Keresés

Részletes keresés

lopikula Creative Commons License 2009.06.09 0 0 4019
A Pilis-Investel vajh mi van mostanában? Alig említi ez a cikk, pedig a Tokaj és Vidéke Takarékszövetkezettel való kapcsolat érdekes szálakat hoz fel.
Itt jobban dolgozott a takarító brigád?

A pénz kiment
Sasvári Creative Commons License 2009.06.09 0 0 4018
BAUMAGtalan Creative Commons License 2009.06.06 0 0 4017

"...az abban az időben is felmerült, hogy kiegészítő pénzügyi szolgáltató tevékenység és engedélyhez kötés és a cégbírósági bejegyzés vonatkozásában vajon a hatóság, vajon a pénzügyi felügyelet hibázott-e."?... ez nem lehet kérdés, ez tény, hogy az engedélyezési és felügyeleti hatóság megbocsáthatatlanul nagyot hibázott!!!

 

"...van-e olyan nyitott kérdés ma a Baumag és ezen hitelszövetkezeti kör vonatkozásában, ami indokolttá tenné, hogy további szabályozással éljünk. "? igen van: törvényi szabályozással jóvátenni mindazokat a mulasztásokat, amelyek több tizezer család jövőjét ellehetetlenítették: törvényt alkotni a kártalanításról, hogy legalább az életben maradottak és az ügy miatt elhaltak családtagjai is részesüljenek saját és elhúnyt szeretteik megtakarításaiból!...

 

De amig azt az akadályt, hogy a "az üzleti szféra vesztegetések útján befolyásol politikai döntéseket", nem hajlandók elhárítani, addig bizony még várnunk kell: 

 

privatbankar

Előzmény: Sasvári (4016)
Sasvári Creative Commons License 2009.06.04 0 0 4016

http://www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_naplo.naplo_fadat?p_ckl=38&p_uln=214&p_felsz=22&p_szoveg=&p_felszig=22
2009 05 26
Általános vitában Baumagozik Molnár László MSZP :
"....Az előterjesztés megnyitotta a szövetkezeti hitelintézeti tevékenységet is. Fontosnak tartom visszaidézni 2003 októberét, a Baumag-ügyet; itt most a "Baumag" a jelzőt jelentheti, hiszen volt vagy húsz hasonló hitelszövetkezet. A példát csak azért említem, mert ez volt az egyik legnagyobb, amelyik bedőlt, volt más hitelszövetkezet, pénzintézet is, de amiért szóba hozom, az abban az időben is felmerült, hogy kiegészítő pénzügyi szolgáltató tevékenység és engedélyhez kötés és a cégbírósági bejegyzés vonatkozásában vajon a hatóság, vajon a pénzügyi felügyelet hibázott-e.


Arra hívom fel mindannyiunk figyelmét, hogy tekintsük át, szem előtt tartva azokat a különböző szövetkezeteket, amelyek az elmúlt időszakban végeztek rövid forrásgyűjtéssel hosszú finanszírozást. E tevékenység prudenciális szabályainak a kiskapuit most alkalmunk lehet becsukni ezeknél a bizonyos hitelszövetkezeteknél. Gondolva ismét erre a 12 ezer főre és nagyjából ötven cégre, amely bedőlt, lennie kell olyan szabályozásnak a szövetkezeti hitel, a hitelszövetkezet területén, amely ezt taxatíve tiltja; azóta már tiltja természetesen, de kiskapu ezen a kiegészítő pénzügyi szolgáltatási területen most is van: ilyen a részjegy, célrészjegy, értékpapír kérdése. Nem akarom ragozni, erre ez a törvény lehetőséget ad. Azt kérem államtitkár úrtól, hogy ezt nézzék meg, van-e olyan nyitott kérdés ma a Baumag és ezen hitelszövetkezeti kör vonatkozásában, ami indokolttá tenné, hogy további szabályozással éljünk. "

BAUMAGtalan Creative Commons License 2009.06.03 0 0 4015

Jó a válasz!...a szélsőjobb és szélsőbal programja --a köztük lévő antagonisztikus ellentétet leszámítva-- közel azonos, hisz mindkettő szlogenje, hogy "a lopott pénz visszajár"..."az idegen nagytőke részére privatizált állami vagyont vissza kell államosítani"..." a magyar termékeket kell előnybe részesíteni, az import termékeket ki kell szorítani a hazai piacról"...még akkor is, ha ezt uniós tagságunk bánja...és jól látod, hogy minden pártban vannak érintettek, hiába is "köpködnek" most a riválisaikra, az esztelen vagdalkozásokkal elveszítik szavazótáboruk józanabbik felét. Az "offshore kártya" időzítése is ezt bizonyítja. Íme az újabb:

 

http://hvg.hu/print/20090603_offshore_bajnai_gordon_fidesz.aspx

 

 

 

  

Előzmény: szöbefeke (4013)
szöbefeke Creative Commons License 2009.06.03 0 0 4013

..."amely képes, alkalmas, elkötelezettséget vállalt és vállal a jővőben is elrabolt vagyonunk visszaszerzére."


Miután ilyen pártlista nem létezik, ( nem is létezhet ) én maradok otthon.
Rablóbandát ugyan emleget Orbán, Vona és a Thürmer is, ( Dávid I meg már régen elfelejtette a Baumagot és társait ) de hogy bármit is vállalna...., no azt azért nem. ( még a végén kiderülne, hogy vannak érintettek az ő köreikben is )

Előzmény: BAUMAGtalan (4012)
BAUMAGtalan Creative Commons License 2009.06.03 0 0 4012

A jelenkori hazai közéletben politikai-gazdasági felsővezetői funkció betöltésének alapfeltétele offshore cégekbe kimentett vagyoni háttér:

 

http://hvg.hu/print/20090602_wallis.aspx

http://hvg.hu/print/20090602_penzkimentes_offshore_APEH.aspx

 

Azt javasolom BAUMAG károsult társaimnak és minden más ügyben károsultnak, hogy arra az EU pártlistára szavazzunk, amely képes, alkalmas, elkötelezettséget vállalt és vállal a jővőben is elrabolt vagyonunk visszaszerzére. Ne csak a jobbikra, hanem a legjobbikra...de semmiképpen se az elmúlt tizenöt év hatalomra segitett, minket kifosztó politikai hiénák érdekcsoportjaira...  

Előzmény: lopikula (4008)
lopikula Creative Commons License 2009.06.01 0 0 4011
Jav.: Nyékes Béla
Előzmény: lopikula (4010)
lopikula Creative Commons License 2009.06.01 0 0 4010
MeaClumpa az offolásért!
Hagylak benneteket a szerződések bogo(tá)zásában!
Szívesen offolnék még az mszp-s Nyéki Béla potentátról a képzavar kedvéért, de nem, megteszem máshol.
Előzmény: Törölt nick (4009)
lopikula Creative Commons License 2009.05.29 0 0 4008
Nem kell messzire menni, mert éppen az itt szereplő link miatt jutott eszembe a név.
Az gondolom nem baj ha tudom, hogy bizonyos nevek milyen érdekkörökhöz tartoznak.

Adria kikötők után, szintén gáz

.... és ez nagy gáz, mert ettől "Bogota-alsó" a minősítés.
Előzmény: Törölt nick (4007)
lopikula Creative Commons License 2009.05.27 0 0 4006
Csak úgy megint eszembe jutott a mostani "adóparadicsom" botrány kapcsán, hogy Orbán császár, aki megpróbált égetni bennünket Merkel asszonynál, elfelejtett beszélni a Vitézy family strómanjáról.
Így zajlik ez Bogota-alsón, miközben az ellenvélemények elmaradnak.
BAUMAGtalan Creative Commons License 2009.05.27 0 0 4005
..."nem hiszem el, hogy államérdekből loptak."...én ezt pártérdekeknek fordítanám...a hatalomba kerüléshez pénz kell, minél több pénz, akárhonnan, bármi áron... és ha nálunk már sikerült hatalomra kerülni, akkor korrupció útján már gyerekjáték a milliárdosokká válás...nézz egy kicsit körül az államigazgatás legfelsőbb szintjén...olyat még nem hallottam, hogy vagyontalan, vagy vagyontalan családi hátterű egyén kapott volna miniszteri bársonyszéket, államtitkári kinevezést vagy akár (választással) frakcióvezetést...de ez fordítva is igaz: akik tartósan hatalmon voltak, azok sem nincstelenként, leszegényedve távoztak a hatalomból...
Előzmény: lopikula (4003)
BAUMAGtalan Creative Commons License 2009.05.27 0 0 4004
Az elmúlt közel hat év eseményei, pontosabban fogalmazva számunkra eseménytelenségei igazolják az általad leírtakat. A közvetett bizonyítékok tárháza szinte kifogyhatatlan. Aki pedig közvetlen bizonyítékok birtokában van, annak végleg (de legalább az államtitok feloldásáig) el kell tűnnie, ha nem akarja szaporítani a börtönbe zárt "ártatlanok" népes táborát! "A korrupció legyőzött minket..." vagyis a rablóknak átadott pénzünk győzött le bennünket, amiből bőven jutott a hatalmi befolyásukkal élősködő közszolgák korrumpálására, sőt a politikai bűnözők adóparadicsomokban vezetett számláira is!...az elmúlt tizenöt évben hatalmon lévő pártok kollektíven felelősek az ellenünk elkövetett bűncselekményekben, így a jövőben is az ügy eltusolásán fáradoznának újbóli hatalomra kerülésük esetén...hacsak nem tűnik fel egy olyan új erő, amely zászlajára tűzi ezen mocskos ügyek radikális eszközökkel való azonnali megoldását!!! Én biztos rájuk szavaznék...és azt hiszem nem egyedül...rajtam kívül is vannak még aljas állami indokból, nyereségvágyból kifosztott emberek, öngyilkosságba kergetett károsultak szerettei, tönkrezúzott családok százezrei...
Előzmény: Hun Skywalker (4001)
lopikula Creative Commons License 2009.05.27 0 0 4003
Még annyit, hogy nicknevem "lopi-kula" tagoltan, de ennek ellenére nem hiszem el, hogy államérdekből loptak.
Az egy nyilvános statisztika, hogy napi 1-2 száz millió forintos termése van a magyar alvilágnak.
Nos, ha ők nem akarnak örökké a víz alatt maradni, akkor megvesznek egy-két politikust, vagy netán nyomingert,...aprópénzért.
Előzmény: lopikula (4002)
lopikula Creative Commons License 2009.05.27 0 0 4002
"...majd ha érdekel mindenkit becsatalok ide néhány iratból idézetet...."

Kissé túl "progresszív" a fellépésed, de érdekel!
Előzmény: Hun Skywalker (4001)
Hun Skywalker Creative Commons License 2009.05.27 0 0 4001

Kedves Baumagtalan és Lópikula! Úgy gondolom egy oldalon állunk, és eddig mindenben egyetértettünk. Szeretnék nektek egy két érdekes infót elárulni a Verticál kapcsán. Az idézet , amit csatoltál elgondolkoztatott téged is csak nem a pontos következtetést vontad le.....ami természetesen nem a te hibád.

"Szóbeli indoklásában hétfőn a bíró is megjegyezte, hogy az iratok tanúsága szerint nem került minden elkövető a vádlottak padjára, mi több, van olyan egyértelműen azonosítható személy is, akit csak azért nem idéztek tanúnak, mert lehetetlen lett volna neki az ügyről olyan kérdést feltenni, amelyre, ha őszintén válaszol, ne saját magát vádolja meg bűncselekmény elkövetésével"-

Magyarul a valódi tetteseket nem lehet megkérdezni....Elnézést tisztelt Uram, ün lopta el a pénzt???  Valóban így nem lehet, hanem egy rendes eljárásban, megfelelő felderítéssel, a jó irányba...Mivel figyelemmel kísértem a Verticál ügyet,- hisz a barátom a pénzét ott ott vesztette el,- sok olyan iratot szereztünk be a Bíróságról, az egyik ügyvéden keresztül, amiket senki eddig nem láthatott, hallhatott. Szeretném ha megtudná mostmár minden károsult, minden Szövetkezet ellopott milliói a politikusok és gengszter barátaikhoz csordogáltak. A Vetical ügyben a fővádlott, aki mellesleg 6 éve próbálja bizonyítani a háttérből irányító valódi tettesek szerepét - na szóval ez a Klivinyi az egyetlen aki a károsultak érdekében próbálta leleplezni az igazi elkövetőket. Minden tárgyaláson beadott idítványokat, - amikre a Bíró ezt az értelmezhetetlen zagyvaságot próbálta lenyomni a torkunkon - de minden beadványt, indítványt elutasítottak. Majd a legszebb az egészben, hogy az ítélethozatal előtt ismét beadta a saját magánnyomzásának erdeményét, amit az FBI is alátámasztott. Na ez az irat már a nem is lett a tárgyaláson megemlítve, hiszen arról szól kérem tisztelt hölgyeim és uraim, hogy a Szövetkezetek csalássorozatának eredeti nyomozati iratait :

ÁLLAMTITOKKÁ NYÍLVÁNÍTOTTÁK !!!!!

MAGYARUL ÁLLAMÉRDEKBŐL LOPTÁK EL A SZÖVETKEZETEKBE BEFEKTETŐK PÉNZÉT a POLITUKUS KUTYÁK ÉS SLEPPJÜK! Ez a VALÓSÁG!!!

Na ezért nem tudunk mi semmit, és ezért ez a terelés, és a szánalmas Bírósági paródiák... Aki pedig ezt bizonyítani akarta, 6 évre elítélték...majd ha érdekel mindenkit becsatalok ide néhány iratból idézetet....Szóval 6 évvel azután, hogy mi itt erőlködünk és az egész ország hülyének van nézve, több 10ezer károsult botorkál, a jogi útvesztőkben, kiderül, hogy az ügyünk ÁLLAMTITOK !!!! Azt hiszem ez volt a cél amit Baumagtalan is utoljára írt, hogy feladjuk....Az olajakták után a Szövetkezeti aktákat is majd 80 év múlva ükunokáink megismerhetik, és akkor már csak annyit fognak mondani, hogyan tűrte ezt több 10ezer ember, hogy a hatalom ennyire becsapja, és a bizonyítékokat eltűntesse. Ez a Klivinyi tavaly Októberben láttam amiokor a Napkletében személyesen elmondta, hogy az Ügyészségen eltűnt a vallomása, és hogy az Amerikai Kormány hivatalosan is eljárt ezügyben....De itt Banánköztársaságban mit akar egy Amerika? A korrupció legyőzött minket lássuk be, és mi egy lépést sem tettünk, azon kívül, hogy itt egymásnak írogatunk bölcsességeket, és a tényeket. Mégegy hasznos infó: a Vertical, a Baumag, a Fundamentum, és a Pilis Invest ügyét a BRFK-n ugyanaz az osztály nyomozta. Majd Gergényi utasítására, egy adott pillanatban szétverték az osztályt a nyomozókat nyugdíjba küldték, vagy áthelyezték...A Vertical ügyben a vádlottak padján nem azok ültek, akik a Szövetkezetet kitalálták, irányították, a Bíróság is tudja, az Ügyészség is....akkor miről beszélünk....?????

Sorry, egy darabig nem volt netem, mert a másik tetves céggel a T-Mobillal harcoltam a jogtalan mobilnet számlájuk miatt...most már vagyok...

Remélem a Baumag ügyben vagy valahol egyszer kiderül végre az igazság....és azok kerülnek börtönbe akik a pénzeinket valóban ellopták, és nem kamu eljárásokkal prúbálnak nekünk csontot dobni....HIHETETLEN AMIT EBBEN AZ ORSZÁGBAN MEG MERNEK CSINÁLNI EZEK A MOCSKOS POLITIKUSOK...............

Előzmény: BAUMAGtalan (3998)
BAUMAGtalan Creative Commons License 2009.05.27 0 0 4000
Valóban van eltérés a BAUMAG és az ezredforduló után létrehozott ingatlanszövetkezetek ténykedése között. Ez utóbbiak célja kizárólag a megtévesztettek vagyonának elrablása volt, tipikus pilótajátékkal. Eszükbe sem jutott, hogy megtérülő beruházásokkal fialtassák a lakosságtól begyűjtött betéteket. Mivel a BAUMAG is a konkurencia céljából életre keltett ingatlan szövetkezetek elvén működött, annyi különbséggel, hogy a begyűjtött betétekből némi látható vagyont produkált, és voltak hosszú távon talán megvalósítható álmai is, az átmentett vagyoni háttér védelme céljából áldozatok árán is, időben fel kellett volna ébredniük!... persze ha a politikusi és a hatalmon lévő pénzpiaci ragadozók befolyása nem űberelhette volna a strómanokká vált, zsarolható vádlottak kapzsiságát...

..."Az is biztos, hogy itt még van kézzelfogható vagyon, úgyhogy rajtatok a világ szeme!"...ha a közel egy évtizedig tartó felszámolás és értékvesztés után marad még felosztható vagyon...a károsultak közel 60%-a a felszámolást választotta, 10% az AGENDA-H-ban bízik (?), 30% pedig úgy gondolta, hogy mind a felszámolást szabályozó törvényeket, mind pedig az "ingatlanszövetkezetesdit" egy és ugyanazon érdekcsoport hozta létre, ezért jobb az egész BAUMAG ügyet elfelejteni, a kárt lenyelni, a tanulságokat levonni és a jövőben hasznosítani...persze azért hatvan- hetven-egynéhány évesen mindent újra előröl kezdeni nem mindenkinek adatik meg!!...sokunk jelenét és jövőjét a BAUMAG által kicsalt vagyonunk határozta meg, és határozza meg az elkövetkezőkben is...
Előzmény: lopikula (3999)
lopikula Creative Commons License 2009.05.26 0 0 3999
Azt megjegyezném, hogy az ítélet nem jogerős.
Azt sem tudom igazán, hogy Klivínyi mennyiben volt zsarolható, de az biztos, hogy ezek a klónok ilyen alapon voltak hadra-foghatók. Klivínyi rafináltabb volt.
Az is biztos, hogy itt még van kézzelfogható vagyon, úgyhogy rajtatok a világ szeme!
Előzmény: BAUMAGtalan (3998)
BAUMAGtalan Creative Commons License 2009.05.26 0 0 3998
Ha 523 sértettel szemben elkövetett 527 rendbeli csalásért és 837 millió forintos károkozásért a fővádlottnak 6 év, a többi vádlottnak pedig 3-6 év közötti börtön jár, akkor a 12 500 sértettel szemben elkövetett közel ugyanennyi rendbeli csalásért és 20 milliárdos károkozásért a BAUMAG perében a vádlottakra vajon milyen büntetés vár...?

"Szóbeli indoklásában hétfőn a bíró is megjegyezte, hogy az iratok tanúsága szerint nem került minden elkövető a vádlottak padjára, mi több, van olyan egyértelműen azonosítható személy is, akit csak azért nem idéztek tanúnak, mert lehetetlen lett volna neki az ügyről olyan kérdést feltenni, amelyre, ha őszintén válaszol, ne saját magát vádolja meg bűncselekmény elkövetésével.": amiből világosan következik, hogy az államnak nemcsak az ingatlanszövetkezetek létrehozásában és működtetésében, majd csődbe vitelében kell élenjáró szerepet vállalnia, hanem az előre kitervelt szándékos károkozás megtérítésében is!!! A BAUMAG ügy nemcsak magáncég és magánemberek ügye, hanem --az idézet alapján-- vastagon állami ügy is! A Vertikál-Invest fővádlottjának és asszisztensének eltüntetése (szökésük elősegítése) az állami közreműködés további ékes bizonyítéka, melynek fő oka, hogy a politikai és pénzpiaci hiénák --a fővádlott további megalapozott vallomásaitól tartva-- a bizonyítékokat is eltüntessék, így befolyásolva a bíróságokat, hogy ne is próbálják tovább boncolgatni mindazt, ami mindannyiunk számára ma már a Napnál is világosabb!...

Előzmény: lopikula (3997)
lopikula Creative Commons License 2009.05.25 0 0 3997
Rokon ítélet, gyorsított eljárásban a szökött FBI ügynök ellen:

Klivinyi: hat év ötszáz rendbeli csalásért
BAUMAGtalan Creative Commons License 2009.05.25 0 0 3996
lopikula Creative Commons License 2009.05.24 0 0 3995
.....hanem a szembesülésről.
Előzmény: lopikula (3994)
lopikula Creative Commons License 2009.05.24 0 0 3994
A közelmúlt átkosában volt amikor a vélemény szabadsága is korlátozott volt, de szerintem, most és itt nem erről van szó.
Előzmény: Törölt nick (3993)
apacuka2 Creative Commons License 2009.05.17 0 0 3990

Sok esetben beszélgetésekben felmerül. hogy a bameg bagázs mentését segítik különféle közhivatalok és felmerül annak gyanúja is, hogy az egyébként magukat függetlennek tartó bíróságok részrehajló cselekedeteket végeznek, bizonyos befolyásoló erők számára. Ebbe a kategóriába tartozik az időhúzósdi is, ami jól szolgálja az elkövetők érdekeit.

 

Gondolkodjunk, ha nehéz is szembenézni a tényekkel:

 

Ki van a bíróságok élén? Országos Igazságszolgáltatási Tanács. Van főbíró, főügyész akiket a parlament pártok javaslata alapján a köztársaság elnöke nevez ki.

 

Kik vannak a parlamentben: politikusok.

 

Mennyi szabadságot engednek az állampolgároknak jogaik gyakorlására? Semmit!

 

Mivel azt a törvényt is amiből lejjebb idézek politikusok alkották.

 

"....A június 7-i európai parlamenti választáson listát állító pártok holnaptól megkaphatják a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalától a névjegyzékben szereplő választópolgárok nevét és lakcímét - amennyiben ezt kérik és fizetnek érte.  A választók nem akadályozhatják meg, hogy az illetékes hivatal a választásokra kiadja adataikat. Letiltani ugyanis csak akkor lehet erre csak akkor van mód, ha kereskedelmi, marketing célra vásárolják meg az információkat. (MR)..."

 

Tehát nem tilthatom meg, hogy az adataimat politikai pártok, a zaklatásomra felhasználják.

Akkor miyen alapon próbáljuk elvárni, hogy számunkra elfogadható, igazságos döntések szülessenek ebben az országban?

Előzmény: BAUMAGtalan (3989)
BAUMAGtalan Creative Commons License 2009.05.17 0 0 3989

A média szorgalmasan térképezgeti fel azokat a rejtekhelyeket, ahol az ingatlan szövetkezetekből, a Hajdú Bét-ből és az ország csődközeli helyzetbe juttatása révén átmentett pénzeink lapulnak. Íme most Ciprus:

 

http://www.komment.hu/tartalom/20090515-velemeny-a-koztisztviselok-cipruson-bejegyzett-offshorecegeirol.html?cmnt_page=1#kommenter&status=ok

apacuka2 Creative Commons License 2009.05.13 0 0 3988
Volt valaki  11.-i tárgyaláson? Örülnék neki, ha tájékoztatnátok, hogy mi zajlott?
BAUMAGtalan Creative Commons License 2009.05.13 0 0 3987
balman Creative Commons License 2009.05.12 0 0 3986
Te nagyon feri! Igen csendben vagy.
Látom elmaradtak a bírósági beszámolók, ahol utoljára könyvszakértők feszültek egymásnak, mi szerint azon birkóztak, hogy 13 milliárd avagy 16 milliárd a károtok.
Talán nem kellene ennyire hülyíteni a külvilág szereplőit.

Remélem Birca is beszámol a hasonszőrű bulgáriai történetével.
Előzmény: apacuka2 (3969)
BAUMAGtalan Creative Commons License 2009.05.12 0 0 3985

http://www.origo.hu/itthon/20090511-korrupcio-partfinanszirozas-modszerek-technikak.html:

 

>>A pénz eltüntetésére is vannak jól bevált módszerek. "Ha van egy cégcsoportod, akkor azon belül az összeget megutaztatod különféle tranzakciókon át, amelyeket persze rendes szerződések kísérnek, majd a végén valaki tagi kölcsönként kiveszi a pénzt"...<< A módszer ismerős a BAUMAG esetéből is! "Valakik" a mi pénzeinket is kivették...ennek ellenére elvárják, hogy eltekintsünk ettől, sőt egyesek még azt is elvárják, hogy az elkövetkező választásokon"hálából" rájuk szavazzunk...

BAUMAGtalan Creative Commons License 2009.05.08 0 0 3982
..."A rendőrségnek törekednie kell a sikerre..." törekedne is, de a BAUMAG és a hasonló ügyekben a siker egyben kudarc is részükre, mert élcsapatuk kiválóságait "hálából" ezért könnyen "lefejezhetik" ...ezért nem is akarnak olyan győzelmet aratni, ami számukra felérne egy vereséggel...nem beszélve arról, hogy mi kifosztottak közel sem tudjuk olyan mértékben érdekeltté tenni Őket, mint kifosztóink (a mi pénzünkből) és (az adófizetők pénzén élősködő, a rablókat védelmező korrupt) állami háttér maffiájuk...
Előzmény: Törölt nick (3980)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!