Keresés

Részletes keresés

esztike3 Creative Commons License 2008.06.26 0 0 2041
Sziasztok!

Utána néztem ennek a bizonyos PC izomnak, elküldöm a linket, ha érdekel, nézd meg Te is. http://www.szantal.hu/index.php?link=news%2Fnews.php&parentid=494&topic=11

Már én is hallottam az intimtorna jótékony hatásairól és hogy aranyérbetegségben is jól hasznosítható. Lehet nézni kéne intimtornáról szóló könyvet...?
Üdv:
eszti
tristen Creative Commons License 2008.06.26 0 0 2040
Úgy látom, ezt a PC izmot már sosem tudjuk meg, mi az és hogyan kell edzeni......
PETYUS Creative Commons License 2008.06.25 0 0 2039
Mi az a PC izom, és milyen gyakorlatok szolgálják a megerősítését?
Előzmény: zeegha (2038)
zeegha Creative Commons License 2008.06.25 0 0 2038

Kedves Aranyérrel Küszködők!

 

A PC izom megerősítését szolgáló gyakorlatok - nők és férfiak esetében egyaránt - teljesen megoldják az aranyérproblémát. Egyéb előnyös hatásaik mellett. A legjobb gyógymód!

tristen Creative Commons License 2008.06.25 0 0 2037
Hát nem tudom, hogy lehet azzal a technikával vécézni, nekem úgy tűnik, igazi művészet ..... :)
Szilibácsi Creative Commons License 2008.06.25 0 0 2036

Sziasztok

Utoljára tavasszal voltam itt, azota hatalmas változás történt velem. Akkor kb 12 napig azt hittem meghalok a begyulladt aranyér miatt,  már kínomban arra gondoltam, hogy kibököm a gyulladt csomókat. semmi nem használt se kúp se fájdalom csillapító semmi.

Aztán végső elkeseredésemben kipróbáltam a forumban tanácsolt félig állva félig guggolva székletezést. És lőn csoda  azóta megszüntek a csomók és elmúlt a kb. 26 éve tartó bőséges vérzés ami széklet közben jelentkezett. Igaz hogy kissé kényelmetlen a mutatvány, de remekül bevált, ha esetleg naponta kétszer v háromszor van széklet akkor sem jönnek elő a csomók,, és nincs vérzés.Az életben nem hittem volna hogy nekem ez a  vérzéses  arányér elmúlik . Tanácsolom minden szenvedőnek  próbálja ki egy hétig ezt az üritési teknikát.

vakpista Creative Commons License 2008.06.24 0 0 2035
...háát eléggé ilyesztőek a leírásaitok... nekem évek óta van belső aranyerem, nem fáj (csak nagyon ritkán), viszont az utóbbi időben (már naponta) kitüremkedik, ami írtó kellemetlen... van egyáltalán valakinek pozitív tapasztalata a lézeres műtétről? hagyományos szóba sem jöhet, munkamániás vagyok, nem állhatok le :)

esztike3 Creative Commons License 2008.06.24 0 0 2034
Kedves Kitty és bljudit!

Köszi a válaszokat! Most vettem Detralex kapszulát, régebbi hozzászólásokban olvastam, hogy ezt javasolta az egyik fórumtag. Úgyhogy most esélyt adok ennek, aztán ha ez sem vált be, akkor doki. Ill. már lehet előbb is, igazából nem várok csodát ettől a szertől (sem), csak valahogy muszáj túlélnem a melós napokat, ami holnap újból megkezdődik. Aztán a következő szabadnapom ezzel fog tellni, hogy dokit keresek, megvizsgáltatom magam stb.
További gyógyulgatást kívánok én is minden bajtársnak!
Előzmény: kitty666 (2032)
bljudit Creative Commons License 2008.06.24 0 0 2033
Sebészhez menj, ezen belül legpraktikusabb a proctológus, neki ez a szakterülete. Meg kell mutatnod, különben nem tud mit mondani. Ne gondolkodj műtétben, lehet, hogy konzervatív kezeléssel gyógyítható. Egyébként azt hallottam, természetesen miután már túl voltam a műtéten, hogy az aloe vera zöld krémje elég hatásos rá, nem csak forgalmazó mondta:). Ha gondoljátok próbáljátok ki, hátha, sztem vesztenivalótok nincs.
Előzmény: esztike3 (2031)
kitty666 Creative Commons License 2008.06.24 0 0 2032
Szia Eszti!

Én is kb 2 hete látogatom a Fórumot.Nekem belső aranyerem van.Vettem rá Mastu kúpot és körömvirág kenőcsöt.Túl sokat nem javult tőle.Elmentem a háziorvosomhoz.Elmondtam a problémám,felkészültem már lélekben,hogy megvizsgál.Erre csak kívűlről nézte meg.Kérdezte,hogy fáj-e a kúpozás,mondtam,hogy igen.Azt mondta akkor most nem nyúl fel!Lehet,hogy örülnöm kéne,hogy "békén hagyott",de szerintem csak nem volt kedve matatni... Azt mondta ha enyhül a fájdalom menjek vissza!Mondta,hogy továbbra is kúp+kenőcs.Ennyi volt!Azt hiszem ha nem lesz jobb felkeresek egy sebészt!
Mindenkinek kitartást!

Üdv: Kitty
Előzmény: esztike3 (2031)
esztike3 Creative Commons License 2008.06.24 0 0 2031
Sziasztok!

Nem rég regeltem erre az oldalra, ugyanis én is bővítem a tábort... sajnos.
21 éves vagyok és bizony már több éve szenvedem az aranyeremtől (külső). Eddig orvos nem látta, viszont mostanra már annyira és olyan gyakran szokott fájni, hogy ez így nem lesz jó és tudom, hogy el kell mennem vele szakorvoshoz. Csak azt sem tudom, hogy ezzel pl. kihez forduljak. Egy nőgyógyász tud ezzel valamit kezdeni? Vagy inkább a háziorvost keressem fel? És ugye neki nem kell megmutatnom, elég ha csak elmondom a panaszom?
Már gondolkodtam műtéten is (olyan egynapos lézeresen), de Anyum szerint még nem ez lenne az utolsó megoldás, még fiatal vagyok hozzá. Aztán olvastam itt nem túl jó tapasztalatokat is róla, úgyhogy... hm, nem tudom mit tegyek.
Kb. egy hónapja kenem Reparon kenőccsel, ill. kétféle homeopátiás készítményt is szedek rá pár napja, de még nem érzem a hatását. Nekem akkor szokott nagyon fájni, amikor egyhuzamban több órát kell állnom - és a nyári melómban elég sokat kell állnom.
Amúgy egy aranyér műtét után hány napig nem lehet fizikai munkát végezni?
Ha valaki tudna nekem javasolni valamilyen bevált kenőcsöt, akármit, akkor az legyen szíves velem megosztani!
Előre is köszönöm,
eszti
tristen Creative Commons License 2008.06.23 0 0 2030
Hali Mindenkinek!

Remélem a helyzethez képest jól vagytok! Most csak ennyit írok!

hali :)
t.timike Creative Commons License 2008.06.23 0 0 2029
Sziasztok!
Holnap megyek a kis duzzanatommal a házidokihoz. Már írtam itt, hogy duzzanatom van vhol a végbéltáj környékén. De nem aranyér, mivel semmi nem utal rá(vérzés v fájdalom). Mára a duzzanat szépen bepirosodott, mintha kidörzsöltem volna vmivel. nem fáj jobban,mint eddig, de elég csúnya. Édesanyám szerint tályog. Remélem nem. Eddig soha semmilyen problémám nem volt ilyen tájon, és nem tudom mitől lehet, vagy mi lehet. De majd holnap a doki megmondja(remélem). Ha valakinek volt hasonló írna, hogy mégis milyen ez, miért van?Esetleg arra gondoltunk, hogy a többszöri mandulagyulladásom miatt? Mert azt mondták, kikell venni nyár végén, mert gyulladásokat fog okozni. Ez már az?
Előre is köszi a válaszokat!
Szép napot mindenkinek!
bljudit Creative Commons License 2008.06.23 0 0 2028
Próbáljatok ki valamit a müzlis joghurt-Laevolac projektekből, hátha. Több ötletem nincs:(.
Előzmény: melo37 (2025)
bljudit Creative Commons License 2008.06.23 0 0 2027
Az utóbbi 1-1,5 évben különböző okok miatt eléggé mellőztem a tejtermékeket, mégis idén durvult el a helyzet. Passzolnám a kérdést. A sima tej engem effektíve inkább fog.
Előzmény: Procti (2026)
Procti Creative Commons License 2008.06.23 0 0 2026

Üdvözletem!

 

Majd lesz egy sor kérdésem, meg mesélek, most csak annyit, hogy olvastam itt valakitől, hogy szerinte a tejtől-tajsavtól lett aranyere, más meg azt tartja, hogy minél több joghurtot enni. Hogy is van ez?

 

Mert nekem van egy sanda nyanum, hogy nálam is bejátszik a tej. Bár soha nem gondoltam rá (mert az, hogy megfosat, attól épen nem kéne aranyeremnek lenni), de amikor tavaly összel volt ez a Danone akció, hogy  "falj be egy rakás Danonét, és ha nem tetszik, visszafizetjük az árát", szóval én akopr befaltam egy rakás Danone bifidusz-akármit, és éppen jól kijött az aranyerem. Még röhögtünk is, hogy tényleg reklamálhatnék. De most, ahogy itt valaki mondta, hogy neki is a tejsavtól vagy mi, szöget ütött a fejemben. Szóval, hogy is lehetséges ez?

melo37 Creative Commons License 2008.06.23 0 0 2025
remélem nem haragszol,hogy ennyit kérdezek
nem kemény a széklete,de mégsem bírja kinyomni és az annyira készteti mikor elmegy akkor meg alig megy valami
inni iszik sokat,enni keveset,mint ahogy írtam
már karácsony ota kínlodik és szegényem már kivan
koszi,hogy válaszolgattál
Előzmény: bljudit (2024)
bljudit Creative Commons License 2008.06.23 0 0 2024
Hát azt Ti tudjátok, hogy mennyit eszik, én ugyanannyit mint előtte. De az, hogy erőlködni kell, mert kemény, inkább folyadékhiányra utal sztem. Próbálja meg a Laevolacot, de az mellé is kell a sok folyadék.
Előzmény: melo37 (2023)
melo37 Creative Commons License 2008.06.23 0 0 2023
koszi a válaszod!
anyunak sokszor kell menni egyszeruen nem tudom,hogy miért?ha egyszer kiurulne nem is lenne semmi gondja
szerintem keveset eszik,nem lehet ez az oka,hogy nem tudja kinyomni,?
szorulása nincs,csak nagyon gyenge már a sok kínlodástol
Előzmény: bljudit (2021)
bljudit Creative Commons License 2008.06.22 0 0 2022
Ui.: Pontosan az általad leírtak miatt nem mentem lézeres műtétre és nem vagyok az egynapos sebészeti beavatkozások híve sem, mert ismeretségi körömben is volt negatív tapasztalat ezirányban.
Előzmény: bljudit (2021)
bljudit Creative Commons License 2008.06.22 0 0 2021

Halihó!

Mivel nekem még csak 6 napos a műtét, nem tudom mi lesz 1 hét múlva, de eddig nem volt gondom, csak a kórházban az elsővel. Azóta igyekszem átállni táplálkozásilag, ami nem olcsó, de megéri. (Tudnod kell, hogy eddig mindenevő voltam, és imádom a fehér kenyeret:)) Naponta 3-4 gyümölcsjoghurt, lehetőleg az egyik müzlivel (fúúúj!), gyümölcs, rozs vagy grahamlisztes kenyér. Az első napokban paraffint ittam, de hosszú távon nem megoldás, mert nem tudnak felszívódni a bélben a zsírban oldódó vitaminok, pl. a K, melynek hiánya vérzékennyé tesz. Megiszok napi 2-3 liter csapvizet, jobb mint bármilyen folyadék. Ha később gondom lesz majd veszek be napi 1 evőkanál Laevolac lactulosa nevű székletlazítót, az kíméletes és nem lehet hozzászokni. A gyerekem szorulásos volt, ő akkor kapta, most már rendben van.

Nem állítom, hogy így élmény wc-re járni, de gyorsan és kíméletesen túl vagyok rajta, nem kell erőltetnem. Remélem segítettem valamit rajta...

Előzmény: melo37 (2020)
melo37 Creative Commons License 2008.06.22 0 0 2020
Szia bljudit!
Nekem lenne egy kérdésem,anyut 2 hete operálták és még mindig keserves neki a wc-re menés.Nem tudja egyszerre kinyomni,majd megbolondul Te is voltál így ,vagy miért van ez így?Azt mondta a doki,hogy be van neki az ott gyulladva.Százsszor el kell neki menni wc-re és egy bogyo megy csak ki neki.
3 honapja operálták lézerrel ami nem sikerult,majdnem elvérzett és akkor az aranyérrel semmit nem csináltak csak most!
Koszonom a válaszod elore is!
Előzmény: bljudit (2018)
tristen Creative Commons License 2008.06.22 0 0 2019
Szia blJudit!

Én majd biztos fogok kérdezni, csak még nem voltam a dokinál, hamarosan megejtem a dolgot! Köszi, hogy írtál!

hali :)
bljudit Creative Commons License 2008.06.22 0 0 2018

Sziasztok mindenki!

Én most hétfőn éltem túl egy hagyományos aranyér műtétet, hát nem volt egy leányálom.

Előtte a vizsgálat: oldalfekvésben a lábakat felhúzva nézi meg a doki, ha belsőre van gyanú vazelines ujjal be is nyúl.

Ezután előfordulhat, hogy egy végbéltükrözés is bejátszik... Nekem főleg belsők voltak, és mire orvoshoz kerültem már 2-3 hónapja kínlódtam. Öröklött hajlamom van, nem vagyok székrekedéses, előjött néha vérzés, viszketés vagy fájdalom formájában, de max. 2-3 nap után néha kezelés nélkül is elmúlt. Aztán idén februárban hiába használtam bármilyen kúpot, kenőcsöt, napról-napra jobban fájt, ezért elszántan orvoshoz mentem.

Valahai sebészeti nővéri gyakorlatom után erős motiváció kellett:)).

Túl vagyok a műtéten, ha valakinek van konkrét kérdése szívesen segítek.

Hát ennyi...

tristen Creative Commons License 2008.06.21 0 0 2017
AZ előző hozzászólásomból némi irónia cseng ki, nehogy azt feltételezzétek rólam, hogy szeretem az ilyen vizsgálatokat! Utólag, ahogy elolvastam a hozzászólásomat, kicsit félreértelmezhető az egész! :))

hali
tristen Creative Commons License 2008.06.21 0 0 2016
Köszi a választ! Ez már annyira erotikus, hogy alig várom a vizsgálatot! :)))))))))))))))

Hát majd meglátjuk! Addig is hello! :))))
szepi111 Creative Commons License 2008.06.21 0 0 2015

:))))

 

Általában nem feküdni kell, hanem térdelni (négykézláb), és jól pucsítani... (úgy kitolni a feneked...)...

 

Többnyire így vizsgálnak.

 

 

Előzmény: tristen (2014)
tristen Creative Commons License 2008.06.20 0 0 2014
Sziasztok!

Nekem még mindig az lenne a kérdésem, hogy amikor elmegyek majd az orvoshoz (első vizsgálat, és nem tudom, hogy aranyerem van -e vagy más...) szóval akkor fel kell feküdni egy ágyra, vagy mit kell csinálni olyankor? Tudom "dedós" kérdés, de még sosem voltam ilyen dokinál, és nincs tapasztalatom ehhez....

Köszi a választ!

hali :)
melo37 Creative Commons License 2008.06.20 0 0 2013
koszi a választ.
de miért erolteti még mindig,állandoan ugy érzi,hogy wc-re kell neki menni
TamásD Creative Commons License 2008.06.19 0 0 2012
Aranyér műtét után akár 6-8 hét is lehet, mire a nyálkahártya teljesen összeforr, 2 hét után még félig nyitva van. Ha egy-egy keményebb széklet végigcsikarja, megértem, ha nagyon fáj. Amit tenni lehet, hogy akár diétával, akár paraffin olajjal megpróbálja a zékletet minél lazábbá tenni, illetve székelés után kamillás ülőfürdővel megtisztítani az irritált felszínt.

TamásD
Előzmény: melo37 (2011)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!