Keresés

Részletes keresés

PUNCITNYALNIJÓ Creative Commons License 2016.06.17 0 0 663

Hát persze! Gondolom nem birtad kivárni a lényeget! Nem csodálom,ha idő előtt elmentél.

Előzmény: kismolotov (662)
kismolotov Creative Commons License 2016.06.16 0 0 662

Nekem 14 évesen egy 19 éves volt az első, aki szó szerint megerőszakolt (volna) ha az első pár löket után bele nem durranok. Na nem is akart velem soha többet lefeküdni, pedig én rajta lettem volna.

Előzmény: ZEUSZ'1955 (661)
ZEUSZ'1955 Creative Commons License 2016.06.16 0 0 661

A teljesen kezdő, fiatak srácoknak, ha tanulni akarnak, és még soha nem szexeltek,énis az érett nőket ajánlom! Gondtalan velük a szex és szeretik tanitani az ifjuságot! Én egy percig sem bántam meg,hogy 15 évesen egy 50 éves hőlgy volt az első!

Előzmény: kismolotov (660)
kismolotov Creative Commons License 2016.06.16 0 1 660

Hát akkor summázva: minden 15-20 év közötti fiatalnak őszintén kívánok hasonló tanítónéniket. Bár a közvélemény most és 20-30 évvel ezelőtt is elítélte az ilyen kapcsolatot, szerintem mindkét fél csak profitálhat belőle. A fiatalember azért mert tombolnak a hormonok és korlátlanul élvezhet, az idősebb nő pedig - ha olyan a vérmérséklete - szintén korlátlanul élvezheti. Az biztos, hogy szerelembe esni nem szabad egyik részről sem, mert az már problémát okozhat. Ezt nekem még a kezdetek kezdetén elmondta a tanítónénim. Természetesen bizonyos szintű érzelmi kötődés szükséges, mert úgy igazi a szex. De ez adott esetben a kölcsönös szimpátiában, egymás testének szeretésében, kedvességben nyilvánul meg és egymás közötti teljes őszinteségben, és korlátlanul élvezhető a szex. Mikor a kapcsolatunk negyedik évében közölte, hogy talált egy társat akivel el tudná képzelni a hátralévő életét, semmi dráma nem volt egyik részről sem. Teljesen jogos volt részéről az igény (még az akkori eszemmel is felismertem) hogy hosszútávon nincs jövőnk. Ja és a titoktartási kötelezettség: még a legjobb haveromnak sem dicsekedtem el az üggyel. (mert akkor biztos megtudta volna a fél város) És ez így volt jó.

Kapcsolatunk megszakadása után még kb. két évig lakott a városunkban, az új társával a város másik végén, végül elköltöztek. Szakítás után már csak kb 6-8 alkalommal találkoztunk véletlenül a városban, akkor pár szót beszélgettünk és mindenki ment a dolgára.

Úgyhogy hajrá fiatalok keressétek az érett nőket és biztos nem fogtok csalódni.

Természetesen a "pénzért vett" érett nő az teljesen más kategória. Azok megérnének egy külön misét. Bár azok is jobban teljesítenek, mint a csitrik.

Előzmény: ZEUSZ'1955 (658)
ZEUSZ'1955 Creative Commons License 2016.06.16 0 0 659

Miközben ezt a képet néztem, majdnem eldurrant a tököm! Kiváló a kép!

Előzmény: SZERETEMAPUNCIT (602)
ZEUSZ'1955 Creative Commons License 2016.06.16 0 0 658

Nekem még a kerten sem kellett átmennem, mert egy nagy házban laktunk, ő a közvetlen szomszédunk volt! A mi lakásunkból ki, az ő lakásába be! Sokszor,már délelőtt is! Hatalmasakat hancuroztunk, de nema dugás volt a fő cél! Inkább a szájjal, nyelvel tőrténő játékok! Olyan élvezetekben volt részem,amire korábban mégcsak nem is gondoltam, mert fogalmam se volt róla,hogy olyasmi is létezik, vagy egyáltalán megtöténhet! Ilyen eset volt, amikor elöszőr ráült a számra, én meg csak nyaltam-faltam a punciját, amit ő nagyon szeretett! Hatalmasakat élvezett amikor a csiklóját nyalogattam! Időnként oyan virgonc volt,mint egy huszéves! Az meg már csak a hab volt a tortán, ahogy a farkammal tudott "játszani"! Tövig lehuzta a bőrt róla, majd végig nyalogatta a legizgatóbb részeken. Ezt általában olyan kitartóan és ügyesen csinálta, hogy amikor rámtőrt a magömlés és elélveztem, az fél percig is eltartott! Perce ez eltartott egy órát is, miközben már szinte megőrültem! De aztán eljött a perc, amikor már eldurrantam! Ilyenkor a szájába vette a makkomat és legnagyobb gyönyörüségemre minden "élvezetem" a szájába ment. Ekkor döbbentem rá, hogy ehhez képest a legjobb dugás szinte semmi! De azért az is volt, amit főleg hátulról szeretett! Ezek után ne csodálkozzon senki, hogy kedvelem az érett, idős nőket!

Előzmény: kismolotov (657)
kismolotov Creative Commons License 2016.06.16 0 0 657

Az én esetemben az volt a legklasszabb (a rendszeres dugás mellett) hogy minden veszély nélkül tarthatott a kapcsolat. Ugyanis a két kertes ház portájára kölcsönösen át tudtunk járni, mint szomszédok, mert volt egy kiskapu a kerítésen. Így nem tűnt fel senkinek. Ugyanis rendszeresen kukorica volt vetve arra a részre a portáján, amin csak át kellett osonni, senki nem látta az utcáról. Még ha szüleim otthon voltak akkor is meg tudtam tenni. Egyszer-egyszer mikor nagyon kanos voltam még éjjel is átosontam, az őseim semmit nem vettek észre, kívül volt a bejárati kulcs eldugva, levettem és bemásztam mellé az ágyba. Dugás 1-2 óráig, majd reggel az ősök nem tudták miért vagyok olyan fáradt. Bár volt olyan, hogy anyám akkor kiáltott utánam az udvarunkon, mikor éppen a szomszédasszonyban voltam tövig. Gyorsabban befejeztük és hazamentem, mondván, hogy odaát voltam "segíteni" Pannikának. Bár már egy éve tartott legalább a kapcsolat amikor egyszer anyám némi éllel célzást tett rá, hogy nagyon sűrűn járok át segíteni, de hárítottam, mert tényleg évek óta a dugási időszak előtt is jártam át segíteni szinte napi rendszerességgel, és kisebb koromban még némi zsebpénz is kaptam.

De a zsebpénznél azért később jobb volt a dugás. Ő tanított meg arra, hogy ne élvezzek el olyan hamar. Eleinte, mikor hamar elélveztem, akkor hagyott negyedóra pihenőt, kis cirógatás, újra felszopott és utána addig ült bennem, míg el nem élvezett. Ez esetenként a második harmadik menetnél eltartott 20-30 percet is. Iszonyú jó volt. Az élvezési történő nyalakodásomat is elég sűrűn kikövetelte magának.

Egyébként ránézve szerintem senki nem gondolta volna, hogy olyan hatalmas szexuális étvágya van.

Előzmény: ZEUSZ'1955 (653)
ZEUSZ'1955 Creative Commons License 2016.06.15 0 0 656

Egy igazi érett nő!

Előzmény: Pollorato (638)
ZEUSZ'1955 Creative Commons License 2016.06.15 -1 2 655

IGAZI  ÉRETT NŐ PUNCIJA! MÉG MEGNYALHATÓ!

ZEUSZ'1955 Creative Commons License 2016.06.15 0 0 654

De szép érett punci!

Előzmény: Pollorato (652)
ZEUSZ'1955 Creative Commons License 2016.06.15 0 1 653

Ali g multam 15 éves, amikor egy meleg nyári napon éppen zuhanyoztam, amikor a fürdőszobába belépett a szomszéd asszonyunk. Azt hiszem én jobban meglepődtem mint ő,és megpróbáltam meztlenségemat rejtegetni. Ő azonban rezzenéstelen arcal megkérdezte

-egmossam a hátad?

Mire felfogtam a kérdést, már el is kzdte mosni a hátamat. A női kezek simogatásának eredménye képpen, azonnal gerjedni kezdatt a "férfiasságom". De ő nem elégedett meg a hátam simogatásával és akeze el-el kalandozott izgalmasabb "tájakra" is. Fokoztosan az ágaskodó farkamat kezdte el simogatni, de ez még nem volt elég, mert tövig lehuzta róla a bőrt és a makkomat kezdte izgatni, de annyira jól, hogy másodperceken belül elélveztem! Azt hiszem /legalábbis ugy tünt/ hogy vagy fél percig ömlött belőlem az ondó, ugy, hogy az agyam is majd leszakadt! Kimondottan elégdett volt magával a sikerért! Én meg csak csodálkoztam, hogy ilyen is lehetséges, mert korábbi önkielégítéseim során soha nem élveztem ekkorát!

Amikor végzett, még egy kicsit a szájába is vette. Majd azt mondta, egy óra mulva menjek át hozzá,mert szeretné rendesen befejezni amit elkezdett.

Ugy is lett. Egy óra mulva nála voltam. Egyszál bugyiba fogadott. Ekkor láttam, hogy korához képest /ekkor kb 50 éves lehetett!  /gyögyörü teste van, bár korábban ilyen élményben sem volt részem!

Lefeküdtünk az ágyra ő meg azonnal a melleihez szorította a fejem, én meg önkéntelenül puszilgatni kezdtem. El kell mondanom,hogy korábban ilyesmiben sem volt részem. Aztán folyamatosan, szépen lassan a combjai közé terelte a fejemet. Végre, egy igazi punci közeli látványában volt részem! Rámszólt

- Hogyha eleget csodálkoztál, akkor puszild is meg! Én nem ellenkeztem és vadulpuszilgatni, majd nyalni kezdtem az egyre nedvesedő punciját. Nem értettem mi tőrténik, de a fejemet a tarkómnál fogva egyre jobban szorította a puncijához, mig egyszercsak éreztem, hogy remeg az egész teste, fejemet a combjai közé szorította. Én meg élveztem a puncija illatát, szívtam magamba a nedveit! Később meg tudtam, hogy elélvezett.

De itt a napnak még nem volt vége! Farkamat beigazította a hüvelyébe és lassu fel-le mozgásba kezdett. Számomra mindez hihetettlen volt. Korábbi álmodozásaim, álmaim beteljesültek. Végre, igaz nővel egy igazit közösültem! Ezek után senki ne csodálkozzon, hogy kedelem az érett hólgyeket!

Előzmény: kismolotov (646)
Pollorato Creative Commons License 2016.06.15 0 3 652

Pollorato Creative Commons License 2016.06.15 0 4 651

ZEUSZ'1955 Creative Commons License 2016.06.15 0 0 650

Ez már egy igazi érettpunci!

Előzmény: Pollorato (637)
ZEUSZ'1955 Creative Commons License 2016.06.15 0 0 649

Valahogy igy jártam én is! Csak én alig multam 15, a hőlgy meg több volt 50-nél!

Előzmény: kismolotov (646)
PUNCITNYALNIJÓ Creative Commons License 2016.06.15 -1 3 648

Nem csak a kor teszi az érettséget! 

Előzmény: suszterficken (647)
suszterficken Creative Commons License 2016.06.14 0 4 647

kismolotov Creative Commons License 2016.06.14 0 2 646

Gyerekek én 17 éves voltam, mikor a szomszédasszony 42 éves. Özvegy volt, férje munkahelyi balesetben halt meg, gyerekük nem volt. 15 éves koromtól kezdve rendszeresen áthívott segíteni ezt-azt a ház körül. Kétévnyi segítség után végül rászánta magát és megszánt engemet. Átlagos nő volt, átlagos méretekkel, sem csúnya sem szép, de roppant kedves, mondhatni bájos a maga korosztályában. Na onnantól kezdve eljött a kánaán. Volt, hogy naponta két-háromszor is megdugtam, ahogy ideje, mármint munkaideje engedte. Akkor még soklövetű voltam. Mindkettőnk megelégedésére évekig folyt a viszony és mondhatni jó tanítónő volt. Szerette ha jó alaposan kinyaltam, nagyon hálás tudott lenni. A kapcsolatnak akkor lett vége, mikor egyszer egyetemi tanulmányaim alatt (másodéves voltam) hétvégén hazajöttem és bejelentette, hogy élettársi viszonyt kezd egy korban hozzáillő faszival. Nem estem letargiába, mert mellette, hogy rájártam voltak velem egykorú lányokkal is kapcsolataim, akiket vagy dugtam vagy nem. Néha még ő adott tanácsot egyik-másik lánnyal kapcsolatban.Minden esetre kényelmes szempont volt, hogy hozzá bármikor mehettem. Máig is hálás vagyok neki érte, klassz nő volt, igazi belevaló, nem szégyenlős, mindig is szeretettel emlékezem rá. Pár éve elköltözött, majd elhunyt, mostanság hallottam egy közös ismerősünktől.

Előzmény: SZERETEMAPUNCIT (645)
SZERETEMAPUNCIT Creative Commons License 2016.06.14 0 0 645

Az én tanitónénim, is tul volt a 40-en! Egy hatalmas gyönyőr volt vele,amikor tanított!

Előzmény: Törölt nick (2)
SZERETEMAPUNCIT Creative Commons License 2016.06.14 0 0 644

Igazad van! Néha egy-egy "érett" hölgyel, volt egypár, nagyobbat szexeltünk, mint ifju tinikkel! Nem kellett magyarázni, hogy mit és hogyan szeretném! Mindegyik tette a "dolgát" kérés nélkül is! A szopáshoz mindegyik kiválóan értett! Tudták hol a legérzékenyebb a farkam, és hogyan lehet a végsőkig izgatni! Éljenek az érett hőlgyek!

y

Előzmény: Fütykös Lala (16)
SZERETEMAPUNCIT Creative Commons License 2016.06.14 0 0 643

Ebben a punciban lenne a nyelvem helye! De megnyalnám!

Előzmény: citromhabos (363)
SZERETEMAPUNCIT Creative Commons License 2016.06.14 0 0 642

De jó punci!

Előzmény: SZERETEMAPUNCIT (602)
PUNCITNYALNIJÓ Creative Commons License 2016.06.14 0 0 641

Mi az. hogy haha? Nagy csöcsök, vastag combok, izgalma punci!

Előzmény: silent hunter 3 (639)
PUNCITNYALNIJÓ Creative Commons License 2016.06.14 0 0 640

Gyönyörü!

Előzmény: Pollorato (638)
silent hunter 3 Creative Commons License 2016.06.13 0 0 639

hahaha

Előzmény: Pollorato (637)
Pollorato Creative Commons License 2016.06.12 0 6 638

Pollorato Creative Commons License 2016.06.12 -3 0 637

Pollorato Creative Commons License 2016.06.11 -2 0 636

suszterficken Creative Commons License 2016.06.10 0 1 635

Pollorato Creative Commons License 2016.06.10 0 2 634

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!