Keresés

Részletes keresés

bonbonbon Creative Commons License 2006.01.09 0 0 12

Az igényfelmérés eredményét valahol közzétették ?  Azt etetnek meg velünk amit akarnak. Nyilván olcsóbban kapják meg amit most adnak, nem baj, ha sz@r.

Előzmény: rézkakukk (10)
carbonara Creative Commons License 2006.01.04 0 0 11
Most hallom KTV-n, hogy a Fibernet kifejezetten az én kívánságomra vette el a Filmmúzeumot és a Paprikát, mert ez jött ki a közvéleménykutatásból. Az orosz TV -t viszont nagyon sokan akarták (többen, mint ahányan válaszoltak )
Köszönöm, drága Fibernet, imádlak !!!
rézkakukk Creative Commons License 2006.01.03 0 0 10
Idézet S.G.hu oldalról A FiberNet visszaélt gazdasági erőfölényével2005. május 26. 21:40, Csütörtök - Forrás: MTI

A FiberNet Kommunikációs Rt. visszaélt gazdasági erőfölényével, ezért 2 millió forintra bírságolta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenytanácsa - közölte a hivatal.

A versenytanács csütörtöki tárgyalásán megállapította, hogy a FiberNet Kommunikációs Rt. visszaélt gazdasági erőfölényével, amikor 2004 novemberében Csongrád és Nyergesújfalu településen az előfizetők előzetes megkérdezése nélkül alakította át programcsomagjait.

A versenytanács a jogsértés megállapításán és a bírság kiszabásán túl előírta a FiberNet Rt. részére, hogy 2005. december 31-ig az érintett települések előfizetői körében végezzen igényfelmérést, és azt figyelembe véve módosítsa programcsomagjai tartalmát.



Kapcsolódó cikkek:
ˇ GVH: 5 milliós bírság a FiberNetnek (2004. június 10.)
ˇ Kétmillió forint bírság megfizetésére kötelezték a FiberNetet (2003. június 3.)
carbonara Creative Commons License 2005.12.31 0 0 9
Èn is dühös vagyok, hogy elvették a Filmmúzeumot meg a Paprikát. Ès ráadásul ezt úgy adják be a népnek, hogy új csatornákat adnak, ezért kell az áremelés. Pofátlanság.
A városi közgyülés meg rosszalja az áremelést. Csak miután egyszer eladták az egészet, többet semmi közük hozzá, a Fibernet azt ad és annyiért, ahogy neki tetszik .
Gabba the Hutt Creative Commons License 2005.12.30 0 0 8

Szia!

Én már írtam nekik kétszer is, persze a sablonszövegen kívül nem válaszoltak semmi érdemit. Felháborító, hogy az egyik legnívósabb csatit kivették, persze a közvéleménykutatásban nyilván követelték a népek, hogy a spanyol, olasz, francia nyelvűek maradjanak és inkább a magyarokat ritkítsák.

Nagyon fel vagyok háborodva (nemcsak a Monty Python miatt), de sajnos nincs a környéken konkurrencia, akire válthatnék :-(

Előzmény: fobakter (2)
eGzzz Creative Commons License 2005.12.29 0 0 7

Hi! Én egy Ceglédi felhasználójuk vagyok ,eddig kétszer halt be a netem egy év alatt :( De mindkét esetben telefonálás után fél napon belül kijavították a hibát !Lehet hogy a reakcióidejük csupán városfüggő? Bár nem kellene annak lennie !

 

Boldogabb új évet ! bye eGzzz

Előzmény: Amerigo61 (6)
Amerigo61 Creative Commons License 2005.12.22 0 0 6
Végül is 13-án megjavították (kicserélték a kábelmodemet). Az egész nem tartott 5 percnél tovább. Nem szeretem az anyázást, és a durva viselkedést, de egyszerűen csak így tudtam elérni, hogy kijöjjenek. A szerződés szerint , ha nincs szolgáltatás, akkor a kiesett időre vonatkozó díj 8-szorosát kell jóváírniuk a számlámon.  Már írtam nekik ezügyben, nehogy elfelejtsék ... ezt sem fogom annyiban hagyni.
Előzmény: fobakter (5)
fobakter Creative Commons License 2005.12.13 0 0 5

Meg kellene nezni, mit ir az ASZF. De szerintem az a minimum, hogy legalabb idoaranyosan nem fizeted a havi dijat. De azert jo lesz, ha nyoma lesz annak, hogy nics neted. Az ugyfelszolgalat biztos segit.

Ettol fuggetlenul nem kell rajuk boritani az asztalt, az ugyintezo ugysem tehet semmirol, ha magadra haragitod, az nem segit :)

Amerigo61 Creative Commons License 2005.12.12 0 0 4

Volt már ügyem néhány szemét céggel, de egy ilyen gennyes görény rabló bandával még nem találkoztam, mint a Fibernet. November 29. óta nálunk nem működik az internet, már küldtem nekik levelet, felhívtam őket több alkalommal is, de csak üres igérgetéseket kaptam, egyszerűen szarnak a fejemre. Szerintetek mit lehet itt tenni? Menjek be a központjukba és döntsem rájuk az asztalt? Van valami ötletetek? 

Evicke Creative Commons License 2005.12.09 0 0 3

Azt fogják mondani, megkérdezték a jónépet, küldtek egy kérdőívet és a neten is lehetett véleményt mondani... :-(

Ha jól látom, a TV Paprikát is levették :-(, viszont beraktak valami sztártévét vagy milyen hülye bulvárcsatornát, a TV DEKO-t meg, amit én szerettem volna, még véletlenül sem...

Most tényleg le kell venni csatornákat ahhoz, hogy újakat rakjanak be? Ráadásul még a díjat is emelik...??!

Előzmény: fobakter (2)
fobakter Creative Commons License 2005.12.09 0 0 2

Sziasztok!

A Fibernet a 2006 januari dijemeles mellet onhatalmulag ugy dontott, hogy leveszi a kinalatbol a Fimmuzeumot! Egyik kedvenc csatornam, nem beszelve arrol, hogy pont most megy a Monty Python sorozat. Aki teheti, tiltakozzon az ugyfelszolgalatnal, ne hagyjuk ennyiben!!!!!!!

fobakter Creative Commons License 2002.06.11 0 0 1
Pedig nem lesz ez igy jo, tul nagy a mohosag. Akkor mar keso lesz majd eszbekapni, ha mindenki antennakat szerel az erkelyen, vagy jon az uj kabelceg. Ami Szecsit illeti, neki mar nem hiszem, hogy annyira nagy beleszolasa lenne, a ceget eladtak, igy az uzletpolitikat a tulajdonos szabadon alakithatja. Es kulonben is, egy fogyasztovedelmi, vagy versenyhivatali vizsgalatot akarki kezdemenyezhet(ne).
Előzmény: Opinio (0)
Opinio Creative Commons License 2002.06.11 0 0 0
Hová mondana, esze ágában sincs! Persze nincs még úgy, mint a konzergyári Zafír aki kerüli Kecskemétet - mert hát többen megvernék... A Fibernetre a Szécsi vigyáz, nannnná hogy vigyáz!
fobakter Creative Commons License 2002.06.10 0 0 topiknyitó
Mit szoltok a Fibernet nemregiben bejelentett aremelesehez? Nem kene valakinek a versenyhivatalhoz fordulni????
Az orszagban nincs meg1 hely, ahol 15 csatornaert 1800 rhenus aranyforintot lenne pofaja valakinek elkerni... Ugy hallottam, hamarosan indul egy masik kabelTV-s ceg, ha valoban beindulnak, asszem azonnal veszem a kalapom es atmegyek.
Szoval a Fibernet MONNYON LE!!!!!!!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!