogy nem kedveli a Barbie babákat: ez a hozzászólás pont egy barbie fotó mellé került! :-))

Á, egy kicsit se néznek ki butának, pont most irták az akadémiai székfoglalójukat. :-)

Emberek, muszáj ennyire lihegni az ilyen nökre?

Ez a széleslátókörüség, ha minden kóbor nyálcsorgató belenézhet a nömbe?

Doc Reallife Creative Commons License 2002.03.06 0 0 188
Gratulalok nyulcsi a diplomakhoz es a nyelvvizsgakhoz! :-D De mindezen teljesitmeny semmit sem arul el az önbecsülesedröl, illetve, hogy mennyire hagyod magad kihasznalni, es mennyire veszed eszre, ha kihasznalnak.

Ezenkivül en nem a magamutogatasrol beszeltem, hanem egyreszt a tarsunk mint tulajdonunk prezentalasarol, masreszt az önmagunk ertekenek növelesere tett kiserletröl azaltal, hogy valami mast (autonkat, felesegünket) mutogatjunk es igy csodaltatjunk magunkat.

Előzmény: nyulcsi (176)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.06 0 0 187
hát, ha kiderült volna nembeli hovatartozásod azt javasoltam volna, tessék kipróbálni :-))) én még a minden naphoz sem ragaszkodom, meg a befekvéshez se... az olyan uncsi... annyi helyen lehet az ágyon kívül, hogy még :-))
Előzmény: Törölt nick (186)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.06 0 0 186
Úristen! De szar lehet ezek mellé befeküdni minden nap!
CSCSCS Creative Commons License 2002.03.06 0 0 185
hibátlan
Előzmény: Gilbert (168)
Highveleyou Creative Commons License 2002.03.06 0 0 184
Hi, Gilbert!

Ne hallgass a leugatókra: szerintem a párod gyönyörű, szexi, izgató...

Lesz folytatás?

Előzmény: Gilbert (169)
Körmös Paraszt Creative Commons License 2002.03.06 0 0 183
Hát ezért a képért kár vót megfordulnia.
Előzmény: Gilbert (169)
Ugrifules Creative Commons License 2002.03.06 0 0 182
Különféle emberek léteznek:soványak ,kövérek ,alacsonyak magasak stb.Mindenki megtalálja a párját akire temészetesen büszke is.Lehet az a bizonyos másnak nem tetszik,de neki mindenképpen.Átlagos emberekről szól a topik és nem manökenekről.Nekem pl.nem biztos,hogy bombázó nők tetszenek a lényeg,hogy megfogjon valami benne.Lehet egy átlagos nő is "dögös" ha találok benne valamit.Nekem kifejezetten nem tetszenek a 30kg-os nők.Persze a túlsúlyosak sem.ÁTLAGOS az én esetem.Nem kritizálok másokat csak azért ,mert nálam nem jön be.Ennyi.
Hétszűnyű Creative Commons License 2002.03.06 -1 0 181
Mi tagadás, elég ellenszenves némber a feleséged. Lehet, hogy szexi, de amúgy elég szörnyű perszóna lehet. Sok bajod lesz még vele.
Előzmény: Gilbert (169)
Big (the real) Creative Commons License 2002.03.06 0 0 180
Gilbert, johet!..:))
Előzmény: Gilbert (150)
Big (the real) Creative Commons License 2002.03.06 0 0 179
Theone!

Meg szerencse, hogy nem minden csaj olyan, mint te!

Miert zavar az, ha masok masok? Artanak vele neked?
MIert kritizalsz valakit, csak mert nem a te izlesednek megfelelo? Van, aki nem akar lefogyni, mert ugy erzi jol magat.

Kicsit eretlen volt a hozzaszolasod, az meg meg erdekesebb, hogy erre a celra egy uj nicket hoztal letre.
Vagy ez az elso es csak kritizalni szeretsz???

Előzmény: Theone (148)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.06 0 0 178
Theone!

az 1ik kritikusunknak már leírtam, de +ismétlem: ha perverzió is, azért a leglightosabb kategóriából... és van 1 másik dolog is, amit eddig senki nem Mlített, de talán mindenkinél szerepet játszott abban, h a képek Lkészüljenek... mégpedig az, h a nőknek (bár ezt te talán jobban tudod) időről időre be kell bizonyítani, hogy szépek, kivánatosak és párjukat újra + újra izgalomba tudják hozni... jelenlegi párom arról is +van győződve, h méretei kritikán aluliak, ha hal lenne még visszadobnák :-)) ezt a fóbiáját a szilikonbombák nem gyógyítják... ugyanakkor a fotóterápia kifejezetten hasznosnak tűnik... látja magát és a többieket kívülről, és arról is kap némi információt, h nem csak az én ízlésvilágom torzult, másoknak is tetszik az övéhez hasonló alkat...

ja és én nem csalódottságot következtettem ki hozzászólásaidból... sőt... az, hogy ide benéztél szvsz azt bizonyítja, h valamilyen szinten izgat a téma... lehet, h nem ilyen képekre számítottál, lehet, h azért jöttél ide, h te is belinkeld a saját képed, csak... csak klasszisokkal jobb/rosszabb vagy mint az eddigi modellek... nem tudom... szívesen eldönteném, persze ehhez látnom kellene... Setleg küld el privátban :-))

jégmajom Creative Commons License 2002.03.06 0 0 177
Szerintem ocsmányul perverz dolog, ha valaki csak a pasijának mutogatja magát, aztán pedíg mindenféle rafinált divatcuccokkal megmutat magából kicsit. A lényeget mindíg eltakarva, de rengeteget sejtetve azt sugározza: Itt van nálam a kánaán, de te soha nem kaphatod meg.

Éljenek a nyitott feleségek.
Ezek a képek ezt mondják nekem: Emberek vagyunk.
Én pedíg szeretem az embereket.

nyulcsi Creative Commons License 2002.03.06 0 0 176
nyulcsi mutogatni akarja magat -> (Doc Reallife, a "szeleslatokoru" szerint) nyulcsi butacska no

:-)) nyulcsi jeles diplomaval vegzett az ELTE egy nem tul konnyu szakan, cikke is jelent meg, konferenciakon tartott elodasokat 2 nyelven beszel (most tanulja a harmadikat), es a szakteruletehez egyatalan nem kapcsolodo szamitastechnikat autodidakta modon tanulta, es egessz jo kis juzer lett belole

Előzmény: Doc Reallife (160)
nyulcsi Creative Commons License 2002.03.06 0 0 175
Jajj, ne izgassatok magatokat Theone "kitoresen"! :-) Ugyan nem ertem, minek ir be egy ember ilyen (a temahoz) semmitmondo szoveget, aminek egyetlen celja a sajat (szamomra erthetetlen) felhaborodasanak kikialtasa.

Theone: mi a fenet akarsz elerni a hozzaszolasoddal?? Ne gyere ide, ha nem tetszik a dolog, amugy meg legyunk szepen toleransak masokkal.
A kaki-szex engem pl hidegen hagy, meg gusztustalannak is tartom, de ha lenne ilyen topik, meg se neznem, vagy ha igen, akkor nem szolnek semmit, hanem hagynam azokat a kis oromukben, akik ezzel foglalkoznak. Szivuk joga, amig ezzel mast nem bantanak.

Es most meg jobban remelem, hogy a ferjem hozzajarul valamelyik fotom kozzetetelehez, remelem ezzel visszahozom a jokedvet, es legalabb latjatok, hogy vannak meg olyan "atlagos felesegek", akik szinten szeretik mutogatni magukat.

Kedves Harmincas Par, utana mjd megbeszelhetjuk, hogy esetleg kapnek-e fotot en is, mert sajnos nem latom az altalatok belinkelt kepeket :-(

Előzmény: Egy Harmincas Pár (172)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2002.03.06 0 0 174
Bocsi! a hosszú szöveg végén az az értelmetlen rész a piszkozatból maradt bent véletlenül!
Előzmény: Egy Harmincas Pár (171)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2002.03.06 0 0 173
Hát akkor legalább téged is üdvözölhetnénk a perverzek táborában.
Úgyhogy hajrá Nyulcsi!!!
Siess...
Előzmény: nyulcsi (170)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2002.03.06 0 0 172
Ja, mégvalamit:
THEONE! Tudom ajállni, hogy próbáld ki te is a banánt, ubit stb... A feleségem szerint jó. Én pedig imádom nézni (mert márcsak ilyen perverz vagyok)
Hátha megtetszik, és lehet a barátodat is megleped valami újjal...
(Ha jól sikerül, esetleg majd küldhetnél képeket hálából :-))
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2002.03.06 0 0 171
Kedves Mindenki!
THEONE!

Hát nem mondom, hogy nem gőzölt be egy kicsit az agyam, mikor először átfutottam az elmult pár óra "fejleményét"...
De aztán hálistennek, azóta eltelt egy fél óra, és már másképp látom a dolgokat.

Kedves THEONE!

Nem haragszom rád a véleményedért, mert tulajdonképpen ez a topic a vélemények meghallgatására lett megnyitva legyen az pozitiv, vagy akár negativ. (Nem tudom ,visszaolvastál-e az 1.számú levélig?) Én tiszteletbentartom más emberek gondolkodásmódját, véleményét, még akkor is, ha az élesen eltérő az enyémtől. Csupán erre szeretném a te figyelmedet is felhivni. Ne csodálkozz azon, ha a hozzászólásodat társaim durvának és lenézőnek találják, mert azok a dolgok, amikről te annyira negativan vélekedtél, nekünk a legjobb, legizgalmasabb dolgok közé taroznak. (De, hogy meg ne sértsek valakit, innentől csak magamról beszélek).
Szóval a "jogállások" tisztázása végett el kell mondanom, hogy ezek a képek mind az "alany"tudtával és beleegyezésével kerültek fel a netre. Az, hogy ez nekem és páromnak miért jó, azt képtelen vagyok megmagyarázni, és nincs is szándékomban ezen törni a fejem. Legyen elég annyi, hogy jó és kész. Márpedig, ha nekünk ez jó, akkor kerülhessenek ki ezek a képek...
Mindketten tudjuk, hogy Ő valószinüleg nem kerülne be a PLAYBOY-ba, de számomra attól még Ő a legszebb nő a világon. Mert Ő egy valódi nő, aki reggel munkába megy, nappal gyermeket nevel, és ha marad rá energiája, este szórakozik úgy, ahogy neki -és nekem- jólesik. Szóval Ő egy "hagyományos" feleség, számomra a legjobbfeleség, igy, egyszóban. Tudod én ha a neten erotikus oldalakat nézek, akkoris CSAK az amatőr oldalakat szoktam megnézni. Kifejezetten nem tetszenek a milliméterre kiszámolt arányokkal rendelkező "műnők" és az őket tömködő kigyurt szépfiúk. Tudod mi emberek vagyunk... Csak igy simán, jelzők nélkül. Kis sörpocakkal, görbe orral, ráncokkal, de azért nem mondjuk a fentebb emlitettekre, hogy gusztustalanok... (Ugy szoktuk megoldani, ha valami nemtetsző oldalra tévedtünk, hogy megnyomjuk a jobbsarokban a kis szürke x-et)
Lehet, hogy az az ubis kép nem "átlagos", d eki is akar itt átlagos lenni? Engem egy cseppet sem boldogit, ha beilleszkedhetek a "nagy szürkeségbe".
Na jó, korán van még ahoz,hogy ilyen magasröptű gondolatokat irjak le. Talán kiegyezhetnénk abban, hogy véleményedet tiszteletben tartjuk, de nagyon jól esne, ha a nőinket legyalázó, legusztustalanozó kijelentéseidért bocsánatot kérnél...
És akkor a véleményedre (ha kérhetnénk kissé moderáltabb formában) továbbra is kiváncsiak leszünk... Hiszena kritika is lehet épitő...

Kedves Barátaim!
Azért ne keseredjetek el: a 130/2 nem rossz arány!
Na hello mindenkinek!

Ezek a képek nem arra készültek, hogy a netre ki legyenek téve. Ezek hosszú évek termése, ami edig néhány albumba rejtve pihent a szekrények mélyén. Egyik sem született beteges magamutogatási vágyból, csupán természetes volt, hogy mivel imádok fotózni, megörökitem a számomra legkedvesebb "tárgyat".
De nem is magyarázkodom tovább, mert szerintem nincs miért!
Tudod a feleségem ezt az egészet önként és jókedvből csinálja. És nem hiszem bármi is jobban megtudná sérteni, mintha aztm

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!