Keresés

Részletes keresés

balazsh Creative Commons License 2004.01.02 0 0 1256
BUÉK mindenkinek !

Ki megy idén Korfura?

üdv
balazsh

cicmorg Creative Commons License 2003.09.16 0 0 1255
Köszi hogy csupa rosszat irtál Messonghiról, igy nagyon kellemesen csalódtam. Azon a részen, ahol én voltam, nem volt büdös, a tenger tiszta volt, a part tényleg nem túl széles, de ez Korfun gyakori, viszont igy közel voltam a tengerhez.Én csak a tengert néztem, de a parton sem volt zavaró kosz.Nem volt bogár, tengeri sün, és meduza, mint más tengerpartokon.
Sokfelé jártam a szigeten , de Messonghiban is nagyon jól éreztem magam, a görögök ezen a szigeten nagyon kedvesek,szeretetreméltóak.Az apartman tiszta volt és hangulatos, a balkonról a kilátás gyönyörű. Finomakat ettünk több helyen, de leggyakrabban a Marilena tavernában , ahol magyarul is beszélnek a pincérek,és finom a kaja, és elég nagy adagokat adnak./Magyaroknak 10% engedmény/. Én beleszerettem a szigetbe, és szivesen visszamennék Messonghiba.
Előzmény: zedzedzed (1245)
zedzedzed Creative Commons License 2003.09.02 0 0 1254
Próba cseresznye. Az utastársamnak adtak.
Előzmény: tangerine (1253)
tangerine Creative Commons License 2003.09.02 0 0 1253
Nem lehet, legalábbis nekem kérték a jogsim.
Előzmény: zedzedzed (1249)
vadcicfbi Creative Commons License 2003.09.01 0 0 1252
Ja,de ide illik különben is.
Sidariban ilyen a part!:o)
vadcicfbi Creative Commons License 2003.09.01 0 0 1251
Sziasztok!
Lehetek egy kicsit OFF?(Soha nem szokatam,nnna).
De a friss férjemet beneveztem egy fotópályázatra és most sok szavazatot kell gyűjtenem neki ezért kampányolok.
Persze ő nem sejt semmit.
Úgy szeretném meglepni,hogy nyert valahol!
Szóval ha van kedvetek dobjatok rá egy szavazatot.
Túl jóhiszeműek és vallásosak ne tekintsék meg az oldalt.:oDDDDD
http://www.fotopalyazat.funpic.hu/picview.php?pic=fp11
100000000000000xköszi:Vadcic
vkhir Creative Commons License 2003.09.01 0 0 1250
Rodától kb. 8-10 km-re keletre.
Előzmény: Ficium (1246)
zedzedzed Creative Commons License 2003.09.01 0 0 1249
Ne légy elkeseredve! Bérelni jogsi nélkül is lehet robogót. Ha nem akarsz, marad a bringa.
A fullos tengerpart Moraitikától 9km. Nyugati oldal, neve Prasoudi.
Előzmény: cicmorg (1247)
zedzedzed Creative Commons License 2003.09.01 0 0 1248
Szia!
Azért ne legyél elkeseredve! Lehet kerékpárt bérelni és a távolság is csak 9km.
Előzmény: cicmorg (1247)
cicmorg Creative Commons License 2003.09.01 0 0 1247
El vagyok keseredve.
Azért van valahol a közelben gyalog vagy busszal elérhető normálisabb tengerpart? Azoknak, akik nem bérelnek semmit, mert nincs jogositványuk.
Előzmény: zedzedzed (1245)
Ficium Creative Commons License 2003.08.30 0 0 1246
Sziasztok!

Az északi tó merre fele található?

Köszönöm

zedzedzed Creative Commons License 2003.08.29 0 0 1245
Sziasztok!
A héten értem haza korfuról. Szállásunk Messonghiban volt. Ha nem olvastam volna nagyjából végig ezt a fórumot és nem nyaraltam volna már görögországban "sírva" rohantam volna haza amikor megláttam a tengerpartot. Keskeny, koszos, gondozatlan. Aki nem tud bérelni robogót vagy autót a sziget legrondább részén tölti el az idejét tengerpartilag. A folyó(Messonghi) jellegzetessége hogy időnként penetráns büdös,mivel ebbe eresztik be a fekáliát.
Ja a folyó a tengerbe köt ki. Ezt a bűzt csak azok érzik igazán akik a partközelben laknak és nincs szerencséjük a széljárással. A fórumon közölt árak hitelesek. Most ennyit röviden , kérdésekre szívesen válaszolok.
Előzmény: Priola (1244)
Priola Creative Commons License 2003.08.28 0 0 1244
Moraitikán napi 4.5 illetve 6 euró két napágy+egy ernyő. Mi vettünk ugyan napernyőt, de sokat bénáztunk a leszúrással, így átálltunk a bérlésre. Meg ugye sokkal kényelmesebb is...de sokan napoznak pléden, ha ezt választod érdemes ernyőt vinni.
Priola
Előzmény: cicmorg (1243)
cicmorg Creative Commons License 2003.08.28 0 0 1243
Sziasztok!
Szerdán utazunk Messonghiba, a Minore apartmanban lesz a szállásunk. Tudtok róla valamit? Jó helyen van?
Érdemes vinni napernyőt?
Tudtok valami hasznos dolgot tanácsolni?
Előre is köszönöm, ha hozzászóltok.
yasha Creative Commons License 2003.08.24 0 0 1242
Cadillac, nah igy akartam :)
Előzmény: yasha (1241)
yasha Creative Commons License 2003.08.24 0 0 1241
Nem tudom hol jartal Moraitikan, de mi hajnali 4ig tancoltunk 2 estet is a Caddilacben, az After Darkos estenk is hajnali 2kor ert veget, de csak azert mert mi faradtunk, a hely meg boven nyitva volt, vendegekkel tele.

Yasha

Előzmény: Priola (1240)
Priola Creative Commons License 2003.08.24 0 0 1240
Sziasztok!
Kedden értünk haza Moraitikáról, írok pár dolgot, de a nagy része biztos kimarad.
Aquarios tényleg király, viszont az 500méter egyáltalán nem volt túlzás. :))
Fondas egy rémálom, mindenki kerülje el! Pár éve biztos más volt, mert a mostanit nyugodt szívvel senki sem ajánlaná.
Popey-t első este kipróbáltuk, aztán rendszeresen visszajártunk. A Jumbo nem szerepel az étlapon, de azért létezik és isteni.
Nekünk legjobban a BarbaYiannis tetszett meg a Mandalena - mindkettő a főúton van. Kicsit ugyan csalódás volt Kréta után - ott minden étteremben járt ingyen desszert a kaják után; hol dinnye, hol fagyi, sőt jobb helyeken ezenfelül ráki is.
BBQ és Aqualand nagyon jó, bár a Kamikazét nem mertük kipróbálni. Néztük a leérkezőket és mindenki a hátát fájlalta. Na jó, emellett fostik is vagyunk. :)) A Black Hole utolsó kanyarában felborultunk, bevágtam a fejem és az utolsó métereket fejencsúszva tettem meg, könyékkel tompítva. Mindkét helyen óriás horzsolások, de amúgy jó volt.
BBQ-ra érdemes elmenni, isteni a kaja, a hajókázás és a "spontán" vizicsata a szomszédos hajókkal.
Nekem a buszos szigettúra is bejött, sokat dobott rajta az idegenvezető(Anetta - róla már volt itt szó), aki végigbeszélte az egész napot, nagyon profi.
Moraitika annyira nem tetszett, éjjel egykor megszünt az élet. Sidari-ba viszont teljesen beleszerettem, legközelebb oda megyünk ha Korfu jön szóba.
A Lakones-i kilátót senki se hagyja ki, buszos út programjában szerepel.
Koum-kouat-ból a fehér sokkal finomabb, az készül a nari húsából - míg a narancssárga csak a héjból.
Hát ennyi jut most eszembe...
tangerine Creative Commons License 2003.08.21 0 0 1239
(már megint elrontottam. :()

Bocsi, elfelejtettem válaszolni hamarabb.

A szállásról annyit, hogy a képek mindig szebbek mint a valóság, de általában pesszimistán állok neki, így csak kellemesen csalódhatom. :)
Először is mi hatan mentünk együtt, úgy kértük, hogy egy épületbe legyünk egy 4-es apartman (bátyám+családja), és egy 2-es (barátnő+én). Ezt meg is ígértékék, de később kiderült, hogy mégiscsak külön tettek minket, mert a bátyáméknak járót kiadták másnak. Ez azért volt gond, mert együtt kajáltunk, és egy csomó cuccot közösen vittünk. Így ha pl. borotválkozni kellett, akkor nem elég hogy utálok, de még előtte át kellett ballagni a Elektrába habért.
Ezt másokkal is megtették, volt egy fiatal csapat, akik 11-en szerettek volna egy helyre kerülni, és őket is szétpakolták. Mikor az egyikük szóvátette, akkor az idegenvezető válasza az volt, hogy akár fel is ülhetnek a visszamenő buszra, ha nem tetszik nekik, ő nem tud mit csinálni! Az idegenvezető egyébként egy nagyon háklis görög p.csa (Dina) volt, akit csak fogadóórán lehetett zavarni kétnaponta. Teljesen másképpen viszonyult azokhoz, akik befizettek szervezett ut(ak)ra, míg akik ne azokat le sem sz...ta. Később ki is írta az ajtajára, hogy nem iroda, hanem lakás, és csak a megfelelő időben zavarják.
A buszok jók voltak. Odafele "sima" busszal mentünk, visszafele egy emeletessel. A szüneteket nem mindig tartották be. Ezt könnyen megtették, mivel ők ott dohányoztak a busz elejében! Ezt egyébként nem tudom miféle dolog, először is a füstöt a buszban is lehetett érezni. Ez engem mondjuk nem zavart (én is cigizek sajna), de lehet hogy másokat igen. Másrészt eléggé unfair dolog a dohányosokkal szemben, hogy sietünk, de mi azért itt rágyújtunk, de nektek kuss. Aki dohányzik tudja, hogy milyen. Ahogy elnéztem mind a 6 sofőr dohányzott.
És már reggel 7-kor elkezdték nyomatni a rádiót, mikor még mindenki aludt. A visszafele úton a sofőrök (legalábbis) az egyik nagyon bunkó volt. Mikor a határhoz értünk kb. 3x bemondta, hogy a görög pecsétnél nyissuk ki az útlevelet, de senki nem tudta, hogy melyik a görög pecsét. Mikor az egyik feljött összeszedni, és rájött, hogy senki nem tudja, hogy mit keressen, nagyon ideges lett. Kérdezgettük, hogy milyen várost keressünk, de egyszerűen nem volt hajlandó válaszolni. Vagy aki azt kérdezte valaki, hogyan néz ki a pecsét, akkor erre azt mondta, hogy persze majd el is rajzolom maguknak, vagy kivetítem a monitorra. "Nem fognak engem maguk felidegesíteni, meg lett mondva, hogy a görög pecsétnél kell kinyitni". A határoknál is leszálltak cigizni, de minket nem engedtek le. Egyszer aztán meguntuk, mikor láttuk, hogy van előttünk 3 busz, és mindről leszálltak az utasok, csak mi ülünk a buszon. Ekkor a tesómmal megindultuk előre az ajtóhoz. Szerintem ekkor észbekapott a sofőr, és szólt, hogy kinyitja hátsó ajtót.

A mi helyünk a Katerinában volt (6-os) szoba. Nem volt egy nagy durranás, kb. 3x4 m, kissé koszos. A hűtőt kisikáltuk, a többivel nem foglalkoztunk. A szobában volt két ágy, két éjjeliszekrény, polc, és az egyik sarokban egy egyben mosogató-hűtő-villanytűzhely. Asztal csak az erkélyen volt, így reggelente ott kajáltunk. Az előszobában volt egy beépített szekrény, másik oldalon nyílott a fürdőszoba+WC.
Az ágynemű tiszta volt, de takarót nem adtak, csak huzatot. A szekrényben találtunk plédeket, úgy gondoltuk azt kell belehúzni, de mikor kivettük a szekrényből, dőlt belőle a homok, így lemondtunk róla. Valószínűleg az előző lakók a strandra használták. Na mindegy nekem elég volt a huzat önmagában, úgyis melegem volt, a kissé fagyosabb barátnőm pedig az otthonról, útközbeni alvásra hozott pléddel takarózott. A falakon mindenhol szétkent véres szúnyogok.
Végülis nem sokat voltunk ott, úgyhogy nem foglalkoztam vele sokat.
A bátyámék az Elektrában laktak (1-es szoba) ott négy helyiség volt, konyha, 2x kétágyas szoba, wc+fürdőszoba, hát ez sem volt sokkal jobb, pl. a konyhaszekrény szétrohadva. Erről képeket is csináltam: egyik oldal, másik oldal. Inkább apróbb bosszantó dolgok voltak, pl. szúnyogok ezrével, de az ablakon nincs szúnyogháló, így lehet választani, hogy vagy megkukulsz a melegtől, vagy megeteted a szúnyogokat. Ugyan adtak szúnyogirtót, de nálunk üres volt, a tesóméknál pedig úgy tűnt hogy szúnyogoknak meg sem kottyan. :) Vagy pl. az ajtókat kívülről csak kulccsal nyílnak, nagyon oda kell figyelni, hogy nehogy belül maradjon a kulcs. A világítás kb. mintha kriptában lenne az ember. Ezen annyit tudtam segíteni, hogy a konyhában lévő 40W-ost megcseréltem az előszobában lévő 60-assal. Wooow! :))
Ezeket leszámítva jó volt, de pl. olyan is volt akinél az Elektrában nem volt víz. Nekem panaszkodott, hogy egész héten gondok voltak a vízzel, majd egyik este teljesen megszűnt. Se hideg se meleg.
Aztán volt egy srác, aki a Aqualand-ben balesetet szenvedett. Asszem kinyúlt valamelyik csúszdából, és szétvágta a kezétt. Állítólag a kórházban le se sz..ták a biztosítását, és 130(vagy 170?) €-ért varrták össze a tenyerét. 300 € volt a tarifa, de lealkudták! :) A haverjai dobták össze, szerencsére még az első napokban volt, mikor volt pénzük.

Ennyi. :)

Előzmény: balazsh (1226)
tangerine Creative Commons License 2003.08.21 0 0 1238
Bocsi, elfeljtettem válaszolni hamarabb.

A szállásról annyit, hogy a képek mindig szebbek mint a valóság, de általában pesszimistán állok neki, így csak kellemesen csalódhatom. :)
Először is mi hatan mentünk együtt, úgy kértük, hogy egy épületbe legyünk egy 4-es apartman (bátyám+családja), és egy 2-es (barátnő+én). Ezt meg is ígértékék, de később kiderült, hogy mégiscsak külön tettek minket, mert a bátyáméknak járót kiadták másnak. Ez azért volt gond, mert együtt kajáltunk, és egy csomó cuccot közösen vittünk. Így ha pl. borotválkozni kellett, akkor nem elég hogy utálok, de még előtte át kellett ballagni a Elektrába habért.
Ezt másokkal is megtették, volt egy fiatal csapat, akik 11-en szerettek volna egy helyre kerülni, és őket is szétpakolták. Mikor az egyikük szóvátette, akkor az idegenvezető válasza az volt, hogy akár fel is ülhetnek a visszamenő buszra, ha nem tetszik nekik, ő nem tud mit csinálni! Az idegenvezető egyébként egy nagyon háklis görög p.csa (Dina) volt, akit csak fogadóórán lehetett zavarni kétnaponta. Teljesen másképpen viszonyult azokhoz, akik befizettek szervezett ut(ak)ra, míg akik ne azokat le sem sz...ta. Később ki is írta az ajtajára, hogy nem iroda, hanem lakás, és csak a megfelelő időben zavarják.
A buszok jók voltak. Odafele "sima" busszal mentünk, visszafele egy emeletessel. A szüneteket nem mindig tartották be. Ezt könnyen megtették, mivel ők ott dohányoztak a busz elejében! Ezt egyébként nem tudom miféle dolog, először is a füstöt a buszban is lehetett érezni. Ez engem mondjuk nem zavart (én is cigizek sajna), de lehet hogy másokat igen. Másrészt eléggé unfair dolog a dohányosokkal szemben, hogy sietünk, de mi azért itt rágyújtunk, de nektek kuss. Aki dohányzik tudja, hogy milyen. Ahogy elnéztem mind a 6 sofőr dohányzott.
És már reggel 7-kor elkezdték nyomatni a rádiót, mikor még mindenki aludt. A visszafele úton a sofőrök (legalábbis) az egyik nagyon bunkó volt. Mikor a határhoz értünk kb. 3x bemondta, hogy a görög pecsétnél nyissuk ki az útlevelet, de senki nem tudta, hogy melyik a görög pecsét. Mikor az egyik feljött összeszedni, és rájött, hogy senki nem tudja, hogy mit keressen, nagyon ideges lett. Kérdezgettük, hogy milyen várost keressünk, de egyszerűen nem volt hajlandó válaszolni. Vagy aki azt kérdezte valaki, hogyan néz ki a pecsét, akkor erre azt mondta, hogy persze majd el is rajzolom maguknak, vagy kivetítem a monitorra. "Nem fognak engem maguk felidegesíteni, meg lett mondva, hogy a görög pecsétnél kell kinyitni". A határoknál is leszálltak cigizni, de minket nem engedtek le. Egyszer aztán meguntuk, mikor láttuk, hogy van előttünk 3 busz, és mindről leszálltak az utasok, csak mi ülünk a buszon. Ekkor a tesómmal megindultuk előre az ajtóhoz. Szerintem ekkor észbekapott a sofőr, és szólt, hogy kinyitja hátsó ajtót.

A mi helyünk a Katerinában volt (6-os) szoba. Nem volt egy nagy durranás, kb. 3x4 m, kissé koszos. A hűtőt kisikáltuk, a többivel nem foglalkoztunk. A szobában volt két ágy, két éjjeliszekrény, polc, és az egyik sarokban egy egyben mosogató-hűtő-villanytűzhely. Asztal csak az erkélyen volt, így reggelente ott kajáltunk. Az előszobában volt egy beépített szekrény, másik oldalon nyílott a fürdőszoba+WC.
Az ágynemű tiszta volt, de takarót nem adtak, csak huzatot. A szekrényben találtunk plédeket, úgy gondoltuk azt kell belehúzni, de mikor kivettük a szekrényből, dőlt belőle a homok, így lemondtunk róla. Valószínűleg az előző lakók a strandra használták. Na mindegy nekem elég volt a huzat önmagában, úgyis melegem volt, a kissé fagyosabb barátnőm pedig az otthonról, útközbeni alvásra hozott pléddel takarózott. A falakon mindenhol szétkent véres szúnyogok.
Végülis nem sokat voltunk ott, úgyhogy nem foglalkoztam vele sokat.
A bátyámék az Elektrában laktak (1-es szoba) ott négy helyiség volt, konyha, 2x kétágyas szoba, wc+fürdőszoba, hát ez sem volt sokkal jobb, pl. a konyhaszekrény szétrohadva. Erről képeket is csináltam: egyik oldal, másik oldal. Inkább apróbb bosszantó dolgok voltak, pl. szúnyogok ezrével, de az ablakon nincs szúnyogháló, így lehet választani, hogy vagy megkukulsz a melegtől, vagy megeteted a szúnyogokat. Ugyan adtak szúnyogirtót, de nálunk üres volt, a tesóméknál pedig úgy tűnt hogy szúnyogoknak meg sem kottyan. :) Vagy pl. az ajtókat kívülről csak kulccsal nyílnak, nagyon oda kell figyelni, hogy nehogy belül maradjon a kulcs. A világítás kb. mintha kriptában lenne az ember. Ezen annyit tudtam segíteni, hogy a konyhában lévő 40W-ost megcseréltem az előszobában lévő 60-assal. Wooow! :))
Ezeket leszámítva jó volt, de pl. olyan is volt akinél az Elektrában nem volt víz. Nekem panaszkodott, hogy egész héten gondok voltak a vízzel, majd egyik este teljesen megszűnt. Se hideg se meleg.
Aztán volt egy srác, aki a Aqualand-ben balesetet szenvedett. Asszem kinyúlt valamelyik csúszdából, és szétvágta a kezétt. Állítólag a kórházban le se sz..ták a biztosítását, és 130(vagy 170?) €-ért varrták össze a tenyerét. 300 € volt a tarifa, de lealkudták! :) A haverjai dobták össze, szerencsére még az első napokban volt, mikor volt pénzük.

Ennyi. :)

Előzmény: balazsh (1226)
3bazsa Creative Commons License 2003.08.18 0 0 1237
pár kérdés
milyen a hotel, szobák?felszereltség?
ha félpanzión voltatok,milyen a kaja?strand?
Előzmény: Pingvin (1235)
Tóthika Creative Commons License 2003.08.18 0 0 1236
Sziasztok!
Úgy néz ki, itthon maradunk. Túl későn kapcsoltunk, már nem hiszem, hogy sikerül eladni a hévízi üdülést, anélkül meg nem fog menni. Így még nem baltáztunk el nyaralást. :-(((
Pingvin Creative Commons License 2003.08.17 0 0 1235
Ami meg van az adva az nem az, de ahol elerheto vagyok az is rajta van az adatlapon (elvileg :)

Kerdezhetsz akar itt is, hatha masokat is erdekel, valamint en is megprobalok osszeszedni egy-ket dolgot. Bar az az igazsag, hogy annyian leirtatok mar a lenyegesebb tudnivalokat, hogy sok ujdonsaggal biztosan nem tudnek szolgalni. Kepeket csinaltam a hotelrol es masrol is eleg sokat, feltoltom oket mindjart es meg lehet tekinteni. Udv.

Előzmény: 3bazsa (1234)
3bazsa Creative Commons License 2003.08.17 0 0 1234
Nekem egy csomó kérdésem lenne, mi is oda megyünk(már írtam), szóval megpróbálom öszegyűjteni, és majd felteszem őket:), emil címed az ami meg van adva?
Előzmény: Pingvin (1233)
Pingvin Creative Commons License 2003.08.17 0 0 1233
Sziasztok!

Ma erkeztunk meg, majd irok egy rovidke beszamolot. Messonghiban laktunk a foldrengesbol annyit ereztunk, hogy arra ebredtunk fel ;-) Igazabol mozgott az agy es minden a szobaban olyan 20-25 mp-ig szerintem, aztan mindenki kirohant az erkelyre. Megijedni abszolut nem ilyedtem meg, igazabol csak onnan tudtam meg, hogy mekkora foldrenges tortent, hogy este hivtak a szulok, lattak a hiradoban, jol vagyunk-e :)

Motort mi a Messonghinal levo NIK-nel bereltunk 125-os Suzukit, kettonket felvitt mindenhova minden gond nelkul. 6 napra 90E volt, teljeskoru biztositassal (es max 200E onresszel). Nem kell felni tole, sok motoros tapasztalatom nekem sem volt, de a vegere egeszen jol belejottem.

yasha Creative Commons License 2003.08.16 0 0 1232
Sziasztok!

No meselek en is kicsit a tapasztalataimrol, hatha hasznat veszi valaki.
Korfu, Moraitika, busszal, Eurotours-szal.
(Meg egyszer nem megyek ilyen hosszu utra busszal, foleg hogy a szerpentinen a gorog hegyek kozott iszonyan kell kapaszkodni, aludni sem lehet.)

A bevasarlas inkabb a Fontanaban es a COOPban javasolt, nem mindegy, hogy 4.1 euro vag 2.8 euro az Apelia :)
Autot a NIK-nel kolcsonoztunk 3 napra 85 euroert, es 3 nap utan, ugy hogy Aqualandot, Glifadat, Ag. Gordis, Ag. Georgiost, es meg par strandot bejartunk 8,2 euroert tankoltuk tele a Matizt! A benzin nagyon olcso.
(Mashol 130 ill. 107 euroert ajanlottak kisautot ennyi idore)

A Cadillacban bulizgattunk, 2 szlovakiai magyar lany dolgozik ott, az After Darkban szinten magyar lannyal lehet talalkozni, a Zorbas taverna melletti peksegben a srac magyar :)
Szoval terjeszkedunk :) Sot! Nekem es baratnomnek is ajanlott munkat a Cadi tulaja. (nem lett volna jo penz)

A tavernak kisse dragak, es sajna amit mi kiprobaltunk nem is volt tul nagy es finom adag :(
A Fondasban rem kedvesek, de nem laktunk jol, a Zorbas souvlakija sem izlett igazan.

A csuszdaparkot feltetlenul probaljatok ki! :) Isteni jo :)

Gorog estre nem tudom miert hajtanak be 33 eurot, Asprovaltan egy jo kis hangulatos gorog est program tavaly 16 euro volt, es ettunk-ittunk-tancoltunk amig birtuk.
Keves fakultativ program eri meg, a csuszdaparknal is a belepo duplajat szedik be, ha az irodaval megy az ember.

Jo nyaralast azoknak, akik meg nem indultak el :)

Y.

Alexfux Creative Commons License 2003.08.15 0 0 1231
"...az AP szerint többen elhagyták a szigetet..." Akkor van hely, lehet menni!! :-)

tangerine Creative Commons License 2003.08.15 0 0 1230
Kicsit hosszu lenne most, de majd holnap valaszolok!
Előzmény: balazsh (1226)
tangerine Creative Commons License 2003.08.15 0 0 1229
Valami rendszám volt, de csak 2 betű + asszem 4 szám.
Előzmény: Alexfux (1224)
scandal01 Creative Commons License 2003.08.14 0 0 1228
http://www.aqualand.com.gr/index.htm
Előzmény: arniröfi (1199)
marcipannyuszi Creative Commons License 2003.08.14 0 0 1227
"Végleges hatósági adatok szerint 27 személy sérült meg csütörtökön abban a földrengésben, amely a Görögország nyugati partjai mentén fekvő Jón-szigeteket, köztük Lefkádát és Korfut rázta meg. A földrengés a Richter-skála szerint 6,4-es erősségű volt.
A sérüléseket mind Lefkáda szigetéről jelentették. Egyik sérülés sem életveszélyes. A sérültek között van 3 külföldi turista, 1 cseh és 2 brit. A három sérült külföldit a szárazföldi joáninai kórházba szállították. A cseh állampolgár a lábán sérült meg Nidri helységben egy ház beomlásakor. A két brit sérüléseit kőomlás okozta a tengerparton. A többi sérült mind görög. Őket a szintén szárazföldi Préveza városába szállították kórházba.

A földmozgás nyomán a lakosság, főleg a turisták körében pánik tört ki, az AP szerint többen elhagyták a szigetet."

INDEX

Előzmény: marcipannyuszi (1225)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!