Keresés

Részletes keresés

ötfelezős Creative Commons License 2019.12.27 0 0 339

Mit kell látnunk az EKG-n?

Előzmény: Törölt nick (337)
a tömeg az tömeg Creative Commons License 2019.12.27 0 0 338

A lököttek társasága !!

Előzmény: ento (336)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.26 0 0 337

Az EKG papirom fejlécét levágtam,mert amit ide feltöltünk,a google-be mindenki láthatja.

Majd,ha a tisztelt értelmiségnek ilyen problémái lesznek,elfog gondolkodni a nyomoromon,sajnos ők még nemérzik a bajt,vagy ennek forrását. Én éjszaka ládában alszom. Élve eltemetem magam,mert ez igy szmogmentes hely. Ebben a mobilteló meghal,a szomszédaim wifije kivül marad. Három rétegű fémbevonatos fólia a boritás. Az ajtó jól illeszkedik,de 2mm-ert közé teszek,igy a számitógép ventilátor tökéletes levegő áttjárást biztosit.

Teljességgel igazad van,a hirközlési hatóság adhat hivatalos értéket,de sajnos a 6alom ottvan,és megköti a kezüket,vagyis nem adhatnak túlterhelt értékeket !!! Ők is,politikus is,meg minden érintett megkapja a magáét(szmogmérgezés),csupán idő kérdése,és mind beteg lessz,vagy csak fának hajtja az autóját idegfeszültsége miatt!!!!!

Előzmény: ento (332)
ento Creative Commons License 2019.12.26 0 0 336

Pánikkeltő és összeesküvéselmélet- hívő orvosok tüntettek az 5G ellen Stuttgartban. A cikk szerint az képzelik hogy pacienseik egyre nagyobb része küzd mikrohullám kitettségbő származó egészségügyi problémákkal.Szívem szerint elküldeném őket a magyar Hírközlési Hatósághoz, gyógyítsa ki a társaságot téveszméikből.

 

https://www.stuttgarter-nachrichten.de/inhalt.demo-am-staatsministerium-in-stuttgart-protest-gegen-5-g-in-weissen-arztkitteln.f964401b-85f9-4915-a236-4f3177597300.html

 

ento Creative Commons License 2019.12.26 0 0 335

Az előzőhöz kapcsolódó video:

 

https://www.youtube.com/watch?v=Vh8DNKmDGk0&t=18s

Két kép a videóból, az alsó időben az első, 10 perc wifi sugárzás aggregálja a vörös vértesteket.

A felső a következményt mutatja, összesűrűsödő vér, fejfájás, émelygés, vérnyomás problémák, stroke.

 

 

 

ento Creative Commons License 2019.12.26 0 0 334

Havas Magda DR. kanadai egyetemi tanár, EMF vizsgálatával foglalkozik. Az 5G kulcskérdési:

 

https://magdahavas.com/key-concerns-about-health-effects-of-5g-and-wireless-smart-technology/

 

 

ento Creative Commons License 2019.12.26 0 0 333

Egy másik, az előzőhöz szorosan kapcsolódó -NAGYON JÓ!!- cikk:

 

https://microwavenews.com/news-center/can-who-kick-icnirp-habit

 

A WHO újra felülvizsgálja a határértékeket és ajánlásokat, a körülmények legalábbis gyanúsak.

Ettől függetlenül, az előbbi hozzászólásomhoz két fontos részt itt fordítok:

 

Az egyik:

 

"Repacholi revealed that half of the WHO EMF Project funding had come from industry."

Vagyis Repacholi elismerte hogy WHO EMF munkájának a felét a (mobil) ipar pénzelte.(link kék színnel)

Michael Repacholi, korábbi vezetője az ICNIRP-nek.

 

A másik:

 

Oleg Grigoriev, the chairman of the Russian national non-ionizing radiation committee, complained that the core group that drafted the report was “not balanced and [did] not represent the point of view of [a] majority [of the] scientific community studying [the] effects of RF.” He and others were disappointed that the WHO had failed to go beyond the heat-only dogma embraced by ICNIRP.

Vagyis Oleg Grigoriev, az Orosz nemionizáló sugárzással foglalkozó nemzeti bizottság elnöke  panaszolta, hogy a jelentést készítő mag- csoport „nem kiegyensúlyozott, és nem képviseli a tudományos közösség többségének a nézőpontját a rádófrekvenciás sugárzás hatásai vizsgálatában. Ő és társai csalódottak hogy a WHO nem jutott túl az ICNIRP által dédelgetett  "csak hőhatás" dogmán.

 

Ennyit a nagy tekintélyű kutató intézetekről...

ento Creative Commons License 2019.12.26 0 0 332

De vannak itt nagyobb bajok is.

Ízlelgessük még egyszer Hírközlési Hivatalunk szakértő magyarázatát:

 

""Aggodalomra nincs ok, mivel neves tudományos kutatóintézetek több évtizedes vizsgálatai támasztják alá, hogy az egészségügyi határértéken belüli sugárzás nem károsítja szervezetünket.""

 

Kik is azok a neves TUDOMÁNYOS KUTATÓINTÉZETEK, akik több évtizedes munkájukkal lehetővé teszik számunkra a KÁROSODÁS NÉLKÜLI mobil csevegést és internetet???

 

A teljesség igénye nélkül :

 

https://www.investigate-europe.eu/publications/how-much-is-safe/

 

Az Investigat-europe egy "soft" oknyomozó újságíró csapat, amelyik megpróbál a dolgok mögé nézni - ezt tették a "Mennyire biztonságos?" című cikkükkel ez év (2019) márciusában. Utánanéztek, kik is határozták/zák meg a mobil  egészségügyi határértékeket? Nyílván mobilipartól független kutatóintézetek és tudósok, sok földrészről(Európán és angolszászokon kívül Kína, Oroszország, Japán, stb) hogy minden tudás és tapasztalat képviselve legyen.

Vagy mégsem?

(Egyszerű az angol nyelvezete, könnyű fordítani akár google fordítóval is)

 

Kivonatolva: az elektromágneses(általában 100 MHZ-100 GHZ, információt hordozására leginkább alkalmazott, mobil, wifi, dect,  rádió) sugárzás egészségügyi határértékét egy senki által nem akkreditált, "önjelölt" , önmagát függetlennek nevező csoport, az ICNIRP( International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection) ajánlásai alapján állapította meg a WHO, továbbá  a legtöbb ország. Nem tudjuk hogy az ICNIRP-t ki finanszírozta/zza.  Az ICNIRP képviseli körömszakadtig hogy a mobilsugárzásnak csak thermális(melegítő) hatása van, más jellegű, vagyis non-thermális hatása nincs. Ebből egyenesen következik - szerintük - hogy ha meghatározzuk az érzékelhető hőhatás határát(élőlényeknél a "megsülés" vagyis a fehérjék látható károsodásának, pl. a tojásfehérje koagulációjának) a határát és ezt kis mértékban leszállítjuk, megvan az egészségügyi határérték. Ha ehhez nem ragaszkodnának, az egyész mobil-civilizációnk dőlne.

Röviden: az élettani kutatások többségét(most már rengeteg ilyen, az élő anyagban károsodást mutató kutatás gyűlt össze) figyelmen kívül hagyva vagy azokban mondvacsinált hibát keresve és negligálva a mobil-ipar igényeinak megfelelően határozták meg a határértéket.

Ez most 50 V/M a WHO szerint, 28 V/M Magyarországon, 61 V/M Olasz és Franciaországban, 5 V/M Svájcban, 4-6 V/M lengyeleknél és oroszoknál, és így tovább különböző mindenhol - de azért a 4-60 V/M sávban van.

Ezekre a határérékekre még visszatérek.

 

A cikk szerint még néhány bizottság vagy csoport(SSM, AGNIR, SHEER) és vagy egy tucat magánszemély ügyködik a moilsugárzás-védelem és határérték körül. Ezen magánszemélyek(kutatók) egy vagy egyszerre több csoportnak vagy bizottságnak is tagjai. A közölt kapcsolati ábra szerint ezen magánszemélye3k kutatásaikhoz sok csatornán keresztül kaptak/nak pénzt a mobil-industry-tól. Ezután összeülnek, a tanulmányaikat összesítik, megfogalmazzák ajánlásaikat, ezeket a WHO-nál összegyűjtik és.........................................

ÍME, KÉSZ A  TUDOMÁNYOS KUTATÓINTÉZETEK TÖBB ÉVTIZEDES MUNKÁJÁVAL LÉTREJÖTT HATÁRÉRTÉK, ami természetesen teljes biztonságot ad.

 

Nosza,  a dohányipar finanszírozásával határozzák meg "független" kutatók  hogy mennyi cigarettát lehet károsodás nélkül elszívni naponta............................................................

 

 

 

ento Creative Commons License 2019.12.26 0 0 331

Itt a válasz hogy ki mérhet elektroszmogot és mennyi a határérték M.o.-on:

 

"

A mérésre akkreditált szervezeteket a Nemzeti Akkreditáló Hatóság minősítése alapján nevezik ki, komoly követelményeknek kell megfelelni: az NMHH és az OKK-OSSKI mellett jelenleg csak két piaci vállalkozás rendelkezik még engedéllyel erre a méréstípusra.

Ugyanakkor vannak egyéb piaci szereplők, akik megnevezésük szerint elektroszmogmérést végeznek, tucatjával lehet találni ilyen vállalkozásokat az interneten. Ezek a szervezetek nem rendelkeznek mérési megbízhatóságukat igazoló hivatalos felügyelettel és általában a hivatalos határértéknél nagyságrendileg alacsonyabb referenciához viszonyítják mérési eredményeiket. Emiatt sokszor fizikai szempontból kétes, céljával épp ellentétes eredményű védelmet javasolnak.

3. Mi az egészségügyi határérték, és gyakran fordul elő, hogy határérték feletti adatokat mérnek?

Jelenleg csak üzemi területeken (pl. társasház tetején a bázisállomás közvetlen közelében) valószínűsíthető határérték-túllépés. Az NMHH még nem találkozott olyan esettel, amikor lakossági területeken a sugárzás átlépte volna az Európai Unió által meghatározott határértékeket, ami 28 V/m a központi Európai Uniós szabályozások szerint. "

 

És a link:

 

http://nmhh.hu/cikk/172968/4__1_dolog_amit_tudni_kell_az_elektroszmogrol

Ez egy édi-bédi cikk és video a veszélytelen édi-bédi elektromágneses sugárzásról(továbbiakban EMF), hiszen idézem:

"Aggodalomra nincs ok, mivel neves tudományos kutatóintézetek több évtizedes vizsgálatai támasztják alá, hogy az egészségügyi határértéken belüli sugárzás nem károsítja szervezetünket."

Hogy miért javasolja a cikk hogy a wifi router huzamosan ne legyen senki közelében, hogy áramtalanítsuk az elektromos berendezéseket, hogy mobilozásnál használjunk head-setet, nehezen érthető, hiszen mindegyik berendezés a határértéken belül van, nem? Vagy lehet hogy ezek össze is tudnak adódni? Most akkor veszélytelenek vagy sem? Összezavarodtam.

 

Meg mit jelent az hogy a független elektroszmog-mérő vállalkozások, mivel alacsonyabb határhoz viszonyítanak, "FIZIKAI SZEMPONTBÓL KÉTES EREDMÉNYŰ VÉDELMET JAVASOLNAK"? Én úgy tudom, itt BIOfizikai, élettani szempontokról van szó, élő anyagra való hatásról, nem "fiziká"-ról. Azonkívül már megint milyen védelemről van szó, ha minden határértéken belül marad és:

 

"Az NMHH még nem találkozott olyan esettel, amikor lakossági területeken a sugárzás átlépte volna az Európai Unió által meghatározott határértékeket, ami 28 V/m a központi Európai Uniós szabályozások szerint. "

Előzmény: Törölt nick (329)
Calcitos Creative Commons License 2019.12.25 0 1 330

 Érdekes megfigyelések vannak itt !

Törölt nick Creative Commons License 2019.12.25 0 0 329

Érdekes dolgot irtál,sajnos én eltudom képzelni,hogy valós,megtörténtekre alapoz a kisérletező.

Megértem,hogy nemtudod a kérdésemre a választ,vagyis szerintem mindenki tudja,vagyis böcsületes politikus áll a háttérben.

Létezik többfajta mikrócsipp,hasonló,mint amiket háziállatokba injekcióznak.

Ilyen játék már létezik embereket érintők is. https://ahaza.blog.hu/2017/12/02/eros_jel_erkezik_a_gymorbol

Szerinted,ezt a játékot hol lehet ellenőriztetni,vagy egy egyszerű kontrolt hol,vagy ki végez ?

Előzmény: ento (328)
ento Creative Commons License 2019.12.23 0 0 328

Egy egyszerű kísérlet 2013-ból. Zsázsa-magok csírázása wi-fi router sugárzása mellett és nélküle. Nemcsak szemléletesw de bárki által könnyen bárki által megismételhető. A csírázó magvakat a sugárzás elpusztította vagy mutálódtak, 12 nap kellett hozzá.

 

https://www.mastsanity.org/

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2019.12.11 0 0 327

Sajnos a pusztulás már beindult !! A temérdek autó baleset,sajnos jóeséllyel mondható,a mobilsugárzás jelenének ! Itt mindent leir a japán doki : http://www.lugositoetelek.com/a_mobiltelefon_karos_hatasai

Sajnos én ideg gyengék közé tartozom,mert 36 éve élek gerinc sérvekkel. Sajnos én észreveszem a mobil sugárzás jelenét,kb 10 éve visszavonták a rokkantnyugdijam. Ez csak egy évig működhetett esetemben. A meg gyógyitás az máig elmaradt,igy csakis alkalmi munkákat tudtam vállalni,ezt is feketén. Itt jön képbe a mobil MUTYI. Sajnos (nem tudom bizonyitani) olyan érzésem volt-van,hogy saját mobilommal mérgeztek,vagyis követték minden lépésem,még éjjel álmomban is,vagyis non-stop. A szivemnek szárblokkja van,vagyis elektromos vezérlési hibája. Csak egy kérdés : Vajon sok száz lakatos,esztergályos miért nem kapott ilyen betegséget ?

Van még kérdésem,ha tudnál válaszolni,megköszönném :

Milyen hatóság tud mérni elektroszmogot,itt nem mobilsugárzásra,mármint a mindennapos mobilhasználattal járó sugárzásra gondolok,hanem,hasonlóra,amit a fenti linkben le irtak.Amit az orosz művelt az amerikai nagykövetség ellen.

Lakhelyem környezetét tavaj bemérettem,tájékoztatásuk szerint egy szám értékkel alacsonyabb a terhelés,mint amit a törvény előir. Ez a nemzeti hirközlési hatóság volt.

 

Köszönöm,hogy benéztél ide,régóta figyelem ezt a fórumot,teljesen igazad van,majd akkor kapálódzik az értelmiség,ha hullanak mint a kemotox-os bogár. Csak ekkor már túl későn lessz. Sajnos igazságügyi orvos elé kerültem,és érdeklődést éreztem felőle,amikor a tüneteimről,megérzéseimről beszéltem neki.

 

Szeva

Előzmény: ento (326)
ento Creative Commons License 2019.12.11 0 0 326

Megállt a fórum mert nagy a birkanyáj és a birkák érdeklődését csak az fogja kiváltani ha láthatóan pusztulni fognak.

 Sok minden történt az elmúlt pár évben. Az 5G-vel pedig felgyorsulnak majd az események.

 

Nagy jelentőségű egy ezévi tanulmány, ami tisztán mutatja a mobil-állami lobbi és az általuk megbízott "szakértők"  félrevezető tevékenységét. A lényege: azok a tanulmányok amelyek megkérdőjelezték az elektromágneses mező (leginkább tagadták a nem ionizáló - non-thermális  sugárzás) káros élettani hatását, olyan kísérleti metódust alkalmaztak ahol a sugárforrás nem a tényleges mobiltelefon, hanem egy -INFORMÁCIÓT NEM HORDOZÓ SUGÁRZÁST  KIBOCSÁJTÓ!!! -szerkezet volt. Lényegében egy "műbika".

 Ez azért alapvető fontosságú mert egy "tiszta" 2 GHZ-es sugárzás és egy internetet(információt) vivő 2 GHZ-es sugárzás DNS-károsító hatása 1:6,6-hoz. Vagyis a mobil-sugárzás 660%-kal erősebben károsítja az örökítőanyagot(és vele minden egyes sejet), másképpen fogalmazva 6,6-szor gyakrabban okoz sérülést abban. És itt az eleve káros hatású elektromágneses sugárzáshoz viszonyítunk, amit a WHO potenciálisan rákkeltőnek tart nyílván. (a WHO nem különböztet meg információt hordozó és nem hordozó EMR-t)

 

 

Előzmény: Törölt nick (325)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.31 0 0 325

Szeva.

 

Mivel rég megállt ez a fórum,igy érdeklődnék,vagy e,vannak e fórumtársak,lenne néhány kérdésem.

Előzmény: Reikiwagner (324)
Reikiwagner Creative Commons License 2018.03.17 0 0 324

Sajnos az elektromos sugárzásokkal, a modern világunkban együtt kell élni, de odafigyeléssel csökkenthető a káros hatás. Az elektrószmog műszerrel mérhető, egyfelől a vezetékek kisugárzása, másfelől a gerjesztett mágneses hatás. Erről és a földsugárzásokról olvashatsz a https://reikidunavarsany.hu/karos-foldsugarzasok/  Ha eljössz a minden szerdán megtartott reiki klubba, https://reikidunavarsany.hu/reiki-klub/  akkor kaphatsz energia feltöltést, és az aurádból kimérhetjük a hálóhelyed káros földsugárzásait. Jó egészséget.

Törölt nick Creative Commons License 2018.02.02 0 0 323

Elnézést, a 321-re írtam.

Előzmény: Törölt nick (322)
Törölt nick Creative Commons License 2018.02.02 0 0 322

Aha, "akreditált eszköz, ami a teret harmonizálja". Amíg az ilyenek nem pusztulnak éhen, addig ez az ország tökéletesen megérdemli a sorsát! Innét a mérnök, az orvos menekül, viszont ilyen "tér harmonizálóból", táltosból, meg jósnőből jönnek ide Romániától-Indiáig, és láthatóan qrvajól megélnek.

 

Kicsit eltér ugyan a profil, viszont ezen az oldalon esik szó arról, hogy egyáltalán mi nevezhető műszernek: https://poloska-lehallgató-kereső.hu/szakerto

Előzmény: tomas10 (320)
DP(hun) Creative Commons License 2018.01.22 0 0 321

Szia! Nem tudom, hogy a kérdésed aktív-e még, de talán itt tudnak neked mondani valamit az elektroszmogról: http://www.lesses.hu/ 

Előzmény: tomas10 (320)
tomas10 Creative Commons License 2017.09.05 0 0 320

és ha egy 75 méteres telefon átjátcó torony kb 5 métre van a háztol ?

 

pierre elois Creative Commons License 2015.08.04 0 0 319

Mobil adótornyot kérdezel?

Ha igen, akkor a fa az kevés lesz.

Nagyfeszültségnél, távvezetéknél hasznosabb a fa, mobil bázisnál nem igazán.

 

Mérni kell!

 

50 méter az nagyon közel van!

Előzmény: Törölt nick (318)
Törölt nick Creative Commons License 2015.05.17 0 0 318

Szeretném megtudni, hogy a toonytól 50m-re lévő kertesházban jó e ha sok fa van. Én úgy tudom hogy a növények vissza verik a sugarakat és nem elnyelik.

jomahart Creative Commons License 2014.03.07 0 0 317

Sziasztok!

 

Segítséget szeretnék Tőletek kérni: néhány napja egy elektroszmog-mérő 'vállalkozó' oldalán olvastam, hogy a hullámpala (a régi azbeszt) radioaktív sugárzást bocsát ki. Napokat még ugyan nem keresgéltem a témában, de sehol máshol ilyen állítást nem találtam. Meg tudjátok erősíteni ezt, vagy cáfolni? És ha esetleg mértétek, akkor mennyire kéne erre figyelni, távolságot tartani? Köszönöm!

 

Tobias+ Creative Commons License 2013.10.03 0 0 316

üdv,

 

50es években épült lakásban lakom, ahol is a födém és a falak átveszik a hálózati vezetékek rezgését. es meglehetősen durva elektromos erőterek lettek mérve.

 

ezért a parketta alá kerülő osb lapok alá földelt csibehálót fogok rakni.

 

32 mm lyuknagyságú és 6 mm drótvastagsággal pl ilyet:

http://erdikerites.hu/05-csibe.html

 

ez a lyuknagyság jó lesz erre vajon? milyen lyuknagyságú csibeháló jó erre még?

 

köszönöm.

Madaraspisti Creative Commons License 2013.07.30 0 1 315

 Tényleg ennyi hipómániás van ?

Előzmény: CiluHS (309)
ento Creative Commons License 2013.07.29 0 0 314

http://beforeitsnews.com/eu/2013/06/uk-delays-all-smart-meter-installations-by-a-year-italy-bans-them-entirely-2526336.html

 

 

 

2013 május 10.-én Angliában felfüggeszettték(késleltetik) a mobilsugárzás révén kommunikáló ún. smart meterek(okosmérők) telepítését, komoly egészségügyi aggályok miatt.

Olaszország ugyanezen okosmérők telepítését teljesen betiltotta.

 

E két esemény mindenképp repedés a mobilkommunikáció rendíthetetlennek vélt betontömbjén. A repedéseket az érdekelt mobilszektor(ipar, telekom szektor, média, stb) ugyanúgy próbálja eltüntetni, mint eddig, vagyis hallgat mint sza& a fűben. A cikk szerint az USÁ-ban(a "liberalizmus hazájában") cenzorálták(nem adták le) ezen híreket a média társaságok, noha normál esetben ami UK-ban hír, az az US-ban is az és azonnal leadják. Mindez persze érthető, hiszen amerikában  most folyik a smart meterek telepítése, ellenállást kiváltva sok fogyasztóból, ami közösségi perekhez, polgári engedetlenséghez(a fogyasztó egyszerűen leszereli vagy tönkreteszi a mérőt) vezet. Hogy nézne ki, ha az egyszeri texasi polgár, aki legszívesebben baltával ütné az újonnan felszerelt okosmérőt(mert azóta kint alszik a kertben a kocsijában, távol a mérőtől), most azt  látná a tv-ben hogy az olaszok betiltották, az angolok meg felfüggesztették, azon egészségügyi okok miatt, amit ő is erez magán, de amit az energiacég emberei elbagatelizálnak, mondván: "határérték alatt van, maga pszichotikus eset, szimulál".

 

 A kép azonban ennél is "szebb", találtam olyan  amerikai híradást, ami az elhallgatás mellett egyenesen dezinformál. Művészi foka a félretájékoztatásnak.

 

http://www.reuters.com/article/2013/05/30/energy-efficiency-smartmeters-italy-idUSL5N0EA3HL20130530

 

Arról van szó benne, hogy az EU követi Olaszországot a smart meterek telepítésében és az olaszok úttörők(90% telepítés). Valamint hogy vannak aggályok a telepítéssel kapcsolatban, pl: drága, nem olyan hatélony mit mondják, beavatkozik a fogyasztók privát szférájába.

 Hogy mit "felejtett"  ki a cikk?? Csupán a lényeget. Azt, hogy Olaszországban az okosmérők NEM MIKROHULLÁMÚ SUGÁRZÁS ÚTJÁN KOMMUNIKÁLNAK A SZOLGÁLTATÓVAL, HANEM A VEZETÉKES RENDSZEREN KERESZTÜ!!!! Ezen technológiával szemben szinte senkinek nincs kifogása, mert nincs mobilsugárzás. Valamint azt is "kifelejtette",  hogy a legnagyobb probléma és aggály a mérők sugárzása, vagyis kártékony élettani, egészségügyi hatása, amit a lakók(fogyasztók) próbálnak elviselni, most már egész életükben(és nem a költségek vagy a privát szféra).

 

És hogy nálunk mi a helyzet? Lelkesedésünk nem ismer határt, az "ezer okosmérő országa leszünk", még ha beledöglünk is. Hiszen nyugaton csak tudják..

 

Nem mellékesen most folyik idehaza a Nagy Digitális Átállás, boldogságot és műsor visszatekerhetőséget hozva mindenkinek, ajándékképpen egy kicsi, sugárzó dobozkát a televízió mellé.

Egészségünkre!

ento Creative Commons License 2013.07.14 0 0 313

"Ez a topic mindig megújul. A mérhetetlen ostobaságok gyűjtőhelye. Ennyi hipohonder embert egy rakáson..."

 

Talán már írtam: attól hogy valaki üldözési mániás, még lehet hogy tényleg üldözik.

Egyébként óvatosan a gőgös megnyilatkozásokkal, mert hasonló stílusban: végre írt nekünk egy tipikus "szakértő", akinek beszűkült elméjén talán csak lekezelő nagyképűsége nagyobb.

 

"Egy közeli mobiltorony a barátod. De ha ezt nem érted, hogy miért, akkor semmit nem értesz az egészből."

 

Már megbocsáss de a barátaimat megválogatom.

Hogy ki mit ért, és abból mennyit...

 

"6 évig éltem 8 méterrel 2x1kW rádióadó + 2x80W UHF TV adó + nagyon sokszor pár W mikrohullám alatt, közte szektorsugárzók. Sosem volt alvásgondom."

 

Én is használtam eleinte mobiltelefont. Akkor még csak hangátvitel volt és SMS. Ám a műszaki életben is ismert a kvantitás, kvalitás és addíció, egyik se mindegy. Nem mindegy hogy analóg vagy digitális, nem mindegy hogy milyen intenzitású, nem mindegy hogy hány forrásból jön egyszerre. Nagyon nem olyan a világ mint 5 vagy 10 vagy 15 éve.

Ha ezt nem érted, ne is kezdj el gondolkozni.

 

"Aki ezekkel a hulladék "Gigahertz Solutions" műszerekkel jár, az eleve elásta magát a témában minden komoly ember előtt. Azt seprűvel el kell kergetni!"

 

Műszerekről szívesen eszmét cserélek de sajnos ehhez nem tudok hozzászólni.

 

"Volt olyan, aki kihívott egy sötétzöld önjelölt sugármániást, megmérette a tervezett vásárlandó házánál a mágneses indukciót. 2 ezreléket mért, és mondta, hogy meneküljenek, meg ne vegyék. Aztán hazavitte őt a 47 éve lakott házába, ahol a hálószobában a dupláját mérte, messze minden távvezetéktől."

 

Itt is volt olyan, hogy a társasházban megmérette valaki a mágneses teret, a még elviselhető 30-40 nT helyett 100-200-at mértek. 20 méterre trafóház. Az illető elköltözött. Azóta jobban érzi magát.

A közelben nem volt sötétzöld személy.

 

Ui: a következő beírásban arról lesz szó, hogy az olaszok betiltották az okosmérőket(egészségügyi aggályok miatt), az angolok pedig felfüggesztették azok telepítését, ugyanazon ok miatt.

Esetleg visszkézből felvilágosíthatnád őket, hogy te nem érzel semmit, a felgyűlt rengeteg szakirodalom az elektroszmog romboló élettani hatásáról csak hipochonderek képzelgése, és különben is a szent határérték alatt van a smart meterek sugárzása, tehát mások sem érezhetnek abból semmit...

 

 

 

 

 

Előzmény: CiluHS (309)
jomahart Creative Commons License 2013.07.09 0 0 312

Köszönöm a véleményt!

 

Végül kihívtam egy szakembert és végigmértük a házat, falut és maximálisan megnyugtatott a kérdésben.

 

A minden utcában lévő 400 voltos vezetéknek 4-szer akkor sugárzása volt mint a 20 000 voltos nagyfeszültségnek ... vagyis a nagyfeszültségnek már semmilyen hatása nem volt a háznál.

 

A falu két végén levő 220 000 és 400 000 voltos távvezetékek alatt brutál sugárzás volt (tele volt házzal), de 1-2 km-re már esélytelen, hogy ezek érzékelhetők.

 

 

Előzmény: marj (311)
marj Creative Commons License 2013.07.08 0 0 311

Kedves jomahart!

 

Ezek szerint kaptál egy "üzenetet" (10 perccel az akció előtt), hogy vizsgálódj tovább a megvásárolni kívánt ingatlan körül.

Érdeklődj az ingatlan mögötti utcá(k)ban lakók életéről, egészségéről és tedd ugyanezt meg a megvásárolni kívánt ingatlan tulajdonosával kapcsolatban is, különös tekintettel anyagi helyzetére.

Én méretnék, de akkor már mindent - radiesztétával földsugárzást is.

(Egyéb tekintetben "Vaszati" szerint is megvizsgáltatnám az ingatlant.)

 

marj

 

 

Előzmény: jomahart (310)
jomahart Creative Commons License 2013.07.07 0 0 310

Üdvözlet kedves erre járók!

 

Nehéz döntés előtt állok és szeretnék tanácsot kérni tőletek a témában.

A rövid történet, hogy Majosházán találtam egy nagyon jó kis ingatlant, ahová Pestről, közvetlenül 2 trafó és egy gsm antenna mellől költöznék. Két probléma merült fel a kinézett ingatlannál a lehetséges sugárzással kapcsolatban. Az egyikkel  a napokban barátkoztam meg, miután 3 interneten talált elektroszmoggal foglalkozó szakembert felhívtam és egyhangúan mondták hogy nyugodtan vegyem meg az ingatlant. Konkrétan a háztól északra 2,2 km-re van két (nem kis) 220 kV-os távvezeték és az ellenkező irányban 1,6 km-re egy 400 kV-os. Ezekre mérés nélkül azt mondták, hogy 400-500 méter után már nem érzékeli a műszer, vagyis nincs mitől aggódnom. Attól, hogy részben megnyugtattak, meg szeretnélek kérdezni Titeket is, hogy van-e ezzel kapcsolatban infotok, tapasztalatotok. Láttam sok előző hozzászólást, amiből kiderül, hogy talán a szakmánál is tisztább, őszintébb képet kaphatnék tőletek.

 

A másik -számomra per pillanat aggasztóbb- probléma, ma az ingatlan foglalózása előtt 10 perccel merült fel, mivel az ingatlan mögötti utcában, kb 80 méterre van egy 10 vagy 20 ezer (holnap próbálom kideríteni mekkora) voltos vezeték és kb. 120 méterre egy villanyoszlopon/állványon lévő "kis" trafó, ami ugye 400-at csinál. Ebben is segítsetek légyszíves ha tudtok, bármilyen információ hasznos lehet. Szóval, hogy a 10-20e voltos vezeték 80 méterre és trafó 120 méterre probléma-e?

 

Előre is nagyon szépen köszönöm!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!