Keresés

Részletes keresés

nicyca Creative Commons License 2010.09.23 0 0 27
szia

örülnék, ha segíteni tudnál!! mert télleg nagyon fontos!
20 éves vgyok egyik bnőm 18 és szeretnénk kimenni külföldre dolgozni..akárhova csak el innen..(családi problémák vannak.súlyos anyagi gondok..sulizni se tudtunk ezért tovább menni:( ) Apum is jönne velünk... (elváltak anyuval..).Új életet szeretnénk kint kezdeni
Nekem érettségim van,nagyon jól beszélek németül, angolul, bnőm eladoi szakmát tanult ki, apa szobafestő. Ausztriába szeretnénk leginkább menni... de akármi jo ha összejön,és megbízható..szal nem leszünk pl ott h anglia és se fedél fejünk fellet,se melo,se lé hazajönni... nehéz eldönteni ienkor hova menj,ezért szeretném a segítségedet kérni
itt az email cimem: letti23@citromail.hu
telefonszámom megadom ha kell
nagyon fontos lenne!
előreis köszi
Niki
Előzmény: Törölt nick (22)
segitseg_m Creative Commons License 2010.06.30 0 0 26
Szisztok!

Én az ő segítségükkel jutottam ki 2007-ben hajóra!
Ezért is merem ajánlani őket, mert tudom, hogy megbízhatóak!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Az ETC feladata jelentkezők toborzása, szintfelmérése, előválogatása, felkészítése a világ legnagyobb hajóin történő munkavégzésre, illetve külföldi szárazföldi munkákra.

A következő pozíciókba keresnek munkavállalókat:
Hajóra: Pincér, Segédfelszolgáló, Gyorséttermi felszolgáló, Gyermekfelügyelő, Bármixer, Bárfelszolgáló, Általános takarító, Shop eladó.
Szárazföldre: Gyorséttermi felszolgáló, Báros, Szakács, Általános takarító, Konyhai kisegítő, Szobalány, Szállodai mindenes, Értékesítői állás, Gyári munka, Raktárosi munka, Árukezelő, Házigondozó, Idősgondozás, Szakorvosi állások, Gyógyszerész, Nővér állások.

Irodák: Pécs, Kaposvár, Szekszárd, Zalaegerszeg, Budapest, Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Kecskemét.

Ingyenes tájékoztató előadásokra bejelentkezés:
30/816 14 69

www.kulfoldimunkavallalas.hu

E-Training Center Zrt – nyilv.tart.sz: 00468-2009
greg007 Creative Commons License 2010.05.30 0 0 25

 Sziasztok!

 

 Ha valaki tud infót a következő munkaközvetítökről, kérem írja meg nekem.

unionwork,atikwork,evelox,eu-munka,workmen

eöre is köszi.

Tibu38 Creative Commons License 2010.05.18 0 0 24
Sziasztok!

Olyan munkahelyet keresünk külföldön ahol magyar a főnök vagy beszélnek magyarul is. Mindegy, hogy milyen ország. Ketten mennénk. Mi egy picit beszélünk olaszul.

Előre is köszönöm: K. Tibor

kovacs40@citromail.hu
szabi108 Creative Commons License 2010.05.18 0 0 23
Hello Robi,

Én dolgoztam külföldön, mindenkinek csak ajánlani tudom, de azért érdemes jól körülnézni, nyelvtudás nélkül pedig számos előkészületet tenni, mert azért a kerítésnek igen kevés része van kolbászból.

A közvetítőkkel mindenképp vigyáznék és alaposan lecsekkolnám őket.

Nézz szét itt szoktak lenni külföldi állások, ez a portál arra szakosodott: külföldi állások portálja

A blogján meg elég jó cikkek vannak: LingoBlog - külföldi munkáról

üdv, szabi108
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.06 0 0 22
Sziasztok! Nekem ma tettek egy ajánlatot, a testvérem ismer egy-két fejest, és aki ajánlatot tett, annak a fia is ott dolgozik, amit beajánlott telefonon. Szóval külföldi munka lenne, konyhai munka, 6 hónapos szerződéssel. Szállást, és étkezést állják, 1100 euró lenne a havi fizetés. Valószínúleg valami alja-munka, mosogatás. Nyelvismeret, érettségi nem kell a munkához, megkérdeztük. Én ahol most dolgozok 55000 ft-ot keresek egy gyárban, ahol 8 óra a munka, de az utazással együtt, mivel szomszéd városban van elvesz a napomból 11,5 órát, 20% gyerektartást fizetek, azért kapok csak ennyit. Namármost,,,fél év múlva hazatérhetnék 6600 euróval, sőt, azt is mondták, hogyha valaki nem használja el a szabadságát, ami ugye megjár, akkor pár ezer euróval ezt az összeget megtoldják, mint ajándék, amiért végig ott voltam. Fekete munka, tehát a gyerektartást sem vonnák le belőle. 6600 euró az 1.800.000. forint, ellennék vele jó ideig, vagy vehetnék egy szép Mercit is akár. De fél év az életemből,,,úgy hogy senkihez nem tudok szólni egy szót sem, meg alja meló, ami távol áll tőlem, nagyon távol... És távol az otthonomtól, amit annyira szeretek.:(( Valószínűleg a barátnőmet is elveszteném,,,fél év sok idő. A fenébe is,,,magyar vagyok. Inkább élek szegényen, kevésből, de itthon! No, én erre jutottam, gondoltam megosztom az ide tévedőkkel gondolataimat.
veyer Creative Commons License 2010.04.11 0 0 21

Sziasztok!

 

 

Aki hollandiába készül kerüéje el a kovetkezö céget: INTERSERV2000 Recsnyik Tamást !!!!!

Igérget sokat hazudozik mellébeszél, ha véletlenül tud munkát adni akkor azt nem fizeti ki, nem biztositja a legális munka végzés és tartózkodás lehetöségét.

Az interserv2000 egy holland angol cég. De nincs fedeete semmire! Csalók!!!!!!!

Spielweg Creative Commons License 2010.02.06 0 0 18

Emirates Airline Open Day in Budapest, Hungary

 

(Base: Dubai, United Arab Emirates)

 

Position: cabin crew

 

27th February 2010

WestEnd Hilton Hotel

Budapest, Hungary

 

www.emiratesgroupcareers.com

 

Our cabin crew recruitment team conducts interviews in numerous countries worldwide. Open Days are information sessions that give candidates the opportunity to meet our recruitment team. Sessions begin at 09:00 am sharp and carry forward through the day depending on the number of candidates.

 

Applicants are required to present an updated C.V. along with full length and passport size photographs in business attire.

In the event that you are successful, you will be obliged to attend a selection interview during the course of the week.

 

When recruiting cabin crew, we look for people who are dynamic, professional, outgoing and open to new challenges.

 

We seek professionals who can adapt to a new environment and can provide excellent service as part of a team of people with different cultural backgrounds.

 

We need people who have the following:

• A positive attitude and empathy for others
• A minimum age of 21 years on joining
• A minimum arm reach of 212 cms when standing on tip toes so that you can reach emergency equipment on all aircraft types
• Education to high school standard at least
• Physical fitness sufficient to meet aircrew requirements
• Fluency in written and spoken English (fluency in another language is an asset)
• Previous experience in the service/ hospitality industry is an advantage

 

Prepare for the open day:

 

www.legiutaskisero.lefora.com

 

 

wbtistengland Creative Commons License 2009.12.30 0 0 17
Nagyon sokan nem tudnak erről a lehetőségről. Még azok sem akik már évek óta kint élnek angliában, azok pedig akik most készülnek kijönni pláne nem.
Ha most jösz ki hamarosan dolgozni és még nincs angliai mobil számod, vagy ha már itt élsz angliában és nem előfizetéses szerződésed van, mindenképpen érdemes megfontolnod a lentebb írtakat.

Ha most jösz ki, az első időkben csakis a Pay As You Go-ban (azaz feltöltőkártyás) gondolkozhatsz. Angliában mind a 6 mobil szolgáltató tarifái hellyel-közzel megegyeznek, azonban az egyik és csakis az egyik a '3' támogatja a Skype-ot. A másik 5 erről hallani sem akar és ez nem véletlen. Hiába teszed fel a telefonodra magát a szoftvert, a többi szolgáltató letiltja.

A mobiltelefonon futó Skype teljes értékű, azaz csetelhetsz, telefonálhatsz minden Skype felhasználóval a viágon díjtalanul és korlátlanul.
Nem számít fel a szolgáltató sem adatforgalmi díjat, sem semmit, nem kell hozzá 3G lefedettség sem, sima gsm hálózaton
is megy. Egyszerűen feltöltöd a telefonkártyát 10 fonttal és ennyi.
(Ezt azárt írom ilyen részletesen, mert mikr először olvastam a cégről, mindjárt a rejtett költségeket és a buktatókat kerestem.)

!Nem kell semmilyen extra telefon sem hozzá, csak támogassa a 3G-t!
(Sokan azt hiszik, csak a legújabb okostelefonok alkalmasak rá, hát nem... Ha egy éven belül vetted a telefonod, akkor biztosan fut rajta)

Fontos még, hogy a telefonod hálózat független legyen. Ha nem az és nem egy drága telefon, akkor inkább add el otthon, mert itt kint 6000.-Ft-ért
függetlenítik ki, de 12000.-Ft-ért (40 font) vadonatúj készüléket kapsz

Skype és Skype között minden esetben díjtalan a beszélgetés.
Magyarországi és angliai vezetékes telefonszámokat egységesen 5.-Ft/perc-ért hívhatsz.
Nagyon fontos, hogy a mobiltelefonon futó Skype-al angliai vezetékes telefonra nem hívhatsz, magyarországi vagy egyéb országokba igen!!!
Angliai vezetékes számot hívhatsz skype-al, de csak számítógépről.)
Az összes ország Skype hívásdíja: http://www.skype.com/intl/en/prices/callrates/?currency=HUF#allRatesTab
(Hogy a Skype-on keresztül hívj otthoni, vagy angliai vezetékes telefonszámokat, a Skype egyenlegedet külön fel kell töltened legalább 10 fonttal.)

Már csak egy SIM-kártyára van szükséged. A SIM kártyát megveheted boltban is, de ne tedd, mert 3000.-Ft-ot számítanak fel érte. (Sajnos tapasztalat)
Ingyen küld a szolgáltató SIM kártyát bármilyen angliai címre 5 napon belül!
Ráadásul az első feltöltésnél kapsz 2 fontot ajándékként. Nem mindegy...
Itt rendelheted meg a SIM kártyát, akár többet is:
http://freeagent.three.co.uk/stand/view/id/1211 (A 2 font extrát csak akkor kapod meg ha ezen a linken keresztül rendeled meg a SIM kártyát!)

Mit kapsz tehát minden 10 fontos feltöltéssel ha a '3'-as szolgáltatót választod?
- Ingyen hívhatsz mindenkit hálózaton belül korlátlanul
- Ingyen hívhatsz mindenkit, és csetelhetsz bárkivel a világon a Skype-al. (Ehhez nem kell feltöltened a Skype egyenlegedet külön)
- msn-ezhetsz eljesen ingyen a mobilodról (Az msn-el csak csetelhetsz, hívást nem kezdeményezhetsz vele mint a Skype-al)
- 300 sms bármilyen angliai mobil hálózatba
- 150MB Internet (Amit felhasználhatsz a telefonodon is, de ha van laptopod, akkor a telefonodat modemként is használhatod.)
- Azonnal életbe lépnek a szolgáltatások, nemúgy mint a többi szolgáltatónál
- 90 napod van felhasználni a feltöltéseddel kapott 300 sms-t és 150mb internetet, nem 30 mint a többi szolgáltatónál.
Amennyiben nem használtad fel az sms-eket vagy a netet, akkor a következő feltöltésnél összevonódnak, tehát nem vész el!
Itt nézheted meg a teljes összehasonlítást a szolgáltatók között: http://www.three.co.uk/Pay_As_You_Go/3_beats_the_competition

Remélem hasznodra válik az információ.
adopt29 Creative Commons License 2009.11.05 0 0 16
Nagyon sok a csaló,jól meg kellene veretni őket.
Építőiparban nem hallottatok valami biztos helyet külföldön?
krc2009 Creative Commons License 2009.11.03 0 0 15

 

CSALÓÓÓÓÓÓ!!!!

 

 Ha vki Hollandiába készül és bizonyos K. Zs. / de akár F. Zs. néven is futhat / ígér munkalehetőséget , véletlenül se adjon neki egy fillért sem, ugyanis soha nem fogja viszontlátni a vca vizsgára odaadott pénzét.  Így természetesen munka sem lesz...

Ha jól tudom, Belgiumot is a szárnyai alá készül venni ...

Az úriember taktikája : 

x állást keres Hollandiában,  rossz esetben megtalálja K. Zs.-t , aki mindenféle holland papírral fogja bizonyítani azt, hogy ő bizony Hollandiában él és egyre bővülő vállalkozása van. Szinte könyörög a magyar munkaerőért és megígéri, hogy a 330 euro-s vca vizsgát kell csak kifizetni , a szállást ő rendezi...  De minden tuti biztos!!!

A vizsga miatt végképp nem kell aggódni, ő intéz mindent, lesz segítő.

Pénz odaadva ... imákba foglalva K. Zs. neve ... végre kilépünk a holtpontról és jobb lesz minden.

Telik az idő, majd eltelik az egy hónap és a vizsga előtt 2 nappal közli, gond van a vizsgával. Hirtelen nem lehet már angolul sem vizsgázni, csak hollandul.

És itt jön a lényeg :  a pénzed ott is marad nála, de te még Hollandiába sem jutottál el...

fokhagymabors Creative Commons License 2009.10.29 0 0 14
ha tényleg elfogadsz jótanácsokat, akkor mindjárt itt az enyém: nyelvtudás nélkül ne menj külföldre dolgozni.
Előzmény: pablo30 (13)
pablo30 Creative Commons License 2009.10.29 0 0 13
Sziasztok!

Szeretnék külföldön dolgozni. Javarészt vendéglátós múlttal rendelkezem(10év,felszolgáló) de van fémipari végzettségem (esztergályos),az utóbbi időben pedig kertépítőként tevékenykedem. Idegen nyelvet nem beszélek. Elvállalok bármilyen jellegű munkát. Bármilyen segítséget szívesen várok.
Esetleg tud valaki valamit az E-Training Center-ről?
e-mail: pablo27@freemail.hu
nicewoman Creative Commons License 2009.03.16 0 0 12
Sziasztok!

Én még nem dolgoztam külföldön, Ausztriában szeretnék munkát vállalni ker.-ben, vendéglátásban v könnyebb fizikai munka. Van valakinek vmilyen tapasztalata? Tudtok megbízható cégeket ajánlani? Mennyiért lehet kijutni, mennyi az albi? Tudtok netes oldalakat ajánlani, ahol megbízható cégek hírdetnek?
Mindenkinek köszönöm válaszát.
mj620di Creative Commons License 2008.12.07 0 0 9
Szia!
Hát nem semmi!!Jól rá szaladtál!Én is gondolkozok hogy itt kéne hagyni ezt a trágya dombot!
Előzmény: Kicsi Szöcske (8)
ZsuzsannaL Creative Commons License 2008.10.24 0 0 7
Sziasztok,

folyamatosan keresünk Angliába, Írországba, Hollandiába, Belgiumba, Németországba, és Ausztriába megbízható au-paireket, babysittereket.

Sok sikert!

Üdv:

László Zsuzsanna
Au-Pair Agency Hungary
www.aupairagency.hu
+36-30-531-2031
zola74 Creative Commons License 2007.08.18 0 0 6
sziasztok!

szeptembertől észak-írországban fogunk dolgozni a párommal. egy newcastle nevezetű helyre fogunk menni, valahova északra, belfast-tól 40km-re.

kérdés 1: mennyiért bérelhetünk arrafelé egy kétszobás kérót???

kérdés 2: van 1 húszhónapos kisbaba is velünk. mennyi családi támogatást kaphatunk? és a bölcsi mennyibe kerül??

előre is köszi minden hozzászólást!
raczra Creative Commons License 2007.05.27 0 0 5
ÉN is ki akarok menni hollandiába dolgozni .Nem tud valaki valamilyen idény munkát es valami olcso szállást köszi
R5 Creative Commons License 1999.10.22 0 0 4
Sziasztok!

Ha valaki konkretan nemetroszagban ill. ausztriaban szeretne IT munkakorben (rendszer admin, fejleszto) dolgozni, elkepzelheto, hogy tudok segiteni.
Nemet nyelvtudas feltetel.

udv.

taitbout Creative Commons License 1999.10.22 0 0 3
Szia Andala!

Mas szakmakhoz nem ismersz web oldalt?
Taitbout

Előzmény: andala (2)
andala Creative Commons License 1999.10.22 0 0 2
Szia HelloLeo! Nem tudom, milyen szakmában keresel, de ha esetleg az informatika terén, akkor ajánlom figyelmedbe a www.jobserve.com címet, ahol rengeteg külföldi munkát találsz. Elküldöd az önéletrajzod, és általában max. 1 héten belül válaszolnak. nekem elég jó tapasztalataim vannak velük, bár végülis nem az ő általuk közvetített cégnél helyezkedtem el.
Előzmény: HelloLeo (-)
alexandrosz Creative Commons License 1999.10.22 0 0 1
Ha körülnéztél volna, mielőtt topicot nyitsz megtaláltad volna pl. az alábbi remekművet is.....

http://index.hu/forum/forum.cgi?a=t&t=9005169&uq=74

Előzmény: HelloLeo (-)
Angel Úr Creative Commons License 1999.10.22 0 0 0
Hali!
Seh0va, 0 pénzért!
Előzmény: HelloLeo (-)
HelloLeo Creative Commons License 1999.10.22 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Kiváncsi lennék a Ti tapasztalataitokra a fent nevezett témában. Ha esetleg a külföldre dolgozó fejvadászokkal kapcsolatban van hozzászólásotok akkor az is jöhet.

HelloLeo

(Magyar honban letelepedett multik idegennyelvű alkalmazottjairól szóló véleményeket is szívesen látok.............)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!