Keresés

Részletes keresés

messteer Creative Commons License 2017.07.07 0 0 955

Aki szeretne lefogyni annak tudok segíteni táplálék kiegészítőben és étrend összeállításban. Akit érdekel írjon nyugodtan egy mail-t ;) 

 

mesterbarna.fitline@freemail.hu

Mershin Creative Commons License 2017.06.21 0 0 954
vyolka Creative Commons License 2017.05.04 0 0 952

Sziasztok! Én egy számomra új zöldséggel próbálkoztam, és teljesen oda vagyok tőle. Nemcsak finom, hanem sokféle módon készíthető el. A spárga nagyon finom. Én mindkét fajtából vettem már, a legjobb, amikor mindkettő a tányéron van :) 4 kg fogytam 4,5 hónap alatt. Tudom nem sok, de sanyargatás nélkül szerintem elég jó. A Tescoban most szuper áron kapható, itt megnézhetitek http://www.ujsagomat.hu/tesco/. Próbáljátok ki feta sajttal.

kokesz86 Creative Commons License 2017.04.29 0 0 950

Először étkezést kiváltó turmix porokkal kezdtem. Ez azt jelenti hogy ha azt iszod akkor nem kell enni. Például egyazon napon lehet reggeli és ebéd helyett azt inni, vacsorára már rendes ételt kell enni.

Az adiponix ilyen például.

Aztán használtam zsírégető gélt is, ezt bele kell masszírozni a has-comb-fenék tájékán a bőrbe és helyileg fokozza a zsírégetést de mozogni is kell mellé.

Használtam karnitint is, ez kiváló zsírégetést fokozó szer.

Sokan esküsznek a szűzteára meg a szűztea kapszulára, ez kínai termék de van akinek bevált, én nem próbáltam.

Szénhidrát dús táplálkozás helyett rászoktam a fehérjedús táplálkozásra, külön lehet fehérjeporokat venni de azokkal is vigyázni kell hogy mennyi fehérjét lehet bevinni naponta. Nem mintha hízlalna, de ha túladagolja valaki akkor tönkreteszi a vesét, a májat. Az alap fehérjeszükséglet annyi gramm, ahány kg a testsúly. Ez lehet több is ha sokat mozog, sportol valaki. Abban az esetben a szervezet a többlet fehérjéből építi fel az új izmokat :)

De ami a legfurcsább volt nekem az az ördögnyelv:

https://arcanumpatika.hu/id/05793_Ordognyelv-Forte-90x-Yes-Pharma--

ezt használtam, megduzzad a gyomorban és olyan mintha telezabálta volna magát az ember!

Ezt úgy mondják hogy "teltségérzet alakul ki". Hát kialakult az biztos de mivel nálam nem a túlzott étvággyal volt baj hanem a kevés mozgással ezért nálam nem ez vált be a leginkább .Ezt inkább annak ajánlanám aki sokat eszik meg nassol. Aki keveset mozog annak meg azt hogy mozogjon többet de sajnos nem mindenkinek van rá lehetősége! És ezen nem tudom hogy hogy lehetne segíteni!

 

 

Dimarkó Creative Commons License 2017.04.01 0 0 949

Sziasztok! 

Én is elmesélem történetemet, hátha valakinek tudok segíteni.

2011-ben megszületett szívbeteg kislányom, szerencsére megfelelő kezeléssel rendben van. Én viszont stressz evő lettem. Amikor problémák merültek fel a kislányom körül, kirámoltam a hűtőt, mindent megettem, ami benne volt. Mikor már rendbe lett a picikém, akkor nyugodtam meg én is 106 kg-mal. Elkezdtem futni, életmódváltás egyebek, de a lerakódott méreganyagok egyszerűen nem engedték, hogy fogyjak, így a küszködésem a fogyással nem vezetett sehova. Egyik ismerősöm ajánlott egy fogyókúrás terméket, amit kicsit félve de mit is veszthetek alapon kipróbáltam, és beindult a fogyás! Nem is kicsit! 9 nap alatt lement 8 kg, utána megint megcsináltam egy kúrát, amit addig lehet folytatni, míg a végleges súlyt el nem érjük! Minden meg van adva, hogy miből mennyit kell enni, mozgás program minden napra. Lányok, ezzel biztosra vehető a fogyás, ha be van tartva az ami le van írva! Email címemen folytathatjuk a beszélgetést aki tényleg meg szeretne szabadulni a kilóitól és a betegségeitől. chronosz@freemail.hu

lxt Creative Commons License 2017.03.22 0 0 948

Valódi fogyókúra

Elképzelem annak a kb. 200 millió neuronnak, a második agyunkban folyó párbeszédet, amikor (folytonosan) nem hagyjuk kiürülni az emésztőrendszerünket.

- Figyelj! Nekem már tök elegem van ebből az idiótából. Hát mit gondol ez? Gondol… én kérek elnézést. Ha mi nem lennénk, egy korty forrásvízzel se tudna mit kezdeni, nemhogy egy szelet vajas kenyérrel. Ülne a gyomrában, mint egy darab kő, amit reflexszerűen összerágott a barma, persze nem eléggé, oszt csak nyöszörögne, figyelne ki a fejéből. Ennek lövése sincs arról, mi célt szolgál és miért, mennyi táplálékra van szüksége az ostoba szellemét hordozó testének. Szerinted mire gondolhat, amikor rág – mármint folyton? Mi mit kezdjünk a teljesen felesleges, pótcselekvés szintjén bevitt kalóriákkal? Na jó, elraktározom (ez a parancs), zsírszövet hegyeket építek nekije; nézegesse magát a tükörben. Majd talán elmegy az agyalágyult, rákölti a feleslegesen bevitt kalória árának többszörösét a fogyókúra-szakértőkre, kézbe vett súlyokat emelget szabadidejében, drága pénzért; ahelyett, hogy nem zabálna egész nap olajat, vagy legyőzne 10 méter magasságkülönbséget izomból. Figyelj! Én feladom. Pukkanjon szét minden sejtje a bevitt mérgektől, meg egészségőrző gyógyszereitől, a vitaminjaitól és az energiákat felszabadító piruláitól... hát érted… szóval legyünk túl ezen a szenvedésen mielőbb, elegem van az egészből… pedig lehetett volna még jó pár évünk.

[fidelio] musicmi Creative Commons License 2017.03.21 0 0 947

Kedves Fogynivágyók!

 

Tudom milyen problémát jelent lefogyni, főleg, ha van valami orvosi indíték is a háttérben. Ezért kezdtem el egy blog segítségével összegyűjteni a saját tapasztalatainkat. Egyre többen olvassák és like-olják. Szeretnék minél több embertársamnak segíteni, minél több féle módszert bemutatva. Olvassátok SELF azaz Segítsünk Egymásnak Lefogyni.  https://www.facebook.com/sgitsunkegymasnaklefogyni/ 

 

Előzmény: sk 1 (946)
sk 1 Creative Commons License 2017.02.24 0 0 946

Sziasztok!

 

Próbálok én is lefaragni a súlyomból, nem rég volt csípőprotézis műtétem, és jobb lenne ha kisebb súlyt cipelne a testem. Sokféle fogyókúrát kipróbáltam, de igazi eredményt még egyik fogyókúrával sem sikerült elérnem. Én most azt találtam ki, hogy drasztikusan csökkentem a szénhidrát bevitelt. Ha érdekel hogy hogyan sikerül ez a kísérlet olvassátok a blogomat és ha gondoljátok tartsatok velem! atemaazutcanhever.blog.hu oldalon.

Az is jó lenne, ha tudnátok ötleteket adni, vagy ha a tapasztalatokat megosztanátok.

 

Üdvözlettel: SK

dieta23 Creative Commons License 2017.01.29 0 0 945

Az étrend összeállításánál nem a mennyiség csökkentésére, hanem az összetétel megváltoztatására kell nagy hangsúlyt helyezni. Kevesebb zsírt és szénhidrátot. Az éhségérzet csökkentésében, zsírszövetek felszabadításában és a gyors anyagcsere folyamatokban segítenek a zsírégető komplex formulák.

 

http://proteinguru.hu/76507-zsiregetok

Simeoneme Creative Commons License 2017.01.18 0 0 944

Szia. Nem rég kezdtem bele én is. 2 hònapja eldöntöttem, hogy életmòdot valtok. Azòta nehezen, de sikerült beiktatnom a rendszeres edzést és az egészségesebb étkezést. Szeretnék összehozni egy közösséget, akár fòrumon vagy facebook csoporton keresztül. Kommunikáciòt folytatni, motiválni, erőt, tippeket adni egymásnak. Ha részese lennél vagy csak jò lenne valakivel megosztanod, aki hasonlò cipőben jár, várom üzenetedet itt vagy simeoneme@hotmail.com-on. :)
Jelenleg 100,3 kg vagyok. 106ròl indultam. 24éves, Budapesti, dolgozò nő vagyok.

Mershin Creative Commons License 2016.11.07 0 0 943
[fidelio] musicmi Creative Commons License 2016.09.28 0 0 939

Sziasztok!

 

Ha személyre szabott fogyókúra érdekel itt nyomjatok egy like-ot.

És itt névtelenül hozzászólhattok, szakember fog válaszolni.

 

Üdv: M

 

http://magyar-katonai-dieta.blogspot.hu/

 

https://www.facebook.com/sgitsunkegymasnaklefogyni/

[fidelio] musicmi Creative Commons License 2016.09.28 0 0 938

Sziasztok!

 

Ha személyre szabott fogyókúra érdekel itt nyomjatok egy like-ot.

És itt névtelenül hozzászólhattok, szakember fog válaszolni.

 

Üdv: M

Alexis888 Creative Commons License 2016.09.03 0 0 937

Sziasztok

Fogyni a semmit teves nèlkül? Ilyen nincs. Vilag eletembe fogyokuraztam es annak idejen naiv letemre minden fele csida port tablettat kiprobaltam. Poroktol tablettaktol persze mozgas nelkül semmire sem megy az ember söt ha valamit le is ad es tovabbi egeszsegtelen eletmodot folytat akkor meg szepen a duplajat is visszanyeri. 😐Sajnos...Nos kicsit en is a lustabb reszhez tartozok aki ugye varja a csodat hatha megerkezik...Hosszas keresgeles utan ratalaltam valamire ami nagyon megvaltoztatta az eletemet sokkal fittebb lettem elet kedvel telibb,nem voltam többe faradekony es a kilok csak ugy mentek le 10.napon mar a -5nel jartam. Ha valakit erdekel hogy ezt hogy ertem el irjon egy emailt nagyon szivesen beszamolok mindenröl

anna.k8585@hotmail.com

regiblog Creative Commons License 2016.07.24 0 0 935

Sziasztok! :)

Mostanában mindenkinek hatalmas fejtörést okoz, hogy mégis, mit és hogyan egyen, illetve az sem utolsó szempont, hogy ne kelljen a nadrágot is ráfizetni,mikor rájön, hogy a fogyókúra már nem megoldás. A barátnőm edzőként dolgozik és fivel fő hivatásának tekinti, hogy az emberek táplálkozását az egészséges irányba formálja megcsinált egy 30 NAPOS MINTAÉTRENDET, ami teljesen ingyenes!

 

A linket lent találod! :)

 

http://ildifitness.hu/ebook_30-napos-mintaetrend-feliratkozas?adCampaign=valodifogyiindex

 

És hozzá megtaláljátok a 30 NASI LAPOS HASI receptfüzetet, amelyben egészséges nasikat találtok! :)

 

http://ildifitness.hu/ebook_nasi-gyujtemeny-feliratkozas?adCampaign=valodifogyiindex

nina8474 Creative Commons License 2016.07.14 -1 0 934

Sziasztok!

Én 1 hónap alatt 7 kg-t fogytam, amit azóta is tartok. Nem éheztem és energikusabb vagyok mint valaha. Orvosok által bevizsgált program, nincs mellékhatás. Hacsak a súlyok leadása nem tekinthető annak. Mellette nem volt időm tornázni, mégis zsírból fogytam. Ha valakit érdekel írjon és segítek: nina8474@gmail.com

 

Törölt nick Creative Commons License 2016.07.03 0 1 933

Hát úgy látom,hogy ezt a fórumot is letaglózta a pénz! Sok tabletta ,tea, stb. Vedd meg nem kell semmit tenned és fogyni fogsz,csak fizess! 

Mershin Creative Commons License 2016.06.23 -1 0 932

Fogyókúrás tabletta zöld kávé http://greencoffeeplus.hu

H_G Creative Commons License 2016.06.08 0 0 931

Szerezd be Atkins könyvét, olvasd el és tartsd be, használni fog. Elég száraz a stílusa, de rövid és gyakorlatias. Minden más, ami újabb és szintén ajánlható, vagy sokkal vastagabb (Chris Kresser), vagy ráadásul eléggé tudományos is (Paul Jaminet), ha egyik sem, akkor néhány megalapozatlan kaja-mítosszal terhelt (Arthur Agatston). Persze ha érdekelnek, nyugodtan keress rá ezekre a szerzőkre is. Bármelyikük programjától le lehet fogyni, ha lelkiismeretesen betartod.

 

https://www.antikvarium.hu/konyv/robert-c-atkins-dr-atkins-forradalmian-uj-etrendje-130314

 

 

 

 

Előzmény: Anikó Kaszab (930)
Anikó Kaszab Creative Commons License 2016.06.07 0 0 930
sziasztok.uj vagyok meg itt de szeretnek tanacsot kerni mert szeretnek kb tiz kilotol megszabadulni.ehez tudni kell hogy anyuka vagyok es mivel sajnos nagyon beteg lanyom van a testmozgas kimarad a mindennapjaimbol.valaki tudna esetleg segiteni tanacsot adni?
FittMan Creative Commons License 2016.05.22 0 0 929

Szívesen tanácsadnék olyan emberknek , akik nincsenek megelégedve magukkal, kipróbáltak már szinte mindent. Szabadulj meg a súlyos kilóktól. Ha elég elszántságot érzel magadban, akkor írj egy rövid bemutatkozást az alábbi email címre: dietastanacsok@gmail.com A siker garantált :) 

fittdieta Creative Commons License 2016.04.01 0 0 926

Kedves Mindenki!

 

Ha te is fogyókúrázol, vagy inkább úgy érzed szeretnél életmódot váltani, lemondások nélkül finomakat enni, mégis egészségesen táplálkozni, akkor látogass el a blogomra! fittdieta.blog.hu vagy a facebook oldalamra, a facebook.com/fittdieta 

Az oldalon rengeteg gyors, könnyen elkészíthető ebéd, vacsora ötleteket találsz. De ha egy kis büntetlen édességre vágysz, vagy nagyobb vendégséget vársz, és szeretnél nekik diétás süteménnyel kedveskedni, itt erre is találsz ötleteket.  Az oldal folyamatosan bővül, nem csak receptekkel, hanem tippeket, trükköket, olvasnivalókat is osztok meg, hogy egészségtudatosan, önsanyargatás nélkül, egyre több ember tapasztalja meg, mi az az egészséges életmódot!

Ha bármilyen kérdésed van, facebook-on mindenkinek szívesen válaszolok!

Lisa358 Creative Commons License 2016.02.29 0 0 924

Fogyókúrás tabletta - http://track.thermacuts.hu/product/ThermaCuts/?uid=2484&sid=751&pid=115&bid=advandec Megkaptam a rendelésem, mely időben érkezett, és a pirulák is tökéletesen hatnak.

cenus Creative Commons License 2015.12.05 0 0 922

Szerintem a méz és a gyümölcs nem igazán fér bele a fogyókúrába.

 

Javaslom olvasd el. Kicsit testépítős szemszögből közelíti meg a kérdést de sok minden tiszta lesz.

 

http://hu.scribd.com/doc/226992065/Amit-a-Zsiregetesrol-Tudnod-Kell-pdf-1#scribd

Előzmény: ? mark (921)
? mark Creative Commons License 2015.11.24 0 0 921

Helló!

 

Arra lennék kíváncsi, hogy a fogyókúra miatti takaréklángon működő szervezet a befejezése után mennyi idő alatt áll át normál energiafelhasználásra? Azzal tisztában vagyok, hogy fogyókúránál minimálisra állítja a szervezet az energiafelhasználást, így, ha ugyanannyit eszek mint korábban, jobban hizlalni fog, de ha növelem az állandó kalóriabevitelt, egy idő után csak érzékelnie kellene, hogy most már normális mennyiségben jön az étel.

Fogyókúrám jórészt abból állt, hogy hétköznapokon kb másfél liter kefírt ettem 4 részre elosztva sok rosttal (korpák belekeverve), meg gyümölcsöket, és csak hétvégén (valamint amikor nem bírtam megállni :)) ettem "táplálóbb" ételt. (na meg persze multivitaminok, ásványi anyagok) Ezen kívül kondigépen meg ellipszis tréneren (legnehezebb fokozaton) napi min 1x, de általában 2x 7 perc edzés, és napi 2x 10 perc flabelos.
Leadtam a kívánt súly nagyját, olyan jó 5 kg-t szerettem volna még, amikor csökkentettem a fogyókúra mértékét, egyrészt olvastam egy tippet, hogy fogyókúránál reggelire banán, müzli, joghurt, méz, igazi keserű kakaó és lenmag mixet kell enni, egyik kefírt erre cseréltem, és a vacsorát felvágottas szendvicsre vagy egy adag főtt ételre, napközben megy még a kefír. Ez már 1 hónapja volt, de még azóta is hízom heti majd 1 kilót, vagyis villámgyorsan visszaszedem a leadottat.

Mikor lehet ennek vége, hogy a szervezetem elfogadja, hogy már csak kis mértékű a kalóriamegvonás, mivel elméletben még a mostani étrendem mellett is fogynom kellene? Van tapasztalatotok erről?

Edyth_1 Creative Commons License 2015.09.08 0 0 920

<a href="http://www.protein4u.hu/zsiregetok">Ultra loss Biotech</a>

Edyth_1 Creative Commons License 2015.09.08 0 0 919

A fogyáshoz, kell a mozgás és természetesen az étrend változtatás.

Az energia felhasználás, (hogy mennyit mozgunk egy nap nagyon durván megfogalmazva) több kell, hogy legyen mint amennyit a táplálkozással beviszünk a szervezetünkbe.

Ha valaki éhes, azzal a trükkel lehet próbálkozni, hogy rost tartalmú táplálékot viszünk be, és mivel a rost megszívja magát vízzel, teltség érzetünk lesz az egyéb jótékony hatása mellett.

Mik még a jótékony hatások? pl. a rost csökkenti a vér koleszterin szintjét is, stb...

Miért írom?

Én a BioTech USA ULTRA LOSS -t eszem (mozgás mellett természetesen) és az esti étkezéseket ki váltottam ezzel a fehérje, rost shake-kel és hatékonyan fogyok.

Nektek is ajánlom próbára

 

 

metabo Creative Commons License 2015.07.25 0 0 918

Tyúktojás elhagyása mindenben és kiváltása fürjtojással. Mellesleg a szívinfarktus, agyérzés, erek meszesedése is a múlt lesz és még közel 130 betegséget sikeresen kezel. Mozogni mellette kell és lehet is de a sok hülyeség elhanyagolható. Használjuk azt ami ezer éve itt van nem ?

 

Fürjészkert

 

Fürjház

 

Antal Imre

 

Hogy kiegyenlített legyen a reklám. 

alt_ Creative Commons License 2015.06.29 0 0 917

Sziasztok !

Talán a fogyás (vagy ideális súly élérése érdekében), nekem is és feleségemnek is sikerült előre lépnünk, persze nálunk max 5kg súlyfeleslegről beszélünk.
Ezt úgy értem hogy a testtömeg index normál értékének pont a közepétől pár kg-mal feljebb voltunk, eddig !

Az egyik legfontosabb hogy pár hónapja teljesen kiiktattuk az étrendünkből a cukrot. Átálltunk xilit-re. Nagyon nagy hatást gyakorolt ránk egy-két paleo-s
cikk, és főleg Schobert Norbert akivel személyesen beszéltünk, és irdatlan módon szidta a cukrot. Persze én nem hiszek egyből senkinek, és utánanéztem, 1000 cikk
szól arról hogy a cukor méreg !!!

Ezenkívül egész jól kiiktattuk a fehér kenyeret, tényleg kevés fogy, vesszük helyette a Norbi Update kenyeret.

Ami még fontos volt nálam hogy beiktattam a futóedzéseim közé a súlyzós edzéseket, tehát így majdnem minden napra jut 1 óra edzés. Vagy súlyzózás otthon,
vagy kb 8km futás (5:00 - 5:30/km tempóban). Feleségem meg a futás mellett elkezdte a Réka féle tornát is. 1 héten van 1 nap pihenőnk edzés nélkül.
Most úgy évi 1500 km futás jön össze. (Megjegyzés: a 2008-as évben futottam 3300 km-t, akkor viszont már az ideális súly alsó határát súroltam)

De ami a lényeg hogy találjunk ki magunknak jó programokat. Mint ahogy más kitalálja hogy elmegy fagyizni, mi elmegyünk szarvashamburgerezni.
Dömösnél van egy jó kis büfé, a neve Vadfaló, a mi kedvenc helyünk. Hogy egészséges is legyen a dolog kocsival elmegyünk Szentendrére(Dömörkapuhoz), ott leparkolunk,
és 14 km-t kell futni a hegyeken át a Vadfalóig. Ott veszünk egy hambit, majd futás vissza a kocsihoz a jó kis emelkedőkön terepen, újabb 14 km.
Így az egészből lesz egy jó kis 4 órás program a jó levegőn. 28 km terepfutásba azért belefér egy hambi nem ? :)

Amúgy Norbiék szerint 60%-ban az étkezés, 40% a mozgás a meghatározó. Egyiket sem lehet elhagyni, ráadásul a mozgásnak intenzívnek kell lennie.

Ami viszont nekem bevált és fordítva csinálom mint mások, én reggel eszem keveset, pontosabban csak nyers zöldséget eszem az ebédig ami 11 órakor van.
Szinte mindig otthon készült kaját eszünk, ha nem akkor pl. idegen helyen jöhet egy 30 dkg-s sült hekk, zöldségkörettel, és káposztával, szerintem egészséges kaja.
Mi pl. igen sok halat fogyasztunk, szerintem a magyar átlag több mint 10-szeresét, mivel országunkban alig esznek halat.

Jó fogyást kívánok nektek.

szabgabi Creative Commons License 2015.06.13 0 0 916

Sziasztok. Ha szeretnétek éhezés nélkül, egészségesen fogyni, csatlakozzatok a csoportomhoz.

 

https://www.facebook.com/groups/1455641808067684/

 

https://www.facebook.com/groups/1441355256172384/?fref=ts

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!