Keresés

Részletes keresés

ujhegyigabor Creative Commons License 2000.06.16 0 0 45
És az a kevés alkalom hogy sikerült? Mit csinált veled és hogy ingerelt? Ez volt az első orgazmusod, vagy előtte már kielégítetted magadat?

Gábor

Előzmény: Sziszke (44)
Sziszke Creative Commons License 2000.06.15 0 0 44
Sziasztok!
Új vagyok a Fórumon, nemrég kezdtem el olvasgatni a hozzászólásaitokat.

ujhegyigabor: a problémám hasonló. 10 hónapja vagyunk együtt a barátommal és eddig csak nagyon kevésszer sikerült kielégítenie, pedig ő is próbálkozik. (Hozzá kell tennem, ritkán találkozunk, mert nagy a távolság, de akkor szinte fel se kelünk)
Engem is érdekelnek a javaslataitok, valószínű, sokat segítetek (mármint ha lesz kivel kipróbálni őket...)

Üdv. Sziszke

Előzmény: ujhegyigabor (40)
Cirbissa Creative Commons License 2000.06.14 0 0 43
de mennyire jo is ez :))))))))))))))))))
Előzmény: Dest (41)


ujhegyigabor Creative Commons License 2000.06.14 0 0 42
dest: nagyon jó vicc...
Előzmény: Dest (41)
Dest Creative Commons License 2000.06.10 0 0 41
...a csaj azír nem megy el... mert veled akar maradni.
ijjj, ma nagggyon pojénos kedvemben vagyok
ujhegyigabor Creative Commons License 2000.05.24 0 0 40
Még mindig nem sikerült elérnie a csúcsot, de többen segítenek ötletekkel, és majd biztos sikerül egyszer. Türelmes vagyok.

Gábor

Zak Mc Kracken Creative Commons License 2000.05.04 0 0 38
Hello Gábor!

Az én kedvesem végzett önkielégtést, de mikor rákérdeztem, hogyan, azt mondta, hogy szeretné, ah én magamtól jönnék rá, hogy hogyan elégítsem őt ki, és így utólag: ez így volt jó. Különben sose ismerném meg igazán, vagy csak sokkal lassabban.

Szerintem a legegzszerűbb nektek talán úgy lenne, hogy SPONTÁN elkezditek somogatni egymást, úgy 15 perc után lekerülhet nagyjából az összes ruha, de csak szépen lassan mindent, és add meg a módját, pl. húzd le a fogaddal. Sőt. ne is. eddigre csak a felsőteste legyen szabad, és csókolgasd, néha harapdáld a nyakát, és a nyelveddel ingereld a mellbimbóját... Utána lassan lekerül a többi ruha is (kb. 30perc eddig összvissz, de ahogy nektek jöbb, szerintem semmiképp se legyen kevesebb. Még mielőtt leveszed (azértse vedd le még, bírd ki... :))), néhányszor nyúlj be a bugyijába, és tarts kis "előzetest" :) Feltételezem tudod, hol a csiklója. Ne ingereld túl erősen az ujjaddal, az sem árt, ha nincs körmöd a középső ujjadon, én pl. a középső ujjaimról 3-4 naponta levágom teljesen a körmömet, hidd el, megéri, alig tűnik fel. U.i. ha túl erősen ingerled a csiklót ÉS/VAGY megfelelő előjáték nélkül, akkor nagyon hamar gond lehet belőle. Van akinek fáj, nálunk pl. röhögőgörcs lép fel szegénykémnél, pedig élvezi, csak nem bírja, ha hozzányúlok, annyira csikis.

No. Végre eljutunk addig, hogy ott fekszik melletted meztelenül. Kb. ugye 30-40 percnél járunk. Remélhetőleg Te még nem mentél el, jobb is, ha még rajtad van a nadrág+alsógatya, úgy biztosabb... Ezekután feküdj mellé, és óvatosan simogasd a csiklóját a kezeddel... figyeld a reakcióit. Ha nyitva van a szeme, az baj. Közben a másik kezeddel kalandozz, amerre jólesik.

Ezekután felkelsz mellőle, a szeméből már sugároznia kell, hogy mennyire kíván, és menj le a lábai közé... Igen, szépen a nyelveddel. A legeslegegyszerűbb a lányt a nyelveddel kielégíteni, mert puha, nem ingerli olyan erőteljesen, és nagyon érzékeny kis mozdulatokra is képes. Feltehetőleg ha nem gyakorlotad eleget, akkor zavarni fog a szőre. Kérd meg, hogy tegye szét jobban a lábát, ha még így is zavarm, akkor a két kcsi kezeddel óvatosan húzd szét a punciját, és fogd le a szőröket a két szélén.
Tapasztalataim szerint később meg sem érzed, hogy ott van a szőre, csak aztán győzd kipiszkálni a fogaid közül... :)))

Hogy ezt hogy csináld, arra nem tudok sok mindent mondani. Nálunk pl. az jön be a legjobban, hogy közvetlenül a csikló alatti részen, szünet nélkül, folyamatosan nyalogatom, lehetőleg állandó "frekvencián" :) Persze a nyelved hegye kalandozhat, pl. néha rá a csiklóra, azt nagyon fogja élvezni.

Ha eddig mindent jól csináltál, akkor innen körülbelül 10 perc elég neki, csak vigyázz, az orgazmus előtt ívben megfeszül a teste, figyelj, nehogy összeszorítsa a combjait, mert az bizony fájhat... :)

Ha nehéznek tűnik, akkor bátorításként mondanám, hogy nekünk (nulla tapasztalatról indulva) 4 hónap volt, mire először kielégítettem, ez kb. 40-50 alkalom volt, ha jól számolom...

Persze ez csak egy terv, ésmint olyan, biztos nem jön össze belőle minden, de ne keseredjetek el, előbb-utóbb sikerül. Az igazi szeretkezésre meg bőven ráértek akkor szerintem, mikor az már rutin, hogy kielégíted. Meg persze tudnod kell addigra gyorsabban is, ha megdöntöd a 8 percemet, akkor gratulálok. :)

Remélem segítettem, sok sikert!
ja, és beszéljetek meg utána mindent, mi volt neki jó, mi nem.

Zak

Előzmény: ujhegyigabor (36)
Zak Mc Kracken Creative Commons License 2000.05.04 0 0 37
Kedves kiran!

A Rulez szabvényban meghatározott maximálisan kiszabható értéke 1350. Ennél többet monopolhelyzetek elkerülése végett nem osztunk ki. :)

Köszi az őszinte elemzést. :))
Itt az indexen is lehet ám elméleti guru az emberből... :))) Amúgy a barátnőmmel 8 hónapja vagyok együtt, és már szerencsére vagyok annyira tapasztalt, hogy mindig elmegy a kedvesem. :)
Arra a témára még nem tértem rá, hogy mitől élvez így, mitől úgy, először ugyanis kéne egy olyat produkálni, hogy tényleges aktus közben...
Na de tudósaink már dolgoznak a megoldáson, bár sajnos a dolog eléggé idő és helyigényes, abból meg szűken vagyunk a költségvetés szűkössége miatt :))

Zak

Előzmény: Törölt nick (10)
ujhegyigabor Creative Commons License 2000.05.02 0 0 36

HEEELP!!!


Tenyleg, es mi van akkor, ha a no magat sem tudja, es nem is probalta eddig kielegiteni?
20 eves, es valoszinu neveles miatt tiltottak szamara a sajatnemu oromszerzest. Az elozo baratja nem tudta kielegiteni.
En mondtam neki, hogy segitsen nekem hogy magat hogy szokta kielegiteni, erre kiderult, hogy magat meg soha nem elegitette ki.

Most mit csinaljak?
O is vagyik ra, hogy legyen orgazmusa.

A masik, hogyha a csiklojat, puncijat vagy a mellet izgatom, akkor egy ido utan abbamarad az elvezet.
Szoval ha grafikonkent abrazolnam, akkor kicsit emelkedik az elvezet szintje, majd ugy marad, es lemegy. Nem emelkedik igazan fel egy szint fole soha.
Pedig egy ora szeretkezes utan is azert elveztem el, mert lattam hogy o nem elvezi igazan. Ennek mar elegnek kell lenni mennyisegileg szerintem, es nem ezert van. Legutobbi kapcsolataban 5 percig tartott az aktus...

Helyszin OK, nem zavar minket senki, lelkileg is egymasra vagyunk hangolodva, szeretjuk egymast.

Amikor izgatom, akkor azt mondja hogy jo neki, de nem jon orgazmus.

Mit csinaljunk???

Mellitta Creative Commons License 2000.05.02 0 0 35
Én valahol olvastam, hogy az idősebb nők hüvelye érzékenyebb, ők könnyen elmennek csak a hüvely izgatásával, míg a fiatalabb nők inkább a csiklójukra érzékenyebb. Én még idősebb nem voltam, de tény, hogy én is úgy jutok az igazi élvezethez, ha a csiklómat izgatják közbe, vagyerősen hozzá tudom nyomni a partnerem bármely részéhez. Szeretném én is azt érezni, milyen csak "úgy" élvezni.
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.02 0 0 34

tojo, csatlakozom írásodhoz,
igus, kiran - köszönöm. Itt is és máshol is sokat tanultam tőletek.
Előzmény: tojo (32)
Purusa Creative Commons License 2000.05.01 0 0 33
onoff
fáncsi kedves,

mint képi segédeszközt, a Vágót. :) [Hmmm... 'az a tergo immisszív szituációt szimuláló manuálerotív stimulus amplifikálására alkalmas, az imaginárius, pszeudoperszonális jelenlét interiorizációját & vizualizációját lehetővé tévő fototechnikai szubsztituens' :))))]

kiran,

kösz a figyelmeztetést :) - én Viagrát csakis a Nő ajkai közül vagyok hajlandó lenyelni... ;)
offoff

tojo Creative Commons License 2000.05.01 0 0 32
Kedves Miki,
Jó ez a topic. Kiran és Igus hihetetlen levélváltást produkáltak itten. Oyan szép volt, szellemes és izgalmas, hogy párját ritkítja. És közben meg talán Te is olvastál használhatót. Mégegyszer: légy - legyetek - türelmes(ek).
Tojo
Előzmény: Varga_Miklos (30)
avantage Creative Commons License 2000.04.30 0 0 31
Hat irigyellek a problemaddal. Nalam mar 20perc ki-be nagy idonek szamit. Viszont altalaban ez eleg is.
Előzmény: Varga_Miklos (-)
Varga_Miklos Creative Commons License 2000.04.30 0 0 30
Koszi, Tojo, vegigolvastam az altalad emlitett temakat, azt hiszem ott mar valoban ki van vesezve ez a kerdes

Miki

kivancsi_fancsi Creative Commons License 2000.04.28 0 0 28
kiran kedves:
Nyílt itt nemrég egy olyan topic, amelyben (ha jól emléxem) andika azt ígérte, hogy pontos eligazítást fog adni arról, hogy milyen testi praméterek alapján lehet eldönteni egy csajról, hogy melyik pontjának megérintésétől élvez el.. :-D
Ez valóban konkrét és gyors segítség lett volna, csak elhalt az egész... No, de ez biztos nem volt véletlen :-DDD

Előzmény: Törölt nick (27)
kivancsi_fancsi Creative Commons License 2000.04.28 0 0 26
:-)
off
Vágó István képe gondolkodóba ejtett... (jaj a popsikám, a könyököm, a fejem búbja... :-D) Összetekerve?
on
Előzmény: Purusa (25)
Purusa Creative Commons License 2000.04.28 0 0 25
onoff
Kedves fáncsi,

akkor nekem másik kiadás van meg [:P :)].
A tiédben is vannak ilyen mondatok, hogy

[46.o.] "...én egyaránt szeretem ülve, állva, fekve - de azt szeretem a legjobban, ha a férjem áthívja a szomszédban lakó kedves, szöszi főiskolás lányt - abban a csipkes fehérneműjében -, és..."

[123.o.] "...használtam már gyertyát, vibrátort, répát - sőt egy ízben Vágó István fotóját..."

[233.o.] "...folyó legújabb kutatások szerint igazából a női orgazmust is a férfiak élik at."

[453.o.] "...nekem mindegy, csak Neki jó legyen!"

Hm? :)))))
offoff

Előzmény: kivancsi_fancsi (23)
kivancsi_fancsi Creative Commons License 2000.04.28 0 0 24
Nesztek, idézet :-D

(Ez Helen Kaplan: The New Sex Therapy c. könyvéből van)

"... Manapság sok szakértő úgy tartja, hogy minden női orgazmus fiziológiailag azonos. A clitoris izgatása váltja ki, és a vaginális összehúzódások fejezik ki. Ennek megfelelően, függetlenül attól, hogyan végzik a clitoris dörzsölését, aza nyelvvel, a nő vagy partnere ujjával, vibrátorral vagy coitusszal, a női orgazmust valószínűleg csaknem mindig a clitorális izgatás váltja ki. Azonban mindig a circumvaginális izom működése fejezi ki.
Úgy tetszik, ez a kettősség - egyrészt a vaginában és körülötte lokalizált orgazmikus görcsök és az orgazmusérzet egyidejű érzékelése az egész vaginális és mély medemcetájon, másrészt az izgatás elsőrendű területének lokalizálása a csiklónál - segített fenntartani a legendát, hogy a nő két, határozottan különböző típusú orgazmusra képes, és ez váltotta ki a női orgazmus körül folyó hihetetlenül ostoba vitát. Az orgazmus végül is reflex, s mint ilyennek, van egy érzékelési és egy motorikus alkotórésze. Általában nem vitatják azt a tényt, hogy e reflex motorikus kifejezése "vaginális"...
Az egész vita kizárólag az érzékelési részének színhelye körül zajlik. Vajon az orgazmust normálisan a vaginának a pénisszel való izgatása váltja li? Vagy a clitorison alkalmazott tapintási súrlódás hozza létre? A fentebb említett klinikai tanúbizonyságvilágosan a csiklóra mutat. (:-)
Más szóvala a csiklóizgatás váltja ki a női orgazmust, amely mélyebben a testben, a hüvely és más szerkezetek körül megy végbe, mint ahogy a peniscsúcs izgatása váltja ki a hím orgazmusát, amely a hím alsótestében megy végbe."

No, remélem, kellőképpen tudálékos voltam :-D

A Hite riport ezek után persze kitér az "érzelmi orgazmusra", ami azt jelenti, hgoy néha, erős érzelmi kötődés esetén a fenti Lmélet 1 kalap szamócával lehet egyenértékű :-DD

KF

Ja, igen. Ez sem igazán segítség Varga_Miklósnak...

kivancsi_fancsi Creative Commons License 2000.04.28 0 0 23
Purusa kedves :-)
A könyv címlapja tényleg fehér, a nagybetűs felirat sötétkék és így szól: "Hite riport", alatta kisebb, piros bötűkkel az áll, hogy "A nők szexuális életéről".
Néhol kicsit feminista ízű, ez tény, de kimondottan érdekes és Lgondolkpdtató könyv :-)

KF

Előzmény: Purusa (22)
Purusa Creative Commons License 2000.04.28 0 0 22
Kedves kiran,

pontosan, ahogy mondod (és ahogy igus mondja, stb.).

Sajna nem tudom, hogy a neten hol található meg kivonatolva az anyag. Shere Hite az író(szerkesztő)nő neve; a könyvesboltokban kapható magyar fordítás fehér borítóján vörös a címfelirat: Hite-jelentés.

Előzmény: Törölt nick (11)
Abrand Creative Commons License 2000.04.28 0 0 21
Hahó!
Kiran:"Én sem értem őt, pedig odafigyelek."
Ez aranyos volt. Mind így vagyunk, férfiak, mondjunk bármit is...

Igus szerinted meg a látvány nem ingerlő, aztán meg elmeséled Kirannak, nem mindegy hová hengergeti a heréit?
Pedig ott Látvány, és Fantázia is játszik...
Még jó,hogy meg változtattad a véleményed...
Ilyen átszokatást én sem tudok, viszont átszokást igen. Velem és a párommal ez történik.
Jajj most rohanok, mindjárt fojtatom!
Szasztok,
Ábránd

Előzmény: igus (20)
igus Creative Commons License 2000.04.28 0 0 20
Kedves Kiran !
Rossz a megközelítés! A golyónyomorgatást úgy kell végezni, hogy valami kis puncihoz nyomorgassad. Nem arról van szó, hogy csak lapítgatjuk, hanem hogy hova lapítgatjuk. Talán csak nem mindegy? Ha mindegy volna, a farmerod nyomogatását is izgatónak találnád, holott az csak kényelmetlen - mondjuk. Persze nem akarlak lebeszélni, hogy még foglalkozz vele, nyomogassad csak, de mégiscsak úgy lenne jobb, ahogy az előbb mondtam. Hm?

A topiknyitó fő kérdésére visszakanyarodva: Lehet, hogy flegma vagyok, jól van, akár vállalhatom is, de az a helyzet, hogy nem számít (nekem) hogy miképpen kapom a gyönyört, csak jussak hozzá! Amikor már a környékén jár az ember, akkor amúgy sem lehet konkrétan behatárolni, hogy melyik négyzetcentiméterről indult a robbanás. Az egész gerincem, a tarkóm bizsereg tőle, nem számít hogy honnét startolt. Azt elismerem, hogy a fiúknak nagyon is számítana, mert több munkát kell fektetniük az egyik módozatba, mint a másikba. Nem ismerem az "átszoktatás" módját, majd figyelek, hátha ismeri valaki.

Majd a jövő héten benézek még ide, de mostmár mennem kell. Szevasztok ...

Előzmény: Törölt nick (19)
igus Creative Commons License 2000.04.28 0 0 18
Kedves Kiran !
Jól értetted elsőre. Na akkor egy kicsit részletesebben, habár azt hiszem egy kissé már pornográf a magyarázat: Úgy értettem, hogy miközben a nő mindkét kezét szabaddá tette, a lábai között hátranyúl, és a tenyerébe fogja a mögötte térdeplő fiújának a harangnyelvként himbálódzó herezacskóját, és azt enyhe szorító mozdulattal hozzá-hozzá nyomintja a saját szirmaihoz. Miután maga a dákó nincs útban, mert barlangászni ment, a zacsi jól megfogható. Ha akkora a ráható nyomás, hogy ugyan elveszíti gömbszerű, vagy hengeres formáját egy kis lapulás által, az még nem nevezhető széjjelpasszírozásnak, viszont ő maga is résztvesz a felső kapufélfa ingerlésében, éppen ott, ahol az ingerlés igen kellemes.
Ha a kezeire szüksége van, hogy megtámaszkodjék a hölgyemény csipején, ha a farkincája bevetésen van, bizony a golyói még részt vehetnek a mókában.
Szóval így értettem. El tudod képzelni elég jól?
Előzmény: Törölt nick (17)
igus Creative Commons License 2000.04.28 0 0 16
Kedves Hatika!
Igen, a látvánnyal való ingerlést is a nemi ingerlések közé sorolom. Igazad van, pontosítani kell.
Előzmény: hatika (14)
igus Creative Commons License 2000.04.28 0 0 15
Kedves Kiran !
Mi az az - óvatosan? Az ember vagy megfogja, vagy nem fogja meg. De ha megszorítja is, az azért nem azt jelenti, hogy széjjelpréseli.
Próbáld ki!
Előzmény: Törölt nick (13)
hatika Creative Commons License 2000.04.28 0 0 14
>Ebben az esetben a pasinak nincs semmi különös ingerlése, hacsak a látványt nem
>soroljuk oda.

Igus!

Látszik, hogy NŐböl vagy. Mi az, hogy a látványt nem sorolod oda? :)

Előzmény: igus (12)
igus Creative Commons License 2000.04.28 0 0 12
Kiegészítve az 5.) pontot: ha már a hátsó behatolásnál járunk, esetleg kézzel a nő hasa alatt kerülve az ujjakkal is rásegíthető az örömszerzés.
Sőt az is kellemes körülmény, ha a hölgy maga a vállait a lepedőre letéve, mindkét kezével az inkriminált területre kalandozik, akár azzal a szándékkal, hogy megragadja a harangnyelvet egy kis szorongatás kedvéért, akár azzal a szándékkal, hogy a saját örömére megragadja a csiklóját, és ne is eressze el.
Érdekes helyzet az is, ha ebben a pozitúrában a szeméremajkait összefogja, kissé megfeszíti, ezzel is jelentősen szűkítve a csúszkaterület átmérőjét.
Már nem az 5.) ponthoz: de felhívom az urak figyelmét a kiskapu környéki játékra, amikor még nincs is igazi behatolás, csakis az ajkak szirmai között táncoltatja valaki a bránerét, a felső végponton meg-megtaszítva a kis várakozót.
Aztán az szintén egy különlegesség, amikor a nő a combjai közé szorítja a férfi egyik combját (igen), és ahhoz a combhoz dörzsölgeti amije van. Ebben az esetben a pasinak nincs semmi különös ingerlése, hacsak a látványt nem soroljuk oda.
Előzmény: Törölt nick (11)
Purusa Creative Commons License 2000.04.28 0 0 9
A szokásos 20 év késéssel nemrég megjelent nálunk is a Hite-jelentés. Benne többek között ez a téma is jól kivesézve.
Címszavakban: a női orgazmus fiziológiásan minden esetben a csikló ingerlésén alapszik.
Ami történhet közvetett, vagy közvetlen módokon.
A két "típust" máshogy élik meg a nők (már azok, akik mindkettőt ismerhetik).
Érdemes elolvasni.
Előzmény: Varga_Miklos (3)
Zak Mc Kracken Creative Commons License 2000.04.27 0 0 8
kiran, ezért átutalok 1350db rulezt. Tőled mindig lehet tanulni valami fontosat. :) Mindig mikor kezd körvonalazódni előttem egy-egy újdonság az egymást felfedező útjainkon barátnőnkkel, Te fogod magad, és leírod az egészet részeletesen, aztán a barátnőm meg csak néz, hogy mekkorákat fejlődöm... :))
Zak
Előzmény: Törölt nick (6)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!