Keresés

Részletes keresés

mentholx Creative Commons License 2012.12.19 0 0 339

Szerető gazdit keres a képen látható 7-8 hónapos, kórházudvarban született, onnan tesókáival együtt megmentett gyönyörű és tündéri ivartalanított, oltott, chipes, parazitamentesített kandúrka!

Előéletéből következően még egy picit félénk, de nagyon ember-centrikus, bújós, dorombolós!

Aki egy édes, jobb sorsra érdemes, egy életen át hálás és hűséges cicácskát szeretne örökbefogadni, őt válassza! (Másik cica mellé is nyugodtan befogadható.)

Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)

 

mentholx Creative Commons License 2012.12.19 0 0 338

Mentett, 8 hónapos, tündéri ex-kandúrka várja gazdiját

 

Szerető gazdit keres a képen látható 7-8 hónapos, kórházudvarban született, onnan tesókáival együtt megmentett gyönyörű és tündéri ivartalanított, oltott, chipes, parazitamentesített kandúrka!

Nagyon ember-centrikus; bújik, dorombol, nagyon szereti, ha vele foglalkoznak, és ő maga is rengeteg szeretetet ad!

Aki egy nyugodt, édes, hálás, problémamentes, jobb sorsra érdemes cicát szeretne örökbefogadni, őt válassza – egy életre hálás és hűséges cicája lesz gazdijának! (Másik cica mellé is nyugodtan befogadható.)

Érdeklődni:  mentholxx@gmail.com (Bp.)

 

mentholx Creative Commons License 2012.12.19 0 0 337

Mentett, fiatal, gyönyörű és édes ex-kandúrka várja gazdiját

 

Szerető gazdit keres Zsömi, a temetőből mentett előéletéből adódóan még egy picit félénk, ám de tündéri és hálás, gyönyörű, oltott, parazitamentesített, ivartalanított, chipes halvány-vörös 1 éves kandúrka! Gondozójához már nagyon ragaszkodik: ahogy meglátja, kedveskedik neki, bújik, dorombol – nagyon hálás a megmentéséért, a gondoskodásért! Tehát csak idő kérdése, és a leendő gazdival is ennyire barátságos és bizalmas lesz. Aki egy jobb sorsra érdemes, csodaszép és édes, nyugodt cicácskát szeretne, Őt válassza! Zsömi sokszorosan fogja viszonozni a törődést, és egy életre hűséges cicája lesz leendő gazdájának!

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Bp.)

 

mentholx Creative Commons License 2012.12.19 0 0 336

Mentett, fiatal, tündéri ivartalanított kislány cica vár gazdijára

 

Szerető gazdát keres a képen látható mentett, fiatal, gyönyörű és tüneményes ivartalanított, 2x oltott, parazitamentesített kislány cica!
Kórházudvarból mentettem a biztos rossz sors-halál elől. Ahogyan az lenni szokott; ő is kidobott cica, akinek semmi bűne nincsen - sőt, egyenesen nem lehet nem beleszeretni! Extrém kedves, bújós, hangosan dorombolós (a falak szinte zengenek tőle), ölbe mászós. Rendkívül ember-centrikus, és hálás, minden pillanatban kifejezi háláját a megmentéséért. Másik cica, kutya, kisgyerek mellé is nyugodtan befogadható (rajong a gyerekekért).

Bent van tartva, szobatiszta.
Várja méltó gazdiját ez a tündérke!
Érd.: mentholxx@gmail.com (Bp.)

 

Eelle Creative Commons License 2012.11.20 0 0 335

Nyafi cica 2012. nov. 10-én tűnt el Tatán, a Vértesszőlősi útról. Valószínűleg a kerítésen ücsörgött vagy a kerítés előtti járdán nézelődött, a szomszédok ott látták utoljára. Elképzelhető, hogy a környező utcák valamelyiként fogta be valaki, bár korábban soha nem ment el a ház elől. 2 éves, ivartalanított, szürkésbarna színű csíkos-cirmos bundája és élénk kék nyakörve van. Az állkapcsa egy sérülés miatt kicsit ferde és az egyik foga enyhén kiáll. Kiscicaként fogadtuk be, már majdnem éhen halt, pici volt és alig volt hús a csontjain, de elszántan élni akart. Az eltűnése napján Tatán rengeteg kiránduló is volt, akár más településre is vihették. Kérem, ha bárki látja, tud róla vagy befogadta, értesítsen. Tel.: 06 30 228 5984 vagy itt hozzászólásban, de a regisztrált tagok akár e-mailben is elérnek. Nagyon szeretnénk hazahozni.

 

FBetty79 Creative Commons License 2012.11.15 0 0 334

A párom tegnap este látott egy gazdátlan kiscicát az Omszki-tónál, a körforgalomnál.Pár hónapos lehet, a kocsik között mászkált.Be tudná valaki fogadni szegénykét?

 

FBetty79 Creative Commons License 2012.11.15 0 0 333

Sziasztok!A párom tegnap este látott egy gazdátlan kiscicát az Omszki-tónál, a körforgalomnál.Pár hónapos lehet, a kocsik között mászkált.Be tudná valaki fogadni szegénykét?Nagyon aggódom, hogy mi lesz a sorsa!

 

mentholx Creative Commons License 2012.11.11 0 0 332

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, nagyon különleges színű és különlegesen édes természetű ivartalanított, oltott, chipes, parazitamentesített fiatal kislány cica!

 

Története nagyon szomorú: a környékbeliek elmondása szerint „gazdái” költözés miatt egyszerűen utcára dobták, ahol 1 éven át várta jobb sorsát. Voltak, akik etették, de akadtak olyanok is, akik üldözték, bántották... Mindennek ellenére nem látszik rajta lelki törés: hihetetlenül ember-centrikus, bújós, dorombolós, nyugodt, csöndes, kiegyensúlyozott. Igazi Álom-macska, aki már attól dorombolni és dagasztani kezd, ha csak ránézünk.

Várja szerető, végleges gazdikáját ez a jobb sorsra érdemes gyönyörű és tündéri kislány cica! Egészen biztos, hogy élete végéig hálás és hűséges cicája lesz leendő gazdijának!

 

Lehetőleg e-mailben vegyük fel a kapcsolatot.

 

Érd.: mentholxx@gmail.com, 0630517795 (Bp.)

- macskamentő –

mentholx Creative Commons License 2012.11.11 0 0 331

Szerető gazdiját keresi Zsömi, a képen látható egykor vélhetően gazdás, temetőből mentett nagyon különleges színű, tündéri, ember-centrikus fiatal ivartalanított kandúrka.

Érdeklődni felőle: mentholxx@gmail.com (Bp.)

mentholx Creative Commons License 2012.10.28 0 0 330

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, tüneményes, gyönyörűséges kb. 12 hetes ivartalanított, oltott, chipes, parazitamentesítet kicsi lány!
Kórházudvarból mentettem, ahol a macskákra szenvedés és halál vár.
Eleinte félt az embertől - ami nem csoda, hiszen a kórházban bántják, üldözik a cicákat -, de legnagyobb meglepetésemre a befogása utáni másnapon már bújt hozzám és dorombolt! Nagyon hamar elhitte, hogy most már biztonságban van, itt szeretik őt. Nagyon embercentrikus, intelligens, hálás, rengeteg szeretetet adni tudó kiscica.
Kutya, macska mellé is nyugodtan befogadható, sőt, örülne is társnak. Bent van tartva, szobatiszta, problémamentes.
Oltva, chipezve, kívül-belül parazitamentesítve, ivartalanítva fogadható örökbe.
Várja méltó gazdáját ez tüneményes kicsi lány!
Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com /Bp./
- macskamentő –

mentholx Creative Commons License 2012.10.28 0 0 329

Szerető gazdát keres a képen látható mentett, 12 hetes, oltott, chipes, parazitamentesített tündéri kiskandúr!
A lekótelepemre dobták ki. Az első pillanattól kezdbe egy bűbáj: bújik, dorombol, imád. Rendkívűl hálás a törődésért. Korához képest nyugodt, más cicákkal nagyon barátságos, közvetlen. Bent van tartva, szobatiszta.
Álom-gazdiját keresi ez a jobb sorsra érdemes Álom-cica!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)

- macskamentő –

mentholx Creative Commons License 2012.10.28 0 0 328

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, 8 hetes, oltott, chipes, parazitamentesített tündéri testvérpár (kandúrkák)!

Kórházudvarból mentettem őket a biztos rossz sors/halál elől. Eddigi nehéz kis életük ellenére is tündériek, nagyon hamar megbíztak, kinyíltak, doromboltak, bújtak... Imádnivalóak! Gyönyörűek és nagyon aranyosak. Bent vannak tartva, szobatiszták. Szeretném őket együtt örökbe adni, mert nagyon ragaszkodnak egymáshoz. Az egyik tesó még egy picit félénk (ő is dorombol, élvezi a simit, törődést, de hirtelen mozdulatokra megijed), így neki különösen fontos a tesó közelsége. Boldog gazdi lesz az, aki őket örökbe fogadja - ebben biztos vagyok.

Várják szerető gazdijukat ezek a jobb sorsra érdemes kis tündérkék!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)/

- macskamentő –

 

mentholx Creative Commons License 2012.10.28 0 0 327

Szerető gazdát keres Sissy, a képen látható mentett, fiatal, gyönyörű és tüneményes ivartalanított, oltott, parazitamentesített kislány cica!

Kórházudvarból mentettem a biztos rossz sors-halál elől. Ahogyan az lenni szokott; ő is kidobott cica, akinek semmi bűne nincsen - sőt, egyenesen nem lehet nem beleszeretni! Extrém kedves, bújós, hangosan dorombolós (a falak szinte zengenek tőle), ágybanalvós, ölbe mászós. Úgy kapaszkodik fel az ember ölébe, mint egy kisgyerek. Teljesen hozzá van nőve az emberhez. Rendkívül ember-centrikus, és hálás, minden pillanatban kifejezi háláját a megmentéséért. Bent van tartva, szobatiszta, problémamentes, gyerek, másik cica, kutya mellé is örökbefogadható.
Várja méltó gazdiját ez az igazi Kincs!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő –

mentholx Creative Commons License 2012.10.28 0 0 326

Szerető gazdát keres Mamacica, a képen látható mentett, 1 év körüli, tüneményes és gyönyörűséges ivartalanított, oltott, chipes ezüst cirmos kislány cica!

Mamacicát egy üres telekről mentettem, ahova még kölyökként kidobták. Azóta egy bokor aljában húzta meg magát, és az etetőnénik jóindulatából kifolyóan nem halt éhen.
Az eddigi rossz sorsa ellenére is egy tündér, nagyon ember-centrikus, bújós, dorombolós, hálás. Nyugodt, nem rombol, idősebb embernek is remek társa lenne. Lakásban van tartva. Nagyon rendes, jó cica, igazi álom-macska!
"Mamacica": a neve onnan ered, hogy 2 másik, 4 hetes mentett árva picit sajátjaiként kezdett el nálam nevelgetni, amit különösen nagyra értékelek benne...
Ivartalanítva, oltva, chipezve, parazitamentesítve várja méltó gazdiját ez a jobb sorsra érdemes gyönyörű és tüneményes kislány!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)

- macskamentő –

mentholx Creative Commons License 2012.10.28 0 0 325

Szerető gazdát keres Nóri, a képen látható mentett, gyönyörűséges és tüneményes 1 év körüli ivartalanított, oltott, parazitamentesített kislány cica!

Kórházudvarból mentettem, ahova a megunt macskákat "gazdáik" előszeretettel kidobják... Aztán az a cica, akinek szerencséje van, megmenekülhet a halál torkából.
Nagyon embercentrikus, bújós, dorombolós, hálás, igazi álom-macska! Bent van tartva, problémamentes. Jól jár vele az, aki örökbe fogadja.
Ivartalanítva, oltva, parazitamentesítve várja gazdiját ez a gyönyörű tüneményes kislány!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)

- macskamentő –

mentholx Creative Commons License 2012.10.28 0 0 324

Szerető gazdát keres Pannika, a képen látható mentett, 6 hónap körüli tüneményes és gyönyörűséges ivartalanított, oltott, parazitamentesített kislány cica!
Ezt a kis tündért kórházudvarból mentettem - mamáját kidobták, ő pedig 4 testvérkéjével már ott született meg. Egy dolgozó felkarolta, etette, foglalkozott velük - ami látszik is rajta, hiszen gyönyörű, egészséges és nagyon ember-centrikus, bújós, dorombolós...
Másik cica mellé is befogadható. Bent van tartva, szobatiszta, problémamentes. Ivartalanított, oltott, parazitamentesített.
Várja szerető gazdiját ez a kis tünemény Álom-cica!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)

- macskamentő -

mentholx Creative Commons License 2012.10.28 0 0 323

Szerető gazdit keres Deny, a képen látható kb. 4 hónapos utcára kidobott, majd állatszerető, jólelkű nénik által felkarolt nagyon helyes kiskandúr! Nagyon rossz sorsú, nagyon kedves, nagyon hálás, és nem mellesleg gyönyörűséges. Várja jobb sorsát, szerető gazdiját!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)

- macskamentő -

mentholx Creative Commons License 2012.10.28 0 0 322

Álom-macska keresi Álom-gazdiját!

 

Szerető gazdit keres Blacky (Blackci), ez a képen látható mentett, sokatszenvedett, ivartalanított, oltott, chipes, kívül-belül parazitamentesített, gyönyörű és TÜNEMÉNYES idősebb (pontos kora nem ismert) kislány cica!

 

Blacky-t borzalmas körülmények közül mentettem: idős gazdája meghalt, így földönfutóvá vált, ám addigi életében is csak nélkülözött és szenvedett. Soha állatorvos nem látta, és a tésztán kívűl más ételt nem ismert… Csapzott volt, sovány, a fekete szőre barna a vitaminhiánytól, hasmenéses és macskanáthás – arról nem beszélve, hogy lelkileg mennyire össze volt törve. Blacky ma már egy kívűl-belül csodálatos macska. Gyönyörű, aktív, játékos, minden cicával és kutyával extrém barátságos, és valami elképesztően ember-centrikus. Kicsi gyerek mellé is ideális cica lenne, éppúgy, ahogyan idősebb ember mellett is remekül helyt állna. Nagycsaládosoknak, és magányosoknak egyaránt nagyszerű, hűséges és odaadó társa lenne. Blacky mindig dorombol, dagaszt, minden pillanatban kifejezi háláját a törődésért. Ő mindig, mindenhez alkalmazkodik, neki minden jó úgy, ahogy van, nagyon rendes, jó macska, soha nem okoz csalódást. Bent van tartva, szobatiszta. Benti cica szeretne lenni a későbbiekben is, egy olyan gazdinál, akinek végre ő lesz a szeme fénye, és aki végre méltó életet biztosít ennek a sokatszenvedett, jobb sorsra érdemes, rengeteg szeretetet adni tudó, és szeretetre vágyó, örökké hálás és hűséges Álom-macskának!

 

Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)

- macskamentő –

mentholx Creative Commons License 2012.10.28 0 0 321

Szerető gazdit keres Lilike, a képen látható utcáról mentett kb. 12 hetes, tüneményes kisleány!

Lilit az utcára kidobták, ahol napokig ázott-fázott-kallódott-nélkülözött...
Az első pillanattól kezdve egy tündér, azonnal dorombolni kezdett, ahogy hozzáértem, és lábacskáival azóta is megállás nélkül dagaszt, evez, ölelget... Hihetetlenül intelligens, hálás és ember-centrikus! Már attól a mennyekben érzi magát, hogy melegben lehet és puhán feküdhet...
Más cica mellé is nyugodtan befogadható. Bent van tartva, szobatiszta,
Parazitamentesítve, chipezve, oltva, ivartalanítva fogadható örökbe.
Ha valaki egy egész életen át hálás és hűséges, nagyon rendes, tüneményes cicát szeretne, őt fogadja örökbe.

Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő -

mentholx Creative Commons License 2012.09.23 0 0 320

Gazdikereső mentett, 10 hetes, nagyon helyes és gyönyörű kiskandúr!

 

Temetőben született, onnan a tesókáival együtt megmentett nagyon helyes kiskandúr. Még félénk, mert eddig az emberektől nem sok jót kapott... 2 tesója már dorombol, megbízik, nála is csak idő kérdése ez! Szerető, megértő, türelmes gazdit keres ez a kis kincs, akiből egészen biztosan egy nagyon hűséges cica lesz – ezek a hányatott sorsú cicák a legragaszkodóbbak! Oltva, parazitamentesítve van, szobatiszta. Szívesen költözne másik cica mellé. Várja szerető, méltó, megértő gazdiját ez a kis tündérke! (Kieg.: csak a farka és a fején a folt fekete)

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com Bp.

Macskamentő

mentholx Creative Commons License 2012.09.23 0 0 319

Gazdikereső mentett, 10 hetes, tüneményes, gyönyörű kiskandúr!

 

Temetőben született, onnan tesókáival együtt megmentett különleges színű és extrém dorombolós, ember-centrikus kiskandúr. Az emberektől eddig nem sok jót kapott, mégis nagyon bizalmas. Oltott, chipes, parazitamentesített. Bent van tartva, szobatiszta. Szívesen költözne másik cica mellé! Szerető gazdiját keresi ez a nagyon édes és nem mellesleg gyönyörű kis kincs!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com Bp.

Macskamentő

mentholx Creative Commons License 2012.09.23 0 0 318

Gazdikereső mentett, tündéri kicsi lány!

 

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, tüneményes, gyönyörűséges kb. 10 hetes kicsi lány!

Kórházudvarból mentettem, ahol a macskákra szenvedés és halál vár.
Eleinte nagyon félt - ami nem csoda, hiszen a kórházban üldözik, bántják a cicákat -, de legnagyobb meglepetésemre a befogása utáni napon már bújt hozzám és dorombolt! Nagyon hamar elhitte, hogy most már biztonságban van, itt szeretik őt… Nagyon ember-centrikus, intelligens, hálás, rengeteg szeretetet adni – és kapni tudó kisbaba!

Másik macska mellé is nyugodtan befogadható. Bent van tartva, szobatiszta.
Oltva, chipezve, kívül-belül parazitamentesítve, ivartalanítva fogadható örökbe.

Várja méltó gazdáját ez tüneményes kicsi lány!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com Bp.
macskamentő

mentholx Creative Commons License 2012.09.23 0 0 317

Ez a hirdetés hibás!

 

Előzmény: mentholx (316)
mentholx Creative Commons License 2012.09.23 0 0 316

Gazdikereső mentett, tündéri kicsi lány!

 

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, tüneményes, gyönyörűséges kb. 10 hetes kicsi lány!

Kórházudvarból mentettem, ahol a macskákra szenvedés és halál vár.
Eleinte nagyon félt - ami nem csoda, hiszen a kórházban üldözik, bántják a cicákat -, de legnagyobb meglepetésemre a befogása utáni napon már bújt hozzám és dorombolt! Nagyon hamar elhitte, hogy most már biztonságban van, itt szeretik őt… Nagyon ember-centrikus, intelligens, hálás, rengeteg szeretetet adni – és kapni tudó kisbaba!

Másik macska mellé is nyugodtan befogadható. Bent van tartva, szobatiszta.
Oltva, chipezve, kívül-belül parazitamentesítve, ivartalanítva fogadható örökbe.

Várja méltó gazdáját ez tüneményes kicsi lány!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com Bp.
macskamentő

mentholx Creative Commons License 2012.09.23 0 0 315

Gazdikereső mentett, fiatal, tüneményes (ex)kandúrka!

 

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, fiatal (max. 8 hónapos) tüneményes ivartalanított, oltott, parazitamentesített, chippel ellátott kandúrka.

Este, egy buszmegállóban találtam rá. Kidobhatták. Bújt az emberekhez, remélve, hogy valaki majd haza viszi. Senki nem tette. Természetesen jött velem.

Amint kivettem a boxból, a nyakamba bújt, közben extrém hangosan dorombolt és lábaival sebesen dagasztott, megállás nélkül. Igy fejezi ki minden pillanatban a szeretetét és háláját. A csillagokat is lehozná az égről az embernek! Pedig tőlük eddig nem sok jót kaphatott.

Problémamentes, csöndes, más cica, kutya, gyerek mellé is nyugodt szívvel befogadható. Bent van tartva, szobatiszta.

Várja méltó örökbefogadóját ez a tüneményes, rengeteg szeretetet adni és kapni tudó kis Kincs!

Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com Bp.
macskamentő

mentholx Creative Commons License 2012.09.23 0 0 314

Gazdikereső mentett, fiatal, gyönyörű (ex)kandúrka!

 

Zsömi, 1 éves, temetőből mentett nagyon szép és bár még félénk, nagyon kedves ivartalanított krém színű kandúrka. Várja szerető gazdiját!

Érd.: 06305177925, menholxx@gmail.com Bp.

macskamentő

nozomi99 Creative Commons License 2012.09.08 0 0 313

Gyönyörű kiscicák várják a szerető gazdijukat.

mentholx Creative Commons License 2012.09.05 0 0 312

Tündéri mentett pici lány várja szerető gazdiját!

Szerető gazdit keres a képen látható dél-pesti kórház udvarából mentett tündéri pici termetű fiatal különleges színű ivartalanított kislány cica!
Ezt a cicuskát kidobták, gondolván, itt majd jó sora lesz.
A valóság ezzel szemben az, hogy a dél-pesti kórház udvara egy pokol az oda kidobott macskák számára - űzik, bántják, írtják, sintérrel elvitetik őket. Évek óta mentjük innen a jobb sorsra érdemes macskákat.
Ennek a pici kislánynak - termetét tekintve akkorka, mint egy fél éves macska, és már nagyobb sem lesz - a többi kóbor cicával szemben meg kellett küzdenie mindenért, főleg minden falatért. Ezért lehet neki megbocsájtani azt, hogy a többieket nem szereti, csapkodja etetésnél, fúj rájuk. Olyan apró, és olyan kis törékeny, hogy hiába próbál határozott lenni és az edényhez férkőzni, külön kell etetni, mert a többiek még így is elnyomják. Emberrel viszont tündérbűbáj! Hangosan dorombol, bújik, hízeleg, soha nem csap oda, soha nem hamis. Minden pillanatban kimutatja, mennyire hálás a törődésért, a megmentésért.
Egyedüli cicának adnám örökbe, gyerekmentes családba, olyan helyre, ahol ő a gazdi szeme fénye, és ahol soha, semmiben nem kell nélkülöznie.
Bent van tartva, szobatiszta, ivartalanítva, chipezve, oltva, kívül-belül parazitamentesítve fogadható örökbe.
Szerető gazdát keres ez a jobb sorsra érdemes tündér kicsi lány!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő -

mentholx Creative Commons License 2012.09.05 0 0 311

 

 

Mentett Álom-kandúr várja gazdiját!

Szerető gazdit keres a képen látható dél-pesti kórház udvarából mentett fiatal csupaszív ivartalanított kandúrka!
Ezt a cicuskát kidobták, gondolván, itt majd jó sora lesz.
A valóság ezzel szemben az, hogy a dél-pesti kórház udvara egy pokol az oda kidobott macskák számára - űzik, bántják, írtják, sintérrel elvitetik őket. Évek óta mentjük innen a jobb sorsra érdemes macskákat.
Ő nem tolakodott a simiért. Csöndben üldögélt, sorsába beletörődve, mint aki már lemondott arról, hogy a mostaninál jobb élete is lehet. Ám amikor oda mentem hozzá, mindig jóleső dorombolással fogadta a törődést. Óvatosan mellém ült, és hosszan nézett rám, az arcomra, a szemembe, miközben elmondhatatlanul hálás volt azért a pár perc vele eltöltött időért. Nem lehetett ott hagyni. Itthon is Álom-macska.
Őt lehet hozni-vinni, ide tenni, oda tenni, gyömöszölni, babusgatni, szurkálni (a lábacskája sérült volt), ő mindenben partner, mindenhez alkalmazkodik, és mindig imád... Minden pillanatban kifejezi, mennyire hálás a törődésért, a megmentésért - ugyanis pontosan tudatában van annak.
Imád kézben lenni, dorombolva elolvad a karjaimban, közben az arcát hozzá dörgöli az arcomhoz, és mikor letenném, mancsával óvatosan megfogja a kezemet, hogy "még ne...". Ő mindenkit szeret, kutyával, cicával egyaránt jól kijön, de kicsi gyerek mellé is nyugodt szívvel örökbe merném adni. Túlzások nélkül egy ÁLOM-macska, aki már nagyon, nagyon megérdemelne egy saját gazdit, egy méltó életet...
Várja méltó, szerető álom-gazdiját ez a gyönyörű álom-kandúr!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő -

The Engineer-2 Creative Commons License 2012.08.23 0 0 310

Aki egy cicat kidob vagy elhagy az nem lehet jo ember.

 

Van negy macskank es van egy kosztosunk aki a hatso ajtonal(nagy hangal)koveteli a napi szardiniat. Mind a negy cicank kidobott volt.

 

Mult szombaton ertem vissza egy tiz napos kulfoldi(Irian Jaya) munkabol, amit a Soxie nevu macskam muvelt, meg soha nem tapasztaltam, majdnem levert a labamrol, nyavogott, dorombolt, nyalogatott a fejevel lokdosott, hogy simogassam, le fel masirozott rajtam mikor vegre agybakerultem. Olvasasrol szo sem lehetett mert a konyvet kiverte a kezembol. ilyen szeretet nyilvanitast meg sosem tapasztaltam macsekban.

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!