Keresés

Részletes keresés

gajda20 Creative Commons License 2013.05.08 0 0 14771
Kerestem, de nem találtam.:( Be tudnád linkelni?
Előzmény: eukariota (14770)
eukariota Creative Commons License 2013.05.08 0 0 14770

Próbáld ki a Dream-féle krémet, a gyógyszertárban szó nélkül elkészítik, a az ezen a fórumon megadott Rp-t kimásolod és odaadod bármelyik gyógyszerésznek..100 g kb 500 Ft-ba kerül, de érdemes 200 g-ot készíttetni..

Előzmény: gajda20 (14769)
gajda20 Creative Commons License 2013.05.07 0 0 14769
Ja és a 3%-os hidrogén-peroxid üvegére rá van írva, hogy sebkezelésre, száj- és toroköblítésre 15 ml-t 1 pohár vízhez. Még ma bekenem magam vele.:)
gajda20 Creative Commons License 2013.05.07 0 0 14768
Én sem bírtam 100%-ban elhagyni a tejet, sajnos néha-néha bűnbe esek, amikor előttem eszik a sok finomságot.:(
Előzmény: babboo (14758)
gajda20 Creative Commons License 2013.05.07 0 0 14767
Örülök Neked.:) Ha nekem nem fog semmi használni, én is kipróbálom a neotigasont, vagy a diprophos injekciót(olvastam neten hogy van aki már 10 ÉVE nyomat havi 1 injekciót, és semmi baja), mert vissza szeretnék menni a gimibe, de psorisan nem mehetek, mert megint csúfolnának, és undorodnának tőlem.:) Tudom, ütős cuccok, de pár év tünetmentes életért megéri szerintem. Ezzel a betegséggel NEM lehet együtt élni, de azért legtöbb orvos a pofádba vágja mosolyogva, hogy lehet.

De ezeket a durva gyógyszereket tényleg a legvégére hagyom, mert nagyon erősek. Van egy csomó 'csodaszer', amit még ki szeretnék próbálni, mielőtt ezekeket beszedném.
Előzmény: Top76 (14761)
-=Zsoca=- Creative Commons License 2013.05.07 0 0 14766

Vettem naloc-ot, méregdrága természetesen. Azért vettem ezt, mert a többi hasonló termékkel (pl. Canesten) ellentétben ez az egy körömápoló volt, ami megemlítette a pikkelysömört. Ráadásul ez nem ígérget azonnali hatást, meg ilyen baromságokat, hanem teljesen korrekt idő intervallumokat határoz meg a gyógyulásra. Kipróbálom, este, lefekvés előtt kell egyet-egyet naponta a körömre tenni. Három körömre három hónapig elég a tubus tartalma, én csak a hüvelykujjaimra próbálom ki először, aztán ha beválik, akkor megtámadom a botrányos lábujj körmeimet is.

gajda20 Creative Commons License 2013.05.07 0 0 14765
Ezt találtam a neten, már meg is vettem mert 350 Ft. volt. :D Sokan írják hogy nagyon veszélyes, de megfelelően adagolva nem az. Én ki fogom próbálni(de csak 1 hét múlva mert most szén tablettát nyomatok+keserűsót, a betegtájékoztatóban benne van hogy felszívja a mérgeket, keserűsóval még nagyob a méregtelenítő hatás), és majd megírom a tapasztalataimat(ha túl fogom élni :D).
''3%-os Hidrogén-peroxid - az
eltitkolt gyógyszer
Kitisztítja a szervezetet, erős
antioxidáns, megszünteti az
oxigénhiányos állapotokat, így
megakadályozza a rákos sejtek
szaporodását. Minden betegség
esetén nagyon ajánlott!
Belsőleg: Kúraszerűen
1,2,3…..20 cseppet 1dl vízzel
meginni naponta 3x, majd
visszafelé 20,19,18……
1cseppet. A nagyobb hatás
érdekében előtte 1 csipet só,
utána vitamin bevitel (pl 1 alma)
ajánlott!
Külsőleg: Borogatva,
bedörzsölve, kenegetve a
bármilyen problémás bőrre
(Melanóma, pikkelysömör,
lábgomba, tyúkszem, sebek,
fogíny, miteszerek, ráncok, stb)
Gyógyszertárban kapható.''
Fehér_Farkas Creative Commons License 2013.05.06 0 0 14764

Sziasztok!

 

Hozzáfűznék pár megjegyzést, észrevételt a fórumotokhoz. Kérlek, bocsássátok meg, ha olyant írnék, amiről már volt szó. Lusta voltam és csak az első 3 oldalt olvastam végig után csak bele-bele lapozgattam. Nekem csak az édesapám szenved ettől a betegségtől, így nincsenek saját tapasztalataim.

 

- A TV-ben látott egy "Mesterbalzsam" nevű kenőcsöt, amit megvettem neki.

Elvileg "...Tünet mentesítheti a pikkelysömörét, illetve eltünteti az ekcémáját, illetve egyéb bőrallergiás panaszokból származó viszketést..."

Azt mondta, hogy neki enyhítette az égető érzést, ami egy fokkal elviselhetőbbé teszi. Mentol van benne, mint a rágógumiban, így tényleg hűsít. :) Hátránya, hogy csúnya sárga színe van és összekeni a ruhát, de kimosható. Ha érdekel valakit, keressen rá a fenti névre vagy a "Hillvital" nevű cégre. Rögtön az első oldalon ott van a termék leírása és ára, de gyógynövény boltban is kapható.

 

- A másik a "Kátrány szappan" Ezt nem próbáltuk, csak olvastam róla. Elvileg ez is segít a tünetek enyhítésében, de nem szüntetni meg sajnos.

 

- A harmadik egy könyv Göncz József: "Az öngyógyítás forradalma". Igazi könyv tehát pénzért lehet csak megvenni, de ha ismeretségi körben megvan valakinek érdemes bele olvasgatni. Utoljára mikor a kezemben volt, láttam benne egy vagy két oldalt a pikkelysömörről. Bocsássátok meg, hogy nem emlékszem pontosan... Ebben valami olyasmi volt, hogy ezt a betegséget is valami korokozó idézi elő, ami az ízületekben, máj környékén vagy a érintett bőrfelületek környezetében tanyázik és folyamatosan fertőzi ezeket a területeket és az immunrendszert, ami így reagál. Persze nem orvos írta a könyvet, hanem egy "ezermester", aki másképp látja a dolgokat, a világot. A lényeg, hogy masszírozni kell bizonyos terülteket és a szervezet önmaga fogja irtani ezeket a kórokozókat, így a tünetek is enyhülnek majd illetve megszűnnek az idő folyamán. A könyvben felsorol egy csomó betegséget és azt is, hogy mit, hol kell masszírozni, de erre már nem emlékszem. Kicsit szkeptikus vagyok, de ha könyvtárban vagy ismerőstől valaki meg tudja szerezni, olvassa el, hátha találtok benne valami használhatót.

 

- A negyedik a Csenge féle könyv. :) Az sgforum-otokra akartam írni, de az már lezárták. Kamu az egész, egy tudatosan megszerkesztett reklám oldal. A "Csányi Csenge" egy kitalált név, ahogy a legtöbb ilyen oldalon feltüntetett személyek. A keresőbe csak a varázsszót kell beírni, "Ha még ma megrendeled" :)

Lényegében semmi használható infó nincs rajta. Viszont a lap alján van egy cégnév. Ha rákeres az ember még a meddőség ellen is tud(nak) segíteni. Ott kitartóbbak voltak, mert "200-nál is több orvost" is felkerestek. :)

De igazából ez ügyben "Babboo"-nak akartam írni. Ha netán még egyszer belefutna valakibe, aki megvette a könyvet kérje el tőle - ugyanis a leírás szerint PDF formátum, ami digitális, ergó ingyenesen terjeszthető - és ossza meg valami megosztó oldalon, hadd nevessünk mi is.

 

Sziasztok!

KF

 

B.GY Creative Commons License 2013.05.06 0 0 14763

Én meg poénból bekentem tegnap este a könyököm neutrogénával,és reggelre teljesen jól nézett ki. Ma este kezdett viszketni csak.

-=Zsoca=- Creative Commons License 2013.05.06 0 0 14762

Ezt a Naloc-ot próbálta már valaki? Mik a tapasztalatok sömörös körömnél?

 

http://naloc.hu/mi-a-naloc/

Top76 Creative Commons License 2013.05.06 0 0 14761

Sziasztok!

Örömmel jelenthetem, hogy most már teljesen tünetmentes vagyok, tényleg senki sem mondja meg, hogy sömörös vagyok, pedig nem akárhogy néztem ki. Most úgy látom, megérte a 6 hetes kúra, igazából mellékhatás sem volt, jó ez a cucc....

tcs08 Creative Commons License 2013.05.06 0 0 14760

Szia, nagyon köszönöm. Megpróbálkozom vele. 

Előzmény: babboo (14759)
babboo Creative Commons License 2013.05.04 0 0 14759

Használtam a Psoratinexet Dr. Michaels korában. Nekem egyáltalán nem csinált semmit. Nekem teljesen mindegy, hogy dipro, vagy dermovate. Mindkettő dögerős sztero. En dermovatet teszek bele. Nézd meg a neten, hogy kell krémet keverni! Melegíteni kell szép óvatosan gőz fölött a vajakat, a sheát csak a legvégén bele, mert ikrás lesz. A vizet is melegíteni kell és amikor egyforma hőmérsékletűek a cuccok, akkor kell őket habverővel összekutyulni. Most mehetnek bele az illóolajok és az E vitamin kapszulák. Nem tudom, hogy írtam-e a múltkor, ez tartósítja a krémet. 4 kapszulát nyomtam bele. Fagyasztóba tenni 5 percre, utána megint megkeverni. Megint 5 perc fagyasztó, keverni és kész. Ekkor kevertem bele a szterot és az ichtiolt. De ichtiol nélkül is jó. Nekem csak folpackkal működik a sztero is, anélkül semmi hatása.

Előzmény: tcs08 (14752)
babboo Creative Commons License 2013.05.04 0 0 14758

És ez így van. Ezért hiszek Szendi Gábornak. Most teljesen kihagytam a tejtermékeket és úgy tűnik tetszik a bőrömnek. Nem merem még elkiabálni, mert alig pár hete hagytam ki és közben kétszer ettem tejfölt. Sajnos a tejföl a gyengém.:-( Ettetek már tejföllel epret? Sokkal finomabb, mint tejszínnel. Sajnos.

Előzmény: gajda20 (14756)
gajda20 Creative Commons License 2013.05.04 0 0 14757
http://www.enzymus.hu/leaky-gut-syndrome-lgs/syntol/index.html

Itt is van még egy, de a google-val is rá lehet keresni 'áteresztő bél szindróma'. Az epesavas doktornő is valami áteresztésről beszélt, valami toxin átjut a bélfalon és átalakul citokinné...
gajda20 Creative Commons License 2013.05.04 0 0 14756
http://www.tenyek-tevhitek.hu/szivargo-belszindroma.htm

Itt van bővebben.:)
gajda20 Creative Commons License 2013.05.04 0 0 14755
''A szivárgó bélszindrómák a belek
fokozott áteresztésével
összefüggő klinikai betegségek.
Ide tartoznak a gyulladásos és
fertőző bélbetegségek, a krónikus
gyulladásos ízületi betegségek,
bizonyos bőrbetegségek, mint pl.
az akné, a pszoriázis, és a
dermatitisz herpetiformisz (a
gluténérzékenység egyik
bőrtünete), valamint számos,
ételallergia vagy specifikus
ételintolerancia betegség, mint pl.
az ekcéma, a csalánkiütés, és az
irritábilis bélszindróma, a krónikus
fáradtsági szindróma, a krónikus
hepatitisz, a krónikus
hasnyálmirigy gyulladás, a cisztás
fibrózis, és a hasnyálmirigy rák. A
megnövekedett áteresztés
elsődleges szerepet játszhat
mindezen betegség evolúciójában,
vagy másodlagos
következményként
immunaktiválódást, májműködési
zavart, elégtelen hasnyálmirigy
működést eredményezhet, ami
egy ördögi kör kialakulásához
vezet. Ezekben a betegségekben
az áteresztő belek szerepét
célzott kivizsgálás nélkül gyakran
nem ismerik fel. A vékonybél
áteresztőségének biztonságos,
nem műtéti és alacsony
költségvonzatú módszerei
lehetővé teszik pácienseik ilyen
irányú vizsgálatát és a kezelés
hatékonyságának objektív
elemzését. A szivárgó
bélszindróma típusú krónikus
betegségben szenvedő páciensek
beleinek szivárgását ellenőrizve
javítani lehet a gyógyulási
eredményeket.''
Nessi55 Creative Commons License 2013.05.04 0 0 14754

Ja, és az alpa oldalán lehet internetesen rendelni.

Előzmény: gondos51 (14751)
Nessi55 Creative Commons License 2013.05.04 0 0 14753

Nem szlovák, hanem cseh, és így tényleg korona. Próbáld meg bioboltok vagy méhészeti szaküzletek oldalán keresni!

Előzmény: gondos51 (14751)
tcs08 Creative Commons License 2013.05.04 0 0 14752

Szia Babboo!Köszönöm válaszod, összevásárolom a hozzávalókat, és kipróbálom. Tulajdonképpen nem a szteroidtól fázom, hanem a folpacktól. Annyi hosszú éven át aludtam folpackban, hogy a gondolatától is ráz a hideg. Folpack nélkül fogom sztem megpróbálni, csak még azt kell kiderítenem mit keverjek bele, diprosalicot vagy dermovatét. 30 éve  szenvedek, szóval kipróbáltam már mindent. Diprosaliccal kezdtem, és minden új szeroidot kipróbáltam már. :-( Az utolsó években egyik sem használt, sőt a Dermovatétól  utoljára mikor próbálkoztam vele, nagyon begyulladtam. Inkább ez elgondolkodtató. Minden este be kell kennem valamivel, próbáltam, hogy nem, de akkor megvastagodtak a sebek, és nehezebb volt ápolni. De azt is tudom, hogy mindig valami új kence kell neki.  Látom, hogy Te  nagyon tájékozott vagy, de megkérdezhetem, hogy próbáltad-e a Psoratinexet? Olyan érzésem van, mintha mindkettőnknek ugyanaz lenne jó.  

Előzmény: babboo (14750)
gondos51 Creative Commons License 2013.05.04 0 0 14751

Sajnos nem! Nem szállitanak külföldre, azért próbáltam igy segitséget kérni. Ki kell menni érte. Tudom, hogy euro a pénznemük,de az oldalakon koronában adják meg az árat.

Előzmény: babboo (14745)
babboo Creative Commons License 2013.05.03 0 0 14750

Igen, én keverem, de neked nem fog tetszeni. Van benne szteroid. Igaz ugyan, hogy alaposan felhígítva, de akkor is. 2 evőkanál sheavaj, 2 evőkanál kakaóvaj, 2 evőkanál méhviasz, 45ml desztilláltvíz, 15 csepp teafa illóolaj, 15 csepp levendula illóolaj, lehelletnyi ichtiol, egy tubus szteroid. Ichtiol nélkül is jó. Én nem félek annyira a szterotól, mint itt többen. 30 éve kenem magam vele és semmi bajom. De hozzáteszem, hogy havonta max. kétszer csinálok 4 éjszakás folpackos kenekedést vele, egyébként semmivel nem kenem. tehát nem minden nap használok szteroidot.

Előzmény: tcs08 (14747)
babboo Creative Commons License 2013.05.03 0 0 14749

Ok:-)) amúgy is nagyon jó hatása van testre, lélekre.

Előzmény: Nessi55 (14748)
Nessi55 Creative Commons License 2013.05.03 0 0 14748

Az első néhány napon meglehetősen rosszul voltam tőle, lehet, hogy túl sok volt egyszerre. Nálad nem valószínű, hogy lesz ilyen probléma, mert sportolsz, és nem vagy túlsúlyos. Egy hónapig nem volt változás, már éppen arra gondoltam, hogy abbahagyom, amikor néhány folt elkezdett halványulni, majd eltünedezni. Továbbra is használom a testápolót a néhány csík szteróval, de nem mászom a falra, ha kimarad néhány nap. Elég lassú a folyamat, a fejem talán két hete indult javulásnak. Remélem, tovább folytatódik, de már ennek is nagyon örülök.Legyél nagyon kitartó, jó lenne, ha sikerülne! 

Előzmény: babboo (14740)
tcs08 Creative Commons License 2013.05.03 0 0 14747

Szia! Ha jól olvasom, akkor Te is kátrányos krémeket használsz, megosztanád velem a receptjét, mintha úgy értelmezném, hogy Te kevered magadnak. Vagy nagyon mellé olvastam? :-)

Már 1 éve, talán több is a psoratinexet használom, és lassan elfogy, de nem szeretnék most megint venni, de a helyébe jó lenne valami új dolog. Nem lenne ötleted rá? Megköszönném a segítséget.

Előzmény: babboo (14742)
tcs08 Creative Commons License 2013.05.03 0 0 14746

Online nem lehet rendelni? Sztem azt kellene előbb megnézni, nem? Ja és tényleg euro van. :-)

Előzmény: gondos51 (14743)
babboo Creative Commons License 2013.05.03 0 0 14745

Szlovákiában Euro van.

Előzmény: gondos51 (14743)
gondos51 Creative Commons License 2013.05.03 0 0 14744

Azt elfelejtettem, hogy, ha valaki Pesten él és jár a Podmaniczky utca felé, ott van ez az üzlet ahonnan eddig rendeltem és meg lehetne tudni, hogy mi az oka az eltünésének, vagy csak uj elérhetősége van? Ez lenne a leg egyszerűbb itt a fizetés nem okoz gondot.

gondos51 Creative Commons License 2013.05.03 0 0 14743

Sziasztok!

 

Olvaslak Benneteket az elejétől a végéig. Szeretném a segitségeteket kérni, és ha valakinek még használna, annak külön örülnék. Van egy krém ami nekem eltünteti a bőrhámlást /persze csak néhány órára/. Sajnos Magyarországon egy helyen lehetett csak rendelni, de ez az ember felszivódott. Egyik elérhetősége sem müködik. Szlovák oldalakon százával van az interneten, szinte fillérekért 23 - 24 Korona, de nem tudom megrendelni, mert nem tudok fizetési módot. Az lenne a kérésem, ha valaki szokott menni szlovákiába és megtenné, hogy hozna nekem, nagyon hálás lennék. A krém Apiko arckrém néven kapható egy ALPA nevű cég gyártja.

 

Előre is köszönöm, a segitséget, és jó egészséget mindenkinek!

babboo Creative Commons License 2013.05.03 0 0 14742

Te most ezt érted? Tilos árulni kátrányt, vagy nem? Ennek azért egyértelműnek kéne lennie. Egyébként inkább piros az ichtioltól. Bár ugyanaz az eredmény, 4 éjszaka után tünetmentes vagyok teljesen. Sztero is van benne, emiatt nem tudom, hogy önmagában mit csinálna. Így viszont jó, simán lehet emberek közé menni, észre se lehet venni. 2 hétig tart ez az állapot, aztán szépen jön vissza. Bár a napsütés hatására egyre kevésbé jön. A viszketés teljesen megszűnt, ezt viszont a sulfur hatásának gondolom. Csak a könyököm viszket néha. A fejemről hónapok óta eltűnt.

Előzmény: eukariota (14735)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!