Pedig akkor is volt már "világsztárunk", selejtező is szép volt.
Az időjárás rányomta a bélyegét a találkozóra, edzés 40 fokban, bekábittózták őket, szovjet baráti elvtársakat nem "illett" megverni, lefizették őket, tésztát ettek, mezeigyuri, nyilasi.
Idén a Tuttosport Golden boy jelöltjei közé két magyar is odafért, Dárdai Bence és Pécsi Ármin. Eddig összesen volt a korábbi években három magyar jelölt: Koman, Szoboszlai és Kerkez. Remélhetőleg utóbbi kettő szintjét futják be a fiúk.
Sajnos Szalai Attila is belépett abba a klubba, amelyben olyan illusztris játékosok vannak, mint Rudolf Gergely, Koman Vladimir vagy Kádár Tamás. Akik még huszonévesek voltak, amikor gyakorlatilag egyik napról a másikra elfelejtettek futballozni.
A magyar válogatott Szalai Attila az Instagram-oldalán mondott köszönetet a belga élvonalbeli Standard Liege-nek, amely a kommentszekcióban sok sikert kívánt a védőnek.
Szalai Attilát januárban vette kölcsön a Standard Liege a Hoffenheimtől, de finoman szólva sem váltotta meg a világot Belgiumban. Mindössze öt tétmeccsen, 334 játékpercet kapott, igaz, sérülések is hátráltatták. Csapata végül nem végzett európai kupaindulást érő helyen.
Idén tovább emelkedett a légiósok aránya. Valahogy ezt évek óta nem sikerül visszaszorítani, 40 százalék alá vinni. Az UEFA-koefficiensek által megalapozott rangsorban továbbra is a 24. helyen áll bajnokságunk Európában, amely kizárólag a Ferencváros nemzetközi szereplésének köszönhető. Mindeközben azt tapasztaljuk, hogy a cseh bajnokság nemcsak a 9. helyig masírozott, hanem meg is tudta tartani azt és a lengyel bajnokság is elhúzott mellettünk, már a 15. helyet foglalja el az Ekstraklasa.
a hos utcaban szoktam megallni. atlalaban van eleg hely, multkor fiamek bekavartak, igy sokat kestem a tervezett felereshez kepest, de meg akkor is akadt egy-ket hely a messzebbik felen.
nem. eleg nagy macera videkikent valogatott meccsre menni, jo parszor voltam, jo parrol lemaradtam, ezen is gondolkodtam, de nincs tetje, es egy bulimeccsre jo sok penzt elheradlni, minek?