Keresés

Részletes keresés

sebi ati Creative Commons License 2006.01.09 0 0 14
Sziasztok!

 

Igazad van  azt illetően, hogy a saját ízlésed és véleményed szabadon hangoztathatod mint ahogy mindenki más is itt a fórum olvasói és tagjai között.

Az, hogy mi a legkényelmesebb azt meg, megint csak döntse el mindenki saját maga ki-ki igényeinek megfelelően. Én is használtam hordtam jéger alsót és éppen ezért tudok véleményt alkotni a harisnyanadrág előnyére, nekem nem jött be a jéger. Mint ahogy a boxer alsó sem, pedig elég sokan azt hordanak, a véleményem a boxerrel kapcsolatban hasonló lehet mint a tiéd a harisnyával kapcsolatban. S ha te is azt hordasz nem fogod meg változtatni a véleményed azzal kapcsolatban, csak azért mert én, vagy akár nagyobb százalékban azt mondjuk, hogy nem kényelmes és ízléses viselet a boxer. Én általában mielőtt véleményt alkotok valamiről előtte ki próbálom azt, hogy ne mondjak olyanról véleményt amiről fogalmam sincs. Így tettem a boxerrel kapcsolatban is. És rá jöttem, hogy nekem nem jön be.

Ennek ellenére nem szólóm le és nem teszek negatív meg jegyzést sem, ha valakinek az-az igénye a kényelmi komfort érzetének, akkor viseli és kész, mint ahogy nekem és egyre többeknek a harisnyanadrág viselete. Esetedben, hogy nem találtad a harisnyát kényelmesnek lehet az-az oka is, hogy nem a megfelelő minőségű méretű darabot választottad. Éppen ezért csinálnak és forgalmaznak  maximális komfort és kényelmi egészségügyi szempontoknak megfelelő lycrás nylon férfi harisnyanadrágokat. Én már évtized óta viselője vagyok a harisnyanadrágoknak és van tapasztalatom mind a női és férfi nylon termékek terén, éppen ezért alá írom, hogy nem mindig sikerült kényelmes terméket viselnem az említett méret és minőségi problémák miatt. De mióta vásároltam háromféle márkájú férfi nylon terméket meg állapítottam, hogy nálam a több éves tapasztalatok alapján nem volt még hozzá hasonló termék mint a COMfilon, számomra ez a csúcs. Teljesen megfelel a leírt kényelmi,  egészségügyi,  komfort paramétereknek. Mindenkinek csak ajánlani tudnám.

Ezt ki hangsúlyoznám a félre értések elkerülése érdekében, hogy ez az én saját egyéni tapasztalatom és véleményem. Lehetnek eltérő vélemények is. Mint ahogy azt a téma elején említeni véltük.

 

„Férfin láttam már lycra  anyagú nadrágot, farmer alatt és nagyon lelombozott”

Még szerencse, hisz nem is azért, hordja az ember, hogy a férfi társainak imponáljon, sokkal inkább a leírt szempontok figyelembevétele miatt.

 

A libidóval  kapcsolatban megint csak annyit, hogy épp az ellenkező a vélemény miszerint

a jéger a libidó romboló.

Nem fogok meglepődni, sokkal inkább azért mert nem lekonyuló szájakkal találkoztam,

Másrészt meg nem akarok már éles helyzetbe kerülni, hisz boldog házasságban élő két családos boldog apa vagyok.

 

„hogy minden nőben ott él a férfi, és minden férfiben a nő” hát ebben egyet értek és véleményem szerint ezt nem is kell szégyellni se az embereknek se a társadalomnak.

Ez bennünk emberekben kivétel nélkül meg van, ha tetszik ha nem.

 

Üdv     
Előzmény: caixa (13)
caixa Creative Commons License 2005.12.29 0 0 13

Ati!

 

Ez az _en_ velemenyem, meggyozodesem, izlesem, amelyet szabadon hangoztathatok es kesz. A topicban ennek is helye van, ha jol latom, nem az a cim, hogy a ferfi harisnyat tamogatok kore. En magam neha viselek harisnyat, igy a hasznossagarol es egyeb tulajdonsagairol van tapasztalatom. Meg igy is azt mondom, nem a legkenyelmesebb ruhadarab, de ez megint mas kerdes. Ferfin lattam mar lycra anyagu nadragot, farmer alatt es nagyon lelombozott. A jegeralso akkor mar inkabb toleralhato ruhadarab az _en_ szememben, de megis az en kornyezetemben inkabb inkabb hosszabb kabatban jartak a ferfi csaladtagok vagy valahogy megoldottak.

 

Azert ne lepodj meg, ha eleg sok mas no is hasonlo velemenyen lesz es esetleg eles helyzetben lekonyul a harisnyad lattan a szaja szele meg a libidoja. Bar mondjak, hogy minden noben ott el a ferfi, es minden ferfiben a no.

Előzmény: sebi ati (10)
zentai2 Creative Commons License 2005.12.28 0 0 12
Sziasztok! Nézzétek meg ezt a honlapot: lycraruha.fw.hu
MaMy Creative Commons License 2005.12.27 0 0 11
Nadrág alatt ki látja? Az én férjem is hord jégeralsót vagy férfiharisnyát, mikor hideg van. Ő -20-ban is gyalog megy dolgozni, mert nem jár arra tömegközlekedési eszköz. Kemény 40 perc hóban-fagyban ... Én inkább megveszem neki a harisnyát, mint hogy beteg legyen.
Előzmény: caixa (9)
sebi ati Creative Commons License 2005.12.27 0 0 10
Ez a te véleményed, sokunk véleménye pedig a topic témájával egyező.

Ki, ki hagy döntse el neki mi az igényeinek a  legmegfelelőbb mind kényelmi és más szempontok figyelembevételével.

A topic olvasói és résztvevői szerintem nem más elvárásainak, s így a tiédnek sem, akar megfelelni, hanem mindenki a saját igényeihez alkalmazkodik. Egyébként meg fogalmad sincs a tárgy tulajdonságairól kényelmi és egészségügyi szempontjairól. Addig amíg nincs tapasztalatod kímélj minket a saját elvárásaidtól.

Elnézést ha túl mogorva voltam.

 

üdv

Előzmény: caixa (9)
caixa Creative Commons License 2005.12.26 0 0 9
En ki is ajulnek, ha egy ferfin ilyesmit latnek. Cicanadrag? Meg viccnek is rossz. Melegebb anyagu, belelt nadragot es terdzoknit kell felvenni, nem harisnyat meg tapados gatyat.
Előzmény: harimán (8)
harimán Creative Commons License 2005.12.21 0 0 8

Hello Ratopel!

 

Vagy Pelorat?

 

Jól kinyirtad a Pasik harisnyában topicot. Az itteni kezdeményezés meg úgy veszem észre nem keltett fel a közönség érdeklődését. Valószínűleg azért, mert ez az egész Velvet halott.

 

Kedves Ratopel félre a büszkeséggel és rázd fel ezt a maréknyi embert, aki még hajlandó a témában megnyilatkozni.

 

Térj vissza.

 

Kevesen vagyunk, nem kéne még ezt a keveset is elkedvetleníteni.

 

Üdv:

 

Harimán

sebi ati Creative Commons License 2005.12.02 0 0 7

üdv

 

Ha valamiről véleményt alkotsz vagy állítasz, akkor mielőtt meg tennéd előtte legallább vedd a fáradtságot és próbáld ki, és aztán mondj véleményt addig is a véleményed nem igazán számít és nem tudom elfogadni.

 

Az hogy buzis? Te ennyire ismered a melegek divattal kapcsolatos helyzetüket.

Biztos minden meleg harisnyáthord és attól lesznek melegek.

 

Igen igaza van pelnek a férfi nem attól férfi ,hogy játsza a nagy macsót az igazi férfit a belső és külső értékei eggyüttes összhangja határozza meg.

Egyébként a mai világ nem a macsó férfira orientálódik.

 

üdv

ratopel Creative Commons License 2005.11.24 0 0 6
ruga = ruha
Előzmény: ratopel (5)
ratopel Creative Commons License 2005.11.24 0 0 5
Igazi férfi? Mi az? A ruga tesz valakit igazi férfivá? Szerintem nem. A nőt sem a harisnya teszi nővé. Ahogy viselkedsz, amit sugárzol az a lényeg.Mit szólsz azokhoz a csajokhoz, nőkhöz, akik "öltönyt" viselnek és ahhoz nyakkendőt. Ez sem ritkaság manapság. Ők leszbikusak lennének? Nekem így is tetszenek ezek a csajok.
Előzmény: Törölt nick (3)
EdgE Creative Commons License 2005.11.16 0 0 4
De miért lenne buzis?
Télen ha felveszem farmer alá nem fázik a lábam. Szerintem ezt nem divatolásból jó hordani, hanem mert melegít.
"Melegít" :)))) Félreérthető, de a szó normál jelentésére gondoltam :)
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.16 0 0 3

Fel nem venném. Hacsak nem lenne rá feltétlen szükség pl. orvisi előírásra.

Szerintem buzis. A férfi divat egyébként is buzis irányba halad sokszor. Testhez simuló pólók, buziszandál stb... Igazi férfi ilyet nem vesz fel szvsz.

vanchu Creative Commons License 2005.11.16 0 0 2
Lehet, hogy most divat lett/lesz belőle, de spéci cuccként (pl túrázóknak, motorosoknak) elég régóta létezik...
Előzmény: ratopel (-)
EdgE Creative Commons License 2005.11.16 0 0 1
Most ebben mi a furcsa?
Télen én -20 fokos hidegben fel szoktam venni harisnyát a farmerom alá. Persze nem selyemharisnyát :)
Szóval van férfi harisnyanadrág is. Másnéven "cicanadrág" :))))
zalagyöngye2 Creative Commons License 2005.11.16 0 0 0
h0va?
ratopel Creative Commons License 2005.11.16 0 0 topiknyitó
Elindult.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!