Keresés

Részletes keresés

olegnagy Creative Commons License 2018.12.28 0 1 17604

"Megduhatod a páromat, nyalhatod, ujjazhatod, a melleivel játszhadozhatsz órákig, de csók, az nuku ???

Ezt mondja az ember a harmadiknak ????"

 

Igen, hallottam már ilyet, bár nem pont ezekkel a szavakkal :-) Mindenkinek joga van szabályokat hozni, csak szóljon előre, hogy mindenki tudja, mit lehet és mit nem, ne akkor derüljön ki, hogy valami nem OK, amikor többedszerre fordítja el a fejét vagy húzza el a fenekét. Harmadikként volt, hogy csókolóztam a lánnyal, volt, hogy ez tabu volt. Ha hozzánk csatlakozna harmadik, az lenne a cél, hogy a feleségemet kényeztesse - és mivel ő szereti a csókolózást, nyugodtan csókolózhatna.

Előzmény: alezredes 1 (17592)
mgakaland Creative Commons License 2018.12.28 -1 0 17603

Nem szeretnék elkezdeni csatázni, nem volt megbántás jellege, ahogy szoktad írni, csak a tényt írtam le. Ha nem inged, ne vedd magadra. De nyugodtan leparasztozhatsz, a net ezt is elbírja. Végigolvastam előző hozzászólásod, valóban nem írtad, hogy nekünk is úgy kell csinálni mint Nektek, csak benne volt a sorokban az a lekicsinylő, hülyegyerek szindróma, amit nem először tapasztalok meg itt a hozzászólásokban, azokra, akik nem úgy csinálják, mint a "Nagyok"

Előzmény: Egy Harmincas Pár (17602)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2018.12.28 0 0 17602

"...nem egy kiélt, a feleségét csak bámulni tudó ember vagyok..."

Na, akkor mit szóljak én ehhez a beszóláshoz? Ha szándékosan tetted ezt ide, akkor hatalmas parasztság. Ha nem, akkor saját példádból megtapasztalhatod, milyen könnyű valakit akaratlanul is sértegetni.

Előzmény: mgakaland (17601)


mgakaland Creative Commons License 2018.12.28 -1 0 17601

Sajnos rosszul szűrted le a mondandómat. Nincsenek szabályrendszerek előre eltervezve, nagyon nem. Egyetlen kérdés volt igazán, a csók kérdése, melyet kértem hogy ne csinálják. Ennek talán az is az előzménye, hogy kapcsolatunk 19 éve alatt mi nagyon keveset csókolóztunk a nejemmel, mert ő nem szereti, nekem viszont jól esett volna. A harmadikkal szemben ugyanakkor jóval megengedőbb, neki meg akar felelni, így hagyja, hogy csókolják. Ez viszont engem zavar. Tehát a dolgok nem mindig feketék-fehérek. Nálunk is a magától kibontakozó cselekmény játszik, ugyanakkor nem gondolom, hogy bűn lenne, hogy én szeretnék a buliban benne maradni. Az első hármasnál partvonalra kerültem, és miután nem egy kiélt, a feleségét csak bámulni tudó ember vagyok, rohadt szarul esett. Egy évig hallgatta a nejem, hogy cserbenhagyott, egy év kellett hogy feldolgozzam. Tetszett a dolog, és vágytam a következőre, de csak úgy, ha az nem okoz a másiknak sérülést. Azért pedig nem kell megvonn a következő esélyt valakitől, mert belefeledkezve a páromba engem nem enged oda, megtanultam, kell szólni, hgy most már én is beszállnék. Egyszerűen nem tudok kukkoló lenni. Pontosabban úgy fogalmaznék, ha együtt kezdjük, fejezzük is be együtt, ha arra készülünk, hogy ő fog csak szexelni, akkor ahhoz tartom magam.

Egyébként valóban felhúztam magam, mert igyekeztem őszinte lenni, és elég csúnyán le lettem szólva.

Előzmény: Egy Harmincas Pár (17599)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.28 0 1 17600

Nálunk is csak pár lényeges pont lesz megbeszélve: nincs anál (semmilyen módon; a fenék tabu), nincs videózás, nincs erőszak, nincs melegpornó. Minden más mehet, cuckold, hármas. 

Előzmény: Egy Harmincas Pár (17599)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2018.12.28 0 1 17599

Egyébként a beszélgetésekből egy jelentős különbséget szűrtem le kettőnk gondolkodásmódját illetően: te előre meghatározott terv szerint, adott forgatókönyv és szabályrendszer alapján viszed véghez ezt a dolgot. (Nem bántás, csak vélemény következik!) Magam részéről úgy vélem, ez egy olyan téma, amit ha megpróbálunk erősen szabályrendszerek határai közé szorítani, elveszti lényegét, a spontaneitást, az ösztönök szabad működését. Nálunk minden partnernek járt "egy lehetőség". Szinte feltételek nélkül szállhatott be. (No anal, no erőszak.) Hagytuk "kibontakozni", és figyeltük közben, hogy amit tesz, az nekünk jó-e vagy sem. Ha valakinek a viselkedése, módszerei nem jöttek be, akkor sem volt kellemetlen leállítás meg vita, csak egyszerűen nem volt második esély. Ha viszont kellemes volt az együttlét, akkor jöhetett folytatás még akkor is, ha esetleg nem mindent úgy csinált, mint mi szoktunk. Mi miért ne tanulhatnánk új dolgokat?

Nem tudom, hogy ezen a megengedőbb gondolkodáson vagy csupán a szerencsés véletlenen múlt-e, de nekünk eddig még nem igazán volt olyan kalandunk, ami rossz érzéssel végződött volna.

Előzmény: mgakaland (17597)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2018.12.28 0 0 17598

Jólvanna!
Látom, nagyon felkaptad a vizet.

Pedig csak annyi történt, hogy leírtuk, nálunk ezek a dolgok hogyan működnek.

Idézz egy kifejezést, amivel megpróbáltalak meggyőzni, hogy neked is így kellene viselkedned.

 

Előzmény: mgakaland (17597)
mgakaland Creative Commons License 2018.12.28 0 1 17597

Hozzászólásod szerintem a hármas szex és a cucklod határán billeg, és mi a hármas szex mellett szavaztunk. Három alkalommal voltunk ugyanazzal a partnerrel, az elsőnél rájöttem, nem szeretném ha csókolóznának, a másodiknál remek szex lett a csókmentesen, ezért gondoltam, nem leszek fafejű, és megengedtem, és rá is faragtam.

Arra, hogy stopperrel mérjük ki fér hozzá a puncihoz pedig csak annyit, hogy hagyom rendesen, pont azért is amit te mondtál, hogy kicsit elmerüljenek a menetben, ne kelljen a nejemnek többfelé figyelni, ugyanakkor én nem cuckoldra készülök, amikor szervezem a hármast. Ezt egy közös bulinak gondolom, ahol mindenki figyel a másik örömére, persze hetero alapon. Így rohadtul nem akarok kimaradni, és igen, menetközben én is használni akarom a nejem egységeit.

Előzmény: Egy Harmincas Pár (17589)
mgakaland Creative Commons License 2018.12.28 -1 1 17596

Kicsit lenézőnek, és cinikusnak érzem írásod a csókkal kapcsolatban azokkal szemben, akik nem szeretnék, hogy a párjuk csókolózzon. Nem szeretnék stilisztikai részletekbe menni a dugás, kefélés, szexelés és a szeretkezés szavak közt, mert bár nagyjából azonos cselekményt írnak le, de a lényeg a részletekben rejlik, és ettől szép a magyar nyelv, hogy finom különbségeket tesz a szavak közt. Már korábban is írtam, nekem a topik címében is fura a "szeretkeznek a feleségemmel" mert mi ha harmadikat hívunk, akkor nem szeretkezni, hanem szexelni, kefélni, dugni hívjuk. És igen, abba nálam is belefér, sőt izgat, ha zakatol a puncijában, szájában egy fasz, de a csók egy bensőséges, intim dolog, az pedig zavar, és szeretném megtartani magunknak. Ti itt elsősorban arról írtok általában, kinek hogyan dugják, szopatják a nejét/barátnőjét, az engem is érdekel. Nem hiszem, hogy kevesebbnek kellene éreznem magam azért, mint ahogy próbálsz kigúnyolni írásodban, mert nem szeretném szeretkezni látni a nejemet. És igen, szólok a harmadiknak mikor lefektetjük a szabályokat, hogy mit lehet, és mit nem. Mi így játszunk.

Előzmény: alezredes 1 (17592)
Dorkanéni Creative Commons License 2018.12.27 0 0 17595

Igen!

Előzmény: alezredes 1 (17592)
mitarbeiter74 Creative Commons License 2018.12.27 0 0 17594

Ez nagyon tetszik! És mennyire igaz!😂

Előzmény: alezredes 1 (17592)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.27 0 0 17593

Nekem igazából  mindegy, mi legyen, mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. :) Nálunk nem tabu a csók.

Előzmény: alezredes 1 (17592)
alezredes 1 Creative Commons License 2018.12.27 0 1 17592

Érdekes, nekem a csók éppúgy hozzátartozik a dologhoz,    írod Te.

 

"Ezért nem csókólózom, az olyan bizalmas" mondja Julia Roberts  a Micsoda nő -ben, igaz ott prosit játszott.

 

Akkor most mi legyen ? 50 % ezt mondja, a másik 50 % meg azt.

Mert a kérdés nem először az : Azt nem vesszük zokon, sőt élvezzük, ha párunkat dugják, ergó idegen farok jár ki be a puncijában.

Azt se vesszük zokon, ha látunk egy kis cumizást, ergó idegen farok mocorog a szájában.

De az meg nem oké, (esetleg) hogy van,  kevesebb, több smaci, a dugás hevében, vagy már előtte is ???????????

Megduhatod a páromat, nyalhatod, ujjazhatod, a melleivel játszhadozhatsz órákig, de csók, az nuku ???

Ezt mondja az ember a harmadiknak ????

Előzmény: Törölt nick (17583)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.27 -2 0 17591

Csók ügy: nálunk tabu. 

Mindazonáltal: ha SZERINTEM kialakul a beszálló partnerrel egy olyan bizalmi viszony, amiben a dolog rendszeressé válhat mondjuk 1-2-3 havonta egyszer, és mindenkinek minden fasza, akkor 1-1 rövidke csók dolog a hév hevében akár rendben is lehet, de valamilyen szintű fokozatosság kell, és hogy mindenki tudja a helyét, lehetőségeit a dologban. Olvastam itt olyat, hogy az asszonyka nem tudta, és az úriember helyesen járt el, kár, hogy kevés az ilyen korrekt partner!

 

Előzmény: Egy Harmincas Pár (17589)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.27 0 2 17590

"Ki hogy álljon, feküdjön, összhangban mozogjon. Mikor az egyik ritmust vált, borul minden."

 

Na ja, élőben teljesen más lehet, mint a videókon. Mi is arra gyanakszunk, hogy sokkal sutábban fog menni, mint ahogy azt tervezzük. De ha jó a hangulat és megfelelő a partner, akkor max még jókat is mulat az ember a (majdnem töketlenkedést írtam :D ) sutáskodáson.

Előzmény: Egy Harmincas Pár (17589)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2018.12.27 0 5 17589

Csók ügyben veled értek egyet. Szerintem az a szex része. A szerelem, ott kezdődik, ha összebújva filmet nézünk, vagy hosszan, némán fogjuk  egymás kezét. De hogy szex közben az ember csókolózik, az szerintem teljesen természetes. De elhiszem, hogy vannak emberek, akiknek ez valami mást jelent, ezért tiszteletben tartom, ha nem szeretnék. 

Aki meg kiakad azon, a vendég jól érzi magát az asszonykával, az megint csak felejtse el ezt a témát. A szex csak akkor lehet jó, ha a partnerek rendesen beindulnak egymásra. Ha pedig beindultak, akkor ne  várjuk, hogy hideg fejjel, józanul méregesse valaki, hogy ki hány percig férkőzhet a punci közelébe. Én azt szeretem látni, ha a párom teljesen beleéli magát dologba és megszűnik számára a külvilág. Még csak azt sem szoktam erőltetni, hogy ketten egyszerre kényeztessük. Ha beindul közöttük az önfeledt szex, van, hogy csak hátrébb húzódok és még a lélegzetemet is visszafogom, hogy azzal se zavarjam őket. Jó dolog a dupla kényeztetés. Teljesen másképp viselkedik olyankor a párom, mikor ketten érintjük. De azt vettem észre, hogy ilyenkor mégsem tud teljesen ellazulni és átszellemülni, mert folyton figyelni kell valamire. Ki hogy álljon, feküdjön, összhangban mozogjon. Mikor az egyik ritmust vált, borul minden.

Nálunk a legbeváltabb forgatókönyv az, hogy egy darabig ketten ráhangoljuk, majd mikor látom, hogy beindult a párom, átengedem a terepet a vendég srácnak. Hagyom őket, hogy csinálják ahogy jólesik nekik. Mikor elmegy a srác, jövök én. A párom szerencsére akárhányszor el tud menni egy ilyen alkalommal, így semmiről nem  maradok le így sem. Sőt! :) Ilyenkor már úgy fel van húzva, hogy remegve élvez :)

A másik dolog pedig, hogy az az érzés, amikor a vendégünk szépen lassan lefejti a bugyit a páromról, mikor a kemény farok először hatol a punciba, mikor egyszerre mennek el remegve és zihálva, az hatványozottan izgatóbb számomra, mint a saját élvezetem.

Előzmény: Törölt nick (17583)
Rob11112 Creative Commons License 2018.12.27 0 0 17588

Szia!Nagyon köszönöm a hozzászólást.Mindenben egyet értek veled.Mindenki szereti az élvezeteket és néha mindenki kicsit önző is emiatt,de nem ilyen módon kell annak lenni.Azt gondolom, mindenkihez normálisan álltam hozzá,ráadásul nem rámenősen,jöttek maguktól a dolgok.Remélem összehoz a sors egy olyan párossal is, akivel közös minden gondolat.

Előzmény: Törölt nick (17584)
mitarbeiter74 Creative Commons License 2018.12.27 0 0 17587

Semmi baj. Nem sértettél meg. Tisztában vagyok vele hogy mi az ami zajlik a netes keresés közben. Én pl magamból indulok ki mikor írok egy párnak. Igyekszem intelligens levelet írni hiszen én is csak ezeket vettem figyelembe.

Előzmény: Egy Harmincas Pár (17565)
mitarbeiter74 Creative Commons License 2018.12.27 0 0 17586

Én egy szóval sem mondtam hogy nem küldök fotót. De mivel a net nem felejt ezért nem szeretnék arcképes fotót ki tenni. 

Természetesen nekem fontos a szimpatikus pár mert azért ez a dolog a fokozott izgalomról szól és ha fizikailag nem kívánjuk egymást semmi értelme. 

 Mi is arcképes fotót kértünk mindenkitől. Aki a farkát küldte el annak egyenesen nem volt a válasz, vibrátort sok helyen kapni. Nálunk nem volt tabu. Amit mindenki élvezett az mehetett.

Előzmény: cicapróba (17566)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.27 0 0 17585

...marhára nem lehettek tisztában sem önmagukkal, sem a párjukkal... 

Előzmény: Marci 40 (17582)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.27 0 1 17584

Szerintem épp ezért kell előtte időt szánni rá, hogy mondjuk közösen pornót nézni egy kis borozgatás közben, és konkrétan megbeszélni, hogy "na ezt kipróbálhatnánk", meg "na ezt viszont soha ne csináljuk, mert pfuj". 

A piás nőnél megértelek, nekem is mindig elment a kedvem, ha a csaj berúgott. Nem is a látványa, hanem inkább az, hogy úgy éreztem, csak a pia miatt kellek, és esetleg másnapra már megbánja a dolgot. Soha nem is akartam ilyesmit kihasználni, mindig kihátráltam az olyan szitukból, hogy itassuk le és basszuk meg. :/ Vagy mindketten akarják, vagy ne legyen semmi inkább.

Hármasnál szintén. Nálunk az a cél, hogy a párom élvezze szét magát attól, hogy négy kéz, két száj és két farok szórakoztatja; én élvezzem szét magam attól a látványtól, ahogy egy idegen farok élvezi tele a száját vagy keféli keményen a punciját; a harmadik meg élvezze azt, amit ő szokott élvezni ebben a helyzetben (gondolom ilyenkor a másik férfinál is a dupla farok gondolta/látványa az izgalmas).

Előzmény: Rob11112 (17578)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.27 0 1 17583

Érdekes, nekem a csók éppúgy hozzátartozik a dologhoz, mint ahogy a másik farok is, ha már a szájában jár, nem mindegy? Úgy értem nem társítok nagyobb intimitást egy csókhoz a beszálló részéről, teljesen hozzátartozik a szexhez, engem nem zavarna.

Viszont a szexrobot, vagy élő vibrátor típusú dolgot átbeszéltük az este a párommal, és arra jutottunk, hogy sokkal jobban el tudná engedni magát, ha már kedveli valamennyire a harmadikat, nem pedig csak egy élő babát lát benne. Tehát még ha fizetős is az illető, előtte azért egy komolyabb ismerkedés alapvető követelmény lesz. 

A legjobb persze még mindig az lenne, ha olyannal sikerülne összeborulni, akit már most is kedvel (nem párként, nem élettársként, csak emberileg), és látványra is bejön neki. Ilyet viszont elég necces összehozni.

Előzmény: mgakaland (17577)
Marci 40 Creative Commons License 2018.12.26 -1 1 17582

Szia. Igen szex is volt. Azért találkoztunk, hogy hármasban szexeljünk a feleségével. Amíg a férje szeretkezett vele minden okés volt. Megdugta úgy a feleségét, hogy tényleg öröm volt nézni. Végzett, mire a felesége nagyon élvezte a dugást, gondolhatod hogyÁN húzott a punciába. Nem akartam beégni, ezért találkozó elött ürítettem, így beletették a punciba, és bírtam. Kis idő műlva a hölgy ugyanúgy elkezdte élvezni a szexet. Ennek hangot is adott, meg olyanokat nyögött, azt hittem baj van. Itt kezdett el a férje nem is tudom rosszabbul lenni. Amikor élvezett a felesége, fogta magát és kiment a szobából. Szóltam a nőnek, hogy kiment a férje, de nem akarta még sbbahagyni. Kértem mennjen utána, azt mondta majd ha én is élveztem. Igaz csak ekkor, de abbahagytam a dugást, és kértem beszéljék meg a dolgot. Erre kiment a férje után, mivel nem jött rögtön vissza, így elkezdtem öltözni. Azután elnézést kértek amiért így alakult a dolog. Majd hívnak, de csak a nő hívott.

Előzmény: boróka 41 (17581)
boróka 41 Creative Commons License 2018.12.26 0 0 17581

Csak első próbálkozás volt,vagy tényleges szex is volt? Nekem nem teljesen egyértelmű.

Előzmény: Marci 40 (17579)
Marci 40 Creative Commons License 2018.12.26 0 0 17580

Szia, írtam. Marci

Előzmény: mgakaland (17576)
Marci 40 Creative Commons License 2018.12.26 0 0 17579

Köszönöm a választ. Igen, nekik állítólag az első próbálkozásuk volt, amikor találkoztunk. Érdekes, mert azután kezdett a férj kiborulni, amikor a felesége hangot is adott annak, hoga élvezi a dolgokat. Itt nem mondtak semmit a csókolózásról, hogy tiltott vagy sem, de mivel a férje kezdte a szexet, és a szájába is tette, így nem volt kérdés a csók.  De a hölgynek voltak igénye hosszabb több szexre, a férje meg állítólag azzal az egy szexel két három hétig elvolt. Ezért is hívott utána a nő. De mindegy, ez már elmúlt.

Előzmény: mgakaland (17577)
Rob11112 Creative Commons License 2018.12.26 0 1 17578

Sziasztok! Megosztok veletek én is egy történetet!Regisztráltam egy oldalra 1 éve.Volt egy pár jelentkező.Voltak kedves párok, leszűröm abból, hogyan írnak, hogy ki milyen valójában.Volt vegyes érzésű is ezek között.Sok helyről ment a hitegetés.Valójában 3párral találkoztam.Ebből kettőnél történt aktus.Ez a kettő pedig olyan fura volt, nyilván nekem is új, de a dolog mozgatott nagyon.Hozzáteszem hetero vagyok.Az aktus során mindig azt kellett csinálnom, amit ők akartak,amivel valljuk be nincs probléma csak kicsit önző dolog, hogy nem kérdeztek soha semmiről.Az egyik pár aktus közben,furcsa dolgokat művelt.A férj kiment a szobából és az ajtóból figyelt. Kicsit frusztrált voltam, nem akartam kisajátítani.A dolog szeretkezéssé fajult, ami valljuk be, elég érthetetlen mivel ahhoz kell némi szikra.Senki nem a szeretkezésért megy ilyen buliba bele.Nem lehetett csak két pózban csinálni.Mondanom sem kell vegyes érzelmekkel jöttem el. A másik pár, katasztrófa szintű volt.Ráadásul ők fiatal páros.A férj elkezdte dugni a nejét és mondta, hogy én mindjárt jöhetek,nézzem végig.Ez alapból fura volt.Aztán sok olyan dolog történt az este, amit nem vett be a gyomrom.A csaj konkrétan részegre itta magát.Ezáltal nekem koránt sem volt már kedvem a dologhoz.Hozzáteszem nem vagyok csúnya pali tudok is bánni a férfiasságommal.Nem értem minek kell a temérdek alkohol, ahhoz, hogy valaki lefeküdjön velem.Visszataszító volt számomra az este.A 3.pár,na ők érdekesek, mert találkoztunk és nagyon szimpatikusak számomra.Velük nem történt aktus és leírom miért nem.A hölgy nagyon konzervatív és nem képzelné el róla senki, hogy ilyen dolog izgatná.Egy 50 körüli pár egyébként.Az este nagyon jól telt velük. Ismerkedtünk és oda vissza alapon meg van a szimpátiade nehéz így velük elképzelni a folytatást.Mindannyian tudjuk miért vagyunk ott.Az első két pár tapasztalatból azt szürtem le, hogy egy darab hús voltam nekik,ami nem jó.A másik pár meg annyira kedves volt és szimpatikus, hogy nem akarnék tönkretenni köztük a későbbiekben semmit.Hozzá teszem, hogy én voltam nekik az első és ez idáig az egyetlen,akivel próbálkoztak.Vélemény?

Előzmény: mgakaland (17577)
mgakaland Creative Commons License 2018.12.26 0 0 17577

Talán idevág az a gondolat, ami régóta bennem van. Ez pedig a topic címe. Alapvetően egyetértek vele, ugyanakkor engem nem az izgat, ha szeretkeznek, hanem ha kefélnek, dugnak, basznak Vele. A szeretkezést szeretem megtartani magamnak. Most szombaton is volt egy három órás menetünk hármasban, és egészen addig semmi gondom, amíg nem szeretkezést látok. Kefélhetnek bárhogy, de már közben a vad csókolózás is kérdőjeles, de most utólag kiderült a srác több helyen kiszívta a nejemet, karján és egyéb helyeken lilla foltok jelzik, hogy nem csak egy dugunk egyet menet volt. Na ez engem például zavar, ráadásul ha ezt megjegyzem a nejemnek, akkor visszatámad, hogy neki már nem is lehet jó, stb. A múltkori alkalommal kértem ne csókolózzanak, remekül sikerült anélkül is, most nejem kérte, hogy bemelegítésnek engedjem ezt is, a kedvéért belementem, de aztán nem tudtak leállni. Nem mondom, hogy az egészet tönkretették, de sajnos hagyott bennem tüskét, ráadásul megint elkapta őket a hév, hogy a srácra rá is kellett a harmadik menetnél szólnom, én is szeretnék bejutni a nejem puncijába, mert akkor már nagyon szeretkezve ölelkeztek. Joggal kérdezitek akkor miért hagytam: feleségem mondta, hogy akkor tudja a dugást igazán élvezni, ha közben nem kell más fasszal foglalkoznia, ennek adtam lehetőséget, de valahogy lecsúsztam a pillanatot, amikor vissza kell szállni a buliba.

Így megértem Marci40 történetét, hogy első alkalommal esetleg más sem tudta feldolgozni a szituációt.

Előzmény: Marci 40 (17573)
mgakaland Creative Commons License 2018.12.26 0 0 17576

Marci40 ránk írnál privátban. Mail publikus. Köszi

Előzmény: Marci 40 (17573)
alezredes 1 Creative Commons License 2018.12.26 0 0 17575

De, bejött. Még haza sem érkeztünk, telefonált, hogy mit szólt hozzá a barátnőm.

Egy hét múlva én mentem ki érte a pályaudvarra. Vonattal jött.

Előzmény: Törölt nick (17570)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!