Keresés

Részletes keresés

Rolexfan Creative Commons License 2024.03.05 -17 3 24351

Nagyon nehezen tudom ezt elképzelni. Szerintem nem szeretitek egymást, csak jól megvagytok. Akibe szerelmes az ember, azt nem engedi mással, legfeljebb fantáziál róla.

Előzmény: Dávid1970 (24342)
Comprendede Creative Commons License 2024.03.04 -1 2 24350

Én mindig azt kértem tőle, hogy szex közben mondjon olyanokat, hogy az akkori kollégáimmal miket csinált...Nagyon izgalmas volt, de ugye ezek kitalált dolgok voltak.. Sokáig ment, amikor egyszer szex után így kezdtem: " - Mi lenne, ha....?" Végig se tudtam mondani, már jött is a válasz, hogy "nem"... Naaa, mondom légyszi, olyan izgalmas lenne.... Azt mondta, hogy ő nekem mondott igen és csak velem akar életem végéig... meg, hogy nem tudom, hogy nem borulnék-e ki... Aztán egyszer belevágott és egy idő után már tök természetes volt. Szerintem kb. 10 évig működött.. Nagyon klassz időszak volt.

Előzmény: SkanGra (24346)
Gladiátor1974 Creative Commons License 2024.03.04 0 1 24348

Ismerős a helyzet, sajnos mi még addig se jutottunk, hogy spiccesen szervezkedni kezdjünk, pedig nagyon izgatna!

Előzmény: SkanGra (24346)


SkanGra Creative Commons License 2024.03.03 0 6 24346

Én is hasonló a cipőben járok!

Sajnos nem volt alkalmam megtapasztalni, milyen lehet, de folyamatosan erről fantáziálok... Akárhányszor dugunk, azt képzelem hogy épp más farkalja meg.

Több mint 10 éve vagyunk együtt. Kb 4-5éve egyszer elkotyogtam neki ezt a vágyam, nagyon meglepődött, de nem volt ellene. Aztán utána nagyon sokszor előjött ez a téma köztünk (szex közben is). Idővel az egyik haverommal alakulgatott is a dolog. El is jutottunk addig, hogy egy spicces állapotban megbeszéltünk hárman egy időpontot. De végül megfutamodtunk (közös döntésként, kvázi megijedtünk mi lesz ha az ismerőseink körében kitudodik..). Utána még beszéltünk róla, hogy egy ismeretlennel megismermedhetnénk, de nem lett belőle semmi :(

Azóta teljesen elzárkozott a dologtól, témát se engedi felhozni :/ néha megprobálom pl szex közben újra felhozni, mondom neki hogy éppen arra gerjedek hogy mással van, de sajna egyből leállít.

Mostanában volt, hogy egy random fazon ráirt facebookon, flörtölve. Mondtam neki, hogy ha akar nyugodtan alakulhat mással a dolog, csak lehülyézett, a srácot meg letiltotta.

Eléggé úgy tűnik, hogy ez a dolog sose fog osszejonni :(

Előzmény: Hobika77 (24328)
Dávid1970 Creative Commons License 2024.02.25 0 9 24342

Szia hobika77

Legegyszerübb az lenne ha a pároddal megbeszélnéd a a vágyaidat.

Igaz a nök ilyenről nem beszélnek, inkább magukban tartják. Pedig, szerintem beszélni kell róla. Még akkor is ha ök nem akarják

Én is hasonló cipőben jártam mind te. 

Csak én elmondtam neki.

Mi úgy kezdtük hogy szabad utat adtam neki hogy ismerkedjen meg egy fiúval,és ha neki megfelel akkor ne tartsa vissza magát hogy lefeküdjön vele. Így is történt. 

De mindent elmondott, ami nagyon izgató volt. 

Nagyon szeretem, és ő is engem. Semmi nem változott meg a kapcsolatunkba. Azóta is jól müködik közöttünk minde. Fő hogy öszintén vagyunk egymáshoz.

 

Előzmény: Hobika77 (24328)
Tényleges Creative Commons License 2024.02.23 -1 2 24341

Ha nem érdekelne, nem is válaszoltál volna.

bali1975 Creative Commons License 2024.02.23 -5 0 24340

Piszkosul nem érdekel hogy mit halottál!

Előzmény: mákvirág. (24339)
mákvirág. Creative Commons License 2024.02.22 0 4 24339

Ezt a története már mástól is halottam!

Előzmény: bali1975 (24337)
Törölt nick Creative Commons License 2024.02.22 -5 5 24338

Sziasztok nyáron történt velem amit mindjárt megosztok veletek, illetve keresem őket ha itt magukra ismernek.

 

Nyaralásunk alatt a hazai nagy tavunknál egy szombat este barátnőm elég hamar nyugovóra tért, veszekedtünk is és bennem még ráadásul tombolt a buli hangulat és egy keveset iszogattam is. 

Az egyik büfé szerüségnek mondanám aki a buli hangulatáért felelős volt a parton. Zene, alkohol, tökéletes nyár este és sok fiatal adott volt, végül is kell ennél több? 😊

Nyílván el engedtem magam rendesen és egy számomra gyönyörű lánnyal kezdtem el táncolni ami egyre erotikusabb formát öltött.Tombolt bennem valami harag szerüség plusz az ital de tudom ez nem kifogás viszont akkor engedtem a kisértésnek. Azaz ott még semmi sem történt, de nyári strandruhában elég közel kerültek a dolgok egymáshoz. Gyönyörű volt, finom illattal. Nem kellett sok és kő kemény lettem, ezt ő is érezte mert mindig dörzsölgette, így esélyem sem volt lankadni, nem mintha akartam is volna 😁

Nem sokáig tartott ez és félre hívott egy csendesebb részhez, ahol a fülembe súgta, hogy akar, de van barátja. Ott azért nekem is eszembe jutott, hogy nekem is szálláson alszik a csajom így kicsit magamba száltam és mondtam, hogy én sem vagyok szingli.

Erre szinte gondolkodás nélkül, hogy de jó mert szeretik 4-esben. Na akkor leesett az állam, de tudtam, hogy ez nálunk kizárt, ezt mondtam is neki.

Kacéran erre meg benyögi, neki jó két pasis felállás is, és oda pillant egy pasira aki épp minket nézett.

Ahogy oda nézünk az meg elindult felénk. Kiderült ő a párja és így már biztos volt számomra, hogy az elöző kis akciónk is végig nézte. Meg hátráltam  és szabatkoztam, hogy bocsánat én nem tudtam, de nagyon kedvesen megnyugtatott, hogy no para végig tudott mindenről. Elmesélték, hogy néha ő, néha a párja ki szemelnek párokat, embereket és jól érzik magukat, most én rám esett a választásuk.

Nagyon furcsa volt ez nekem, egyből közöltem, hogy én full hetero vagyok bocs, de ebből kimaradnék ne haragudjanak.

Erre a csajszi egyből "lényegemen" ragadott és hozzám bújva, oda súgja, hogy az előbb nem úgy érezte, hogy nincs hozzá kedvem, és simogatva ölelve megcsókolt. Pontosan nem tudok mindent felidézni de mondott minden csalogató finomságot, hogy csak az is elég ha nézheti a párja ahogy leszop, vagy kinyalom a punciját amíg ő a párját szopja. Na ilyesmiket, ilyen pózban bepiálva hallani nem kellett több nekem sem.

Félre vonoltunk egy kieső sötét helyre ahol azért lehetett látni amit kellett. Ott letérdelt elém és én letolt gatyában nem győztem elhinni milyen buliban vagyok 😁

Párja mögöttem verte a látottakra, nagyon izgatott, hogy őt is nézte közben, és szerintem ahogy izgult a pasi úgy szopott engem mohóbban, látszott nem az első alkalmuk.

Bevallom nem bírtam sokáig tele lőttem a száját amiből ki is bugyant a sok ondó, magam is meglepődtem mennyi volt. De amíg engem tisztogatott a gyönyörű ajka, mellém lépett a pasija és lőtte ő is az arcára, akkora erővel, hogy én is kaptam belőle. A szexi amit tudott letakarított, de rengeteg volt mindenhol 😁

Azóta is bánom, de itt megájt mondtam pedig ők folytatni akarták. Izgatott a dolog de jött a lelkiismeret furdalás. Elköszöntünk én gyorsan felöltöztem és vissza rohantam a szállásra.

A baj másnap reggel történt, mikor arra kellek másnaposan, hogy a csajom az ágyban püffől a fürdőruhámmal, hogy szerintem ő hülye!!?

Hát mint kiderült ahogy letoltan történtek a dolgok, vagy tőlem vagy a pasitól elég durván spermás lett a fürdő gatyám amit én berugva szex mámorosan nem éppen vettem észre, és hát ő is jól tudta milyen is, na meg hírtelen nekem se jutott eszembe jó kifogás.

Aztán annyiban maradtunk, hogy kivertem szexi táncos lányokra a bokorban, ami nyílván nagy baj de mégsem akkora, de azért a gyanu igazán sosem évült el. Szakítottunk is nemsokra rá, igaz nem ezért de ez is tett rá jócskán

Most itt vagyok szinglin és azóta is bánom mi lett volna ha maradok még?

Ha esetleg itt vagytok és magatokra ismertek akkor most örülnék a folytatásnak

 

bali1975 Creative Commons License 2024.02.20 -1 17 24337

Sziasztok!

Engem is izgat, ha dugják a feleségem, ezért szeretném elmesélni röviden a múlt szombat esténket.

Mi egy 40+os házaspár vagyunk és kb 2-3 éve van egy srác, akivel alkalom adtán összejárunk hármas felállásra, a nejem örömére és az én gyönyörömre. Így nem idegen a dolog tőllünk. A srác a feleségem munkatársa és sok őrültséget kipróbáltunk már.
Ahol mi lakunk, a szomszédunkba kb 1 éve költözött egy 26 éves elvált srác. Tibi. Nagyon jó fej srác. Ahol tudunk segítünk egymásnak, és vagy mi vagyunk nálla, vagy ő nállunk. Van hogy itt vacsizik, vagy csak piálgatunk és beszélgetünk. Fiatalos lendületes igazi jó arc szomszéd.
Egyik este szex közben beszélgettünk a feleségemmel és szóba jött a Tibi. Kérdeztem, hogy neki bejön mint srác? Mondta hogy igen, teljesen rendben van. Kérdeztem tőlle, hogy kipróbálná e a Tibit? Ő azt mondta, hogyha adódna az alkalom, akkor nem hagyná ki. Majdnem 20 év korkülömbség, ki az a nő aki nem fantáziál egy fiatalabb fasziról? Mondtam neki, hogy ok, intézzük el. Tudtuk hogy komoly stratégiát kell fölállitanunk, hogy minden olajozottan működjön. Mivel hogy Tibi sokat volt nállunk, tudtuk hogy egy ilyen alkalomkor kell lépnünk.
A terv az lett, hogy  a legközelebbi alkalomkor ő eljátsza hogy fáradt és elmegy lefeküdni. Én meg majd ráveszem a Tibit, hogy bemenjen utánna és alápakoljon rendesen. De fontosnak tartottuk mindketten, hogy ő végig tegyen úgy mintha alvás közben lepném meg és hogy annyira fáradt, hogy meg sem fordul az ágyban. Így szimulálva azt, mintha én lettem volna. Ezzel is elkerűlve a Tibi lebukását. Nem szerettük volna kellemetlen helyzetbe hozni és a feleségemnek is fontos volt, hogy megőrizze Tibi szemében a "tisztaságát".  De mondtam neki, hogy amiután vége, meg se mozduljon még egy ideig, tegyen úgy mintha visszaaludt volna.
Ez volt a terv. Álltalában a szombat estéket nállunk tölti a Tibi. Piálgatunk és beszélgetünk. Így a múlt szombaton rákészültünk a dologra. A nejem frissen leborotválta a punciját én meg vettem pár palack jobb minőségü bort. Minden terv szerint működött. Este vacsiztunk, majd töltöttünk egy egy pohár bort. Jó hosszasan beszélgettünk. 10 óra magasságában a nejem fáradságra hivatkozva elköszönt, majd bement a hálószobába. Mondtam neki, hogy mi még beszélgetünk kicsit. Az asszony bement a hálószobába, résnyire nyitva hagyta az ajtót, így gondolom minden szavunkat halotta, majd levetkőzött meztelenre, bebújt a takaró alá és várta, hogy akcióba lépjünk.
Fogyott a bor rendesen. Picit paráztam is. Aztán valami módon a szexről kezdtünk el beszélgetni, s mivel hogy már volt bennünk pár pohár, egyszer rákérdeztem, hogy milyen volt a feleségével a szex. Ö mondta, hogy nehéz, mert az exe nem rajongott érte. Gondolom már tele van a zacsi? Kérdeztem tőlle. Mondta hogy azóta már volt nővel, de valóban tele a puttony. Kérdeztem hogy szeretne üriteni? Szerezzek neki nőt? Mondta, hogy az jó lenne. Ekkor minden bátorságomat összeszedtem és mondtam neki, hogy menjen be a hálószobába, és dugja meg a feleségemet. Legelőször döbbenten nézett rám, nem értette a dolgot. Majd párszor még elismételtem, mire tudatosult benne. Mondta, hogy nem szeretné ha megromlana a barátságunk. Mondtam neki, hogy akkor meg pláne menjen.
Még eltelt pár perc, mire bátorságot vett és beleegyezet. Mondtam neki, hogy bujjon oda a nejem mögé és oldalról, hátulról dugja meg. Fel sem fog tünni neki, hogy nem én vagyok.
A hálószoba ajtaját jobban kinyitottuk. Tibi elkezdett halkan vetkőzni, majd amikor teljesen meztelen lett, szép halkan felfeküdt az ágyra, a takaró alá és lassan araszolni kezdett a feleségem felé.
Látni nem sokat láttam, de halottam ahogy Tibi finom tempóban bassza a feleségem. Annyira izgató volt, hogy ahogy ott álltam és támasztottam az ajtófélfát, elővettem a faszom és elkeztem verni. Piszok jó volt hallani ahogy a nejem finoman olykor felsóhajt. Aztán egyre csak gyorsult a tempó. Egyre jobban halottam, ahogy a nejem popsija csattog és sürübbé válltak a nyögdécselések. Nem tartott túl sokáig. Tibi egy mukkot sem adott ki magából. Gondolom így szerette volna elkerülni a lebukást. Aztán egyszer csak vége lett. Másnap mesélte el a feleségem, hogy Tibi fasza hosszú másodperceken keresztül lüktetett még a puncijában, miközben temérdek mennyiségü ondót lövellt ki magából.
Kis idő múlva Tibi szintén szép lassan hátrált ki a feleségem mögül. Leszállt az ágyról, összeszedte a földről a ruháit és elindultunk a konyha felé. Én még mindig a faszomat vertem.  A konyhában miközben öltözködött, egyfolytában csak hálálkodott. Mondta, hogy nagyon jól érezte magát.
Ekkor támadt az ötletem és mondtam neki, hogy most bemegyek én is és én is megbaszom. És ha van kedve, akkor jöjjön ő is, surranjon át az ágy másik felére, és rakja a faszát a feleségem szájába. Ő értetlenkedve megjegyezte, hogy akkor bíztos lebukunk. Mondtam neki, hogy akkor már mindegy és hogy amúgy is a feleségem nagyon szereti a faszt és ez nem lenne az első alkalom, hogy két pasival kefél.
Amilyen tempóval öltözött a Tibi, pont olyan tempóban elkezdte ismét ledobállni a ruháit. Ezt tettem én is és pár másodperc múlva ott álltunk mindketten a konyha közepén álló fasszal.
Bementem halkan, fefeküdtem és odakusztam az asszonyhoz. Az álló faszomat a pinája bejáratához illesztettem, majd egy hirtelen mozdulattal máris tövig voltam benne. Úgy csúszott be, mint forró kés a vajba. Szép ütemesen elkezdtem baszni. Eközben Tibi lábujhegyen megkerüle az ágyat, odament a nejem fejéhez és a fényes makkjával elkezdte simogatni az ajkait. Ekkor a nejem elkapta a Tibi zacsiját és abba kapaszkodva húzta egyre mélyebbre a faszát a szájába. Jó volt látni abban a kevés fényben, ami a konyhából beszűrődött, ahogy a nejem a Tibi faszát szopja mohón. Egyre sürübbé válltak a nyögdécselések, mármint ami a száján a méretes fasz melett még kifért. És egyre jobban rákontrázott a fenekével minden egyes lökésemre. Így jó mélyre tudtam hatolni benne. Iszonyatosan izgató volt. Nem is bírtam sokáig. Tibi is nemsokkal utánnam elsült ismét. Én a punciba, Tibi a szájába.
Ezután Tibi leült az ágy szélére és sűrün kérte a bocsánatot a feleségemtől, és mondta, hogy reméli, hogy nincs harag. Mondta neki az asszony, hogy ez így volt jó ahogy volt és hogy minden nagyon finom volt. Még hosszu percekig beszélgettünk ott az ágyon üllve, miközben a nejem folyamatosan a Tibi faszát simogatta az ujjaival.
Együtt mentünk mindhárman zuhanyozni. Rengeteget nevettünk a zuhany alatt. Volt ott punci meg popsi simi, faszverés és puncinyalás és két fasz a szájában is. Törölközés közben megbeszéltük, hogy Tibi még ne menjen haza, hátha kedvünk támad még egy kis hancurozásra. Így hát meztelenül kimentünk a konyhába, leültünk és ittunk még egy egy pohárral. Aztán amikor eldöntöttük, hogy bemegyünk a hálószobába, az asszony elkapta a farkunkat, és úgy húzott maga után, hogy kövessük.
Innentől már nehéz volt számolni a meneteket. Hármunk közül ha valaki megpihent, a másik kettő folytatta. Volt úgy hogy a nejem Tibit szopta, én meg hátulról dugtam, de ahogy leültem kicsit pihenni, folyamatosan ujjaztam a pináját, hogy formába maradjon. Szombat éjjel ha jól számolom négyszer mentem el. Tibi is legalább ennyiszer, de lehet többször is. Az asszony pedig több tízszer. Volt ott minden amit csak eltudsz képzelni. Geci a punciba, geci a szájba, két fasz egyszerre a punciba, gecis puncinyalás, és olyan is volt, hogy amikor Tibi oldalról baszta, felemeltem a nejem bal lábát és a csiklóját nyaltam, miközben a fasza ki be járt a lucskos pinájába. Egy óvatlan pillanatban bevallom, szándékosan megnyaltam a Tibi faszát is. Fura érzés volt bevallom. Soha nem voltak bi hajlamaim. Nem is értettem az egésszet. Aztán hogy ne haljak meg bután, kivettem Tibi faszát az asszony pinájából és a számba gyömöszöltem. Kettőt szívtam rajta, majd ismét bedugtam az asszony pinájába. Nem hagyhattam, hogy a lucskos puncija éhezzen. Sajnálom, hogy nem állitottam fel vagy 2-3 kamerát, hatalmas pornófilm lett volna belőlle.
Kb 4 órakkor fejeztük be. Az asszony puncija lángolt és a mi faszunk sem volt jobb helyzetben. Tibi elköszönt, de még előtte megbeszéltük, hogy valamikor majd megismételjük.
Mi ismét elmentünk zuhanyozni, majd fáradtan lefeküdtünk. Kb 10 óráig aludtunk. Kávét vittem az ágyba és hosszasan beszélgettünk a tegnap estéről. Meg is jegyezte a nejem, hogyha csak rá gondol, máris bizseregni kezd a puncija. Nekem is állt a faszom rendesen. Aztán egy óvatlan pillanatban máris hatvankilences pózba találtuk magunkat. Hosszu peceken keresztül szopta a faszom én meg nyaltam a pináját finoman, és közben arra gondoltam, hogy nemis olyan rég mekkora dolgok történtek itt. Aztán amikor éreztem hogy elmegyek, a combjaimmal leszorítottam a fejét és beleélveztem a szájába. Sok anyag már nem volt bennem, de ami volt, azt jó mélyre küldtem.
Hétfőn beszéltem telefonon a Tibivel. Úgy tünik minden a régi és nem esett csorba a barátságunkon. Így remélhetőleg lessz ismétlés

Gladiátor1974 Creative Commons License 2024.02.20 0 0 24336

Nagyon izgató, nagyon szexi! 

Előzmény: Enrico112 (24329)
Törölt nick Creative Commons License 2024.02.20 -1 0 24335

Szia.tudsz adni egy email címet.

erre írj kérlek

vadasztarsasaginfo@freemail.hu

Előzmény: Asdas1 (24233)
Nagyonkanospeti Creative Commons License 2024.02.19 0 1 24334

Szia! Izgalmas álmok! Izgalmas volna valóra váltani az álmaidat!  Szívesen benne volnék! Akár beszélgethetünk is róla! 

Előzmény: Hobika77 (24328)
foldes04 Creative Commons License 2024.02.19 -1 1 24333

Szia.

Ha szeretnéd én megteszem.

Előzmény: Hobika77 (24328)
songoku83 Creative Commons License 2024.02.19 -2 1 24332

Hagynám hogy lovagoljon míg el nem élvez vagy míg én bírom.

Előzmény: Enrico112 (23997)
Enrico112 Creative Commons License 2024.02.19 -1 20 24331

Enrico112 Creative Commons License 2024.02.19 0 17 24330

Enrico112 Creative Commons License 2024.02.19 -1 19 24329

sziasztok párommal szoktunk parcseres akcioba benne lenni ki mit gondol?🙂

Hobika77 Creative Commons License 2024.02.19 0 4 24328

Én csak ábrándozok róla. Sokszór arra gondolok amikor felül van a párom, hogy egy idegen farka jár a nedves puncijába. Én meg a testét csogolgatom közbe. 

Előzmény: Fantasy79 (24324)
cic-poc Creative Commons License 2024.02.18 0 1 24327

Szia érdekeltek 

Előzmény: Negyvenes nyitott pár (24326)
Negyvenes nyitott pár Creative Commons License 2024.02.17 0 7 24326

Persze, hogy izgat.

Mi teszünk érte, de itt csak álmodozók vannak.

Ha lehet, kérjük a minuszokat, aki masképp gondolja, azzal szivesen ismekednénk.

Üdv. 

Felter Creative Commons License 2024.02.17 0 1 24325

Erről mesélhetnél bővebben, akár privátban is.

Előzmény: Fantasy79 (24324)
Fantasy79 Creative Commons License 2024.02.17 0 5 24324

Néhányszor volt alkalmunk hármasban, plusz egy pasival szexelni. Ennek része volt a cuckold is.

A legizgalmasabb az volt, amikor egy alkalommal meztelenül kikötöztek egy székhez, majd előttem szexeltek.

Kurva izgató volt! ;)

Hobika77 Creative Commons License 2024.02.17 0 3 24323

Sziasztok. Mostanában nem igazán vannak izgi történetek.

Sajna én nem tudok írni, mivel a páron nem akarja mással. Pedig én nagyon szeretném. 

paff55 Creative Commons License 2024.02.07 -4 0 24322

Szia!

Érdekel

 

Előzmény: Al C Bundy (24320)
jwkllr Creative Commons License 2024.02.07 -3 0 24321

Mi?

Előzmény: paff55 (24319)
paff55 Creative Commons License 2024.02.06 -5 0 24319

Szia!

Érdekel

Előzmény: Al C Bundy (24318)
BP-16-63 Creative Commons License 2024.01.22 -2 0 24317

Nagyon szépek a párod mellei.

Előzmény: Enrico112 (24055)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2024.01.16 -1 1 24316

Igen.
Bevallom, az előzmény előzményét nem olvastam el.

Csak azt akartam kinyögni, hogy valószinüleg azért minuszolták le az általad említett hozzászólást, mert az volt benne, hogy levelezni szeretne. 

Előzmény: Vizicsörsz (24315)
Vizicsörsz Creative Commons License 2024.01.16 -1 0 24315

OFF:

Ezt már nem biztos, hogy jól tudom követni, de akkor számokkal:

 

24258: "Megorultem ennek a fórumnak, szívesen cserélnék tapasztalatokat, beszélgetnék erről."

24291: erre reakció, mivel a mail cím ismeretlen. Erre értetted a jogos mínuszt ?

 

Előzmény: Egy Harmincas Pár (24293)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!