Keresés

Részletes keresés

Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2018.12.23 0 2 17513

Már megint túlbonyolítjátok, szerintem.

Hozzánk a "legkedvesebb" partnerünk már erős tíz éve jár. Ezalatt legalább 100x volt már a párommal. Jónéhányszor kettesben. 

De soha nem volt még téma sem, hogy bárki bárkit megcsal, megkerül, átb@sz.

Ez vagy működik egy kapcsolatban, vagy nem. Szinte mindegy, hogy fizetett vagy ingyen, rendszeresen visszatérő vagy egyszer próbálkozó partnerről van szó. 

mgakaland Creative Commons License 2018.12.23 -1 1 17512

Én nem tudtam másként megoldani a dolgot több szempontból is. Egyrészt tapasztalatlanok vagyunk, másrészt a feleségemnek ez azért nem volt rajta a bakancslistáján, sőt eleinte hallani sem akart róla. Így gondoltam, hogy az erotikus masszázs felöl közelítem meg a dolgot, amire végül ráállt, amiben a kiválasztott srác valóban profi volt. Neki mondtam, hogy próbálja meg a szex felé terelni, ezzel felszabadítani a nejemben a kisördögöt. Ez semmi esetre sem ment volna a net böngészésével, hogy idehozok egy srácot,hogy drágám, ez most meg fog kefélni. Hosszabb távon jó lenne találni olyan férfit, aki megfelel egy olyasfajta dugóbarátnak, mint amilyeneket ti is alkalmaztok.

Abban viszont elég nagy kettőnk közt a különbség, hogy én csak úgy megyek ebbe bele, hogy ez közös kaland, egyedül nem fogadhat senkit, mindig csak hármasban. Egymás nélkül megcsalásnak számít a mi értékrendünkben, ezt kérem vedd figyelembe.

A profi nem biztos hogy a szexben profi, bár az értékelései elég jók voltak. Később derült csak ki, hogy potens, és miután szó nélkül elfogadta, sőt kivánja is a nejem erősebb testalkatát, így már a nejem is jobban kibontakozik, és nagy csatákat vívunk.

Előzmény: alezredes 1 (17510)
alezredes 1 Creative Commons License 2018.12.23 0 0 17511

ez csak fokozódik a több egymás utáni alkalommal

 

A "kedvenc" barátunk 6 szor volt nálunk. Igaz, a távolság 100 km volt.

Mégsem éreztem soha, pedig a párom kimondottan bírta a srácot, hogy, ez veszélyes lehetne.

Volt hogy nem jött, mert nem értem rá, pedig lehetett volna kettesben a párommal, (egy másik srác igen) hanem akkor jövő héten jött.

Előzmény: mgakaland (17502)


alezredes 1 Creative Commons License 2018.12.23 0 1 17510

Sem igaziból, sem "műből" nem háborodtam fel. Így meg hogy már árat is látunk, ténylek az a véleményem,hogy 30 at 3 órára nem fizetnék egy profinak, (ki is a profi?) .

Szép szép, hogy tudja mi a dolga, nekünk is lett volna srác, elmondása szerint dolgozott filmekben.

De, mert ugyan nem vagyok garasoskodó, nem adnék pénzt pasinak ilyenért.

Előzmény: mgakaland (17504)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.23 0 1 17509

Köszi, írtam is. :)

Előzmény: mgakaland (17508)
mgakaland Creative Commons License 2018.12.23 0 1 17508

mgakaland@gmail.com

Előzmény: Törölt nick (17507)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.23 0 0 17507

mgakaland, van neked emailcímed? Kérdeznék tőled valamit privátban.

Előzmény: mgakaland (17504)
mgakaland Creative Commons License 2018.12.23 0 2 17506

Most egy hónap alatt kétszer volt, de előtte pont egy éve. Természetesen a profival is kialakulhat érzelmi kapcsolat, mint amilyen már ki is alakult, de ez más jellegű szerintem, mintha egy valaki más jönne, akit nem tudom honnan szedünk fel. Mint irtam, itt sem zárom ki a veszélyt, de sokkal kisebb szerintem. Egyelőre mindhárom alkalommal ugyanazt hívtuk, és ennek most annyi előnye van, hogy összerázódott a "csapat", és tegnap is frenetikus 3 órát töltöttünk el. Ennek az is az oka, hogy egyrészt nem vagyunk tinik, ráadásul erős testalkatúak vagyunk, és a nejem mostmár nem aggódik, hogy vajon mit fog szólni a harmadik, és így sokkal jobban át tudja adni magát az élvezeteknek, ami a lényeg. Abban nem értek egyet, hogy csak egy feldúlt kapcsolatot lehet külső erővel feldúlni, sajnos van az a kattanás, ami egy jól működő kapcsolatban is megtalálja azt a rést, ami eltérítheti az egyik felet. A profi kisebb eséllyel pályázik ilyenre, de természetesen itt is meg kell lennie a bizalomnak a párunk iránt, egyébként nem lehet ezt csinálni.

Előzmény: Penge666 (17505)
Penge666 Creative Commons License 2018.12.23 0 1 17505

A többest te úgy gondolod,hogy évente egyszer hívtok egy profit,aki minden érzelem nélkül felállítja a farkát,megteszi a dolgát és lelép?Ha igen,akkor kell a profi.Ha ezt a profit még kétszer elhívod,és jol dolgozik,akkor nem alakulhat ki semmi a párod és ő közötte?Vagy ha többször szeretnétek többest,akkor minden alkalommal más-más profit hivtok el?Nem tudom...Csak kérdezem..Feldúlni csak az amúgy is feldúlt kapcsolatot lehet.És ez nem önteltség.Nálam tapasztalat.Szóval igen..veszélyes pálya ez valóban..De ez nem profi vagy nem profi kérdése.

 

Előzmény: mgakaland (17502)
mgakaland Creative Commons License 2018.12.23 0 2 17504

Most igazán nem tudom eldönteni írásod alapján, hogy hogyan értsem. Már többedik alkalommal vagy látszólag felháborodva, hogy még fizessek, hogy dugják a feleségemet, ezzel kicsit sugallva, hogy milyen egy lúzer vagyok, aki ezt az utat választja. Pedig számos előnye van szerintem, főleg a "szolgáltatás" minőségét illetően, és mint korábban is írtam, kisebb veszélye a nem kívánt kapcsolat kialakulására a feleségem és a profi közt. Én nem tudom, hol/hogyan kell keresni ingyen dugó harmadikat, majd talán egyszer rájövök, mert bár kérdeztem, itt sem kaptam érdemi választ. Hozzánk 30/3 óra alapon jön. Tegnap is rápróbáltunk, és egy fantasztikus 3 órás összegabalyodást vittünk véghez, mindenki megkapta amit várt, feleségemben kb 2,5 órán keresztül egy farok mindig volt legalább. Azt sajnálom csupán, hogy közben sajnos csak kevés fotót tudtam a dologról készíteni.

Előzmény: alezredes 1 (17500)
Penge666 Creative Commons License 2018.12.23 0 1 17503

Teljesen jogos a véleményed és igazad is van.Leírtam ,elküldtem,de neked van igazad.Nálunk annak idején nagy volt a féltékenység.Ennek ellenére belevágtunk és már vagy 12 éve csináljuk.SOHA SENKInél nem jutott eszembe,hogy a páromat megcsaljam,vagy külön utakra járjak.Ezt annak ellenére írom,hogy azért az évek során volt pár csillagos 5-ös nő is a közelembe.És persze fordítva is igaz a párom részéről.DE !A száz százalékos bizalom hiányában ezt nem lehet csinálni.Az évek során sok párt ismerünk,akik elváltak! DE ! olyant nem,akik a swinger miatt váltak el.Olyant nem,akik a swinger során a társukat egy másik swingeresre cserélték le.Én erre alapoztam az irásomat,holott valójában ez egy veszélyes vidék azoknak,akik érzelmileg labilis. 

Előzmény: Fel, támadunk! (17501)
mgakaland Creative Commons License 2018.12.23 0 0 17502

Egyetértek Veled, hogy igenis potenciális veszélyforrás egy kapcsolatra egy harmadik partner bevonása, és szerintem ez csak fokozódik a több egymás utáni alkalommal. Néhány jól sikerült szex, és már kialakul valami, ami feldúl bármit a körülményekre való tekintet nélkül. Én azt gondolom, hogy már felelőtlenül magabiztosnak, mondjuk úgy elbizakodottnak kell lennie valakinek, hogy ezt ne lássa meg. Én azért is preferálom a profit, aki egyrészt minőségi "szolgáltatást" nyújt, másrészt kisebb az esélye, hogy elcsábul, nyitottá válna egy pácienssel való kapcsolatra. De a veszélyt itt sem lehet kizárni. Én legalábbis nem vagyok ennyire öntelt, hogy ezt gondoljam, engem nem lehet megcsalni, elhagyni.

Előzmény: Fel, támadunk! (17501)
Fel, támadunk! Creative Commons License 2018.12.22 0 2 17501

Kissé túlzottan leegyszerűsíted a dolgokat. Nincs olyan, hogy "biztos nem történik meg", olyan meg végképp, hogy "akkor az biztos a te hibád", ez egyszerűen egy ignoráns, lekezelő vélemény. Sose járj így, de a dolog ezerszer árnyaltabb, mint azt hinni szeretnéd.

Természetesen csak olyan ember (pár) vágjon bele, akik magukban, egymásban és a szexuális vágyaikban is teljesen magabiztosak, de garancia sosincs semmire, az emberi lélek és a szexuális működés nagyon összetett.

Hülyeség és felelőtlenség ilyeneket mondani, elhallgatni a valóban létező kockázatokat. 

Előzmény: Penge666 (17498)
alezredes 1 Creative Commons License 2018.12.22 -1 0 17500

 profirol esetleg valtani mert ez igy kicsit koltseges.

 

Nocsak, lehet tudni vali bővebbet erről, mit mikor mennyiért ?

Végül is akkor a profi jár legjobban nem ?

Pénzt kap, és ezért dughatja a feleséged ?

Előzmény: mgakaland (17493)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.22 -1 0 17499

Voltam már többször is két férfi + egy nő felállásban, de sosem érdekelt a férfi része. Páromnak is volt lehetősége nővel összefeküdni, de nem érdekelte a dolog, szimplán nem izgatja. A két farokra hajt. :)

Előzmény: Penge666 (17497)
Penge666 Creative Commons License 2018.12.22 -1 2 17498

Ha valaki régóta swingerezik,akkor is igyekszik a megszokott párokkal lenni.Szerintem egy nő nem az ágyban előtted fogja megcsalni a párját.Ha van egy pasi,akivel jól működik a hármas szerintem is működhet többször.Ha tartasz tőle,hogy a párod megcsalna vele,akkor ebbe a témába bele se kell kezdeni.Ha a szex alatt csábul el a párod,az is gáz ..Akkor magunkban kell keresni a hibát.Ha egy ismerősé vált személy jár vissza,akkor az egyre jobban kiismerheti a párod igényeit és azzal javul a szex.Sajnos sz előszokott fordulni,hogy nem ér rá az "állandó"partner,és ezért kell mást hivni.Mi azért a 6-7 alkalom után váltani szoktunk,mert esetleg megszokottá válik és nincs meg benne az az izgalom.. 

Előzmény: mgakaland (17493)
Penge666 Creative Commons License 2018.12.22 -1 1 17497

Az,hogy nem tűnünk binek csak egy dolog.Mint korábban irtam a feleségem a munkahelyén viszolygott,ha egy nő kollégája csak hozzá ért.Volt a munkahelyén egy biszex csaj ,és ha már a közelébe volt utálatot érzett.Aztán jött a swinger,és ott engedett az élvezetek.Biztosan le kellett elöször küzdenie az ellenszenvet,de mikor megtapasztalta milyen egy női érintés,teljesen megváltozott.Azóta volt olyan,hogy nélkülem volt nővel,és a párválasztásunk egyik alapköve,hogy a pár női tagja bi legyen.

Előzmény: Törölt nick (17480)
alezredes 1 Creative Commons License 2018.12.20 -1 1 17496

A nem profival meg meg van az esetlenség varázsa. Meg talán nem olyan gépies, csönget, jön, kefél, és kész.

Kiválasztás ? Egy két videó, arra válasz, ismi, telefon beszélgetés.

Semelyik srác sem akart szerepet téveszteni, minek is ? Hisz a célja megvolt, eljöhetett, kényeztethette a párom.

Jött volna pluszban sutyiban, hogy nem vagyok jelen ? Minek ?

Előzmény: mgakaland (17495)
mgakaland Creative Commons License 2018.12.19 0 0 17495

Igen, egy kicsit erre gondoltam. Persze jó ha haverrá válik, mi most a "profival" is ilyen légkört alakítunk, mert könnyebben indul minden. Ugyanakkor egy szóló férfi esetleg néhány alkalom után képes szerepet téveszteni...

A kiválasztásról tudnál írni, hogyan, hol, miután nincs TFP?

Előzmény: alezredes 1 (17494)
alezredes 1 Creative Commons License 2018.12.19 0 2 17494

 vki tobbszor jon, az esetleg tobbe valik?

 

Úgy érted hogy külön utakon járna a páromhoz ?

Arról tudnék.

Azért jó (szerintem) ha többször jön, mert volt aki szinte haverrá vált, persze tudjuk miért jött.

Előzmény: mgakaland (17493)
mgakaland Creative Commons License 2018.12.19 0 0 17493

Koszonom, messze reszletesebb volt mint vartam. Szocal Neked nem volt aggodalmad ha vki tobbszor jon, az esetleg tobbe valik? En 2-3 alkalmakra gondolnek eggyel ha nem profi. A tfp utan hogyan oldjatok meg? Ki valaszt? Talalkoztok-e elotte vagy rogton aktusra jon? Bocs ha sok a kerdes de tetvezem hogy profirol esetleg valtani mert ez igy kicsit koltseges.

Előzmény: alezredes 1 (17492)
alezredes 1 Creative Commons License 2018.12.19 0 1 17492

Az első még régebben újság ( TFP ) útján érkezett. Ő azután sokszor volt.

A második is, egyszer volt.

A harmadik is többször volt, azt hiszem 6 szor, egyszer úgy hogy nem voltam  jelen.

A negyedik, most nem emlékszem.

Az 5 ik volt az igazi ő 6 szor volt

A 6 ik egy 1 alkalmas faszi volt

A 7 ik masszőr volt 2 szer volt nálunk, egyszer együtt volt az elsővel.

Remélem jól emlékszem, nem akarnék kamuba keveredni.

Előzmény: mgakaland (17491)
mgakaland Creative Commons License 2018.12.19 0 0 17491

Alezredes Úr! Mint tapasztalthoz fordulok Hozzád. Én azért olyan technikai részletekre kíváncsi lennék, ha segítenél, hogy honnan gyűjtesz delikvenseket? Egy férfi csak egyszer jöhet, vagy visszahívod esetleg több alkalommal is? Közösen választjátok ki vagy Te választasz? Volt már, hogy menetközben elengedtél valakit, mert gyenge volt, rosszul csinálta, vagy nem megfelelően állt a dologhoz? Támogató válaszaid előre is köszönöm

Előzmény: alezredes 1 (17485)
mgakaland Creative Commons License 2018.12.19 0 1 17490

En nem latok kivetni valot abban, hogy egy profit megfizetunk a szolgaltatasert megha az eppen a felesegem kefelese is. Ingyen pasit nem tudom hol lehetne talalni megfelelot, penzt meg a nejemert nem kernek mert az egy masik szakma.

Előzmény: alezredes 1 (17485)
mgakaland Creative Commons License 2018.12.19 0 1 17489

En kezdesnek profit valasztottam mint azt korabban megirtam, es mostanra azt mondom ez volt a jo. Mondjuk azert irom hogy en valasztottam, mert en az erotikus masszazson keresztul probalkoztam a harmas fele menni. Egyszerubb igy, kivalaszt, megbeszel, akcio, kofozet, lelep. Nincs utana furan egymasra nezes egy barattal ha vele kezdtuk volna. Ket hete ujra hivtuk, es tegnap mar nejem jelezte, jo lenne megint. Igy aztan tarcsaztam es szombaton megint nekifutunk. Az egesz het erotikus varakozasban telik, nyomdafesteket kevesse turo uzenetekkel hergeljuk egymast a nejemmel, szuper.

Előzmény: Törölt nick (17488)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.19 0 0 17488

Olyan haver egy olyan körből, ahol nem nagyon vannak titkaink egymás előtt. Ő egyébként nem jó, mert ugyan bi, de mégiscsak inkább meleg, és neki kettőnk közül én jönnék be jobban, nem a párom. Én viszont nem vagyok annyira "kíváncsi". Ellenben egy olyan nyitott, sokat tapasztalt srác, akivel kendőzetlenül lehet ezekről a dolgokról beszélgetni. 

Előzmény: alezredes 1 (17485)
alezredes 1 Creative Commons License 2018.12.19 0 0 17487

Szólnék, de az utóbbi időben nem voltak akcióink.

Előzmény: bobim (17486)
alezredes 1 Creative Commons License 2018.12.19 0 1 17485

Egyik haver ? Akkor ez nem marad titokban.

Hogy hogy nem saját magát javasolta a haver ?

Fizetős frofi ? Az túl "gépies" lennne nem ?

Na meg még én fizessek, hogy dugják a páromat ?

Előzmény: Törölt nick (17484)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.19 0 0 17484

Hát a harmadik lelkivilágával nem vagyunk tisztában... Egyik haver javasolta, hogy szerinte első alkalommal a legjobb a fizetős profi. 

Előzmény: alezredes 1 (17483)
alezredes 1 Creative Commons License 2018.12.19 0 1 17483

Akkor ez így menni fog. Nálunk az első alkalommal a srác nem is nagyon mert ránézni a páromra annyira zavarban volt.

Előzmény: Törölt nick (17482)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!