Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2014.07.14 0 0 333

Üdv mindenkinek!

 

Frissen végzett biológus vagyok. Ha valakinek van valami ötlete, vagy tudomása cégekről akik alkalmaznak biológust, megosztaná velem? 

 

Kellemes nyarat!

átvágott2014 Creative Commons License 2014.06.17 0 0 332

VIGYÁZAT!!!SZÉLHÁMOS,CSALÓ!!! Urbin Mihály Magyarország, Téglási lakos németországi munkára keres hosszúideje munkavállalókat 1000-2000 eurós fizetésért gipszkarton szerelő és burkoló szakmában. Ígérete szerint 4 hét kinti munkavállalás mellett 1 hét itthon töltött szabadság jár.

Különböző németországi cégektől munkát vállal, GBR-t csinál más nevére, minden munkavállalótól elveszi a bankkártyát, és különböző indokokkal magánál tartja. A GBR-re felveszi az elvégzett munkára a pénzeket, azonban a munkavállalóknak változatos indokokkal nem akar fizetni. Végül minden munkavállaló ott hagyja, azonban sajnos mindig talál maga mellé újra „megvezethető” munkavállalókat!

Nagyon vigyázzatok vele, tudomásom szerint több évet ült börtönben autólopásért, majd anyagi problémái miatt számtalan embertől kért kölcsön, amelyet esze ágában sem volt visszaszolgáltatni.

Elképzelhető, hogy más névvel is próbálkozik, ismertető jele, jól beszél németül, a külseje megnyerő, sajnos ez elegendő hogy egy igazi szélhámos és csaló létére még a mai napig is megvezessen magyar dolgozni akaró embereket!

Levelemet rengeteg visszajelzésre alapozom, tudomásom szerint egy személyben irányít mindent vagy ……… Róberttel tevékenykedik együtt régóta Stadthagen, Hannover, Bad Nendorf környékén.

naszika11 Creative Commons License 2014.05.13 0 0 331

Sziasztok!

 

Lenne egy álláshirdetésem 1 főnek egy Graz-i állásra, karosszérialakatos munkakörbe. Leírom a hirdetést, a lenti e-mail-en, és telefonszámon lehet jelentkezni!Nagyon fontos, hogy CSAK németül jól beszélő, és tapasztalattal rendelkezö munkatársat keresnek!

 

 

JOB! Suchen ehest 1 Kfz-Spengler mit Praxis in Graz

 

Wir suchen ab 19.05.2014 1 Spengler mit Praxis. Anforderungen: gute Deutschkenntnisse, Führerschein B, Praxis, Genauigkeit Geboten wird eine Vollzeitbeschäftigung. Arbeitszeit: Montag bis Freitag von 08:00 bis 17:00 Uhr Der Arbeitsort ist mit öffentlichen Verkehrsmitteln sehr gut erreichbar. Arbeitsort: Graz Bewerbung: Bitte richten Sie ihre aussagekräftigen schriftlichen Bewerbungsunterlagen (Bewerbungsschreiben, Lebenslauf mit Foto, Angabe der Telefonnummer) am bester per E-Mail an: wien19@autoputzmeister.at oder Telefon : +4366488478750 - Peter

Richard3333 Creative Commons License 2014.04.20 0 0 330
Csak nemrég értesültünk róla, hogy a Hunguest Hotels lánc két szállodájába is új igazgatókat kerestek, mivel nyugdíjaznak várghatóan az idei évben két ügyvezetőt. Előre láthatólag a zalakarosi és a tapolcai szállodák az érintettek. Hülvely István vezérigazgató mindezt semm megcáfolni, sem elismerni nem kívánta, azonban azt belső forrásból biztosan tudjuk, hogy az elmúlt hónapokban belső pályáztatások voltak ez ügyben. Információink szerint az egyik ügyvezetői hely elkelt, egy hévizi hölgy személyében.
naszika11 Creative Commons License 2014.04.17 0 0 329

Sziasztok!Lenne egy álláshirdetésem 3 főnek egy Salzburgi állásra. Leírom a hirdetést, a lenti e-mail-en, és telefonszámon lehet jelentkezni!Nagyon fontos, hogy CSAK németül jól beszélő kollégákat keresnek!


JOB! Suchen ehest 3 Autoaufbereiter/innen

 

Wir suchen ab 01.06.2014 3 Autoaufbereiter/innen. Anforderungen: * gute Deutschkenntnisse * Führerschein B * Genauigkeit   Geboten wird eine Vollzeitbeschäftigung. Arbeitszeit: Montag bis Freitag von 08:00 bis 17:00 Uhr Der Arbeitsort ist mit öffentlichen Verkehrsmitteln sehr gut erreichbar.  Arbeitsort: Salzburg   Bewerbung: Bitte richten Sie ihre aussagekräftigen schriftlichen Bewerbungsunterlagen (Bewerbungsschreiben, Lebenslauf mit Foto, Angabe der Telefonnummer) am bester per E-Mail an: wien19@autoputzmeister.at oder Telefon : +4366488478750 - Peter

peterirrrr Creative Commons License 2014.02.17 0 0 328

Igazából én is gyakran elgondolkoztam azon, hogy érdemes-e folytatni itt, vagy mondjuk meg lehetne-e máshol is próbálni. Aztán egyszer dumáltam egy régi gimis társammal, aki meggyőzött arról, hogy menjek ki hozzá Dublinba. Aztán végül igaza lett.

 

De miért is érdemes éppen Írországba menni? Talán már sokan hallottatok róla, hogy ez a kis zöldellő szigetország az utóbbi évtizedben komoly IT szereplővé vált az EU-ban, de valószínűleg keveseknek van konkrét fogalma arról, hogy mit is jelent ez valójában. A történet igen egyszerű, még a 90-es évek közepén vált igen népszerű célponttá az akkor még javában dübörgő Kelta tigris gazdasága a külföldi befektetők szemében. Az ezredfordulót követően a különféle angolszász szoftver és hardver cégek is rájöttek arra, hogy ez az USA és Anglia között elterülő szigetke ideális hely lehetne a letelepedésre. Nos, persze a infó szektort érintő adókedvezmények is segítettek ebben. A lényeg, hogy manapság már a kicsiktől a nagyokig szinte mindenféle IT cég megtalálható Írországban. Twitter, Facebook, Microsoft vagy éppenséggel a Google mind nagy irodával rendelkezik errefelé, sőt gyakran az európai központ is itt található. Ha meg ez nem elég meggyőző, akkor érdemes megnézni, hogy hány start-up vállalkozás indul hetente csak Dublin környékén.

 

Ezek után talán nem meglepő, hogy jelenleg az ország vonzza a külföldi humántőkét. Az ír felsőoktatás megpróbált reagálni a hirtelen megugrott keresletre, de nem tud elég emberfőt kitermelni időben, meg amúgy sincsenek elegen az írek. Tehát maradnak a nemzetközi fejvadászcégek és a jobb megélhetést remélő bevándorlók, méghozzá a diplomás fajtából. És ha már bevándorlók, akkor itt vagyunk mi is, magyarok, méghozzá igencsak nagy számban. Saját tapasztalatból kiindulva, egy idő után nem lepődsz meg azon, hogy a kávét egy debreceni lány adja ki, vagy hogy a HR osztályon dolgozik egy évfolyamtársad volt barátnője. Kicsi a világ, Dublin még annál is, és a magyarokat szívesen látják igazából minden feladatra, nem hogy a poroszos oktatáson edződött programozóinkat. Nyelvileg ugyan nem tartozunk a legkeresettebb személyek közé, de ha a kiváló angolja mellett netalántán tud az ember még egy európai nyelvet, mondjuk németet, franciát vagy valamilyen skandináv országét, és mondjuk stabil lábakon áll java, C++ vagy C# terén, akkor valószínűleg két kézzel fognak kapkodni utána.

 

Persze nem egyszerű megtalálni a legjobb helyet, sok a közvetítő – vagy magát annak valló – iroda vagy frissen alakult cégecske. Sokan szeretnék meglovagolni ezt a trendet, és nehéz kiválasztani a megbízható embereket. Nekem szerencsém volt, hiszen már volt kint ismerősöm, aki segített itt-ott, elintézett pár interjút, de hamar azt vettem észre, hogy a profi közvetítősökön keresztül érkezők két lépés előnnyel indulnak. Szóval ha nincs ismerős vagy családtag, az se katasztrófa, sőt. Az egyik ilyen cég, akiket ajánlani tudok az a Make IT in Ireland. Elég profik, csak el kell küldeni az adataidat, és ha minden klappol, akkor viszonylag hamar elkezdenek bombázni ajánlatokkal.

 

Szóval a lényeg, hogy ha már eleged van az itthoni adok-kapokból, vagy meguntad ezt a pár cég által uralt szűk piacot, akkor vár a nagyvilág, és azon belül is Írország. Akár csak néhány évre, akár hosszabb távra, de érdemes elgondolkozni ezen a lehetőségen. Legrosszabb esetben is lesz pár év tapasztalatod külföldi munkavégzéssel, és az már itthon is sokat nyom a latban.

 

Ez az én történetem, hátha valakire hatással leszek :)

valoskülföldimunkák Creative Commons License 2014.01.21 0 0 326

Sziasztok!

Mivel sokatokkal egyetértésben mi is úgy gondoljuk, hogy valakinek végre megálljt kell parancsolni azoknak, akik jóhiszemű embereket szándékoznak átverni, mindenféle valótlan munkalehetőséget kínálva, vagy a törvényi szabályozást figyelmen kívül hagyva megpróbálnak közvetítési díjat kérni a felkínált munkalehetőségekért, létrehoztunk egy facebook oldalt , ahol várjuk mindenki véleményét, egy-egy közvetítőről, vagy munkalehetőségről. Célként azt tűztük ki, hogy a tisztességes, valós munkákat közvetítőket gyűjtsük össze, azok nevét  akik pedig tisztességtelenül járnak el egy mindenki által elérhető adatbázisba jelentessük meg. Csatlakozzatok, legyen ez egy országos összefogás kezdete.

https://www.facebook.com/pages/Val%C3%B3s-k%C3%BClf%C3%B6ldi-munk%C3%A1k/350334368438874

hardstyle86 Creative Commons License 2014.01.21 0 0 325

sziasztok : erről a cégről tud valaki valamit valós lehet szerintetek?

 

http://www.euro-allas.hu/

11miki Creative Commons License 2014.01.21 0 0 324

üdv kérlek segitsetek nyelvtudásnélkül szeretnék dolgozni külföldön ha valaki valósmunlához tudna jutattni anak elsőhárom fizetésemből valamenyi százalékkal megkösszöném dolgoztam német húsüzemben körkésesként de bármijen segéd vagy betanitot munka érdekelne 

Kakaós Lekvár Creative Commons License 2014.01.10 0 0 323

Hello

 

Resort  erdekel 

retail staff melo

 

valaki help?

fellenoord Creative Commons License 2014.01.09 0 0 322

Ha vendéglátóznál, mennél hajóra, nekem van egy tippem. Bevált tippem és most kezdődik majd a szezon.

Nekem bejött, ennyit biztosan tudok, korrektek voltak, mikor kint voltam is írtak, kerestek, ha gondom volt, segítettek mindenben.

Egy próbát minimum megér.

 

http://nav-services.com/

Yz Szound Creative Commons License 2014.01.06 0 0 321

SOS! Mindenképpen dolgozni szeretnék külföldön!

Női gyári munka érdekel (csomagolás)!

Valaki tudna további információt?

babuvilág Creative Commons License 2013.12.27 0 0 320

Svédországba szeretnék dolgozni tud e valaki segiteni. Elöre is köszönöm.

babuvilág Creative Commons License 2013.12.26 0 0 319

Kiadnám lakásom Stockholmhoz 30 km re nagyon jo közlekedéssel 2 szoba plusz nappali,fürdöszoba,konyha,gadrob,spajzs,erkéj,két vagy egy szeméjnek 7000 kr.

Yz Szound Creative Commons License 2013.12.25 0 0 318

Hiába szimpatikus az oldaluk, de az embereket 500 eurókkal húzzák be!

bakibabi Creative Commons License 2013.12.25 0 0 317

Mesélj.

 

Nekem szimpatikus, korrekt az oldaluk:

 

http://www.rohrundstahl.com/bemutatkozas.php

 

bb

Előzmény: Yz Szound (316)
Yz Szound Creative Commons License 2013.12.24 0 0 316

Senkinek sem ajánlom a Rohr- und Stahl céget!

Ez csak kihasználja az embereket és jól le is húzza őket!

 

adamgorvath1 Creative Commons License 2013.11.25 0 0 315

Szia!

 

Én már utaltam ezzel és nekem nagyon bevált. Biztonságos és szerintem ez a legolcsóbb:

 

http://hunuk.com/a-legjobb-otlet-ha-magyarorszagra-kuldenel-penzt/

Előzmény: jankabodnar (313)
miszterember Creative Commons License 2013.11.20 0 0 314

Adok egy számlaszámot ha gondolod!!!!

 

Mert,kp-ba kapod?

Előzmény: jankabodnar (313)
jankabodnar Creative Commons License 2013.11.20 0 0 313

sziasztok! hogy tudok penzt kuldeni haza?

tündérliliom Creative Commons License 2013.10.31 0 0 308

Sziasztok!

Információt szeretnék kérni a Flex-Temp Hungary Kft.-ről, úgy, mint ahogy a hozzászólásokban két érdeklődő, akik nem tudom, hogy kaptak-e választ a kérdésükre. Ha valaki tud erről a cégről valamit,  kérem, hogy írja meg, mert nagyon sok átverésről olvastam már. köszi

gaboro_ Creative Commons License 2013.10.06 0 0 307

Szia Andris,

 

érdeklődnék, hogy összejött -e már az állás, kijutottál -e. Én is jelentkeztem, most várom a választ Németországból, csak kíváncsi vagyok, hogy neked mennyi idő múlva jeleztek vissza, illetve hogy minden rendben van -e.

 

Üdv

Előzmény: tandris01 (304)
gabrielnet Creative Commons License 2013.09.27 0 0 306

London és Hollandiai munka között vacilálok, mint szakács.  Szerintetek melyik országban érdemesebb munkát vállalni? Ahogy néztem a bérekben a két ország között nincsenek nagy eltérések.  Bár annyira nem ismerem a külföldi szakács fizetéseket csak amit a neten tudok beszerezni, de mindenki mást mond:) A minimálbér között pedig nagy különbség nincs legállabis az alábbi táblázatot ahogy elnéztem az európai minilbérekről http://vallalkozasinditasa.info/a-minimalber-osszege-europa-egyes-orszagaiban-tablazat/

 

Természetesen nem csak a bér az elsődleges (de azért elég nagy prioritással bír), hanem maga az életkörülmények is fontosak lennének. Esetleg ha valaki dolgozott vlamelyik országban az megoszthatná  a tapasztalatát. Szívesen venném bármelyik országról írt tapasztalatott főleg szakácsok szemszögéből.

 

Éles Zsolt Creative Commons License 2013.09.17 0 0 305

Sziasztok ! Zsolt vagyok cncesztergályos a szakmám . Most megmunkáló központon dolgozom !

A véleményeteket kérném  Ausztriába tervezem a munka vállalást ott hol lenne érdemes munkát vállalni ?

tandris01 Creative Commons License 2013.09.16 0 0 304

Sziasztok!

 

Németországba mennék ki dolgozni a Hungarojobon keresztül a DHL-hez csomagszállítónak. Azok tapasztalata érdekelne, akik voltak már kapcsolatban a Hungarojobbal, valamint dolgoztak rajtuk keresztül DHL-nél. Mennyire megbízhatóak, betartják-e az ígéreteiket? 

 

Szerintetek az normális, hogy a szerződést azért nem küldi el a közvetítő előre, mert az DHL tulajdona? Így csak ott helyben ismerhetem meg a szerződés tartalmát. 

 

Köszönöm a válaszokat.

 

András

Tanay Creative Commons License 2013.09.10 0 0 303

Kedves Vali888!

 

Köszönöm a kritikát. Remélem, hogy a közvetített munkával kapcsolatban jobbak a tapasztalatai.

Megköszönném, ha megírná, hogy milyen területen történt ez az egész (építőipar/fémipar/ápolás/idősgondozás/vendéglátás), hogy tudjam hol a hiba és tudjuk javítani szolgáltatásunk minőségét.

 

Üdvözlettel,

 

Tanay Marcell

Előzmény: Vali888 (301)
Vali888 Creative Commons License 2013.09.08 0 0 302

"Ez a hozzászólás jó példa arra, hogy mindig fenntartással kell kezelni a fórumokon megjelenő történeteket. Ugyanis gyakran pont azok állítanak valamit a leginkább magabiztosan (persze nem csak a külföldi munkavállalás témájában), akik a leghülyébbek. MagNetiC85 például azért lett kidobva az irodánkból, mert tényleg nem normális, mi viszont nem vagyunk pszichiátria."

 

Kedves Tanay úr!

 

Szerintem egy profi cégvezető még akkor sem hülyéz le ügyfelet, ha az tényleg az, hanem diplomatikusan fogalmaz ...

 

Üdvözlöm.

Vali

Előzmény: Tanay (298)
Vali888 Creative Commons License 2013.09.08 0 0 301

Kedves Tanay Marcell!

 

Ügyfelük voltam, Németországba közvetítetettek ki. Lehet, hogy az "Euwork Kft jogi és anyagi szempontból is teljesen rendben működik", de egyéb szempontból nem. Érdemes lenne ügyfeleikkel kitöltetni egy elégedettségi kérdőívet.

 

A szolgáltatásuk nem minőségi. Akárhányszor mentem oda egyeztetett időpontra mindig megvárakoztattak 15-30 percet. Eközben a kislányok fel-le vonultak az iroda és a konyha között, fontosságuk teljes tudatában, rihegve-röhögve, mindenüket kirakva, de olyan is volt, hogy láthatóan megfeledkezett rólam az ügyintéző.

 

Csak és kizárólag olyan információval láttak el, amelyet magam is könnyen beszerezhettem az interneten. A munkával kapcsolatos konkrét kérdéseimre már egyáltalán nem tudott az ügyintéző hölgy válaszolni. Az addig mosolygós hölgy ingerült lett, amikor belekérdeztem egy-két dologba.

 

Fontoskodnak a kislányok, de szerintem fogalmuk sincs, hogy pontosan mire közvetítenek. Mantráznak valami előre betanult szöveget, legalábbis így tűnik. A kinti közvetítővel én beszéltem meg a részleteket. Ezután az Önök irodájából felhívott a kislány és engem faggatott arról, hogy mit beszéltünk és miben egyeztünk meg. Képtelen volt követni, hogy hol áll az ügy, egész más munkaköri leírást küldött át, mint amire jelentkeztem. Katasztrófális. Empátia készség nulla.

 

Fogalmazzunk úgy, hogy az Önök hozzáadott értéke az én szempontomból zéró volt. Nagyon megbántam, hogy Önöket választottam.

 

Ja, és a kiutazásom előtti napon ! - amikor ugye az ember már nem szívesen táncol vissza - adták csak oda a szerződést aláírásra. Belekérdezéseimre megint csak ingerült válasz az ügyintéző részéről.

 

Egy vigasztal csak, hogy ezért a minőségen aluli szolgáltatásért legalább nem kellett fizetnem.

 

Szóval én minden olyan munkavállalót lebeszélnék arról, hogy Önökhöz - vagy bármely más irodához - menjen, aki bírja az adott ország nyelvét társalgási szinten.

 

Üdvözlöm.

Előzmény: Tanay (298)
Csilla1990 Creative Commons License 2013.09.08 0 0 300

Üdv Mindenkinek!

Az eddigi sok pozitív visszajelzés miatt létrehoztunk egy facebook-os oldalt, mely továbbra is külföldi és hazai állások gyűjtésével foglalkozik! Ha még mindig tetszik, szívesen fogadjuk a lájkokat! Sziasztok!

 

Itt az oldalunk:

https://www.facebook.com/pages/Külföldi-állások-gyűjteménye/508023395945339

tengereczki pál Creative Commons License 2013.08.29 0 0 299

AWD Trockenbau gmbh expressen hirdet szárazépítő munkát svájcba!

Ez megint A Costin Lóránd Mihály Lehúzása!

Most Szarka Gábornak hívják....úgy látszik!

A Páyer Tibor álnév már lejárt lemez!

A googliba beütve a nevét kimerítő felvilágosítást lehet kapni a munkásságáról!

Egy szarember oláh,magyarokra van szakosodva,mert másokat nem mer átbaszni!

Egy rókaképű majdnem svájci,a társa,meg egy magyar!

A világot leígéri,hogy menj ki,utána átver,lelép a pénzzel!

GIPSZKARTONOSOK,OSSZÁTOK AZ INFORMÁCIÓT!!!!!!!!!!!!!!

Nehogy áldozatul essetek neki!

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!