Keresés

Részletes keresés

igus Creative Commons License 2000.05.03 0 0 316
Nem úgy gondoltad inkább, hogyha egy hímen nőillatot érez egy másik nő, akkor mondjuk irigységet érez?
Előzmény: Endorfin (315)
Endorfin Creative Commons License 2000.05.03 0 0 315
Tojo,
természetesen a franciázás UTÁN
nem szabad fogat mosni,
:)
Állitólag pl. a kivulálló hölgyeket (kolleganok) felpezsditi, ha egy himen noillatot ereznek...
:)

Endorfin

Előzmény: tojo (314)
tojo Creative Commons License 2000.05.03 0 0 314
Rendben, Kirannal - mint altalaban - egyetertek, de Endorfintol rosszul esett. Pedig vele is altalaban egyetertek. Biztos, hogy ezt erdemeltem?
Tojo
Előzmény: Törölt nick (313)


Endorfin Creative Commons License 2000.05.03 0 0 312
Tojo,
Pláne, ha kivételesen kihagyod a reggeli fogmosást....:)

Szerintem már annyira alaposan sikerult kielemezni ezt a témakort, hogy legfeljebb

A tegnap esti franciázásom az ágyban....

mottóval lehet még hozzátenni valmit...:)

Endorfin

Előzmény: tojo (311)
tojo Creative Commons License 2000.05.03 0 0 311
Biztos, hogy a halalra melto ez a topic? En peldaul ma reggel is csinaltam, es tudom, hogy az egesz napom jo lesz tole. Finom volt, varatlan, szeretettel teli, es nagyon erotikus.
Tojo
Org Creative Commons License 2000.04.11 0 0 310
Én mostan itt új vagyok. csak véletlenül jutottam el ide. Csak néhány észrevétel:
Volt olyan, aki azt kifogásolta, hogy a férje nem akarja, hogy orálisan kielégítse. Nos, az a helyzet, hogy sok férfi küzd az állandó bizonyítási kényszerrel. Neki ki KELL elégíteni valakit. Ha viszont elmegy, akkor egy darabig nem tud, vagy nem kívánja a szeretkezést. Ez a passzív állapot zavarja, meg az, hogy nem tud elképzelni egy aktust, ahol csak neki jó. A másik probléma a többgyerekeseknél van, ahol a szeretkezésre későn kerül sor, és örülnek, ha nem rögtön az aktust követően alszanak el, hanem még méhány kedves szót ki tudnak préselni magukból. Ilyenkor az egyik fél gyakran - és ez általában a nő - nem elégül ki. Ez is zavarhatja az illető urat.
Más. A nemi szerv szájba vételétől való idegenkedés a "pisis" jelző társítása stb. undorodás során fel sem merül, hogy megcsókolom a száját, amivel időnként hányni szokott, ami ugye egy más kategória. Nyilván a férfi is lenyeli a nő hüvelyváladékát, de ez nem annyi és nem olyan feltűnő, mint a sperma.
Nekem eddig minden partnerem magától értetődőnek tartotta a franciázást. Rávezetni valakit, aki neveltetése stb. miatt nem akarja elég nehéz, bár nem reménytelen.
karma_man Creative Commons License 2000.04.08 0 0 309
Bocs,de végigolvasva ezt az egészet, pár dolgot hadd tegyek hozzá.Nekem a feleségemmel 15 évbe ):
került,míg eljutottam ahhoz hogy idegenkedés nélkül vegye a szájába a szerszámomat.Odáig, hogy
a szájába élvezzek,még nem jutottunk, bár én nagyon szerettem volna régebben.Most már nem tartom annyira fontosnak,pedig talán már megtehetném.De nem akarom elsietnilegyen ez az ő kezdeményezése.A táplálkozás és az ízek összefüggése biztos,hogy igaz,azóta változott meg (pozitívan)a hozzáállása,mióta nem fogasztok húst és alkoholt és leszoktam a cigiről.A múltkor azt mondta,hogy "egészen jó íze van".Ez korábban elképzelhetetlen lett volna.A női test illatain én nem érzem így a táplálkozás hatását.Viszont szerintem vannak eredendően "illatos" nők,akik
vadítóan hatnak az emberre.Barátnőim "kiválasztásánál" nekem mindig fontos volt,hogy milyen illatuk van.A feleségem illatát nagyon szeretem,de ez teljesen más.Nálunk a menses környéke az az időszak,amikor ő kizárólag a szájával elégít ki,jó indok(ürügy)ez,ami nagyon nagyon jól esik.Az évek során így alakult ki,hogy ilyenkor ő kényeztet engem.A kölcsönösnél jobban szeretjük a felváltva történő orális szexet.Ja és még valami,amiból lehet talán valamit leszűrni:nagyszámú kedveseim között 1.,"mély torok" nem volt egy sem
2.,Aki az ondót lenyelte,és a pénisem tisztára nyalogatta 1(egy) volt.
3.,Aki nem volt hajlandó az orális szexre egyáltalán,kb a fele.
4.,Akivel a dolog igazán jó volt,tehát átéléssel és úgy csinálta hogy az maradandó élmény volt,nagyon kevés,2-3.
Na ennyi,kicsit sok sikerült,elnézést,hogy beledumáltam de érdekel a téma(kit nem???)Szerintem majd még irkálok ide,ha ki nem utáltok.
Üdv:Karma
Előzmény: tojo (209)
desire Creative Commons License 2000.03.07 0 0 308
Kedves Sistm
A legutobbi szilveszter teged latszik igazolni: a reges regi baratokkal buliztunk hosszu ido utan ujra es en voltam a legjobban +lepodve a nejem reakcioin. Ez biztato. 6 ev utan eloszor megyunk 2en nyaralni: tenger+napsutes+ami szem szajnak ingere. Bizom benne, hogy az altalad leirt hatas nem marad el.
Kedves COBRA
Hogyan ebredtel idoben?
Megujult a kapcsolatod?
udv
desire
Előzmény: sistm (305)
nervosus Creative Commons License 2000.03.05 0 0 307
Desire

Próbáld meg az izesitést váltani!

Előzmény: desire (298)
COBRA Creative Commons License 2000.03.05 0 0 306
Kedves Sistm!
Off.
Azt hiszem sok férfinak problémát jelent
ez a kérdés. A gyerek(ek) születése után
nagyon nehéz egy Nőt vissza szoktani a régi
kerékvágásba. Sajnos én attól tartok hogy, ez
a barátunk esetében majdnem reménytelen.
Magam is tapasztaltam ilyesmit, és ha nem
ébredek időben mára már kolostorba vonulhattam volna. Megyjegyezném, hogy ez nem csak az orális
szex-re vonatkozik, hanem úgy általában a nemi életre.
De én minden esetre szorítok Neked Desire!
Bocs az off-ért, de ez nagyon ide kívánkozott.
Üdv COBRA
Előzmény: sistm (305)
sistm Creative Commons License 2000.03.02 0 0 305
Kedves Desire,
azt hiszem nekem lenne otletem.
Ha jol ertettem,a problema az,hogy csak Te reszesited a Kedvest oralis szexben es o nem viszonozza ezt egy ideje,pedig ez egyaltalan nem igy volt korabban.Azt nem tudom,hogy ez osszefugg-e a gyermek szuletesevel,mindenesetre Te ugy vetted eszre,hogy idoben akkorra teheto a kolcsonos oralis oromok nyujtasanak abbamaradasa .
Ez szomoru dolog ,de gondolj csak bele ,mennyi gond foglalhatja le a Kedves gondolatait;lehet,hogy elkezdett az egesz szerelmi elet szamara a hetkoznapok megszokott utjara terni,kisse kozombosse valhatott szamara a szexualitas kettotok kozott vagy mi van akkor,ha a "szexualis passzivitas" mogott erzelmi valtozas huzodik.
Igazabol csak talalgathatjuk az okait,miert is nem reszesit a Kedves oralis gyonyorben azota.

Ami talan hasznalhat,az az ,ha kimozditod ot a hetkoznapok megszokottsagabol,valami teljesen ujat kell csinalni egyutt,kettesben,vagy valami olyat,amit mar nagyon regen csinaltatok,amig csak ketten voltatok.
Ami talan segithet,az egy csak kettesben toltott hetvege valahol(gyermek a nagyinal),vagy legalabb egy szabad delutan ,ejszaka ,ahol csak egymasra koncentralhattok es ugy kenyeztetheted,amennyire csak szeretned...
Elore szolj neki,hogy valami meglepetest tartogatsz a szamara 3 het mulva es szeretned elszakitani a hetkoznapoktol egy rovid kis idore,amit csak ketten toltotok el valahol.Erezze,tudja,hogy mennyire fontos o a szamodra,hogy szereted,megorulsz erte es azt szeretned,hogy boldog legyen.
Ha mar tavol vagytok ,kettesben,keszits rola fenykepeket ,beszelgessetek,nosztalgiazzatok,beszeljetek a legszerelmesebb eveitek legszebb elmenyeirol es szeretkezzetek egy (es tobb)oriasit ,szerintem meg lesz hatodva,hogy figyelsz ra,erzi majd,hogy kenyezteted,talan sikerul feloldodnia es visszanyeri hangulatat a jo szexhez,ami folytatodhat majd a kesobbiekben is, visszaterve a dolgos hetkoznapokba.
Mindenesetre valami meglepo es uj dolog erje,ami altal erzi,hogy Ur Isten mennyire szeret a ferjem ,mennyire fontos vagyok neki meg mindig es o is arra vagyjon ezek utan,hogy teljesitse a kivansagaidat es meg boldogabba tegyen teged.

Bocs,hogy hosszu,de remelem nagyjabol ertheto,mire gondoltam.

Előzmény: desire (298)
Han Creative Commons License 2000.03.01 0 0 304
Igen, igy mar teljesen vilagos a dolog. Talan kisse figyelmetlenul olvastam vegig a beszelgeteseteket es elhamarkodottan nyilvanitottam velemenyt a temaban.
Ami pedig a romantikat es titkos vagyakat illeti, nalunk is bejott. :) Marmint az, hogy egy vacsora utan osszebujva elohozakodtam a kedvesemnek a temaval.
Azt hiszem szerelmes vagyok...
Előzmény: JOP (301)
igus Creative Commons License 2000.03.01 0 0 303
Kielégítő volt. Ez így már tetszik. Ezek szerint azt szeretem, ha bő lére engeded, s nem a sorok között kell felfedeznek a lényeget. Köszönöm.
Előzmény: Törölt nick (302)
JOP Creative Commons License 2000.02.29 0 0 301
Kedves Han!
Itt nem arról van szó, hogy szeretkezés közben kell megbeszélni a kedveseddel hogy mit szeretnél vagy mit nem. Kirannal beszéltem arról, hogy ha egy olyan helyzet adódik (szép este, romantika, stb.) akkor ha a partner is olyan, jó elmondani neki titkos vágyainkat és meghallgatni az övéit. ( Spec. nálunk ez bejött) Tehát nem arról van szó hogy szeretkezés közben kell beszélni, az tényleg "nem jó", ott csak azok a "naturális kifejezések" (ahogyan te is említetted) és a kéj hangjai amik igazán helyénvalóak. Remélem nem értesz félre, ha van még véleményed a témához szivesen várom.

Üdv.: JOP

Előzmény: Han (299)
igus Creative Commons License 2000.02.28 0 0 300
Kedves Kiran !
Már itt vagyok veletek egy ideje (írtam is bele, válaszoltál is nekem), szóval nem arra gondolok, hogy nem olvastam el a topik cimét, és nem tudom, hogy hova keveredtem, és a többiek miről beszélgetnek.

Egészen konkrétan erre a két sorodra gondoltam:
"Csak ha más, ha szilajabb a szitu, akkor nem jó leállítani a dolgot, és valamibe részletesebben belemenni. Azokat kell előbb/ később felvetni."

Mikor mondjuk, hogy szilajabb a szitu? Mibe nem szabad részletesen belemenni? Mik azok amiket később fel kell vetni? Érzem én, hogy értenem kellene, mése bukkanok rá. Bocsi.

Előzmény: Törölt nick (297)
Han Creative Commons License 2000.02.28 0 0 299
Kedves JOP,
Csak most kapcsolodnek be a temaba, de ezen a mondaton kicsit elgondolkoztam: "Az pedig teljesen nyilvánvaló, hogy szeretkezés közben nem jó dumálni" (Talan lemaradtam volna valamirol???)
Mar miert ne lehetne szeretkezes kozben 'dumalni'?! Akar kozvetlenul is kimondani ki mikor mit szeretne. En szemely szerint imadom, es teljesen beindulok tole, mikor a kedvesem azt lihegi a fulembe, hogy - mar bocsanat a naturalis megfogalmazasert, de itt errol van szo - "szopni akarom a f@rkadat" vagy, hogy "azt akarom, hogy megdugj"... es igy tovabb.
Előzmény: JOP (294)
desire Creative Commons License 2000.02.28 0 0 298
uj vagyok, de nagyreszt vegigolvastam a topikot: amint azt mostanaban a McDonalds-ban falatozo idosebb holgyek is megjegyeztek: KIRALY!!
Egyebkent: 7. eve vagyok nos, es eleinte minden volt:69, 34.5, elotte, kozben, utanna, idonkent a lepcsohazban, mellekutcaban allo oszlop(tereptargy, nem fallikus szimbolum...bocs) mellett, mozi, busz, stb. Egy delutan, munkabol hazajovet csak ugy spontan elkenyeztetett. Az elso gyerekunk (imadom oket!) szuletese utan mintha lanyhult volna az erdeklodese, bar engem szivesen fogadott. A mai allas: 999... - 0 az o javara. Csak ritkan tudom a temat szoba hozni, ilyenkor azt mondja: mostanaban nincs kedve hozza... SEGITSEEEG!! Van otletetek?
igus Creative Commons License 2000.02.24 0 0 296
Hogyhogy nem értem? Magyarul van minden szó, mégsem értem, miről van szó.
Előzmény: Törölt nick (295)
JOP Creative Commons License 2000.02.22 0 0 294
Kedves Kiran!

A kockázat egy nagyon veszészes szó a szeretkezés szótárában, legalábbis szerintem. Egyetértek veled abban hogy sokminden függ a helyzettől és a hangulattól, de inkább a megbeszélés mint a csalódás, bár a kettő nem következik egymásból.
Az pedig teljesen nyilvánvaló, hogy szeretkezés közben nem jó dumálni. De szerintem (legalábbis nálunk ez bejött) jó elmondanititkos szexuális vágyainkat partnerünknek és meghallgatni az övét.
Legalábbis ez a véleményem.
Üdv.: JOP

Előzmény: Törölt nick (293)
Lady Grey Creative Commons License 2000.02.22 0 0 292
A dolog nyitja szerintem az, hogy a pár fantáziával és humorral kialakíthatja a saját szókincsét. Nekem szinte minden (hosszabb távú) partneremmel kialakul egy játék, ahol a bizonyos testrészeknek megvolt a beceneve.

Azzal is egyetértek, hogy nem feltétlenül "aktus" közben kell megbeszélnia hogyan / mit kérdését, inkább bevezetőként - mintegy előjátékként -, vagy utána. Azért ami rizikós, az, hogy az ember megtalálja az egyensúlyt az "utasítás" (ld. így csináld mert így szeretem) és a "kívánság" (ld. kiváncsi lennék, milyen lenne ha...) között.

Előzmény: JOP (290)
JOP Creative Commons License 2000.02.22 0 0 291
Kiran!

Én nem konkrétan arra gondoltam, hogy az esemény előtt kell megbeszélni a partnerrel, hogy "mit szeret vagy mit nem", hanem egy olyan alkalommal amikor ezt megfelelőnek látjuk. (Pl.: egy romantikus estén például a barátnőm elmesélte nekem, hogy mi izgatja fel igazán, ennek nagyon örültem, megfelelőnek látta az alkalmat és "megbeszéltük" és nem utolsó srban az este is fantasztikusan sikerült.)
Üdv.:JOP
Előzmény: Törölt nick (288)
JOP Creative Commons License 2000.02.22 0 0 290
Kedves Lady Grey!
Szerintem nem vagy érzékeny. Valóban elvárható, hogy ha már egyszer valakivel a szexuális életemről meszélek akkor legalább amenyire lehet "kultúráltan" fejezze ki magát az érintett másik fél. Abban viszont egyet értek veled, hogy nincs mindenkinek megfelelő "szókincse" erre az eshetőségre. De szerintem éppen emiatt kevesen mernek ilyen témákról beszélgetni, mivel szégyenlik azt hogy nem tudják " eléggé választékosan kifejazni" magukat, sajnos ez nekem is problémát jelent!
Üdvözlettel: JOP
Előzmény: Lady Grey (289)
Lady Grey Creative Commons License 2000.02.22 0 0 289
A megbeszélés tényleg fontos lenne, de kicsit nehéz a megfelelő szókincs megtalálása. Engem pl. a világból ki lehetne kergetni a "és hogy szereted, ha kinyalnak?" és társai megfogalmazásokkal. Bár lehet, hogy csak túl érzékeny vagyok....
Előzmény: Törölt nick (288)
JOP Creative Commons License 2000.02.21 0 0 287
Kiran

Szerintem van még alapszempont, bár lehet, hogy butaságnak hangzik, de sok olyan embert ismerek akinél a franciás szeretkezés még a beszédben is tabu. Mert például szerintem jó a partnerrel megbeszélni, hogy neki mi "tetszik" vagy mi nem?
Ez egy alap dolog, a történet másik része az amit mondtál is a higénia, de ez is egy alap dolog. Harmad sorban szerintem, bár ez egyéni vélemény a sex túl "unalmas" lenne és mindig ugyanazt csinálnánk, jó néha " új vizekre " evezni.
És annak aki esetleg viszakozik az eféle szeretkezési formáktól csak annyit tudok javasolni, hogy egyszer próbálja ki úgy hogy nem visszakozással és ellenállásal, hanem élvezettel álljon a franciázáshoz.

JOP

Előzmény: Törölt nick (283)
sistm Creative Commons License 2000.02.20 0 0 286
Franciazas kozben nemcsak a himvesszot kellene nyalogatni,lefetyelni,hanem a golyokat is lehet puszilgatni ,nyalogatni sot szopogatni,az en parom azt is szereti,ha erosebben szopom oket,eljatszok a nyelvemmel ,ajkaimmal veluk.A himvesszon sem csak a makkot es kornyeket ,vagy a 'feket' lehet nyalogatassal izgatni,hanem az egesz peniszt teljes hosszaban vegignyalni tobbszor le-fel,mintha csak egy hosszu nyalokat nyalnal.Persze ketsegkivul a fek nyalogatasa okoz a legnagyobb oromet.A nyalogatas utan johet a kemenyebb ,ajak- es nyelvmozgasokat igenylo szopas szivo mozdulatokkal, fogak nelkul,bar a kisebb ,teljesen lagy harapdalas is kedvelt.

Lehet kombinalni a dolgokat:amikor a penisszel foglalkozol-epp az ajkaid kozott vagy a szadban tartod ,nyalogatsz es szopsz, akkor kezzel morzsolgatod a golyokat finoman.Aztan a golyok nyelvvel torteno izgatasa kozben kezzel simogatod a Kedves farkat,vagy ritmikusan mozgatod rajta a kezed le-fel.
Be lehet iktatni a vegbelnyilas vagy a gat simogatasat is mikozben a farkat a szaddal izgatod,sot ha nem idegenkedik a ferfi,akkor az ujaddal be is nyulhatsz a vegbelnyilasaba es izgathatod a prosztatat(errol mar korabban reszletesen irt is itt valaki).
En oszinten nem vagyok az analszex hive,de ha a kedvesem a csiklomat csokolgatja es kozben benyul a fenekembe,azt marhara elvezem,de csakis nyalas kozben.
Azt is elvezem ,ha kicsit borostas az arca es mikozben nyal az allaval csiklandozza es oltarira izgatja a csiklom kornyeket.Ezert szeretem azt is,ha o is le van borotvalva ott lent,mert ha raulok (szeretkezes kozben en vagyok felul),akkor az ottani kis borostaja nem szur hanem minden idegvegzodesemet meg jobban izgatja.De ez mar OFF volt,nem egeszen a franciazasrol szolt.

Csokolozas kozben en is szeretem nyalogatni a kedves ajkait es szivni is oket egy kicsit.Ugyanigy kellemes erzes,ha a nyelvet szivod ,o asszocialva maris ugy erzi,hogy a farkat tartod a szadban es azt szivogatod.

kzt Creative Commons License 2000.02.18 0 0 285
Franciazas kozben erdemes a haton, kicsivel a fenek folott (kb. ahol a tanga pantjai talalkoznak)
levo reflexzonat is simogatni (a melymedencei izmokra hat).
kzt Creative Commons License 2000.02.18 0 0 284
Jatsz a fogaival: simogasd az oldalukat, hegyuket a nyelveddel.
Egyreszrol teljes odaadast kivan attol, akivel jatszol (o nem mozdulhat kozben) masreszt
ha eleg hosszu ideig csinalod, a fog is allati erzekennye valik. Jo probalkozast!
Előzmény: igus (281)
JOP Creative Commons License 2000.02.18 0 0 282
Kedves igus!
Ahogyan azt most is láthattad saját példádon keresztül, a fantázia a lényeg. A sexben nincsenek tabuk ezért mindent szabad és nem csak a technika a lényeg. Én csak annyit tudok neked mondani eddigi tapasztalaim alapján, hogy az új dolgok mindig izgalmasabbak és legtöbbször a partner is örül neki. Egyébként ha elfogadsz egy jó tanácsot, a száj után a legjobb "játék" a kéz, ahogy a csójolózás nagy jó, ugyanúgy csak a kezek érintésével és simogatásával fel lehet izgatni valakit és ekkor még csak a kezénél járunk, képzeld mi jön ez után? :-))
Előzmény: igus (281)
igus Creative Commons License 2000.02.18 0 0 281
Úgy látszik, hogy a "másként művelni ugyanazt" olykor kicsihol belőlem ezt-azt. De azért mégiscsak szükségem lenne az ötleteitekre, technikai fogásaitokra.

Pl. odahajoltam a párom ajkához, ő azt hitte csókolózni fogunk, tüstént a klasszikus csücsörítéssel várta a szám. Egy csókolózás is majdnem olyan mint a szájjal végzett szexuális aktus (ahogy Kiran mondja), amiképpen a nyelve behatol a mandulámig és esetleg még előre-hátra pulzál.
De nem úgy folytattam, ahogy várta, hanem az előrenyujtott nyelvem hegyével megsimítottam a felső ajkát, a szájzugnál kicsit többet időzve. Aztán megint csak végignyalintottam a felső ajkát, egy kicsit a felső ajak alsó felét is, nem hagyva, hogy ő hagyományos módon csókolózással fejezze be, hanem megint csak szájzug csiklandozásával folytattam. Érezte, hogy ebben az esetben neki passzivnak kell maradnia. Elernyesztette az ajkait és csak hagyta. Láttam rajta, hogy kellemesebben érinti, mint a szokványos. Amikor aztán abbahagytam, azt mondta, hogy ettől úgy bizsergett a szája (szinte még a foga is), ahogyan korábban sohasem.

Szeretném még több variációval kényeztetni őt, tudnátok-e tanácsolni valamit?

Előzmény: tojo (278)
JOP Creative Commons License 2000.02.18 0 0 280
Lehet hogy ezt már elmondta valaki de én nem találkoztam vele! Szóval véleményem szerint a sex egy ( csúnyán kifejezve) " adok-kapok" rendszerben működhet ugy hogy az mindkét fél számára "megfelelő" legyen. Szerintem tehát ha a lány megteszi azt hogy beveszi a szájába a péniszt akkor a fiú is "tartozik" annyival hogy orálisan kielégítse a lányt. Sok hímnemű egyed követi el azt a hibát, hogy olyanra kéri partnerét ami esetleg neki (mármint a partnernek) kellemetlen, de mégis megteszi mert a férfi elvárja tőle, viszont a férfi nem teszi meg ugyanezt a partneréért. Tehát a probléma lényege valójában az hogy sokan még mindig úgy gondolják, hogy a nő a sex-ben még mindig alárendelt szerepben van, pedig itt a legegyenlőbb a két fél hiszen mindkettőnek ugyanaz a cél lebeg a szeme előtt -- a kéj. Tehát szerintem az első és legfontosabb dolog hogy mi is megtegyük partnerünkért amit ő megtesz értünk így kapcsolatunk kiegyensúlyozottabb lesz és az élvezet is nagyobb ha tudjuk hogy a partnerünk is átéli azt a gyönyört amit mi. Ha esetleg valaki másképp gondolja szivesen meghallgatom az érveit.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!