Keresés

Részletes keresés

sinn Creative Commons License 2001.01.29 0 0 110
Gondolom, nem mellékes a pozíció - mindenképp úgy érdemes megválasztani, hogy a párodnak (önmagában is) kényelmes legyen, megfeleloképp el tudjon lazulni, Te szabadon hozzáférhess az ingerelni kívánt testrészhez - és lehetoleg ne csak ahhoz, hanem párhuzamosan tudj neki más jellegu örömet is szerezni.

Affrancba, nem tudom nevén nevezni a dolgokat! :)

Előzmény: jinjang (109)
jinjang Creative Commons License 2001.01.29 0 0 109
Könyörgöm jöjjön már ide egy meleg, és világosítsa fel a tudatlanokat, hogy az meleg szex =/= anális szexel! (Nem kiran, nem rád gondoltam, nem is Endorfinra.) Tényleg nincs ötlet arra, hogy mit csinálhat két meleg anál szexen kívül?
No de vissza a prosztatamasszázsra. Én úgy kipróbálnám már a páromon, csak nem jön össze. Tapasztaltak: számít a testhelyzet? (hason, háton, oldalt, fejen állva, :-))
Endorfin Creative Commons License 2001.01.29 0 0 107
Most akkor jöhet egy kis homofób (melegektől irtózó)
eszmefuttatás...:)

...Nahát, ezek a m*csk*s b*z*k is ilyen jókat élvezhetnek...NEM TÚL JÓ EZ NEKIK ??!!...

:)
Endorfin

Előzmény: AToM (104)


ddumber Creative Commons License 2001.01.29 0 0 106
perverz disznó ;oDDDDDD
Előzmény: szexualitárs (105)
szexualitárs Creative Commons License 2001.01.29 0 0 105
Ugyehogyugye :)
Hmm, amúgy én 0 bemelegítéssel tudok feldugni egy ujjat mostanra, legalábbis ha síkosítva van és jó pózban állok.
Sokat számít a tapasztalat.
Előzmény: AToM (104)
AToM Creative Commons License 2001.01.29 0 0 104
Amikor először meghallottam, hogy a prosztata ingerlése milyen jó dolog, rögtön kipróbáltam, mivel nyitott vagyok minden új dologra. Mivel még nem tudtam, hogy kell csinálni, nem voltam elég finom és óvatos, ezért eléggé fájt és abbahagytam nyugtázva, hogy ez nekem szar. Aztán pár évvel később zuhanyozés közben elkezdtem önkizni és mikor már beindultam eléggé, legugoltam nagy terpeszben és a szappanos újjamat miután pár percig simogattam az ánuszom,lassan, óvatosan egyre feljebb és feljebb helyeztem a végbelemben. Voltak szakaszok, mozdulatok amikor néha kicsit kellemetlen érzés volt, de egyre jobban éreztem, hogy hogy kell csinálni, hogy csak a jót érezzem. El tudam lazítani a végbél záróizmokat és egészen a prosztatáig hatoltam. Na azt kívánom mindenkinek, hogy megérezze az érzést. Egyszerüen üvöltve élveztem. Nem tudtam megakadályozni, hogy ne üvöltsek mert reflexszerüen tört ki belőlem az élvezés hangja. Kurvára meglepődtem, még a könnyeim is kicsordultak. Szóval én is úgy kezdtem, hogy ez hülyeség, mert fájt az első alkalommal. Sőt, urológusnál is voltam és az sem volt jó. Ellenkezőleg. Az is szar volt. Mindezt azért írom le, hogy a kétkedők, akiknek rossz tapasztalatuk van próbálják ki nyugodt körülmények között síkosítóval, lassan, finoman, kitartással, higgyék el megéri. Frenetikus élmény.
Bocs a hossz miatt.
vezsu Creative Commons License 2001.01.28 0 0 103
Teljes véletlenségből tévedt az ujjam a barátom fenekébe...eleinte felületesen, aztán egyre mélyebbre...gyorsan kerítettünk egy kis síkosítót, és aztán kezem a fenekében, farka a számban...gondolhat bárki bármit, de én még ettől nagyobb élvezetet férfinak nem nyújtottam, láttam az arcán, ahogy átélte mindezt! Igenis hatalmas élvezet a prosztata ingerlése, és nem látok benne semmi kivetnivalót...ajánlom minden egymást szerető párnak, hogy ismerjék meg a szeretkezésnek ezt a fajtáját is!
HUNYOR Creative Commons License 2001.01.28 0 0 102
hi!

Végigolvastam a hozzászólásokat,és bizony "bibib"(70),valamint"boszicsicsi"(101)mondta el helyettem az általam tapasztaltakat.Eddig azt hittem, már mindenben volt részem,de a Kedvesem a zuhany alatt hogy-hogynem análisan(inkább körülötte)elkezdett maszírozni.Hát mit mondjak, hatalmasat élveztem!Az ágyban ugyanez nem megy!Érdekes.Szakításkor nagyon rossz,de igaz: a szerelemben, és háborúban mindent szabad!

hunyor

boszicsicsi Creative Commons License 2001.01.27 0 0 101
Bocs, de az alőbb szétesett a rendszerem,és megszakadt. Folytatva tehát: tapasztalatom szerint az izgatás hatalmas élvezetet okoz, még akkor is, ha előtte a férfi kissé idegenkedik tőle, vagy rossz tapasztalatai vannak az urulógiai cizsgálattal kapcsoltban. Itt is fontos tehát a megfelelő ellazulás, és a felkészítő előjáték, felizgatás, simogatások. ( A nőgyógyászati viszgálat is hüvelyi vizsgálat, de én egy jó szexxel ellentétben nem élveztem azt soha.)
Nem kell megijedni tehát a dologtól. Ha azonban nm tetszik, vagy a másik partner nem akarja, nem szabad csinálni.

A szexben is, mint a háborúban, mindent szabad, ami a másiknak nem kényszer, és nem okoz indort.

A prosztata izgatása a szex felsőfoka közé tartozik, ezt nőként is bátran kijelenthetem!

Sziasztok.

boszicsicsi Creative Commons License 2001.01.27 0 0 100
Kedves Lord Oberon!

Az alábbiakban válaszolok az őslakos barnamedvére vonatkozó kérdésedre:
Az említett medve normális tartózkodási helye még egy kicsivel feljebb található, mondhatni még egy fal mögött. (Mellesleg a szexet szerintem úgy kell elkezdeni, hogy a barnamedvétől és a folyékony dolgaitól előtte megszabadul az ember, ha lehet) Az ujj tehát tiszta marad.
A többi kérdésre is válaszolva, nemcsak a Tiédre, a technikai lebonyolítás a következő:
Gondosan síkosított ujjall kell úgy benyúlni, hogy a tenyér felfelé nézzen, (persze előtte a partnert jól fel kell izgatni, és leginkább simogatás és nyalakodás után kell a trükköt alkalmazni.), majd óvatosan és finoman, körkörös mozdulatokkal kell masszírozni. Közben nem árt egy kis orális szex sem. Mindig figyelni kell a partner jelzéseire. Hatalmas élvezetet okozhat, ha a partner is fogékony rá, ekkor olyan fokú orgazmus lehetséges a férfiaknál, mint a nőknél.
Vannak persze olyan férfiak is, akik ezt nem engedik meg, de előtte mindig meg kell beszélni, mi fog történni, és azt is, hogyan.
Én már 37 éves vagyok, és sokat tapasztaltam, de ezt a trükköt a férjemtől tanultam, még huszonéves koromban, ő kérte először, hogy alkalmazzam. Akkor még nem tudtam az okát, miért okoz ez élvezetet, most már azt is tudom, mert olvastam egy erre vonatkozó szakirodalmat.
Egyébként az izgatás során ugyanolyan nedvesedés tapasztalható, mint a nők esetében. Tehát a WC használata e nedvesség eltávolítására indokolt az aktus után, tehát, ha úgy érzi, hogy ki kell mennie, akkor azt nem kell sértődésnek venni.
A barnamedve, mint őslakos egyébként a második záróizom mögött, hátrafelé esik, tehát, ha elől masszírorzol, akkor nem találkozol vele.
A tiszta kéz minden alkalommal kötelező.

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.26 0 0 99
Kerdesem azert lenne ezzel kapcsolatban.
Az izgatas utan az oslakos - khm - barnamedve nem piszkitja ossze az ember kezet?
Hogyan lehet izgatni? Bokodessel, simogatassal, ugy, hogy az ember az ujjat ki-be mozgatja, , vagy koroz vele?
Mennyire kell hogy a partner ellazuljon? Ha elegge elfogadta a gondolatot, es ellazitotta magat, akkor siman megy a dolog gondolom, de ha tudato nem, de tudattalan ellenallas van, akkor nem nehez bejuttatni az ujjat?
Sikerult eljuttatni igy a partnered - pusztan azt izgatva - az orgazmusig?

Irj errol is kerlek!

Lord_Oberon

Előzmény: sinn (96)
G3kk0 Creative Commons License 2001.01.26 0 0 98
Na, csak hogy ne csak kirant tartsak perverznek ;))
Szerintem az olyanoknal, akik eleve, elvbol elutasitjak a dolgot, teljesen folosleges ezzel kiserletezni. Hasonlo lehet az eredmeny, mint noknel a vaginizmus. Oda ugyan be nem megy semmi. Ha ellenben valakinek semminemu undora, meg ilyesmilye nincs a dologgal kapcsolatban, akkor /nem rogton ezzel kezdve, hanem nemi felizgultsag utan, termeszetesen sikositassal/ igen kellemes dolgokat lehet atelni. Fajdalom es kellemetlen erzes nelkul. Gondolom, mint sokmindennel szexxel kapcsolatosan, itt is az ember fejeben dol el minden, a hozzaallason mulik mi milyen erzes...
G3kk0
ps.:Urologus meg nem csinalta....
Előzmény: Törölt nick (71)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.26 0 0 97
Én is innen kapom az ötleteimet...
a cimben szereplot is...
Előzmény: igus (93)
sinn Creative Commons License 2001.01.26 0 0 96
libuci,
próbáld ki és meg fogod találni, mert érezhetoen más a tapintása... egy enyhén domborodó képzodmény, az orgazmus elott pillanatokban megkeményedik. Úgy 6-8 cm-es "mélységben", a hasüreg feloli oldalon. Szerintem nem érdemes egybol "megtámadni", inkább szépen, óvatosan közelíts pl. orális szex közben, és ne feledkezz meg a kello síkosításról sem.
Előzmény: libuci (92)
igus Creative Commons License 2001.01.26 0 0 95
Az ilyen ötletözöntől terjed az a hír, hogy az érett asszonyok jobb szeretők lennének, vagy mi. B-)
Nem firtatja az eredetét, hanem csak azt hiszi, hogy eme gazdag tárház, amíből meríteni szoktam, mind belőlem fakad. B-) Hagyom a hitében.
Előzmény: libuci (94)
libuci Creative Commons License 2001.01.26 0 0 94
off
Igus...és mondd, hova könyveli ezt az újabban jött ötletözönt?
Előzmény: igus (93)
igus Creative Commons License 2001.01.26 0 0 93
A legtöbb szexuális cselekmény személyre szabott. Hiszen ha nekem tetszik a fülem nyalogatása által keletkezett élmény, de más lány (v. srác utálja hogy nyálas lett), vagy ha a párom direkt elvárja, hogy simogassam az ánuszát, és valamennyi hergeltségi állapot után beljebb hatolva is ingereljem - ez a kettőnk kialakított szokáskörébe beletartozik. (Nyilván új partner esetén végig kell próbálgatni a lehetőségeket.)

Na de azért, mert nálunk egyik másik terület kiemelten erogén zónának minősül, attól még nem jelenteném ki ilyen kategórikusan, mint a topik címe, hogy "csúcs ez az érzés" mint a mentolfress.

Sok testterületet előítéletből utasítunk el, úgy mondjuk valamire, hogy "nem szeretem", hogy nem is próbáltuk. Sokáig elég konzervatív módon álltam a szexhez, de mióta a HUSZ-ba járok olvasgatni, olyan ötleteim merülnek föl, hogy a páromnak elkerekedik a szeme, de aztán hagyja magát bevonni.

libuci Creative Commons License 2001.01.26 0 0 92
Nem, nem a húrt feszítem, csak eszembe jutott egymásik topik, aminek a címét kölcsönvettem. Otthon meg is kérdeztem a kedvest, hogy mit szólna ha egy szép napon egy nagy felköthető műpénisszel támadnék rá hátulról. Fel se nézett az újságból, (a keze sem remegett meg)úgy vetette oda, hogy bizony nagyon csodálkozna. Szóval ez a belülről való prosztata ingerlés nálunk sincs igazán napirenden.
Úgyhogy mindjárt tanácsot is kérek, ha az ember felnyúl, honnét ismeri fel egyáltalán a prosztatát?
(lehet, hogy már szegénynek rég a gyomorszáját maszírozom)
Előzmény: sinn (91)
sinn Creative Commons License 2001.01.26 0 0 91
libuci,

ne feszítsd a húrt, már az is komoly teljesítmény, hogy GL kevésbé radikálisan fogalmaz a korábbi álláspontjához képest :)

Előzmény: libuci (90)
libuci Creative Commons License 2001.01.26 0 0 90
És ha nem az ujjával, hanem egy felköthető műpénisszel?:-)))
Előzmény: Gentleman Looser (89)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.01.26 0 0 89
Ja, ja, ez igaz, tenyleg nem attol homokos valaki, hogy a prosztata ingerlese jolesik neki.
Ez kisse offtopic kezd lenni, de most mar leirom: nalam az analis szexnek az a resze a "termeszetes", amikor egy ferfi egy nonek csinalja. En speciel heteroszexualis vagyok, de ez a fajta analis dolog sem vonz, ha novel vagyok, en elolrol szeretem neki bedugni a micsodamat.
Ennek ellenere elfogadom, mint heteroszexualis dolgot. De amikor egy ferfi egy masiknak csinal ilyesmit, netan valaki nekem akar, ott mar vannak homokos beutesek. Csak az ok-okozatot kell megforditani: nem azert homokos valaki, mert hatulrol jol esik neki, de a homokosok csak igy tudjak egymast megizelni. Ez igy onmagaban fuggetlen a prosztata ingerlesetol, es ezt nem is tartom homokos dolognak, amig egy no szex kozben az ujjaval csinalja, es mindkettojuknek jo (en nem kivanom ezt a fajta ingerlest).
De ha ezt masik ferfi csinalja, vagy vibratorral, egyeb elolenyekkel stb. az mar nalam tullo a termeszetessegen.
Előzmény: Törölt nick (88)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.26 0 0 88
Nem tudom hogy el-e meg az eredeti tema, de azert hozzaszolok.

Sinn-nek nagyon igaza van abban, hogy a ferfiak nem attol lesznek homokosok, buzik, homoszexualis egyedei a tarsadalomnak, mert szeretik vagy kivanjak a prosztata vagy a vegbelnyilas izgatasat.
Ezek teljesen egeszseges, heteroszexualis ferfiaknal is elofordulnak, kinek-kinek a maga izlese szerint. Nem kell, nem muszaj, de egy lehetoseg egy plusz a szexualis elethez ez is.
Az sokkalta elfogadottabb ugye, hogy a nokkel letrejon analis szex. Hm. Akkor ezek a nok titokban ferfiak, es buzik, meg te is buzi vagy, mert seggbe csak a buzik dugnak. Ugye.
Egy fraszt!
Ez egy akkora nagy hulyeseg, hogy az elyfeltorony gombostunek latszik mellette!

Mas.
A prosztata ingerlese (by Cool tura) onmagaban eljuttatta a delikvenst az orgazmusig. Szerintem ez igy, ebben a formaban nem mindig mukodik. A mirigynek maganak az izgatasa keves, onmagaban egy kellemes, pisiles-szeru ingert ad csak, amit valahogy elore kell terelni.
Ezt kb. ugy kell elkepezlnie a lanyoknak, hogy huvelyi orgazmus elerese fele haladva mintha a pisileshez hasonlo ingerekkel talalkoznanak. Nem kell nekik, nem is menne, de igenis olyasfajta erzes, mintha.
A mirigy egyebkent egy jo huszforintos nagysagu, jol kitapinthatoan korulhatarolhato, kicsit kemenyebb anyagu dolog. (Elhelyezkedeserol lentebb mar irtak.)

Asszem mast nem nagyon tudnek elmondani.
Vagy le kell menjek alfaba, es kutatnom kell elozo elete(i)mben. :)

Lord_Oberon

szexualitárs Creative Commons License 2001.01.26 0 0 87
Ehhh, hát ekkora felhördülést! :)
Kiran is buzi lett? :DD Ez a nap poénja komolyan.
Amúgy, hogy az élvezetek csúcsa-e a prosztata ingerlése, azt nem tudnám biztosra mondani, mert sok más igen kellemes élményem is volt már szexben, de azért azt kell mondjam: egy sima szexnél jobb tud lenni.
Tessék ezt az állítást szétcincálni fiúk :D
eksön_ Creative Commons License 2001.01.26 0 0 86
Ugyan kiran, nem érdekes az ilyesmi.
Engem épp a minap mutatott be kéretlenül valamelyik "rajongóm" egy teljesen szexmentes topikban, hogy buzi ugyan, de azért intelligens, vagy valami ilyesmi.
Előzmény: Törölt nick (76)
eksön_ Creative Commons License 2001.01.26 0 0 85
Fetrengő röhögés.... :-))))))
Előzmény: Endorfin (65)
eksön_ Creative Commons License 2001.01.26 0 0 84
jövök:-)
Előzmény: igus (37)
eksön_ Creative Commons License 2001.01.26 0 0 83
Mondtam, hogy nagyvárosi legenda ízű történet, amit magam sem hiszek, de vicces volt, mert egy csomó kitalált történet lehet vicces, de mindegy.
Előzmény: psmith- (30)
viktor a takarító Creative Commons License 2001.01.26 0 0 82
Nincs autód?

Aha! Szóval azokkal a hatalmas BKV buszokkal jársz.....:))))))

Előzmény: Gentleman Looser (69)
viktor a takarító Creative Commons License 2001.01.26 0 0 81

Lehet, hogy komikusan hangzik, de én is olvastam róla. Ha jól emlékszem, nagyjából a szobatisztaságra szoktatással jelentkezik, és az okoz örömet a gyereknek, ha minél tovább visszatartja előtte.

vat

Előzmény: Törölt nick (47)
viktor a takarító Creative Commons License 2001.01.26 0 0 80
Pedig a fülbenyalás is tud nagyon izgató lenni...

vat

Előzmény: libuci (36)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!