Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.02.20 0 0 132
Na, látod, ez egy jó teszt: még mielőtt elmész, megkérdezheted, h milyen sűrűn kell menni: ha hetente egyet mond, akkor már nem stimmel. Átlagban(!) -vannak, lehetnek tehát eltérések, de átlagosan 3-4 hét KELL a kezelések között, h a változást feldolgozd, és beépítsed. NEm csak az új frizurához kell hozzászokni, hanme ahhoz is, ha hirtelen megszereted a spenótot -v az anyósod :-)
A hányszorról így látatlanban egyáltalán nem tudok nyilatkozni, ez teljesen egyéni. De fél év alatt már sztem mutatkoznia kell egyértelmű pozitív hatásnak/javulásnak.
De ne úgy képzeld el, h egyik pillanatról a másikra nem jelentkezik többet a probléma, hanem egyre ritkábban, egyre gyengébben, egyre jobban tudod kezelni stb -iylenekben mutatkozik meg a javulás.
Előzmény: Zsike1983 (131)
Zsike1983 Creative Commons License 2010.02.19 0 0 131

Nagyon jó volt eddig a hatása. Múlt hét szerdáig. Akkor történt egy nagy stresszhelyzet, és azóta újra visszatért a problémám:(( Én már nem tudom mit tegyek. Nem akarok úgy élni,hogy mindig szívdobogás, meg minden nap gyógyszer.

Kineziológushoz márciusban tudok talán eljutni. Nem tudod, hogy hányszor kell kb. visszajárni kezelésekre? Mert 2 óra 8000 Ft lenne. Ha azt mondja,hogy minden héten, akkor tuti nem tudom vállalni. Még két hetente is durva lenne:(

Előzmény: Törölt nick (130)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.02 0 0 130
Örülök, h jól sikerült.
Sugárzásokat kivédő dolgok olcsóbban is akadnak.
Most nem volt időm alaposan átolvasni P. R. oldalát, de első blikkre azt mondom, próbáld ki nála a kinezt. Aztán meglátod, h az ő személye bejön-e neked.
Amit feltétlen kérdezz meg, h a kinez melyik ágával foglalkozik/kezel. Minél többel, annál jobb.
Előzmény: Zsike1983 (129)
Zsike1983 Creative Commons License 2010.01.31 0 0 129
Szia!

Voltam pénteken természetgyógyásznál. Nagyon jó volt. Meridián masszázst alkalmazott, és NES mérést is kértünk. Nagyon érdekes dolgok. A masszázs után úgy éreztem,hogy nagyon könnyű vagyok. Sok pozitív energiát is kaptam, ezt akkor nem tudtam felfogni,hogy most hogy fogom észrevenni,de este már vigyorogtam jobbra-balra, és nagyon jó kedvem volt ok nélkül. Sajnos a hétvégém már kicsit rosszabbul telt (régi kerékvágás) így most valahogy vissza kellene állítanom az előző állapotot. NES nagyon sok dolgot kimutatott. A legfontosabb,hogy rossz helyen van az ágyunk. Mivel kicsi a helyünk, így nem tudjuk átrendezni a szobát, de kaptam kölcsönbe egy táblát, ami segít,hogy kipihenten ébredjek. Csak be kellett raknom az ágyneműtartóba. Még nem tapasztaltam a hatását, mivel hétvégén nem aludtunk itthon. Ha jó lesz, akkor valószínű,hogy megveszem . (bár 30.000 Ft) Annyiból tényleg rendes volt a term.gyógyász, hogy nem tukmált semmit, és nem erőszakoskodott. És hogy így kölcsönbe odaadta. (kolléganőm többször is jár hozzá, úgyhogy bármikor vissza tudom neki juttatni, ha esetleg nem jó). És pont ez is tetszett,hogy nem mondta,hogy használd két hétig, és utána vedd meg. Kaptam két cseppet is. Rákérdeztem a kineziológusra, és mondta,hogy nem rossz ötlet, és szerinte nyugodtan menjek el oda is. (itt viszont a segítségedet kérem. ) Kineziológus után erősebbek lehetnek a tünetek??? Ezt nagyon nem szeretném, hisz alapban félek, ha előjön a problémám. Előre is köszi a választ!

Előzmény: Törölt nick (128)
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.27 0 0 128
Rémlik a neve, ha za az, akire gondolok, nyugodtan :-)

Örülök. h megoldódott. Hajrá!
Majd tudósíts!
Előzmény: Zsike1983 (127)
Zsike1983 Creative Commons License 2010.01.26 0 0 127
Megoldódott, el tudok menni a természetgyógyászhoz!! :) Nagyon örülök, bár nem tudom,hogy tud-e majd segíteni. Kineziológust találtam neten: Papp Rózsának hívják. Nem ismered, vagy nem hallottál róla valamit, hogy hogy dolgozik?
Előzmény: Törölt nick (125)
Zsike1983 Creative Commons License 2010.01.22 0 0 126
Köszönöm szépen, hogy segítesz! Írj majd, ha találsz valakit.
Előzmény: Törölt nick (125)
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.21 0 0 125
Kár, h el kell halasztanod. Fel a fejjel.
Igen, kineziológus. Kapásból nem tudok fvári kineziológust, de utánanézek, h van-e az ismerősök között, aki odavalósi és ajánlom.
Előzmény: Zsike1983 (124)
Zsike1983 Creative Commons License 2010.01.21 0 0 124
Ez megnyugtató. Kineziológus vagy? Nem ismersz Székesfehérváron egy jó kineziológust? Pár órája kiderült, hogy ebben a hónapban tuti nem tudok elmenni még a term.gyógy.hoz sem:(. Anyagi gondok. Szóval megint megy az idő, várakozás, és elviselés...
Előzmény: Törölt nick (123)
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.21 0 0 123
Őt nem ismerem, a leírás alapján lehet, h Voll, de van más módszer is hasonló technikával. Ha jól csinálja, érdemes lesz.
Amit a kinezről hallottál, szimpla hülyeség. Sokan szeretnek sírni, mert megszokták, de ez egyáltalán nem törvényszerű. Mki másképp reagál, mki másképp viselkedik kezelés közben. És még egy sírós ember is, hol sír, hol nem, minden alkalom más lehet. Van, aki sír, van, aki nem. Van, aki végig ásítozik, van, aki nem. Van, aki sóhajtozik, van, aki nem. Van, aki nevet, van, aki nem. Van olyan a kezeltjeim között, aki minden kezelést végigröhög. Mert ő így oldódik. Mki a saját módján. És ez akár változhat is, ahogy változik az ember.
Előzmény: Zsike1983 (121)
Zsike1983 Creative Commons License 2010.01.21 0 0 122
Hát én elég átlag pszichológushoz jártam. Az SZTK-ba, mivel ingyenesen mehetek pár alkalommal (TB támogatja), így oda jártam. De felesleges volt szerintem:(
Előzmény: Törölt nick (120)
Zsike1983 Creative Commons License 2010.01.21 0 0 121

Kineziológustól kicsit félek, mert hallottam rosszat róla. Illetve a kezelésről. Hogy végigsírják az emberek, mert feltépi a sebeket, és sokan még utána is sírnak ezerrel. Szóval a sokktól félek kicsit,de lehet tényleg ez segíthetne.

Ahova megyek 29-én, ott állítólag van olyan "műszer", amibe beteszed az ujjad, és ki tudja mutatni,hogy mely területen van gond a testedben. (fogalmam sincs mi a pontos megnevezése,csak meséltek róla).

Erdős Lászlóhoz megyek Dunaharasztiba. Esetleg nem voltál még nála? Vagy nem tudod,hogy "hatásos"-e amit csinál?

Előzmény: Törölt nick (120)
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.20 0 0 120
Ha szervileg smi bajod, jók az esélyeid.
A szervezet állapotáról pontosabb infókat kapsz az iriszdiagnosztikán (pl. Ormos Intézet) v a Voll-módszerrel, ott megmondják a hajlamokat is, mire kell vigyázni stb, így meg is előzhető sok szervi baj.
Ha smi szervi bajod, akkor a lelki oldalra kell rámenni (a stressz és a tudatalatti, l előző hsz). Ehhez egy minimum rendkívül jó (és nem átlag) pszichológus kell, v inkább egy kineziológus, Hellinger-, Bach-terapeuta, homeopata, ők jobb eredményeket érnek el tapasztalatom szt a lelki téren.
Előzmény: Zsike1983 (119)
Zsike1983 Creative Commons License 2010.01.20 0 0 119
Jajj, és még annyit,hogy  voltam még a kezdetek kezdetén kardiológusnál (magán, és állítólag a legjobb Székesfehérváron) , és teljesen megvizsgált, és ő is mondta,hogy  szervileg semmi bajom, egészséges vagyok, csak a stressz miatt van ez a problémám.
Előzmény: Törölt nick (117)
Zsike1983 Creative Commons License 2010.01.20 0 0 118
Köszönöm a válaszod! Kicsit megnyugtattál. Tegnap is előjött a problémám. :( Simán nyugalmi állapotban voltam, újságot olvastam, mikor hopp, félrevert a szívem,de akkorát, hogy azt hittem megáll. :( Ezt meg akarom szüntetni, mert nagyon rossz. :( Még annyi,hogy orvosfóbiám is van. Ha bármilyen orvoshoz kell mennem, és várakoznom kell, akkor szintén rámjön,de akkor sokkal intenzívebben. Ha odamegyek, bekerülök, akkor már semmi gond. Bent már elmúlik. Ez is érdekes. persze ennek tudom az okát bizonyos fokból, mivel Anyukám rákos volt, és az  orvosok elég bunkók voltak, plusz Mama is beteg volt nagyon, és nincsenek jó tapasztalatok az orvosokkal kapcsolatban. Sajnos összekötöm a fájdalmat velük. :( Pedig pont azt kellene, hogy ők elmúlasztják a fájdalmat, és nem okozzák. Csak hát ugye a vizsgálat is lehet fájdalmas, és ez ijesztő. :( Amúgy depressziós meg nem vagyok. Ez az érdekes. Hogy vidám vagyok, vigyorgok, életkedvem van rendesen, terveim is a jövőre nézve, és mégis ilyen problémám van. Csak értse meg valaki az embereket, hogy mi folyik bennük:)
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.19 0 0 117
Mindez teljesen jól kezelhető és rendbehozható tgy módszerekkel, ha jó kezekbe kerülsz, és nincs vmi kizáró oka a gyógyulásodnak, amit itt nem írtál (pl. még fel nem fedezett rendellenesség).
Pontosan úgy működik, mint a fehérköpenyes dokiknál: van, amiből meg tudnak gyógyítani, van, amiből nem, van, amikor jelentős állapotjavulást lehet elérni, de ennyi, és itt is sokminden attól függ, h milyen szakember, akihez mész (és h miylen módszerrel dolgozik).
/A stressz -még ha tudatosan megtanultad is kezelni, tudatalatt hathad rád negatívan, mert a mélyebb rétegekben még maradt a rossz emlékekből, érzésekből, ilyenkor gyakran okoznak testi tüneteket./
Előzmény: Zsike1983 (116)
Zsike1983 Creative Commons License 2010.01.19 0 0 116

Sziasztok!

Jan.29-én megyek természetgyógyászhoz. Nem nagyon hiszek benne, így gondoltam kicsit érdeklődöm előtte. Szívritmuszavaraim vannak, ha ideges vagyok, illetve stresszhelyzetbe kerülök. Legalábbis az orvosok ezt mondták. Félrevert a szívem, gyors volt a pulzusom, és azt mondták, hogy a stressztől van. Mivel sok haláleset történt a múltamban, így lehet benne valami,de én úgy érzem,hogy ezt már feldolgoztam. Minden nap reggel 1 0,25 mg-os Frontint kell szednem. Néha napközben is előjön,de akkor nem olyan durván. Csak egyet-egyet félrever. Emiatt már jártam pszichológushoz is. Sajnos nem érzem,hogy bármit is ért volna. Még járok hozzá,de már nem sok alkalommal mehetek amúgy sem (TB miatt). De mindent kiveséztünk,és nem érzem,hogy változott volna valami. Viszont ami nagyon furcsa,hogy mikor előjön ez a probléma, akkor lesz jobb, ha böfögök, vagy egyéb helyen megy a levegő. (nem akarom leírni, és ezért is elnézést). Erre már mondták,hogy biztos,hogy a problémám miatt kialakult egy emésztési zavar is. Hát, nem tudom. Csak azt tudom,hogy nagyon rossz,és szeretném megszűntetni. Nem akarok rászokni a gyógyszerre(már tuti rászoktam....), és azon élni. Le akarom rakni. Igaz, ez még nem olyan erős gyógyszer,de semmilyet nem akarok szedni. Már próbáltam,hogy később veszem be, nem reggel. Na, ez sem jött be. Ugyanúgy rosszul voltam. Bevettem, és utána nyomottság, és az egész napom elrontva. (Ha reggel normálisan beveszem, akkor nem vagyok nyomott). Légyszi segítsetek,hogy ezzel tud -e valamit kezdeni egy természetgyógyász. Jó lenne nagyon. :(

Északiszél Őrző Becse Creative Commons License 2009.12.14 0 0 115

MAGAS VÉRNYOMÁSRA!!!!!!!

Az alább leírt módon elkészített kivonat vérnyomáscsökkentő hatása a kúra után hosszabb
ideig, szerencsés esetben akár 1 évig is megmaradhat.
35 dkg megtisztított fokhagymát összezúzunk és 3 dl tiszta alkoholba (legalább 96 %-os) töltjük. Az edényt
légmentesen lezárjuk és az anyagot 10 napig állni hagyjuk. Majd az egészet egy tiszta ruhán át kell szűrni.
Az adagolást két nap múlva lehet elkezdeni. A tinktúrát fél dl tejbe kell csepegtetni, az
alább megadottak szerint, ameddig el nem fogy.


nap Reggeli Ebéd Vacsora
1 1 2 3
2 4 5 6
3 7 8 9
4 10 11 12
5 13 14 15
6 15 14 13
7 12 11 10
8 9 8 7
9 6 5 4
10 3 2 1

A 11. naptól három-nyolc cseppet kell a főétkezéseknél, ameddig az anyag el nem fogy.
*Sana* Creative Commons License 2009.10.26 0 0 114
Egy rokonom kigyógyult belőle egy éven belül. A diétát viszont olyan szigorúan betartotta, hogy sem laktózos, sem laktóz mentes ételt nem fogyasztott. Nehéz megtalálni a megfelelő természetgyógyászt. Kitartást és gyógyulást kívánok Neked!
Előzmény: Gabriel2008 (111)
*Sana* Creative Commons License 2009.10.26 0 0 113
A bennünk lévő feszültségek oldása minden betegségénél támogató hatású. Már nagyon sok ilyen technika van. Kívánom, hogy mindenki találja meg a számára legmegfelelőbbet. Mindenkinek más hoz gyógyulást.
Előzmény: Hajni1212 (107)
Szotyol Creative Commons License 2009.10.03 0 0 112

http://ima.lap.hu

Ajánlom még a RELAXÁCIÓ gyakorlatát illetve AUTOGÉN TRÉNING

Előzmény: Gabriel2008 (111)
Gabriel2008 Creative Commons License 2009.09.08 0 0 111

Üdv Mindenkinek!

 

Laktóz ( tejcukor ) érzékenységgel kapcsolatban kérdeznék:


Kérdezem  az  étkezést,  mert  ugyan minden tej termék kerülve van, de
próbálva  van amit a gasztroendrológus javasolat szerint: pl kemény sajt, laktóz
mentes tej - tejföl, s tejmentes keksz.

De nem minden vált be: sajna, még van olyan is amiben nem írtak, mégis van káros hatás, ami nem vezethető vissza bármi másra...


Kérdés még: tapasztalatok alapján ki lehet e gyógyulni: természetgyógyászatilag,

vagy csak erős-szigorú diéta segít

(de meggyógyulni lehet-e, vagy nem lehet,mert is-is az orvosok szerint! ) Tapasztalat?

 

Köszönöm: Gábriel

drkbk Creative Commons License 2009.07.09 0 0 110
A helicobacter miatt anő a gyomorfekélyre való hajlam, arra pedig a legjobb a kamilla. Persze a gyomorkímélő étkezés és a nyugalom mellett. Talán az a legnehezebb, hogy a különböző stresszkezelési tecnikákat (meditáció,légzőgyakorlat) beiktassuk a mindennapjainkba.Emésztést javít még a menta is. De a zsálya annyira jó növény, hogy még ezen is segíthet
Előzmény: Hajni1212 (107)
Szotyol Creative Commons License 2009.07.03 0 0 109
A has masszirozgatása,hasonfekvés kispárnán  is segithet.....
Előzmény: Hajni1212 (107)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.02 0 0 108
Jó lehet.
A helikopter-baci létezik homeopátiásan, ma már Mo-n is elérhető.
Előzmény: Hajni1212 (107)
Hajni1212 Creative Commons License 2009.07.02 0 0 107
üdv.
egy kérdés.
szerintetek a zsálya tea alkalmas a gyomorbántalmak, helikobaktérium, puffadás kezelésére?
esetleg tudtok valami jobbat ajánlani?

köszi.
Szotyol Creative Commons License 2009.06.29 0 0 106

http://www.krisztusszeretete-egyhaz.hu/

Jim Sanders pünkösdi,karizmatikus,szentlelkes gyógyitó...a hivekre ráteszi a kezét és azok állva elalszanak,a segitők elfektetik és alvás közben gyógyulnak.Hány ezrelék ? Nem tudom,rám nem hatott...állitólag adott személy sorsterve/karmája/isten döntése ez :))) Meg lehet próbálni keresztény hitüek számára kifejezetten jó lehet.

A tanitása nem tetszik , a Biblia szószerinti merev olvasata. Dehát nem itt van a lényeg hanem a konkrét kézrátételes gyógyitáson......Tudálékos szemmel hipnózisnak látszik , de sebaj az egy egészen kiváló gyógyitó eszköz !

 

Törölt nick Creative Commons License 2009.06.29 0 0 105
Az alias nagyon nem stimmel...
Előzmény: Szotyol (104)
Szotyol Creative Commons License 2009.06.29 0 0 104

Népképviselet !

A problémád annyira speciális és a kérdésed is hogy én őszintén csak azt irhatom NEM TUDOM A VÁLASZT. Ha rákeresel az interneten a fényterápiás szolgáltatókra,akik eszközzel,rutinnal és FELELÖSSÉGÉRZETTEL rendelkeznek akkor fordulhatsz hozzájuk. Mert nem az a kérdés használ-e egy technika,hanem nincsen-e ellenjavallata,nem lehet-e ártani vele....

Ugye egyesek azt hiszik minél több a vitamin bennünk annál jobb :))) csakhogy létezik TUL-adagolás is. Egy szerv müködését sem fokozni kell,hanem OPTIMALIZÁLNI, hiszen lehet hogy már tulmüködik és az a baj.

A természetes,népies,szakrális alias ALTERNATIV medicina józan komoly tanulmányozást igényel és az ember legyen ovatos.....

Próbálkoztál a karizmatikus "jézus nevében" gyógyitókkal pl Jim Sanderssel ? Talán az autogén tráning,talán az "agykontroll" is segithet a meglévő hályogocska eltávolitásában.....

Szotyol Creative Commons License 2009.06.29 0 0 103

Nézd hölgyem ! a kérdésed természetes és érthető. Az ember ha bajban van szeretné a brutális modern orvosi beavatkozásokat elkerülni,inekció,szike,vérvétel és hasonlók.

Ezért fordul az ALTERNATIV medicinához....

Magam is igy voltam ezzel két tekintetben is problémás voltam és a háziorvos-szakorvos szekció nem volt képes érdemben segiteni....ugyanakkor  végülis mégiscsak sikerült önmagamat kigyógyitani...de ehhez rengeteget bóklásztam elméletek és praxisok sürüjében.PERSZE hogy sok a selejt,félreértés,jószándéku de buta,értelmes de pénzéhes :))))  gyógyitó,álterapeuta .....az ember sok józan kutakodás után érhet el eredményt !

Kettő nem helyes :

-mindent elutasitani

-mindent elfogadni

Előzmény: népviselet (100)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!