Keresés

Részletes keresés

nhmari Creative Commons License 2002.05.18 0 0 3
Kb. 4 éve épitettünk be akril kád utánzatot (olcsóbb volt, tehát biztos utánzat) kinézetre nem látszott semmilyen különbség. Mostanság már kissé besárgult, repedezik, és főleg a nagy problémám az vele, hogy 2 napja kilyukadt. No most lehet mutogatni, hogy a helytelen beszerelés miatt, vagy a minőség miatt? Ugyanis mintha libegett volna már készen is, aztán az egyik ponton berepedezett, majd kitört egy kis darabka mint egy gombostűnyi csak, most meg szortyog a viz ki-be.Mintha a kád alá pakolt tégla egyik sarka okozta volna, bár én láttam az egész kádat alulról beragasztották habszivaccsal és úgy ültették a téglára. Leszedtük a kád elejét ugye. De nem látszik semmi, mivel fel van falazva. És itt estem kétségbe. Szétverni az egészet? UJ igazi akril kád? De nincs lecsempézve a kád mögötti oldal és alatta sem, pont ugyanolyan méretű kád létezik, mert csempe az nincs?!. Különben köszi csak kicsit fáj a fejem!
Előzmény: eastman (1)
vargist Creative Commons License 2002.03.13 0 0 2

sziasztok


eastman Creative Commons License 2000.03.16 0 0 1
Ha még aktuális akkor én segitek neked.
Az acryl kád ára általában 2* akkora mint a lemezkádé. Az acryl kád lassan veszíti a hőt, nagyobb a formaválasztéka és kellemesebb érzés benne fürödni (tapasztalat). Karbantartani is egyszerűbb, ha fölkarcolódik könnyebb a felújítása. Ugyanakkor a lemezkádnak hosszabb az élettartama, teherbíróbb. Van még öntöttvas kád is, ami nagy teherbírású és tradicionális jellegű, örök darab. Ára az acryl kád 2-3*osa.
Nekünk sarok acryl kádunk van, amivel teljesen meg vagyunk elégedve.
Ha bármi egyéb kérdésed van gyere át a Fürdőszobák, hidegburkolatok topicba és válaszolok.
Brin Creative Commons License 2000.02.18 0 0 0
r0zsdas kad sz0ba se johet :)
rupizsé Creative Commons License 2000.02.18 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Egy totális lakásfelújítás előtt vagyunk. A fürdőszoba viszont kifog rajtunk. Vajon milyen kádat vegyünk? Acryl vagy lemez? Van valakinek tapasztalata az acryl kádról? Megéri a 3*lemez árát?

Köszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!