Keresés

Részletes keresés

kicsilány46 Creative Commons License 2019.01.27 0 0 17762

Majd, ha nem a vitátokról szól az egész fórum elmondom az én szemszögemböl is a hármas felállás szépségeit, és buktatóit. 

jancsiii Creative Commons License 2019.01.27 0 1 17761

Izgat (engem) ha szeretkeznek (valaki,valakik) a feleségemmel! Az az cucold! Lehet valaki rosz topikban van?

jancsiii Creative Commons License 2019.01.27 0 0 17760

Jól elvagytok! :)



bobim Creative Commons License 2019.01.27 -1 1 17759

már megint ez a kioktato,majdnem féltékeny stilus?...
itt lévö téma ettöl pajkosabb,boldogitobb mint hogy mindig negativ másikat fusztrálo kommentelés legyen.
több mint 3030 hozzászolás....szinte mind hasonlo nyers hangnemben...
miért?

Előzmény: Egy Harmincas Pár (17757)
mgakaland Creative Commons License 2019.01.27 -1 0 17758

Elmondhatod a véleményedet, de talán lehetnél belátással magadon kívül másra is.

 

Ha visszaolvasol, és azt meg is érted, akkor mindig is azt mondtam, hogy a hármasozás rakta rendbe a kapcsolatunkat, az az elmúlt egy esemény volt, amikor kitértem arra, hogy vannak olyan veszélyek, melyeket Ti alapvetően nem tartotok komolynak, melyek nálunk bekövetlkeztek. Ezt azok kedvéért irtam le, akik olvassák ezt a topikot, és itt tőzsgyökeres tagok csak arról írtatok, hogy itt minden szép és jó. Én jót akartam, de atorkomnak ugrottatok.

 

Csajk az utolsó beírások alapján, visszaolvasás nélkül alkottatok véleményt azzal kapcsolatban hogy vége a házasságomnak.

 

A saját kapcsolatomban engedelmeddel szeretném úgy látni a dolgokat, hogy azok előre mennek, és nem úgy, mint ahogy te részinfók alapján megállapítod, hogy vége.

 

Ha utána olvasol a cuckold jelentésének, akkor meg fogod találni azokat a szavakat: Kimaradó, önsanyargató, megalázott, és ez me, a bicskával tárgyaló vitapartneremre, hanem általánosságban vonatkozik. Szerintem szövegértelmezési problémid lehetnek, olvasd el, mit is irtam pontosan. Nem Rád, hanem összességében értettem hogy nem akarok cuckold lenni.

 

Tényleg magyarázzátok már el, hogy a hármasozásnak miért csak a nőről kell szólnia? Miért bűn az a szemedben, ha én is élvezni akarom? Miért vagyok azért önző, mert részt akarok venni? Amiről te irogatsz itt, az nem a közös hármasozás, hanem a cuckold történet, amikor a férfi leül, és megnézi hogy mit csinálnak a párjával. Százszor elmiondtam, ez nem az én világom, de Te ezért baszogatsz most már sokadik hozzászólásodban.

 

Több hozzászólással ezelőtt kértem, hogy szállj le rólam, nem tetted meg. Most Te hirdetsz tűzszünetet mikor nem tudod megállni , hogy vastag fekete kiemelésekkel "kiabálj" velem miközben bicskát nyitogatsz a zsebedben csak mert nem érted amit olvasol. Szerintem Te is gondolkodhatsz egy kicsit nyugodtan... Én megteszem a felszólításod nélkül is.

 

köszönöm.

Előzmény: Egy Harmincas Pár (17757)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2019.01.27 0 1 17757

"Neked sincs jogod, és felhatalmazásod arra, hogy ... olyanokat írjál, hogy ennek vége, nem működik"

Nincs jogom elmondani a véleményemet? Ezt komolyan gondolod?

 

"nagyon jól elvagyunk a nejemmel, másfél éve elég nagy szerelemben. Ezeket az érzéseinket az első hármasozás hozta felszínre."

Akkor most tisztáznunk kellene valamit: a hármasozás helyrehozta a házasságodat? Mert eddig azt állítottad, hogy tönkreteszi azt.

 

"valóban sok olyan hozzászólást kaptam, mint az imént említett ennek vége, az asszony már mást csinál"

Mert az általad leírtak alapján szerintem minden józan eszű kívülállónak ez jut eszébe elsőre. És ha olyan sokan mondják, nem fordult még meg a fejedben, hogy mi van, ha mégis te látod rosszul? 

 

"ahelyett hogy mondjuk okos, együttérző tanácsot adtatok volna esetleg, mint nagy tapasztalattal rendelkező szexkapcsolati menedzserek. Nem az ellenvéleménnyel van gondom, mert arról lehet vitázni, hanem az ahogyan azt az én káromra, múlt időben leírva prezentáltátok"

Szexkapcsolati menedzserek? Akkor most ki is szurkapiszkál már megint gúnyosan?

Hogy lehet egy vélemény a károdra? Egy vélemény az egy vélemény, semmi több. Ha nem tetszik, max ne vedd figyelembe. De hogy a károdra lenne?

Együttérző tanácsot? Együttérzünk veled. Sajnálunk, mert sokunk szerint valami nálatok sántít, még akkor is, ha te ezt másként akarod látni. De ha tulajdonképpen nem az őszinte véleményekre vagy kíváncsi, akkor szívesen hazudunk valami szép rózsaszín ködöset.

 

"ellenben veled, nem akarok kimaradni belőle. Azt hiszem benned a bámészkodó, önsanyargató cuckold szerep erősebb"..." nem az ágy szélén ültem megalázottan"

Kimaradó, önsanyargató, megalázott???? Hallod te magad, milyen faszságokat beszélsz? :D És még csodálkozol egy percig is, hogy a vitapartnered zsebében nyilogat a virtuális bicska? :D

 

"igen, elvárom a nejemtől "..."Nem értek Veled egyet abban, hogy ennek csak róla kell szólnia. Rohadtul nem."

Elvárod... rohadtul nem értesz egyet.... És cseppet sem vagy önző... ahha... :D

 

De ez a téma és stílus szerintem már messze nem tartozik az ebben a topicban megszokotthoz. Ezért javasolnék egy tűzszünetet és egy csendes átgondolását a dolgoknak, mielőtt szétoffoljuk itt az egészet.

Előzmény: mgakaland (17756)
mgakaland Creative Commons License 2019.01.27 -1 0 17756

Ujdonsült jól látja, szerintem ilyen blogbejegyzések alapján senkinek, még Neked sincs jogod, és felhatalmazásod arra, hogy a mi 20 éves házasságunkról olyanokat írjál, hogy ennek vége, nem működik a kapcsolat és hasonlók. Talán nem veszed észre mennyire bántó ez mondjuk felém, miközben mi alapvetően nagyon jól elvagyunk a nejemmel, másfél éve elég nagy szerelemben. Ezeket az érzéseinket az első hármasozás hozta felszínre, kapcsolatunk utolsó 8 évében valóban csak egymás mellett éltünk, és mi már egyszer helyrehoztuk a kapcsolatunkat, amit Te megint csak nem látsz.

 

Az ellenlábaskodásról: valóban sok olyan hozzászólást kaptam, mint az imént említett ennek vége, az asszony már mást csinál, stb, ahelyett hogy mondjuk okos, együttérző tanácsot adtatok volna esetleg, mint nagy tapasztalattal rendelkező szexkapcsolati menedzserek. Nem az ellenvéleménnyel van gondom, mert arról lehet vitázni, hanem az ahogyan azt az én káromra, múlt időben leírva prezentáltátok. Nézd vissza kérlek, volt egyetlen pozitiv gondolatod velünk kapcsolatban, az általam sajnos túl őszintén megírt dolgainkról?

 

Továbbra sem értem az előre megbeszélt szabályrendszerben miért baj, ha én a homo kizárása mellett a csókot sem szeretném? ettől kevesebb vagyok mint Te aki szintén kizár három dolgot? én mást zárok ki, emiatt nem kell engem senkiházinak nézni.

 

Rendszeresen önzőnek tartasz, amit nem tudom mire alapozol, miközben pont hogy az ellenkezője igaz. Én is élvezem ha a feleségem belelendül, és élvezi a helyzetet, de én, ellenben veled, nem akarok kimaradni belőle. Azt hiszem benned a bámészkodó, önsanyargató cuckold szerep erősebb mint bennem, én is szívesen nézem ha a nejem a másikat szopja, utoljára 10 centiről figyeltem, de a farkam benne volt a puncijában, és nem az ágy szélén ültem megalázottan. És azt gondolom, hogy az én olvasatomban, mely állításoddal szemben nem szentírás, a hármas szex nem a férj bámészkodásáról, hanem a KÖZÖSEN átélt élményekről szól, azon élményekről, melyek a kettes felállásban nincsenek. És igen, elvárom a nejemtől is, ha én nem vagyok önző, hogy erre Ő is figyeljen, még akkor is ha közben alaposan átéli egy másik fasz kényeztetését. Nem értek Veled egyet abban, hogy ennek csak róla kell szólnia. Rohadtul nem. Legyen neki is nagyon jó, kívánom, de ne hagyjon magamra miközben élvezkedik. Nem pillanatokról beszélek, hanem összességében. Mert persze van amikor hevesen kefélnek, én is visszahúzódom de ne ez legyen az esemény fő vonulata. Ezt a sráccal is megbeszéltük, el is fogadta, és érdekes módon bebizonyosodott, hogy megvalósítható, mégha Te nem is ezt gondolod.

Előzmény: Egy Harmincas Pár (17754)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.27 0 1 17755

Igen, a korlátok közé szorítást értem, van benne valami. Nehéz ügy. :)

 

Nálunk is tabu egyébként az anál, se nyelv, se ujj,  se farok egyikünknél sem, sőt, ebben prűd vagyok, én magam sem vágytam soha arra, hogy valaki fenekébe dugjam a farkam, akár nő, akár férfi, akár meg nem  határozott genderű az illető. :D Nekünk ez nem jön be és kész, és igazi pillanatgyilkos lenne, aki mégis, ennek ellenére bepróbálkozik ezzel. Szóval ez nálunk is sarkosan, előre leszögezett pontja a szexnek.

 

Az összes többi dolog olyan, hogy velem is szereti csinálni a párom, miért lenne megtiltva a másiknak? Pont az a lényege a beszállónak, hogy duplán kapja az asszony az élvezeteket. :) De a határa valahol itt is van a dolognak, ha tőlem nem fogad el valamit, akkor miért van az, hogy a másiktól meg igen, sőt esetleg vele élvezi is...? Ha újat tanul, az nem gond, de ha nincs velem baj, akkor azt az új dolgot esetleg tőlem is megkaphatja, és mindenki boldog. 

 

mgakaland kollegánál én is azt éreztem/érzem, hogy lehet, hogy valami nem kerek ott a kapcsolatukban; de abban viszont neki van igaza, hogy egy fórumos beszélgetés alapján nem biztos, hogy mi ugyanazt látjuk, amit ő, hiszen az ő élete, az ő kapcsolata, az ő párja. Ő ismeri, nem mi. Nyilván itt csak szemelvényeket látunk a mindennapjaikból, és simán elhiszem, hogy sokkal jobb a helyzet, mint amit itt leszűrtem a beírásokból. Ja és tényleg én is szurkolok nekik, hogy minden kerek legyen, mert alapvetően jóindulattal viseltetek mindenki felé, nem vagyok kárörvendő típus. Az meg kifejezetten jogos volt tőle, hogy én egyelőre könnyen beszélek, hiszen mi még csak a tervezési fázisban vagyunk (a személyes találkozó(k)nál tartunk egyébként), minden teljesen más lesz, ha már átestünk az első hármasozáson. Ez nem kétséges, nyilván akármennyire is jó a képzelőerőnk, akármennyire jól ismerjük magunkat és egymást, ott előállhat valami számunkra is teljesen új szitu. Meglátjuk. :D Rajta vagyunk az ügyön... 

Előzmény: Egy Harmincas Pár (17754)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2019.01.27 0 2 17754

Elég sok témát érintettél egy hozzászólásban, ezért nehéz a terjedelmesség veszélye nélkül válaszolni. 

Egyetértek azzal, hogy a fórumozás a vélemények elmondásáról és azok ütköztetéséről kell szóljon. Ez így helyes és valóban ez a lényege. Konkrét személlyel kapcsolatban is ott pattant ki a morgás részemről, amikor "ellenlábasnak" nevezett néhányunkat, feltételezésem szerint abból kiindulva, hogy az övével ellentétes véleményt mertünk megfogalmazni. Attól, hogy van saját véleményem, nem akarok senkinek az ellenlábasa/ellensége lenni, és nem is tűröm el, hogy annak tekintsen emiatt.

Ha ki szeretném elemezni a kettőnk vitamorálját, azt mondanám, hogy én elmondom a véleményemet, majd megpróbálom meg is magyarázni, hogy milyen szempontok, okok alapján jutottam erre a véleményre. Ő elmondja a véleményét, majd megindokolja azzal, hogy "ha én mondom, akkor így van és kész!". Nade erről ennyit. Nem is szeretném tovább ragozni a témát.

 

A másik az előre lefektetett szabályrendszer.

Nos, elég jó példát hoztál fel az anállal kapcsolatban. Ez nálunk sem működik. Ha nálunk valaki érdeklődik ismerkedéskor, hogy mit lehet és mit nem, három dolgot szoktam elmondani: 1. a párom nem szereti az anált. 2. Nincs férfi homo. 3. Nincs erőszak.

Ezen túl, bármit lehet, ami mindenkinek jó. Ha megfigyelted, az análhoz nem azt írtam, hogy tilos, hanem hogy nem szereti :) Ha valaki rávenné, hogy csinálja és élvezze, nemhogy mérges lennék, kitűntetést akasztanék a mellkasára! :D

A lényege a dolognak részemről pont az, hogy nem hiszem, hogy én lennék a világon az egyetlen, aki tudja, milyen a jó szeretkezés. Ezért nem is szorítom korlátok közé a többieket. ŐK ketten teljesen más, mint MI ketten. Teljesen más alkat, tapintás, mozdulatok, reakciók. Hogy várhatnám el, hogy mikor ők vannak együtt, akkor is mindent úgy csináljanak, ahogy azt én csinálnám vagy én elképzelem? Egyenesen örülök neki, ha a párom végre nem a harminc éve begyökeresedett, megszokott mozdulatokat, érintéseket, pozitúrákat éli át a másik partnerrel. 

 

És még egy dolog, amire "ugrottam" az előzőekben, de udvariasságból, "polkorrektségből" nem írtam le konkrétan a véleményemet: a hármasozás miatt szétment kapcsolat. A kolléga többször is tett olyan megjegyzést, hogy akkor rágott be igazán, mikor rájött, hogy a felesége a háta mögött szervezkedik a harmadikkal, mással csókolózik, vele nem. Most ez komoly? Emberünk olyan, mint a horrorfilmeken szokott lenni: már mindenki tudja, hogy a gyilkos ott áll a főhős háta mögött a nagy késsel, csak ő maga nem sejti még. Neki vége. És nem azért, mert ellenlábas vagyok és ennek a forgatókönyvnek drukkolok. Egyszerűen ott már nem működik a kapcsolat. És ennek semmi köze, hogy ketten, hárman vagy heten bújnak-e ágyba. Szerintem a feleség ott már meghozta a maga döntését. Nem azt mondom, hogy nem lehet még visszaút és happy end, de ahhoz szerintem emberünk jócskán fel kellene adjon önzőségéből és komolyan eltöprengjen azon, hogy mit rontott el, mik a valódi okok. Bármennyire is hihetetlen, én ennek a forgatókönyvnek drukkolok!

Előzmény: Törölt nick (17752)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.27 0 0 17753

...mgkaland = mgakaland, bocs, végig elírtam... 

Előzmény: Törölt nick (17752)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.27 0 2 17752

...ööö, jó, de itt mgkalandnál egy konkrétum is volt: egy előre megbeszélt csóktilalomnál jött ki az, hogy vele nem szeret a párja csókolózni, a beszállóval meg simán, és még jól is esett neki. Teljesen megértem, hogy ezen felhúzta magát. Viszont szerintem is azt kellene nagyon-nagyon alaposan átbeszélniük, hogy miért volt ez. Mert a leírása alapján nem a csókolózással magával van baja a hölgynek, hanem a párjával való csókolózással.

Bár ki tudja, lehet, hogy ezentúl azzal se lesz. Ezt mgkaland fogja tudni a legjobban. :)

 

Engem is idegesítene, ha mondjuk a párom, aki világéletében undorodott és ódzkodott az análtól, hirtelen a beszállóval sikításig élvezné, hogy seggberakják; - velem meg továbbra is hanyagolná a dolgot. Mert akkor ebből az jönne le, hogy nem a konkrét aktussal van baja, hanem az aktussal VELEM, tehát előtérbe kerül az a veszély, hogy valamit én nem tudok megadni neki, amit egyébként iszonyatosan élvezne, más meg igen, tehát a másik valamiért jobb nálam.

 

Más. Sokfélék vagyunk és sokféleképpen kommunikálunk. Nincs testbeszéd hozzá, sok mondatba sok mindent lehet belelátni. Én se akarok bántani soha senkit, és felőlem is mindenki úgy intézi az élete minden pillanatát, ahogy akarja; de akkor viszont a fórumozás pont az értelmét veszti el, azaz minek beszélgetünk a dolgokról, ha mindenki csak kimondani, leszögezni akarja a magáét, és nem érdekli más véleménye? Én pl. kifejezetten szurkolok mgkalandéknak, mindamellett, hogy én is úgy látom, hogy sokszor agresszíven reagál minden ellenkező véleményre, mert a személye elleni támadásnak veszi, pedig általában nem az. Csak egy ellenkező vélemény, amit el kell olvasni, megpróbálni higgadtan értelmezni, és max ugyanúgy ellentmondani neki, ha nem értünk vele egyet. Persze ez nem egyszerű ügy, én is sokszor simán félreértek dolgokat fórumokon, visszaválaszolok, aztán jó pár hozzászóláson keresztül lehet tisztázni, hogy ki mit akart mondani igazán, a másik mit értett félre. És olyan 50-50 százalékban ezek a félreértések mindkét félen múlnak, a beírón és az olvasón is. 

 

Szóval hajrá mgkaland, én szurkolok nektek továbbra is! :) 

Előzmény: Egy Harmincas Pár (17750)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.27 0 0 17751

Ja, akkor úgy érthető. Én egyébként a haverról beszéltem ott, amit félreértettél, felette lakik egy valóban profi, aki főállásban pornózik, de óránként egy huszasért bármit bevállal (hármas, bi, akármi) :) Na én az ilyenre értem, hogy fizetős profi, mert ő tényleg csak egy szexgép lehet. Amit mondanak neki, azt végigcsinálja, nem érzelmeskedik, nem akciózik, nincs olyan, hogy elkapja a hév. :) Neki csak egy meló.

Előzmény: mgakaland (17749)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2019.01.27 0 1 17750

Már nem válaszként írom konkrét személynek, mert úgy látom, itt semmi értelme a konstruktív vitának. Sajnos vannak olyan emberek, akik önmaguknak ellenségük és a legnagyobb jóindulattal sem lehet rajtuk segíteni. Én itt és most fel is adom az erre tett kísérletet.

Viszont örülök annak,  hogy sokan nagyon is értelmesen és nagyon okos gondolatokat tettek a témához!

Különösen tetszik, hogy feljött végre a kérdés, hogy mit érezhet/gondolhat a NŐ erről. 

Úgy vélem, éppen akkor működik legjobban ez a dolog, amikor "elkapja a hév". Ha ez megtörténik, azt jelenti, hogy valami nagyon kellemes élményben van része. És ennek az egésznek pont erről kell szólnia. Hogy NEKI nagyon jó legyen. Soha nem tudnék azon lamentálni, hogy én hova fértem és hova nem, mikor hallom és látom, hogy behúnyt szemmel kéjes görcsbe rándult testtel élvez. Nálam ez jelenti a célt, nem pedig a háborgás  tárgyát. De nem vagyunk egyformák hál'Istennek!

És nem oktattam most sem senkit! Felőlem  mindenki csinálja ahogy akarja...

mgakaland Creative Commons License 2019.01.27 0 1 17749

a profi jelzőt itt aggattuk rá, megkülönböztetvén a GG-n meg egyéb helyeken pártkereső átlagos férfiaktól. Egyébként maga is bevallotta, ez nem volt megfelelő húzás.

Előzmény: Törölt nick (17745)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.27 0 2 17748

Jaja, elég általánosnak tűnik, hogy a hölgyek nehezebben adják így ki magukat, mint a férfiak (persze megvannak ennek az evolúciós okai). 

Nálunk is az a felállás, hogy mindent elolvas a párom is itt is, GG-n is, de kifejezetten örül annak, hogy ezt nem neki kell kezelnie, nem neki kell írogatnia, válaszolnia stb. Persze kimaradni sem akar egy pillanatra sem a fórumos életből, így ez neki tökéletes berendezkedés.

Előzmény: Páros40 (17747)
Páros40 Creative Commons License 2019.01.27 0 3 17747

Ami hiányzik a leírt esetekből: a feleségek lelki vívódásai. Itt általában a férjek érzései olvashatók. Pedig a nőben sokkal több küzdelem megy végbe : vágy, szégyenérzet, gyanakvás, félelem, csalódás minden átverés után. Persze jobb esetben ez öröm, önbizalom, bizalom a társban, bátorsággá alakul át. 

Törölt nick Creative Commons License 2019.01.27 0 0 17746

"Mi azóta is nagy szexcsatákat vívunk a nejemmel, szóval látszólag elmúlt a gond."

Na, ez viszont jó dolog. :)

Előzmény: mgakaland (17743)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.27 0 0 17745

"Később elnézést kért, hogy rám nem figyelt"

 

...és ez valóban profi volt? :O Ez alapján nem tűnik annak.

Előzmény: mgakaland (17741)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.27 0 2 17744

Erről beszélt harmincas kollega, és ebben teljesen igaza van. Nem én estem át a túloldalra, te magyarázol azonnal mindent félre. Ugyanis nem RÓLAD és nem NEKED írtam azt, hogy van, aki élő vibrátort használ.

 

Egy ilyen fórumon, még ha téged érintő témáról is van szó, nem VELED beszélget mindenki, hanem mindenki mindenkivel. 

Előzmény: mgakaland (17739)
mgakaland Creative Commons License 2019.01.27 -1 0 17743

Ez a múltkori alkalommal alakult ki, amikor megengedtem a csókolózást, amit korábban kértem mellőzenek. Aztán a nejem bevallotta, hogy eltérült, amit én még el is fogadtam volna talán, ha nem azzal bukik meg, hogy megpróbál a hátam mögött kettesben találkozni a sráccal. Igazándiból amikor elment a srác akkor persze nagyot keféltünk még, de utána egy kb 10 napos szünet jött benne egy mensivel, de látszott nem én vagyok a porondon. Végül sok feszkó, meg egymással való üzenetváltás, meg a sráccal beszélés után úgy döntöttünk, hogy kutyaharapást szőrével gyógyítjuk, jöjjön el megint, zavarjunk le egy hármast, de ezúttal már csók és érzelemvihar nélkül, maximálisan odafigyelve egymásra. Ez volt most a héten szerdán, ami egy masszázzsal indult, melynek során felvetődött bennem ezt elrontottam, mert ők egymásra hangolódnak én pedig jól kimaradok megint. Ekkor a nejem kérte én is masszírozzam, majd elkezdte ő is a farkamat, így aztán megoldódott a helyzet. A srác a korábbi teljesítményének még csak az árnyékát sem hozta, a szokásos két és fél órás dugóparti helyett egyszer volt képes dugni, de másodszorra már fel sem állt, majd kis beszélgetés, hülyéskedés után el is ment, így mi aztán egymásnak estünk, és befejeztük ami bennünk maradt. Most egyelőre úgy tűnik, ezzel a húzásával egyelőre a srác kiírta magát a nálunk betöltött szerepéből, és sajnos a hármastól is elment egy kicsit a kedvünk.

Arról a nejem hallani sem akar, hogy nő jöhessen hozzánk, pedig neki már 6 alkalma volt, 5 ezzel a sráccal, 1 egy másik masszőrrel.

A farok mérettel szerencsére nincs gondom, nagyjából azonosak vagyunk. A gondot igazándiból a túlzott szeretkezős, csókolózós, ölelkezős hangulat jelentette, ami magával ragadta a nejemet, az újdonság, egy új fajta érintés, egy új csók varázsa. Szerencsémnek tartom azonban, hogy egy ilyen masszőrrel fordult ez elő, mert egy házibarát esetén, aki esetleg viszont táplál vmi érzelmet esetleg, sokkal nagyobb baj lett volna. Mi azóta is nagy szexcsatákat vívunk a nejemmel, szóval látszólag elmúlt a gond.

Előzmény: boróka 41 (17742)
boróka 41 Creative Commons License 2019.01.27 0 0 17742

Ebben az esetben teljesen igazad van! Gondolom,jót veszekedtetek utána a nejeddel.Ezt kettőtöknek kell tisztázni.Többet ezt a pasast ne hívjátok.Annyit azért megérdemelnél,hogy legközelebb meg nőt hívjatok.

   Miután a pasas elment,dugtatok egy jót,vagy csak veszekedtetek? Ez mikor történt? Az óta megnyugodtatok,vagy a nejed már tőled nem is akar semmit az óta? Érdekelne az is,hogy nem-e azért történt mind ez,mert a pasinak nagyobb farka van? Bocsika,nem akartalak megbántani!

Előzmény: mgakaland (17741)
mgakaland Creative Commons License 2019.01.26 -1 1 17741

Egyrészt nem büdös a szám. Próbáltam résztvenni a játékban, de a srác annyira behálózta, konkrétan ráfeküdt, dugta csókolta, hogy max oldalról közéjük benyúlva a mellét foghattam volna meg. Később elnézést kért, hogy rám nem figyelt. Egy hármasban mindenkinek mindenkire figyelnie kell. Teret engedni, időnként átengedni, váltani. Ez nem volt meg, gyakorlatlanok voltunk. Az hogy engem tartasz önzőnek pedig igen furcsa, mert az én viselkedésemre már más is megírta hogy az végképp nem vagyok. De nem akarok cuckold sem lenni, mert én benne akarok lenni a buliban.

Előzmény: boróka 41 (17740)
boróka 41 Creative Commons License 2019.01.26 0 2 17740

Az,hogy a nejedet elkapta a hév,szvsz csak jó!Örülni kell neki.Elvégre az egész dolog erről szól,(hogy jól érezzétek egymást/magatokat)! Nem szabad ennyire önzőnek lenned.Te is részt vehettél volna a játékban.Biztos volt a nejednek olyan része,ahol te is aktív lehettél volna. Az,hogy nem szeret veled csókolózni,biztosan oka van.Nem büdös a szájad véletlenül? Vagy egyéb más? Gondolkodj el ezeken.

Előzmény: mgakaland (17738)
mgakaland Creative Commons License 2019.01.26 0 2 17739

a fizetős profit nem azért hívjuk vissza immáron ötödik alkalommal, mert teljesen érzelem mentes lenne a dolog. Haverkodunk, karira megajándékoztuk, egyáltalán nem baszógépként tekintünk rá, légyszi ne essünk át a túloldalra. Mi szerettünk volna belevágni, nem szüttyögni évekig azzal, hogy találjunk egy valakit aki esetleg jó lesz, haverkodni, mérlegelni, stb. Én 50 a nejem 46 éves, nekünk nincsenek erre éveink, vagy csináljuk most vagy kimarad. Sokadszorra jössz vissza a fizetős "profi" választás kérdésére, egy pillanatig nem gondolom hogy hiba volt, sőt, a mostani gondunk sokkal nagyobb lehetett volna a házasságunkra nézve, ha egy házibaráttal próbálkozunk. Ez tuti biztos. Én nagyon drukkolok Nektek, hogy elérjétek célotokat, és minden úgy legyen, ahogy most elképzelitek.

Előzmény: Törölt nick (17734)
mgakaland Creative Commons License 2019.01.26 -2 3 17738

A srác is elmondta, a nők jelentős többsége szeretkezést kíván, mint az én nejem is. Ugyanakkor saját 18 éves előéletünk miatt, melyben például nem szeretett csókolózni csak ritkán, én valóban nem szeretem nézni, hogy a másikkal csókolózik, csak mert az eljátsza a szerető szerepét, a nejem pedig egyrészt nem mer ellentmondani, másrészt elkapja a hév. De azt gondolom, hogy emiatt nem kell engem a "egy harmincasnak" lehülyéznie, mert én így gondolom. Ha jól sejtem, egy hármas akkor jó, ha olyan történik, ami mindenkinek jó, és az egyik fél nem érzi magát feszélyezve. Az elején lefektettünk játékszabályokat, ahhoz szeretném tartani magunkat. Nem baszógépet kérek, mint ahogy próbálják kiforgatni a szavaimat, az ölelkezés, a simogatás velejárója a dolognak, csak nem kell túlzásba vinni. Szerintem. És miután a mi hálónkban én vagyok, és nem a "harmincas" engedtessék meg, hogy úgy legyen ahogy mi vagy esetleg én szeretném, és ne netről kelljen mindentudó tapasztalt emberek instrukciói alapján cselekdnünk. Ha pedig ezt nem szabad anélkül leírni, hogy idiótának nevezzenek, akkor valami nagyon el van baszva. Uff. Részemről ennyi.

Előzmény: olegnagy (17735)
mgakaland Creative Commons License 2019.01.26 -1 1 17737

"Mert van véleményem és nem is szégyellem elmondani azt. Viszont nem hiszem, hogy valaha olvastál volna tőlem olyan kijelentést, amiben azt állitottam volna, hogy csak nekem van, nekem lehet igazam. "

 

viszont nem én hülyéztelek le elsőre, sőt azóta sem. Van véleményed, és magasról teszel a máséra. Én nem gondolom az abszolút igazságot magamnak, 3000 beírásod alapján te gondolod épp, hogy minden szexek ősatyja vagy, és ennek megfelelően osztod is az igét. Mások vagyunk, tartsd tiszteletben és nem hülyézd le mégha burkoltan is a másikat. Köszi!

Előzmény: Egy Harmincas Pár (17731)
olegnagy Creative Commons License 2019.01.26 0 3 17736

A "hármas miatt nem mentek szét" témáról jut eszembe: volt az a híres Tacoma Narrows híd, amit fizikaórán meg a természettudományos adókon szoktak mutogatni, hogyan omlott össze a szélben. Mi volt a híd leomlásának az oka - a szél, vagy hogy a tervezők nem számoltak a széllel? Amit én hallottam "hármas miatt szétmenő párokról", ott mindig csak egy meglévő problémát hozott a felszínre a hármas.

Előzmény: mgakaland (17727)
olegnagy Creative Commons License 2019.01.26 0 3 17735

És a feleségedet mi izgatja? Az eddig elmondottakból (élvezte a szeretkezést a harmadikkal, még privát "pótórát" is szeretett volna) nekem az jött le, hogy a feleséged a szeretkezést preferálja, te meg a kefélést - és ez nem szerencsés.

Előzmény: mgakaland (17724)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.26 0 2 17734

...jó, de én megértem azt is, akinek tényleg csak egy élő vibrátor kell, és simán bevállalja a fizetős profit. Egyik cimbora nekünk is ajánlgatja, ő már kipróbálta a srácot, de nem nagyon vonz egyikünket se a lehetőség. Olyan még talán, hogy jó masszőr az illető, megvan a kölcsönös szimpátia, és egy laza erotikus masszázzsal felhúzza a páromat annyira, hogy már mindegy legyen neki, csak farok legyen. :D De ilyen felállásban, hogy becsönget, köszön és már dugunk is tuti nem menne. 

Előzmény: Egy Harmincas Pár (17733)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2019.01.26 0 0 17733

Na, hála az égnek! Már félni kezdtem, hogy én vagyok az egyetlen hülye, aki igy gondolja! :)

Előzmény: Törölt nick (17732)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!