Keresés

Részletes keresés

Fel, támadunk! Creative Commons License 2019.01.20 0 1 17713

Ha nem zavar, miért teszed szóvá? :)

 

Előzmény: Törölt nick (17706)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2019.01.20 -1 5 17712

Sajnos a fórumra regisztrálók jórésze manapság a trollkodást élvezi legjobban. És ez igaz szinte bármelyik témára, nem csak erre. Ha az értékeléseknél látni lehetne, ki adta, részben lehet, hogy megoldaná a problémát, de akkor meg az erre hajlamosaknak megint két-három nickje lenne, és végeredményben ismét csak ott lennél, ahol a part szakad. 

Magam részéről egyetértek azzal, hogy a mínuszolás teljesen fölösleges. Egymillió olyan téma van az Indexen, ami nem érdekel vagy nem értek egyet vele. Ha mindet végig akarnám mínuszolni, az egész napom ezzel telne. De van, akinek ez okoz örömöt.

Megszoktam, hogy az én hozzászólásaimat is (teljes mértékben függetlenül azok tartalmától), néhányan feltétlenül szükségesnek érzik mínuszolni. Nos, ezt az "átlagos" számot figyelmen kívül kell hagyni, és a maradék nagyjából tükrözi a valós vélemény arányt. Akinek a mínuszolgatás okoz örömöt, azt inkább sajnáljuk, ne bántsuk. Elég ingerszegény élete lehet a nyomorultnak amúgy is :)

Előzmény: Penge666 (17711)
Penge666 Creative Commons License 2019.01.20 0 1 17711

Talán ezért lenne jobb,ha látható lenne,hogy ki,hogyan értékel.Látnánk ki ért velünk egyet és ki nem.

Előzmény: jancsiii (17710)


jancsiii Creative Commons License 2019.01.20 -2 4 17710

Több is már mint egy éve olvasom ezt a topikot is. Van amikor hasznos infót látok van amikor nem. Nem szóltam még hozzá,de most nem bírom tovább! 

Mi az isten nyiláért kell egy hozzászólást negatívval értékelni??? Ha nem volt hasznos valakinek akkor figyelmen kívül hagyja,ha nem ért vele egyet szóljon hozzá! De azt sugallni a másiknak,hogy "gyökér" vagy csak azért mert nem egyformán gondolkodunk....

Biztatni kellene egymást ,hogy egy picit nyitottabb,bátrabb,kezdeményezőbb legyenek az emberek ezen a téren is!

Szerintem :(

Előzmény: Törölt nick (17706)
mgakaland Creative Commons License 2019.01.19 -1 1 17709

Igen, a nejem mást egyelőre nem enged bevonni. Megpróbálom a kutyaharapást szőrével elvet, remélem jól sikerül, ha nem, akkor hibáztam. Egyeztettünk a partnerrel is, ő is jobban fog figyelni arra, hogy ne szeretkezés jellege legyen, három órán keresztül szeretnénk alaposan megrakni a nejemet. Ráadásul ő is azt kívánja...

Előzmény: Marci 40 (17708)
Marci 40 Creative Commons License 2019.01.19 -1 0 17708

Sziasztok! A harmadik fél személye változatlan maradt? 

Előzmény: mgakaland (17705)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.19 -2 1 17707

Köszi!

Nálunk most elmaradt a tényképezés.

De legközelebb nem marad el!

A korábbi alkalmakról van 1-2 kép, 1 videó..

Ez sem ördögtől való, mindenképp érdemes!

Nektek kívánunk sikereset! :)

 

 

Előzmény: mgakaland (17705)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.19 -4 6 17706

Látom, kaptam rá egy negatívot... Szeretném üzenni az elkövetőnek, hogy cseppet sem zavar, de hogy a teljes topic-ot végig tolta ezzel, az sajnálatos. Próbálkozni kell, keresgélni! Az élményeinkért élünk! Nem hiszem, hogy a mínuszolás ilyen lenne...  :)

Előzmény: Törölt nick (17704)
mgakaland Creative Commons License 2019.01.19 0 1 17705

Gratula! Egészségetekre! Mi szerdára ütemeztük be a következőt!

Előzmény: Törölt nick (17704)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.19 -4 11 17704

Ma volt egy 3-asunk. Ez volt a 3. alkalom. Az első 2 eset sajnos nem megfelelő partnerrel esett meg, de ez más volt! Kicsim végre élvezte a dolgot, a partner figyelt rá, szemkontakt, kommunikáció 6szem közt végig volt!

Sajnos az idő faktor volt az, ami korlátot jelentett, de miután emberünk fizikailag is elment, frenetikusat szeretkeztünk... Sokat beszélgettünk utána, de megbánás, féltékenység, vagy bármi ami negatív lehet, fel sem merült! Megbeszéltük: 2-3-4 havonta egy ilyen alkalom lehet, mert ez valóban jó dolog! Felvetettem, hogy csajos 3-as mikor-hogyan...? Nekem ez bakancs listás... Válasz: LESZ! :-D Háth, kíváncsi leszek!!!   :-D

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2019.01.18 -1 5 17703

Dehogyis tekintelek ellenségnek, semmi ilyesmit nem írtam. Ha mégis félreerthető voltam, akkor elnézést. Azt hiszem, a leírtakból is kitűnik, hogy nem vagyok vehemens típus. Nem tagadom, van bennem egy kis irígység a "sikeresebbekre", hiszen a hármas felállás engem is nagyon izgatott, csak hát nekem balul sült el. De attól, hogy én így jártam, még eszembe sem jutott, hogy az egészet elítéljem.

 

Az itteni jelentkezésemet valóban sok - számomra igen hasznos - válasz követte, és két évtized után ezek a válaszok segítettek tisztábban látni, hatalmas köszönet mindenkinek érte. A te érdemi elemzéseddel is egyetértek a házasságok kétesélyes kimeneteléről. De azért azt sejtheted, hogy szarvakat viselni kevésbé örömteli, mint tehetségesnek bizonyulni, talán ezért is vagyunk mi alulreprezentáltak a fórumokon...

Előzmény: Egy Harmincas Pár (17702)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2019.01.18 -5 4 17702

Látom, továbbra is ellenségnek tekintesz, de semmi baj...

Mint írtam, nincs bajom azzal, ha vannak negatív kimenetelű történetek. Biztos, hogy előfordult már a történelemben, hogy többesszex következményeként ment szét egy kapcsolat. Ellenben szerintem ezek száma szinte elenyésző. Ehhez képest itt mostanában a beszámolók jórésze erről szól, és hatalmas ovációval üdvözlik egymást a mesélők. Miközben szerintem egyszerűen csak annyiról van szó, hogy titeket jól felszarvaztak. Az ágyban lévő partnerek számától teljesen függetlenül!

Sajnos tudjuk jól, hogy a házasságok és élettársi kapcsolatok legalább fele a statisztikák szerint 5 év után végzetesen megromlik, felbomlik. Ez az arány szerintem azon párok között sem jobb, akik amúgy a szexuális életükbe külső személyt vonnak be. De nagy valószinűséggel nem a hármas szex miatt mennek szét. Egyszerűen nem illeszkednek egymáshoz. Magyarol, azzal van a bajom, hogy te (ti) itt az elválást egy az egyben a hármas róvására írjátok. Miközben gyanítom, kb ugyanezzel az eséllyel mentetek volna szét akkor is, ha soha senkit nem engedtek az ágyatok környékére.

Ha a feleséged nagy faszról álmodozott, azt előbb-utóbb megszerezte volna magának akkor is, ha nem tudsz róla.

Nade részemről ennyi. Én maradok azon a véleményen, hogy ez a dolog tökéletesen működik olyan pároknál, akik valóban ismerik egymást és bíznak egymásban. A veszély ez esetben nem több, mint hogy elütnek a zebrán a zöld lámpánál. (Pedig még ilyen is történt már meg, de azért nem ez a szokványos.)

Előzmény: Törölt nick (17696)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.17 -1 0 17701

Tudom, de ezt teljesen más miatt írtam le. Ha követted az utóbbi eseményeket, akkor talán feltűnt, miért fogalmaztam így.

Előzmény: olegnagy (17699)
olegnagy Creative Commons License 2019.01.17 -1 5 17700

"én korábban célozni sem mertem neki,"

 

Ha vannak olyan dolgok, amikre célozni sem mernek egymásnak a párkapcsolat résztvevői, akkor nem szabad belemenni hármasba. Ez nem azt jelenti, hogy mindenben benne is kell lenni, hanem csak azt, hogy mindent meg lehet beszélni nyugodtan, veszekedés, ordítozás és hiszti nélkül.

Előzmény: Törölt nick (17664)
olegnagy Creative Commons License 2019.01.17 -1 3 17699

"Elnézést, de egy nőt nem lehet csak úgy seggbe dugni, ha ezt korábban nem tapasztalta meg pozitívan."

 

Ha volt már pozitív tapasztalata, akkor sem megy ez általában olyan egyszerűen, mint a pornófilmekben...

Előzmény: Törölt nick (17681)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.17 -1 4 17698

Bocs, de esetedben a dolog ott halálra volt ítélve, amikor írod, hogy te voltál az első és az egyetlen a párodnak, amíg bele nem kezdtetek a nyitásba. Szerintem ez a kapcsolat enélkül is vagy szétment volna, vagy te éled le az életed félig-meddig boldogtalanul, mert nem kapod meg a párodtól azt, amire vágysz. Sosem egészséges, ha az első szexuális partnerrel éli le az ember az életét, hacsak nem az a csodával határos helyzet áll fent, amikor tökéletesen megfelelnek és elegek egymásnak, minden téren.

 

Tele van a topik a kezdetétől fogva olyan beírásokkal, amik a buktatókat írják le. Szerintem ez is hozzátartozik, nem értek egyet azzal, aki szerint ennek külön topikot kéne indítani. Igenis kell a negatív esetleírás is, mert abból is baromi sokat lehet tanulni.

Előzmény: Törölt nick (17696)
olegnagy Creative Commons License 2019.01.17 -1 1 17697

Abban nem vagyok biztos, hogy a következő néhány évtizedet is végig együtt fogjuk tölteni a feleségemmel. Abban viszont biztos vagyok, hogy ha szétmegyünk, az nem Mr. Pénisz miatt lesz. Egyszerűen azért, mert Mr. Pénisz már megvolt a feleségemnek, tudja, mivel jár - és ennek a tapasztalatnak a birtokában azt is tudja, hogy mire nem elég.

Előzmény: Fel, támadunk! (17684)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.17 -1 4 17696

Örülök, hogy ti tehetségesek vagytok. Mielőtt bekövetkezett a fiaskó, rám is illett a topic címe. Történetemet azért írtam meg, mert a hozzám hasonló tehetségtelenek is olvassák a fórumot, és talán pár élettel kevesebb megy tönkre, ha nem csak a tehetségesek sikertörténeteit olvassák, hanem ráismernek a saját helyzetükre egy pórul járt tehetségtelen történetéből.

Előzmény: Egy Harmincas Pár (17694)
Penge666 Creative Commons License 2019.01.17 -1 3 17695

Szerinted egy párkapcsolat nem működhet jól,csak akkor,ha két ember szexel egy életen át?Vagy csak az a jó,mikor a férj titokban csalja a feleségét mert az olyan macsó dolog?Nem érzem magam felsőbbrendűnek ahogy írod,de kimerem jelenteni,a mi kapcsolatunk igenis jól működik immár 13 éve.13 év alatt megfordultunk pár akcióban,megismertünk pár embert és mégis szeretjük egymást és a szexuális életünk tökéletese.Jobb,mint korábban volt.Amiket írok,írunk nem pökhendiség,ez inkább tapasztalat.Igaz,a körülöttem élekből levont tapasztalat.Senki nem mondta,hogy nem jeges pálya a többes,de ....Én azt vallom,ha van szerelem,van bizalom,van megbecsülés,akkor állok bárki elébe.A többes szex inkább vállalható,mint a titokban kollégával,vagy kitudja kivel való szex.Kellenek a rossz tapasztalatok is leirva,mert vannak,de egy nyitásnál a kapcsolat nincs halálra itélve... 

Előzmény: Rolexfan (17669)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2019.01.17 -5 4 17694

Valóban érdekes beírások. Szívesen elolvasom mások történetét. Nincs olyan helyzet, amiből okos ember ne tanulhatna valamit. De hogy örömködni kelljen azon, hogy végre sorba jönnek a kudarcos beírások? Meg hogy szégyelljem magam a többiekkel együtt, akiknek ez a téma évtizedek óta rendben működik?

Nem lehet, hogy ha te ezt így látod, akkor te vagy rossz helyen? Ez egy topic, ami arról szól, ami a címe. Nyugodtan írd le egyszer a véleményedet, magam részéről szívesen meghallgatlak. De ne kezdj itt agitálni ellenem és a hasonlók ellen. Nyugodtan nyiss egy topicot "hármas szex veszélyei" vagy valami hasonló címmel, és vesézgesd ott az ellenérzéseidet. Bevallom töredelmesen: én itt magam részéről szívesebben olvasok sikertörténeteket. Nincs szükségem arra, hogy bárki megpróbáljon lehúzni, elkedvetleníteni.

Mint mindenhez az életben, ehhez a témához is kell némi "tehetség", hogy működjön. Ha nálad és még néhány olvtársnál nem működik, nem biztos, hogy maga a téma reménytelen és veszélyes. Ha pék vagy, de nekiállsz villanyt szerelni és megbac az áram, akkor elmész a villanyszerelő topicka ajvékolni, hogy mindenki hagyjon fel a szakmával, mert veszélyes?

Szóval (szerintem) olvass, szólj hozzá. Fontos a véleményed, de ne terjeszd itt az igét...

És ez még vonatkozik néhány másik hozzászólóra is, természetesen.

Előzmény: Rolexfan (17669)
murray Creative Commons License 2019.01.16 -2 0 17693

tévedésben vagy. egy férfi nem (csak) a farkától férfi.  ezt a képzetet el kell engedned.  oda kell baszni amikor odakell. 

sajnos meg kellett volna anno fékezni az asszonyt.  a vágyak elmúlnak az érzések kevésbé főleg ha szerelemről van szó. 

 

az én csinos MILF párom is kerülgetik a melóban a fiatal kanok.  a legjobb barinője férje is meg akarja bacni párcsere címszó alatt. 

én csak annyit mondtam a páromnak ha a vértócsákat átlépted , mehet.  tudja hogy nem hibázhat.  

hagyjuk. OFF itt ez. 

 

Előzmény: Törölt nick (17690)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.16 -1 3 17692

Nem lecsapta... A feleséged akarta, hogy lecsapják a kezedről. Attól, hogy neki nagyobb a farka, az nem jelenti  azt, hogy többet is ér, mint ember. Végül is nem őt választotta.

Előzmény: Törölt nick (17690)
mgakaland Creative Commons License 2019.01.16 -1 0 17691

Kedves Baromfej! Megrázóak soraid, átérzem, megértem, és ha húsz év is telt el, tovább kell menned. Én is hajlamos vagyok az önsajnálatra, remek érzés, komolyan ki lehet vele nyírnunk a környezetünket! :) Egy dolog miatt vágtam bele ezekbe a sorokba, ez pedig az utolsó gondolatod, a fiaddal kapcsolatban. Ha megnyugtat, én együtt élek 14 éves fiammal de annak ellenére, hogy túl van már a tűzkeresztségen, velem nem vált erről gondolatokat, de azt gondolom ez a kor, ez a generáció már ilyen, ebben aztán végképp nincs hibád. Korábbi megszólalásoaimban már megírtam az emailcímemet, ha gondolod, és segít, akkor szívesen chatelek vagy levelezek Veled. Legalább mi férfiak tartsunk össze. Üdv

Előzmény: Törölt nick (17689)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.16 -1 3 17690

Kedves korospasi! Azon vagyok, de hát ez egy húszéves történet, és még mindig nem dolgoztam fel egészen. "Légy férfi", mondod, de nekem erről is a farokkirály jut eszembe, aki lecsapta a kezemről a feleségemet -  na ő férfi a javából. Tudom, meg kellene szabadulnom végre tőle. De most annak örülök, hogy le tudtam egyáltalán írni itt a dolgokat ennyi idő után és a válaszokból rengeteget okulhattam.

Előzmény: Törölt nick (17688)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.16 -1 3 17689

Nos, az események utáni potenciazavaromnak a kisebbrendűségi érzés lehetett az oka. Az előzményekhez tartozik, hogy én afféle 12 egy tucat fickó voltam, külsőre átlagos, semmi extra, de élt bennem egy  nő-ideál. Magas, sudár, tündérszerű lányról ábrándoztam, aki tiszta és légies. De tudtam, hogy ilyesmi csak a képzeletben létezik. Helyette inkább könnyed szexuális kalandokba keveredtem, több barátnőm is volt, de igazán szerelmes csak az álom-nőbe voltam. És egyszercsak megismerkedtem Vele. Hihetetlen élmény volt, és biztos voltam benne, hogy ez csakis tévedés lehet. Hogyan is tetszhetnék egy ilyen gyönyörű lelkű lelkű, sugárzóan szép teremtésnek. Mégis megtörtént az elképzelhetetlen: hozzám jött feleségül. A szexben viszont teljesen visszafogottnak bizonyult, én pedig nem erőltettem, mert rettegtem, hogy túlságosan alpárinak fog tartani. Istenítettem, mit tagadjam, és ez eléggé alárendelt helyzet volt, de ő sohasem élt vissza vele.

 

Az események után pedig ez a "kevés vagy" érzés jól megerősödött. Hiszen láttam a szárnyaló lelkű feleségemet dévaj nőstényként élvezni a testi szerelmet úgy, ahogy velem sohasem. Az idegen punci izgalma persze később megvolt, de rendre előjött bennem az érzés, hogy én úgysem tudok egy nőt fullra kielégíteni. Ez leblokkolt, a kudarcok sora pedig nem erősítette a helyzetet. A válás okozta düh helyett pedig önsajnálatba menekültem, de a nőket nem nagyon érdekelte a szenvelgésem. Egy idő után meg már nem is igazán kerestem kapcsolatokat.

 

A helyzet akkor kezdett javulni, amikor kéjhölgyeknél kerestem vigaszt, velük nem volt teljesítménykényszer, és jól ment minden. Aztán már normális barátnők is jöttek megint, de valahogy egyik sem az igazi, hiányzik a soha nem volt, mégis elveszített mennyország.

 

Fiam, akit nem én nevelhettem, nagyjából most van abban a korban, mint én, amikor elvettem az anyját. Próbáltam beszélgetni vele az intim dolgairól, de udvariasan elhárított. Ez az én legnagyobb veszteségem.

Előzmény: murray (17687)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.16 -1 2 17688

Kedves  baromfej! Minél előbb felejtsd el a történteket, s próbálj meg egy új kapcsolatra koncentrálni. Légy férfi, fedezd fel újra a nőt egy másikban. 

Előzmény: murray (17687)
murray Creative Commons License 2019.01.16 -1 3 17687

nézd ahogy írták itt előttem is ez már nem rajtad múlt.  sajnálom.

ez a fickó már ki volt nézve az asszonyod által és szemmel sokszor meg volt baszva szintén általa. 

ahogy ez történt ez számodra egy totális rémálom lehetett.  de 90% hogy nélküled is elment volna azzal a palival. 

későn ébredt  fel benne a ribanc ha szabad ilyet mondani. 

 

viszont azt nem értem hogy ez a válás után a további potenciádra más nőkkel miért volt káros? 

eleve az  idegen punci izgalma és a válás , szakítás dühe egy olyan erőt kellett volna adnia a másik nővel  hogy még... :-)

ehelyett az ellenkezője ha jól olvastam. 

 

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (17678)
mgakaland Creative Commons License 2019.01.16 -2 0 17686

Tudod ismeretlenül én nem mennék bele tippelgetésbe. Nem esett jól Tőled.

Előzmény: Törölt nick (17677)
Marci 40 Creative Commons License 2019.01.16 -1 2 17685

Kitartás, remélem sikerül túllépni ezen a problémán. Az első írásom pont erről szólt. Nekem, bár Én a harmadik fél voltam, kellemetlen volt ez a helyzet. Amikor a férje tudta nélkül akart szeretkezni a nő. Egyáltalàn ha a másik belemegy , és hölgynek, vagy férfinek jó, akkor korrektül lehet csinálni. De ez így... Csak vigyázzatok egymásra, és ezek után óvatosan.

Előzmény: mgakaland (17676)
Fel, támadunk! Creative Commons License 2019.01.16 -1 2 17684

Sajnos nincs garancia, bármilyen jól is ismerni vélik magukat a párok. Nem csak velem esett meg (bár én  pont úgy át lettem verve, mint szegény kollega), de egy másik ismerős párral is. Mi annak idején velük kezdtünk, aztán ott lett egy kis gond, így alakult, hogy másfelé is kinéztünk. 

Ők is folytatták egy kis szünet után, bár sok részletet nem tudok, de amennyire ráláttam, volt néhány partnerük, és mindig is tök stabil volt az egész... egészen addig, amíg be nem esett Mr Pénisz, aki egyrészt túl jó volt az ágyban, másrész volt annyira gerinctelen féreg, hogy kihasználta a helyzetet és mindent megtett, hogy a lehető legnagyobb hasznot húzza az egészből. Végül valahogy túljutottak rajta, de évekig tartott és a srácból mosott szart csinált. 

Az ember a vágyait nem igazán tudja kordában tartani, lehetünk magabiztosak is, de azzal mindig tisztában kell lenni, hogy MINDIG VAN KOCKÁZAT.

Előzmény: olegnagy (17679)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!