Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.15 0 0 896

A magam részéről boldog vagyok hogy már is jót tettünk /adtunk neked!

Ha itt maradsz és "beszélgetsz,, velem/velünk még többet kapsz, és egyre nagyobb lesz az önbizalmad!

Köszönöm hogy hiszel nekem és beszélgetsz válaszolsz !

Most már igazán kíváncsivá tettél, milyen is lehet az az "alváz,, amit ennyi bosszúságot okoz neked,és beteggé tett!!?

Szerintem ez csak addig lesz rossz, még nem találkozol olyan férfivel[lásd én is] akik remegve keresik az ilyen "alvázat,, és boldogan kényeztetnék!!

Az az látni szeretném / szeretnénk ezt az alvázat!

Ha szépen kérem teszel fel képet róla?

Hidd el, ha látjuk, még több hozzá [d] szóló fogja pozitívan véleményezni mesés "alkatrészecskéd,,

 

A helyedben nem élnék olyan férfivel aki kompromisszumot köt, és egye fene elfogadlak így is :(((

olyan férfit keresnék akit ezek az értékek,[és a szépséged lelked] boldoggá tesznek megőrjítik és remegve várja hogy kényeztethesse!

Ne feledd

a nő a királynő te/ti vagytok!!

Nekünk férfiaknak kell titeket meghódítani,és trónusotok elé járulni majd örülni édes ajándékaitoknak!

A te értéked nőiességed fantasztikus!

Akárki meg sem érdemli!

Sztem ha csak egyszer is találkoznál ilyen férfivel ,szinte azonnal eszedbe jutna a rút kis kacsa meséje,és boldogan mosolyogva járnál az emberek között,nem így mint ahogy most teszed,tele aggodalommal és totál betegen ahogy azt írod is!!

Várlak téged,és válaszaid képeid!

Libr :)

Előzmény: aloisee (892)
Pinologus Creative Commons License 2012.11.14 0 0 895

Elképzelni sem tudom, mi az ami téged zavar. Én mindenesetre szívesen szopogatnám, ha tényleg olyan nagy, hogy az már zavaró. Ha benne vagy, irj mailt a publikus mail címemre.

Előzmény: aloisee (881)
jó hír Creative Commons License 2012.11.12 0 0 894

szia!

 

először is fel kell dolgoznom, amit írtál magadról! semmi különös, és szégyellnivaló nincs abban, hogy ilyen az "alvázad"...

 

sajnos az élet fintora, hogy nem olyannal találkozunk, akivel kellene...sokan vagyunk, akinek ez az álma... fel a fejjel, nem vagy "problémás" eset... sőt...

 

jó, belátom, mi pasik sem vagyunk egyforma ízlésűek, de ennyire azért ne bánkódj...én példul attól ájulok el, ha szembe jön egy komolyabb domború nadrág...

 

az hogy "az ilyen selejtesek" asszem nagyon erős saját nemedre, és magadra.....    hány pasi szenved, hogy kisebb a lomposa mint amit szeretne...pedig csak Nő kérdése, hogy jól kezelje.... ez is, az is...

 

 

Előzmény: aloisee (881)
furkesz58 Creative Commons License 2012.11.07 0 0 893

Na ez is valami,ha másképen nem tudok (tudunk) segiteni legalább a lelki egyensúlyod kezd helyre állni:))

Azzal meg kivagyok az összes vizekböl,hogy vigasztalsz nálam idösebb is van:))

Inkább az a gond hiába áll,akkor is ha csak meglátok egy kellemes gusztusos seggü nöt,nem csak piszkálásra,ha nincsen akivel megoszthatnám:)))

Előzmény: aloisee (892)
aloisee Creative Commons License 2012.11.07 0 0 892

Squirtman, Libressz!

Köszi, sok jó dolgot írtatok, ami most egy picit segít pozitívabban szemlélni a dolgot, de ahogy írtam, véletlenül csöppentem ide, egyenlőre jóleső érzés h írthatok, nyíltan "beszélhetek" Nektek a problémámról, de más tervem még nincs. Tényleg totál betege vagyok a dolognak, így nem meglepő h senkivel nem tudok erről nyíltan beszélni. Ezalatt a néhány hozzászólás alatt többet témáztam róla, mint bárkivel életemben. És ez most jó. Most egy picit abban is bízom h Benneteket olvasva, talán jobban megértem mi szeretnivaló van egy ilyen alvázon, ami talán segít a viszonyulásomon saját magamhoz.

:)

aloisee Creative Commons License 2012.11.07 0 0 891

61? Akkor hasonló korosztály...;)

Sztem nincs abban semmi extra h vki ennyi idősen kívánja még a szexet... Én ismerek olyan bácsit, aki Nálad is jóval idősebb és még áll a cerka (nem saját tapasztalat)... :)

Előzmény: furkesz58 (888)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.07 0 0 890

csak hogy tudd, rengetegen vagyunk ilyenek mi férfiak, akik az ilyen hölgyeket kedveljük keressük szeretjük!!

sajnálom hogy nem mertél képet idetölteni

[neked lett volna jó[és nekünk] mert rengeteg kellemes és őszinte véleményekkel halmoztunk volna el!!

arról nem te tehetsz hogy ilyennel áldott meg a természet!!! [hálisten]

mint ahogy arról sem tehetsz hogy olyan férfiakba botlottál akik számára ez nem tetsző![keressenek ami tetszik neki/k te pedig maradj velünk,és beszélgessünk!!

sajnálom hogy nem velem találkoztál[bocsánat] mert akkor rájöhetnél magad is, milyen istenadta szép és ritka ékszert kaptál a teremtőtől!!

itt is szívesen beszélgetek veled erről ha gondolod,de priviben is!!! [ments ég hogy nyomulni akarnék,de tudom hogy a téma kényes,számodra! ]

ha gondolod publikussá teszem magam neked, és írok erről valamit!

esküszöm beszélgetéseink eredménye képen, el is fog múlni e zavarod és büszke leszel adottságodra!!

higgy nekem/nekünk,és bízz bennem!

várlak téged!

Libr... :)))

 

Előzmény: aloisee (881)
squirtmen Creative Commons License 2012.11.07 0 0 889

Szia  Kedves aloisee !

Igen ,vanna itt olyanok, akik elfogadják ezeket a Nőket, mint  én is, sőt kerek ilyen párt, nem csak 1 napra, rendes kapcsolatra. Az önbízalmad ilyen párral tudod rendbe hozni, aki segít ezeket a dolgokat elfogadni, feldolgozni!! Tudom nem könnyű, de fogadd el, a segítségem, lépésről lépésre lehet haladni, egy  jó beszélgetéssel kezve ! Az e-mailom nyilvános, de adom Neked  alfawolf@freemail.hu  ezen el tudsz érni, és tudunk erről beszélni,gondold át, nem kötelez ez semmire, de esélyt adnak Neked !!!

Várom kedves válaszod, én se vagyok túl fiatal-53, de fiatalos vagyok eléggé, van társkereső oldalon is  fent  fotóm, de majd ha  írsz, megadom privátba, mert itt nem látok ilyen lehetőséget, h, privi üzenet.

Üdv  squirtmen

Előzmény: aloisee (887)
furkesz58 Creative Commons License 2012.11.06 0 0 888

Én nem sokkal vagyok idösebb csak 61:))

És nekem is ciki mikor 28-éves nö bambán nézet rám beszélgettünk,hogy még kivánom is meg menne is csak nincs kivel!

Az volt a hirtelen reakciója hát ö azt hitte ebbe a korba már nem csinálják az emberek:))

Nekem 14-éve van leszázalékolva a feleségem beteg:(

Előzmény: aloisee (887)
aloisee Creative Commons License 2012.11.06 0 0 887

Persze, igazad van abban, amiket írtál, én is ésszel felfogom, meg vannak időszakok, amikor beletörődőbb vagyok, de aztán megint elkap... Próbálkoztam már pozitív gondolkodással, más hasznos elfoglaltsággal, de hát, én is nőből vagyok, elkap a vágy, aztán vele együtt jön az önsajnálgatás h miért ilyen selejt lettem. Bár mégegyszer hozzáteszem, így a képeket elnézve, lehet annyira mégsem vész a helyzet...

Egyébként kösz a felajánlást (email), de egyenlőre még magam sem tudom mit keresek itt, vagy h mi célból. Ha mégis úgy érzem, írni fogok...:) Amúgy 31 vagyok... Az idősebb korosztály? Relatív...;)

 

Előzmény: furkesz58 (886)
furkesz58 Creative Commons License 2012.11.06 0 0 886

Akkor ez a nagyobbik baj,hogy sajátmagad nem tudod elfogadni!

Ez olyan dolog van itt a fórumokba Szörös punci topik,pedig a mai divat a kopasz szörtelen ami olyan mint a meztelen csiga ha felforditják:))

Szerintem egy igazi férfi ha benyul egy bugyiba,és megérzi a kemény méretes csiklót attol ö is igazán beindul,mert érzi jó hatással van a nöre:))

Ha van olyan dolog amit nem igazán akarsz ki irni,akkor irhatsz e-milre is,vannnak dolgok mindenkinél amit nem igazán akar közre adni de jólesik megbeszélni! Ahogy kiveszem ebböl a kevés irásodbol kicsit idösebb korosztályhoz tartozom aki több mindent látott-tapasztalt-hallott:))

Előzmény: aloisee (885)
aloisee Creative Commons License 2012.11.06 0 0 885

Én meg azt gondolom, hogy azok vannak a kevesebben, akik erre buknak. Nekem volt anno olyan, kifejezetten jól alakuló kapcsolatom, ahol a srác még a dolog megtörténte előtt elkottyintotta h attól herótja van, ha nagy a bugyi. No, mondanom sem kell, mindezek után nem történt semmi... Olyan férfival nem volt dolgom, akinek kifejezetten tetszett volna, a mostani páromnak nincs vele baja, elfogadja ilyennek. Így tizenx éve vele vagyok, 100 %-ban hűségesen, annak ellenére h nem működik a dolog...:(

De sztem nem a pasi-ügyek miatt lettem ilyen, mert igazából a szemembe soha nem mondták h probléma lenne nekik. Az a néhány kapcsolat, amiben úgy benne voltam, hosszabb ideig tartott, tehét annyira biztosan nem tartották undorítónak. Nem úgy én. Sajnos azt érzem h soha nem fogom tudni ilyennek elfogadni magam...

 

Előzmény: furkesz58 (884)
furkesz58 Creative Commons License 2012.11.05 0 0 884

Neharagudj,de én se meg gondolom sokan nem értenek egyett veled,hogy szégyelled,meg vissza húzódsz miatta!

Nagyon sokan vannak akik ilyen hölgyet keresnek,én is már nagyon régen keresek ilyent akit lehet kényeztetni,sokat-sokszor-sokáig:))

Előzmény: aloisee (883)
aloisee Creative Commons License 2012.11.05 0 0 883

Miért kellemetlen? Igazából meghatározza az egész öltözködésemet, aztán benne maradtam egy nem működő kapcsolatban, mivel tudtam h még egyszer nem lennék képes "előhozakodni" vele mégegy férfi elött. Szégyenlem az egészet, mondhatni a betege vagyok, most csak röviden ennyi...

farkas974 Creative Commons License 2012.11.05 0 0 882

És miért kellemetlen ez neked ?

Előzmény: aloisee (881)
aloisee Creative Commons License 2012.11.05 0 0 881

Helló Mindenki!

Még nem jártam erre, de egy kissé elrettentő képeket láttam... Véletlenül csöppentem ide, mert hasonló problémával küzdöm (nekem ez probléma), mint ezek a hölgyek. Bár hozzájuk képest talán még sem annyira nagy a "problémám". Elég furcsa olvasnom a soraitokat h van olyan, aki kifejezetten az ilyen méretesebb lányokat kedveli, míg az én életemet meg mondhatni tökreteszi ez az egész dolog. No, már csak amiatt is érdemes volt ide benézni h megtudjam, van aki imádja az ilyen selejteseket...

Gyurbeusz Creative Commons License 2012.11.04 0 0 880

Ez a tiéd? :-)

Előzmény: Törölt nick (850)
Gyurbeusz Creative Commons License 2012.11.04 0 0 879

Melyik a tied? :-)

Előzmény: Törölt nick (856)
sunsilk Creative Commons License 2012.10.30 0 0 878

akkor valamikor átugrom :)

Előzmény: hrv (876)
hrv Creative Commons License 2012.10.20 0 0 876

Tudod, hogy nekem van gépem is meg helyem is!:)

Előzmény: sunsilk (875)
sunsilk Creative Commons License 2012.10.18 0 0 875

Értettem :) megpróbálok napi szinten feltűnni, de dolgozok és alszom is.... meg sok minden mást is :P de képpekkel mostanság nem szolgálhatok... hacsak nem akad valaki akinek van gépe és helye is :))))

Előzmény: oleeee (787)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.11 0 0 874

Ne reménykedj őreg, 20 éve keresek hasonlót, és esélytelen . Itt hon még hallani sem lehet hasonlóról.

 

Egyébként várjuk a történeteket.Ki látott , hol és mekkotrát.

Előzmény: squirtmen (866)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.11 0 0 873

Mind előtt áldoznék ,de a felsősor második és az utolsó ( denisse massino ) az valami fergeteges.

Ezt hívom én vulvának.

snowman67 Creative Commons License 2012.10.10 0 0 872

Aztaraszta, de el lehetne nyalakodni rajta.... :-)

Előzmény: kovacskry (796)
snowman67 Creative Commons License 2012.10.10 0 0 871

Na, ha azt akarod, h. a libidód elmenjen üdülni, nézegetheted ezeket a képeket. Amúgy meg kinek a pap, kinek a paplan... :D

Előzmény: Harcimarcy (860)
pisti39 Creative Commons License 2012.10.07 0 3 870

alpapa Creative Commons License 2012.10.06 0 1 869

Az utolsót nagy élmény lenne szopni.

Előzmény: Nehbet (868)
Nehbet Creative Commons License 2012.10.03 0 3 868

Ezt teszem közre!

egyerdeklodo69 Creative Commons License 2012.10.03 0 0 867

volt szerencsem nagyobb borso szem nagysagu csiklohoz, erdekes volt kenyeztetni es tobb orgazmust is sikerult megelni-e holgynek. Viszont talalkoztam egy novel, akinek nagyon kis meretu csikloja volt, nyelvvel es ujjal sem volt erezheto. A csiklo koruli borredok szethuzasaval latszott egy icicpici kis csiklo. Viszont orgazmusok erejenek es szamanak nem volt hatara es szama sem. Nagyon szerettem nyalni soha nem feledem szavait: " abba ne hagyd"  . Szamolatlanul elte az orgazmusokat.

squirtmen Creative Commons License 2012.10.03 0 0 866

Sziasztok ! új vagyok, és  érdeklődnék, egyáltalán van höly is  az oldalon, és  főleg hasoló cuccal, mert párt keresek valami nem átlagos Nő formájába! Na nem fiút, csak kicsit  nagyobb csiklóval ,mint  az átlag  ! :)) De a fotók igazán klasszak Dicséret érte

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!