Keresés

Részletes keresés

Koplar Creative Commons License 2016.02.06 0 0 3295

A tapasztalataink szerint,eddig senki nem rendelkezett túl sok információval,csak kizárólag sok hamis,használhatatlan  információval,spekulációkkal,stb.

Valljuk be a profi kürtöskalácsos nem gyakori,söt.Annak ellenére,hogy tradíciója van magyarországon,nincs kiforrva ez a szakma,annyira amennyire sokan gondolják,vagy mutatni próbálják.

Előzmény: Kalácsmániás! (3294)
Kalácsmániás! Creative Commons License 2016.02.06 0 0 3294

Helló 

Hát épp ez az hogy az ember már néha túl sok információval rendelkezik!!

Az emberek itt a másik embert kérdezik bizonyos dolgokról, mielőtt kidobnának több százezer vagy akár millió forintokat szar gépekre vagy gépsorokra amire semmi szükség!

Az előzőekben leirtak pont nem házilag gyártott olcsó berendezésekre irányúltak, hanem épp ez a baj hogy drága berendezések nem hozzák a hozzájuk fűzött reményeket vagy a be reklámozott sikert!

PERSZE TISZTELET A KIVÉTELNEK!!

De valljuk be hogy sok gyártónak csak az a célja hogy elvidd a terméket, az hogy utánna már te hogy boldogulsz az már senkit nem érdekel!

Üdv 

Előzmény: Koplar (3293)
Koplar Creative Commons License 2016.02.04 0 0 3293

Kedves Szakértök,

kérem informálódjnak alaposabban,mielött bármit is leírnak.

A gázos,elektromos,faszenes sütökröl elöbb leírt tulajdonságokról ,csak a házilag gyártott,egyszerü,olcsó berendezésekre igazak,

ha valakit komolyan érdekel a kürtöskalácsozás,informálódjon alaposa,nézzen meg és próbáljon ki mindent, szerezzen elegendö információt.

Üdv,

Koplar Richard

Előzmény: Kalácsmániás! (3292)
Kalácsmániás! Creative Commons License 2016.02.01 0 0 3292

Helló Mindenki

 

Érdemi segítséget vagy használható infót ne várj itt!

Én már egyszer töröltem magam de nemrég visszatértem mert úgy gondolom hogy a 10 éves tudásomat és tapasztalatomat nem őrzöm úgy mint a szent Grált!! Nekem is sokat segítettek és sok mindent tanultam és tapasztaltam az elmúlt 10 év során!

 

Nagy tapasztalatom van az elektromos gépen történő sütögetésben, mind bolti árusítás mind pedig rendezvényezés területén is!

Mindig minden változik nem lehet ugyanazt használni mindenhol minden körülmények között, rugalmasnak kell lenni és változtatni!

 

Én mobilis vagyok, bárhová megyek ha megfizetnek és mindig megtaláljuk az adott vállalkozóval a megfelelő utat amelyen szeretne járni!

 

Ajánlom magamat:

 

http://kurtoskalacsmester.hupont.hu/

Kalácsmániás! Creative Commons License 2016.02.01 0 0 3291

Helló

 

Nem a sütőgépen múlik a siker, hanem hogy minden összetevő passzoljon!!

 

Egy jó recept!

Jó hely!

Jó felszerelés!

Egy hozzáértő tapasztalt szakember!

Megfelelő technológia kiépitése!

Aztán csak a gép!

 

Irj e-mailt ha tudok segitek 

goyo187@gmail.com

Előzmény: Zsozihu (3287)
Kanizsaiv69 Creative Commons License 2016.01.31 0 0 3290

Egy kicsit tovább olvastam és pár kérdésre válaszolok :

 

Gázos ,elektromotoros vagy faszenes ?

Mindegyiknek van előnye és hátránya .

Faszenes : Látvány szempontjából  a legjobb , nagy kalácsot lehet vele csinálni aminek jobb az árrése . 

                Hátránya: rumlis , nehéz egyenletesen sütni , nagy tapasztalatot igényel , drága a faszén és nehéz a szállítása                              kb 100Kg/nap. 

Gázos : Kisesebb a kalács és ha nem jó a gép a végek nehezen karamelizálodnak . Előnye ,hogy gyors (ha jó a gép ) és                             mobilizálható akár áram nélkül is mehet a sütés. A gázos sütőknek az a baja általában , hogy gyenge az infrasugárzó .                  Ezt úgy lehet ellenőrizni ha csak a gép egyik égője megy akkor is lehet vele sütni .

 

Elektromos : Közepes kalács méret , szépen sülnek a végek is . Hátránya ha nincs meg a megfelelő hő ( +12C belső hőmérséklet alatt nem ajánlott ) kemény lesz a kalács , lassabb mint a gázos, áramszükséglet stabil 16A. 

 

Akkor milyen gép legyen ? Ismerni kell hol mikor szeretnéd használni , mekkora forgalomra ?  Csak ennek ismeretében lehet válaszolni erre a kérdésre.

 

A gépek többsége  is használhatatlan  vagy lassú nem lehet vele termelni .

Kanizsaiv69 Creative Commons License 2016.01.31 0 0 3289

Sziasztok !

 

Véletlenül tévedtem ide ,de turbós sütőnél felkaptam a fejem . Aki neki szeretne állni kürtőskalácsozni az egy alaptételt fogadjon el . Nincs olyan pakolás nélkül jó kalácsot tud csinálni . Ezt gyorsan felejtsük is el !!!

A kalács lényege és mindegy milyen gépről beszélünk a 3 különböző hőmérséklet :

1. kelesztés

2. sütés 

3. karamelizálás 

Ha ez nincs meg abból nem lesz jó kalács .  

Nem kell bonyolult gép ,jó gép kell amit ezek a tőmeggyártok  nem tudnak ,mivel nem sütöttek kalácsot .

Azt a fél órás bemutatót én nem tartom kalácssütésnek amit ezek csinálnak . Pont ezért van annyi "szar" kalács a piacon, mert ezek a hozzá nem értő emberek tanítják be . Felejtsük el azt , hogy ezt 1 óra alatt meg lehet tanulni .

Ezért őrzi mindenki a titkát. Inkább zsebe kell nyúlni és kifizetni a PROFI betanítást , mint megvenni minden használhatatlan csíkhúzó gépet és társait .  

Olika71 Creative Commons License 2016.01.30 0 0 3288

Hello,

 

Ne várj semmi választ.....sajnos....

Én is régóta olvasom a fórumot, de nem nagyon láttam használható segítséget, tippet, ötletet.

A kérdésekből van gazdagon, de ez a magyar valóság....mindenki félti, védi a tapasztalatait.

Tulajdonképpen valamilyen szinten megértem....csak akkor ez a fórum értelmetlen...

Én is beszéltem a Sweet Dream gépekről a gyártóval. Valóban nekem is előadta, hogy ezek a gépek a legjobbak és, hogy 3 hónap alatt vissza hozza az árát. A komplett gépsort ajánlotta, és a 10 es turbós gépet. Elmondása szerint a turbós gép egyedűlálló mert nem kell pakolgatni arudakat, ott sűl meg ahová be rakta az ember és mindegyik kalács egyszerre és egyformán sűl.

Közben beszéltem egy ismerősömmel aki ilyen gépet használ és nem támasztotta alá ezt. Turbó légkeverés ide vagy oda, lévén hogy ki-be nyitogatja az ember a légkeverésnek semmi értelme. Én amikor kimentem Fótra beszélni a tulajjal, egy fűtettlen irodában beszéltünk ahol nem volt világítás. Nekem nem úgy tűnt, hogy egy jól prosperáló céggel tárgyalok. Számomra fontos lett volna hogy bemutassa működés közben a gépeket, de erre nem volt lehetőség.

Nekem ez volt a tapasztalatom...

Előzmény: Zsozihu (3287)
Zsozihu Creative Commons License 2016.01.30 -1 0 3287

Helo kedves mindenki!

 

Az elmúlt pár hozzászólásban láttam, hogy mások is kíváncsiak a Metaltechnik által forgalmazott gépekre és a cég álltal kínált konstrukciós lehetőségekre. Én is beszéltem a céggel telefonon. A nagy-nagy lehetőséget és tuti megtérülést akár pár hóapon belül sztorit is hallottam. Most tényleg vannak itt a forumon olyanok akik ezt a rendszert használják? Mint a többiek én is szertnék ebben az iparágban tevékenykedni. Büfés tapasztalataim vannak de nem vagyok már Magyarországon. Most a sokmillió forintot egyszerre fizessünk be vagy részletekben az mindegy mert igyis úgyis sok pénz. Persze beruházás nélkül nem lehet semmit elindítani vagy akárcsak üzemeltetni nem ez a kérdés hanem hogy a sok gép és rendszer közzül mi lenne a jó egy induló vállalkozás számára.

 

Tehát Van valaki aki erzt a sweat dream rendszert használja vagy netán komplett pakettot a többi extrával együtt megvette es használja es meg tudná velünk a tapasztalatait osztani? Most nem arra vagyok kívancsi hogy mennyit árul egy nap az mindenkinek a privát dolga...csak a rendszer érdekel a gyartó " többezer elégedett ügyfél" dolog es a sok rózsaszín köd nélkül...

 

Tisztelettel:

Zsolt

Olika71 Creative Commons License 2016.01.27 0 0 3286

Szia,

 

Hasonló cipőben járunk, írj és osszuk meg a tapasztalatainkat.

schneider.zoli@gmail.com

Előzmény: Jani 99 (3273)
dilemma05 Creative Commons License 2016.01.18 0 0 3285

Sziasztok!

Mik a tapasztalataitok gázos vagy elektromos sütőt érdemesebb megvenni? Parázson sütés kizárt (mivel nyílt láng--így azt nem használhatunk itt)

zseger Creative Commons License 2016.01.14 0 0 3284

master32@freemail.hu Kürtöskalács sütő gázos,nagy teljesítmény ,vastagabb tükrös rozsdamentes lemezből (fehér fólia védő fólia)12 voltos forgató motor, jól süt, karamellizál,,eladó,,

 

szakigeri Creative Commons License 2016.01.13 0 0 3283

sziasztok!Megtudnátok mondani hol tudok venni csomagoló celofánt esetleg angol felirattal vagy csak simát?szerencsétlen vagyok egyszerűen nem találok semmit:(köszi szépen

zseger Creative Commons License 2016.01.07 0 0 3282

hol akarsz elektromos sütőt használni

meg nyujtó meg minden hülyeség

a kezdők megvesznek miden ...séget

jó tészta meg jó sütő ,,igaz egy jó dagasztó de valami gyári más nem kell,,,illetve sok vevő 8 éve sütőttem az elsőt

 

[Chris] Creative Commons License 2015.12.28 0 0 3281

en is sutot szeretnek venni, hasonlo gondolattal amit megfogalamaztal,

de igen a nagy szavak nem hatnak meg amiket hallhattal a franchise, receptura..stb.

megkerezhetnem mire jutottal? mi mellett dontesz?

En a Sweet Dream T10 est nezegetem, persze teljes felszerelteggel, dagaszto, nyujto.. mert hat szerszam nelkul nem lehet dolgozni lassuk be.

Tovabbi szep napot!

Koszonnem valaszod.

Krisztian

Előzmény: Jani 99 (3273)
[Chris] Creative Commons License 2015.12.28 0 0 3280

Sziasztok,

 

Segitseget kernek sutogep vasarlas elott,

SWET DREAMS gepekrol tudna e valaki irni? 

koszonom,

Kalácsmániás! Creative Commons License 2015.12.26 0 0 3279

Üdvözlet!

 

http://kurtoskalacsmester.hupont.hu

 

Továbbra is állok rendelkezésre!

Kalácsmániás! Creative Commons License 2015.12.25 0 0 3278

Sziasztok!

 

Olyan embert keresek aki legyártana nekem egy ÚJ GENERÁCIÓS NAGY TELJESITMÉNYŰ elektromos kürtöskalácssütőt!! Ugyanis a piacon lévők elég gyengék ahhoz hogy komolyan termelni lehessen velük!

 

aki tud segiteni irjon!

 

goyo187@gmail.com

Kalácsmániás! Creative Commons License 2015.12.20 0 0 3277

Szia.                                                                                              N.  Irj egy e-mail. Goyo187@gmail.com

Előzmény: Jani 99 (3273)
Oppermann Gabriella Creative Commons License 2015.12.19 0 0 3276

Kürtöskalács sütő felszerelés érdekelne.Új illetve használt de jó állapotú is érdekel képekkel.Az infókat a gabi910922@freemail.hu e-mwil címre kérném.Előre is köszönöm szépen

golf59 Creative Commons License 2015.12.03 0 0 3275

Beelőztük a románokat, hungarikum lett a kürtős 

 

Csütörtökön a Hungarikum Bizottság ellenvélemény nélkül hungarikummá nyilvánította. Történt ez tíz nappal azt követően, hogy a románok közölték, levédetnék a hagyományos román terméket.

A Hungarikum Bizottság egyhangú döntéssel hungarikummá nyilvánította csütörtöki ülésén a kürtős kalácsot – jelentette be Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. A kürtős kalács 1990 után indult világhódító útjára és ma már sok országban megtalálható – indokolta. A Hungarikum Bizottság minden segítséget megad a kürtős kalács jogi védelméhez – tette hozzá, aki az erdélyi, a székely és a magyar hagyomány részének nevezte ezt az édességet.

kürtöstart Creative Commons License 2015.11.24 0 0 3274

Kedves Fórumozók!

 

Eladó egy új faszenes kürtöskalács sütő gép, hat tengelyes, akkumulátorról működő, kétféle forgási sebesség állítható rajta, ventilátor van felszerelve a faszén izzításához.Tartozékként állvány is jár hozzá a dorongok tárolására.

Referenciát tudok adni másik meglévő sütőről, ami már 4 éve gyártja a finom kalácsokat vásárokon.

Tel: 06209209095

Jani 99 Creative Commons License 2015.11.23 0 0 3273

Kedves Fórumozók!

 

A segítségeteket kérem!

 

Az Üzlettársammal szeretnénk külföldön népszerűsíteni és értékesíteni a kürtőskalácsot. Az alapötlet az az, hogy büfékocsiból árusítanánk, és az előállításhoz szeretnénk minél korszerűbb és teljes körűbb gépesítést. Ehhez összesen két céget szemeltünk ki.

 

Büfékocsival kapcsolatban: www.bufe-kocsi.hu

A gépesítéshez: www.kurtoskalacsgep.hu (Sweet Metal Tech Kft)

 

Tudtok valamit ezekről a cégekről?

 

Láttam itt a fórumon, hogy különböző okok miatt többen kínáltok eladásra Sweet Dream gépeket, amiket a Sweet Metal Tech Kft gyárt.

 

Mi a tapasztalatotok ezekről a gépekről?

 

Mi voltunk személyesen is tárgyalni a tulajdonossal. Beszélt franchise lehetőségről, beszélt receptúrákról, rengeteg elégedett vásárlóról.

 

Akinek van tapasztalata, a fentiekben említett két cég közül bármelyikkel, legyenszíves ossza meg velünk.

 

Segítségeteket előre is köszönöm!

 

Jani

 

dorszi93 Creative Commons License 2015.11.20 0 0 3272

Sziasztok

 

Elado a képen látható kürtőskalács sütő! Nagyon keveset használt, gyönyörű, tökéletes állapotban!

11 db fával, faszenes, akkumulátort adunk hozzá! 

 

Magyarországon belül házhoz szállítjuk! 

 

 

viktor.poczik Creative Commons License 2015.11.15 0 0 3271

Eladó alig használt Sweet dream kalácsgép. (meteltechnik)

Nagyon jól süt .Én gázost és faszeneset használom a rendezvényeken. 

8 motoros két ablakos 220voltos. Tálcákal szeletelővel 10 fával. 

Recept és egyéb infokat is mellékelek.

Ára 300.000 Forint

 

Antal Dénes Creative Commons License 2015.11.04 0 1 3270

Sziasztok. Eladósorba tettem szeretett kalácsgépemet profilváltás miatt.Amely egy a Metaltechnik cég által gyártott 3KW teljesitményű elektromos 8 fás gép. 20 db fával adom.A fák hossza 20cm.

A gép  ára 150.000 ft .Természetesen a saját receptúrámat is átadom ha igéy van rá.elérhetőségem a 06203347707 telefonon vagy az antal.denes69@gmail.com mail cim. 

Szinti0 Creative Commons License 2015.10.31 0 0 3269

Sziasztok!

Keresek pék mestert, cukrász mestert vagy olyan péket, cukrászt, akinek van 5 éve leigazolva a szakmában, alkalmi munkára, fesztiválokra.

tothszilvike@citromail.hu

Sz.Valeri Creative Commons License 2015.10.31 0 0 3268

Szia, jövőre mindenképpen érdekel:2006.eis@gmail.com

Előzmény: feco27 (3257)
Sz.Valeri Creative Commons License 2015.10.31 0 0 3267

Kedves Kriszti ,ha találsz helyet a gépeim megvannak,betársulnék ....Szöllősi V

Előzmény: kurtoskris (3263)
xajo Creative Commons License 2015.10.26 0 0 3266

Nagy forgalmú budapesti karácsonyi vásár részvételi joga átadó

- csak egy kürtőskalácsos vehet részt a vásáron - kizárólagosság több mint 5 éve
- gáz vagy elektromos sütővel
- 2m*4m faházban (rendezők biztosítják)

egyéb részletekért hívj vagy írj
+36706205526
+36706206552
gomirat@gmail.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!