Keresés

Részletes keresés

mephysto Creative Commons License 2006.05.15 0 0 34
UP!

Mikor lesz költözés? Ha jól sejtem már lassan fél évet késnek... Mi a helyzet?
PGeorge Creative Commons License 2006.04.06 0 0 33
Jár még valaki erre aki itt vett lakást?
mephysto Creative Commons License 2006.03.27 0 0 32
Szép jó napot?

Mi a helyzett a Keresztúr lakóparkkal? Haladás? Nekem úgy tűnik csönd van, bár nem nagyon járok arra... De pl. a neten sem lelhető fel érdekes mód...

Érintettek? Tapasztalatok?
üi Creative Commons License 2005.12.09 0 0 31

Köszi!

Boldog Ünnepeket a szép, új lakásotokban! :-)

Előzmény: mephysto (30)
mephysto Creative Commons License 2005.12.08 0 0 30
Nekem effetíve nem volt és jelenleg sincs garis problémám. Ami meg van, azt megoldom. Ilyenek, hogy a burkolatot azt én csináltam (az ár ennek megfelelő volt természtesen) és olyan dolgokra nem figyeltek, hogy ha rárakom a csempét és a ragasztot, akkor alig áll ki a csövek csonkja, hogy a csapot rá tudjam tenni. De ez több helyen felmerült a vizesblokkoknál. Ezzel szívtam a legtöbbet, más nem igen volt.

Az elektromos dolgok (dugaszok, tv, net csatlakozók, lámpák) rendben voltak.

Ez a lakás... a házra nézve viszont vannak problémák, amiket a kivitelező nem túl gyorsan, de javít folyamatosan. Pl teraszok átázása egy két helyen, a teremgarázs beázása egy helyen, a kaputelefonok működése, stb... ezek legjava már rendben van. A csicsörke utcát is leaszfaltozták, innen lehet a teremgariba legurulni. Szóval lassan de alakul. A közösség is normális (lakók, közösképviselet, stb)

Az albetétesítés... az Invest ügyvédje intézi (állítólag) folyamatosan. Nekem már 4 hónapja folyamatban van, írtam is neki egy mail-t, hogy mi a helyzet. Sajnos a földhívatal qrva lassan őről... :( Az a baj, hogy addig piaca kamatot fizetek az álamilag támogatott helyett...

Összességében én nem bántam meg, hogy ideköltöztem (Anna2). Jó a hely, közel a tesco, a 67-es, nyugis hely, szép környék... ja és a szülők (ahonnét kirepültem) tölem 10 percer vannak gyalog :) A 17-ben születtem, itt is akarok elmúlni :) de az még odébb van... Szerintem jó hely!
Előzmény: üi (29)
üi Creative Commons License 2005.12.08 0 0 29

Köszi azt is megnéztem! - maga a kivitelezés milyen, sok garanciális problémád volt, hogy viszonyult a kivitelező?

Az albetétesítést is a kivitelező csinálja, Most hol tart?

minden infoért hálás vagyok!  :-)

Előzmény: mephysto (28)
mephysto Creative Commons License 2005.12.08 0 0 28
Szia!

Én nyitottam ezt a topikot, de mivel annaházas lettem, csináltam egy olyat is... próbálokzz ott: Anna-ház I-II

Én a 2-ben lakom és elégedett vagyok. Szerintem semmivel nincs több probléma, mint bármely más újonnan alapuló és épült társasháznál.

Ami nem tetszik, az a lassú albetétesítési folyamat...
Előzmény: üi (27)
üi Creative Commons License 2005.12.07 0 0 27

Sziasztok!

 

Bár mostanában nem a legaktívabb ez a topic, azért megkérdezném, hogy véletlenül nem lakik valaki az ANNAHÁZban? Milyenek a tapasztalatok?  Határidőre átadták, mennyire voltak korrektek, milyen a kivitelezés, garanciális hibák vannak-e, hogy kezelik?

Előre is köszi!

morzsingo Creative Commons License 2005.11.02 0 0 26

Helló!

 

Tud valaki arról valamit, hogy az ANNAHÁZ melletti nagy gödörben mi épül? Esetleg talán másik társasház? 

 

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2005.10.27 0 0 25

Sziasztok,

 

én is törzsgyökeres keresztúri vagyok, a közlekedés és a munkalehetőség ahhoz képest, hogy horrorisztikus én nem költöznék el innét. Érdekel engem is a lakópark, bár a kivitelezőt nézve a vásárlási kedvem alábbhagyott. A Mareco Rt kezdte az értékesítését az ingatlanoknak és hitelügyintézést is vállalt. De csak vállalt!!!! VALAMIÉRT KISZÁLLT az üzletből, próbáltam érdeklődni, de olyan hírzárlatba ütköztem, hogy leesett az állam. Az egyik értékesítővel kapcsolatban álltam aki kézséges volt sokáig, más kerületekben lévő ingatlanok felé is csábított...egészen addig míg a honlapjukról le nem került a keresztúri projekt. Mikor rákérdezetem nagyon mogorván közölte, hogy csak értékesítők voltak, kérik tájékoztatásuk szives tudomásulvételét.

Kimentem a helyszínre és megnéztem a kivitelezőt, majd a honlapját is és ott láttam, hogy az első ütem 2006.II. negyedévében lesz kész. Ha kész lesz. Megnéztem a cég referenciáit és nemhogy nem ájultam el tőle, de ledöbbentem, hogy mindössze egy kész kivitelezést és egy folyamatost tudtak produkálni és arról is csak képek találhatók, a pontos címek és részletek nem. A kerületi Podmaniczky - Vigyázó Kastély is szerepel a honlapjukon, nos mivel ez a közvetlen közelemben van, így láthatom, hogy nap, mint nap mi folyik ott és mondhatom, szinte semmi. Jelenleg ahol építkeznek nagyon nagy a talajvíz, így a talajmozgás sem elhanyagolható. Attól félek az Adonyi Kft még nem eléggé tapasztalt a minőségi munkához. Azt hiszem a  következő menetem az lesz, hogy a cég tulajdonosi gárdáját megnézem, végülis csak nem akarok többmillió forintot az ablakon kiszórni. Ha tudtok valamit ami megnyugtat írjatok!!!!

A honlap: http://www.adonyifux.hu/

toragn Creative Commons License 2005.07.29 0 0 24

Hello

A régi piac épületét állítólag meghagyják, és okmányirodát nyitnak benne én azt hallottam.

A keresztúr Lakóparknál nem pláza lesz ott csak piac lkészül kiegészítve egy pár üzlettel a plázát a Tesco mögötti építkezéshez, mondják.

 

 

 

Előzmény: jocek17 (22)
CornFake Creative Commons License 2005.07.28 0 0 23
ezt nem vagom
komolyan plazat akarnak Kereszturra?annyira meg nincsenek belakva a kornyezo telepulesek,meg az arkad sokkal kozpontibb helyen van,nem?
Előzmény: jocek17 (22)
jocek17 Creative Commons License 2005.07.28 0 0 22

Helló!

 

Én valahogy nem vagyok oda a Keresztúr-lakóparkért, mert annyira összezsúfoljál az egészet. Semmi parkos rész, alig van zöld terület. Mondjuk élőben biztos más lesz. Majd meglátjuk. De nem értem, hogy miért kell így összesűríteni mindent.

Mondjuk annak örülök, hogy a piacot átköltöztetik abból a lerobban épületből.

Csak annak a helyén mi fog épülni? Azt mondják park, de én már mást is hallottam. Egy újságban azt olvastam, hogy élményfürdő!!! Hát ez normális dolog lenne szerintetek? Tízemeletesek közé élményfürdőt rakni! De remélem ez csak valakinek az agyszüleménye, nem valódi tervek.

 

Ja és van amúgy egy kerületben épülő új lakópark, ami nekem jobban elnyerte a tetszésemet. Az már igazi lakópark, nem emeletes házak összépítése. Még egy pláza is lesz állítólak. A honlap címe: www.bbhazak.hu

 

Na szerintetek? Melyik a komolyabb lakópark?

toragn Creative Commons License 2005.06.21 0 0 21

Hello

Mi van a lakásoddal? Kötöttél már végleges szerződést?

Jó volna egy kis tapasztalat csere.

Előzmény: hoborlotty (17)
toragn Creative Commons License 2005.05.26 0 0 20

Sziasztok!

A tervek és az árak alapján nyerő dolog itt lakást venni.

Mi vettünk lakást a Keresztúr lakóparkban már majdnem egy éve leelőlegeztük, januárban végre elszedték tőlünk az első részletet, sürgettük a dolgot, mert még szerettünk volna áfa visszatérítést kapni, kötöttünk egy előszerződést amire az ügyvéd ( aki a szerződéskötésnél azt mondta, hogy ha kérünk számlát tőle akkor az ügyvédi költség amit  feltüntettek 25%-al több ) azt mondta, hogy elég lesz a banknak, hogy elindíthassuk a kölcsönigénylést, de a bank jogásza szerint ez nem elég ezért szépen lecsúsztunk a kedvezményről. Április közepén kaptunk egy levelet a beruházótól, hogy április végén, de legkésőbb május 15.-ig mehetünk végleges szerződést aláírni. Ez a mai napig nem történt meg. Párom felhívta Őket, hogy mi a helyzet és valami ügyvédekről meg két hetes csúszászról beszéltek. Én ott lakom az építkezés mellett és minden nap jól rálátok, de szerintem az nem két hetes csúszás ahogy állnak. Én nem nagyon értek hozzá, de nekem nagyon lassunak tünik a munka néha-néha megjelenik egy pár ember és kapirgálnak egy kicsit.

Ha valaki még vett itt lakást kérem írja meg a tapasztalait, hogy hol tartanak mit tárgyaltak a beruházóval.

Köszi

Előzmény: mephysto (-)
mephysto Creative Commons License 2005.05.06 0 0 19
Én is nézelődtem arra. Elég nehezen indult be az építkezés. Ha jól láttam, akkor a piacot kezdték el előszőr. Csúszás pedig szinte biztos, hogy lesz. Szerintem egy olyan fél év... passz...
Előzmény: hoborlotty (17)
mephysto Creative Commons License 2005.05.06 0 0 18
A gipszkartonos elválasztás jellemző az ilyen lakásoskra. Asszem dupla fal és hangsziketelés. Kérdezd meg. A lakásokat pedig természetesen tégla választja el.

Én majdnem a 209-es lakást vettem meg, nagyon szuper elrendezése vna és van hozzá asszem 26nm-es terasz. Csak aztán úgy lett, hogy inkább olyat veszek, ami már kész van. Pont a csúszás miatt és az elbetétesítésig ugye piaci kamat van, ami 15%-kal több... Míg egy kész lakásnál max 1-2 hónap ez.
Előzmény: Tibrincs (16)
hoborlotty Creative Commons License 2005.05.05 0 0 17

Hali!

 

Láttátok, hogy már van mozgás? Kimentem megnézni, hol tart a kis lakásom.

Remélem nem lesz túl nagy csúszás.

Tibrincs Creative Commons License 2005.03.10 0 0 16

Sziasztok!

 

Mi is néztük a KLP-t egész jók az árak. Engem egy aggaszt, minden belső fal

gipszkarton... Akármilyen lehet, nem tud ugy hangszigetelni mint egy téglafal..

 

Terasz 1-2 amugy azt jelenti hogy vannak füvezett tetőkertek.

Előzmény: mephysto (15)
mephysto Creative Commons License 2005.03.07 0 0 15
Itt láthatsz alaprajzokat szintenként:

KLP alaprajz
Előzmény: Hibiszkusz (13)
hoborlotty Creative Commons License 2005.03.04 0 0 14
Én e-mailben kaptam a beruházó cégtől alaprajzokat.
Előzmény: Hibiszkusz (13)
Hibiszkusz Creative Commons License 2005.03.04 0 0 13

A honlapjukon nem találom az alaprajzokat, tudtok segíteni?

Hib

hoborlotty Creative Commons License 2005.03.03 0 0 12

hali!

 

Én egy 1+2 szobás lakást vettem. (A terasz1, terasz2 azt jelenti, hogy több terasz van a lakáshoz)

Több helyen körülnéztem, szerintem jók az árak. A közlekedés szerintem nem lesz gond, hisz a 283 új autós nem jelenthet túl nagy változást.

Állítólag talajvízet szivattyúznának, ha nem fagyna.

 

 

CornFake Creative Commons License 2005.03.03 0 0 11
tervben van,möhöhö
mint a gyorsvasut,meg a villamos....(
Előzmény: Mentol frász (9)
Focker Creative Commons License 2005.03.03 0 0 10
Ez a központáthelyezés már jópár éve tervben van, de pénzhiánymiatt sosincs semmi belőle. A bódék alatt szerintem nem azt értik ahol a bank és a gyógyszertár van, hanem ami ott van a 198as megállójával szemben (játékos,kifőzde).
Mentol frász Creative Commons License 2005.03.03 0 0 9

Hi!

 

Máig nem látok ott semmi készülődést. Kiváncsi leszek, hogy mennyire tudják tartani az ütemtervet. Na meg az építkezés körülményeire is, lévén a Kaszálón lakom.

Én is nézegetem a KLP-t a neten. Mit takar az erkély, terasz1, terasz2 kifejezés? Ja, és nem láttam 1+2fél szobás lakást. Vak vagyok?

 

Egyébként én azt olvastam, hogy a városközpontot áthelyeznék a vasút mellé(Rákosliget felé).  A buszvégállomás körüli bódékat szerintem nem fogják szétbombázni(most költözött oda 2 bankfiók is). 

CornFake Creative Commons License 2005.02.27 0 0 8
oo..mien szep lesz az reggel 8kor,a feluljaron,nyam nyam.....
Előzmény: Focker (6)
mephysto Creative Commons License 2005.02.27 0 0 7
Nem egybe kell fizetni, hanem részletekben. Kvázi ellenőrizhető az építkezés haladása... Ez azért valahol megnyugtató.

Az 283 lakás nem csak az F épület által adódik, hanem lesz még 2 (lehet 3) másik épület 2007-ig.

Az Annát mennyi idő alatt húzták fel? Kb ennyi, nem?
Előzmény: Focker (6)
Focker Creative Commons License 2005.02.26 0 0 6

Huh, most olvastam el a KLP honlapját. Ez mind szép és jó, de ugye 283 lakás lesz. Ha mindegyikben csak 2 ember fog lakni, az 566 ember. És ez csak egy lakópark. A kerület és a bevezetőutak nem bírnak el ennyit :(

 

2006 elejére? Majd akkor megbeszéljük. Mindig van vmi,ami közbejön. Elég ha megnézed az Anna-ház melletti gödröt.

mephysto Creative Commons License 2005.02.26 0 0 5
Az Annaházhoz... valóban nagyon szép lett és pofás. Remek helyen és környezetben van. Nagyon sajnálom, hogy lecsúsztam róla.

Az Annaház II-ben szerintem az A épület a szerencsés, a B épületet eléggé takarja az I ütem és a II ütem A épülete. Nem?
Előzmény: Focker (3)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!