Keresés

Részletes keresés

Minusz Kukisz Creative Commons License 2008.09.29 0 0 1727
Ja, meglepően testes darab, bár szerintem így is max 2-3000 Ft az előállítási ára. A plusz tömítés plusz tömítés, akkor kell, ha elkopott a régi...
Előzmény: Tommyboy82 (1726)
Tommyboy82 Creative Commons License 2008.09.29 0 0 1726
csátok! Ma vettem egy ilyen Betmen pumpát kíváncsi vagyok milyen lesz meg, hogy ér-e valamit de remélem:) kicsit meglepődtem mikor kibontottam a csomagot nem gondoltam, hogy ilyen méretes szerkezet. Azt tudja valaki, hogy az a plusz tömítés az hová kell amit adtak hozzá? Gondolom az aljára de ott már van egy! csáó
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.28 0 0 1725
Melyik nőnek mi tetszik...
A második bekezdésedbe inkább nem mennék bele, de nagy hülyeségeket írtál.
Inkább ne menjünk bele ebbe a körülmetélésbe mert ez a topik nem erről szól meg amúgyis.
Figyelj, nekem mindegy, hogy mit csinálsz mivel nem az én farkamról van szó, nem akarlak meggyőzni sem semmiről, csak elmondtam a véleményem. Végülis te döntöd el, hogy mit akarsz, legfeljebb nem használod majd a bathmatet.
Ennyi.
Előzmény: Minusz Kukisz (1724)


Minusz Kukisz Creative Commons License 2008.09.28 0 0 1724
Nekem ellenkező tapasztalataim vannak. Régebben komolyan foglalkoztatott a téma, akkor körbekérdeztem a nőismerőseimet és gyakorlatilag egybehangzóan úgy nyilatkoztak, hogy jobban kedvelik a fitymás farkakat. Mondjuk közülük nem túl sok látott egyáltalán körülmetétltet, de nekik is jobban tetszett a klasszikus.
Több averzióm is van a témában és nem az általad jól körbeugrált "természetesség" érdekel. Persze a gondolatmeneted azért kicsit egysíkú, ugyanezen logika alapján nincs szükségünk fülcimpára, vagy éppen kislábujjra, ha mindenki levágná, csinosabb és olcsóbb cipőket lehetne gyártani. Európai klímában és kultúrkörnyezetben a fityma, mint olyan a legkisebb mértékben sem gátolja a tisztálkodást, így viszont nincs is rá semmilyen indok, hogy feleslegesen csonkolja magát az ember.
De engem ezek a motívumok egyáltalán nem érdekelnek, elsősorban használati félelmeim vannak (amik - belátom - minden valószínűség szerint jobbára alaptalanok), illetve alapvető esztétikai kifogásom. Nekem jobban tetszik a nem körülmetélt farok, főleg a felnőtt korban végzett körülmetélések nagyon csúnyák, otrombák, engem arra emlékeztet a legtöbb (amit persze láttam, és ez nem túl számottevő mennyiség), mintha meg lenne nyúzva, élesen látszik a vágás helye, az öltések nyoma, eltérő színü lesz, egyszerűen nem tartom esztétikusnak.
Ezen felül a műtétnek nyilván megvannak a maga kockázatai, amik, ha nem is számottevők, de nem is elhanyagolhatók.
Előzmény: Törölt nick (1723)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.28 0 0 1723
Én mondtam...
De, csinálnak részleges körülmetélést, csak azzal az a baj, hogy nehezebben gyógyul és lehetnek komplikációk, de ha ezt vállalod akkor vállald is ezeket a következményeket.
Nem értem mi a bajod azzal, hogy nem lenne fitymád, az egy felesleges bőrdarab. És nekem ne jöjjön senki azzal a hülye dumával, hogy van oka annak, hogy van fitymánk, igen még az őskorban volt oka, amikor nem volt a kezdetekben ruha és a rossz életkörülmények miatt nagyobb volt a fertőzésveszély. Ugyanilyen mint amikor a zord körülmények miatt is borította teljesen szőr a testünket, mára már nem mivel az állandó évszaknak megfelelő öltözködés miatt idővel genetikailag sokat ritkult a szőrzetünk. Sőt, én régóta hátrahúzva is hordom a fitymámat, jó, és semmi fertőzés vagy mellékhatás, emiatt már bukik is azoknak az elmélete, akik szerint még van oka, hogy van fitymánk.
Én amúgy régebben gondolkoztam a körülmetélésen, mert a nőknek is jobban tetszik úgy meg nekem is jobb lenne. De az a baj, hogy a lábadozások miatt napokig, akár hetekig itthon kellene lennem, nem is életbevágó nekem, tb sem támogatná, csak szűkület esetén, stb.
Végülis te tudod, akkor legfeljebb nem használod többé a bathmatet.
Előzmény: Minusz Kukisz (1722)
Minusz Kukisz Creative Commons License 2008.09.28 0 0 1722
Utánaolvastam és sajnos tényleg nincs általános célú krém. Azzal kevertem valószínüleg, hogy léteik egy olyan vírusfertőzés, ami okozhat fitymaszűkületet és elvileg ez kezelhető krémmel.
Külön kiábrándító infornáció, hogy Dr Fekete szerint nem nagyon csinálnak részleges körülmetélést, márpedig én tényleg nem akarom lemetszetni...
Előzmény: Törölt nick (1721)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.28 0 0 1721
Csak mondom, hogy van viszonyítási alapom, mivel még anno, általános iskolás koromban nekem is volt fitymaszűkületem. Nekem a makkom peremén túl vagy nehezen és kellemetlenül tudtam hátrahúzni a fitymámat, vagy éppen sehogy. Kicsit aggasztott is ez akkoriban, kérdeztem az osztálytársaimat is, hogy van e nekik ilyen gondjuk, nem volt. Nekem az volt a szerencsém, hogy követlenül ezután jött a serdülőkor amikor is az állandó farokverés miatt, és az e közbeni faroknövekedési korban a fitymám is tágult. Ma már örülök is, hogy volt egy kis fitymaszűkületem anno, mert most ha áll a farkam nem is marad rajta a fityma egyáltalán hanem teljesen hátramegy (majdnem ugyanolyan mintha körül lennék metélve), nem pedig úgy néz ki mint sok más férfitársamnak, hogy merevedéskor a makkjuk mögé fel van torlódva egy nagy bőrköteg.
Szóval nagyon jól tudom milyen egy enyhe fitymaszűkület, már akkoriban sem volt jó, és kellemetlen volt, ezért is nem hiszem, hogy nincs/nemvolt vele semmi problémád.

Most pedig majd biztosan jön a sok pozitív hozzászóló, nekem mindegy (nem az én fitymám), neked attól nem lesz jobb és nem oldódik meg a problémád, és nem is fog már szerintem. De erre majd te is rá fogsz jönni a kinlódások és próbálkozások után.
Én a helyedben biztos metéltetném, persze én könnyen beszélek mert nincs ilyen problémám, de világosan emlékszem, hogy általánosba volt egy körülmetélt osztálytársam (ne is szűkülete volt), ezért is nem féltem volna akkoriban egy körülmetéléstől mikor még nekem is bajom volt.
Előzmény: Minusz Kukisz (1720)
Minusz Kukisz Creative Commons License 2008.09.28 0 0 1720
Nem vagyok önáltató típus, a szűkületem valóban nem okoz gondot semmilyen szempontból, illetve nem okozott, legalább is eddig. Körülmetéltetni nem akarom, krémek pedig léteznek, régebben olvastam róluk (orvosi fórumon, nem fasznövelő reklámban). Abban sajna igazad van, hogy perpill problematikus a dolog, valamit csinálnom fog kelleni. A tb-támogatás nem szempont, nem emiatt kerülném a dolgot, már csak azért is mert a legkényesebb szerveimet inkább bízom jól megfizetett kezekre. Körülmetéltetni viszont nem szeretném, legalább is a klasszikus módon semmiképp.
Köszi a véleményt, a kioktató stílus kivételével.
Előzmény: Törölt nick (1719)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.28 0 0 1719
,,van egy kismértékű fitymaszűkületem" Haha, jó vicc, ugye ezzel csak túloztál? Ha már erekciókor is nehezen, a bathmateben pedig nem húzódik hátra, az már komoly fitymaszűkület. A bathmateben is a farkad nem is tud megduzzadni a kellő mértékben, meg valószínű, hogy majd meg is fog szakadni a fitymád.
,,Szerintetek mit lehet ezzel kezdeni?" Elég vicces amikor az emberek önnyugtatásként a valós problémájuk miatt különböző fórumokon kérnek tanácsokat. Figyelj, tuti jönnek itt majd olyan emberek, hogy ,,nyugi, megoldható, nekem is van ilyen bajom, ne törődj vele, stb...". Nagy baromság, neked vagy teljes vagy részleges körülmetélés kell, ez már igazi fitymaszűkület. Krém? Kb olyan krém van erre mint, ami a faroknövelésre....(ennek a hatékonyságáról mindenki tud :))
A te fitymaszűkületedet a TB szerintem biztos támogatja. A pénisznövelés szempontjából meg még lehet, hogy jól is járnál vele, mivel általában a fitymaszűkület miatta körülmetélés után a makk kicsit nő, ami valószínű jól jönne neked a kis farkad miatt ( a bathmate hatékonysága amúgyis kétséges).
Szó mi szó: ha nem vállalod be azt a pár hetes kényelmetlenséget, akkor hiába lesz a bathmate használata, meg fog szakadni a fitymád tőle, és amúgyis, miért jó kinlódni egy fitymaszűkülettel?...
Előzmény: Minusz Kukisz (1717)
Balage08 Creative Commons License 2008.09.28 0 0 1718
Üdv mindenkinek!

Ennek a fórumnak a hatására vettem egy bathmate-t.Már csak az a kérdés hogy annak aki huzamosabb ideje használja,mondjuk olyan 2-3 hónapja,van e valami látható,mérhető eredménye??Én megfogadtam egyikőtök tanácsát,és próbálom az 5 nap bathmate 2 nap pihi időintervallumot tartani.Vagy szerintetek ez már sok?Előre is köszönöm a választ.
Kukisz!Nekem is volt régebben hogy le volt tapadva a fitymám.Én fürdőkádba húzogattam hátra a bőrt.Egy idő után mindig picit engedett.De az élmény utána eléggé kellemetlen volt.Érzékennyé vált a bőr a makkon ott ahol előtte le volt tapadva a fityma,de ez mindig begyógyult rövid idő alatt.De csak óvatosan próbálkozz...
Minusz Kukisz Creative Commons License 2008.09.28 0 0 1717
Sziasztok!
Régóta olvasgatom a topicot, de most tudok csak ontopic lenni a témában. Vettem egy bathmate-et, érdekes, annyi szent. Szerintem egyébként a benne lévő centi reális, nekem legalább is addig megy fel a cerka, amennyit anno mértem (kapitális 13 centit), és asztalon összenyomva is teljesen egálban van a mérőszalaggal. Na, de ez annyira nem érdekes, a centik úgyse érdekelnek különösebben, inkább a vizuális eredmény.
Két problémát tapasztaltam az eddigi két próba során.
Az egyik, hogy miután csutkára nyomom a cuccot, nagyon feszítő érzés jelentkezik - gondolom ez a lényeg - azonban egy idő után mintha lecsökkenne ez az érzés, mintha kimenne a nyomás, de rápumpálni egyáltalán nem tudok már. Ez mondjuk a kisebbik bajom, inkább csak fura, bár az is lehet, hogy így normális.
A másik viszont, ami már komoly probléma (viszont ez nem a készülék hibája), hogy úgy tűnik van egy kismértékű fitymaszűkületem. Alapállapotban egyáltalán nem érezhető, erekciókor is inkább annyi, hogy nehezen húzódik a bőr a makkom pereméig. Most viszont a pumpa hatására a makkom megduzzad és kibújik a fityma alól, vagyis hogy kibújna, mert nem tud, csak kb félig. Úgy látszik, hogy az átlagos erekciónál lényegesen jobban megduzzad és egyszerűen nem fér ki, sőt, a bőr kellemetlenül elszorítja, a bőr pereménél meg kellemetlen, kicsit égető-feszülő érzés. Miután leeresztem a pumpát a makkomon jól látható az elszorítás nyoma, de nem vészes, gyorsan elmúlik. Úgy érzem, jobban is megduzzadna a farkam, ha a bőr nem fogná vissza, meg hát nem is kellemes.
Szerintetek mit lehet ezzel kezdeni? Nyilván adott a sebészeti út, de azzal kb utolsó helyen számolok, egyrész nem szívesen adom mások kezébe a cuccost, kivéve szex esetén, másrészt a fenének se hiányzik a macera, harmadrészt meg utána sokáig nem lehetne használni a bathmate-et. (Nem körülmetélésről beszélek, azt nem akarom egyáltalán, csak némi lazítást, kurtítást maximum.)
Létezik erre valami emberbarátibb megoldás? Pl krém, vagy ilyesmi?
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.24 0 0 1716
miután elmentek ösök aludni, töltsd fel rakd fel, nyomd ki a viz nagy részét, aztán csináld a szobádba, tv-zés közbe. simán egy pohárba kinyomod a maradék vizet.
nálam bevált:)
Előzmény: MegaXenon (1715)
MegaXenon Creative Commons License 2008.09.24 0 0 1715
Sziasztok!

Eladnám a használt BATHMATE hidro pumpámat. Alig 3 hétig használtam de nekem nem jött be, hogy 15-20 percet kell vele ülni a kádban miközben a szüleim kint matatnak.
Nincs kedvem ehhez a napi rutinhoz. Ha van valaki, aki elszántabb annak mindenképpen érdemes.

Teljesen újszerű állapotban van.
Ár: 14000 ft + postaköltség

azaz 10000 ft-al olcsóbb mintha boltban vennéd meg.


Kérdezzetek bátran! Szívesen fogadom kérdéseiteket:

e-mail címem : Blackalice@outgun.com

kisgeryke Creative Commons License 2008.09.22 0 0 1713
1999 óta van ez a topic?Lassan annyi anyag lesz itt a témában, hogy lehetne írni belőle egy szakdolgozatot :) Ha lesz egy kis időm átolvasom.

A kérdésedre válaszolva: Kicsivel több mint két hónap alatt 1.1 mm növekedés, amit vonalzóval mértem merev állapotban. Ez azóta tartósan megmaradt.


Törölt nick Creative Commons License 2008.09.19 0 0 1712
hali! mit értél el vele?
mert nekem is van de inkább váltottam bathmate-re, tul macerás volt nekem.
Előzmény: kisgeryke (1711)
kisgeryke Creative Commons License 2008.09.19 0 0 1711
Hello.

Eladó: Andro Penis

Kép:http://i35.tinypic.com/1grn86.jpg

Az eredményeimről(kép) és az ár emailben (kisgeryke@gmail.com).

Hivatalos oldal:http://www.andro-penis.hu/
teszter :) Creative Commons License 2008.09.17 0 0 1710
Áááá, dehogy. Most a használatával vagyunk elfoglalva :DDDDD
Előzmény: Törölt nick (1709)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.16 0 0 1709
hűde eltüntetek? mindenki növöget szépen csendben? :D
Reyman Creative Commons License 2008.09.13 0 0 1708
Sziasztok nincs valakinek eladó bathmate-je?Szivesen átvenném.
mike01010101 Creative Commons License 2008.09.09 0 0 1707

Tapaszt probaltam de szerintem semmi hatasa,  szerintem mind kamu.

Talan ha csinalsz valami mast, pumpalas, intim torna stb es mellette hasznalod akkor lehet hogy 0,1%-ot segit de egyebkent semmi ertelmi. Tul szep lenne ha ugy mukodne hogy beveszek par pirult es no a farkam:)

 

 

Előzmény: Sexmachine18 (1706)
Sexmachine18 Creative Commons License 2008.09.08 0 0 1706
 

valakinek van az alábbi pénisznövelők közül valamelyikről tapasztalata? van értelme valamelyiknek vagy csak kamuk?

 

magna RX
http://www.magnarx.hu/
prosolution

http://hungary.prosolution-pills.ro/penisznoveles-tablettakkal-termeszetesen.php
xxl krém

http://www.libidoshop.hu/Penisz-XXL-krem-200ml--termek--62920
largo

http://www.libidoshop.hu/Largo-penisznovelo--termek--62718
via max
http://www.intimbolt.hu/reszletek.php

teszter :) Creative Commons License 2008.09.06 0 0 1705
Helló!

Szerintem nem tudod annyira felpumpálni, csak csal a ,,betmen'' és a 16 centi az a valóságban max pár milivel nagyobb mint az eredeti 14 centid. Legalábbis nekem amikor 20-ra pumpálom és mellé teszek egy vonalzót, akkor az a valóságban ,,csak'' 18 centi, de ez a teljesen összenyomott gumiharangnál érvényes, aminél jobban már nem lehet összenyomni semmi képen.
Úgyhogy igazából nincs akkora túlpumpálás (2 cm), mint gondolod, így nem kell aggódni, hogy szétdurran, de azért óvatosan, mert nekem azért volt már hasonló jellegü sérülésem, de kb 3-4 napon belül begyógyult, meg akkor szüneteltettem a pumpát vagy 2 hétig, és utána óvatosabban használtam egy kis ideig, de nem történt semmi probléma, most olyan mint régen.
Előzmény: _Tracky (1703)
gelsei Creative Commons License 2008.09.06 0 0 1704

Néhány mondat a vákkumpumpákról ! A bathmate is ugyan ez ,csak nem levegővel működik ,hanem vízzel....

Nagyon fontos infókat lehet találni benne a sérülésekről, több pumpáló srác is írta ,hogy a barátnője elől nem tudja eltitkolni mert látszik a bőrén a kisebb bőrelváltozások. A cikkben írja is ,hogy közepes nyomáson szabad használni !

Véleményem szerint ha fáj akkor már ez nem jó !!! Ez szinte mindennel így van, ha valami fáj akkor valószínüleg az ember nem jól csinál valamit.... !

 

 

A péniszpumpát (más néven a vákuumpumpát) eredetileg az impotencia, és az erekciós zavarok kezelésére tervezték, hogy segítségével fenntartahtó legyen a merevedés. Elsősorban a gyógyszeres kezelés helyett/mellet akartak alternatívát nyújtani a rászorulóknak, mára azonban rég túllépte eredeti funkcióját, és szexboltok kelendő alapkellékének számít, és segédeszközként, maszturbációs jétékszerként hódít. A szerekezet olyannyira közkedvelt, hogy az interneten számtalan olyan honlap található, ahol a lelkes pumpálók naplóikat, élménybeszámolóikat, a műveletről készített képeiket, videóikat cserélgetik, mutogatják egymásnak.

Felépítését tekintve a vákuumszerkezet két fő része egy műanyag cső, ahová a hímvessző kerül, és a csőre rögzített pumpa, amivel a vákuumot képezzük. A cső végén található finom tömítés a péniszre illeszkedve biztosítja a légmentes állapotot. A pumpálás hatására vér áramlik a hímvesszőbe, és létrejön a félmerev állapot. Amint a hímvessző eléri a kívánt állapotot, a pénisz tövére péniszgyűrűt helyeznek (vagy egy specilis szalagot kötnek), hogy a péniszbe pumpált vér ne áramolhasson ki. (Vigyázat, fél óránál tovább a gyűrű viselése veszélyes, fennállhat a maradandó károsodás veszélye!)

Nagy nyomás hatására a hajszálerek megrepedhetnek, és a véraláfutástól ellilul a bőrfelület. Durva és erőteljes pumpálás esetén maradandó sérüléseket is elszenvedhetünk, a bőrszövet, illetve az érrendszer súlyosan károsodhatnak. Ezek tudatában mindenképp tanácsos az óvatos pumpálás.

 

Pumpaválaszték

A péniszpumpa legegyszerűbb és legelterjedtebb változata egy cilinderből és a hagyományos vérnyomásmérő pumpájához hasonlatos gumilabdából áll. A labda nyomkodásával azonban nem pumpáljuk, hanem elszívjuk a levegőt a péniszre illeszkedő csőből. A nyomás csökkentése érdekében egyszerűen nyissuk ki a zárószelepet, és igyekezzünk megtalálni a legideálisabb állapotot. A péniszpumpa összetettebb változata olyan, mint a biciklipumpa, vagyis egy aprócska lyukon át szívható ki a levegő a cilinderből (túlnyomás esetén pedig ezen keresztül juthat levegő a szerkezetbe). Az egészen komoly darabok nyomásmérőt is tartalmaznak, minek segítségével a használó könnyen leolvashatja a nyomás mértékét. A legdrágább pumpák elemmel működnek, vibrálnak, ha kell, és szinte önállóan végzik a szívást, míg az ember keze máshol tevékenykedhet.

Pumpálásra fel!

Aki még életében nem használt ilyen szerkezetet, ne ijedjen meg, működtetése pofonegyszerű. Első körben olvassuk végig a használati utasítást, csak azután próbáljuk ki élesben a segédeszközt.

Kezdjünk el finoman (nagyon finoma!) pumpálni. Ha érezzük, hogy félerekciós állapotba kerültünk, álljunk meg, és adjuk át magunkat az érzésnek, valamint mérlegeljünk hogy az aktuális nyomás mennyire kellemes. Csakis addig pumpáljunk, amíg semmiféle fájdalmat, kellemetlenséget nem érzünk. Az első rossz érzés alkalmával azonnal nyissuk ki a zárószelepet, és csökkentsük a nyomást. Kezdő pumpások semmiképp ne haladják meg a húsz perces műveletet, a félórás, illetve egyórás időtartamig szépen-lassan, kitartó gyakorlással juthat csak el az ember. Tartsuk észben, habár a pumpa pillantanyilag csodákat művel az ember hímvesszőjével, ha túlerőltetjük a műszert, nagyobb kárt okozhatunk magunkban, mint hinnénk.

Hetente háromszor-négyszer ajánlatos a pumpát bevetni, és mindig csak harmic perc erejéig, közepes nyomáson. 

 

[origo]

 

_Tracky Creative Commons License 2008.09.06 0 0 1703

Srácok, lehet, hogy hülye lesz a kérdés, meg már átbeszéltétek, de én valamit nem értek.

 

Tegyük fel, hogy valakinek 14 centis teljes harci pompában, tehát mereven a farka. Se több, se kevesebb.

 

Ugye itt túl kell pumpálni a cerkát - ha a lufiba több levegőt fújsz, kidurran. Itt nem reped be, vagy sérül meg a fütyi bőre? Mert ugye a pumpálástól nagyobb lesz, és gondolom ez azért feszül, mert 14 centire van meg az "anyag", ha felpumpálom 16-ra, akkor a 14 centis anyag feszül meg/szét 16 cm-re... vagy hülyeséget kérdezek?

 

Okozhatunk valamilyen kárt ezzel az eszközzel, a BathMate-tel?

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2008.09.06 0 0 1702
én addig pumpálom ameddig csak lehet...de szó szerint. A végén már két kézzel izomból nyomom le hogy pár csepp víz kijöjjön, na ilyenkor már nem egy kellemes érzés:)
Totál összenyomódik az a gumi bigyó...

Nekem a makkom alatt körben nagyon megszokott duzzadni egy vékonyabb csíkba de ez pár óra alatt lemegy. Amúgy az egész cerka vastagabb lesz petyhüdten is, de amikor áll akkor is lehet látni, sőt ha megfogom mintha nem is az én farkam lenne a kezemben:D
Előzmény: KisPenisz (1701)
KisPenisz Creative Commons License 2008.09.06 0 0 1701
Egy kérdés...

A bathmate-nél Ti a melyik mérési módhoz képest pumpáltok 2,5 centivel nagyobbra? Mert bazira nem mindegy. Pl. egy 13 centis szerszám, akár 16 centi is lehet, ha a csonttól méred.
Illetve itt többen mondták, hogy képtelenség a túlpumpálás, mert a gumiharang nem engedi. És mi van, ha valaki jó erőben van? :) De tényleg, meddig pumpáltok? Ameddig vizet bírtok kiszorítani? Nagyon érdekelne. Mert én elég gyámoltalan leszek mikor látom, hogy szegényke, hogy néz ki ott benn. :)

Illetve a pumpálás után mennyivel lesz nagyobb átmenetileg? Mind hossz, mind vastagság tekintetében. És ez meddig tart? Mert én nem érzékelek változást olyankor, szóval valszeg rosszul csinálok valamit. Petyhüdten látszik, hogy foglalkozva volt vele, de egyébként nem.

Bocs, ez több kérdés volt...
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.05 0 0 1700
Szia/sziasztok!

Érdekes dolog ez a mérés. Az általad írott "BP" mérést ismerem, de én nem tudom úgy mérni, mivel nekem kicsit balra görbül a "szerszám", egyáltalán nem egyenes.
Az enyémet akkor, hogy kellene mérni?
Én szabócentivel szoktam, úgy hogy a görbülethez igazítom. Általában oldalról, mert felülről még körülményesebb hozzáigazítani.
Ezzel csak az a probléma, hogy a szabócentit nem lehet a csonthoz nyomni. Amúgy hogyha növekedés van, akkor az nyílván a görbület irányába növekszik. Szerintem a vonalzó azoknak jó, akiknek egyenes a farkuk.

Szerinted/szerintetek?
Előzmény: iaszon (1685)
panosz Creative Commons License 2008.09.01 0 0 1699

Én előtte igyekszem felpofozni félmerev állapotra úgy jobb. Ha nem akkor petyhüdten kezdem, és akkor 5 perc alatt félmerev lesz, csak akkor egy kicsit fájdalmasabb. Álló állapotban még nem próbáltam , de biztos nem jó.

 

Hol lehet venni és mennyiért ? Én a bathmate t beütöttem egy goo-keresőbe, és bejött valami oldal, ott vettem egyet. asszem 25 000 volt.

Normálisak voltak.

Előzmény: gelsei (1697)
a Vámpír Creative Commons License 2008.09.01 0 0 1698

helló

 

Szóval mit érdemes venni, hol és mennyiért?

Egyszer élünk...

gelsei Creative Commons License 2008.08.31 0 0 1697

Értem !

 És te petyhüdt vagy félmerev állapotban edzed a dákót ? Egyszer az olvastam a fórumon ,hogy valaki félmerev, van aki meg petyhüdten !

Tényleg, melyik állapot a helyes ??? Melyik dolgoztatja meg jobban ?

 Valaki próbálta már mereven is ? Az tuti sokkal veszélyesebb ...

Előzmény: panosz (1696)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!