Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.01.16 -1 0 17683

"korábban összejöttek", így akartam mondani

Előzmény: Törölt nick (17682)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.16 -1 0 17682

Ez is igaz - bár a "korábban ismerte" opciót nem is mertem felvetni magamban. Ha így volt, akkor ritka rossz az emberismeretem, vagy nagyon balek voltam. Vagy mindkettő :-/

Előzmény: Törölt nick (17681)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.16 -1 6 17681

Nem vagyok házasság szakértő, de a kudarc oka ez volt:  ... sőt, ő javasolta, hogy egy kollégáját hívjuk meg vendégművésznek... A párod tudatosan választotta ki azt, akivel már lehet, azelőtt is volt intim kapcsolatban és most erre nyíltan is adódott alkalma. A nők érzelmi alapon választanak partnert. Elnézést, de egy nőt nem lehet csak úgy seggbe dugni, ha ezt korábban nem tapasztalta meg pozitívan.

Előzmény: Törölt nick (17664)


olegnagy Creative Commons License 2019.01.16 -1 2 17680

"ha kicsit is jobb kiállású nálunk, akkor a viszont nem látásra"

 

Ha felmerül, hogy bármelyik fél "kicsit is jobb kiállású" másikért dobja a kapcsolatot, akkor nem szabad belemenni a hármasba, függetlenül attól, hogy ténylegesen hogy néz ki a harmadik.

Előzmény: Törölt nick (17678)
olegnagy Creative Commons License 2019.01.16 -1 3 17679

"próbált a hátam mögött a sráccal egy kettes orbitális dugást leszervezni"

 

Ez elég komoly bizalmi probléma. Ebbe a dologba csak teljesen stabil, jól kommunikáló, magukkal is őszinte pároknak szabad belemenni - ha hát mögött akar félremenni, az gáz.

Előzmény: mgakaland (17668)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.16 -1 0 17678

Nos, közel voltam hozzá. De az az igazság, hogy nemcsak a farka volt ütőképesebb a fazonnak az enyémnél, hanem az egész ember. Magasabb, izmosabb, fiatalabb, szóval egy esetleges verekedésben jó eséllyel alul maradtam volna. Eléggé keserves érzés volt így felszarvazódni, de hogy még a saját lakásomban meg is veressem magam, az megsemmisítő lett volna.

 

Persze valószínűleg nem bántott volna, ha csak udvariasan megkérem, hogy húzzon a p...ba, de ez az opció akkor fel sem merült bennem. Inkább leléptem a színről.

 

Talán az is tanulság, hogy egy esetleges vendéget előbb semleges helyen szemrevételezni kell, és ha kicsit is jobb kiállású nálunk, akkor a viszont nem látásra. Mert bár minket piszkálnak azzal, hogy a farkunk übereli az eszünket, kijelenthetem, hogy ez a puncira és hordozóikra is igaz. Hiszen a hitvesem úgy konferálta fel a "kollégát", hogy "jóképű és magas, de vállon felül sokkal gyengébb nálad", mégis a farka lenyomta az én intellektuális fölényemet...

Előzmény: murray (17670)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.16 -1 0 17677

Félreértesz. Nem bántani akartalak ezzel, csak tippeltem. És igen, pontosan tudom, hogy UTÁNA még bármi lehet, bármit is tervez az ember előre.

Előzmény: mgakaland (17675)
mgakaland Creative Commons License 2019.01.16 -2 1 17676

Igazándiból azért megyünk bele, hogy keményen megdugják. Korábban is írtam, és ezért lettem lehurrogva, mert nekem a topic címe a rossz, mert engem nem izgat, sőt zavar, ha szeretkeznek a feleségemmel, de ha dugunk, kefélünk, szexelünk, vagy erősen baszunk azzal nincs gond. Nekem a hármas erről szólna. A páromnál sem azzal volt/van a gond hogy megbaszták rendesen (többek közt én is alaposan) hanem hogy a végén szeretkezéses csókolózósba ment át a történet, ami saját szóhasználatával élve "eltérítette". Most ebből mászunk ki

Előzmény: Lawkoto (17674)
mgakaland Creative Commons License 2019.01.16 -2 0 17675

nem gondolom, hogy valóban kívülről meg tudod itélni a kapcsolatunk minőségét, így kérlek ettől tartózkodj. Egyébként ha nem lenne erős, akkor ezt sem bírtuk volna ki. Vannak egyéb gondjaink is, és most jól esett neki egy másik érintése, de ettől még nagyon jól elvagyunk. Beszélgetéseinkből kiderült számomra, hogy Te elég tudományosan, nagy önbizalommal TERVEZED a hasonló együttlétet, majd térjünk vissza erre a kérdésre, miután túl vagytok néhány vadítóan jó eseményen, hogy akkor is annyira minden tuti jó lesz.

Előzmény: Törölt nick (17673)
Lawkoto Creative Commons License 2019.01.16 -2 0 17674

kívülállóként olvasom a topicot (már az előző is megihletett mert a feleségem ugyanilyen kivéve hogy őt nem dugták meg előttem, valszeg a hátam mögött se de nem ez a lényeg)

 

Mindig az a kérdés motoszkált bennem, hogy miből gondolja aki ilyenbe belemegy, ha kőkeményen megdugják a feleségét akkor az következmények nélkül marad bármelyik oldalon. 

 

De nagyon érdekes a dolog ezen vetülete is..

Előzmény: mgakaland (17668)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.16 0 0 17673

Uhh, az nagyon gáz, remélem helyrehozzátok... Bár amiket írtál, az alapján nem tűnik olyan stabilnak a kapcsolatotok, mint ahogy hinni szeretnéd.

De lehet, hogy tévedek, csak a fórumos bejegyzések meg emailek alapján mondom ezt, nem ismerlek annyira, hogy biztos lehetnék ebben. 

Előzmény: mgakaland (17668)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.16 0 2 17672

Ezeknél a leírt negatív kimenetelű eseteknél garmadával vannak jelei, hogy eleve hibás volt az elképzelés... :/ Ilyenkor valóban az lehet, hogy akármennyire is vágyik rá az ember, ha a párja és a kapcsolatuk fontos neki, akkor bele se szabad fogni, sőt, fel sem kell vetni az ötletet.

Előzmény: Rolexfan (17669)
Marci 40 Creative Commons License 2019.01.16 0 0 17671

Sziasztok. Sajnálom, ez nehéz egy helyzet. Így értem, miért nem írtatok egy idő után. Hogyan próbáljátok megoldani a dolgokat? Mi lesz ezek után?

Előzmény: mgakaland (17668)
murray Creative Commons License 2019.01.16 -1 3 17670

szívből sajnálom ami veled történt. nem a te hibád ez. 

a visitó dugás közben STOP és le kellett volna ütnöd a gyereket aki átjött és otthon  rendet tenni.  nem csak a farok adja a férfi erejét.  

 

én is középkorú vagyok, szép feleséggel és őt is kerülgetik a fiatal kakasok.   velem egykorú barátaim meg párcserére invitálnak .  nem.  mert ez lesz  vége. 

Előzmény: Törölt nick (17664)
Rolexfan Creative Commons License 2019.01.16 -2 4 17669

Végre vannak itt érdekes beírások, nemcsak a felsőbbrendű "mi sok éve csináljuk...és no problem" típusúak. Ez egy nagyon kényes játék, vannak nagyon jó szituációk, de valaki szerintem mindig sérül kicsit.

mgakaland Creative Commons License 2019.01.16 -1 6 17668

Köszönöm, hogy megosztottad a történetedet. Fura érzés volt olvasni, mert amikor hasonló aggályaimról írtam itt a fórumban, kaptam ám rendesen a fórum törzstagjaitól hideget-meleget, mondván itt ilyen még senkivel sem fordult elő... Hát azóta mi is küzdünk itthon egy kicsit, hiszen bár mi pont egy "profival" kezdtük a hármasozást, mondván az nem szereti el a páromat, mégis az van, hogy a nejem lett szerelmes a srác farkába, meg abba az érzéshullámba amit a hármas kaland jelent, és ezt a házasságunkban most épp megérezzük. Nincs nagy gáz, csak érzem, hogy nem velem van, próbált a hátam mögött a sráccal egy kettes orbitális dugást leszervezni, de egyrészt kiderült, másrészt a srác is helyrerakta, hogy csak apával hármasban lehet, mert ezt így beszéltük meg. Ettől függetlenül közel egy hónapja, az utolsó hármas óta megy a küzdés, hogy visszataláljunk egymás mellé. Sokkal nyugtalanabb lennék, ha mondjuk nem egy saját életét feladni nem akaró, párkapcsolatban élő profi lenne a másik oldalon, hanem egy régi barát, vagy ismerős. Megerősödött bennem azon véleményem, hogy helyesen döntöttem, amikor nem saját körben kezdtünk harmadikat keresni. Mindenesetre aki olvassa a fórumot, és kedve volna a párjával belevágni ebbe a kalandba, ami persze fantasztikus, azért ezeket a hátulütőket is vegye figyelembe, főleg ha szereti a párját.

Előzmény: Törölt nick (17664)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.16 0 0 17667

"át lettél verve, kihasználták a vágyaidat és közös élménynek álcázva az orrod előtt csalt meg a feleséged"

 

Hát ez eléggé ütős megfogalmazás - de be kell lássam, igaz. Nekem ez így még nem jutott eszembe, pedig amint mondtam, rengeteget töprengtem a történteken. Már csak ezért is megérte elmondanom itt a történteket.

Előzmény: Fel, támadunk! (17665)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.16 0 5 17666

Köszönöm! Az eltelt évtizedekben persze rengeteget rágódtam a történteken, és magam is arra a következtetésre jutottam, hogy nejemmel ezen a téren nem passzoltunk össze, csak neki előttem nem voltak tapasztalatai, így azt hitte, én vagyok a csúcs. Én viszont annyira a kedvében akartam járni, hogy úgy viselkedtem vele, ahogy elképzeltem, hogy ő hogyan szeretné, hogy viselkedjek. Azaz visszafogva saját vágyaimat, színtelen-szagtalan (ahogy ő mondta később, "intellektuális") szexet produkáltam vele. Talán ha a kezdetektől önmagamat adom, elég lett volna neki. A kommunikációnk is lehetett volna jobb, de tényleg mindegy, ez a hajó húsz éve már elment.

 

Viszont a dolognak máig ható következménye, hogy a "kolléga" adottságai és teljesítménye az én képességeimet befolyásolja, konkrétan több ígéretes kapcsolatom is befuccsolt az első szeretkezések után, mert beugrik a kép, amint feleségem az alfahím alatt vonaglik, és ettől le is konyulok egyből, mert tudom, hogy én olyan extázist nem vagyok képes előidézni...

 

Egykori hitvesemre nem vagyok képes haragudni, mert még mindig szerelmes vagyok belé, bár a kapcsolatunk merevvé és kényszeredetten udvariassá vált. Bennem viszont még ott él a tiszta és tündérszerű lány, akivel kölcsönösen szerelmesek voltunk, és megérdemelte volna, hogy bátrabb és kezdeményezőbb legyek a szexben.

Előzmény: Fel, támadunk! (17665)
Fel, támadunk! Creative Commons License 2019.01.16 0 3 17665

Sajnálom, nagyon szar történet. :(

Velem is hasonló esett meg, csak nem ilyen sarkos következményekkel. 

Azt viszont mindenképp hozzá kell tennem, hogy nem kéne saját magadat hibáztatnod. Az ilyen nyitásokban mindig benne van a kockázat, a legstabilabbnak hitt kapcsolatot is szétrobbanthatja egy ilyen elsöprő élmény, még akkor is, ha nekiinduláskor mindkét fél őszintén biztos magában. 

De a te esetedben nem is ez történt, hanem át lettél verve, kihasználták a vágyaidat és közös élménynek álcázva az orrod előtt csalt meg a feleséged. Tudta, pontosan tudta, hogy mi várható, nyilván nem véletlenül "jutott eszébe" az a kolléga, tehát tisztában volt a kockázatokkal, érzelmileg már rég érintett volt. 

Bár nyilván nem vigasztal, de ha nem húzod magadra te az egészet, a nejed előbb-utóbb tuti, hogy ugyanúgy ágyba került volna a szuperfaszú kollégával és a végkifejlet is hasonlóan alakult volna...

Előzmény: Törölt nick (17664)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.16 0 6 17664

Sziasztok!

 

Azért regisztráltam, hogy elmondjam az én történetemet, ami az eddigi történetek nagyrészével ellentétben szomorúan végződött. Volt itt a topicban egy hölgy, akit az édeshármas után a férje hajtott el, nekem viszont a gyönyörű és imádott feleségem tette ki a szűrömet.

 

Fiatalon kerültünk össze, neki én voltam az első, szűzen jött a házasságba. Bájos, kedves teremtés volt, én pedig olyan szerelmes, mint egy ló. Házaséletünk viszont laposan indult és úgy is maradt. Nem túl sűrű szeretkezések misszionárius pózban, semmi többet nem akart. Én viszont igen, de nem csaltam meg soha, csak a fantáziámban engedtem meg magamnak színes, változatos szexuális életet. A gyerek születése után valamit javult a helyzet. Egyszer szeretkezés közben a mellbimbóin tejcseppek jelentek meg, amit olyan izgatónak tartottam, hogy minden bátorságomat összeszedve lenyaltam, és közben felkészültem a heves ellenkezésre. De a reakciója egészen más lett. Sóhajtott, lehunyta a szemeit, bimbói megkeményedtek, a mellei pedig libabőrösek lettek. Szóval élvezte. Ezután lassacskán javult a helyzet, beszéltem neki a szolidabb vágyaimról, és pár hét alatt az orális szexig is eljutottunk. És én, Baromfej nem tudtam megállni. A hármas (illetve többes) szexet még középiskolás koromban kipróbáltam, és ezt vetettem fel neki. Ő pedig rövidke rábeszélés után beleegyezett, sőt, ő javasolta, hogy egy kollégáját hívjuk meg vendégművésznek...

 

Utólag visszanyomozva a dolgokat, a nála fiatalabb kan kolléga már korábban is csapta a szelet neki, amit nem csodálok, mert feleségem nagyon szép nő volt, bár szerintem a kisugárzása egy jégcsapéval vetekedett. De nem akarom szaporítani a szót, a "kolléga" pillanatok alatt beleegyezett, én pedig úgy készülődtem életem nagy vágyának megvalósulására, hogy már előtte kétségeim támadtak, hogy jó ötlet volt-e.

 

És bizony beigazolódott a rossz előérzetem. A pasas eléggé látványosan igyekezett kisajátítani a feleségemet. Ő eleinte igyekezett velem is foglalkozni, de aztán egyre inkább a vendégkandúr hatása alá került. Azt is el kell ismerjem, hogy sokkal jobb testi adottságai voltak, mint nekem: izmos test, az enyémnél jóval hosszabb farok és olyan tartós merevedés, ami nekem sohasem volt.

 

Asszonykám lubickolt a kéjben, kollégája már a fenekét is dugta, amire én korábban célozni sem mertem neki, ő meg sikoltozva élvezkedett, úgy viselkedett, ahogy én még sohasem láttam. Én meg az oldalvonalról néztem végig az egészet lankadt farokkal, mert persze ez az egész nekem dühítő volt és nem izgalmas. Annyira azért nem ragadtattam el magam, hogy lerángassam a fickót asszonykámról, de a (valószínűleg) multiorgazmusos végkifejletet már a konyhában vártam ki, és ki se jöttem onnan, míg vendégünk ki nem lépett a lakásból, pedig a nász után még alaposan le is zuhanyozott.

 

A következmények sejthetők: én igyekeztem elfelejteni az esetet, de a szex részéről sivárabb lett, mint valaha, és pár hét után jött a bejelentés: bár szerelmes belém, de a szexben neki új dimenziók nyíltak meg, stb. stb. Elváltunk, a gyereket pedig neki ítélték, talán mert a megcsalatás az én ötletem volt...

 

Mindennek 20 éve már. De azóta sem tudok napirendre térni azon, hogy csakis magamnak köszönhetem, hogy elvesztettem egy csodálatos feleséget és a gyerekemet sem én nevelhettem fel. Nejem utána a nagyfarkú kollégával élt pár hétig, de aztán szétváltak, pár év után pedig hozzáment egy puhos, szemüveges alakhoz, aki máig a férje. Én meg alkalmi kapcsolatokon élek és immár ötven évesen nem találom a helyem a világban.

 

Elnézést, ha hosszú lett. Nem akarok semmiféle ítélkezést mondani a hármasozás felett, de talán nem tanulság nélkül való az esetem.

 

Jobbakat,

Baromfej

 

Törölt nick Creative Commons License 2019.01.15 0 7 17663

Sziasztok. Régóta olvasom az oldalt.  Most leírom a mi esetünk talán segít a most kezdőknek.

Magunkról annyit  ,50 leszünk és fiatalosak vagyunk. 25évvel ezelőtt baráti párral látogattuk egy barátunk. Aztán iszogattunk és üvegpörgetős zálogos játék lett a vége. Persze a végén mindenki meztelen és közösen  kitalált dolgot kellett véghez vinni. A lányok nem voltak zavarban egymástól és először a csókolózás egymással majd punci nyalás és bármelyik sráccal a dugáson kívül meg volt minden. Igazából itt szembesültünk először a szex többesben dilemmájával. Most ,hogy vissza gondolok az érzésre... nem volt gond ,hogy a párom láttam más pasival és Ő is engem a barátnőjével. A feleségemmel sokszor beszéltünk a dologról és mindketten jól éreztük magunk mivel jó hangulatú baráti időtöltés volt.  Igazából tényleg mély barátság volt a 2pár és ötödik egyedül álló barátunk között és nem jött elő semmi lelki probléma utána. Aztán megismétlődött ez még párszor hol négyesben hol ötösben ,de aztán vége szakadt mert a másik baráti pár babát akart. A barátságunk valamilyen szinten meg van most is ,de azóta nem voltunk együtt. Az egyedül álló barátunkkal viszont meg maradt a kapcsolat. Sajna Ő külföldön él azóta is egyedül. Évente párszor jön haza. Aztán pár évvel ezelőtt kempingeztünk Bberénybe a naturistán és telefonált ,hogy itt van. Hívtuk és jött is ,hogy kipróbálja a nudizmust. Aztán persze elkezdtünk beszélni a régi szép élményekről és ugyan a feleségem kicsit kellett biztatnom ,de végül is bele ment.. és én  meg kérdeztem a barátom , hogy lenne-e kedve hármasban. Kicsit féltem mit válaszol mert tönkre is mehet a hangulat. Aztán jött az igen és mindhárman óriásit szeretkeztünk. Jó volt látni a feleségem ahogy élvezte a barátom farkát ...hihetetlen izgató volt, de az is jó volt ,hogy hárman kielégülünk , és néz bennünk a barátom ahogy élvezzük egymást. Azóta voltunk már többször is együtt így hármasban és mindig jó a szex és meg maradtunk barátok. Ilyen alkalom után repülünk és várjuk a következő alkalmat. A barátommal átbeszéltem a dolgot ,  hogyan éli meg az ilyen alkalmat. Neki is hasonló érzései vannak mint nekünk..tudja hol a helye és tudja értékelni ,hogy megbízunk benne. 

Összegezve. Szerintem nincs rá leírás hogyan kell működni az ilyen kapcsolatnak és mit kell érezni egyik vagy a másik embernek és hogy kell csinálni és hogy vonjuk bele a párunk és kit vonjunk be harmadiknak. Van aki profit próbál először van aki idegennel képzeli el van aki baráttal vagy ismerőssel. Mindegyiknek van előnye és hátránya...a lényeg hogy jól működjön és nem kell túl bonyolítani, hiszen mindenki ugyan azt akarja nők is pasik is. A lényeg a kommunikáció és a bizalom  a párunkkal és a harmadikkal.  

Kétségtelen a harmadik megtalálása probléma. Nekünk szerencsénk van.  

Milos123 Creative Commons License 2019.01.14 0 2 17659

és nem szabad túlzottan erőltetni,,,,,

 

Előzmény: Páros40 (17658)
Páros40 Creative Commons License 2019.01.14 0 1 17658

Türelem, kíváncsiság, egymás iránti bizalom. A harmadikkal szembeni elvárás, szimpátia, türelem, kitartás, őszinteség.  ... és semmi féltékenység, mindent kibeszélni előtte, utána. Közben figyelmesség a Feleségre. 

 

Milos123 Creative Commons License 2019.01.14 0 0 17657

igy van,,,,

egy kis türelemmel mindent el lehet érni,,,,,,

 

Előzmény: Törölt nick (17656)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.14 0 4 17656

Nálunk is én vetettem fel, az első alkalommal csak szolidan pislogott, de mivel ismerem, mint a tenyeremet, láttam rajta, hogy szöget ütött a fejébe a dolog. Aztán már minden alkalommal felvetettem szex közben, mire nagyon-nagyon nedvesedett. Aztán már nyíltan beszéltünk róla, aztán már nem csak szex közben, hanem szimplán a hétköznapokon is, bármikor. Mára már teljesen elfogadta, pontosabban várja, hogy megvalósuljon a dolog; csak nagyon válogatós, nagyon sok mindennek kell passzolnia ahhoz, hogy jöhessen már az a második farok az ágyba. :)

Milos123 Creative Commons License 2019.01.14 0 2 17655

Nálam is úgy volt, hogy elöször hallani se akart róla,,,,

csak türelem kell hozzá,,,,,  most már ő kérdezi hogy mikor csináljuk meg,,,,,

Előzmény: Penge666 (17654)
Penge666 Creative Commons License 2019.01.14 0 1 17654

Én előhoztam a témát.Kaptam én hideget-meleget."Mi van?Kevés vagyok neked?,"Nem vagyok én kurva,hogy mással is dugjak",meg hasonlók....Aztán eltelt 2 év és előjött ,hogy hogy is gondoltad akkor.Azóta eltelt 13 év,és mindegyikünk nagy élvezetére csináljuk..:) 

Előzmény: Törölt nick (17652)
mgakaland Creative Commons License 2019.01.13 0 3 17653

A kezdés a legtöbb esetben kicsit bonyolult, de megéri a körültekintő előkészítés, rávezetés, az eredmény elég sokkolóan frenetikus lehet. Az is lehet, ha előhozakodnál vele, te magad is meglepődnél a válaszon. Csak ügyesen

Előzmény: Törölt nick (17652)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.13 0 3 17652

engem is izgatna ha valaki jol megdugná a páromat!

de ezt nem merem megemliteni sem!

pasi2019 Creative Commons License 2019.01.05 0 0 17651

simman :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!