Keresés

Részletes keresés

marcilu Creative Commons License 2007.07.05 0 0 632
Ez lenne a nagy megoldás, amire olyan büszke volt Isaac? Egy ilyen történetért nem csókolnám homlokon az írókat... :)
Előzmény: gorgo (631)
gorgo Creative Commons License 2007.07.05 0 0 631
Tipp: Sylart úgy lehet megállítani hogy Peter felrobban...
Előzmény: marcilu (630)
marcilu Creative Commons License 2007.07.05 0 0 630
Szerintem nem is volt félholt. Valahogy megsérült, attól vérzett, de Sylar csak az erejével szögezte őt a plafonra. Ezért volt, hogy mikor Peter elterelte a figyelmét, falhoz vágta, rögtön lehullott.

Egyébként:
HŰŰŰŰŰ, de jó rész volt megint! Szegény Isaac meghalása egész megható lett, és magasztos. Meg persze jócskán oldalfurdaló, hogy mit tudott arról, hogyan lehet megállítani Sylart. A vége ütősre sikerült...
Benették kis csapata nagyon tetszik nekem, zseniális volt a szökésük.
Peter majdnem-meghalása bosszantott egy kicsit, mert túl sokáig nem jöttek rá, hogy csak amiatt a nyomorult üvegszilánk miatt hulla... :P
Akkor is: Imádom!
Előzmény: banya (628)
Shadowrunner Creative Commons License 2007.07.05 0 0 629
gondolom csak telekinetikus erővel volt "felszegezve", azaz amint Sylar nem koncentrált leesett. Hogy milye vérzett az jó kérdés, de lehet, hogy Sylar az agyműtétbe épp belekezdett volna, mikor Peter megjelent.
Előzmény: banya (628)
banya Creative Commons License 2007.07.05 0 0 628
Valaki homyálosítson már fel, hogy a fenébe lehet az, hogy Mohinder ott volt a plafonra szegezve, vértől csöpögve, félholtan, aztán leesett és qtyabaja sem volt?!
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.30 0 0 627
Meghajlok az érvek előtt ;-)
Már csak az Ando-s sztory áll gyenge lábakon.
Egyrészt, milyen biztonsági őr az, akit nem csekkolnak le felvételkor, viszont az első munkahetén (legyünk nagyvonalúak,és ne mondjunk első munkanapot) a legértékesebb cuccok közelébe engednek (mi van, ha pont így akrja valaki kirabolni Lindermannt??)
Olyan apróságokról meg, mint munkavállalási engedély ne is beszéljünk.
Persze, lehet, hogy egy japinak nem kell az USA-ban???
De, ha úgy nézem az egészet, mint egy képregényt, és nem kérem ezeket a dolgokat számon (ahogy azt sem, hogy hogyan göndörödött ugyanabban a frizuban Clair haja a múltkori részben, amikor bőr is alig volt rajta), akkor végülis ez is megbocsátható, és helyzetkomikumot teremtett ;-)))

Viszont Peter megint jót picsogott a vastagszájú csajszi halála után, esküszöm, hogy Claudenak volt igaza, mikor levágta a háztetőről. De, legalább Sylar megszabadította attól az irtózatos szembe lógó hajtincstől ;-)))

Peter mami viszont alighanem elég nagyformátumú valaki lehet, ahogy keverni kezdte a zsugát a történetben. Lehet, hogy ő is HŐS?
Előzmény: Shadowrunner (625)
sonrig Creative Commons License 2007.06.30 0 0 626
ando szerintem leütött valami biztonsági őrt, felkapta a ruháját meg a walkie-talkieját, aztán úgy rongyolt be hiroékhoz...
Shadowrunner Creative Commons License 2007.06.30 0 0 625
Nem hiszem, hogy Niki ki tud jöni a tükörből, csak vissza tudja venni az irányítás Jessicától. Ő meg ugyanúgy nem emlékszik erre, mint korábban Niki.
Pl. mikor Nathant figyelmeztette, akkor nála volt a pisztoly, ami elvileg Jessicánál kellene lennie.

Peternel azért volt ott a nagyi, mert sztem a Haiti kitalálta, hogy oda fog menni, aztán szólt neki, hogy hátha ketten jobban rá tudnak hatni. Vagy meg Peter a nagy családi villába van bejeletnve, ahol az egész familia lakik :)

Andó valószínűleg csak mezei biztosnági őr volt, csak mikor riasztás van, akkor mindenki aki a kaszinóban dolgozik azonnal megy. Bár azért pár nap alatt bekerülni egy kaszinó biztonsági őrei közé, azért sántít egy kicsit.
Előzmény: Törölt nick (623)
marcilu Creative Commons License 2007.06.30 0 0 624
Szerintem:
Hirot nem a régi dolgok miatt nem engedték be a kaszinóba, hanem azért, mert sokadszorra próbált Linderman közelébe jutni, mire mi bekapcsolódtunk a történetbe. Szerintem minimum néhány napja már Vegasban volt ekkor. Ezalatt az idő alatt Andot felvették őrnek (jó, ez persze, hogy sántít...), és direkt folyton azon a környéken lézengett, ahol a műkincseket őrizték. A hívó jelre ezért ért oda ő elsőnek. Nathan pedig "rapuló"-re szállt.

Claire Peter lakására ment, de mivel a nagyi és a haiti számítottak rá, odamentek elé, hiszen Peter úgysem lett volna otthon, épp bujkál, ámokot fut, Sylert öl, akármit csinál. A címellenőrzésre már nem emlékszem, de nem azután pillantott rá, miután a nagyi ajtót nyitott? Normális reakció, ha valaki olyan nyit ajtót, akiről nem tudjuk, hogy ki, akkor rápillantunk a címre, hogy biztos jó helyre jöttünk-e.
Előzmény: Törölt nick (623)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.30 0 0 623
Végre be tudtam pótolni a szerdait.
Volt pár dolog, ami nem nagyon jött össze nekem:

egyik részről Hiro odaért Vegasba, felismerték a verőemberek és nem engedték be, más részről Ando is odaért, őt nem ismerték fel (holott korábban együtt robbantottak bankot, és penderítették ki őket), sőt, Andot már fel is vették biztonsági őrnek, méghozzá olyannak, aki Lindermann legnagyobb kincsinek közelébe is kerülhet?
Mind eközben Nathan is leért NY-ból ;-) (biztos megint "rapulo ember" volt)

Aztán, ha Niki immár megtanult kilépni a tükörből (Nathan képe DL párnáján) meg Nathan figyelmeztetése, akkor miért nem jön ki állandóra? Egyelőre tényleg nem látszik másnak ez a képesség, mint egy sima tudathasadásnak, amellett, persze, hogy Jessica rohadt erős és agresszív.

Clairenek miért kellett megnéznie a cetlit, és felolvasnia róla Peter nevét, mikor nagymami ajtót nyitott? Nem emlékezett, hogy kit keres? Ott és nem a kapuban ellenőrizte a címet? (és miért a nagyi címére ment Peterhez?)
Ijász Creative Commons License 2007.06.30 0 0 622
Az alakváltó csaj képessége nem abban áll, hogy alakot vált, vagy megváltoztatja a környezetét, hanem azt láttat az emberekkel, amit akar.
Előzmény: Mr_Fusion (613)
marcilu Creative Commons License 2007.06.29 0 0 621
Éppen azért akarta megszerezni a kardot, mert azt hitte, hogy elveszett a képessége, és csak a kard tudja visszaadni neki. Végülis csak a hite kellett, a kard volt hozzá a placebo.
Előzmény: Törölt nick (620)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.29 0 0 620
A pokolhoz vezető út jószándékkal van kikövezve.

Miért nem bírta a kisjapán beteleportálni magát a kardhoz?
Előzmény: marcilu (619)
marcilu Creative Commons License 2007.06.29 0 0 619
Teljesen egyetértek.

Szeretem, ha olyan rosszfiúkat látok, akiket kicsit még szeretni is lehet. Itt annyiféle van, hogy... Tényleg, ez az egyik tipikussága a sorozatnak: Tele van kétes figurákkal, Nathan, Láthatatlan Ember, Isaac, Bennet, Haiti, Linderman, DL, satöbbi, satöbbi. Sokuk negatívként indult, aztán kiderült, hogy nem is. A pacifista sorozatfüggők álma: (majdnem) mindenki jó és jót akar... :D
Előzmény: Mr_Fusion (618)
Mr_Fusion Creative Commons License 2007.06.29 0 0 618

Igazából az ilyen "gonosz" a jó gonosz, ami pl. a sorozatban is van (és nem csak Lindermanre gondolok, hanem úgy általában a nem teljesen "fehér" karakterekre); aki nem szimplán csak gonosz és kész, hanem oka van annak, hogy miért lett ilyen, méghozzá sok esetben eléggé átérezhető és elfogadható oka. Vagy egyszerűen csak a körülmények miatt kerül ki "gonoszként" az eseményekből, pl. Iszák.

 

Még Sylarre sem tudnám azt mondani, hogy utálni kell, sokkal inkább sajnálni lehet azért, hogy ilyen lett (vagyis inkább ilyenné tették, vélhetően valami gyerekkori trauma, vagy nevelési hiba az oka), ennyire megszállottan akar kitűnni, és a bizonyítási kényszer mindennél fontosabb az értékrendjében. Most pedig, hogy rájött, megvan hozzá a képessége, és még újabbakat szerezhet, ez a korábbi énjének szinte minden egyéb jellemfonását eltörölte, és már csak az hajtja, hogy kompenzálhasson az őt ért egykori sérelmekért.

 

A hero-figyelő csapat azért ennyire nem ártatlan, amit Sylarrel műveltek, az nem csak annak szólt, hogy ő egy rossz hero, vele ilyet is lehet. Többször is volt utalás arra, hogy bizony szoktak ők kísérletezgetni is az elfogott hősökkel, ha épppen valami érdekeset találnak, többek között Claire-el kapcsolatban is volt erről szó a múltban, részben ezért is vette ennyire védelmébe Bennet, mert tudta, hogy ha lesz valami képessége, akkor el fogják vinni ilyen céllal, és az nem igazán lesz neki (már hogy Claire-nek) jó; ezért titkolta el, hogy van képessége.

Előzmény: marcilu (614)
johevi Creative Commons License 2007.06.28 0 0 617
Gyógyítani vagy ahogy jobban hangzik: életet adni. Valami elhervadt gazt simogatott, ami pillanatok alatt feléledt.
Előzmény: Törölt nick (615)
marcilu Creative Commons License 2007.06.28 0 0 616
Passz. Fusion tudja...
Előzmény: Törölt nick (615)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.28 0 0 615
Sajnos én nem láttam az előzetest :( Mit tud Linderman?
Előzmény: marcilu (614)
marcilu Creative Commons License 2007.06.28 0 0 614
Ó, nekem Linderman képessége fel sem tűnt az előzetesben... :) Egyébként nekem is viszonylag szimpi. Egész furcsa, hogy alig marad utálható ember a csapatban.
Az jutott eszembe, hogy Eric Roberts csapata kicsit olyan, mint a "men in black", ők is tisztogatnak a hősök után, elsimítják a gondokat, és a nyomkövetővel szemmel tartják azokat, akiket tudnak. Kicsit big brother, de nekem nem tűnik olyan szörnyűnek. Aztán majd meglássuk. :)

Az alakváltó csaj úgy lett volna elfogadható, ha tényleg csak szimplán alakot tud váltani, és kész. A körítés nekem is furcsa volt, eltűnt a hulla, meg hasonlók.
Előzmény: Mr_Fusion (613)
Mr_Fusion Creative Commons License 2007.06.28 0 0 613

Sőt...

"Rapu-mhmhumm..."

"Itt ne...!" :)))

 

Az biztos, hogy megint sokat alakultunk történetileg. Claire meg képzett zsebtolvaj, vagy hogy nyúlta le a NemNéma jegyét a belső zsebéből? Azért ezt az alakváltó-környezetmegváltoztató csajt már kicsit túlzásnak érzem képesség-ügyileg.

 

Legközelebb meg egy kis Peter vs Sylar meccs; mire megy egymással a két szuper-hero a második menetben, most hogy már Peter is tudja, mire képes?

Azt is jól elsproilerezték az előzetesben, hogy Linderman is hero. Viszont nekem elsőre szimpatikus volt a fickó, még ha kicsit klisé is ez a "jól szituált intelligens ember aki szemtől szemben teljesen rendben van, egyébként meg egy kegyetlen állat" felállás.

Előzmény: marcilu (612)
marcilu Creative Commons License 2007.06.28 0 0 612
Hát ez nekem nagyon tetszett!
Nathan az FBI-nak dolgozik! Az anyjuk (aki nekem kb Simone-nal egy szinten volt végtelenül irritáló) a haitivel dolgozik, és ő is nagy mindentudó!
És Mohinder legalább megpróbált nem balfék lenni! Jó volt, hogy remény csillant vele kapcsolatban is.
"RAPULÓ AMBER!!!" :D
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.28 0 0 611
Ojjajjj, el is felejtettem, hogy tegnap volt szerda, vagy mi... Pedig tv-ben jobban szeretem nézni, mint letöltve :((
Előzmény: Athlay (610)
Athlay Creative Commons License 2007.06.27 0 0 610
Ez a mai rész.. hmm, azt tudom rá csak mondani, hogy vazze...
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.26 0 0 609
A múlt heti epizód után nem akar valaki pályázni? ;-))))
(a hivatalos web oldalról lőttem, "normál" hirdetésként van fent. Utána pl. a Fructis Garnier akármi bannerje volt fent a képregény felett)


johevi Creative Commons License 2007.06.24 0 0 608
Jó ötlet :-)
Előzmény: Törölt nick (606)
Anorek szia! Creative Commons License 2007.06.24 0 0 607
Én azt nem értem, hogy a haiti menekülés előtt "kezelte" Benett mamát és a kis Lájlt? Mert azok aztán elég sok képességet láttak egy nap leforgása alatt, meg azt is,hogy Benett úr nem papírgyáros. És akkor elvileg meg kéne ölni őket, hacsak a haiti ember nem felejtet el velük mindent...
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.22 0 0 606
Be kell iratkoznia Joey-hoz a színészképzőjébe... ;-)))
Előzmény: johevi (604)
csuporka1 Creative Commons License 2007.06.22 0 0 605

:))

lehet hogy igazad van. de én zsinórban szoktam megnézni 4-5-t és mindig az volt az érzésem, hogy nem egészen ezt láttam az előbb:)

Előzmény: Mr_Fusion (601)
johevi Creative Commons License 2007.06.21 0 0 604
Legalább 3
Előzmény: Törölt nick (600)
vadi87 Creative Commons License 2007.06.21 0 0 603
Azért jó dolgotok van nektek, a TV2 júli közepére már letudja az első évadot... mi szeptembertől május végéig vártunk, 2, 3 meg 5 hetes szünetekkel... bár a legjobb dolga annak van, aki letölti ezt meg ezt :)
(nem akarom tépni a számat, de angolul 1000x jobb a sorozat, mint ezekkel az agyonhasznált szinkronhangokkal, kb minden filmet ugyanaz a 15-20 ember szinkronizál magyarországon)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!