Keresés

Részletes keresés

Lodronat Creative Commons License 2006.12.10 0 0 32

http://www.enimed.hu/

http://www.orvosok.info/html/

 

az első a gyártó és forgalmazó

a második a magyar hivatalos szakképzés témái (már ilyen is van!!!, pontokat és minden mást adnak érte)

 

Jövő évtől, EU-s direktíva, hogy csak ilyen irányú szakvizsgával, orvos végezhet hasonló tevékenységet. Végre valami jó az EU miatt.

 

Üdv

Lodronat

Előzmény: Psychedelicatessen (31)
Psychedelicatessen Creative Commons License 2006.12.08 0 0 31
Tudnál adni valamilyen tudományos cikket, forrást, vagy bármilyen elfogulatlan anyagot ezzel kapcsolatban? Érdekel a történet, de nagyon meseszerűen hangzik az egész.
Előzmény: Lodronat (30)
Lodronat Creative Commons License 2006.12.05 0 0 30
Sziasztok!

A biorezonancia nem csoda, hanem valóság. Működik. Ahogy azt már megszoktuk, egy magyar orvos és csapata is részt vett a kifejlesztésében.

És hogy ki használja? A Magyar Vízilabda Válogatott már 4 éve, a Magyar Olimpiai Csapat szintén több éve, és rengeteg sportoló, akik a kötelező doppingszer helyett inkább a természetes, egészséges módhoz nyúlnak.

Részletek www.vizkoz.slk.hu/biorezonancia oldalon (Szombathely).

Üdvözlettel
Lodronat
Pamplónai békafuttató Creative Commons License 2006.11.10 0 0 29
Sziasztok!
Látott már valaki élő embert, akinek sikerült leszokni a dohányzásról a biorezonancia segítségével?
Jonas4234 Creative Commons License 2006.04.25 0 0 28
Üdvözlök mindenkit! Láttam ezt a topicot, és lehet, hogy nem pont erről van szó, de szeretnék megosztni veletek, ami a biorezonanciához köthető. Igaz én nem értek ehhez, de lajikusként megprobálom elmondani csodálatos gyógyulásomat rákból. Halottam egyik ismerősömtől, hogy van egy mora nevü intézmény, ahol a mora technikával foglalkoznak, tulsokat nem tudok elmondani rola, mert nagyon sokrétű és bonyolult technológia, viszont egy nagyon szimpatikus és nagytudású orvos kezeli a pácienseket. Egy sokoldalú német készülékkel. Amit nem csak a rák gyógyulásában játszhat szerepet , hanem rengeteg más egyszerűbb és bonyolultabb problémánál is alkalmazható. Először felmérték, miért gyengült le a szervezetem, mennyire súlyos a veszélyeztetettségem a daganatok vonatkozásában. Majd elmondta a doktor úr,hogy az onkológiai kezelések súlyos mellékhatásait lehet csökkenteni, kedvezőbb műtéti feltételeket lehet elérni előzetes mora-kezelésekkel és ,hogy a szervezet biológiai oldalról kap hatékony támogatást. Bocsánat, hogy nem tul szakszeruen mondtam el. Mivel meggyógyultam, rentkívül hálás vagyok ennek az intézmények, mivel biztos, vagyok benne, hogy oriási szerepe volt ennek a tchnikák. Hálám jeléül , annyit tehetek, hogy minnél több embernek mondom el esetemet. Tudom,hogy reklámozni nem szabad, ezéert nem is mondok cimet, meg telefonszámot, de akit érdekel, az a google –ba írja be, hogy mora sopron. És akkor az első link ez lesz. Üdv. És Hajrá minenkinek!
Micaiági Creative Commons License 2006.02.10 0 0 27
biolabor?
Előzmény: Törölt nick (-)
Micaiági Creative Commons License 2006.02.10 0 0 26
Én tegnap egy BioLaborban voltam és nagyon szakszerűek voltak, igaz nem mindent értettem, de szimpatikus a hozzáállásuk. Artrózissal küszködök, tegnap óta mintha jobban lennék, de azt mondták hogy ha aznap jelentkezik valami, az valószínűleg csak a hozzáállásom miatt van, hatás csak egy-két héttel később lesz. Amikor érkeztem, akkor ment pont egy férfi és nagyon hálálkodott, remélem nálam is lesz javulás, és én nem éreztem hogy túlzottan anyagiasak lennének.
eva40 Creative Commons License 2005.11.30 0 0 25

Ha megengeded egy kicsit ellentmondanék.  Én az Empatia-Biomed kezelések segítségével szoktam le 20 év után napi két doboz cigi elszívásáról.  Biztos igazad van abban, hogy befolyásolta a kezelés a szervezetem működését de ebben az esetben ez az én vagyis a szervezetem érdekében történt.  Az ára nem két fillér, viszont kevesebb volt mint amit egy hónap alatt cigarettára költöttem.  4 nappal ezelőtt volt 1 éve, hogy utoljára rágyújtottam. Egyébként a kezelést a férjemnek ingyen végezték mert Ő daganatos beteg.

Éva

 

Előzmény: Jyotijana (23)
enn Creative Commons License 2005.11.27 0 0 24
Nekem a pulzélo mágnesterápiában többéves tapasztalatom van.
Az tény, hogy az energia deficitet, ha mágnesterápiával rendbehozod, és utána nem használod akoor minden kezdödik elölrol. Az akuumulátort ha kimerited és nem töltöd akkor annak is annyi. Ha a szervezet olyan közegben van, hogy a föld pulzálo mágneses tere árnyékolt akkor a szervezet beteg lesz. Az ma már bizonyitott, hogy az emberi szervezetnek a levegö, a napfény mellett a föld pulzálo mágneses tere is a lételemek közé tartozik.Ha hiányzik ugyanugy megbetegszik a szervezet.
Lehetne erröl orákig beszélni, de sokszor a rendszeres ELF használata a megoldás.
Előzmény: Jyotijana (23)
Jyotijana Creative Commons License 2005.11.22 0 0 23

Én a gépi biorezonanciás gyógymódokhoz szólnék hozzá.

 

Keresgéltem a neten és azt látom, hogy magyarul csak a csak a reklámja van fenn. kritikája sehol nincs.

Pedig a külföldi szakoridalomban írnak ám a korlátairól is!

Az én véleményem az, hogy ez a birezonanciás (gépi) gyógymód semmiképpen sem természetes gyógymód.

 

Ezért noha eredményes a tünetek átmeneti eltüntetésre (mivel a tünetek kialakulásának okait nem vizsgálja ezért azok újra kialakulnak) mégsem megoldás.

 

Pl. Egy ismerősöm ülőmunkára váltott a cégénél. A kevés mozgástól elhízott és felszaporodott a vérében (testében) a salakanyag. Ezért a gombák is elszaporodtak a testében, mivel azok meg a szerves (szemét) anyagokból élnek.

 

Tisztító kúra és bizeronánciás gyógymód jött utána nála.

Rendbe jött átmenetileg . Na és még a pénztárcáját is sikeresen megapasztották.

De mivel az életmódja nem változott meg ezért újra előjöttek a nyavalyái egy fél éven belül.

 

Tehát nem arról van szó hogy a módszer nem hatásos. Hanem arról, hogy nem ad, csak átmeneti megoldást és meglehetősen drága.

 

Ráadásul mivel az ilyen ketyerék nem részei a természetes életnek, ezért nem is illenek bele egy természetes életformába.

 

Én pl. nem biztos, hogy megengednék egy ilyen kezelést, hiszen nem tartom okos dolognak megzavarni a sejtjeim információs világát. A betegségek diagnosztikájában (pl. mérgezések stb.) viszont nagyon okos dolognak tartom a (műszeres) biorezonanciás detektáló módszert!

 

Hiszen a mai orvosok annyira alulképzettek a régi valódi orvosokhoz képest, hogy képtelenek felismerni a külső testi jelekből az elváltozásokat idejében.

 

Mint kiderült a körzeti orvosok 100%-ának sincs még iriszdiganosztikai készüléke vagy ide vágó képesítettsége sem!

Pedig ez az egyik legegyszerűbb, legolcsóbb és legősibb módszer lehetne az elváltozások helyszini felismerésében. Ezért én azt gondolom, hogy a 10 millió magyar ember a szándékosan rossz nemzeti egészségpoltika áldozatának tekinthető.

 

Na és amikor rosszul érzed magad, mivel nem kaphatsz megfelelő diagnózist, akkor bátran lehet szidni az aktuális politikai vezetést! Hiszen éppen az ő anyagi (üzleti) korrupciós érdekeltségük az oka annak, hogy ez az egyszerű lehetőség sincs megszervezve a számodra ha nem érzed magad jól, noha fizettetik veled egész életed során a szinte semmit sem érő szolgáltatásokért a rengeteg járulékot.

 

A fórumot olvasó beteg embereknek pedig azt ajánlom se TV-ét ne nézzen, se rádiót ne hallgasson ha gyógyulni akar! Pórbáljon inkább a pozitív mentalitású környezettel társulni! Az életmód és a szokások változtatása nélkül pedig senki se gondolja, hogy bármiféle javulás is tartósan megmarad az egészségében!

 

enn Creative Commons License 2005.10.27 0 0 22
Konkrét esetek is vannak, ezért keress mágnesterápiás kezelési lehetöséget. Épp egy valamikor egész has- és oldalt betöltö felület gyugyult ki, de azt tudom mágnesterápiával rendszeresen kell kezelni, mert késöbb ujra jelentkezik. Ha érdekel részletesen a téma: enn@torzsasztal.hu ra irj.
Előzmény: Anne03 (6)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.11 0 0 21

a lenyonak van egy komolyabb változata azt használják már nagyon sok fajta kezelésre,MCC a neve .

www.joegeszseg.hu  vagy http://nemdohanyzom.internettudakozo.hu

nagyon sok mindent lehet vele kezelni és hatásos

Előzmény: Mara2 (13)
Novatio Creative Commons License 2005.04.27 0 0 20

Sziasztok!

Ha van valaki, aki tud tudományos magyarázatot, illetve a kezelések hatékonyságáról kimutatást adni a biorezonancia terápiákkal kapcsolatban, azt megköszönném. Egy másik topicban ui. szeretnének ilyent látni. A történet az, hogy a fiamnak ezzel a módszerrel szűnt meg az asztmája, erről is beszélgetünk.

Köszönöm!

Mara2 Creative Commons License 2005.04.17 0 0 19

Na, közben azért csak eszembe jutott valami: régebben hallottam egy előadást, és valami olyasmit mondtak, hogy minden szerv (nem csak az agy) bocsájt ki elektromágneses hullámokat, az adott szervre jellemző frekvenciatartományban.

Ez az alapja annak, hogy külön programok vannak az egyes szervekre.

 

Előzmény: Mara2 (18)
Mara2 Creative Commons License 2005.04.16 0 0 18

Abban igazad van, hogy nem olyan egyértelmű, mint az EEG, vagy EKG. Vagyis nem olyan "kézzel fogható" jeleket mér. De ha pl. a mágnesek gyógyhatására gondolsz, ott sem igen tudsz mit mérni, mégis nyilvánvaló az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásuk.

 

Előzmény: vidageza (17)
vidageza Creative Commons License 2005.04.16 0 0 17
Köszönöm a linket. Körül néztem a Neten, de nem lettem meggyőzve. Sok a mellette és sok a hozzám hasonló hitetlen :) . Sokaknak az a problémája, hogy nem elismert/engedélyezett(?) az eljárás, ami bennem úgy csapódik le, hogy nem tudják mitől hat. Amit említettem, hogy nem mérhető, vagy nem tudjuk, hogyan mérjük vagy mit mérjünk. Az EKG, EEG egy értelmű. Úgymond kézzel fogható. De lehete, hogy ez csak az én tudatlanságom/földhözragadtságom. Köszönöm a segítséget, még nem adtam fel. off//most jön a TV2-n Magellánban az elektrosokk terápia//on
Előzmény: Mara2 (16)
Mara2 Creative Commons License 2005.04.16 0 0 16

Ő az:

 

http://kataca.hu/sport/polo/valogatott/vargat/ns20010516.html

 

 

Kár, hogy azt a régebbi cikket nem találom, ahol elmondja, hogy ilyen biorezonanciás kütyükkel kezelték és hozták rendbe.

 

Előzmény: Mara2 (15)
Mara2 Creative Commons License 2005.04.16 0 0 15

Sok ilyen kütyü van már, kisebb-nagyobb teljesítménnyel. Volt egy cikk a neten, hogy az egyik híres vízipólóst (azt hiszem Varga Tamás) valamilyen súlyos gerincbetegségből szintén ilyen kütyüvel gyógyítottak, hogy ki tudjon menni az olimpiára - ami aztán sikerült is neki.

 

Előzmény: vidageza (14)
vidageza Creative Commons License 2005.04.16 0 0 14
Nem lehet, hogy ez csak hit kérdése? Ha elhiszed, hogy működik, akkor működik. Az igaz, hogy én alapvetően szkeptikus/hitetlen vagyok, de abból kiindulva, hogy már régóta kutatják a különböző energiákat, egy ilyen kütyü -és persze az, hogy működik- nagyobb port kéne kavarjon.
Előzmény: Mara2 (13)
Mara2 Creative Commons License 2005.04.16 0 0 13

A Lenyo nevű kis szerkentyű nekem is megvan, és jónak tartom. Egyértelműen érezhető a hatása, pl. az energiaoptimalizáló, élénkítő, stb... De rengeteg program van rajta, amiből választani lehet.

 

 

 

Előzmény: vidageza (12)
vidageza Creative Commons License 2005.04.16 0 0 12
Sziasztok,

mi a véleményetek erről http://eni-med.hu/ vagy erről http://www.hippocampus-brt.com/introduction/hippocampus/hippocampus.htm ? Garázs-biznisz vagy valami komoly?
Mara2 Creative Commons License 2005.04.16 0 0 11

Sziasztok!

 

Hallott-e már valaki közületek a Gilber-kórról, és annak valamilyen természetgyógyászati kezeléséről?

 

Köszönettel: Mara

Törölt nick Creative Commons License 2005.02.09 0 0 9

www.eni-med.hu probáld meg ha nem sikerül akkor nézd meg

http://nemdohanyzom.internettudakozo.hu

Előzmény: Törölt nick (-)
themuse Creative Commons License 2005.02.09 0 0 8

Itt keresgélhetsz:

 

http://biorezonancia.lap.hu/

Anne03 Creative Commons License 2005.02.09 0 0 6

A párom édesanyja pont ilyen helyre jár. Biorezonancia+homeo+tápl.kiegészítő+diéta(azért valamit lehet enni). Sajna psoriázisa van, a rádióban hallottak egy olyat aki itt kigyógyult. Bp-en van asszem a XI .ker ben- fenn vannak a neten, hippokratesz.hu, de ott csak ilyen általánosságban a holisztikus szemléletről stb. írnak. Nem tudom, hogy most mi tartozik a profiljukba pontosan. És nem olcsó

Előzmény: Törölt nick (5)
xsarax Creative Commons License 2005.02.09 0 0 4
Elküldtem!
Előzmény: Törölt nick (3)
xsarax Creative Commons License 2005.02.09 -1 0 2
Én ismerek egy természetgyógyász - homeopatikust Győrben. 10 éve rendbetette a "csak műtéttel" kezelhető gerincsérvemet. Most ismét fel akarom keresni egy másik eü. problémámmal.
Előzmény: Törölt nick (1)
ámbátor Creative Commons License 2005.02.09 0 1 0

ORVOST keress, ha bajod van.

 

A sarlatánok megölnek, csak elöbb kifosztanak.

Törölt nick Creative Commons License 2005.02.09 -1 0 topiknyitó
Sziasztok. Ismeri valaki? Nagyon nagy szuksegem lenne Magyarorszagon olyan helyekre, ahol biorezonancia vizsgalatokat vegeznek homeopatias kezelessel egybekotve.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!