Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2012.01.22 0 0 814

jojojojojjjj...

 had irjak hozzá mékk valamity, ugganés én 40 éve figyelem őket, s ollan hogy USA MEG USA ÉRDEK, MÁR AKKOR SEM VOLT, TALÁN 1913 -bammm...elvágták a cirka nakát, azóta kopasszák? Érted a kinunkat, mert USA abszolit ultimacó izráel überállas, ha valaki közeledne USA... értitek a kinunkat, meg a népek, az összes, az egész világvallagszarta... nem dögletes?

 Tuttok követni...igenigen 99% s csak a gazdögök = überizráel, gyünn a Messiah ahhh...

 Nincsak, minden hittestvér, csak itt a MUMUSOK muzulmán hittestvéreik is, egy egy cirály ciróka baróka...

 Ki az igazi ellenseg?

Előzmény: repcsepista (813)
repcsepista Creative Commons License 2012.01.22 0 0 813

Jojósok jojókázzunk...van jojójajajajjjj...

 USA A BIBLIA PRÓFÉCZIÁBA?

 Igen érdekes volt Ronald W.Regan-nal a találkám, aki irtóra utálta az egész bagázsit, s azért lett süket -néma, mert nem akart látni egy rovart se többet...

 Érdekesség: Mr. Reagan! - a palesztinók terorristák? -nem szabadság harcosok (freedin figterek) ezzel landsliddel ( sepert) nyerte meg az amcsi elnökséget, s érdekes, hogy került be?

 Mr. Grengrich! (na az összes ma indulatos elnőkének) izráel firstes, ami dögletes, főleg rán nézve, mert közbe... ez az egyik módja hogy eltüntessék azokat, itt hiába minden müduma duda, a magyarokat csak... na nem foják, deee...

 Figyelem, amit leirtam, hogy a Két Sarkankigyó...na ma van egy AMCSI -FIRST... amiről többet...

 Fidelem cakk, ha egy atomháboru, vahhon, izráel...ugganés, az nem izráel, sose vót sose lesz, az palesztinia, na leatomázzák őket...

 Irán?- a csicsábase...

 Jah, Mr.Gengrics! - izráel? -leatomoz mindenkit, aki palesztint mond,  mert ő hirtorian, azt csak kitaláltátátátáááá...

 1 kivül, mind gyalázat, ugghogg hova letté USA, pösze hod...

joy Creative Commons License 2012.01.16 0 0 812

Ennyit a jóslatok-próféciák igazságáról!

Törölt nick Creative Commons License 2012.01.15 0 0 811

Az orosz űrkutatási hivatal (Roszkoszmosz) szerint a meghibásodott Fobosz (Phobos)-Grunt orosz űrszonda darabjai a Csendes-óceánba zuhantak .:-)

repcsepista Creative Commons License 2012.01.15 0 0 810

Jojojojojjjj...jojósok hol a jojojojjjj...

 emem tesóm, én ugg commállak téged... de te is pró...? - fetta vagy vagy, vagy csiiii...csizzz...ne komcsizzz...

 Egy kis patália sose árt? -mert akit meg lehet ijjeccteni, csak azt lehet, s azt ijjecgeccizgetti geti geti geti keee... akit meg lehet ölni, azt meg ke ölni, vagy akit levágni...

 Amit akarok, hogy ne ugorjunk neki valakinek, mert a szeme kék, vagy fekete...? -nem megvédeni de kivédeni akarom,  hogy egymásnak ugorjunk, meee...az ablaknak?

 Na, pfóféczia = elő itélet, vagyis Aida eleve...

 Ha mindenki mégis fübahapar... te kitől vagy mitől félsz, vagy nem férsz...

 Ha nem leszünk ollanok...

Előzmény: emem (807)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.15 0 0 809

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY
2012. január 15. 18:45 A világűrből visszatérő Phobos-Grunt űrszonda a legfrissebb előrejelzések szerint egy Brazíliát és Közép-Európát átszelő pályán haladva érkezik a Földre a közleményünkhöz mellékelt ábra (1. sz.) szerint. Jelenleg az űrügynökségek nem tudják teljes bizonyossággal kizárni, hogy a darabokra széteső műhold egyes részei Magyarország területén csapódnak be. Az orosz űrügynökség szerint várhatóan már csak egyszer kerüli meg a Földet az űreszköz. Kérjük a lakosságot, hogy fokozottan figyeljék a katasztrófavédelem közleményeit, az esetleges elzárkóztatásra vonatkozó információkat haladéktalanul közzétesszük a híradásokban.
A mellékelt ábrán (2. sz.) látható sávban, tehát Magyarországon a Letenye – Balaton – Ercsi – Jászberény – Nyíregyháza vonaltól délre, minden további óvintézkedés érdekében közleményt adunk ki.

Amennyiben bárki becsapódásról szerez, tudomást hívja a 105-ös segélyhívót! Minden esetben közöljék, hogy történt-e személyi sérülés! Az űrszonda lezuhanó darabjait ne fogják meg, azzal semmilyen módon ne érintkezzenek!

A katasztrófavédelem, a magyar rendőrséggel és  a magyar honvédséggel együttműködve folyamatosan figyelemmel kíséri az eseményeket és felkészültek az esetleges beavatkozásokra!  

Előzmény: emem (807)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.15 0 0 808

Az igaz lehet hogy szabotázs volt ?

Előzmény: repcsepista (803)
emem Creative Commons License 2012.01.15 0 0 807

tehát az általad linkelt oldal csúsztatott, te pedig rémhírt terjesztettél.

Előzmény: Törölt nick (806)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.14 0 0 806

MTI 2012. január 14., szombat 15:50

 

Vasárnap magyar idő szerint 14 óra 12 perckor éri el a Földet az orosz Phobos-Grunt űrszonda, de a becsapódás helye egyelőre ismeretlen - közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) vezetője az MTI-vel.

Bakondi György elmondta, hogy Oroszország budapesti nagykövetsége szombaton jegyzéket adott át az OKF-nek, amelyben tájékoztatott a műhold visszatéréséről. Hozzátette, hogy a becsapódás pontos helyét továbbra sem tudták megmondani.

Bakondi György közlése szerint az éjszakai, illetve a vasárnap kora délelőtti órákban állnak majd rendelkezésükre a végleges adatok, azután, ha szükséges, meg tudják tenni a lakosság védelme érdekében fontos intézkedéseket

 

Előzmény: Törölt nick (804)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.14 0 0 805

Ez meg vitt volna..Be szerették volna  bizonyítani a pánsprema elméletet is..Lehet hogy csak védekeztek ?

Előzmény: repcsepista (803)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.14 0 0 804

Nézted a hiradót ?

Előzmény: emem (802)
repcsepista Creative Commons License 2012.01.14 0 0 803

Szijabijajajajjj...Menróthingunk s jojojojojjjj....jojósok sokk..ha van, rázd meee...

 Ami dögletes, az első ürszondákat vagy vacckokat tota fertőtlenitőkbe, mert ollan bagokat hocchat be,  ami...

 Vedük, egy spissinek, leáll az imuna, nos csak a szájájájájjjj... annyi borzalom mütyürke van, hogy képpes... itt New Yorkot mondott az illető, na ne attól félj...

 Mi van kint? -igazság?-vaaa....

Előzmény: Törölt nick (801)
emem Creative Commons License 2012.01.14 0 0 802

1. ez se nem jóslat, se nem prófécia

2. az általad linkelt oldal csúsztat, annak közzétételével pedig te is rémhírt terjesztesz. az idézet ugyanis (azon kívül, hogy nem prófécia) nem is figyelmeztetés, hanem csupán a katasztrófavédelem oldalán olvasható hír. ugyanott olvasható a lényeg, figyelmeztetést ugyanis így szokás kiadni:

 

"A BM OKF folyamatosan figyelemmel kíséri a Phobos-Grunt űrszonda földre történő visszatérését, és amennyiben az szükséges, a médiaszolgáltatókon keresztül értesíti Magyarország lakosságát."

 

további érdekesség, hogy Dr. Matthew Mowthorpe, mint a Phobos-Grunt visszatérésében illetékes szakértő számításai kizárólag magyar nyelvű, a beidézettel megegyező cikkekben tűnnek fel. ebben az értelemben tehát a cikk mégiscsak prófécia, azaz átverés, hoax, kacsa, parasztvakítás, hülyítés, népbutítás.

 

ezek viszont valós információk:

 

http://www.bis.gov.uk/ukspaceagency/news-and-events/2012/Jan/phobos-grunt-to-re-enter-earths-atmosphere-between-sunday-and-monday

 

"The orbital inclination of Phobos-Grunt is such that the ground track over the Earth extends from 51.4 degrees N (line of latitude which in the UK runs approximately from Cardiff to London) to 51.4 degrees S (as far south as the Falkland Islands).The complex will fall to Earth somewhere between these latitudes."

 

http://news.sky.com/home/uk-news/article/16148914

 

"But scientists say it's impossible to predict exactly where and when Phobos Grunt will plummet through the atmosphere. Even on its last 90-minute orbit of the Earth they will only be able to predict where the debris will land to within 4,300km."


Előzmény: Törölt nick (801)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.14 0 0 801

http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/katasztrofavedelem-muholdveszely/

 

A magyar Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság péntek este figyelmeztetést adott ki: valós fenyegetést jelent Magyararországra a hétvégén lezuhanó orosz műhold. A hat lehetséges pályából kettő az országunk felett vezet.

repcsepista Creative Commons License 2012.01.13 0 0 800

Jojojojojjjj...jajj de jó, a habos sütemén...
 Kedves magyarok, mi a magyar ok?
 Nagyon szeretnék ha mindenki megtudná, hogy csak magyar ok, s ezzel magyarock endroll...na nálunk csárdásnak (magyar népi tánci tanci tanccc...) mondjuk, változatai mint a népek (népiszokások -táji) árnyalatai...
 Ime, akikhez jöttem - beszülettem, s itt ha nem születtem volna magyarnak, akkor is magyar lennék...mert CSAK EGY ÖRÖK LÉT VAN, MEG EGY ÖRÖK ISTENSÉG, AKIK SOSE VÁLTOZNAK, ÖRÖK UGYANAZOK = JÓ SZÜLEINK S TESÓINK A MENNYEKBE, AMIKÉPPEN A MENNYEKBE UGY ITT A FÖLDÖN IS...ami ugy volt az Uj Isten s Uj Wallások felvételéig...nézzetek utánna, mert egyre kevesebb nyoma ahhh..hahahahhh...emléke is törlendő, tehát kezdhetjük Santa Isvánnal, a CORONA "ORSZÁGÁVAL.".. deee
 Előbb, csak MAGYAR TEST S LÉLEK TESTVÉRISÉG VAN, igy mi csak a Lelki szónak Jézusunk a szivünkbe csak a TE HANGODNAK (HUN GOD) ENGELMESKEDÜNK, azaz csak HANGÁROK vagyunk, s hallám Jézus hivó hanGOD... Nona vegyétek elő a bibliát s Ó testumentumort, hogy a vándorló zsidókhoz nem beszél többet a HANG, IGY KÉNYTELENEK ISTENT CSINÁLNI, IGY LETT AZ ELSŐ KIRÁLL = SAUL, AKI ÓRIHÁS VALA... ne feledd Királl = Isten!!!
 Vegyük a magyarokat, mert MI JÉZUS EGYENLŐK VAGYUNK ISTEN S EMBER ELŐTT, amit nem kell fitogtatnom, hogy nincs ollan Isten se ördög, hogy mi Jézusunknak nem engedelmeskedünk, nos ennek köszönhetjük hogy mind a mai napig megmaradtunk vala, miért? -magyar ok??? -me minden ember boldog ( magyarJézus -szabad mnt a madár...mint a mókus fenn a fán, mint hal a vizbe ((na pösze Orka)) ami valóság, nem pedig eggzer, ha GYÖNNE A CIRÁLYOK CIRÁLYA JAH JAH JAHHH...
 István egg krükköt nem beszél magyarul, nem magyar (Wajk vajon hova lett, mert Watikánba adják, ki az aki ismerte stbbb...) abzolla ultikaka gyülöli a magyarokat szokásukat, s halomra gyilkoltatta tatja őket, tüzzel vassal rájuk verni a zsidó -szemita Isteneket...na vigyázni, mert Mózes nagyobb trilliózor Jézusnál, sőt David nemzi Jézust??? stbb...ollan őrültseggek, ha bementek a zsiangógáikba... na most megveszel, vagy ha bevetted...
 Sánta Istvánék tota egész Európába betiltják...tüzzel vassal minden régi szokást, s minden ami a régire utalnak, s MAGA AZ URALCODÓI HAZZBRGGG...egész 1945 -ig s azóta is, akik ÉHEN A CIRÁLY -CORONA ORROZZÁSA ZÁLOGA A MAGYAR FŐD, s fideljél, mert minden emléket vissza is, tjénleg kiirtanak, egy a NEMES OSZTÁLYBÓL, EGYETLEN EGY...NÉZZEK UTÁNNAK, NEM MAGYAR SZÁRMAZÁSU... na pösze hogy voltak, akik elmagyarosodtak, de azokat megölik, vagy letaszitják ják ják ják...
  Sajnos, ha VALAKI MEGSZÓLAL HOGY A MAGYAR AZ = AZ ISTENNEL = A MI JÉZUSUNK AKI ÉL, IGEN A MI ATYÁNK -ANYÁNK, A MI JÉZUSCSALÁDUNK EGYATYÁNKANYÁNK -JÉZUSUNK, NEM PÖCCSEL CSINÁLTAK BENNÜNKET, DE MI SEM EGYMÁST HANEM JÉZUSUNK!!! - HALLÁM HANGOD, AMI MINDKET ESETLEG ELHALLGATTATNI...LÁSSd JÉZUS KÖVETŐK: LÁTTUK JÉZUST...szabadszól...
 De, előbb magyar a tót az olláh meg a tüzzel vassal elmagyartalaniott népeink, ming a NAGG CORONÁS PARAZITA VÉRSZOPO KULLANCSAINK... nézzétek csak meg az ERLÖLCSÜKET... na jobbágyba letaszitani, akkor is ha nem a magyar nemzet, mellesleg, lehetetlen lett volna mást, mert a magyarok azt is vállaltuk, hogy lényeink egyesüljenek, ming vicca...
 907 decretum -Ugros eliminandos esse...ami ÁRULÁS RÉVÉN... na nem bitta, hogy  egyáltalán akit Sánta Isván a CORONÁT RÁZZA...LETT ORSZÁGA A WATIKÁN (FRANC -NYEMEC RÓMAI BIRODALOM GYARMATA... ezek zerint mint a napig fenntartják az igényt..ami röhely,mert nem csinálják vissza) stalán a Pópa személyes tulajdona (kiválasztott nép, Európa bástyájajajajajjj... ollan adózás, ami mind a mai napig fennál, mintha ugganazok az ERŐK lennének mégmindig a háttérbe??? ) HÜBÉRI URAI, MEG HÁREM, CSAK SZUJÉRCÉK VAGGTOK vaccogtok!!!...naccága őfőméltósegges segge eltrakará a Nyapot...ne esse hassra va hanyatta...hoggan teccik parancolni ISTEN KIVÁLASTOTÁ TÁ TÁ TÁ...jómeg hágott...
 IDEGEN, HIZZ JÉZUSODAT SZADICA CANIBA VÁGNI, EZT A MAGYAR OK??? -RA TÜZZEL VASSAL RÁVERNI... VÉGBELETEK KINNBA... MENNETEK KE... JEEE...HOVAAA...leled otthonodat hazádba ba ba baaa...
 Kezet nem emelünk senkire, arra sem aki kezet emel ránk, de kivédeni csak ugy lehet, ha merünk gagyogni ni ni ni...
 Éljen a Magyar -ok, szabadság éljen a Hazaaaa...
 Kossuth Lajcsink azt izeni... jó jó de mért NEM mentünk be télre Bécsbe, hizz a mi Bécsünk? -jó jó jjojojojjj...
 ...ami késik, nem nyullik...nyuszlángó?
 NEM VAGYUNK EGYEDÜL, FÓ A NUGALOM...

Előzmény: repcsepista (799)
repcsepista Creative Commons License 2012.01.13 0 0 799

Szijabijajajajjj...akik keresitek a magyar ok kossokat...

 Amit akarok bfoncolgatni, hogy már azt sem tudjuk, hogy fiu ez vagy lán, s mindenki  mellé beszél a magyarokról, mintha tjénleg... na kérlek akik keresitek a KIUUUU...ájjunk ki, mindenki szabadszóllás lássa? -mellet, de az egyszerü csak magyar a Hitem- Istenem -testm vérem a lámpám a dudám a cuplungommm...

 Millen prófécia vonatkozna a Coronához, meg Coronával ami eleve idegen... stbbb...

Előzmény: ép-it-ész (798)
ép-it-ész Creative Commons License 2012.01.12 0 0 798

http://szovetsegtv.hu/

Aktuális videóanyagunk

Ludányi Horváth Attilával készült beszélgetés 3. része.

 

Olvasátok ---Halgassátok

Előzmény: repcsepista (797)
repcsepista Creative Commons License 2012.01.11 0 0 797

Jojojojojojjjj....jojjózzummm...jojósoké a jövőőő...
 repcséspitta jövendőllésbe vágó pillanatok a KétSárkánykigyó döglődése...s az első bedöglött? -mig a másosdik is közel...
 Csak egy pillanatra hasonlitsuk öcce a SZOVJET-ONION SARKANKIGYÓ BELIBE OLVASZTÓ BENDŐBE A NÉPEK PÉPEK LETTEK...mig ne feledjük, hogy USA IZRÁEL FIRSTES KIGYÓ BEGYESEK (stobaság hogy bald sass, inkább szárnys kigyókként csapnak le az áldozatokra, ganalyukkal megfertőzve -mérgezve a talajd 10 -100 ezer évekre...)
 Feltétlen van egy ollan hellenség az USA roccsFEJES SARKANKIGYÓBA, ami nem volt az előbbibe, ugganés a SZOVJET ELEVE ROTHADT ONIONba, nem voltak IZRÁEL MINDENEK ELŐTT S FELETTESEK, annak ellénére, hogy az ataista zsidók??? - na a SZOVJET BLOKKOKBA nem is akartak a zsidók se... ugganés egy pár kivételével, igen igen magasra hágtak a Szovjet berkekbe, miért akartak volna izráelbuba menni? -mint kellett a KÉPZETT...főleg a hadiparba gyakorlott megbizható munkaerő s vezetők? Feltesem az 1 Frt-s krdst: kisebb veszélyt jelent izráel, mint a volt Szovjet eleve rothadt Onion? Mellik ország az, vagy földrész, amit ugganug mint volt Szovjet eleve rothadt Onion, nem tudna legalább ollan ciffrán mennyekbe vágni?
 Nota, miért akartak volna Szovjet eleve rothadt Oniont, ugganug mint itt a mácsik... NA MI HJÁT A GÜLÜMBÜ? -ugganés itt niyltan: USA IZRÁEL GYARMATA, S NEM IS LEHET OLLATT GONDOLNI, HOGY NEM GYARMATA TA TA TA...
 Vegyük ugganagga Wilág Wallaga Őre USA gerinczü Wilágarmit, ami kezdi anyagilag...na maga a rotácziós állandóháboruk... na itt özönlenek be az önként jelentkezők, amica USA a II. wallagháboru óta, megszállva tarta, lenttartja rabolja az egész föld népeit, országait, na mondjatok csak egyet is... ugyanis USA??? -TALÁN ABBA GÜLÜMBÜ A SZOVJET eleve rtohadt Oniontól, hogy az USA ARMY tjénleg Sodoma Gomora, nem mintha a többiek, gülümbü lenne?-ugganis Ronald W.Reagan: az amcsi népnek zörög a csontja, ami...na én mondtam neki, hogy engedje szabadjára a gazdagokat... ami pösze... mikor a Szovjet eleve rothadt Onion...NEKÜNK MEGVAN AZ OKUNK, HOGY eleve rothadt...hisz előbb a magyarokat vagonokba, vagon krds,utánna mégis sikerált kirobbantani 56.-ot, amit azóta se tuttunk kinőni? -tehát a magyarok végleges beolvastása kása... ami most az USA, S ITT MÁR IZRÁEL ÜBERÁLL...ha fidelitek, mégis kaptak 1 lehetőséget, hogy mint a Szovjet eleve rothadt Onion, mellesleg a SZOVJET ALLATTI NÉPEKNEK, TRILLIÓSZOR JOBB A HELLZETÜK MINT VAHHALLA... csak még nem ocsudtak fe...
 ...nem felleztem be a gondolatot, hogy az USA -ARMYNAK -NATÓ -nak, ugyanugy mindenhonna ki kellett volna vonulnia...ha nem...már emlitettem...ugyanis USA...több 100 ezer évikig lakatlan vala, s a Kiniak, fogják benépesiteni...aki másnak vemet ás...ássat...
  Igen,most van 1 lehetősége...halszálfingnyi...de mi lesz izráel -blablablablablaaa...mint a Szovjet eleve rtohadt Onion on on on...(palesztonok atomareszéna -ddoomdsday machinaaa...)
Fideled,mind a kettőt itt sütötték (főzték) ki?-vagy hol?
 Mi a fő...szösz?

repcsepista Creative Commons License 2012.01.09 0 0 796

Jojojojojjjj....jojósok mi lehet, e szeles földgümbkerekseggén mint 2012 itt a vég, kendbele kinn...

 Mübarack, na ez csak Barack aki lotty lett,  mert mindenki azt várta volna tőlle, hogy megmongya a tutiETE...hogy zsidók s izráel lépjetek le, vagy vissza a falvédóra dóre mi fa...cóval Mübarack meg Berekk aszondja, mindenki hallhatta...hogy bibliai izráel területén  nem lehet csak sivatag, eseleg puszta... azaz nemengednek meg... a legkittyebb erőditmént se, teját az izráeli wallagbirodalom még mindig erősen szagosit...mig a WILÁGGAZDASÁG...na USA A WILÁG BÉKE ŐRE, TÖNKRE ZUZZ...MINDEN OLLAN TÖREKVESÉT ZUZZA MÁJJA...vedük, a madarak, de senkinek sincstöbbet szárnya (madarak különösen abzolla, tegyek má utty minta sült tulkok, na a Tulu Madár is metgsült, de nuogjatok bele, hogg sült tutyuk voggtok..krkhkra minden...nézzétek, mikor ország földrészeket tönre bambáznak CADMIUMMOZNAK ami exxvHellente ha atomot dobálnak...NA VICCA SEGGTÜHECC...mikor tota wilágnyomor, s tudatosan lent ratva minden lehetősége... na na na... vegyük, irán a 5 leggazdagabb ország, libák 3. voltak smit ad érte a sarki fodrász...

 János bachi a nők bálványa... 

Előzmény: repcsepista (791)
joy Creative Commons License 2012.01.09 0 0 795

"Kivétel erősíti a szabályt!"

A hitterítőknek mindig kellenek hitetlen Tamások, akik "megtérnek" a mesék hallatán, hogy igazolják a hazugságokat.

Régi törvény, ma is alkalmazzák.

Előzmény: ép-it-ész (794)
ép-it-ész Creative Commons License 2012.01.08 0 0 794

Hali8

Igazad lenne ??

Akkor a biblia iróknak miért volt szükségük Tamásra?

Ki tamáskodott volna ha Igazad lenne ?

cs

Előzmény: joy (793)
joy Creative Commons License 2012.01.07 0 0 793

De.

Méghozzá tökéletesen az!

Utólag ráhúznak különböző bekövetkezett eseményekre sokféleképp értelmezhető zagyvaságokat.

 

Előzmény: ép-it-ész (789)
repcsepista Creative Commons License 2012.01.06 0 0 791

Jojojojojjjj... jojósok, rázzd meg  fejedet? -rázz ki valamity...2012 mindennek vagy minek a vége...

 az 1 % az izráel überallaessel az izráeli (Uj Jerusalom) WILÁGTRÓN nyélbe ütése lenne...s ha fidelitek, mindenki halga mint aki betett... na irtó icckiri van, mert... MENEKÜLNE de nem lehet... monduk mi van, cak ha na na na...Nemzeti BUNGÓÓÓÓ....

 TECEM FEL, TERCELHECC CCC...MI KE A BOLDOGSÁGHOZ...

 BOLD DOG 2012...

 apropogtató, hogyan pénzeli izráel???  a földsienár legkölttségesebb hadseregét, WILÁGARMY MEG MI??? - s maga csak... esetleg ISTEN  AZ ÉGBŐL, VAGY ÖRDÖGGÖK A FÖLD ALLATT...pösze 1 pinyahajszálnyira voggunk, a 1%kaka miatt... a tota nihhilizmus, hizz ezek N.1. kakasárga örök irigyek...

 Isten, deJósiten Magyarok Istene = Jézuscsaládunk áld meg a magyart... na csak a magunk nevében... de legyen mindenkinek szakadásig... nekünk ebben az éven is, add meg a mindennapit még ellenseggeinkenk is...JÖJJÖN EL A TE -TI ORSZÁGLÁSOTOK... s ne haljon se éljen... hellettünk senki Helllllll....senkykkk...

 Na, namcsak irán mert nemzeti bmgóval...hanem irtóóó jó jó jóhóhóhó....nekünk is van... apuca anuca...

 De, az izráeli álom (1 % wilággazdöggös) wilágcirályság x uralom van a serpenyőbe... azért kell... tota eleve pozdornya minden nem meghághatatlan...Haggar Ita de Mogor Icca he he he...eccem accta ceppp kicc cád...

 BUÉK bujéjéjéjjjjj....

Előzmény: repcsepista (787)
emem Creative Commons License 2012.01.06 0 0 790

"A haragosok megbocsátanak egymásnak"

 

te is megbocsátasz a moderátoroknak?

:-O

Előzmény: Törölt nick (784)
ép-it-ész Creative Commons License 2012.01.06 0 0 789

Nem gondolhatod komolyan ?!!

Előzmény: joy (788)
joy Creative Commons License 2012.01.02 0 0 788

Köszi!

Így már értem, mit keres itt.

Rendben, nem maszlag, hanem badarság, amely nosztradamus-mintára készült.

:o)

Előzmény: Törölt nick (786)
repcsepista Creative Commons License 2012.01.02 0 0 787

2012 jojojojojojjjj....jojósok mi lehet...
 Feltétlen meg kéne ütni a hangot, ami minden kettős, vannak az ELŐD -eredetti -ORSZÁGOK (állam már alma, de kié a fa...) vagyis IstenOrszágok, ESTÁNOK... s érdekes mert a madaperzsák magyaresztán-nak titulálnak ma is, meg VANNAK AZ URALCODOS CIRÁLYSÁGOK (Fáraók, ők is fások, csak ók fa, nem alma) mekk (meka) vak COLD -dusok? -ami vicca a MadaCirálycorba,ha 1 Cirály mind... vagy egyse...
 Ugye teccetek követni, ugyanis látjátok a T.V.-met, egy pupu vagy 2?
 Hogy holl lenne... na az egész -földsineárján előbb HUN -MAGOS NÉPEK KUHUMAGERIEZMA MA IS, ÖRÖK JÉZUS TESTVÉRISÉGESSÉGE IGAZ SREGÉS RÉGEN...na pontosan ismerik Jézusunkat a népek, ami EGY NAGY KAWALCÁDÓBA... na hogy mi történt, azt a biblia tisztán -érthetően leirja, hogy SALUL -FŐRABI, MEG (oroszlán vadászai) COPÓI -HIÉNÁI, LEVADÁSSZÁK AZOKAT, AKIK LÁTÓK, közte István vértanusága, meg ezek szerint, a Kristhus mese mese móka... hogy na itt van,Jézusotok vége,(aki másmond, mint meghalt a bünödért, ha valami mácst ugacc ccc... kiccegezni, vagy agyon kövezni, kövessetek...) vagyis ujabban, mivel egyre több nyakas van, aki mekknyekken...nyaka meccve?
 Kezdjük magunkkal MagyarEsztánokkal -MagyarIstenesekkel, hogy a MagyarIsten akarata...(égiek vezérlése) hogy a Körpatkó -medencénkbe mehettek...a nagyvilágon e -kivül, nincs számotokra (tok = test nemcsak csak testikol csikol)  hell se Hellsenky?- az lett nekünk, a Mag -Y központi NapNépnek kiHellőve, de ezek szerint minden NÉP-nek, akik ősi népek!!! Zzz.. mig vegyük az Ábrát, ami a Nilustól -Eufrátesig annak a Népeknek (ORSZÁGOK -Están -Istenségek x Országok, de a szivetekbe vésve x égetve) adta, akinek adta, de azonnal már Ábra?= hám...megszületett az az uralcodo rettegheee... akik nemcsak az Országokat eltüntetni,(nincsak szivüket kitépni, mert ha bele van égetve) hanem az Időt is megváltzotatani...kik ezek pontosan megha ha ha ha...
 Gyerekkorom óta, DICSŐITIK MINDEN AMI ERŐSZAKHÁBORU, SMI SÁNTA ISTVÁNNAL,(jobbágy tehát me,csak horrem, hanem örök cukajércék) AZ UJ WALLÁS S ISTENNEL KEZDJÜK, AMI TOTA SODOMA GOMORÁBA VÁGNAK, AMI A BIGÁMI IS AZ, TEHÁT A HATÁRA ENNEK A WILÁGNAK A PORNÓVAL (Jimmy Carter s Nixon többek közt, örök ellvesztettek, mellesleg mind a kettő...ha nincs pornó nincs porrr...nő, vagis prosticurva...) s először is az erkölcs megrontása... (lássa,mindig vannak még látók) igy sokkal nagyobb jönn jönn jönn...mint egy Meteorrrr...
 Jön má a bika,fu fu fuuu...az ora lika...
 2012 ne vigyen el a mentőőőő...holvagy...mentő csolnak...

Előzmény: repcsepista (777)
joy Creative Commons License 2012.01.01 0 0 785

Mi ez a maszlag?

ép-it-ész Creative Commons License 2011.12.31 0 0 781

BUÉK

 


„Hét táltos találkozott a nyirkai Hany-ban. Két asszonyember, meg öt férfi ember. Jó ha ennyén vannak, a „Nagy hívás”-hoz. Mert nagy SZELLEMET szándékoztak idézni, a nemzetre zúdult bajhalmaz miatt. Tudni akartak, meddig tart ez a nyomorúság, meg miképpeg alakul a jövendő. „Nagy hívás” akkor köll, ha az ÉG nem nyilatkozik magától.
A táltos asszonyok egyike „utaztatható” volt. (El lehetett küldeni testéből szellemét, károsodás veszélye nélkül, szerk.)
Fölmenének tehát a Rókadombra, az elhagyott csordakúthoz, az égés szélére. /…./
A „látó-halló” táltos asszony nekivetkőzött. A többiek bedörzsöltek maszlagbimbóval, hogy ne ostromoljak a szúnyogok. Mert nyár volt és alkonyodott. Nyakába kék ékkövet akasztottak.
Az áldozó tűz parazsára zöld borókagallyakat raktak. A táltos asszony füstöt lélegzett, a többiek meg rejtőztetőt dunnyogtak. Dobolni, furuglázni nem mertek, a határőrség miatt.
A táltos asszony révületbe esvén átadta fejében lakó szelleme helyét az idézett SZELLEM-nek, hogy az ő nyelvével szólalhasson.
Lápkumánja táltos SZELLEMÉT idézték, mert az idevalósi volt, a mi fajtánk. A táltos asszony először fölszökött, de a többiek körbe vették őt, nehogy báj érje. Először csak hebegett (ún. „szókábulatról” van szó…szerk.), aztán szóval szólta a régi nagy táltos üzenetét:

Egy. Egyből kettő, kettő meg egy…

Még öt-hét!

A medvebocsot lépre csalják
És elverik rajta a port

Még nyolc-kilenc!


A Duna két partján vérben úszik a hulló lomb,
És ösvények tapostatnak a hanyatló nap palástján.
Nevet kiáltanak. A nevén szólított Öreg tétovázik,
De vállalja sorsát.
Ifjak ragadnak fegyvert, nők és férfiak egyaránt.
Közel a győzelem
Ekkor megelevenednek az árnyékok.
Az igaz harcosnak kedvét szegik
Az ügyet nyugattól- keletig elárulják.
Szerencsés, ki időben kereket oldhat.
Nagy az érvágás!
A győzők eltanácsolják a kopasz zsarnokot,
És a Vasmacskák Városának fattyát teszik meg helytartónak.
Ő megöleti a Tétovázó Öreget.
Az ifjúságon bosszút áll.
Sokáig uralkodik, és rontja a nemzetet.
Jutalmazzák az elvtelenséget, mindent pénzben mérnek.
A lakás, a ház csak lakhely, nem otthon.
A gyerek nyűg.

Még húsz-huszonegy!

A víg mosoly torz vigyorra változik.
Itthon a földművest már megtörték.

Még nevén a föld, de cseléd sajátjában.
Lazul a lánc, rozsdásodik a bilincs

Még negyven és néhány!

A Nagykövet cselt vet, összeesküvést sző.
Korábbi ellenfelek összefognak, rést vágnak a kerítésen.
Meglazítják a medvebocs láncát,
A kétfarkú oroszlán ketrecének láncát is. Nem hálásak.
A vörös tüzet okádó sárkány ebbe belebetegszik.
Harsona jelzi a szabadság kezdetét.
A szürke marhát napos legelőre engedik.
A csorda megszédül a szabadságtól. A barmok egymást öklelik
A nép elkergeti a kapuk nyitogatóit
A Jóindulatú Beteg kerül az élre. Mások intézkednek.
A földművestől elveszik örökét, és dobra verik
A senkiháziak vérszemet kapnak. Bitangok tékozolják a fényt.
Gyülekeznek a dögmadarak.
A nagy tengert átrepüli a Napból szálló, galambnak álcázott karvaly.
Megérkezik a Kánya is- osztozkodni.
Megint terelgetik a népet. Hiteket erőltetnek.
Szaporodnak a pénzért fennhangon imádkozók.
Boldogasszonyunkat elfeledik, buta lúddá tekerítik
Jaj pedig, ha Istenünk Asszonyi-fele elfordul tőlünk, vagy mink őtőle!
A galambnak álcázott Karvaly, és a Kánya,
Égig érő fára segítik a Kiskanászt. Szívében király, álmaiban császár.
Szépen szól rondán cselekszik. Zsákja feneketlen.
Letaszítják- újra mászik!

A döglött sárkány kutyái új gazdát találnak!

Még ötvenöt-hatvan!


Az íjfeszítő sarja lukas hajóra száll.
Az ő ingével- gatyájával tömítik a rést.
Messze jutnak a parttól, már nem tud kiszállni
A döglött sárkány kutyáit a Koronázatlan Cár veszi pórázra.
Paprikajancsiból csinál vezért
A nemzet tűri. Nem látja meg rajta a rángató madzagokat.
A csellel hatalomra segített Paprikajancsi pofátlanul önkényeskedik.
Buzerálja a népet. Nyegle és buta.
A kiskanász malmára hajtja a vizet
Jobb ellenfél nincs. A nép tűri őket.
Nemes lovag- ősök fehér liliomán tipródik a nemzet.
A csősz tolvaj, a bakter rabló, a bíró cinkos.
A különb nem viszi sokra, mert irigylik.
Ki- ki rántja lefelé a másikat- az országot együtt.
Lenézett népek mögött kullog a magyar!

A nemzet talpa alatt röpülő szőnyeggé válik a föld!

Még hatvan-hetven!

A rátarti úr napszámért kunyerál. Már mindent elkótyavetyéltek.
Csak alantas szolgálatok maradnak, égbekiáltó árulások.
Lesznek, kik alattomos ellenséggel fújnak egy követ.
Bevezetik a hét tevét, hogy innen köpködhessen lángot, a bikát nyergelő asszonyra
Ebből viszály támad benn is, kinn is.
A Kost Áldozó két fia tovább marakodik
A tevék magyar hajcsárai manó bőrét húzzák krisztus képére,
Hogy megtévesszék a népet, és arannyá válthassák a félhold csillogását.
Ők a kost áldozó, tevét nyergelő fiát segítik, más magyarok meg a másikat.
Kettészakad a nemzet, lángra lobban az ország. A lángot vér oltja.
Magyar magyart gyilkol, de a bika hátáról is ide lőnek a hét teve miatt.
A nép fele elpusztul
A szomszédok megmozdulnak, de ugrásra kész a zenélő sivatagok tigrise is.
A megszeppent maradék Ukkó-t híjja, a Boldogasszony-t.
A haragosok megbocsátanak egymásnak, az irigy örül más szerencséjének
A rátarti nem rázza a rongyot, a közönyös siet segíteni.
Ekkor a Magyarok Istene őrül állítja a zenélő sivatagok tigrisét,
És becsületes alkuval visszakerül, ami vissszajár.
Új kor veszi kezdetét, minden égtáj felé
YOTENGRIT, az Ős-Tengerek Istene nevében.

A Jó Szomszédság Törvénye győzedelmeskedik.


A táltosok közös gondolattal kérdezték: „Így van ez megírva _nem lehetne-e másképp?”
A SZELLEM erre azt felelé: „Minden jövendölés ókumálás (következtetés, szerk.), a múltat meg jelent összekötő vonás folytatásán, a jövő felé. Megírva semmi sincsen, mert minden megváltoztatható – ha nem fordultok el ISTENETEK-től és megszívlelitek az ősök intelmeit”
A táltosok megköszönték Lápkumánja táltos szellemének a jövendölést meg útbaigazítást. Ő távozott, a táltos asszony szelleme pedig visszatért testébe. Inni kért. Sokat ívott, és mély álomba merült azon nyomban. A többiek betakartak és strázsáltak hajnal hasadtáig. Akkor lemostak róla a maszlagot.
A férfi táltosok térdet, fejet hajtottak előtte, asszony táltos-társa pedig fejére tette kezét és rámondta az igaz nő-barátok áldását: „BOLDOGASSZONY oltalmazzon fehérben, zöldben, feketében!”
Ezek után ki-ki hazaméne és tette a dolgát.”

Hol és mikor történt ez? A hely leírása pontos. A Rókadombon, a Hanságban tényleg volt egy ó-kút. Téglait a szocializmus éveiben elhordták és beomlott. Az „égés” említése arra enged következtetni, hogy 1946 után zajlott az esemény. Akkor égett ki a Rókadomb mögött a tőzegréteg. A jóslat első eseménye föltehetőleg a berlini fölkelés (1953. június 16-19 között, három hónappal Sztálin halála után /március 5./). Ezt a jóslat öt-hét év multával vélte esedékesnek. Ha visszaszámolunk, 1947 vagy 1948 nyara jöhet számításba. Ekkor már bizonyos volt az is, hogy az orosz igát beláthatatlan ideig nyögni fogja a nemzet. Ezért akarták táltosaink tudni, hogy „középtávon” mi vár ránk.
A jóslat képletes, de nem érthetetlen. Ami már megtörtént azóta, azt könnyebb kibogozni, mint azt, ami még ezután történik.
Ki-ki értelmezze belátása szerint!

joy Creative Commons License 2011.12.31 0 0 780

És addig a nem ragadozók mit csinálnak?

Előzmény: menroting (749)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!