Most hirtelen nem tudom mi közöm az általad idekevert M1-hez, meg Kapu Tiborhoz ezért itt ugranék.
- Már csak azért is mert a magyar válogatott iránt érdeklődőknek szól a fórum.
Az én hozzászólásom lényegi tartalma az volt, hogy nem prognosztizálom, hogy a Farkas testvérekből nem lesz semmi az sem bizonygatom, hogy Kerkez kispados lesz, hogy a kapus poszt az tulajdonképpen nem is olyan igazi poszt, az 1:2 - vel pedig tulajdonképpen nem is nyertünk. Sőt... én abban bízom, azt remélem és azért szurkolok, hogy minél több legyen a magyar siker.
Ma ez sokaknak irritáló magyarkodás. Tudomásul vettem. Látom, tapasztalom, mindig lesznek akik a magyarokkal egy közösségben élnek, mégis érezhetően azt várják, hogy Szobonak ne menjen, megint máskor előre fikázzák pl. Pécsi Ármint, aki most 20 évesen alá mert írni egy Liverpoolhoz. Akiről elismerően nyilatkozik minden szakember, aki a világ egyik legerősebb csapatába kellett és akinek a teljesítménye egy kicsit különlegesebb mint az itt kommentelőké. (Beleértve pl. engem is.)
Nem folytatom, valahol szerintem érzed, hogy nagyon groteszk ez az egész. Temetőzni egy húszévest, aki ott van a Liverpool felnőtt csapatában? Nem is kell ezen vitatkozni, elég az ha felveszi a mezt. Ti addig kopácsolhattok tovább a billentyűzeten.
Az M4 akarva-akaratlanul összefoglalta, mi a probléma azzal, hogy 4 magyar, mikor posztolta ezt a képet.
Most, hogy ki lett adva, hogy kötelező örülni a 2. magyar űrhajósnak (mivel sok értelme nincs, akkor vegyük úgy, hogy az is egy sport, bár a sakkozó Rapportot bezzeg szidni kellett, mikor "románná" lett), az ilyen magyarkodások tényleg arra jók, hogy nyugtázzuk, magyar, akkor pipa, és más érv nem is kell.
Szoboszlainál ült, hogy Kozma óta a "második" magyar, és ha megnézzük a képet, tényleg nincs értelme csak azért örülni, mert oda került azóta más is. Pláne a kapusposzt olyan, hogy semmit nem jelent még nagycsapatok nagy kapusainál sem.
Kerkezt továbbra se értem. Ha a PL legjobb balhátvédje, akkor a válogatottban sose az ő oldalán kaptuk a gólokat? Vagy majd őt is szidhatjuk, mint Szoboszlait, hogy nem ugyanazt teljesíti itthon, mint Liverpoolban. Jó kis ősz lesz, ez a lényeg.
Hozzászólásod alapján Te egy jóérzésű, magyar szurkoló vagy, aki más sikerének is tud örülni és azt a magyar közösségünk sikereként is megéli. Vagyunk így egy páran.
Akinek pedig próbálsz érvelni az:
arra fogadna "a tippmikszen, hogy a magyar válogatott idén már nem fog mérkőzést nyerni"
"miénk Európa legszarabb utánpótlása"
Hegyi-Karabahot vernénk csak meg
Azerbajdzsán tulajdonképpen nem vertük meg, de ha esetleg mégis annak a sportértéke nulla :)
Rossi is egy nulla, mentálisan alatta tönkre ment a csapat, le kéne mondania
a Farkas testvérek nem fognak felnőtt szerződést kapni, Erik tulajdonképpen nem is liverpooli, Pécsi pedig 4. számú kapus lesz (gondolom örök életére:) - ez csak néhány magvas gondolat a teljesség igénye nélkül és csak az elmúlt pár hétből
Néha pedig hozzá keverve: hogy szörnyű a fekete pólós vonulás, szar a magyar gazdaság stb. Engedd el, nem fogod meggyőzni és nem fog rá hatni a "Hajrá magyarok!"
Amúgy meg Liverppol. Van a világon van több tízezer futballcsapat sok százezer labdarúgóval. Jelenleg ebből a világ 10 legjobb csapatának egyikében ott van négy magyar, mert úgy döntöttek, hogy ők kellenek nekik. Ezek a srácok a szakmájukban elértek valamit, valahol röhejes, ahogy néhány kommentelő beszél róluk és az is, hogy szent meggyőződésük, hogy ők jobban látják a tutit mint Rossi.
Szerintem Pécsi leendő karrierje szebben kecsegtethet, mint ennek a kapusé akit 28 évesen "eddig" jutott. Nem gondolnám, hogy ő hosszútávon riválisa lehetne Pécsinek, ha ő a kívánt ütemben fejlődik.
A Liverpool a hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Prestontól Freddie Woodmant. A 28 éves angol kapus megfordult a Newcastle Unitednél, az Aberdeennél, a Klimarnocknál, a Swansea-nél, de egy meccsen pályára lépett a Bournemouth színeiben is. Pályafutás során négyszer védett a Premier League-ben és 215-ször a Championshipben
Farkas Eriket a Liverpool Akadémián kiemelt tehetségként kezelik. Erik az angol korosztályos válogatott tagja.
16 évesen 9,8 km-ert fut (a 2x40 perc alatt!) 30km/h a sprintje, robbanékonysága ellenére hirtelen képes megállni, zsebkendőnyi területen fordul meg. Ez évben többek között a Totthenam, a Man. United és a M. City akarta szerződtetni.
A magam részéről szurkolok neki és remélem bejárja azt az utat, mint Szobo vagy Kerkez. Az már egy jó ómen, ha minél több a károgó.... :)
A bátyja bemutatkozott az angol élvonal tartalékbajnokságának számító Premier League 2-ban. Farkas Patrik a Blackburn Rovers 18 esztendős magyar utánpótlás-válogatott labdarúgója csereként lépett pályára a Derby County ellen.