Keresés

Részletes keresés

Kylar R. Creative Commons License 2016.08.21 -2 0 1234

A borotvahab nem jó ötlet.  Lehet, hogy síkosít kicsit, de egyáltalán nem arra való, hogy nyálkahártyára kenegessük... 

Előzmény: istván1997 (1233)
istván1997 Creative Commons License 2016.08.20 -1 0 1233

Üdvözletem!

Az lenne a kérdésem hogy lankadt állapotba teljesen hátra lehet húzni a bőrt merev állapotba pedig csak nehézkesen.Ha lankadt állapotba bekenem a makkom borotvahabal az segít?

Kylar R. Creative Commons License 2016.08.11 -2 1 1232

Egy ilyen kötekedő bunkóval akinek az első dolga az volt hogy engem lekishaverozzon azzal akkor se akarnék találkozni, ha ő lenne a köztársasági elnök.

 

Legyél szíves szállj magadba, szállj le rólam, és ha már úgyis "legalább elolvasod a topikot", vedd a fáradságot és tényleg olvasd el, mert alaptalanul vádolsz már egy ideje dolgokkal, és bitang módon elegem van a folyamatos provokálásodból.  Vissza lehet nézni, nem én kezdtem.

 

Mindenkit sértegettek, még jó hogy nem jön ide senki segítséget kérni...

Előzmény: Kidobóstorta (1231)
Kidobóstorta Creative Commons License 2016.08.11 -2 1 1231

Én vállalom magam, miért nem találkozol velem, te okos?   :D

JAAAA, hogy nem akarsz   :D

Akkor, ennyi. Sértegetni meg provokálni nem kell, fölösleges.

Előzmény: Kylar R. (1228)
R-ikBence Creative Commons License 2016.07.23 -1 1 1230

charlie18-nak:

Csak meg akarnád nézetni, v agy meg is akarnád oldani a fitymaszükületed? (Tudom, nem körülmetéléssel, én se akarnék csupasz makkost magamnak! :)) Mert énnekem nem olyan régen sikerült letudnom a sajátomat, de ebben EE|33 segített nagyon sokat, mert nekem is fitymaszükületem volt meg rövid fitymafékem és láttam az unokatesómat pár évvel korábban körülmetélték, és szerintem nem lett valami szép neki, de ő lesz*rja, én meg nem akarok hasonlót, mint amilyenre az övé sikerült, úgyhogy én inkább utánaolvastam a le hetséges módszereknek, és nem könnyen de ráakadtam EE|33-ra. Biztos vagyok benne, hogy tudna neked segiteni, mert nekem is tudott, és azért a sok netes egyszerünek látszó gyorsmòdszer se biztos, hogy mindenkinél ugyanúgy beválik, ő viszont sok mòdszert ismer, kérdezd meg! Velem rendkìvül normális volt, és látom te is félsz az urològusoktól, én is, de tőle nem!

Én is tu dom milyen a neten ismeretlenektől megoldást keresni, mert én is voltam ì gy, elég sokan rejtőzködnek, vagy agyilag betegek, perverzek és pedofilok és privát üziben zaklatnak, nála nem kellett félnem, mert utána olvastam mi előtt felvettem vele a kapcsolatot ! Engem EE egész idő alatt emberként és korrektül kezelt, nem volt erőszakos és megértette, hogy elég szégyenlős vagyok. De segìtett, és végig jòfej volt velem, igaz mindenben azt csináld és úgy, ahogy an azt ti megbeszéllitek, szerintem ezt bárkinél igy kéne hogy legyen, nemcsak nála, de akkor nem lesz kellemetlen összedolgozni vele, mert nagyon korrekt! (Elmenne nálam orvosnak is, de nem orvos..sajnos! És az eü-ben dol gozik, csak egy másik területen.)

 

És jól teszed, hogy nem akarsz urológushoz menni, mert aki el őbb nem kéri ki előbb EE véleményét, könnyen ráfázhat, mert ő pontosan tisztába van azzal, mik a rákfenéi az urológusok tevékenykedésének velünk, segítséget keresőkkel szemben! Az eddigi ek alapján én úgy érzem, mindenkinél fontos lenne, hogy előre tisztába legyen azzal, hogyha úgy dönt hogy ő márpedig elmegy egy dokihoz, tudja mire figyeljen , miket kérdezzen, hogy tudja, hogy az urológus melyik beavatkozáskor mit fog vele csinálni, akkor, ha orvost választ, kinek feküdjön a kezei alá, kinek nem,... meg egyáltalán ha nemet mondana a dokinak, akkor merjen is nemet mondani neki! Ez ek a nagy csapdák az egészségügyben, és EE ezekkel pontosan tisztába van és ezt el is tudná mondani, ha megkérdeznék tőle! Biztos vagyok benne, hogyha előbb nem mingyárt azonnal gyorsan az urológushoz rohannának azok, akik megoldást meg segìtséget keresnek , hanem elötte körbenéznének a neten, mi van fent, ki tud tényleg segíteni, ki érti is amit leir , ès nemcsak papolja meg sulykolja, biztos vagyok benne hogy jóval kevesebben vinnyognának a fórumokon azon, hogy brühühü...körülmetélték őket, pedig ők nem ezt akarták meg ilyenek. Mert utána ezt már bánhatod, pedig te előre tudtad hogy ez lesz, és mások megmonták meg minden, csak te lesz*rtad, mer nem arra figy eltél, mer azt hitted, hogy az nem is fontos, pedig de éspedig nagyon! Itt nem az a legciki bb, ahogy jártak azok akiket átverték az uro lógusok, hanem az, hogy ezt meg tutták volna akadályozni, ha nem mondjuk a műtét előtti vagy utáni este kezdenének el kapkodni, hogy rinyálni, hogy félnek, meg még ezt nem tudnak, azt nem tudnak még a beavatkozásról, majd az orvostól megkérdezik, közben meg utána a dokijuk húzza is el az irháját a kórteremből és nem magyaráz el lóf*szt se, mit kell tenni műtét után, aztán meg a fórumon sírnak meg panaszkodnak... szerintem ez tök ciki. EE-vel meg ezt a siránkozós-kapkodós rémálmot meg tudod előzni, ezért is inkàbb hozzá fordulj bizalommal, ha megnézetnéd a péniszeden a bőrt meg a féket, mert ő biztos hogy fog tudni segìteni neked ebbe! Olvass utána, nagyon sok kommentje van még a neten fő leg a gyakorikérdéseken (de ott már megszünt a profilja), de itt az index fórumon is van jópár, meg van egy weboldala is, ami a fityma.net -re hallgat, ott van egy altopik, ott irhatsz is neki, ha akarsz!

 

Még valami fontos: sokan sok vèleményt mondanak róla a neten, de ne mindenkiét hidd el, ezek messziröl jött emberek, azt találnak ki amit csak akarnak másokròl, ennyivel bármit bàrkiröl mondhatnak, roólam is biztos, akiét figyelembe akarod venni, annál gyözödj is meg arròl, hogy beszélt-e vele valaha egy szót is szóban, lehetőleg személyesen, és kèrdezz rà a részletekre is, mert sokan rossznak akarják beállítani, föleg olyanok, akik magukat nem vállalják fel, csak elbújva fikázzák a másikat, ha ö jobbat m ond nála, ilyenek főleg a gyakorin vannak a férfiak egészségébe, ők nem egyszer privátba is zaklatnak a gyorsan segitö csodatanácsaikkal, ha ott topikot irsz ki, (babaolaj, fürdetős modszer...) amik meg nem mindenkinél müködik, mer nem vagyunk egyformàk, és a farkunk se egyforma, meg a fitymaszükület se, (én is láttam rengeteg képet a neten,) de hogy ezek a gyorsan, otthon megoldom magamnak modszerek hogy müködnek, ők maguk se tudják, mer ők maguk sose pròbàltàk azt ki, de hangoztat ják hogy igen! EE-nél ez az egész meg úgy volt, hogyha úgy érzed, ő a te embered, és kitartasz mellette mint a te segitöd mellett, de hallgatsz is rá, nemcsak mondod, és aztán meg futamodsz, akkor ő nálad le is ellenörzi a folyamatot addig amig meggyògyulsz, hogy ne járjál pórul, ez a te èrdeked, hogy végig tarts ki akkor mellette, ès ne hagyd ott a segitödet, amikor màr azt hiszed vagy annyira meggyògyulva, hogy baj innentöl már nem lehet! Hidd el csak magaddal tolsz igy ki!

Nálam is igy oldottuk meg, bàr az elején ez egy kicsit furcsa volt, mert azért ki ne félne egy ilyen helyzetben, mint az enyém, szüleim előtt se mertem megmondani, hogy hozzá fordultam, csak a körülmetélt unokatesóm tudta, aki próbált lebeszélni, hogy ne hallgassak rá, körülmetélten biztos jobb lesz meg ő biztos egy kokler meg ilyenek, pedig sose beszélt egy szót se EE-vel, én meg igen, szóval ki kellett azért tartanom az elhatarozàsom mellett elég keményen, és megmondanom az unokatesànak hogy ha nem akar tàmogatni, akkor tartsa tiszteletben, hogy èn meg ezt akarom és ne tegyen keresztbe, és ő nem könnyen de megértette , de nem bántam meg egy pillanatra se, hogy magamra és nem rá hallgattam! :)

Előzmény: charlie18 (1225)
Kylar R. Creative Commons License 2016.06.27 -3 1 1228

Kedves Csicsolitorta!

 

Ti sem vállalod magad, ellenben azon kívül, hogy beszólogatsz mindenkinek, hasznos informára képtelen vagy.  De legalább úgy nagy az arcod, hogy még csak el se olvassátok, hogy mit írok, csak mert éppen olyan a kényszerképzeted, nem bírsz leszállni rólam.

 

Ellenben én már kezdem nagyon unni.  Ha azért vagytok itt, hogy a legjobb tudásodnak megfelelően segíts, akkor legyetek szíves azzal foglalkozni.

 

Köszöntem, aviszonlátás.

Előzmény: Kidobóstorta (1227)
Kidobóstorta Creative Commons License 2016.06.27 -2 1 1227

Tehát, mondd ki: nem vállalod magad    :)

De akkor meg mi ez, amit itt csinálsz? Trollkodás. Csakhogy ez egészségügyi téma, itt a mások épsége a tét. Ezért gusztustalan a fajtád, bármelyik fórumon is reklámozod a hülyeségedet.

Előzmény: Kylar R. (1224)
Kylar R. Creative Commons License 2016.06.27 -3 0 1226

Hát.  Kenőcsöt, már olyat ami hat is, csak az orvos tud felírni, mert szteroidtartalmú kenőcsről van szó.  Diprosalic néven fut például egy betamethasone tartalmú micsoda, amivel annak a bőrvékonyító (mellék)hatását kihasználva lehet elérni, hogy a fityma nyújtása hatékonyabb legyen.

 

Azt mondanám, hogy menj el dokihoz, vizsgáltasd meg, kérd ki a véleményét, s ha a körülmetéléssel jön, akkor mondd meg, hogy de igazán szeretnéd ha nem lenne egész életedben fedetlenül a makkod.  Ha nem tud mást mondani, menj el máshoz, hátha azok modernebb hozzáállással rendelkeznek – no persze az is lehet, hogy olyan baj van, amit csak műtéti úton lehet megszerelni, de ennek az aránya a populációban elenyésző.

 

Mindenesetre az, hogy a doki elő akar jegyezni k.m. műtétre, azt nem kell elfogadnod, ha inkább együtt akarsz élni a hendikeppeddel.

 

Még valami.  Sokan írnak mindenféle számokat, hogy hány éves korig lehet nyújtani a fitymát, ez mind nem igaz, mert lehet felnőttként is.

Előzmény: charlie18 (1225)
charlie18 Creative Commons License 2016.06.26 0 0 1225

Sziasztok . Ha mar a fitymaszukulet a tema . 18 eves vagyok es nekem is reszleges a dolog . Normalis allapotban hatra tudom huzni , merev allapotban nem konnyen . A problema az hogy eddig csak egy kapcsolatom volt , a csaj meg erdekessegkent kezelte a dolgot es tudtam szeretkezni es az oral is jol alakult a csajnak meg erdekes volt . Az igazsag az hogy a haverekkel beszelunk egymas kozott , es en is olvasok ezt azt , es ugy erzem hogy igy sokkal eroteljesebb es hosszabb az orgazmusom . Higieniai szempontbol nincs baj rendesen tudok tisztalkodni . Es mondjuk a spontan maszturbalas is konnyebb igy :) . Megszoktam es jo igy . Persze tudom hogy ez nem egy normalis allapot , de en sem szeretnek orvoshoz menni , legalabbis nem sietnem el ha mar igy is mukodik a dolog valahogy . Valami kenocsot ajanlana valaki ? Tudom , e mellett kell "stresszelni" elore-hatra huzni , nem merev allapoptban . De szivesen elkerulnem az orvost . Jelenleg egyeduli praktikus bajom az hogy igy nem tudok hasznalni ovszert mert nincs hol megalljon , de maskepp a kozosules mukodik a csajszi gyogyszert szed es megvagyunk . De hat osztol egyetem es na , nem tudom meddig fog tartani a kapcsolat es lehet mas csajok maskepp fogjak kezelni a dolgot . Szoval , orvosmentes tanacsadast kerek . Beleolvastam regebbi hozzaszolasokba , de ugy erzem a korulmeteles meg egyeb fitymaerintes orvos altal nalam kizart ugyhogy valaki adjon tanacsot . Koszonom nagyon

Kylar R. Creative Commons License 2016.06.07 -3 1 1224

Az a baj, Kidobós-Csicsoli, hogy ti sem, csak mindig ez a szöveg és már unalmas.  GyK-n is az volt.

Előzmény: Kidobóstorta (1223)
Kidobóstorta Creative Commons License 2016.06.07 -3 2 1223

Jaj már, te vállalod magad?

IGEN VAGY NEM?    :D

Te kis megmondóember, te....

Előzmény: Kylar R. (1222)
Kylar R. Creative Commons License 2016.05.29 -3 1 1222

Jaj már megint ez a nem vállalják magukat szöveg...

Előzmény: Csi_cso_li_nem (1221)
Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2016.05.29 -3 1 1221

Szerinted minek? Trollságból, mint az ilyen jakifélék? Akik soha nem vállalják magukat? Szerinted miért írok, ha nem azért, hogy segítsek azzal, amit leírok? Hm?

Előzmény: szasza_hungary (1218)
Kidobóstorta Creative Commons License 2016.05.05 -2 1 1220

Erről van szó,jajaja....újabb reklám az uccsó ötvenben. Bingó. 

Előzmény: Csi_cso_li_nem (1217)
jaki24 Creative Commons License 2016.04.28 -2 1 1219

Jómagam 6 éve metéltettem. Egészsėgügyi okai nem voltak az elhatározãsomnak. A oraktikum és ha lehet mindani az esztétikum vezérelt. A döntėsem előtt sok metélėssel foglalkozó oldalt és fórumot kerestem fel, és mindent elolvastam. Még az elcseszett metélésekről szólókat is. Így igyekeztem olyan orvost kiválasztani, aki érti a dolgãt, és a legprofibb magyarországon. Cakli pakli a történet 2010-ben 90 e Ft-ba került, és 2 hónap volt a teljes gyõgyulãs. A vėgeredmény lentebb látható. 

szasza_hungary Creative Commons License 2016.04.26 -2 1 1218

akkor minek olvasgatod és szólsz hozzá?

 

Én nem nézem azt a TV csatornát, ami nem érdekel.... lehet, hogy jobban tennéd te is.. vagy írogassál más hozzászólásokat is.

Előzmény: Csi_cso_li_nem (1216)
Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2016.04.26 0 1 1217

Ez továbbra se szextopic.

A fitymaszűkület egy rendellenes, kellemetlen állapot, amit a civilizált társadalmakban a szűkület mértékének megfelelően gyógyítanak.

A faroklengetés, a csakazértisreklámozás, a tények elmismásolása, tagadása az igazi "tönkrebaszása" a fórumnak. Szerintem.

 

Kissé kihívó jellegű, hogy 10-15 éve te és a kis barátaid újra és újra, mindig újra és újra leírjátok a sok féligazságot, meg hazugságot, hogy gondosan az utolsó 10-20-30-50 hozzászólás között legyen, lehetőleg úgy, hogy igazán domináljon, szakmainak tűnjön és még vagány is legyen.

Aki elolvassa a topicot, ezt látja, nem kell ehhez semmi, csak végigülni, olvasni és a századik hozzászólásod olvasása után hamarabb fog itt bárki utolérni, mint a sánta kutyát. Ezt te tudod is jól, nem véletlen a sok ismétlés. Ügyesen játszol arra, hogy a tipikus fórumolvasó csak az utolsó pár hozzászólást olvassa el, csak nagyon bosszant téged, hogy néha megjelenik olyan vélemény is, ami mondjuk igaz, ami szakmailag megfelel, sőt, amit ÉLŐBEN IS VÁLLALNAK.

Ugye, milyen kényelmetlen ez? Látod, megint csak duzzogsz, de attól még nem lesz igazad. És ezt már itt nem kevesen leírták. Csak egy olyan ember, akinek megvan a fitymája, esetleg volt egy kis nyújtás, plasztika, vagy bemetszés, rendbejött és él rendesen, nem feltétlenül érez késztetést arra, hogy újra és újra javítsa a sok otromba hazugságot, amit itt ti elkövettek.

Leírja egyszer vagy kétszer és megy tovább. 

 

Számoljuk csak össze, hány hozzászólás van, hány felhasználótól?

És hány mondja azt, amit te? 

Jajjaj, a tények nagyon makacs dolgok.

Előzmény: jaki24 (1215)
Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2016.04.26 0 1 1216

Te szasza, ülj neki egyszer és olvasd végig ezeket a hozzászólásokat. Ne az utolsó tízet, mert arra mindig nagyon, de tényleg NAGYON odafigyel ez a kis kör, hogy az jól nézzen ki: az ő véleményük megjelenjen, legalább az utolsó oldalon, 30-50 hozzászólás között olvasható legyen a szokásos klisé, amit már unalomig ismételnek ezek a perverzek.

Ez pedig itt egy egészségügyi fórum, ahol nem az olyan embereknek kellene folyamatosan, több, mint tíz évig hozzászólogatni, akik egész egyszerűen betegek, a csonkolás a mániájuk. Ez egy BETEGSÉG. Ez az ember itt lejjebb trollkodik és a perverzióit éli ki, egyre keservesebben. Tedd meg, hogy elolvasod az EGÉSZ munkásságát. Kemény munka, de érdemes.

Külön fölhívnám a figyelmedet arra, hogy az eddig történt 1214 db hozzászólás elolvasása nem lesz olyan hosszú, mivel egy igen érdekes része - pont ezek miatt a nagyon beteges és sunyi figurák miatt - ki lett moderálva. Rekordmennyiségű hozzászólás hiányzik. Nincs még olyan eü. topic, ahonnan ennyi sok hozzászólás hiányozna.

 

Ha veszed a fáradtságot - vagy bárki más - akkor láthatóvá válik, mi is az, amiről beszélek. Mi a sánta érvekre alapozott beteges propaganda, kik azok, akik ugyanazokkal operálnak már több, mint tíz éve és hogyan dolgoznak.

Láthatod, hogyan ügyeskednek, hogy próbálják a többiektől, lehetőleg a kritikáktól távol, privátban meggyőzni azokat, akik tájékozatlanok. És mindezt úgy, hogy nem orvosok, nem is eü. szakemberek, semmilyen szinten, élőben pedig nyilván nem vállalják magukat.

 

Nyilván, ha csak egy csöppet beleásod magad, akkor egyértelművé válik, hogy nem viccből, hanem sajnos nagyon komoly (igen beteg) szándékkal hoztak létre egy oldalt is, hogy az őrületüket rátukmálják mindenkire. Félinformációk, komplett hazugságok, csúsztatások. A szakma nagy részének véleményét nem, vagy éppen kiforgatva idézik, ha idézik.

 

Nekem pl nem oké, amikor a mindenkit körülmetélni akaró "András" meg a gyanús bandája tizenéves fiúknak akar "segíteni" pl személyesen.

És tudod miért? Én nem tudom, csak megérzés, hogy a pici gyerekeket is vágatni akaró, magukat soha élőben nem vállaló, eü. végzettséggel nem rendelkező alakok TALÁN NEM TISZTESSÉGES SZÁNDÉKKAL REGELTEK ITT (se).

De, ha egyszer rászánod magad és végigolvasod, megnézed, hogy pl hol hiányoznak és milyen hozzászólások, szerintem IGEN SOKAT elárul és nem kell tovább magyarázni semmit....

 

Másik kérdésre válaszolva: azért látogatom ezeket a fórumokat, hogy ne csak a hazugság meg a féligazság jelenjen meg.

Ez piszkosul zavarja is azokat, akik félreinformálnak és trollkodnak.

 

 

Nagyon ajánlom a figyelmedbe még az SOS-ben hónapok óta megjelenő szöveget is, PONT RÓLUK SZÓL:

 

FIGYELEM!!
Minden erőfeszítésünk ellenére sajnos nem minden esetben tudjuk megakadályozni, hogy a Fórum felületét morálisan és szakmailag kifogásolható személyek is használják. Ezért kérünk titeket,  egészségügyi kérdésekben is mérlegeljétek kinek hisztek és kiben bíztok. A nickek mögött álló természetes és jogi személyek személyazonosságát, illetve szavahihetőségét nem áll módunkban ellenőrizni. A felhasználók által megnevezett, ajánlott nickek (ajánlott cég, személy) és az ajánlást tevő nickek mögött nem kizárt hogy ugyanazok a személyek találhatók. Hasonlóképpen legyetek kellően gyanakvók a javasolt kezelésekkel szemben is, a hangzatos címek és a nagy összegekbe kerülő kezelések nem garantálják a gyógyulást.

 

 

 

Előzmény: szasza_hungary (1214)
jaki24 Creative Commons License 2016.04.26 -1 0 1215

Nézd, én nem sértegettelek, és eszem ágában sincs reagálni bántó beszólãsaidra, ezért egyszerűen mostantól nem vagyok hajlandó reagálni azokra! De tönkrebaszni sem fogod a fõrumot! Csá! 

Előzmény: Csi_cso_li_nem (1213)
szasza_hungary Creative Commons License 2016.04.25 -3 0 1214

látom neked is aztán megvan a véleményed és jól leszólsz mindenkit... biztos erről kell szólnia a fórumnak? Ha nem tetszik, amit írogatnak, te miért látogatod ezeket a fórumokat és válaszolgatsz és beszólsz?

 

Milyen reklámról beszélsz állandóan?

 

 

Előzmény: Csi_cso_li_nem (1210)
Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2016.04.25 0 1 1213

Bárki, persze. Bárki látja is, milyen egyenes, gerinces ember vagy. És milyen sok időd van arra, hogy évekig nyomd a reklámot és másokat irts a fórumról, aki neked meg a kis barátaidnak nem tetszik.

Fitymaszűkülethez amúgy van valami érdemi hozzászólásod, vagy csak belengeted megint a farkadat itt, hogy erősítsd magad lelkileg?

(Isteni a kép, nagy a siker, hidd el, nem élsz hiába....)

Előzmény: jaki24 (1212)
jaki24 Creative Commons License 2016.04.22 -1 1 1212

A hozzászólásaimnak bárki utána nézhet! Nem sértegettelek! Örülnék, ha lepattannál rólam!

Előzmény: Csi_cso_li_nem (1210)
Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2016.04.22 -2 2 1210

Téged senki nem beszélt rá, de te már az ezredik reklámot nyomod, megint.

Elhisszük, hogy örülsz a farkadnak, kis majom.

Előzmény: jaki24 (1209)
jaki24 Creative Commons License 2016.03.08 -3 0 1209

Engem senki sem beszélt rá vagy propagált a metélésre. Saját elhatãrozásból metéltettem. Hozzáteszem, hogy fitymaszűkületem sem volt. nyilván ez hozzásegített ahhoz, hogy a műtét után ne legyenek komplikációim. 

Kidobóstorta Creative Commons License 2016.02.25 -1 2 1208

Szerencsére az urológusok egy jó része idehaza azért nem vág agyba-főbe. Sokan szeretik itt újra és újra elmondani, hogy a különféle kenőcsök (pimafucort) használata olyan, mint halottnak a csók és akármi van, csak az a jó nekik, ha mindenki azonnal teljes körülmetélésre megy (illetve viszi a gyerekét), de hát ez csak egy hangos, törpe kisebbség véleménye, akik soha nem vállalják magukat élőben, cserébe elképesztően jó kapcsolatban vannak a moderátorokkal, akik törlik azt, aki ellenvéleményt fogalmaz meg. Az orvosok nagyon is ajánlják a kenőcsöket, kisebb, enyhébb szűkületnél, többszöri letapadás esetén se rögtök akarnak még picit se vágni. Pedig a sebész abból él...

De az okos sebész tudja, hogy később akár betegséget (cukorbetegség) is jelezhet a fityma állapota, illetve jól jöhet különféle beavatkozásokhoz az a plusz szövetmennyiség. 

Előzmény: hbfb (1205)
Kylar R. Creative Commons License 2016.02.25 -2 1 1207

Amennyiben valahogy sikerült a keszekuszaságból végül mégis rosszul értelmeznem valamit, akkor mondd azt.

Előzmény: Kidobóstorta (1204)
Kylar R. Creative Commons License 2016.02.25 -3 1 1206

A "kishaver" jellegű személyeskedést nyugodtan kihagyhatod legközelebb, semmilyen szinten nem szolgáltam rá, csupán rámutattam egy ellentmondásra az írásodban.

Előzmény: Kidobóstorta (1204)
hbfb Creative Commons License 2016.02.24 -1 3 1205
"Kylar" nem körülmetélés párti! Szerintem csak félreértette amit írtál, "Kidobóstorta" ,nekem ez jött le. De egyébként igaz tényleg eltűnnek idővel a vitapartnereik hozzászólásai,engem is bosszant hogy mindenre a metélést javasolják megoldásnak,még bosszantóbb hogy az urológusok egy része is ezt teszi.
Előzmény: Kidobóstorta (1204)
Kidobóstorta Creative Commons License 2016.02.24 -4 1 1204

Onnét veszem, hogy veled ellentétben kishaver, én végigolvasom a topicot. És megnéztem, hány hozzászólás van és abból mennyi van itt valóban.

Még egyszer mondom, hogy te is értsd: a körülmetélést propagáló, magukat élőben nem vállaló figurák által rossznak bélyegzett hozzászólások hiányoznak, évek óta töröltetik az összeset. Nekik nagyjából az összes szemétségük itt van. Lehet olvasni, kezdheted, majd utána társalgunk. Szia!

Előzmény: Kylar R. (1203)
Kylar R. Creative Commons License 2016.02.19 -3 1 1203

Nem tudom ezeket honnét veszed.  Ha hiányzik az ő hozzászólásuk, az nem pont azt jelenti, hogy valakinek szemet szúrt a sületlenségük és ki lettek moderálva, hogy ne terjesszék?  Mert szerintem inkább azt jelenti, mintsem azt, hogy protekciósok...

Előzmény: Kidobóstorta (1202)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!