Nemrég vásároltam egy 2014-es MK3 octavia kombi-t. Elegance felszereltség viszont tolató radar nincs benne. Gondolkoztam az utólagos beépítésén. Egyáltalán lehetséges? Valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Tudtok ajánlani céget/magánszemélyt aki ilyesmivel foglalkozik és megbízható?
Kb. értékek ha fogyasztást kell produkálni: ülésfűtés maxon 2 x 4-6A, tükörfűtés 2 x 1-2A, hátsó szélvédő fűtése 10-20A, tompított + fénykürt (ha mind halogén) szumma kb. 25-30A az egyéb fényekkel, vészvillogó (ennél 4x21W) együtt 0/7A, utastéri ventilátor maxon 10-20A, klímaventilátor 10-30A, hűtőventilátor 20-60A, zene 2-8A.
Aztán dízelnél ott van a PTC, ami ~80-90A, hideg motornál HI állással életre lehet lehelni 5°C felett is.
Próbáld ki, az autó álló helyzetében járó motornál kapcsold be a klímát, mivel ilyenkor nem hűti a menetszél a klímahűtőt pár pillanat múlva bekapcsol a ventillátor. Nem sok olyan elektromos fogyasztó van ami ekkorát tudna terhelni a rendszeren.
Azért írtam a diódát, pl. ha a szabályzóba egy diódán keresztül vezetik az akku feszültségét, és az zárlatos, akkor annyival több jut a bemenetre, és ezáltal ennyivel kevesebbre állítja a generátoron a gerjesztést.
Szia ,köszönöm az infot!650-ért vettem friss müszakival háztól,3dik tulaj. _szükségmegoldás volt.Dizel autom megadta magát 1,5 millios javitás lett volna.Kelett egy szivo benzines.Octáviák mindig tetszettek,A-B be eljutni .1.4 esben kellemesen csalodtam.A márka iránti szeretet nem most kezdödött 2000-2020ig hajtottam egy 1 es fábiát. Mpit.