Az első félidő egész jó volt, a második már kevésbé. Mondom annak elenére, hogy a gólok a másodikban estek, méghozzá hat!!!
Változatos mecs volt: 0-1, 1-1, 2-1, 2-2, 2-3, 3-3
Az utolsó gól a 93. percben született.
Sziasztok!
Főnix II - Pestimre II : 4-5 (0-2)
0-2ről átvettük a vezetést, 4-2re, aztán rövidzárlat és kikaptunk... A nagy csapat (Főnix) megnyerte a Blasz3 at!
Ez már 1975- ben is így volt, mikor én az Elektromos, később a Magyar Kábel serdülőben játszottam. A Tromossal toronymagasan bajnokok lettünk, de a felnőttek miatt lefele kerültünk, nem föl.:(
Azóta volt néhány meccsünk, egy lagzim, a gól/meccs sorozatom a hetedik meccsen, most hétvégén sajnos megszakadt, 10-en kezdtünk, mostanában néhány nagyon rossz meccsünk volt, nem is pazarolok rá több karaktert.
Nagyon meglepő meccs volt, mivel 3-1-es hátrányból sikerült egyenlítenünk és ez eddig valahogy nem volt benne a repertoárunkban - főleg, hogy ilyen naaaaagy pályán sikerüljön végig rendesen játszani, hiába no meg van az eredménye a 9 emberrel megvívott erőnléti meccseknek - most két cserével voltunk és bár a középpályát a második félidőben sikeresen felszámoltuk, de mégiscsak bíruk végig (ezúttal a második gólunk csúszott le a lábamról, mázlis volt, de úgy tűnik, ez most egy ilyen időszak).
9 emberrel egész jól játszottunk, még 1-1 is volt és 4-2-nél akár szorosabbá is tehettük volna, de persze nem tudni, hogy az ellenfél mennyit adott ki magából. Mindenesetre legalább a gólom megint meg volt - és ez most még ráadásul egy igazán tetsző találat is volt (azzal volt 1-1).
BLASZ III/ígérem legközelebbre megnézem, thx a honlapot, hasznos lesz.
Zuglói Kinizsi-BB 1-2 (1-0)
jó gyengék voltunk, meg mondjuk eléggé tartalékosan szerepeltünk (most is) bár igaz, legalább megvoltunk...
az egész meccsen küzdöttünk a Sírkő utcai homokozóban, szerencsésen sikerült fordítanunk (ők megpróbáltak játszani hátul is, amire a pálya nem igazán volt alkalmas - ilyenből rúgtam az egyenlítő gólunkat; míg mi hoztuk a stabil rúgd picsán oszt a csatárok fussanak utána játékunk...:-)) mázli volt, de végülis az utolsó három meccsen három győzelem (és mellesleg a részemről 3 gól...:-)) a játék meg kit érdekel ilyenkor...
Unione II. - Főnix II. : 3-4 (2-0)
Jó kis meccs volt, első félidőben szarul játszottunk, aztán a félidő után feljötttünk gyorsan 2-2 re, mar ugy nézett ki minden rendben amikor a spori adott az ellennek egy 11-est kezezésért (rápattant a befele jövő labda az egyik középpályásunkra.) 3-2 oda. Ezután azt hittem elúszik a meccs, de 10 perc elteltével 3-3. MAjd ezután ugyanolyan szituációban, amiért az ellen tizit kapott, mi nem kaptunk, szal kicsit idegesítő volt a spori, majd utána felrugtak egy srácunkat a 16oson belül, szintén semmi, majd kb a 87. percben egy szögletünk után 3-4...
Jó meccs volt, nem is játszottunk rosszul, de nagyon elfáradtunk, cserénk persze nem volt, de legalább meg voltunk 11-en. Lőttünk két viszonylag szerencsésnek mondható gólt (egyiket én a 16-os sarkáról), meg kihagytunk néhány tuti ziccert, aztán a végén megint szerencsénk volt, hogy maradt a 2-1.
Köztük egy gyönyörű egyéni teljesítményből elért góllal (ez lenne az én gólom - amivel 2-0-ra vezettünk), meg egy hatalmas 25 m-ről lőtt kapufával (ezt még 1-0-nál lőttem, tényleg elég jó lövés volt). Hál' égnek volt kapusunk, így mindjárt más volt a védekezésünk képe, egyébként meg az IKEA elég gyenge támadójátékot hozott, így tul.képp könnyű dolgunk volt.
10-en voltunk, nem volt kapusunk, az első tavaszi meccsünk volt, ráadásul még így is olyan gólokat kaptunk, hogy...
És kirúgtam egy szabadot a 16-osról a világból is...Field Goalnak jó lett volna brrrr. lesz még jobb is...
Érdekesség, hogy ez volt a MAC újkori történetének 300. labdarúgó mérkőzésre, a félidőban pedig 1-3 volt az állás!!! A Duna cipő 3 szögletből 15 perc alatt megfordította az állást a második félidőben.