Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Alfred Creative Commons License 2004.06.20 0 0 3
poén:
A nullázás egy eleinte nagy vihart kavaró sport volt, még a múltszázad végén, amikor még csak néhány tucat hozzászólás született naponta az Internetto Törzsasztal nevű fórumán (ennek a mostaninak az elődje volt).
A nullázás lényege, hogy a topic nyitása után minél hamarabb adekvát hozzászólást helyezzünk el benne, de úgy, hogy a szöveg karakterisztikusan is tartalmazza a 0 számjegyet.
Ennek legprimitívebb formája, ebben a topicban mondjuk ez lenne:"A Land Rover nem egy 0 autó" Vagy "Nem nulla Land R0vert láttam ma is..."
Sokan félreértették a dolgot, és fölháborodtak, hogy az ő topicjuk nem nulla, és igenis nagyon fontos kérdést feszeget, és volt aki annyira megsértődött, hogy nem is írt soha többet
Voltak, akik annyira utálták a nullázást, hogy a nullázókat megelőzve a topic nyitása után azonnal önnulláztak, ezért a nullázók hagyományosan nagyon utálják az önnullázókat.
Előzmény: poén (2)
poén Creative Commons License 2004.06.20 0 0 2
OFF: Mi is végtére a nullázás, azon kívül, hogy egy hülye vicc?
Ha vannak a nullázásnak erkölcsi konnotációi (hehehe), akkor jó lenne azokat nyilvánosságra is hozni, egyfajta szabálykönnyvel, vagy kiskátéval egyetemben, nem? Az esetben tartanám magam hozzájuk.
Na, ezek után lehetne esetlegesen számonkérni bármit is, és nem egy, az íratlan szabályok bennfentes ismerőjének pozíciójából dörgedelmeket intézni a "külsős" földi halandók irányába.
Egyébiránt meg irígylem a gondjaidat. ON
poén

Előzmény: Alfred (1)
Alfred Creative Commons License 2004.06.20 0 0 1
poén:
Az önnullázás erkölcstelen dolog. A becsületes nullázók az önnullázókat megvetik. Remélem ez az önnullázás csak egy egyszeri botlás marad az életedben, mely idővel a feledés jótékony homályába vész...
Előzmény: poén (0)
poén Creative Commons License 2004.06.20 0 0 0
Még néhány témafelvetés: alkatrészárak, kidolgozás, szerelhetőség.
OFF: És végre kipróbálom milyen érzés nullázni :-))
0 ON
poén

poén Creative Commons License 2004.06.20 0 0 topiknyitó
Nagyon régen megtetszettek már a Land Roverek (főleg a seria II), de igazán csak az urban legend kategóriájába tartozó sztorik ismertek előttem e kocsik kapcsán a bárhol hozzáférhető műszaki paraméteren túlmenően.
A műszaki adatok, az egyes évjáratok közötti eltérések nagy vonalakban tiszták, van is egy szakajtóra való képem, ezért inkább az érdekelne, hogy a legendás állóképesség, és az első rendű terepjáró-adottságok valóban megbízható technikát vonultatnak-e fel, avagy akadnak gyenge pontjai a típusoknak.
Ez a kérdés azért merült fel bennem, mert a freelanderes topkion elhangzott ez-az a típus kapcsán, másfelöl az immár több, mint húsz éve alig módosított Defender-család konzervativizmusa mintha egyfajta nemtörődömséget is sugallna (másszóval: talán lenne mit javítani a sokat bizonyított konstrukciókon).
Helye van itt a seria I, II, III, Defender, Range Rover, Discovery, és Freelander-témáknak.
Ortodox landysek, és "ellendrukkerek" egyaránt jöhetnek.
poén

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!