Keresés

Részletes keresés

teszter :) Creative Commons License 2008.09.17 0 0 1710
Áááá, dehogy. Most a használatával vagyunk elfoglalva :DDDDD
Előzmény: Törölt nick (1709)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.16 0 0 1709
hűde eltüntetek? mindenki növöget szépen csendben? :D
Reyman Creative Commons License 2008.09.13 0 0 1708
Sziasztok nincs valakinek eladó bathmate-je?Szivesen átvenném.


mike01010101 Creative Commons License 2008.09.09 0 0 1707

Tapaszt probaltam de szerintem semmi hatasa,  szerintem mind kamu.

Talan ha csinalsz valami mast, pumpalas, intim torna stb es mellette hasznalod akkor lehet hogy 0,1%-ot segit de egyebkent semmi ertelmi. Tul szep lenne ha ugy mukodne hogy beveszek par pirult es no a farkam:)

 

 

Előzmény: Sexmachine18 (1706)
Sexmachine18 Creative Commons License 2008.09.08 0 0 1706
 

valakinek van az alábbi pénisznövelők közül valamelyikről tapasztalata? van értelme valamelyiknek vagy csak kamuk?

 

magna RX
http://www.magnarx.hu/
prosolution

http://hungary.prosolution-pills.ro/penisznoveles-tablettakkal-termeszetesen.php
xxl krém

http://www.libidoshop.hu/Penisz-XXL-krem-200ml--termek--62920
largo

http://www.libidoshop.hu/Largo-penisznovelo--termek--62718
via max
http://www.intimbolt.hu/reszletek.php

teszter :) Creative Commons License 2008.09.06 0 0 1705
Helló!

Szerintem nem tudod annyira felpumpálni, csak csal a ,,betmen'' és a 16 centi az a valóságban max pár milivel nagyobb mint az eredeti 14 centid. Legalábbis nekem amikor 20-ra pumpálom és mellé teszek egy vonalzót, akkor az a valóságban ,,csak'' 18 centi, de ez a teljesen összenyomott gumiharangnál érvényes, aminél jobban már nem lehet összenyomni semmi képen.
Úgyhogy igazából nincs akkora túlpumpálás (2 cm), mint gondolod, így nem kell aggódni, hogy szétdurran, de azért óvatosan, mert nekem azért volt már hasonló jellegü sérülésem, de kb 3-4 napon belül begyógyult, meg akkor szüneteltettem a pumpát vagy 2 hétig, és utána óvatosabban használtam egy kis ideig, de nem történt semmi probléma, most olyan mint régen.
Előzmény: _Tracky (1703)
gelsei Creative Commons License 2008.09.06 0 0 1704

Néhány mondat a vákkumpumpákról ! A bathmate is ugyan ez ,csak nem levegővel működik ,hanem vízzel....

Nagyon fontos infókat lehet találni benne a sérülésekről, több pumpáló srác is írta ,hogy a barátnője elől nem tudja eltitkolni mert látszik a bőrén a kisebb bőrelváltozások. A cikkben írja is ,hogy közepes nyomáson szabad használni !

Véleményem szerint ha fáj akkor már ez nem jó !!! Ez szinte mindennel így van, ha valami fáj akkor valószínüleg az ember nem jól csinál valamit.... !

 

 

A péniszpumpát (más néven a vákuumpumpát) eredetileg az impotencia, és az erekciós zavarok kezelésére tervezték, hogy segítségével fenntartahtó legyen a merevedés. Elsősorban a gyógyszeres kezelés helyett/mellet akartak alternatívát nyújtani a rászorulóknak, mára azonban rég túllépte eredeti funkcióját, és szexboltok kelendő alapkellékének számít, és segédeszközként, maszturbációs jétékszerként hódít. A szerekezet olyannyira közkedvelt, hogy az interneten számtalan olyan honlap található, ahol a lelkes pumpálók naplóikat, élménybeszámolóikat, a műveletről készített képeiket, videóikat cserélgetik, mutogatják egymásnak.

Felépítését tekintve a vákuumszerkezet két fő része egy műanyag cső, ahová a hímvessző kerül, és a csőre rögzített pumpa, amivel a vákuumot képezzük. A cső végén található finom tömítés a péniszre illeszkedve biztosítja a légmentes állapotot. A pumpálás hatására vér áramlik a hímvesszőbe, és létrejön a félmerev állapot. Amint a hímvessző eléri a kívánt állapotot, a pénisz tövére péniszgyűrűt helyeznek (vagy egy specilis szalagot kötnek), hogy a péniszbe pumpált vér ne áramolhasson ki. (Vigyázat, fél óránál tovább a gyűrű viselése veszélyes, fennállhat a maradandó károsodás veszélye!)

Nagy nyomás hatására a hajszálerek megrepedhetnek, és a véraláfutástól ellilul a bőrfelület. Durva és erőteljes pumpálás esetén maradandó sérüléseket is elszenvedhetünk, a bőrszövet, illetve az érrendszer súlyosan károsodhatnak. Ezek tudatában mindenképp tanácsos az óvatos pumpálás.

 

Pumpaválaszték

A péniszpumpa legegyszerűbb és legelterjedtebb változata egy cilinderből és a hagyományos vérnyomásmérő pumpájához hasonlatos gumilabdából áll. A labda nyomkodásával azonban nem pumpáljuk, hanem elszívjuk a levegőt a péniszre illeszkedő csőből. A nyomás csökkentése érdekében egyszerűen nyissuk ki a zárószelepet, és igyekezzünk megtalálni a legideálisabb állapotot. A péniszpumpa összetettebb változata olyan, mint a biciklipumpa, vagyis egy aprócska lyukon át szívható ki a levegő a cilinderből (túlnyomás esetén pedig ezen keresztül juthat levegő a szerkezetbe). Az egészen komoly darabok nyomásmérőt is tartalmaznak, minek segítségével a használó könnyen leolvashatja a nyomás mértékét. A legdrágább pumpák elemmel működnek, vibrálnak, ha kell, és szinte önállóan végzik a szívást, míg az ember keze máshol tevékenykedhet.

Pumpálásra fel!

Aki még életében nem használt ilyen szerkezetet, ne ijedjen meg, működtetése pofonegyszerű. Első körben olvassuk végig a használati utasítást, csak azután próbáljuk ki élesben a segédeszközt.

Kezdjünk el finoman (nagyon finoma!) pumpálni. Ha érezzük, hogy félerekciós állapotba kerültünk, álljunk meg, és adjuk át magunkat az érzésnek, valamint mérlegeljünk hogy az aktuális nyomás mennyire kellemes. Csakis addig pumpáljunk, amíg semmiféle fájdalmat, kellemetlenséget nem érzünk. Az első rossz érzés alkalmával azonnal nyissuk ki a zárószelepet, és csökkentsük a nyomást. Kezdő pumpások semmiképp ne haladják meg a húsz perces műveletet, a félórás, illetve egyórás időtartamig szépen-lassan, kitartó gyakorlással juthat csak el az ember. Tartsuk észben, habár a pumpa pillantanyilag csodákat művel az ember hímvesszőjével, ha túlerőltetjük a műszert, nagyobb kárt okozhatunk magunkban, mint hinnénk.

Hetente háromszor-négyszer ajánlatos a pumpát bevetni, és mindig csak harmic perc erejéig, közepes nyomáson. 

 

[origo]

 

_Tracky Creative Commons License 2008.09.06 0 0 1703

Srácok, lehet, hogy hülye lesz a kérdés, meg már átbeszéltétek, de én valamit nem értek.

 

Tegyük fel, hogy valakinek 14 centis teljes harci pompában, tehát mereven a farka. Se több, se kevesebb.

 

Ugye itt túl kell pumpálni a cerkát - ha a lufiba több levegőt fújsz, kidurran. Itt nem reped be, vagy sérül meg a fütyi bőre? Mert ugye a pumpálástól nagyobb lesz, és gondolom ez azért feszül, mert 14 centire van meg az "anyag", ha felpumpálom 16-ra, akkor a 14 centis anyag feszül meg/szét 16 cm-re... vagy hülyeséget kérdezek?

 

Okozhatunk valamilyen kárt ezzel az eszközzel, a BathMate-tel?

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2008.09.06 0 0 1702
én addig pumpálom ameddig csak lehet...de szó szerint. A végén már két kézzel izomból nyomom le hogy pár csepp víz kijöjjön, na ilyenkor már nem egy kellemes érzés:)
Totál összenyomódik az a gumi bigyó...

Nekem a makkom alatt körben nagyon megszokott duzzadni egy vékonyabb csíkba de ez pár óra alatt lemegy. Amúgy az egész cerka vastagabb lesz petyhüdten is, de amikor áll akkor is lehet látni, sőt ha megfogom mintha nem is az én farkam lenne a kezemben:D
Előzmény: KisPenisz (1701)
KisPenisz Creative Commons License 2008.09.06 0 0 1701
Egy kérdés...

A bathmate-nél Ti a melyik mérési módhoz képest pumpáltok 2,5 centivel nagyobbra? Mert bazira nem mindegy. Pl. egy 13 centis szerszám, akár 16 centi is lehet, ha a csonttól méred.
Illetve itt többen mondták, hogy képtelenség a túlpumpálás, mert a gumiharang nem engedi. És mi van, ha valaki jó erőben van? :) De tényleg, meddig pumpáltok? Ameddig vizet bírtok kiszorítani? Nagyon érdekelne. Mert én elég gyámoltalan leszek mikor látom, hogy szegényke, hogy néz ki ott benn. :)

Illetve a pumpálás után mennyivel lesz nagyobb átmenetileg? Mind hossz, mind vastagság tekintetében. És ez meddig tart? Mert én nem érzékelek változást olyankor, szóval valszeg rosszul csinálok valamit. Petyhüdten látszik, hogy foglalkozva volt vele, de egyébként nem.

Bocs, ez több kérdés volt...
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.05 0 0 1700
Szia/sziasztok!

Érdekes dolog ez a mérés. Az általad írott "BP" mérést ismerem, de én nem tudom úgy mérni, mivel nekem kicsit balra görbül a "szerszám", egyáltalán nem egyenes.
Az enyémet akkor, hogy kellene mérni?
Én szabócentivel szoktam, úgy hogy a görbülethez igazítom. Általában oldalról, mert felülről még körülményesebb hozzáigazítani.
Ezzel csak az a probléma, hogy a szabócentit nem lehet a csonthoz nyomni. Amúgy hogyha növekedés van, akkor az nyílván a görbület irányába növekszik. Szerintem a vonalzó azoknak jó, akiknek egyenes a farkuk.

Szerinted/szerintetek?
Előzmény: iaszon (1685)
panosz Creative Commons License 2008.09.01 0 0 1699

Én előtte igyekszem felpofozni félmerev állapotra úgy jobb. Ha nem akkor petyhüdten kezdem, és akkor 5 perc alatt félmerev lesz, csak akkor egy kicsit fájdalmasabb. Álló állapotban még nem próbáltam , de biztos nem jó.

 

Hol lehet venni és mennyiért ? Én a bathmate t beütöttem egy goo-keresőbe, és bejött valami oldal, ott vettem egyet. asszem 25 000 volt.

Normálisak voltak.

Előzmény: gelsei (1697)
a Vámpír Creative Commons License 2008.09.01 0 0 1698

helló

 

Szóval mit érdemes venni, hol és mennyiért?

Egyszer élünk...

gelsei Creative Commons License 2008.08.31 0 0 1697

Értem !

 És te petyhüdt vagy félmerev állapotban edzed a dákót ? Egyszer az olvastam a fórumon ,hogy valaki félmerev, van aki meg petyhüdten !

Tényleg, melyik állapot a helyes ??? Melyik dolgoztatja meg jobban ?

 Valaki próbálta már mereven is ? Az tuti sokkal veszélyesebb ...

Előzmény: panosz (1696)
panosz Creative Commons License 2008.08.31 0 0 1696
Igen, dolgoztatja.
Előzmény: gelsei (1695)
gelsei Creative Commons License 2008.08.31 0 0 1695

ÉRtem !

Szóval akkor a makk is dagad a vértől ? Valahol olvastam ,hogy a levegős pumpa nem duzzasztja meg a makkot ! De úgy látom a "betmen" :) a makkot is dolgoztatja ! ?

Előzmény: panosz (1694)
panosz Creative Commons License 2008.08.31 0 0 1694
A farkam szemmel láthatóan meg van duzzadva. Talán ma odajutok, hogy tegyek fel " előtte-utána" képeket. A Bőr is nagyon meg van duzzadva, de használat után 20 percel ( mikor kicsit lankad ) lehet érezni a pénisztörzs vastagodását is. A feje meg akkora lesz mint egy piton feje. Ezt meg eddig nem írta senki.
Előzmény: gelsei (1692)
panosz Creative Commons License 2008.08.31 0 0 1693

Hello!

A szőr nálam nem téma gyantázom ott. Viszont ezt a "kalamolós" változatot kipróbálom. Spencernek viszont azt tanácsolom, hogy csinálja rendszeresen. Ezeknek a kütyüknek ( az andro penis is !!!! ) a titka 90 %-ban a renszerességen, TARTÓS rendszerességen alapszik. Sajnos a tartós szó akár 8-10 hónap is lehet.

Előzmény: spencer (1690)
gelsei Creative Commons License 2008.08.30 0 0 1692

Szevasztok !

 

Csak kérdezni szeretnék tőletek ill. azoktól akiknek van bathmate...( nekem még ? nincs )

Szóval, használat után mikor  leveszitek magatokról a kütyüt, utána mennyire van megduzzadva a farkatok a vértől ???? Láthatóan és érezhetően is nagyobb ??  Mert ugyebár vért pumpál bele.....

Ja meg olvastam itt valaki írta ,hogy a bőr meg van dagadva utána....nem inkább az egész bré van megdagadva a vértől ? Úgy értem a szivacsos szerkezet....mivel hogy arra gyúrtok !!!!

 

Köszi !

 

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.30 0 0 1691
Szia/sziasztok!

Érdekes dolog ez a mérés. Az általad írott "BP" mérést ismerem, de én nem tudom úgy mérni, mivel nekem kicsit balra görbül a "szerszám", egyáltalán nem egyenes.
Az enyémet akkor, hogy kellene mérni?
Én szabócentivel szoktam, úgy hogy a görbülethez igazítom. Általában oldalról, mert felülről még körülményesebb hozzáigazítani.
Ezzel csak az a probléma, hogy a szabócentit nem lehet a csonthoz nyomni. Amúgy hogyha növekedés van, akkor az nyílván a görbület irányába növekszik. Szerintem a vonalzó azoknak jó, akiknek egyenes a farkuk.

Szerinted/szerintetek?
Előzmény: iaszon (1685)
spencer Creative Commons License 2008.08.30 0 0 1690

most jöttem rá, hogy rövidre nyírt szőrrel sokkal könnyebb vákuumot létrehozni és fenntartani a bathmate-ben. ha esetleg valaki ilyen gonddal küzd, nyírja rövidebbre a szőrt. én zuhanyzóban használom, kb. 6 hete, sajnos nem szhámolhatok be növekedésről bár eddig nem is voltam elég eltökélt. mostantól jobban ráhajtok :)

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.29 0 0 1689
én is igy csinálom...kibírhatatlan lenne 20 percig csak feküdni a kádban
Előzmény: KisPenisz (1688)
KisPenisz Creative Commons License 2008.08.29 0 0 1688
Feleslegesen csücsülsz a kádban.
Szárazon, egyszerűen a csapnál megtöltöd, majd belelógatod és egyet nyomsz rajta, hogy tapadjon. Aztán egyszerűen lefexel a földre és kinyomod belőle a levegőt, majd felállva a többi felesleges vizet. Aztán kimész és nézed a tévét. :D
Előzmény: panosz (1687)
panosz Creative Commons License 2008.08.28 0 0 1687

Sziasztok !

Abszolut semmi problémát nem tapasztalok. Nincs semmi zavar. Az zavar viszont, hogy a fürdőkádban eltöltött 30 perctől hülyét kapok, de dolgozom az ügyön :)

Előzmény: a Vámpír (1686)
a Vámpír Creative Commons License 2008.08.28 0 0 1686

Tapasztalt valaki merevedés-romlást a növeléstől?

Akár olyat, ami csak átmeneti???

 

 

mennyi az ára , és hol a legolcsóbb?

 

Sexshopban is lehet kapni,? akár olcsóbb kivitelben is??

iaszon Creative Commons License 2008.08.28 0 0 1685
Angolul úgy hívják a módszert hogy BP, azaz Bone Pressed, csonthoz nyomott.
Előzmény: Törölt nick (1683)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.28 0 0 1684
vagy a seggedtől kell mérni és máris pornósztár vagy:D
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.28 0 0 1683
teszter, iaszon köszönöm a válaszotokat!

Szóval akkor a szeméremcsonttól mérés azt jelenti, hogy a szeméremcsonthoz kell nyomni a vonalzót? Csak máshol is találkoztam az ilyen elnevezésű módszerről, és nem tudtam pontosan, hogy mit jelent.
Akkor jó tudni, hogy a statisztikák készítésekor is így mérik, meg mintha olvastam volna, hogy orvosok szerint is így kell lemérni.
Számomra csak azért fontos ez mert ha csak úgy odateszem a vonalzót akkor csak az átlagot alulról súrolja, ha pedig odanyomom akkor már benne van az átlagban.

Iaszon: ,,olyat is csinálnak h alul mérik a golyókig ekkor 3-4 centivel több is lehet. Nem kizárt h emiatt is van annyi sok 19-22 centis"
:D Az lehet, hallottam már olyan idiótákat, akik szerint az átlag nem is 15-18cm, hanem 18-20cm. Valószínű ők a golyóktól mérik :)

Lehet belefogok én is a növelésbe, de előbb még jól átrágom ezt a fórumot...
KisPenisz Creative Commons License 2008.08.28 0 0 1682
A kérdés az lett volna, hogy műxik rendesen? Nem mentek tönkre a barlangos részek? Nem engedi el a vért egy idő után?
Előzmény: Törölt nick (1679)
iaszon Creative Commons License 2008.08.28 0 0 1681
Fölösleges túlragozni. Ha mások méretéhez akarod viszonyitani akkor nyomjad csontig. Igen ez kb 1 centivel többet ad mint ha nem nyomod és ha zsirosabb valaki akkor még többet.
Arra sincs biztositék h mindenki így méri. Van aki nem nyomja, ettől neki kisebb de olyat is csinálnak h alul mérik a golyókig ekkor 3-4 centivel több is lehet. Nem kizárt h emiatt is van annyi sok 19-22 centis :)
Ha növesztesz akkor mindegy honnan méred csak mindig ugyanúgy csináld.

Belekezdj-e? Ha megteszed, van esélyed nagyobb lenni. Ha nem, akkor nem. Magától nem fog nőni 18 év után :)
Előzmény: Törölt nick (1678)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!