Keresés

Részletes keresés

kicsoda Creative Commons License 1999.07.23 0 0 1
Hát, én nem örülnék neki, ha az enyém végig szőrös lenne.
Egyébként nem hiszem, hogy a barátnődnek ne lenne összehasonlítási alapja. Biztosan látott már legalább képen mást.
oo Creative Commons License 1999.07.22 0 0 0
Nekem 0
Ziege Creative Commons License 1999.07.22 0 0 topiknyitó
Sok szó esett már az erotopicokon a szőrzetről. Én most egy speciális témát vetnék fel – a tőlem már megszokott perverzitással, exhibicionizmussal, stb. –, amelyet már más helyeken is feszegettem.

Tények 1: A lábam közt nagyon szőrös vagyok. (Emiatt egy ideig ott is borotválkoztam, már egy jóideje nem, úgyhogy növöget vissza.) Mégpedig olyannyira, hogy a herezacsim is dúsan belepett hosszú szőrrel.
S most jön a ráadás: a péniszem bőrén is szőr van! Igaz, ritkásabb és rövidebb, de jócskán szembetűnő. Egészen a fitymám végéig.

Tények 2: Volt időszak, amikor szégyelltem. S úgy vettem észre (úgy tudom), hogy ez elég ritka jelenség a fiúknál. Többen voltak, akik alaposan elhűltek rajta.

Kérdések:
Kinek mi a tapasztalata ez ügyben?
Mennyire lehet gyakori ez a fajta szőrösség?
Szerintetek izgató ez az adottságom, vagy inkáb undorító?

Várom a válaszokat.

MEGJEGYZÉS: HA LEHET NE INTÉZZÉTEK EL ANNYIVAL A KÉRDÉST, HOGY AZ A LÉNYEG, A PARTNEREMNEK TETSZIK-E VAGY SEM. (PLÁNE, HOGY A JELENLEGINEK ÉN VAGYOK AZ ELSŐ, TEHÁT NINCS ÖSSZEHASONLÍTÁSI ALAPJA. DE AZÉRT ŐT NE HÍVJÁTOK IDE:-))
ÉS NE GYERTEK AZZAL SEM, HOGY EZ ÍZLÉSBELI DOLOG, AZ ÍZLÉSEK MEG KÜLÖNBÖZNEK, MINT A POFONOK. PERSZE, HOGY ÍZLÉSBELI DOLOG. AZ ÍZLÉSETEKRE VAGYOK KÍVÁNCSI:-)

Ennyi.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!