Keresés

Részletes keresés

Ruhagyuri Creative Commons License 2008.11.04 0 0 1776
Bathmate eladva.
Előzmény: Ruhagyuri (1774)
marci8727 Creative Commons License 2008.11.01 0 0 1775
Hi!

Abszolút érdekel, 20 körül. :D
Előzmény: Papa_ (1770)
Ruhagyuri Creative Commons License 2008.10.30 0 0 1774
Sziasztok!

Pumpitup kollégától megvásárolt Kaplan készülék miatt eladóvá vált a Bathmate pumpám.Érdeklődni a gzoll@citromail címen lehet.Az új ár felére gondoltam.Nekem 1 cm-t hozott 6 nap alatt,utána még kb.1 hónapig használtam,tehát nagyon jó állapotban van.


Márkus67 Creative Commons License 2008.10.30 0 0 1773

 Szia Zoltán!

 Bocsi, hogy nem priviben válaszolok, de véletlenül eltüntettem az e-mail címedet. Szóval az én készülékem nem ereszt, igaz 4-5 percenként én is újra pumpálom. Itt a fórumon már leírták elöttem, hogy célszerű borotválni a pénisz környékét. Mivel én nem akartam csontra borotválni, ezért azt a megoldást alkalmazom, hogy egy szakállvágóval kb. fél centisre nyírom.

 Különben a pumpához én kaptam egy tartalék tömítést, gondolom ha ,,elöregszik" cserélni kell. Örülnék, ha megírnád, hogy Te mikor kezdted, és hol tartasz a nyújtásban. Üdv!

teszter :) Creative Commons License 2008.10.29 0 0 1772
Ez milyen fellengzős duma, mintha a lottó ötösről csúsztunk volna le :DDDDD
(Én nem érdeklődtem, mielött megvádolna valaki)
Előzmény: Törölt nick (1771)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.29 0 0 1771
Sziasztok!

Ne írjatok többen, a pumpa eladva!
Elég sok érdeklődő volt, akik eddig töprengtek rajta azok bánhatják mert jó áron hozzájuthattak volna a piacon lévő legjobb pumpához. Az a néhány bunkó, akik meg beígérték, hogy kell nekik és várattak, de b.sztak írni, hogy mégse kell azok meg sz....k le magukat :)
Papa_ Creative Commons License 2008.10.27 0 0 1770
Hello emberek.

Van egy teljesen új andro-penis készülékem.
Minden tartozéka, és eszköz megvan hozzá.

Nem használtam sosem, teljesen steril.
Ha van rá érdeklődés, akkor majd visszenézek ide, és kitalálunk egy korrekt árat.

De mindenképpen jó üzletet csinál, aki megszabadít tőle.
Új ára 50K felett van, én 30 körül gondoltam eladni.
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.25 0 0 1769
Sziasztok! mostanában csak levegővel használom a "betment" ahogy valaki viccesen hívja:)
Egyszerűen nincs kedvem vízzel bajlódni. Vastagrásra ez is rátesz. Tudom, hogy csak időleges, de masszívabbnak így is masszívabb a pumpálás után.
A vizes módszerrel nőtt úgy 1 centit, az meg is maradt, de utána nem mozdult:( Ezért adtam fel. Talán később még visszatérek a vizeshez.
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.23 0 0 1768
ismered ezt a jelet: ":D" barátom? nem kell mindjárt a szívedre venni!
Előzmény: Márkus67 (1767)
Márkus67 Creative Commons License 2008.10.23 0 0 1767

Nem áll szándékomban bizonygatni sem Neked, sem másoknak kilétem, jogod van azt gondolni rólam, amit akarsz. Azért osztottam meg Veletek a tapasztalataimat, mert én is az itt olvasottak hatására indultam el ezen az úton, és úgy éreztem korrektnek, ha én is megosztom másokkal sajátaimat. Egyébként az orvosi zsálya krém szerintem a legtöbb Herbáriában / én ott vettem / kapható 800-900 Ft körüli áron. Üdv

Előzmény: Törölt nick (1766)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.23 0 0 1766
hát öcsém, szerintem TE a bathmte beépített embere vagy:D
amugy milyen krém az, honnét szerezhető be?:)
Előzmény: Márkus67 (1765)
Márkus67 Creative Commons License 2008.10.23 0 0 1765
Sziasztok! Én nemrég - pontosan 10 napja - vettem egy Bathmate készüléket a fórum olvasásán fellelkesedve, és el kell monjam Nektek, teljesen bevagyok ájulva tőle. Első alkalommal 15-ig tudtam felpumpálni, de tegnap már / nem akartam hinni a szememnek / 17-ig nyúlott a péniszem. Megmértem merev állapotban is, a 14/4,5-ös jó egy hét alatt 15,5/5-ös lett. Én orvosi zsálya krémet használok elötte és utána is, mert ez lazítja és regenerálja a szöveteket. Amúgy rendszeresen jógázom, és egy nyújtó gyakorlatnak fogom fel ezt is. Kíváncsian várom az elkövetkező időszakot, üdv Mindenkinek!
teszter :) Creative Commons License 2008.10.20 0 0 1764
Helló!

Hát mostanában szüneteltetés van idő és erő hiány miatt, csak ritkán használom 1x-1x, éppen mostanság kezdtem ismét rászánni magam.
Amúgy a hossz nem változott, vagyis maradt az elért, vastagságról meg nem tudok nyilatkozni, mert kezdetekben azt nem mértem, folyamatos használat mellett pedig állandóan nagyobb, mint normálisan, de az kis idő múlva visszaáll, csak mivel nem mértem a kezdetnél, így nem tudom teljes bizonyossággal azt mondani, hogy nött volna, mivel én sem tudom.
Előzmény: Törölt nick (1762)
pötyike Creative Commons License 2008.10.20 0 0 1763
Ez mind szép és jó (valóban!), de úgy korrekt, ha odaírod a végére, hogy mindez a hazai forgalmazó honlapjáról való. (Na meg úgy áttekinthetőbb is.)
Előzmény: Törölt nick (1758)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.19 0 0 1762
és most hol tartasz? régen volt állapotjelentés:)
Előzmény: teszter :) (1761)
teszter :) Creative Commons License 2008.10.19 0 0 1761
A teljesség igénye nélkül csak néhány hozzáfűzni való:

1. A bathmatenél említett ,,tervezési szívóerő'' lehet, hogy nem szakszerű megnevezés, de tény hogy van, mert egy adott erőnél nem lehet nagyobbat kifejteni (teljesen összenyomott gumiharang) értsd: maximális tervezett szívóerő

2. A harmónika azért jó, hogy megpróbál vissza állni eredeti helyzetében, mert ez által ,,szívja'' az ember szervét, és ahogyan az egyre ,,dagad'' úgy csökken a nyomás, és a vissza álló pumpával újra létre lehet hozni a maximális szívóerőt. Műszeres pumpával meg nem akadályoz meg semmi abban, hogy felrobbantsam...elméletileg...még nem láttam olyat.

3. Bathmare felfekvő felülete egy szivacsozott puha rész, nem tudom, hogy miért lenne jobb egy vékonyabb peremű üveg henger ennél (tudomásom szerint a Kaplan hengerek ilyenek)

4. Miért lenne rossz, hogy a henger nagyobb mint az ember pénisze? Hiszen éppen hogy vastagságra is akarunk növekedni, ez hogyan lenne lehetséges, ha csak pont elférünk a hengerben?

5. ,,Pénisz izmosabb lesz'' ,nem szó szerinte kell érteni te. Kocsira is mondják, hogy pl egy szélesítéstől, vagy motortuningtól mennyivel izmosabb lett. Akkor szerinted úgy gondolják, hogy a kocsi tele van izomszövetekkel??????

6. A leírt edzéstervet sem tartom a legmegfelelöbbnek. Nem mondom, hogy rossz, csak fölöslegesnek tartom a leeresztési részeket. Minek, hisz nyújtani akarom, azok csak fölösleges időtöltések szerintem (ez csak a privát véleményem). Már csak abból kiindulva gondolom ezt, hogy pl a fogszabályzónál sem engedjük vissza a fogakat, hanem folyamatosan húzzuk őket, vagy pl ha az ember lábcsontjait nyújtják (magasság növelés céljából) akkor is folyamatos húzásnak vannak kitéve, bár elismerem, hogy ezek nem pont ugyan ilyene esetek, csak most hirtelen nem jut jobb az eszembe.


Saját vélemény:
Nekem a melegvizes módszer szimpatikusabb, jobban átmelegedik minden, rugalmasabb lesz, kellemesebb, és végig melegben van, valamint szerintem a bőrnek is jobb, mintha szárazon feszítenénk (ismét ruganyosság miatt).
Nekem nagyon is bevált.

Röviden...hosszan ennyi.
Előzmény: Törölt nick (1758)
walkboy Creative Commons License 2008.10.18 0 0 1760

Sziasztok!

 

Ma kezdtem használni a Bathmate készüléket. Egész jó, érzi azt az ember, hogy meddig lehet növelni a vákumot, hogy az még kényelmes maradjon. Mikor levettem látványosan vastagabb lett a farkam.

Amúgy a Bathmate univerzális olyan téren, hogy lehet használni levegővel is és nem csak vízzel. Szóval mindkét közegre jó, tehát ki miben hisz, azt használhatja vagy víz, vagy levegő. Ez a használati utasításában is benne van, és ki is próbáltam így is, úgy is. A meleg víz azért ideálisabb, mert a hő miatt jobban kitágulnak az artériák, elengedettebb, képlékenyebb, nyújthatóbb lesz a pénisz. Mellesleg kellemes a meleg vízbe beledugni a farkat és abban tartani. Még ami fontos, hogy nem kell kádba ülni emiatt. Simán feltöltöm melegvízzel, felhelyezem magamra és szabadon jövök-megyek, tévézek a lakásban, mert a vákum magamon tartja a készüléket, az a 20 perc meg igazán nem olyan sok, kibírható.

Postaköltséget nem számoltak fel, csak a termék árát fizettem ki.    

Buday008 Creative Commons License 2008.10.18 0 0 1759
hm olvasva az előttem lévő hozzászólását azon gondolkodtam,hogy én olyan 5 éve körülbelül mikor használtam levegős vákuumpumpát és azt tudom hogy akkor valamit nőtt is a péniszem az tény. a merevedésem is jobb lett. igaz az alakja kezdett egy krinolinra hasónlitani kicsit :_)) ja meg volt egyszer hogy a makkom körméretben és szemre láthatóan is igencsak megduzzadt. szóval nagyon vastag lett . sajna másnapra visszanyerte eredeti méretét. szóval visszakanyarodva a levegőpumpa rendszeres használatával akkor tényleg nagyobb letta farkam ( vérfarkam van ) igaz sztem igy 5 évvel később már nem valószinű, hogy megmaradt az akkori növekedés:_)) azért szerintem egy betment előbb utóbb ki fgok próbálni kiváncsiságból....
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.18 0 0 1758
Csak, hogy helyretegyek néhány tévhitet és kényszerképzetet:


A közelmúltban több forrásból is, szakmailag és orvosilag egyaránt megalapozatlan, valótlan, saját terméket népszerűsítő vádak érték a minőségi levegős vákuumkészülékeket.

A vízzel működő vákuumkészülékek - vagy hydrokészülékek - gyártói, ill. forgalmazói állítják azt, hogy a levegő elvű készülékek semmit sem érnek, szemben a vízközegű pumpákkal.
Jelen rövid kitérőben pusztán néhány tényt fogok ismertetni.
A hímvessző egy nagyon nemes és fontos testrész, így mielőtt elhamarkodott döntést hozna valaki, mindenképpen győződjön meg arról, hogy akihez fordul, kellő szakmai -orvosi-felkészültséggel, tapasztalattal rendelkezik-e, és az érvek amikkel esetlegesen meggyőzni kívánják, valósak, szakmailag megalapozottak-e!

A következőkben néhány, részben angol, részben magyar nyelvű, alaptalan vádat, téves következtetést (dőlt betűvel szedve) fogok bemutatni.....

1. A LEVEGŐ ALAPÚ PUMPÁKKAL ELLENTÉTBEN AZ ELÉRT EREDMÉNY MEGMARAD HASZNÁLAT UTÁN IS! - Aki ezt állítja; legyen szíves először írja le, miért nem marad meg a levegős pumpáknál, majd azt, miért marad meg vizes pumpáknál. Az állítás légből kapott, és valótlan, de legfőképpen hiányos. Később visszatérünk rá.
2. A hydropumpánál a levegős készülékekkel szemben kiszámított tervezési szívóerő van, ill a tervezési szívóerő úgy lett kiszámítva... - Tervezési szívóerő számítása? A szívóerőt a felhasználónak kell szabályoznia akarata szerint, és akkor rögtön az egyik legfontosabb részhez érkeztünk; a szívóerő pontos, precíz, ellenőrizhető megvalósításához!
3. A hagyományos levegős vákuummal működő eszközökben levegő van, mint egy szivacsban, és összenyomódnak, illetve kitágulnak anélkül, hogy ezzel arányosan megnövelnék a péniszt. Ez az adott terület megnövekedését eredményezi, mely más területen nem jelenik meg, azaz a fitymában, és nem a hosszban vagy kerületben. A ....vízzel van töltve, és az pénisz fő részén helyezkedik el, melyre jól rátapad. A víz kiszorul a pumpaharmonikájának kompressziója hatására. Ez tölti ki a készülék belsejében lévő térfogatot. - Nem kevesebbet állít, mint, hogy a vákuum hatására a levegős pumpában nem történik semmi a hímvesszővel! No, de akkor kezdjük az elején; a.....eszközökben.levegő van, majd összenyomódnak ill. kitágulnak - -MIK nyomódnak össze ill. tágulnak ki? Miről beszélünk?- anélkül, hogy..... -Mivel arányosan?.
Ez adott terület megnövekedését eredményezi...- ha egyszer anélkül, hogy megnövelnék.., akkor mi az adott terület, de egyáltalán milyen adott területről beszélünk? Ez lenne a fityma? - és nem a hosszban vagy kerületben - Ennek kijelentése tökéletes képet fest a kitaláló csoport szakmai hozzáértéséről, fizikában való jártásságáról, talán még a tervezési szívóerőre is. - de kicsit tovább; ...a pénisz fő részén hehyezkedik el, melyre jól rátapad - A levegős rendszer hengere hol helyezkedik el? De ami fontosabb; ha egyszer jól rátapad, akkor hogy tud a levegős pumpával ellentétben nem csak adott területen hatni? - Ez tölti ki a térfogatot - Mi? És a levegős pumpánál mi?
4. A levegős pumpákkal szemben itt az egyedi pumpaharmonika kivitelnek köszönhetően a harmonika kitágul, és megpróbál visszaállni az eredeti térfogatára - Ha az egyedi harmonika, csak megpróbál visszaállni, akkor hol van itt pontos, egyedi, ellenőrzött szívóerő alkalmazás, és pláne a tervezés? Jobb egy pumpaharmonika ami megpróbál valamit, mint egy precíz, finom műszer, amit a felhasználó pontos igényének megfelelően szabályoz?

5. Kommentár nélküli idézetek arról, miért is hatékonyabb a vízzel működő készülék a levegősnél.;
1. Használatakor pénisze már egy gyakorlat után észrevehetően nagyobb, vastagabb és izmosabb lesz!" - A pénisz izmosabb lesz? (Alighanem ezen bármelyik kezdő orvostanhallgató is meghökkenne: ,,Mióta van izom a péniszben?) 2."Már az első alkalommal látni fogja az eredményeket, amint leveszi a terméket. Mindamellett, pénisze néhány órán belül lassan kezd növekedni. Ez nem egy egyéjszakás csoda" 3.Ez egy segédeszköz edzésekhez, és csak néhány hét múlva látja majd az igazi különbséget.A készülékből származó nyomás kinyitja a corpora cavanosa üregeit, és megnagyobbítja őket, azaz több vér áramolhat beléjük. 4. Általában 1-3 hónap után a hosszanti növekedés elindul 1,5 cm-rel vagy fölötte.

Összefoglalás:

Egy kis anatómia;
A corpora cavernosának nincsenek üregei, azok pláne nem nyithatók, a barlangos testeket módosult vérercskék alkotják, amelyek falainak simaizomzata ernyed el ahhoz, hogy vér áramolhasson bele. A hímvessző nyújtással történő növelésének bármilyen módozatánál a hossz ill vastagságnövekedés folyamatos; 1-2 mm-enként észrevehetően. A hatásmehanizmus a következő: az előidézett, átlagosnál erőteljesebb vérbeáramlás tágítani fogja az erek keresztmetszetét, természetesen már az első alkalommal is, azonba a vér kiáramlása után kis idővel az erecskék visszanyerik eredeti méretüket. Az, tehát, hogy az első használat után látható eredmény, teljesen természetes. Minden attól függ, sikerült e tágító hatású véráramlásrt előidézni. Idővel egyre nagyobb tágulás idézhető elő -természetesen csak megfelelő biztonság mellett-, és az erecskék már egy kissé tágult állapotra húzódnak majd vissza.
A sok különböző csodaszernél (tabletták, súlyok, egyes gépek stb.) emlegetett 2,5–7,5 cm hossznövekedési ill ~30 %-os kerületi növekedési értékek józan ésszel gondolkodva is túlzottak. A valódi tapasztalatok azt mutatják, hogy 15 - 25 % -os növekedés az, ami bármiféle nyújtó módszerrel, egyszerűen a pénisz ANATÓMIÁJÁBÓL következően elérhető.

A kulcs tehát a véráramlás minél pontosabban szabályozott, biztonságos és ellenőrizhető előállítása, nem pedig a közeg.
Ki meri azt állítani, hogy a levegő közegben előidézett vákuum nem ugyanúgy hat a hímvesszőre, mint egy más közegben előállított? A vákuum azt jelenti, hogy egy térben kisebb a nyomás, mint egy hozzá kapcsolódó térben, vagy kisebb, mint a légnyomás. Ha tehát egy vákuumkészülék hengerében kisebb a nyomás, mint a légnyomás -ill a testben jellemző nyomás- akkor a hímvesszőbe vér fog áramolni, akármi is legyen a közeg, sőt semmi különbség nem lesz közeg és közeg között.

A mértenövelés kulcsa a rendszeres edzés. Egy edzés valami hasonló (részletes tervek a használati útmutatóban); induló vákuumszint létrehozása: 1perc, megtartani 1-2p, kicsit nagyobb vákuum 1p alatt, megtartani 2p, finomleeresztő szeleppel lassan leereszteni 1p, újra vákuum 2p, csúcsvákuum 2p, kisebb vákuum 1p.... azaz a hatékony edzés kb 20 perc alatt szinte folyamatosan változó, finoman szabályozott vákuumot igényel, pontosan azért, hogy a nyújtás kíméletes legyen, elegendő időt hagyva a lassó tágulásnak, kis pihenőket közbeiktatva. Ehhez kell egy finom műszer, finomleeresztő szeleppel, vákuumszint mérővel. Egy heti 3-4szer 20perces edzés akármilyen készülékkel nem kivitelezhető. Műszer kontra gumiharmónika...

És most érkeztünk egy igazán fontos részhez:
A henger
Ha a henger nyílása egy fokkal nagyobb, mint optimális, akkor mindegy milyen a közeg, a nyomáskülönbség a hímvesszőt övező ágyéki részből is be fog húzni a hengerbe (bőrt ill zsírszövetet) ami nem cél, sőt esztétikailag is hátrányos. Így fontos, hogy mindig megfelelő méretű hengert használjon! Egy hengermérettel lehetetlen lefedni az összes férfiembert. Sznintén fontos, hogy pontosan lássa, a hímvessző egész hosszában, mi is történik péniszével. Sok eszköznek a különböző ügyetlen, szükségmegoldásként alkalmazott gumi tömítőgyűrűk, vagy egyéb megoldások miatt nem látszik a hímvessző törzsének alsó 4-5 cm-e, amely pont a leginkább kritikus terület! Ragaszkodjon ahhoz, hogy mindig pontosan és tisztán láthassa e fontos testrésze egészét egy nyújtó művelet bármilyen formája alatt! Gyakran a csak nehezen látható hajszálerecskék állapotából lehet következtetni, hogy visszább kell venni a vákuumból! A henger széles pereme is fontos tényező; 20 percig szorul folyamatosan a testhez, nem mindegy, hogy ez mennyire kényelmes, ill. hagy e nyomot!

20 évvel ezelőtt használtak először vízközegű vákuumpumpát - bárki utánajárhat! -, és nem véletlen nem terjedt el igazán:

* levegő közegben egy finom műszerrel jobb, pontos, biztonságos szabályozás valósul meg
* minden nap 30 percet kádban ülni, vagy zuhanyozni nem mindekninek megvalósítható (pl. család)
* levegős pumpa bárhol használható, figyelemfelkeltés nélkül, teljes diszkréció mellett
* számoljon utána a járulékos költségeknek!
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.16 0 0 1757
Sziasztok!

Eladó Dr. Joel Kaplan pumpa. Aki péniszpumpálás terén otthon van, az tudja, hogy miről van szó. Ez a legjobb pumpa a piacon (már csak az ára alapján is). Használható mind levegős (vákuum), mind vizes (hidro, azaz mint a bathmate) használatra, szóval lehet használni mind a fürdőkádban, mind mondjuk tévénézés közben.
Olvastam itt a bathmate "mellékhatásairól", mint pl becsípődés, ereszt, bőrelszineződés, ilyen mellékhatási nincsenek a Kaplan pumpának.

Akit érdekel az írjon ide: kovi.pe@citromail.hu Az árat e-mailbe megbeszéljük, vagy ha kérdésed van azt is.
De csak az, akit tényleg érdekel, nem pedig hülyeségeket kérdez!
Balage08 Creative Commons License 2008.10.15 0 0 1756

nagyon szépen köszönöm,akkor mit is várok két hónap után:)Na akkor még van remény...Majd fél év után meglátom.
antitahoista Creative Commons License 2008.10.15 0 0 1755
Én 4,5 hónapja használom rendszeresen, 3nap munka 1 nap pihenő kiosztásban.
A pumpában 16cm-el kezdtem, most 18-nál tartok, viszont a valóságban semmi növekedést nem tapasztaltam eddig, se lankadtan, se mereven.
Kb 2 nónapig én sem tudtam 17,5-nél feljebb pumpálni, most a héten értem el a 18-at, de remélem haladok majd tovább is, mindenesetre nem adom fel.
Ja, nekem vérpéniszem van.
Előzmény: Balage08 (1748)
mike01010101 Creative Commons License 2008.10.15 0 0 1754

En 6. honapja hasznalom, heti 4 alkalom, rendszeresen. Nőt egy kb 2 cm-t merev allapotban es egy 3 cm-t a csoben, most 18 cm-re nyujtom a csoben, (15 korul kezdtem) de ezt mar elertem ugy aug. elejere es azota itt allok. Mereven 14-rol 16-ra nőtt (+/- 1-2 mm mindig bennevan a meresekben).

Ami inkabb szembetuno az a lankadt allapotban tortent novekedes, regen nagyon kicsire osszement most viszont nem, kellemes "lógós" merete van:)

 

 

 

 

Előzmény: Balage08 (1748)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.14 0 0 1753
Sziasztok!

Eladó Dr. Joel Kaplan pumpa. Aki péniszpumpálás terén otthon van, az tudja, hogy miről van szó. Ez a legjobb pumpa a piacon (már csak az ára alapján is). Használható mind levegős (vákuum), mind vizes (hidro, azaz mint a bathmate) használatra, szóval lehet használni mind a fürdőkádban, mind mondjuk tévénézés közben.
Olvastam itt a bathmate "mellékhatásairól", mint pl becsípődés, ereszt, bőrelszineződés, ilyen mellékhatási nincsenek a Kaplan pumpának.

Akit érdekel az írjon ide: kovi.pe@citromail.hu Az árat e-mailbe megbeszéljük, vagy ha kérdésed van azt is.
jeremmy Creative Commons License 2008.10.14 0 0 1752

Sziasztok!

 

A problémához annyit tudok hozzászólni, hogy olvastam egy hasonló oldalon ahol pénisznövelő pumpát árulnak, a pénisz növekedésének esélyeiről.

Ott azt írták, hogy akinek olyan tipusú a farka, hogy ami elernyedt állapotban egész kicsire össze tud menni, majd akcióra készen a többszörösére nő (vérfasznak hívják), azoknál sokkal jobban nyújtható, növelhető, mert rugalmasabb, képlékenyebb állagú. Viszont akinél elernyedt állapotban nem sokkal kisebb, mint errekció idején (húsfasz), azoké kevésbé nyújtható, az stabilabb, nem elég rugalmas szerkezetű.   

Ez is egy állítás, szempont és lehet, hogy van benne valami.

storm82 Creative Commons License 2008.10.13 0 0 1751
Esetleg egy kicsit.
Beszéltem az eladóval.
Értetlenül állt a dologgal, de legalább korrekt volt, nem hárította el a problémámat magáról.
Szal lehet sokaknak használni fog és csak én vagyok
ilyen kivételes balfasz...
Előzmény: Törölt nick (1749)
dave17 Creative Commons License 2008.10.13 0 0 1750

alig hasznalt bathmate elado. 20000 HUF (postaval egyutt). akit erdekel irjon emailt.

Törölt nick Creative Commons License 2008.10.13 0 0 1749
és a pumpált méret nőt közben? szóval mindig nagyobbra tudtad nyújtani vagy az sem változott?
Előzmény: storm82 (1747)
Balage08 Creative Commons License 2008.10.13 0 0 1748
Srácok van olyan akinek nőtt valamit a farka a bathmate segítségével???Mert én is használom egy ideje ,heti 4-5 ször,de egyelőre semmi változást nem tapasztaltam...
storm82 Creative Commons License 2008.10.13 0 0 1747
Én közel 4 hónapig használtam a Bathmate-et, legalább heti 3x, eredménytelenül. :(
Ráadásul elszíneződött a farkam meg használat alatt ha 10 percnél tovább használtam, fájt a hasam. Lehet túl nagy nyomással csináltam.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!