Keresés

Részletes keresés

ritakoala Creative Commons License 2001.05.31 0 0 121
Kedves Buratino.
Kerlek ird meg a postacimedet es nagyon szivesen kuldok neked kepeslapot Sydney-bol. Most itt dolgozom. Remelem a postabelyegzo hitelessegeben nem fogsz ketelkedni. En nem keverem a szovegembe azt a 10 angol szot amit megtanultam. Ezert nem vagyok eleg kulfoldi? En nem 56-s magyar vagyok.
A cimedet megirhatod e-mail on is, becsuletszavamra nem fogom ellotyogni. Barkinek kuldok postan kepeslapot Sydney-rol postan es nem interneten.
A tortenetem valoban nem hajszalpontos, hiszen minden beszelgetes angolul tortent es en magyarul irtam. Nagyon koszonom az elismerest, valoban nem gondoltam, hogy ilyen jol tudok magyarul.
De mas bizonyitekkal is szolgalhatok. Elmondhatom az ausztral himnuszt, Vagy azt hogy mi megy ma a TV-ben Sydney-ben. Barmit amit csak egy itt elo embet tud.
Udvozlettel Rita
Előzmény: Buratínó (120)
Buratínó Creative Commons License 2001.05.30 0 0 120
Speciel nem én pörgök be. Nekem is tetszik a Koala meséje, be lehetne valami szexnovella-pályázatra küldeni a Tutifrutiba vagy a Cunciba. A valódiságában való kételkedésemet pedig továbbra is fönntartom. Egyebek mellett szerintem épp a nyelvhasználaton bukik el. Egy külföldön élő magyar nem így ír.
Előzmény: erotomano (119)
erotomano Creative Commons License 2001.05.30 0 0 119
Engem nem izgat, hogy a Rita igazat ír, vagy nem. Az se érdekel, hogy fiú vagy lány. Tetszik a mese. Nekem ez elég ! Ha már a topic eredeti témája nem érdekel senkit, legalább ez tartsa életben.

LAZÍTSATOK GYEREKEK ! NEM KELL ILYESMIN BEPÖRÖGNI.

Előzmény: marita (118)


marita Creative Commons License 2001.05.30 0 0 118
Nem hagynatok vegre abba a szemetkedest? Ezt a topicot Rita tamasztotta fel a halottaibol. Ki a fene hivott benneteket ide, van eleg tema ahol kielhetnetek a butasagotokat. Menjetek a francba innen es hagyjatok beken Ritat. Mi meg szeretnenk olvasni a folytatasokat. Nektek mi az eletszeru? azt persze nem tudjatok mert annal sotetebbek vagytok. Megegyszer kerem menjetek a szemetladaba ahonnan jottetek.
bosziga Creative Commons License 2001.05.29 0 0 117
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Előzmény: Buratínó (116)
Buratínó Creative Commons License 2001.05.29 0 0 116
Én nem kutatok senki után, csak szerintem ezek a dumák pont elég életszerűtlenek ahhoz, hogy ne higgyem el őket. Maradhatott volna az Erotikus álmodozásban.
Előzmény: buGri (115)
buGri Creative Commons License 2001.05.28 0 0 115
Én komolyan veszem! Nagyon kedvelem ezt a lányt. És nagyon szeretem az érzelmességét. Átsüt az írásokon, hogy nem egy egyszerű sex-machine, hanem szív van ott. Na!

Azt pedig nem értem, neked miért probléma az, hogy mások mit éreznek, ha téged semmilyen oldalról nem érint az ügy. Más megközelítést is tudok neked ajánlani, ha mégis érdekel, csak szeretnéd a dolgokat elhelyezni. Rita először az "Erotikus fantáziák"-ban írt, csak onnan átirányították ide. Képzeld azt, hogy ez egy erotikus fantázia! És akkor nem kell a személy után kutatnod. Előszörre tán én is így tettem.

Mellesleg a legjobb fantáziákat nem lehet kitalálni, azok valamilyen szinten megtörténnek az emberrel. Ezek meg túl jók és életszerűek ahhoz, hogy csak agyszülemények legyenek.

Előzmény: Buratínó (114)
Buratínó Creative Commons License 2001.05.28 0 0 114
Csodálkozom, hogy van, aki komolyan veszi Koala Rita meséjét, pedig ez mind egy nagyfantáziájú grafomán hölgy vagy úr agyszüleménye. Szerintem.
1atya Creative Commons License 2001.05.28 0 0 113
Én örömest bejelentkeznék egy alapos kórházi kezelésre is, megjegyzem.
A társtalálás valóban nagyon nehéz. Próbáltam már "Klistier-klubot" szervezni, néhány fiú jelentkezett, főleg reménytelen homok, akik igy akartak valamihez hozzájutni.
Valaki tudja, hogy itt mi lehet a hiba?
Előzmény: E-lover (108)
ritakoala Creative Commons License 2001.05.28 0 0 112
Kovetkezo resz

Megkerdezte hol vagyok es milyen szinu a ruham. Hamarosan egy auto jott ertem, egy kozepkoru no vezette. Nagyon meglepodott, hogy jololtozott vagyok. Ok tobbnyire mar a sarbol szedik fel az elesetteket.Nem illettem bele a "kepbe". Rovid autozas utan bementunk az Irgalmas Szamaritanus irodajaba. Egy elhanyagolt epulet volt, nem valami bizalomgerjeszto. Az irodaban a holgy fel sem allt, amikor beleptem es koszontem. Kerte lepjek kozelebb. Ekkor megborzongtam es kezet fogtunk. A nonek rovid kezei voltak. Jobban megneztem. Midket also karja hianyzott, a keze feje a konyokebol volt kinove. Latta a meglepetesemet es elmondta hogy o egy gyogyszenek az aldozata, amit a mamaja szedett amikor terhes volt vele. Matilda a neve szollitsam Mat-nek. Az egyik laba is felhosszu es bena.Ekkor vettem eszre, hogy tolokocsiban ul.
Azonnal intezkedett, es egy oriasi ebedet hoztak nekem. Utobbi idoben csak kepen lattam illyen kiados kajat.
Elmeseltem a temetest es hogy a pap mit mondott. Itt felbeszakitott, felhivta a papot es irgalmatlanul lehordta, majd megigerte neki hogy megkapja a penzet.
Amig telefonalt azon toprengtem, milyen eletrevalo ez a szegeny nyomorek no. En meg egy feloraval ezelott meg meg akartam halni.
Mat kerdezte hol lakom es mennyi lakberrel tartozom. Rogton felhivta a agent-et megigerte, hogy kifizetik a szamlat es meg ket hetet elore. Alig kellet beszelnem Mat ugy olvasott a gondolataimban mint a konyvben.Percek alatt elintezte a telefon villany es egyeb szamlaimat. Kerte hogy ha hazamegyek irjam ossze az osszes tartozasomat es ok atvallaljak.
Kicsi reszletekben fogom majd visszafizetni, kamat nelkul. Adott 2 utalvanyt 25 dollart er mindegyik. Ezt ingyen kaptam. A Franklins aruhazban vasarolhattam erte elemiszert.
Kerte hogy holnap jojjek vissza, es elintezzuk a papirmunkat.
Mielott elbucsuztunk elmondtam, hogy en nem vagyok allampolgar es katolikus vagyok.
Matilda adott egy lapot amin az Irgalmas Szamaritanus tortenete volt. Elmagyarazta,hogy mindenki szuletett valahol, es mindenki valamilyen vallasu.
-Nem az a fontos honnan hozta a szel a fanak a magjat, hanem az a fontos milyen gyumolcsot terem. Ausztralianak ez az elve. Itt mindenki jott valahonnan, ahol nem szerettek.
Nehezen talaltam szavakat angolul, hogy megkoszonjem Matildanak amit ertem tesz.
Kint borus lett az ido, de boldog voltam. Most ereztem eloszor, hogy "A felhok folott mindig kek az eg". Ez a kozmondas elkiser egesz eletemben.
Bementem a Franklins aruhazba korulnezni mit fogok venni az utalvanyon. Zsebemben volt kb 3 dollar ebbol csokoladet vettem. Ilyen hazard koltekezest Australiaban soha nem csinaltam eddig.
Masnap Matilda orommel ujsagolta hogy szuleim minden kolcsonet atvettek kamat nelkul. A lakast mondjam fel ok adnak lakast, nagyon olcson, es az o boltjukban fogok dolgozni.
Rogton beultettek autoba megmutattak a lakast. Egy hasonlo koru lannyal fogok egyutt lakni. Kedves Ausztral lany volt Judy-nak hivtak. Szinten "arva" volt. Anyja kabitoszrtol halt meg, apja bortonbunteteset toltotte.
Mielott idekoltoztem kaptam egy levelet Varga Urtol. Irta, hogy hajlando megbocsatani nekem, amiert nagyon megbantottam. En meg egy tapasztalatlan csitri vagyok, aki nem ismeri az eletet es meg akar kimelni a pofonoktol, amit az elettol kapok. Kulonosen azt fajlalta hogy magam helyett egy puli kutyat ajanlottam neki, pedig o a legoszintebben csak jot akart.
Elmentem egy boltba ahol mindenfele kepeslapot arultak. Sajnos pulikutyas kepet nem kaptam, igy vettem egy Dobbermanosat.Amit rairtam valahogy igy hangzott.
-Aranyos Varga Ur! Esedezve kerem a bocsanatat tegyleg nem lett volna szabad a pulikutyat igy megsertenem, ezert inkabb Dobbermant ajanlok a hajlamai kielegiteserere.Nem magyar szarmazasu, de nem szabad csak a szarmazas utan itelni.
Annyi elettapasztalatom azert mar van, hogy rajojjek a pofonokat nem az elet adja, hanem a rokonok es ismerosok.Oszinten sajnalom, hogy a pedofil erzeseit nem tudom viszonozni. De ne adja fel a remenyt. Gondoljon arra, hogy A felhok folott mindig kek az eg.
Feladtam a lapot es felultem a buszra. Isten veled ST.KYLDA, Isten aldjon benneteket diszmagyarok. Sok szerencset Varga Ur.
Elovettem a konyvet, amit Matildatol kaptam es olvasni kezdtem. A cime I can jump the puddles. At tudom ugrani a pocsolyakat. MO-on is kiadtak "Versenyt futok a szellel" cimen. Ez volt az elso konyv amit angolul olvastam.
Uj eletem kezdodott. Judy vegtelen turelemmel tanitott angolul. Egy ev mulva az Irgalmas Szamaritanus elengedte a tovabbi tartozasomat, es fizettek a muszaki rajzolo es computer iskolat. Mikor elvegeztem allast szereztek azonnal. Hamarosan megvettem az elso uj autot. Sokat kirandultunk Judy-val. Mindkettonk elete szep lett.

Ezek voltak a kegyetlen es szep emlekeim. De elmultak. Noni most van a kegyetlen resznel.Bementem a szobaba. Noni aludt. talan mosolygott almaban. Mindegyikunknek megvolt mar a keresztje. Betty ongyilkos akart lenni. Lucy majdnem belehalt mikor megeroszakoltak es felholtra vertek.
Megsimogatom Noni hajat. Noni felebred es ram nez.
-Miert sirsz Rita? kerdezi
-Nem sirok, mondom es a konnyeim Noni arcara potyognak. Idebujhatok hozzad Noni?
Teljesen levetkoztem es szorosan hozzasimultam Noni-hoz. Ereztem hogy a testem lassan atveszi Noni testenek a meleget. Kozben a szornyu emlekek is elszallnak belolem.

Folytatasa kovetkezik

bosziga Creative Commons License 2001.05.24 0 0 111

Köszönöm az észrevételeket.
Minden igaz amit leírtál, de Te mint szakértő közelítesz a dologhoz. Ahhoz hogy egy kezdő ilyen szintre el tudjon érni, jó néhány akadályon túl kell jutnia. Ha valakivel elhitetnénk azt, hogy már elsőre nagyon kellemes "élményekben" lesz része, akkor csalódást okoznánk neki, és lehet hogy ez elvenné kedvét a további próbálkozásoktól is. Mint mindent, ezt is meg kell tanulni. Tudni kell, - ahogyan írtad is - hogy milyen folyadékot, milyen eszközzel, milyen helyzetben lehet, vagy érdemes alkalmazni. Ez viszont egyénre szabott. Mindenkinek saját magának, illetve a partnerének kell rájönnie, hogy melyik módszer a legjobb. Mire ez kialakul, el kell "szenvedni" néhány kellemetlen kisérletet is. A legfontosabb a szándék, az, hogy valaki törekedjen arra, hogy saját magának, vagy a partnerének ezzel örömet szerezzen, és addig próbálkozzon, míg ez nem sikerül.
Lehet, hogy lapjaim bevezetője nem volt elég "kedvcsináló", de azt is el akarom kerülni, hogy valaki esetleg túl sokat várjon az első próbálkozásoktól. Sokan el sem tudják képzelni, hogy egy beöntés örömszerző is lehet. Sőt, sokan azt sem hiszik el, hogy egyáltalán köze van az erotikához. Próbáljunk az ő szemszögükből közelíteni a kérdéshez.
Előzmény: E-lover (108)
ritakoala Creative Commons License 2001.05.24 0 0 110
Kedves Devajka es sokan masok.
Becsuletszavamra valos szemely vagyok es meg sokaig szeretnek az lenni. (Ausztraliaban nagyon magas szazalek megeri a 100 eves kort.)Remelem, hogy az eletem hatralevo resze nyugodt es boldog lesz. (Minden ugy nez ki).
En kb 6 evig egyaltalan nem hasznaltam a magyar nyelvet. Naplomat angolul irtam, ebbol forditom az esemenyeket. Az interneten talalkoztam magyar szoveggel es ugy gondoltam nem felejtettem el mindent. Azutan megirtam az elso reszt es engem lepett meg legjobban, hogy a tobbi is jott utana. Nagyon jo erzes gondolatban ujra atelni. Kivancsi vagyok MO-ra, de szorongassal megyek, mert a Magyar Elet ujsagban olvastam hogy tobbnyire kiabrandultan ternek vissza a rokonlatogatok. Nekem rokonaim vannak, de nem akarok veluk talalkozni. Sem rokona sem ismerose nem vagyok senkinek. Meglatom en milyen szajizzel fogok visszaterni. Remelem jo lesz es nem fogom a magyar nyelvet ismet kikapcsolni az eletembol.
Elnezest az off-topicert sokan erdeklodtek hogy lehet Ausztraliaba kivandorolni. Attol tartok nagyon nehez. Az Olympia ota a fel vilag ide akar jonni. Egy lengyel baratom a testveret akarja kihozatni de nem sikerul neki. Az Ausztral kovetsegen erdeklodjetek. En a szuleimmel jottem menekultkent. Meg elrtuk az utolso "vonatot"
Udvozletem kuldom Koala Maci
Előzmény: Törölt nick (107)
E-lover Creative Commons License 2001.05.23 0 0 109
A Bevezető-höz a második:

"A beöntés tárgya szexuális ingerek keltése. Elsősorban annak, aki adja, ritkábban annak, aki állja. Talán az anális erotikához sorolható, hiszen a popsival való foglalatosság a fő eleme. Kis szadista hajlamra szüksége van annak aki adja, hiszen tisztában van azzal, hogy erős ingereket tud kiváltani, amik elviselésére nem mindenki hajlandó. Hogy ezen ingerek fájdalomnak nevezhetők-e, vagy csak egy késztetésnek a WC gyors felkeresésére, az sok mindentől függ. Jobbik esetben sem fájdalomról, sem székelési ingerről nincs szó, hanem valamiféle teltség lép fel, amitől igen kellemes érzés megszabadulni. Hasonlatos ez az alhasban érezhető feszültséghez, ami az orgazmus előtt jelentkezik, és a kéjérzés tetőfokán hirtelen megszűnik."

A páciens számára sokkal erősebbek az ingerek, így aki adja, annak mindenképpen kevesebb/gyengébb izgalmat okoz. Ez igaz a kellemetlen és az örömszerző hatás kiváltására való törekvéskor is. Ezért itt kifejezetten javaslom megkülönböztetve megemlíteni azokat az eseteket, amikor egy BDSM session keretében alkalmazzák a beöntést (ez nyilvánvalóan a megalázás, fájdalom és kellemetlenségek okozása céljából történik) és az ettől teljesen eltérőket, amikor erős és átható -- az én szóhasználatomban: masszív -- szexuális izgalom kiváltása a cél.
Bár nem közismert, de tény: mindkét cél elérése lehetséges egyszerű technikákkal. Kétségtelen, a kellemetlen mellékhatásoktól (görcs, feszülés, fájdalom) mentes beöntés kivitelezése némileg több ismeretet és gyakorlatot kíván mind a páciens, mind a kezelést végző személy részéről. De elérhető, akár már néhány alkalom után.
A beadott folyadék hőmérséklete, nyomása, összetétele, az alkalmazott kanül a legfontosabb technikai részletek. Sokat segíthet még a megfelelő testhelyzet(ek) kiválasztása -- és persze a valódi együttműködés a kezelést végző és a páciens között.
Az eredmény (masszív izgalom, és ennek megfelelően a kiváltható erősebb orgazmus) pedig kárpótol az összes fáradozásért és kellemetlenségért, ami egyáltalán előfordulhat.
Ami a >>megszabadulást<< illeti: a legjobb hatás feltöltött belekkel elért orgazmus esetén jelentkezik. Ennek biztonságosabbá tételéhez (ti. az akaratlan kifolyások elkerülésére) a visszatartást megkönnyítő eszközt lehet alkalmazni, amelynek legtökéletesebb magvalósítása a dupla Bardex kanül.

E-lover Creative Commons License 2001.05.23 0 0 108
Íme az első >>véleményeltérés<< a Bevezető-vel kapcsolatban:

Azt írod: "Mint egy tisztességes mondatnak, a beöntésnek is van alanya. Az a valaki, aki ezt hajlandó elviselni. Vagy szeretetből, vagy pénzért, a legritkább esetben pedig élvezetből."

Az örömszerzési célból adott beöntést nem elviselni kell: az a kórházi esetekre vonatkozik. Az erotikus beöntésre a >>páciens<< vágyik, egyszerűen azért, mert annyira kellemes és élvezetes. Erre két bizonyíték:
- Legtöbben maguknak adják, főleg a partner hiánya miatt (mint én is). Nem hinném, hogy intézményes önsanyargatás céljából teszik -- sőt, tudom hogy nem --;
- Elterjedt és elfogadott vélekedések szerint a különféle természetgyógyászati kezelések (böjtkúrák, de főleg a kolon-hidroterápia) elkötelezettjeinek nem kis része kifejezetten a béltisztító beavatkozások élvezeti értéke miatt veszi igénybe az ilyennel foglalkozó intézetek szolgáltatásait.

Előzmény: bosziga (102)
ritakoala Creative Commons License 2001.05.23 0 0 106
Kedves Barataim,
Nagyon szepen koszonom a gratulaciot. En valoban elfelejtettem a nevnapomat. Itt nem ismert a nevnap. Csak ti vagytok magyar ismeroseim.
Nagyon jolesett a gratulacio, es igazan koszonom.
Amint irtam Juliusban megyunk a Robinson Crusoe nyaralasra. 3-5 km es lakatlan sziget, egy utazasi iroda berli. Itt toltunk 2 hetet. Lucy, Betty, Bill es en. Ketnaponta hoznak elelmiszert egyebkent senki nem lesz a szigeten. Egy tropusi paradicsom. Azt hiszen mindenkinek megfordult mar a fejeben milyen lehet egy lakatlan szigeten meztelenul elni es szeretkezni. Nekem ez az alom valora valik. Nagyon varom
Majd leirom az elmenyeinket.
Udvozlettel Rita (koala maci)
bosziga Creative Commons License 2001.05.22 0 0 105
BOLDOG NÉVNAPOT !

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Előzmény: buGri (104)
buGri Creative Commons License 2001.05.22 0 0 104
Drága Rita!

Boldog névnapot neked!

buGri

E-lover Creative Commons License 2001.05.21 0 0 103
Köszönöm a pozitív reakciót.
Itt fogom kifejteni a véleményet, a napokban.
Előzmény: bosziga (102)
bosziga Creative Commons License 2001.05.21 0 0 102
Ez a fórum arra való, hogy eszméket, tapasztalatokat cseréljünk. Kifogás érte "Beöntés" című lapjaim bevezetőjét. ( Ennek örülök, mert legalább volt aki figyelmesen elolvasta, és véleményt formált róla. ) Hogy tudjunk miről diskurálni, szeretném megismerni a kifogásolt részeket, és az ellenük felhozott vádakat. Az lenne a kérésem, hogy ez ne csak két ember vitája legyen, hanem akinek van észrevétele, bátran tegye meg. Vagy ellenem, vagy mellettem. Ha sikerül közösen megalkotni egy jobb bevezetőt, én készséggel kicserélem a mostanit az újra.
Előzmény: ritakoala (101)
ritakoala Creative Commons License 2001.05.21 0 0 101
Tudom,hogy nagyon kicsi az a reteg akiknek a beontes elvezetet okoz . Tobbnyire kellemeTlennek, legjobb esetben elviselheto rossznak tartjak.
En ahhOz a pici retghez tartozom akinek elvezetet okoz a beuntes. Ami utana szokott kovetkezni az legalabb akkora elvezet szamomra. A beontes onmagaban nem mindig hozza meg a kivant orgazmust de feltetlen felsrofol egy olyan szintre ami utan mar a menyorszag kovetkezik.
Ennel nagyobb az az embercsoport akik a popsiszexet elvezik. Ehhez a reteghez is hozzatartozom. Mindig meghozza a maximalis orgazmist ha a popsimba kozosulok. (legyen valodi vagy muanyag ami belem hatol).
Van egy kisebb reteg amelyik szeretne muvelni a popsiszexet, de fajdalom es egyeb kellemetlensegek miatt mindig kudarcal vegzodott.
Az egesz probalkozasbol nem maradt mas mint egy tudat alatti szomoru erzes, hogy miert nem sikerul nekem az amit masok elveznek?
Egy sajat peldat hozok fel. Eppen arra keszultunk hogy a popsimba kozosulunk. Mar nagyon gyakorlott es magabiztos voltam abban az idoben. Hosszu elojatek utan nagyon fel voltam izgulva es nagyon vartam a behatolast es a megszokott elvezetet. Helyette, fajdalom jott a javabol. Abba kellet hagyni, mert azt hittem szetreped a lukam. Ezutan a jol bevalt beontes kovetkezett, es utana a boomerang siman becsuszott es nagyot elveztem.
Ezzel azt szerettem volna bizonyitani, hogy a popsiszexet en nem tudom elkepzelni beontes nelkul. Tapasztaltam mi kulonbseg van az elvezet es a fajdalom kozott.
En akkor is alkalmaznam a beontest, popsiszex elott, ha az kimondottan kellemetlen lenne szamomra. Tovabba a tisztasagmaniam is megkivanja hogy tiszta legyek belulrol is ahova be fognak hatolni. Enelkul a popsim nem kepes a kozosulesre.
Azoknak akiknek a poposzex eddig kudarcal vegzodott, de nem adjak fel a remenyt, azt tanacsolom, vasaroljanak legalabb egy egszeru gumilabdas beontot, es probaljak ki. Ne tessek szegyenleni.
Az emberek nem gyformak a szexben sem es a topicon sem. Itt is van egy olyan reteg aki nem szol hozza a vitahoz soha, hanem e-mailt kuld nekem. Ok titokban elvezik az irasomat. Ok azok akik miatt nem hagytam abba es ezutan is folytatom amig ki nem fogy a tortenet. A leveluk nem szoszerint, de valahogy igy kezdodik: Sokaig gondolkodtam, hogy merjek e irni neked stb. Valoszinu tobben vannak akik meg mindig gondolkodnak, hogy merjenek e irni titkos vagyaikrol, hogy tolem tanacsot vagy batoritast kerjenek. Valoszinu felnek a gunyos valasztol, vagy attol hogy ugysem fogok valaszolni. Bevallom en is felek a buta hozzaszolasoktol. (volt benne reszem)
Mindenkinek van valami titkos vagya amit a lelkeben dedelget soha nem talal senkit akivel a titkat megossza.
Mert fel hogy kigunyoljak az erzese miatt, ami perverzio. Mert az emberek tobbsege mindent annak tart ami kicsit is tovabb megy annal hogy "Tartsd oda, tedd be"
Legyun oszintek egymashoz. Bevallom en is a titkomat. Nagy elvezetet jelent szamomra, ha arrol olvasok, vagy hallok hogy ki hogy veszitette el a szuzesseget. Hogy en miert elvezem ezt amikor en is ateltem mar? Nem tudom, de nagyon felizgulok az ilyen torteneten. Hogy ez is valamifele perverzio? Lehetseges. Nevezzuk annak. De nem szegyenlem.
Kedves (meg) ismeretlen olvasoim!
Az e-mail cimem valtozatlanul a kovetkezo: wombat_59@hotmail.com
A wombat es a koala kedves erszenyes allatkak akiktol nem kell felni, mert az erszenybol soha semmi titkot nem adnak ki.
Udvozlettel Rita (Koala maci)

E-lover Creative Commons License 2001.05.20 0 0 100
Véleményem ugyanaz, mint az "enema" topicban írtam: a "Bevezető" átdolgozásra szorulna...

E-lover

bosziga Creative Commons License 2001.05.20 0 0 99
A fórum melléklete képekkel és történetekkel:
www.tar.hu/enema

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Előzmény: portáska (98)
portáska Creative Commons License 2001.05.19 0 0 98
Rita
OFF
Köszi a macit, nagyon aranyos :o)

ON
Portatyó

Előzmény: ritakoala (97)
ritakoala Creative Commons License 2001.05.19 0 0 97
Kedves Portaska
Itt kuldom az igert macit.
Nagyon sok boldogsagot kivanok


Udvozletel Rita
Előzmény: portáska (93)
ritakoala Creative Commons License 2001.05.19 0 0 96
Kedves Specialista
Ket honappal ezelott azt hittem hogy a popsiszexrol semmi ujat nem lehet nekem ondani.
Nagyot tevedtem. E-lovert baratunk felhivta a figyelmemet egy amerikai keszulekre, amelyet azonnal megrendeltunk. (kepe itt lathato joval lejjebb) Azota nem gyozzuk aldani E-lovert a fantasztikus uj szex miatt.
En levelben megkoszontem neki es roviden beszamoltam a apasztalatokrol.
Ezt a levelet most "kozkinccse" teszem.

Betty telefonált hogy megérkezett az amerikai csomag. Teljes lázban voltunk, alig vártuk hogy vége legyen a munkaidönek és rohantunk Bettyékhez. Ok már a küldeményt tanulmányozták. Enyhe önzessen mondtam hogy az én ötletem volt (Elnézést E-lover),igy én leszek az elsö.
Mindkettö teljesen puha gumibol készült. A "ballon" részek kimondottal lágyak. Ha felpumpáljuk, a ballon nem gömbölyü hanem a csö vége felé kuposodik. Sokkal pontosabban kitölti a popsit. A csö vége is puha. Elöre éreztem ahogy bennem lesz.
Gyorsan levetköztünk, összeállitottuk, megtöltöttük a tartályt, én a bal oldalamra feküdtem. Betty alaposan bekente a popsimat zselével és az uj kincset lassan betolta, majd felpumpálta a belsö ballont. Mint emlitettem sokkal lágyabban tölti ki az üreget mint a régi. Amikor a külsöt is felpumpálta, ugy éreztem hogy szétnyitja a popsimat. Régen mindig összeszoritottam a lukamat. Ez plusz élvezet. Ekkor felálltam és sétáltam. A külsö ballon furcsán ingerelte a popsimat. Visszafeküdtem és Bettyek megkezdtek a beöntést. A szokásos 2 litert kaptam, de a kamilla egészen meleg volt. A ballonok nagyon biztosan zártak.
Ekkor hátamra feküdtem és a popsim alá tettek egy párnát, mert Bill ki akarta probálni a baszást igy feltöltve.
Elmondhatom, hogy eddigi legjobb szeretkezesemet éltem at.
Amikor Bill belémhatolt, a dáko vége éppen a G pontomat találta el. A Bardex az egész hüvelyemet elöre nyomhatta, mert Bill faszának minden centiméteret éreztem. Amikor tövig benyomta akkor a vége belül valamit megfeszitett. (valoszinü a méhemet) ami egy uj szikrázo élvezet volt. Minden benyomasnal kétszeres élvezet volt. Nagyon gyorsan egy igen nagy orgazmusom volt. Még el se élveztem egészen, ekkor egy másik élvezet hasitott a pinámba, A G pontom is elélvezett.
Bill mondta hogy olyan forro a pinám a meleg beontéstöl hogy szinte égette a dákoja fejét amikor teljesen benyomta. Továbbá ö is élvezte hogy a hüvelyem egész hosszában szoritotta a dákojat. Azt mondta szorosabb mint mikor a szüzességemet elvette.
Betty es Lucy nagyon sovár arcal várták hogy ök következzenek. Ok is hasonloan mondták el az élmenyt. Amikor Bill befejezte kisétáltam a klotyira és kivettük a Bardex-ot én kiengedtem a folyadékot.
Utánam Lucy kovetkezett, de Bill nem volt üzemképes ezért én felcsatoltam a müfaszt és alaposan megbasztam Lucyt. En persze nem éreztem milyen forro Lucy pinája belül, ezért Betty egy lazméröt dugott fel ami a 40.5 fokot mutatott. Tényleg meleg volt.
Kedves E-lover ezek voltak a legujabb élményeink. Elmondhatom ilyen szépet meg nem élvezett egyikunk se. Kértek tolmacsoljam a legnagyobb köszönetüket. A további tapasztalatokrol igérem, hogy folyamatosan be fogok számolni
Udvozlettel Rita

Előzmény: specialista (88)
E-lover Creative Commons License 2001.05.19 0 0 95
Kedves Specialista és Többiek (akik érdeklődnek)!

Hozzászólásotokra itt is reagálva: szívesen segítek bárkinek leírásokkal tanácsokkal, linkekkel -- ahhoz hogy ki tudja próbálni ezt a dolgot.
Személyes közreműködésemet férfi lévén hölgyeknek -- így például neked, Specialista ;-) -- tudom felajánlani.

Keressetek e-mailben, vagy itt hagyjatok üzenetet.

Üdv:
E-lover

Előzmény: specialista (90)
ritakoala Creative Commons License 2001.05.19 0 0 94
Noni fantasztikusan vezette be az aktust. Nem akartam hinni a szememnek. Elöször letérdelt elöttem megcsokolta a bokámat, arcával vegigsimogatta a lábaimat. Igy haladt egyre feljebb. Amikor elérte a puncimat áhitattal csokolta, kozben hosszu hajával a popsimat ingerelte. Noni kérte feküdjek az ágyra. Hasrafektetett és a hátamat simogatta a hajával. Ezt a hajas modszert még soha nem probáltuk, de fantasztikus volt.
-Noni drága ez csodálatos, ezt sokáig csináld.
Noni nagyon felbuzdult, hogy eltalálta mi a jo nekem. Széttárta a popsimat és a lukam körül sokaig játszott a hajával. Amennyire lehetett széttettem a lábaimat, hogy a puncim hátso részéhez is hozzaférjen. Már közelebb voltam Nirvávához mint Noni valaha is lesz. Egész testem remegett, ekkor Noni hirtelen megforditott, gyorsan egy párnat dugott a popsim ala. Odaigazitotta a szerszámot a puncimhoz. Leomlo haja a melleimet ingerelte, teljesen a csucson voltam, amikor Noni tövig belémnyomta a dákot. Felsikitottam az örömtöl. Noni fantasztikusan jol forgatta bennem a szabját. A puncim nedvei már mindenfelé folytak, ekkor Noni ujabb figurába kezdett. Kihuzta a dákot, majd kicsit messzebbröl egy döféssel hatolt a puncimba. Ezt sokszor megismételte, az egész testem vonaglott minden döfésnel, a szeméremajkaim mint valami lengöajto, ugy csapodtak szét . Oriásit élveztem. A szivem a torkomban kalapált, alig kaptam levegöt. Csak nagysokára tértem magamhoz. Noni megcsokolta a szemeimet, haja az arcomra omlott.
-Boldog voltal Rita? kérdezte mosolyogva
Valamit gagyogtam mert semmi szép valasz nem jutott eszembe angolul. Magamhoz szoritottam Nonit és sokáig igy voltunk.
Micsoda silány szeretkezés volt amit én csináltam Noni-val. Noni az egész lényét a tiszta szivét beleadta, hogy boldogga tegyen. Amikor én kezelem Nonit arra gondolok, hogy ez nagyon jo nekem. Alig gondolok arra hogy neki mi az élvezet. Noni minden rezdülesemböl ráérzett mi a jo nekem és azt csinálta és finomitotta. én marha, még beszedtem, hogy azért jo hozzam mert fehér ember vagyok.
-Noni drága, nem tudom hogyan háláljam meg neked ezt a csodálatos szerelmet. Hol tanultad?
-Nem tanultam, de miota ismerlek benneteket állandoan az jár a fejemben, hogyan tudnám a legjobban csinálni, hogy neked örömet csináljak Rita. Nagyon szeretek veled lenni.
Magunkra huztuk a paplant, nagyon sokáig simogattam és becézgettem Noni-t. Noni elaludt, de én nem tudtam aludni. Allandoan Noni-n járt az eszem. Felkeltem, kimentem a computerhez, hogy dolgozok egy kicsit, hátha attol elálmosodok.
Nem tudtam a munkára koncentrálni, csak töprengtem. Szegény Noni, mennyi kegyetlenséget kapott már az életben, és milyen csekélyseg volt az joság amit tölem kapott. Ezért a kicsiségért Noni engem mindig az egekig magasztalt. Sajnos én soha nem tudtam kihagyni ha finoman gunyolodni lehetett Noni vallásán, vagy furcsa szokásain. Miért csinaltam ezt azzal a növel aki engem soha nem bántott? Hogy tudok én ennyire aljas lenni. Miért akarok én önzetlenul bántani valakit aki szeret engem. Noni-t bántottak már elég sokan a honfitársai közül. Ki segitette Noni-t. Talán senki. Nagyon sajnáltam Noni-t, milyen rossz, ha valakinek nincsenek rokonai, barátai a saját fajtájábol, ahova tartozik, akiknek a nyelvet megérti, akiket szeret.
Itt megakadtam az elmélkedésben. Noni a primitiv Azsia, én pedig a müvelt Europa vagyok. Ekkor elöntott a düh.
A rohadt kurva életbe, nekem ki segitett a fajtámbol amikor édesanyám meghalt. Senki. De minden magyar ismerös tudott olyat mondani önzetlenül amivel tudta hogy megbánthat.
Amikor szegény anyám a leukémia utolso idejében korházban volt, kérte irjak levelet a Magyarországi rokonaimnak, és menjek vissza. Ott mégis azok között leszek akik szeretnek. A fájo leveleket elküldtem, de egyetlen válasz sem jött. Anyámat azzal vigasztaltam, hogy minden rokon örökbe akar fogadni. Szerencsére anyám nem kérte hogy mutassam meg a levelet. Igy abban a tudatban halt meg hogy mindenki szeret bennünket.
A temetésre csak néhányan jöttek el a sok ismerösünk közül. A szertartás végén a pap részvétét fejezte ki és kezembe nyomta a számlat. Kértem hogy hadd fizessek két hét mulva, akkor kapok fizetést. A pap mondta, hogy ö is idöben tartotta a szertartást nem két hét mulva. Mindegyik ismerös igérte hogy fel fog hivni. Mondtam, hogy már kikapcsolták a telefont nem lehet hivni. Ezután örökre eltüntek. Vártam, hogy valaki legalább bevisz autoval a városba, ne kelljen buszoznom. Senki nem hivott.
Anyám barátnöje maradt ott, aki bemutatott egy pasasnak aki 60 fölötti volt, ugy nézett ki mint a "Száztagu cigányzenekarban" az a kelt-tésztapofáju cimbalmos. Bemutatkozás utan a lényegre tért.
-Rita én magányos ember vagyok, neked pedig támasz kell mert nincs semmid. Még állampolgárságod sincs. Téged csak akkor nem toloncolnak ki Austráliábol, ha én feleségül veszlek. Igyekezzél beleegyezni, és fogadd el a segitségemet.
A barátnö is biztatott, hogy ha nem leszek Varga ur felesége akkor kénytelen leszek majd kiállni az utcasarokra, mert semmihez sem értek.
Szerettem volna anyám mellé feküdni a sirba. Elöször sirtam, majd kitört belölem egy tehetetlen düh. Orditottam hogy a legocskább kurva is részletekben adja el magat, nekem meg egyszerre kellene. Varga ur szerezzen magának egy puli kutyat és azt baszogassa, az is magyar származásu.
Varga urek otthagytak, és ezzel a temetés hihatalosan is végetért.
Egyedül maradtam a temetoben és egy idegen kontinensen. Mit csináljak most?
Gyalog indultam hazafelé. Utközben egy parkban leültem a padra, ahol nem járt senki. Nagyon éhes voltam. Mit fogok enni? Hetente 3 szor dolgoztam egy raktárban 4 orat. 2 hét mulva kapok pénzt, abbol akartam a papot kifizetni. Lakbérrel már nem tudom mennyi hátralékban vagyok, villannyal szintén. A TV-t már eladtam. Talán a Salvation Army ingyenkonyháján kapok valamit enni. De a lakásbol hamarosan kirugnak. Ha lopok valami ennivalot az áruhazban, akkor lecsuknak és legalább fedél lesz a fejem fölött. A börtönben legalabb 3-szor esznek naponta. Nekem ehhez sincs lehetoségem, mert nincs állampolgárságom. Engem kitoloncolnak. De hova? Magyarországra, ahol senkinek se hiányzok? Tényleg nincs más lehetöségem mint az utcasarok. Milyen jol látta a jövömet az a rohadék Varga ur.
Egy nö ment el elöttem egy kis zsákkal. Egy clothig bin volt nem messze tölem abba dobta be a zsákot. Ez egy nagy vasláda, amibe a megunt ruhanemüt dobalják. Megnéztem mi van ráirva. Good Samaritan, az Irgalmas Szamaritánus a bibliábol. Utána még kb 10 sor szöveg volt hogy milyen szolgáltatásuk van. Az utolso sor ragadott meg. Valahogy igy szollt: Mi meglátogatunk ha börtönben vagy. Meg a telefonszámuk. Felirtam a számot és elindultam a legközelebbi telefonfülkéhez és felhivtam öket. Hátha tudnak tanácsot adni.
Egy nöi hang kerdezte miben segithet?
-Meghalt az anyám és nagyon éhes vagyok. Ennyit tudtam kinyögni és sirtam

Foltatása következik

portáska Creative Commons License 2001.05.18 0 0 93
Rita

OFF

Köszi. Ha érdekel megnézheted őt a www.liktor.com-on.

ON
Portatyó

Előzmény: ritakoala (92)
ritakoala Creative Commons License 2001.05.18 0 0 92
Nem tudom hanyadik resz.
Mary elöszedte a golyokat, mondta feküdjek a hátamra és teljesen tegyem szét a lábaimat. Megmutatta hogy mindkét golyoban van egy kisebb ami gurigazik benne és ez izgatja a puncit. Meglepett milyen nehezek a golyok. Mary megnyugtatott hogy nem csuszik ki, de azért elöször hordjak szoros bugyit. Ugy kell betenni hogy a madzagja kifelé legyen. Mary ovatosan bedugta a golyokat a puncimba. Hát mit mondjak, szokatlan érzes volt, de semmi egyéb. Felálltam és körbesétáltam a szobában. Ugy éreztem mintha valami belülrol nehezedne a puncimra, de élvezet nem jött. Mondtam Mary-nek hogy szokatlan de majd belejövök. Nem akartam elrontani az örömet. Olyan lelkesen segitett.
Ezután elbucsuztunk én beültem az autoba. Amikor az ülésre tottyantam, egészen jo érzés futott végig rajtam. Nocsak, igy már egészen más. Néhány perc vezetés utan, már kimondottan élveztem. Ekkor teljes erömmel összeszoritottam a puncimat és mintha a golyok feljebb csusztak volna. Eppen kanyarban voltam amikor az elso élvezet jött, majdnem nekimentem egy teherautonak. Ezután inkabb a forgalomra koncentráltam, ami nem olyan élvezetes, de legalább életben maradok.
Amikor a lépcsön mentem fel, a golyok nagyon táncolhattak a puncimban mert nagyon vidáman mentem be a szobaba. Lucy a nyakamba ugrott. Elmondta hogy annyira várt, de olyan jo, hogy itt vagyok. Ekkor jöttem rá hogy Lucy féltékeny és félt hogy elveszit engem, mert érezte hogy növel voltam.
-Aranyos Lucy, dehogy veszitesz el, mondtam, nézd még ajándékot is hoztam neked. Itt van ez a kis pillango ez a tiéd. Látod mindig rád gondolok. Lucy nagyon megörült az uj szerzeménynek es azonnal kiprobálta. Szemei csillogtak és gyorsan el is élvezett. Nem gyözött hálálkodni a Pillangoert.
-Lucy holnap bemutatlak annak a hölgynek akinél voltam. Nagyon szép és intelligens nö, szeretne téged is megismerni. A pillangot hagyd a puncidon éjszakára, hatha a legszebb álmodban elindul.
En még kimentem a computerhez dolgozni. Mire visszaértem Lucy már aludt. A pillango szabályozoja kilogott a paplan alol. Ezt nem hagyhattam ki. Ovatosan elinditottam, elöször lassan majd gyorsabb fokozatra kapcsoltam. Lucy elöször kéjesen mozgott, sohajtozott, majd hirtelen felkiáltott "I love you". Ekkor felébredt. Nem tudom kivel álmodhatott, mert csalodott képet vágott mikor meglátott engem. Ezutan a fél éjszakat végigjatszottuk a pillangoval. Megmutattam Lucy-nak az uj golyokat. Kérte hogy neki is vegyek egyet.
( Ezeket a golyokat azota elvesztettem. Nagyon magabiztos voltam és mar bugyi nélkül is hordtam. Eppen felléptem a buszra, amikor kicsuszott. Olyan feltünöen hogy mindenki engem nézett. Soha nem volt meg ekkora sikerem.)
Másnap együtt elmentünk a butikba Mary-hez. Láttam hogy Lucy-nak nagyon tetszik Mary és viszont. Lucy már nem volt féltékeny de én annál inkább amikor közölték, hogy most ök fogják együtt tölteni az éjszakát.
-Erezzétek nagyon jol magatokat, de azért majd nekem is meséljetek el hogy milyen volt együtt. En meg majd Noni-val töltöm az éjszakát.
Rögtön felhivtam Noni-t a munkahelyén elmondtam hogy szeretném az éjszakát vele tölteni, majd érte megyek autoval. Noni azonnal beleegyezett.
Mielött Noni-ért mentem vásároltam sok gyumölcsöt, hidegtálakat, pezsgöt. Szépen feldiszitettem az asztalt, hadd lássa Noni milyen nagyra becsulöm. Ezután elmentem Noni-ért. Már nagyon várt, szép szári volt rajta, le volt engedve a haja, igazán kivánatos volt. Noni, amikor meglátta a teritett asztalt az égö gyertyákkal, azt hitte születésnapom van.
-Nem Noni ez azért van mert mi most vagyunk együtt elöszor csak ketten és szeretném ha nagyon szép lenne.
Noni térdrebolult elöttem és legnagyobb meglepetésemre a lábaimat csokolta és sirt a meghatodottságtol. Most aztán tényleg nem tudtam mit kell csinálni. Ilyen szituácioban még soha nem voltam. Alig tudtam megnyugtatni. Elmondtam mennyire szeretem és mindent azért teszek, hogy boldog legyen.
-Te olyan jo vagy hozzám Rita, mondta Noni, te másképpen szeretsz. A férjem is sokszor mondta, hogy szeret, de mindig nagyon megvert egy bambuszbottal amikor megjött a vérzésem és látszott hogy megint nem lesz gyerekem.
-Drága Noni ez nagyon szörnyü de, most már elöre kell néznünk nem a multba. Talán vacsorázzunk, az nem olyan szomoru.
Noni nagyon éhes lehetett, mert rengeteget evett, és meg a pezsgöt is megkostolta.
Vacsora kozben kérdeztem Noni-t olvasta e a Káma-Szutrát? Persze nem olvasta. Erdeklödtem milyen volt a szeretkezés a férjével. Kiváncsi voltam a hires indiai szerelmi kulturára. Sajnos nem lettem okosabb. Noni-t a férje havonta egyszer minden bevezetö nélkül hátulrol meghágta és várta a gyermekáldást. Kérdeztem mekkora szerszáma volt a férjének, de ezt se tudta, soha nem látta, és félt töle. Noni szerint nagy volt mert az elsö években nagyon fájt neki a közösülés. (Noni 8-9 éves volt akkor.) Ugy gondoltam több hülyeséget nem kérdezek, inkabb elökészitem a jo habos fürdöt. Kértem Ninit hogy ezutan ne gondoljon semmire csak a testére.
Noni möge alltam, megsimogattam a karjait, arcomat a szép hosszu fekete hajára hajtottam. Hasának azt a részet simogattam amit nem takart el a szári. Innen a kebleire kalandoztam, kigomboltam a szári felsö részét és szopni keztem Nini gyönyörü kerek mellbimboját. Amikor végigélveztem mind a kettöt, ovatosan kigombiltam a szári also részét. Egy pillanat és elöttem állt ez az exotikus szépség, ruha nélkül. Nagyon megdicsértem Noni-t hogy milyen szépen fejlödik. A szári alatt nem volt bugyi, pedig féltem hogy az a régi otromba gatya lesz rajta. Percekig gyönyörködtem benne majd kértem üljünk be a kádba.
Nagyon szeretek fürdökádban lenni valakivel akit szeretek. Imádom a sok habot, ez olyan izgis. Csodálatos mikor egymáshoz simul a testunk és pajkosan keressük egymás rejtett zugait. A fürdö a legjobb elöjátek egy igazi szeretkezéshez. Itt minden gátlás eltünik,
Nonival sokáig élveztük a pancsizást. Majd megtöröltük egymást es egy pohár pezsgö után lefeküdtünk az ágyra.
Sokáig játszottam Noni szép testével, ö teljesen átélte a Nirvána minden örömét. Utoljára hagytam az összedrotozott punciját. A csiklojat szoptam sokáig. Noni oriásit élvezett. Mikor magához tért, a kezeimet csokolgatta teljes alázattal. Elmondta hogy nem is tudja elhinni hogy egy europai fehér növel lehet egy ágyban. Elmondta hogy én sokkal magasabb kasztban vagyok mint ö. Megnyugtattam hogy ö viszont a szépségével van sok kaszttal fölöttem, én pedig ezért becsülöm nagyra. De ezen ne vitatkozzunk, jobban szeretném ha felcsatolnánk rád a mü-dákot mert a puncim már nagyon türelmetlen, legalább három kaszttal feljebb van hangolva.
Noni sugárzott az örömtöl hogy élvezetet okozhat nekem a "fehér embernek".
Noni felcsatolta, es meglepetesemre kiváloan kezelte a szerszámot

Folytatása következik

P.S Portaska szivbolgratulalok a kisbabahoz, nagyon jo egeszseget es hosszu boldog eletet kivanok. Hamarosan kuldok neki egy koala macit.

Nagyon koszonom mindenkinek a pozitiv hozzaszolast, ugy nez ki megsem fog megszunni ez a topic.

portáska Creative Commons License 2001.05.17 0 0 91
Elolvastam a topic egy részét, pontosanbban Rita történetén kívül az összes hozzászólást. Kiváncsi voltam arra, hogy ezt tényleg élvezik emberek? Hát azt kell lássam igen, mert ennyi ember csak nem hazudik csak azért, mert arc nélküli az internet, tehát le kell szögezzem, hogy hiszek mindenkinek. miért ne tenném.

Én csak annyit mondanék, hogy kb. másfél hónapja szültem egy kisbabát és ehhez hozzátartozik a beöntés, az előkészületekhez, bár manapság már meg lehet tagadni, de én ugy gondoltam, inkább ez, mint a szülőágyon átélni esetleges balesetet.
A lényeg, hogy a szülésznő, aki csinálta, igykezett ovatos lenni, szerintem ennél ovatosabb már nem is lehetett volna, persze nem szexualis célzatú volt a dolog. Én mégse tudom elképzelni, hogy ezt valaha is élvezném. Nem tartom magam prűdnek, aki élvezi, szíve joga hozzá. csak tőlem ez távol áll.

És még valami, korábban írta valaki, hogy ritának a bőrszárazsága elképzelhető, hogy a nagyobb folyadékbevitelnek köszönhető.
Nos, én az összes többi problémájával kapcsolatban alapvetően a nagyobb folyadékbevitel látom magyarázatnak. Én ugyanis több hasonló problémával küzdöttem, pl.: bőrszárazság, gyakori fejfásás, stb. Amóta minimum két, de inkább három liter folyadékot iszom naponta, az ilyen panaszaim elmultak, beteg pedig csak akkor voltam, mikor valami miatt visszaesett a folyadékfogyasztásom.

Csak el akartam mondani.

Portatyó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!