Keresés

Részletes keresés

drdoky Creative Commons License 2005.01.05 0 0 15
"Sok minden kiderülne..."

Legfőképp az, hogy mennyi istenbarma van a Földön, akik idióta baromságokat írogatnak...

Légköri atomrobbantás... Aranyapám... Azt láttad volna... Legalább néhány másodpercig...

Fel nem foghatom, hogy képesek az emberek ilyen idegborzoló baromságokat komolyan venni, elhinni, vagy komolyan gondolni!

A földrengéssel kapcsolatban pedig az agyadat elhajítottad? Egyrészt, az ember még a nukleáris energia segítségével is hiába pukkogtat, ha a földkéreg nem akar elmozdulni, akkor nem fog elmozdulni. A legnagyobb hidrogénbombák tömegével sem lehet odébbtolni egy földkéreg-lemezt. Ráadásul nem a törésvonalnál kellene robbantani, hanem egészen máshol.
A Föld legkülönbözőbb pontjain szeizmikus detektorokkal teletüzdelt területek vannak, melyek polgári, tudományos, oktatási, és egyéb kutatóintézményekhez kapcsolódnak, nekik küldenek adatokat a nap 24 órájában. Ezenkívül az elektromágneses spektrumot is folyamatosan pásztázzák sok-sok frekvencián, többféle kutatási projectben.
Égbekiáltó idiótaság azt feltételezni, hogy mindezen kutatóbáziok, laborok, egyetemek, meteorológiai megfigyelők nem vennék észre egy nukleáris robbantás-sorozat létrejöttét. Az pedig még nagyobb hülyeségre, és dilettantismusra vall, ha azt feltételezzük, hogy mindezen személyeket a nagy, gonosz, összeesküvő amerikai hatalom a kezében tartja valamilyen módon, és senki nem beszél semmiről.

Emberek! Ébredjetek már fel! Ne hagyjátok, hogy az ilyen istenbarmai elvegyék a józan ítélőképességeteket!
Előzmény: Holo-Tron (14)
Holo-Tron Creative Commons License 2005.01.05 0 0 14

Egy másik topikban már én is fejtegettem az összeesküvés lehetőségét, a tátrai szélvihart is hozzátéve. És az indítékokról is értekeztem.

 

Az indíték egyszerű:

Az amerika mögött álló háttérhatalom lehet a mozgatórugó.

Nyílt titok hogy magyarországra oroszországból és izrealből rengeteg zsidó érkezik, ezek zárt lakóparkokba költöznek, hogy a nép ne lássa mi folyik itt. A bevándoroltatás ütemét a még elég gyors de nem feltünő szint között mozgatják. Egyes források szerint évente 60.000-en jönnek.

 

A tönkrement gazdáktól a földeket felvásárolják amiken vagy lakóparkokat építenek vagy bérmunkában dolgoztatják az egykori tulajdonosokat.

Valószínűleg a felvásárlási ütem gyorsítására miatt volt szükség a tátrai katasztrófára, mert berezeltek attól hogy az Eu csatlakozás miatt felmennek az árak.

A katasztrófa eredményeképp áradás és aszály keletkezhet amely kedvez a felvásárlásnak.

 

A szélvihart HAARP szerű eszközökkel, rakétákkal, esetleg légköri atomrobbantással idézték elő.

 

A Dk ázsiai földrengést a legkézenfekvőbb módon, valószínűleg egy törésvonalon történt robbantással idézték elő, de nem zárhatóak ki a HAARP eszközök sem.

 

Az indíték az volt hogy az ázsiai térség gazdasági fejlődése részesedése a világgazdaságból, aggasztja a világuralomra törő zsidó vezetőréteget(a háttérhatalmat) azért mert ezekben az országokban nem tudnak hatékonyan beépülni és ez komoly gátja lehet a teljes világirányítás elérésének.

 

A szökőárral most visszavetették a térség gazdaságát, nemcsak a turizmust hanem a többi húzóágazatot is, tudvalevő hogy a tőzsde kedvezőtlenül reagál a természeti katasztrófákra így nemcsak a turizmus került veszélybe.

 

Sugárzást kellene mérni a tátrában, a szökőár érintette szigeteken és ott ahol a földrengés indult.

Sok minden kiderülne...

hologramma Creative Commons License 2005.01.05 0 0 13
Csapások a HAARP rendszer felhasználásával
 
A HAARP – a GWEN toronnyal végzett kísérletek tapasztalatai lapján – képes a nagy folyók teljes vízmennyiségét feltölteni elektromossággal, s ezáltal a légkörbe emelni, majd a Föld egy tetszőleges pontján lezúdítani. Az egyik előkísérlet 12-15 milliárd dolláros kárt okozott a Missisipi-Missouri felső vidékén kiváltott áradás következtében, ahol a GWEN torony is található. Számolt be minderről Mitch Battross az Earth Changes Televízió producere.
A másik ismerté vált esetről Alfred Webre, a EcoNews Service munkatársa derítette fel. 2001. július 6-án, 22.45-kor ugyanis elektronikus harci eszközök felhasználásával romboltak le egy rádióadót Hartsvillben, Tennesse államban. A támadás előtt fekete ruhás katonai egységek bukkantak fel a környéken, s háromszög alakú repülőgépek az égen. Mindent elkövettek a média távoltartására. A pusztítás okát természetesen a hivatalos források igyekeztek mindenféle magyarázattal megindokolni, azonban az egyik rádió munkatársa – Ted Randall fotókat készített a helyszínről, s azonnal publikálta is az Interneten. Beszámolt arról is, hogy egyre több emberen jelentkezik az általa fibromyalgiának nevezett betegség, mely hirtelen jelentkező és az egész testre kiterjedő intenzív fájdalom; drasztikusan megnövekedett a fejfájós és migrénes esetek száma is. Randalnak sikerült dokumentumokat beszerezni arról is, hogy a nevezett napon a térséget 2.4 erősségű földrengés rázta meg. A földrengés és a torony megsemmisülése egyidőbe esett, s rendívüli energiájú elektromos zavarok fémjelezték. Különös mód, a HAARP is éppen ekkor bocsátott ki egy meglehetősen erős jelet. A lerombolt torony a WJKM és CMR rádió központi adója volt. Az ég kristálykék volt, egyetlen felhő sem jelentkezett, villámot sehol sem észleltek az elektronikus támadás idején. Természetesen az összes környékbeli rádióadó, telefon és faxkészülék kiment. Az antenna jelentős körzetében szénné égett élőlények és növények mutatták a támadás “hatékonyságát”, a kiégett berendezésekről nem beszélve.

Első Polgár Creative Commons License 2005.01.05 0 0 12
Diego Garcia meguszta, mert mely ocean veszi korul igy a lokeshullam energiaja nem koncentralodott a vizreteg felso par meterere.
Előzmény: tamerlan (9)
Józan Paraszt Creative Commons License 2005.01.05 0 0 11

Hát szó ami szó, ilyen meleg karácsonyra és szilveszterre még én sem emlékszem...

A fene se tudja, mitől van...

A Shuman- rezonanciás sugárzást kétlem, mert alfa állapotban autót vagy repülőgépet vezetni még csak néhány másodperc erejéig sem használ az egészségnek:)))

 

Előzmény: hologramma (10)
hologramma Creative Commons License 2005.01.05 0 0 10

Egy eszmefuttatás a HAARP-ról egy online újságban:

 

 

"Képzeljék el, valaki a középkorban egy másik embernek azt mondja, hogy van egy fekete doboz, akkora, mint egy nyúl, és azt a dobozt arra használja, hogy akár a házban, akár a szabadban, megszólaltassa. Megnyom rajta egy gombot, és a doboz hangokat ad, zenél, vagy – kívánság szerint - más zajt hallat. Olyan hangokat ad elõ, amelyeket máshonnan, esetleg egészen távolról küldenek oda. Ezt az embert megmosolyogták volna, de mindenképpen rásütötték volna, hogy féleszû, és szertelen, kicsapongó fantáziája van. Manapság ez a doboz általános ismeretségre tett szert, nálunk rádiónak hívják. Úgy mûködik, hogy valami információt bizonyos frekvenciával rátelepítenek egy vivõfrekvenciára. Szaknyelven: „modulálják”. Ezt a frekvenciát kiküldik az éterbe. Aki otthon a készülékét pontosan erre a frekvenciára állítja be, foghatja az adást, amit a rádióállomásról sugároznak. Vevõkészülék nélkül viszont nem hallunk semmit. Mindezek a hullámok tudni illik olya n sávon fekszenek, amire az emberi hallás nem vevõ. Nagy szerencsénkre, mert akkor lenne ám elviselhetetlen zûrzavar!
Ami persze nem azt jelenti, hogy az emberi elmének egyáltalán nincs köze az elektromágneses hullámokhoz. Ellenkezõleg: vannak agyáramok, amelyek éppenséggel az agymûködést és a különbözõ tudati állapotokat befolyásolják. Ha az agyunk delta-hullámokra (1-3 Hz.) van beállva, akkor vagy kómában vagyunk, vagy mélyálomban. A théta-hullámoknak (4-7 Hz.) köszönhetjük szép, avagy rémálmainkat, és az alfahullámok (8-12 Hz.) hoznak bennünket ernyedt, ébrenléti állapotba, mint például elalváskor, vagy ébredéskor. A normális ébrenlétünk pedig bétahullámon (13-20 Hz.) mûködik.
Szóval, az agyunk mindenféle hullámot gerjeszt és fogad. A német fizikus, Winfried Otto Schumann által 1952-ben felfedezett Schumann-hullám (7.83 Hz.) viszont egy figyelemre méltó szakaszt jelöl az említett frekvencia-skálán. Villámlás alkalmával jön létre, több más frekvenciával együtt. Villámok tápl álják és modulálják. Az emberre inkább nyugtató hatással van, mintsem felizgassa õt. Ezen a frekvencián indul be a viszonylagosan mély önkívületi állapot. Szembetûnõ, hogy ez a frekvencia, amire a bioritmust is visszavezetik, egybeesik földünk rezonancia-frekvenciájával. Ezt a jelenséget Nikola Tesla, horvát fizikus fedezte fel a 20. század elején (amikor a vezetõmentes energiaátvitellel kísérletezett). Ilyenkor egy olyan mátrixról beszélünk, ami a „föld minden életjelenségére érvényes”. Ez a frekvencia nyilvánvalóan ideális feltételeket biztosít, és minden életforma fejlõdésére elõnyösen hat. A Schumann-frekvencia egybeesik a szervezet különbözõ ritmusaival (relaxáció), de ugyanakkor ideális bázisul szolgál gyors reakciók számára is, mint például a sebek gyógyulása, és a tanulás. Összefüggésben van a tudati állapotokkal és a lélek rezdüléseivel. Kapcsolatban van az érzelmekkel, az érzékeléssel, a felfogással. Kiindulópontja a stressz feloldásának, az önkívületi állapotnak, a hipnózi snak, a meditációnak, az álmok megélésének. Az alkalmazások persze a hatalommal való visszaélés céljait is szolgálhatják. Ilyen például az emberi gondolkodás és cselekedet ellenõrzés alá vétele. Sima ügy, de éppen ezért borzalmas. Vagy már meg is valósult ez a horror-vízió?
A villany-szmog terjedésének mai korszakában már sok ember kényszerült azt megtapasztalni, hogy az agya külsõ energiák és rezgések céltáblája, ha egyenesen nem is tudatosodik benne. Az agy erre a befolyásra a belsõ áram-körök újrarendezésével reagál. A sugárzásra érzékeny emberek betegnek, levertnek, zaklatottnak érzik magukat. De mi történik akkor, ha az emberi agymûködést manipulálják?
Komplett agymosást parancsolnak?
Nem akarunk itt összesküvési elméleteket gyártani, csupán néhány tényt ismertetni, amelyekrõl már irodalom is van, jóllehet a média egyenlõre inkább kerüli a forró kását, mert a dolog a katonai titoktartás szférájába tartozik. Ezért van az , hogy szinte senki sem tudja még, hogy mit is j elent a HAARP rövidítés. Megfejtése: „High Frequency Active Auroral Research”, vagyis: az északi fény kutatásával foglalkozó program. Teljesen ártalmatlanul hangzik.
Van Alaszka déli térségében egy kísérleti terep, ahol egy óriási antennarengeteg (egy ún. dipol-antenna erdõ) mered az égnek. Mégpedig Gakona / Anchorage mellett, a Tok autópálya 11-es mérföldkövének közelében. Egy kicsit furcsa, hogy a terület az amerikai védelmi minisztérium tulajdonában van. Az is furcsa, hogy az amerikai tengerészet (Navy) és a légierõ (Air Force) is itt folytat kutatásokat. Csak nem már maga az északi fény jelent veszélyt? Vagy tényleg az amerikai seregben munkálkodnak azon, hogy egy óriási méretû „meditációs masinát”, és szuggesztiós módszereket bevetve a tudatra hassanak? Ezt a feltételezést látszik igazolni ugyanis az is, hogy a „HAARP” szinte tökéletes járgány lenne olyan üzenetek számára, amelyeket a leghatásosabb hirdetési stratégia segítségével sem lehet eredményesebben terjeszteni. Nem kellene ezen túl kiszimatolni és felülvigyázni az emberek gondolkozását, kommunikációját és szándékait! Feleslegessé válna a titkosszolgálati háborgatás, mivel az emberiséget játszva lehetne az egyedül üdvös „amerikai életformára” nevelni!
A világuralmra törekvõ hatalom az embert az alfa-állapot küszöbén ugyanis 25-ször könynyebben befolyásolhatja, mint normális ébrenléti állapotban! Emberek és állatok az elektromágneses terek hatása alatt vannak. Az USA akár még azt is meghatározhatná, hogy miként gondolkozzunk, miként viszonyuljunk bizonyos dolgokhoz, mikor szenderedjünk álomba, és mirõl álmodjunk! Ilyen módon fel lehetne számolni minden ellenkezést, tiltakozást, legyen az a géntechnika, vagy a fegyverkezés ellen.
Az emberek csak vásárolgatnának, eszegetnének, tévéznének, és zokszó nélkül elfogadnák mindazt, amit elébük helyeznek. Sõt mi több, mindezzel még meg is lennének elégedve! Hátborzongató mindennek továbbszõni a lehetséges következményeit, mely minden bizonnyal túlszárnyalja még a legfantáziadúsabb sci-fi írók képzelõerejét is. Természeti katasztrófákra elõrendelést felveszünk!
A HAARP projektnek más biztató lehetõségeket is jövendölnek. A 2001 könyvkiadónál megjelent egy könyv, aminek „Lukak az égben - titkos ökológiai háború a HAARP ionoszféra-sütõjének segítségével” a címe. Jean Manning és Nick Begich szerint a kutatás egyik célja az, hogy nyalábolt és pulzáló, magas frekvenciájú sugarakat küldenek az ionoszférába (az atmoszféra villamos töltetû rétege, 60-100 kilométer magasságban, ami a rádióhullámokat is tükrözi). Ezt azért csinálják, hogy a rádióforgalmat tetszés szerint ellenõrizhessék, és szükség esetén zavarhassák.
Az ionoszféra dinamikus rendszerébe is beavatkozhatnak oly módon, hogy azt felfûtik, vagy kilyuggatják. A szélminták pontos belövésével (ilyen például a „jetstream”) befolyásolhatják az idõjárást is. Daniel Winter és más tudósok óva intenek bennünket ennek a fusizásnak a következményeitõl. Nagyobb károkat szenvedhetnénk tõle, mint az atombombától!
Az új sugárfegyverrel földrengést, mindenféle ítéletidõt, és terméskiesést lehetne pontosan elõidézni, kívánság szerint. A tavalyi árvíz a Dunán – némely tudós szerint – a HAARP technológia számlájára is írható, mert 2002 augusztusának elején feltûnõen átrendezõdtek a jetstream szelek. Földünk nagy érzékenységû energiatere egészében ki van téve a manipulációnak, beláthatatlan következményekkel és kockázattal. Megsérülhet az elektromos védõpajzs, elcsúszhatnak a pólusok.
Vagy már van is ilyen? Régóta olvashatunk szintetikus ELF (Extremely Long Frequencies, 100 Herz alatti) rezgésekrõl, a Schumann hullámok magasságában, amelyeket a szuperhatalmak gerjesztenek, a biológiai manipuláció céljából. Ezeket a jelenségeket az egykori kelet-európai tömb kutatói már évtizedek óta behatóan tanulmányozzák. Ezért Oroszországban egész nagyságrendekkel szorosabbak a határértékek, mint nyugaton. Azért, mert ott jobban ismerik ennek veszélyeit. (Mondjuk, az a pletyka is járja, miszerint az oroszok évekig sugárbombázták a moszkvai amerikai követséget, aminek eredményeként feltûnõen sok követségi alkalmazott halt meg rákos megbetegedésben.) Tudományos közleményekben rendszeresen olvashatunk a Schumann-hullámok elharapódzásáról, amelyek ráadásul feltûnõen ingadoznak.
A soproni obszervatóriumban dolgozó Sátori Gabriella geofizikus arra az eredményre jutott, hogy nem csak az intenzitás, de maga a frekvencia is erõsen ingadozik, miközben megközelíti a 8 Herzet.
A Spiegel 2003-ban megjelent ötödik számában. Az USA tudatos félrevezetési szándékáról tudósít. Reklámügynökségei segítségével arra próbálta rávenni a népét, az arabokat és a nyugati sajtót, hogy iraki háborúját támogassa. A félrevezetés eszköztárában benne volt minden, a csapatok lelkesítésétõl kezdve a célzatos becsapásig.
Emlékezzünk az elsõ öbölháborúra, amikor az USA kormánya a meg nem történt csecsemõgyilkosságot, illetve a hazugságot emelte rivaldafénybe, csak azért, hogy az általa felszerelt Szaddamot a legádázabb bûnök egyikével be tudja mártani. Az USA büszke kormánya nem szégyellte bemutatni a Washingtonban hivatalban lévõ kuwaiti követ lányát betegápolóként. Koronatanúként használtak fel Irak ellen. Amikor kiderült a turpisság, az Öbölháború már javában dúlt, a rászedett média meg csak sunyított.
Egy hasonló fejlemény tanúi vagyunk most, hiszen az USA nagyzási hóbortjából született propaganda-offenzíva – sok USA-barát nyugati média segítségével – immár két éve hirdeti a legádázabb hazugságokat. Pontosan így mûködik az egész amerikai propaganda-gépezet. (Még az ENSZ fõbiztosa, Hans Blix is arra kényszerült, hogy George W. Bush elnököt és Colin Powell külügyminisztert túlkapásaik miatt rendre intse. Így történt az “Aargauer Zeitung” február elsejei kiadásában: “Blix helyre teszi Bush-t”.)
A HAARP felhasználásával még egyszerûbb lenne a félrevezetés. Ezért kell felhívni a figyelmet arra, hogy a körülött ünk történõ dolgokat figyelmesen szemmel kísérjük! Ez a beszámoló csak a kritikus szemléletre akar felkészíteni!"

Forrás: Natürlich 5/03,
valamint: Zeit-Fragen 21/03, Németbõl fordította

tamerlan Creative Commons License 2005.01.04 0 0 9
Diegó Garciát nem érte a szőkőár váratlanul.Onnan nem hallani semmit........................................................................
Előzmény: VonBraun (8)
VonBraun Creative Commons License 2005.01.04 0 0 8
VonBraun Creative Commons License 2005.01.04 0 0 7
Ja, egy -asszem- holland blogon pont ezt fejtegetik. Érdekes, az első egy-öt gondolat közt mindenkinek beugrik a HAARP.
hologramma Creative Commons License 2005.01.04 0 0 6

Biztosan nem.

Viszont itt van egy technológia, ami emberi közreműködésre okozhat ilyen jelenséget [is]. Ha megfigyelted, a topic címének a végén van egy ?

 

Előzmény: Törőlt_nick (5)
Törőlt_nick Creative Commons License 2005.01.04 0 0 5
  • 1775. november elsején, a nagy lisszaboni földrengés után hét méter magas árhullám söpört végig Portugália, Spanyolország és Marokkó partjain.
  • 1883. augusztus 27-én a Krakatau vulkán kitörése egy olyan árhullámot hozott létre, mely Jáva és Szumátra partjait pusztította el, megölve közel 36000 embert.
  • 1896. június 15-én a "Sanriku" névre keresztelt cunami előrejelzés nélkül sújtott le a japán partokra. A közel 20 méter magas hullám egy vallási fesztiválon résztvevő tömeget is elsodort, az áldozatok számát 26000-re teszik.
  •  

    ----------------

     

    ezeket is a HAARP okozta?

    Előzmény: hologramma (3)
    hologramma Creative Commons License 2005.01.04 0 0 4
    Anteris szaki, egyébként tudom, mi a cunami, köszönöm a kedvességedet.
    Előzmény: Törőlt_nick (1)
    hologramma Creative Commons License 2005.01.04 0 0 3
    "miért nem oda írtad?

    Diego Garcia"

     

     

    Na, ezért.

    Előzmény: bolsh (2)
    bolsh Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2

    Van már HAARP topic a Rejtélyes Dolgok-ban, miért nem oda írtad?

    Diego Garcia támaszpontról feltűnő kuss van, még a keresőkben sem találni semmit, ez csakugyan érdekes.

    Előzmény: hologramma (-)
    Törőlt_nick Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1

    szaki, olvasgass egy picit...

     

    http://visz.rsoe.hu/tudastar/cunami.htm

    Előzmény: hologramma (-)
    _ Liar _ Creative Commons License 2005.01.04 0 0 0
    0
    Előzmény: hologramma (-)
    hologramma Creative Commons License 2005.01.04 0 0 topiknyitó
    Szóval.

    Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!