Keresés

Részletes keresés

kozsu24 Creative Commons License 2008.07.04 0 0 2114

Kedves Breathe!

köszi a figyelmeztetést a polippal kapcsolatban.

Azt kézzel állapította meg az a doki, hogy polip, és már műtött is volna...

Aztán egy másik doki azt mondta, miután megtükrözte, hogy a vébélben nincsenek polipok, hanem az előörs csomók, ami minden embernek van, és ezek nála meg vannak nagyobodva, aminek javasolta az eltávolítását. Mindez mellette kúpokal kezelte a repedést.

Mivel már többször tükrözték, tobb orvis azt mondta, hogy előörs csomó, aminek az eltávolítását javasolták, és most megbeszélték, hogy ősszel leveteti, meg az újonnan felfedezett aranyerét is megműteti....

tristen Creative Commons License 2008.07.03 0 0 2113
Kellemes estét Nektek! :)))))))
Procti Creative Commons License 2008.07.03 0 0 2112
Térdeltem
Előzmény: __breathe (2109)
__breathe Creative Commons License 2008.07.03 0 0 2111
szia. tudnál ajánlani egy ien kineziológust vhol bp-en ? én is kipróbálnám... nekem már nagyon nehezen megy a pozitív hozzáállás.. inkább csak ironizálok rajta:) már rég tervezem,h megpróbálom én is azt az irányt, de eddig még nem volt rá időm ... most viszont már muszáj lenne :s
köszi :)
Előzmény: zszsuga (2098)
__breathe Creative Commons License 2008.07.03 0 0 2110
kozsu24 . biztos, hogy nem polipja van a párodnak ? azok elég veszélyesek... egy két éven belül a 95%uk elrákosodik . ha olyat talál egy doki akkor ált azonnali eltávolítást szorgalmaz .. repedésre az aloe vera-t tudom ajánlani , nekem az 3-4 nap alatt begyógyítja , jó a kenhető gél és a spray - is , és ha mégsem berepedés akkor is legalább hűsíti ,....
Előzmény: kozsu24 (2093)
__breathe Creative Commons License 2008.07.03 0 0 2109
több féle gomba lehet vagy vírus, baktérium , engem végig szürtek az összes létező ott kárt okozó tünetes tünetmentes gombás vírusos baktériumos fertőzésre vérvétel helyi minta húgycsőből kikaparó horgokkal stb..- én is ebben reménykedtem ... de sajnos minden negatív lett :( az én kis városomban is csak sztk van , voltam egy megyei kórházban is, budapesti kórházakban és elég sok magán rendelésen , ha fel tudsz menni bp-re akk csatár évát tudom ajánlani első vizit 10.000 utána 5 ... nálam ő viszi a pálmát szakmailag és emberileg is. volt egy trombózisom is - egyiknapról a másikra jött ki , azt egy másik magán doki műtötte egy hűde menő egyedi lézer klinikán ... az 80.000 volt egy bemetszés meg ,h ki szedte csipesszel a vérrögöt, ( egyébként ott az egy napos járóbeteg műtéteket pl 2-3-4ed fokú aranyér eltávolítása lézeresen támogatja a tb csak 10.000 vizit ) sajnos cs. évához nem kaptam időben ip-t ...ez a lézer klinikás doki is sebész , szakmailag jó de emberileg a minimális szintet sem üti meg... a rectó az a "vastag" króm borítás szerű cső, a colon meg gumi cső az megy fel szerintem csak 30ig , nekem 36 cm-en volt egy rosszindulatú daganatom , mire odáig feltolta a cuccot már az ápolónő kezét kellett szorítsam :) bár lehet ,h ennyire kanyargós vastagbéllel is csak én vagyok megáldva .. de a leírásod szerint szerintem annyira nem ment fel , ill oldalt feküdtél v térdeltél ? :o
Előzmény: Procti (2095)
jozsocic Creative Commons License 2008.07.03 0 0 2108

Kedves  brillians!

De jóóó hogy irtál,te vagy az első aki igy részletesen megosztotta velem a műtétet.Tudom,hogy ez az egyetlen módja a gyógyulásnak,ezt már mikor kiderűlt a sipoly mondta a doktor.Igen nekem is a végbéltől ugy 2.cm-re volt egy kis bunmocska ami most nem tapintható,ezt hozta rendbe 8.hét alatt a doktor,másnaponta jártam kezelésre.Mikor tapintható volt akkor gyulladásba volt,ezt kezelte,sőt holnap is megyek,mert 2.hét múlva lesz a műtét,és azt csak akkor lehet ha nem gyulladt.Tehát most nekem visszahúzodott,de folyik,állandóan kell oda tenni valamit nehogy a váladék kicsipje a bőrt,mert az is kellemetlen.Igy elvagyok mig nincs széklet,akkor ellátom,nekem betadinos fertőtlenitőbe kell ülni,és ilyenkor fáj,és a váladék is több.Nagyon aranyos a doktorom,mindent megigért és segit,de azért félek.Igen itt a neten  amennyire lehetett utánna hallgattam mindenek,de azért félek nagyon.A műtéttől,a gyógyulástól,hisz a dr.szerint is a cukor miatt elhúzodhat.Igen tudok a gumifonalas megoldásról,nekem nem mondta a doktor hogy ugy csinálná.Annyit mondott feltárja kitisztitja a nem odavalót kimetszi.Még leirni is szörnyű.Igaz ez a gerinc érzéstelenités is egyfajta altatásnak mondják kell is mennem 14-én altató doktorhoz,de valójában ébren leszek.A legszörnyűbb nekem,hogy én vak vagyok,és ez még jobban tetézi a félelmemet sajnos.De nagyon jó,hogy ilyen részletesen irtál.Nekem a dr. azt mondta 4.nap után hazaenged ha nem lesz probléma,de utánna másnaponta be kell menni a proktológiára debtisztitásra+kötözésre,és ez eltarthat nemtudni meddig.Volt betege aki 3.hónapig járt be hát ettől is tartok a cukor miatt,mert sajnos magas.

Üdv

Előzmény: brilians (2105)
szepi111 Creative Commons License 2008.07.03 0 0 2107

azért, mert itt 6-8-10 hét a teljes gyógyulás, de nem ritka hogy 12-14 hétbe is beletelik az mire nem "rossz" WC-re menni... :)

 

Persze egyre jobb és jobb lesz, gondolom most sem olyan már mint 1 hetesen...

 

 

üdv

Előzmény: melo37 (2106)
melo37 Creative Commons License 2008.07.03 0 0 2106
anyut már 3 hete operálták aranyérre és még mindig nincs rendben,ma azt mondta a doki,hogy a seb szépen gyogyul akkor miért erolteti állandoan a wc-re menés.?tisztára ki vagyunk már az idegességtol!
brilians Creative Commons License 2008.07.03 0 0 2105

szia jozsocic,

 

Nekem volt sipolyom, meg is mütöttek. ha visszakeresed a régebbi hozzászólásaimat, akkor ott le is irtam róla pár dologot.

Attol ne félj, h milyen lezs mütét után.Igaz engem2x mütöttek, mert először repedésem volt, és akkor nem vették észre a sipolyt. Vmi csomószerüséget éreztem, ami wc után nagyon fájt és gennyedzsett. Neked is ezek a tüneteid?

Ugy volt, engen is csak érzéstelenitövel fognak müteni, de az utolso pillanatban meggondolta magát a doki és az altatás mellett döntött, mert nagyon féltem.

Mütét után igen 2-3 orán keresztül nagyon fájt, de kaptam infuziokat és inekciot, amitöl sokkal jobb lett. Mütét után tesznek a végbélhez egy tampont, amit én már másnap le is vettem. Neked nem lesz gond a pisilés, de nekeünk nöknek kicsit zavaró, ha van ott egy vattapamacs. Végbélnyilásom mellett felvágták és kitisztitották a tályogot,majd ezt a lyukat vmi gumiszerüslggel összehuzatták, amit fokozatosan kilazítottak, h tudjon az a nyilt seb tisztulni. De ez az állapot is sokkol jobb már mint a mütét elött.

Nem fáj az nyilt seb, kb egy hét után az a gumi is kiesik magátol és akkor lesz ott egy lyukacska, aminek magétol kell összefornia(nekem ez 6 hétig tartott). Arra ügyelj,h mindig tisztán legyen tartva, tegyél oda steril gézt és naponta többször zuhanyoztasd le és ülj bele hagyományos párlófü teába -ez fertötleniti és tisztitja.

 

Ha vmit még szeretnél tudni, csak irj:)

Ne félj sokkal jobb lesz:)

 

Előzmény: jozsocic (2102)
jozsocic Creative Commons License 2008.07.03 0 0 2104

Volt szó a helyi érzéstelenitésről,de magam beszéltem egy szakrendelés alkalmával ezzel a módszerrel műtött betegel,és azt mondta soha az életbe nem engedné többet,iszonyú fájdalma volt műtét közben.Nos én magam se nagyon tűröm a fájdalmat.A doktorom igéri semmi fájdalmat nem érzek a gericbe adottnál,sőt még az altatásnál is jobb ez a módszer,mert műtét után még órákig nem lesz fájdalmam,mig kinem ürűl a szer a szervezetből.Ebbe belenyugodtam már,persze azért csak van félelme az embernek,én inkább amit igazán szeretnék tudni,az utáni állapotott.pl.közvetlen a végbél melett van a nyilt seb,a széklet éri,a sebbe benne a tampon hogy lehet azt ugy megmosni.Mert végűl is ez a folytonos fertőzéstől nem gyógyul /széklet/vagy ennyit segit a betadinos ülűfűrdő?Mindig rohan a doki a az ambulancia,és az osztálya között /más épűletbe van/igy olyan keveset lehet vele beszélni,peddig ezek nagyon fontosak lennének.

Üdv

Előzmény: szepi111 (2103)
szepi111 Creative Commons License 2008.07.03 0 0 2103

vagy helyi érzéstelenítés lidokainnal???

 

Nem kell feltétlenül gerincbe...

 

Nekem helyi érzéstelenítés volt, és a szuri igen szar volt, de utána azzal sem érzel semmit... ;)

 

 

üdv

Előzmény: jozsocic (2102)
jozsocic Creative Commons License 2008.07.03 0 0 2102

Sziasztok!

Itt a problémámmal új vagyok,amugy más topikban nem.Jó lenne pár tanácsot olvasni.8.hete voltam proktológián ahol kiderűlt egy 2.cm-es sipolyom van.Mindvégig azt hittem aranyér,de nem.Ezt 8.hete kezeli a doktor /szondázás,fertőtlenités/.Már első alkalommal közölte csak a műtét hozhat gyógyulást.Sokat viaskodtam magamal mire rászántam magamat.mosz 18-án lesz a műtét.Volt e itt valakinek ilyen vagy hasonló /tályog/?Még mindig próbálok visszakozni,mert tudni kell insulinos cukorbeteg vagyok,és hát tudva levő ennek a nehéz gyógyúlása.Éppen a cukor miatt az altató dr. nem engedi az altatást,igy maradt a gerin érzéstelenités,de rettegek ettől is,mert változó dolgokat hallotram.Van akinek rosszúl szúrtak,azóta fáj a gerince.Végűl mindennek megvan a kockázata.Esetleg tudtok e tanácsot adni?szerintetek mennyivel lesz ez jobb műtét után,persze tudom erre csak az tud válaszolni akinek volt már.Csak megörültem mikor rátaláltam a topikra,még nem olvastam vissza szinte semmit.

Üdv.Mindenkinek,és jó egészséget.

kozsu24 Creative Commons License 2008.07.03 0 0 2101

KEdves TamásD!

Azt kérdezném még, hogy ha valakinek aranyere is van, esetleg repedése is, akkor is lehet szedni a detralexet az aranyérre?

Nem okoz gondot a repedésnek a gyógyszer?

Köszönöm

kozsu24 Creative Commons License 2008.07.03 0 0 2100

KEdves Zszsuga!

Köszi a hozzászólást.

Már tök jól volt, használt az intimtorna, meg minden, és most megtükrözték, és annyi...

A doki hívta vissza, el se kellett vlna mennie, mert már alig volt panasza.

vagy nem kellett volna még hagyni a megtükrözést. Eddig még nem tükrözte meg ez az orvos, és most volt harmadjára, ezért már nem volt képe megint azt mondani neki, hogy harmadjára se tükrözze már meg.

Pedig ezt kellett volna.

Ez van.

Előzmény: zszsuga (2099)
zszsuga Creative Commons License 2008.07.03 0 0 2099

Szia kozsu24

 

Sajnos egyszer én is úgy jártam, hogy a tükrözés után nagyobb fájdalmaim voltak mint előtt, mert kiderült csak egy vékony hámréteg van rajta és valószínú sikerült újból meghúznia és elrepesztenie. Na puff neki. Én is azt mondtam akkor, hogy többé nem megyek el, de elmentem, mert fontos az egészség.

 

Nagyon sajnálom, hogy a párod így járt és még mindig nincs jobban. Azt tudom csak mondani, hogy mégis csak menjen el a, mert nem jó folyamatos gyulladásban lenni. Ha belegondolok milyen fájdalmai lehetnek, hát őszinte részvétem. Én volt mikor a falat kapartam.

 

Mi van az intimtornával? Nem Ő volt ott? Nem használt, vagy nem lehet hogy az használt volna az elmúlt 3 hónapban csak még túl hamar ment vissza a dokihoz?

 

Milyen az étkezése? Eszik-e kenyeret? Végez-e intenzív sportot?

 

 

Előzmény: kozsu24 (2093)
zszsuga Creative Commons License 2008.07.03 0 0 2098

Szia brilinas

 

Na pont tegnap gondoltam rád meg jécsillagra meg papajóra, hogy mi van veletek.

 

Örömmel hallom, hogy jobban vagy, ez egy nagyszerű hír a mai napra.

 

Kineziológia oldásra van. Azt a pontot találja meg ami miatt Te ebben a helyzetben vagy. Rádöbbent, de a gyógyulást nem segíti, mert azt vallja, hogy az utat magadnak kell megtalálnod. Igaz Ő minden segítséget megad, de az út megtalálása a Te feladatod.

 

Én egy gyógyítónál voltam, aki úgy érzem egyenlőre, hogy pozitív energiákat adott. Ne nevessetek ki, de én hiszek benne. Addig míg hiszek valamiben, ami nekem jó akkor a gyógyulásomat is segíteni tudom vele. Igaz az orvosok őket semmibe nem nézik, de azt ők is elismerik, hogy a pozitív hozzáállás elősegíti a gyógyulást, és hogy azt az ember hogyan veszi magához az már az Ő dolga. Lényeg a teljes meggyógyulás.

 

Üdv és minden jót a továbbikaban

 

Ja és néha nézzél be hozzánk, ha másért nem a tanácsaid miatt, meg hogy hogyan vagy.

 

 

Előzmény: brilians (2090)
zszsuga Creative Commons License 2008.07.03 0 0 2097

Szia bkata,

 

Próbáld meg úgy kezelni a dolgokat, ahogy amilyen tanácsot adtál nekem.

Tényleg nagyon sok pozítiv dolgot vettem ki belőle. Szerintem benned rengeteg pozitív energia van csak valahogy nem engeded saját magadban szabadjára.

 

Ugyanúgy hatottál rám az írásoddal, mint évekkel ezelőtt a nagybátyám egyik tanácsa.

 

Nekem amúgy 1 cm-es repedésem volt (erre mondta a doki, hogy nagynak számít), belől 6 óránál. Szerintem azért még 1 mm-es is iszonyúan tud fájni.

 

Az én véleményem meg tapasztalatom, hogy ha már naponta 2-szer megyek wc-re akkor utána nem igazán kellemmes. Ha már mondjuk egyszer reggel egyszer este, akkor nem olyan vészes. De volt mikor 3-szor voltam egy délelőtt alatt, az már gáz volt. Nem próbálnád meg 2-re vagy 1-re lecsökkenteni? vagy akkor nagyon kemény lesz?

Előzmény: bkata27 (2091)
Procti Creative Commons License 2008.07.02 0 0 2096
Sebészekben én is csalódtam már más szervem ügyén (térdporc) szerencsére mentem , mentem a város minden ortopédusához, nem fogadtam el, hogy mindúttalan csak egy ismételet artroszkópiát javasolnak , szerezncsére a negyedik orvos felküldött egy pesti specialiistához, aki csinált nekem osteotómiát, ami egész más, mint az artroszkópia, de bevált.  Off - On.
Előzmény: __breathe (2094)
Procti Creative Commons License 2008.07.02 0 0 2095

Kösz!

 

Kis városunkban nincs proktológus, kissé kérdezősködtem, állítólag hárman műtenek aranyeret, egy ügyes kezű sebész, meg a gasztro-entorológiai osztály főorvodsa, meg az urológus-sebés háziorvosom, de még ezt szeretném több forrásból is megerősíttetni.

 

Amit még nem mondtam el a történetemeől, most, hogy említetted jutott eszembe, hogy nálam is felmerült gombadfertőzés gyanúja, Chlamidia, csináltak is valami spéci laborvizsgálatot vizeletből, és rimánkodtam az egyistenhez, hogy az legyen, mert akkor tudnám, hogy attól van és azt lehet kezeni, de sajna kiderült, hogy semmi gomba. :(

 

A rektoszkópia úgy zajlott, hogy amíg dugta fel, folyamtosan pumpálta belém a levegőt. De lehet, hogy csak 30 centit mondott, nem 50-et. Mindensetre megkönnyebbültem, mikor mondta, hogy nincs tumor.

Előzmény: __breathe (2094)
__breathe Creative Commons License 2008.07.02 0 0 2094
kedves procti, én saját tapasztalatomból írhatom,hogy csak és kizárólag proktológus. abból is csak a magán. amúgy a recto 15cm max, fél méter az már bőven colonoszkópia lett volna.... doxy cuccot én is szedtem , nekem semmit nem használt, nekem is voltak gyulladások meg elvileg candida gomba is, lehet,h a gyull-al bőr gy-i v nemi beteg dologra kéne elmenj ... én már mindent végig jártam , a proktológus a végbél spec én más orvoshoz már el sem mennék ezzel kapcsolatban, mondjuk voltam állami proktón a bp-i szt jános kh-zban ahol belső aranyérnek diagnosztizáltak jó indulatú daganatokat... tehát innentől kezdve .. nagyon nehéz megbízni az orvosokban, én műtétre csak olyanhoz megyek akit egy másik szak orvos ajánl, és elbeszélgettem vele stbstb, biztos nem akar rosszat a dokid, de... az urológus és a proktológus között elég nagy külömbségek vannak. meghát több szem többet lát..... az aranyér és egyéb végbél betegségek millió dologtól kialakulhatnak, a stressz is nagyon közre játszik . csak a proktológiát tudom neked javasolni ,vagy minimum egy sebészt- bár én a sebészekben nem bízom meg ... sok sikert .
Előzmény: Procti (2084)
kozsu24 Creative Commons License 2008.07.02 0 0 2093

Kedves TamásD!

 A páromnak végbélberepdése volt, már nem használtak  a kúpok se.

Elment egy magándokihoz, 3 hónapja, aki nem tükrözte meg, mert nem engedte, ugynis korábban minden tükrözés után rosszabb volt neki. Most, hogy 3 hónap után elment kontollra, holott már tök jól érezte magát, megtükrözte, és ugyanolyan rossz az állapota, mint korábban. Vérzik, fáj stb...

Ráadásul azt mondta a doki, hogy aranyere van, nem repedése.

Akkor miért ugyanazok a tünetei, mint amikor egy korábbi orvos végbélrepedést állapított meg?

Egyáltalán miért kell megtükrözni egy vastag eszközzel egy gyógyuló félben lévő végbelet?Miért nem vékonyabb az az anoszkóp?

Már hallani sem akar az orvosokról, teljesen maga alatt van, meg én is.

Már nem merem mondani neki, hogy menjen vissza, mert ide is én küldtem, és így járt.

Most hogy fog így meggyógyulni, ha minden alkalommal ront a tükrözés az állapotán? Egyáltalán melyik orvosnak higgyen az ember? Ez már a harmadik doki volt. Az első polipot állapított meg meg repedést, a második előörs csomót, meg repedést, a harmadik szerint nincs repedés hanem aranyér meg előörscsomó.

Akkor miért fáj úgy, mintha repedése lenne?

Nagyon el vagyok keseredve. Köszönöma válaszát.

gmarvin Creative Commons License 2008.07.02 0 0 2092
Sziasztok!

Egy kis tanácsra lenne szükségem, h hogyan tovább.

Kb. 1 hónapja jött ki az aranyerem (előtte korábba 3-4 éve volt ilyen problémám, ez a második alkalom), gyulladt volt, ill. pár nappal később egy kis heg is volt rajta, ami picit vérzett. Háziorvos Detralexet írt fel ill Hemorid kenőcsöt és kúpot, kb 1,5-2 hét alatt el is múlt, visszahúzódott. Ezek után elhagytam mind a gyógyszer, mind a kenőcs és kúp használatát, nem is volt semmi gondom 5-6 napig, széklettel sem volt semmi probléma. Ekkor volt egy normális székletem, ami picit véres volt. Du. még elmentem edzeni és vszínűleg a megerőltetéstől újból begyulladt és kijött. Ekkor viszont már újabb hegek jelentek meg, a korábbi módszerrel mostanra teljesen visszament, most egészen rendben vagyok. Dokihoz most is elmentem, azt mondta, h ha nem jön rendbe, akkor ezzel proktológiára kéne mennem, ahol a gumigyűrűs módszerrel elszorítanák.

Kérdéseim:
- a hegek még tényleg ott vannak, ezek egy idő után nem tűnnek el, mint bármelyik felületi seb esetében? Ha nem, miért nem? Ez a heges felület eltüntethető vmilyen gyógyszerrel v kenőccsel? Ha lehet, akkor szeretném elkerülni a drasztikus beavatkozást.
- attól tartok, hogyha ezek a hegek nem múlnak el, akkor ez újból és újból be fog gyulladni. Ebben az esetben elmennék proktológiára. Tudnátok Pesten ajánlani (lehet privátban is) megbízható orvost/rendelést, ahol OEP által támogatottan elvégzik a beavatkozást?
- ez a gumigyűrűs megoldás mennyire fájdalmas és kb mennyi idő alatt lehet felépülni?

Bocs a terjedelemért, de eléggé járatlan vagyok a témában és szeretnék mihamarabb megszabadulni ettől a kellemetlen problémától.

Köszi előre is a válaszokat.
bkata27 Creative Commons License 2008.07.02 0 0 2091
Zszsuga

Nekem is szokott lenni....az majd elmúlik ez már a vége sztem.....

Figyi szted a gyakori (napi három széklet )rosszat tesz a gyógyuló sebnek vagy hegnek?
Az apukám is van hogy négyszer megy és még sosem panaszkodott.......akkor velem mi lehet a gond? Szted ez is csak pszichés?

Az én repedésem elvileg 3 mm es volt.......az unokatesómé 2,5cm!!!!!.....ilyenkor azért ledöbbenek hogy bolhából elefántot csinálok....bár be kell valljam azért eléggé fájt akkor.
Bevallom én azért még használok kúpot meg kenőcsöt mert én attól nyugodtabb vagyok úgy hiszem hogy akkor védett vagyok....örülök hogy Te nem...bár én sztem kicsit pszichésen rosszabbúl vagyok mint Te.
Most nagyon rossz passzban vagyok jó lenne ha mondana nekem is vki vmi pozitívat.
Előzmény: zszsuga (2089)
brilians Creative Commons License 2008.07.02 0 0 2090

Sziasztok régi és új Sorstársak,

 

Én 6 hét után ismét munkába fogok állni hétfőn:). Már jól érzem magam nincsenek fájdalmaim és az a nyilt seben, ami a 2. mütétem után volt lassacskán összeforrt:). Na, de még a látványa nem vmi szép:( Gondoltam Bioptron lámpázni fogom, csak nem árthat neki!?

Zszsuqa -ami a wc-zést illeti még bennem is van félsz, söt minden nap 2-3x tükörrel lesegetem, h minden rendben van-e. Arra is gondoltam, h felkeresek egy kineszteziologust. Tud vki ajánlani vmi jó szakit ezen a téren,  BP-en?

Aki ilyen problémákkal küzködik szerintem tudatosan kell élni, olyan szemponbol, h figyeljünk oda arra, h mit eszünk és mennyit iszunk, mindenkinek tudnia kell, hogy mi az ami segít neki. Nekem az Actimel vállt be, minden nap megiszok 1-2t és nincs kemény széklet:)

 

Mindenkinek a legjobbakat kivánom!!!

Előzmény: zszsuga (2089)
zszsuga Creative Commons License 2008.07.02 0 0 2089

A fájadalom egyenlőre eltűnt.

Ámbár úgy ülök azona budin, hogy várom a fájdalmat "mint a messiást" és szerencsére múlt hét hétvége óta nem jött elő.

 

Most egy olyat érzek csak wc-zés után nem hosszú ideig, hogy csíp meg viszket. Ez nem tudod mitől lehet?

 

Hemoriddal krémmel bekenem és úgy jó kb 10 perc után

Előzmény: bkata27 (2088)
bkata27 Creative Commons License 2008.07.02 0 0 2088
Zszsuga

Nem voltam a Roseban, mert nem nagyon fáj mostanában és nem is nagyon kellemetlen......de sajnos nekem néha reggel az első székletem elég kemény utána minden ok....de tartok tőle hogy az első kemény széklet miatt bereped. Amúgy jól vagyok....és Te neked vannak kellemetlenebb napjaid? Remélem nincsenek.
zszsuga Creative Commons License 2008.07.02 0 0 2087

Szia bkata,

 

Nem nem voltam, mert közbe jött egy tárgyalásom. De.

 

Megfogadtam a tanácsodat és úgy álltam hozzá a dolgokhaz ahogy írtad. Rám a Te írásod teljesen pozitívan hatott.

Nem parázok, elhagytam kúpot, parafin olajat, mindent.

Egy dolog, hogy nagyon figyelek arra, hogy mit eszek, és hogy naponta a 2 kanál zabkorpámat megegyem meg reggel-este az egy pohár müzlit. A kenyér teljesen kiiktatva az étrendenből, csak azt a puffasztott rizst eszem.

Ja és 2 liter vízet naponta kötelezően magamba eröltetem.

 

Te, hogy vagy?? Vannak még fájdalmaid? Voltál a Rose-ban?

 

 

Előzmény: bkata27 (2085)
bljudit Creative Commons License 2008.07.02 0 0 2086

Empatikusan: urológus nem sebész, nem operálhat aranyeret. Előfordulhat, hogy a dokid több diplomás, sebész is, akkor bízd rá magad, de előbb tájékozódj.

Gastro-enterológus ált. a feljebbi szakaszokkal foglalkozik.

 Nem muszáj feltétlenül proctológust keresned, sebészeten próbálkozz, hasi sebészeten dolgoztam, szinte minden sebész többféléhez ért. (Értsd úgy, hogy szakterületileg hasi vagy érsebész is tudott nagyon jól aranyeret operálni.)

 Hogy kell-e beutaló, azt nem tudom megmondani neked, de hívd fel az illetékes sebészetet, remélhetőleg megválaszolják ezt a kérdést is, meg azt is hogy van-e ott bárki, aki megoldaná a problémádat.  

Ha még bármiben segítségre szorulsz, írj privát emailt TamásD-nek, én is ezt tettem, nekem is válaszolt, úgy vettem észre nem veszi zokon, talán ezért publikus a mailje.

Ha egyéb kérdésed van és én segíteni tudok, bármikor, szívesen, empatikusan:). Ez tényleg egy tetű betegség, rohadtul nehéz napokat, heteket tud gyártani. Ne szenvedj, lépj. Jobbulást!

J.

Előzmény: Procti (2084)
bkata27 Creative Commons License 2008.07.02 0 0 2085
Zszsuga

Szia...hogy vagy? Voltál a Rose-ban?
Én egész jól bár ma már harmadszorra megyek wc re a sok dinnyétől....remélem nem lesz gond....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!