Keresés

Részletes keresés

kisvacak Creative Commons License 1999.09.20 0 0 1
Nagyon is jó topic ez.
A napszemüveg igen fontos kérdés, s ez független attól, hogy éppen mely évszakban járunk. Jómagam rendszeresen viselek napszemüveget. Nyáron ugye ez természetes szinte mindig, ha süt a nap; ősszel is vannak verőfényes napok, ilyenkor is elkél; télen főleg, ha hó (hahóóó), szóval amikor esett a hó és süt a nap, de ezt nem is kell mondani, tavasszal pedig már megint ott a napocska, egyre erőteljesebben süt.
Én azt mondom, hogy megéri egyszer nagyobb összeget ráfordítani a napszemüvegre, s ha kíméletesen bánunk vele, vigyázva, tokban tartjuk, akkor sokáig kiszolgál. A sok utcán árult cucc nem ér sokat, nem tartós, ráadásul nem véd a mindenféle sugárzás ellen.
Nekem Polaroid és Avanglion szemüvegem van, nagyon kellemes viselet mindkét fajta. Arról nem is beszélve, hogy a Polaroid szemüveget számítógéphez is lehet használni védőszemüvegként. Ahogy elnéztem igen nagy a választék az igazán jó, védő-, kímélő-, napszemüvegek között, egy márkán belül rentgeteg fazon közül lehet választani.
kisvacak
Bahh Creative Commons License 1999.09.20 0 0 0
:-)
alexandrosz Creative Commons License 1999.09.20 0 0 topiknyitó
Ismét új topic nyitására szántam el magam. Témája a napszemüveg. Milyet érdemes vásárolni, mik a kritériumok, milyenek a tapasztalatok. Ezzel segítséget nyújthatunk azoknak is, akik most szeretnének vásárolni egyet.
A topicok között keresgélve nem találtam ilyen témával foglalkozót, ha mégis van ilyen, akkor előre is bocsánatot kérek!
0-zók előre, csak azt nem mondjátok, hogy a jó napszemüveg két db 0-ból áll...
:o)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!