Keresés

Részletes keresés

Elvetemült20 Creative Commons License 2009.04.20 0 0 2150
Hát Ronieee barátocskám én úgy döntöttem hogy az egész barna marad!
Nekem volt egy csík ahonnan barna volt már a broki és a töve fele meg fehér levettem a pumpámról a gumit és így szívja a pumpa a tövét is és így használgatom mostanába és az egész barna lesz nem pedig zebra pöcs.
Csak kéne egy nagyobb pumba mert kicsit szűkös de majd összehúzom magam:)
Jah amit vedtem tölled androt egy 10esér azt tovább is adtam egy 10esér valakinek.
Tényleg valaki neharagud elfelejtettem a neves mennyi idös vagy?? Eléggé fiatalnak tüntél... fiatalon kell elkezdeni a nyújtást akkor még könnyebb (szerintem)

TXD: (vagy aki tud segíteni) Az a szitu nállam hogy akármit csinálok vele megált a növekedés semmire nem reagál pedig nyúzom ezerrel (nekem birja) szóval tényleg létezik ilyen?? Már nem tudom micsináljak mindjárt berágok és elökapom a húskloffolot
szóval ha valakinek volt ilyen helyzete az megoszthatná velem a tapasztalatait.
Ja és ha a Tesztelö20 nevü felhasználó esetleg olvassa a topikot szívessen beszélnék vele lenne pár kérdésem.. uff
Előzmény: Ronieee (2149)
Ronieee Creative Commons License 2009.04.20 0 0 2149
na mi a helyzet a fehérítéssel srácok?
Elvetemült20 Creative Commons License 2009.04.14 0 0 2148
special66@citromail.hu
Előzmény: Tapasztalt13 (2142)


Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2009.04.14 0 0 2147

Nem a pumpást kell órák hosszat hordani, hanem a nyújtókeretest. Az szerintem is túlságosan macerás.

A tablettákban én sem hiszek. Esetleg majd akkor, ha a saját szememmel látom, hogy tényleg ilyen volt, és olyan lett, és istókúccse a tablettáktól.

És végül: nem paráztam, eszembe sem jutott, hogy ez probléma lehet. Talán mert szerelmesek voltunk, mindkettőnknek az volt az első, és én azelőtt nemigen nézegettem, hogy másoké mekkora, így a sajátomat sem tartottam annyira kicsinek (különösen annak a lánynak, aki alig volt több 160 centinél és 42 kilónál). Úgyhogy ez nem volt gond, az viszont igen, hogy nem nagyon ismertük egymás testét, sőt, a sajátunkat sem eléggé. Neki még nem volt kialakult orgazmuskészsége, én pedig még nem tudtam kontrollálni, hogy mikor kell lassítani. Márpedig az ilyesmit nem árt egyénileg begyakorolni az első együttlét előtt. Vagy legalábbis tisztában lenni ezekkel a dolgokkal.

Előzmény: dákó007 (2146)
dákó007 Creative Commons License 2009.04.14 0 0 2146
én a kézi technikákat használom :) kb 2hete eddig annyit vettem észre hogy lankadt álapotban szemmel láthatólag nagyobb lett, a pumpás dologról pont az elöbb olvastam csak az a baj hogy több órát kell hordani én meg a szüleimmel élek még, aztán így elég gázos lenne a dolog... :) de szerintem az a 2 centi plusz már elég sokat számítana meg nővelné is az önbizalmam :D de ahhoz szerintem alaposan meg kell dolgozni, nézegettem ilyen tablettákat is ahol 2-6 centi növekedést ígérnek de az szerintem tuti hogy kamu :D amúgy te az első együttléteden nem paráztál kicsit hogy a csaj nem e fogja azt mondani hogy kicsi vagy valami??
Előzmény: Kurtafarkú kismalac (2145)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2009.04.14 0 0 2145

Inkább csak próbálkozom, de nem sok sikerrel. Talán nem a legjobb a módszer, illetve nem is vagyok valami nagyon kitartó. De (legalábbis szerintem) a legtöbb nőnek örömet szerezni lehet az enyémmel is, pedig a Tiédnél egy egész kicsivel rövidebb, és vékonyabb is. Igazából nem is szeretnék sokkal hosszabbat, de az nem ártana, ha egy kicsit vastagabb, illetve lankadtan is valamivel mutatósabb lenne, mert néha nagyon össze tud menni, és még csak nem is a mosásban.  :-)

Szerintem ezen esetleg segíthet a pumpa rendszeres használata. Csak hát ahhoz kell megfelelő hely és idő, hogy mások ne zavarjanak közben.

Előzmény: dákó007 (2144)
dákó007 Creative Commons License 2009.04.14 0 0 2144
köszi a választ! itt a topicon vissza olvasgatom a hozzászólásokat hátha találok valami tuti módszert :) az átmérővel meg vagyok elégedve de a hosszát még kéne növelnem egy kicsit. amúgy te is csináltál már ilyen pénisz nagyobbítást?
Előzmény: Kurtafarkú kismalac (2143)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2009.04.14 0 0 2143

Hello!

Az első kérdésre írnék egy rövid választ: ha ez azt jelenti, hogy 14 centi a hossza, és kb. 5 az átmérője, akkor szerintem lehet. Persze, úgy nagy általánosságban, mert akadnak olyan nők is, akik pl. 18 vagy 20 centi alatt szóba sem állnak az emberrel, de vannak olyanok is, akiknek Te is nagy lennél. Egy átlagos nőnek azonban szerintem ez megfelel, talán még egy kicsit vastag is.

A többire megtalálhatod a választ ebben a topicban, mert néhányan írták már, hogy simán lehet ennyit nyújtani, és a módszerekről is írtak már eleget. Ha elolvasod az utolsó néhány tucat hozzászólást, akkor már találhatsz válaszokat.

Előzmény: dákó007 (2141)
Tapasztalt13 Creative Commons License 2009.04.14 0 0 2142

Figy megveszem csak add meg az e-mailedet. Van 10ezrem.

Minnél hamarabb annál jobb. Budapesten lax?

Majd a részleteket e-mailben ha még aktuális.

Előzmény: Elvetemült20 (2136)
dákó007 Creative Commons License 2009.04.14 0 0 2141
hali, szerintetek 14/5-el lehet normálisan kufircolni :D ? csinálgatom én is ezt a nyújtó gyakorlatot, de még nem rég kezdtem, és szerintetek van rá esély hogy feltornázzam 16-ra ha igen akkor milyen módszerrel és kb mennyi ideig tartana a plusz 2 centi elérése??
Tapasztalt13 Creative Commons License 2009.04.14 0 0 2140

Elvetemült.

Sztem érdekel csak sztem 1 hónapot kéne várnod míg lesz pénzem ^^

trettarat Creative Commons License 2009.04.14 0 0 2139
sziasztok!
nekem baloldalt jelent meg egy kisebb lila folt a betmenezést, egyszer-től...
az elején minden klafa volt, aztán akármilyen kis vákuummal próbálkoztam, feldagadt a fitymám, pedig a feszítést nem éreztem se fájónak, se kellemetlennek...
valamint azt is észrevettem, hogy ha állva csinálom zuhanyozás közbe, 14-15-ig tudom csak felpumpálni, és a nyomás már úgyis kellemetlen, ülve viszont sikerült már 19-ig is felnyomnom...
valahogy érzékeny lett a farkam a nyomásra és a legkisebb fokozaton is szenved nagyon látványosan...
mellékhatásai: használat után rögtön lila volt a makk meg kicsit a farkam többi része is, később ez elmúlt
de a lila folt szép lassan jött ki... és azóta ott van, meg néha pöttyös a rudi :)

szerintetek hagyjam abba a betment, vagy ritkán mértékkel van értelme?
lazac83 Creative Commons License 2009.04.13 0 0 2138
Természetesen érthető,köszönöm a gyors választ.
Előzmény: gelsei (2137)
gelsei Creative Commons License 2009.04.13 0 0 2137

Elnézést az ömlesztett írásért, nem  így írtam ,elküldés után valahogy összekuszálta a program ! :(

Ennek ellenére remélem minden érthető volt !

Elvetemült20 Creative Commons License 2009.04.13 0 0 2136
Hali! Egy adro 10ér kell?
Előzmény: Tapasztalt13 (2134)
gelsei Creative Commons License 2009.04.13 0 0 2135

Szép estét !

 

Először is nem biztos ,hogy "bajtársi" kategóriába tartozok még a pénisznövelés előtt sem és most sem.

Ettől nagyobb betükkel meg nem is tudnám írni mert a legnagyobb betűméret az ötös volt.... :)

 

Fiziólógiai mutatók:

 

Nos a helyzet a következő:
A negatív és pozitív jelek tiszta sor, hogy mit jelentenek. Ha negatív, akkor valószínűleg túltelterhelted magad(!), ha pozitív, akkor gyakorlatilag jó úton haladsz... A semlegesek pedig olyanok, mintha egy mérleg nyelvén állnának, jelenthetnek pozitív és negatívat is. Amennyiben történik fejlődés, akkor ezek a pozitív oldalat erősítik, mert ugye ezek nagy része általános jele a gyakorlatvégzésnek.
Amennyiben mondjuk nem észlelhető változás, akkor ezek negatívnak számítanak: mondjuk nem edzel eleget,vagy épp ellenkezője: túl sokat edzel !
Főleg a kezdeti stádiumban kell vigyázni a legjobban .....Pozitív jelek pl.: -petyhüdt állapot kicsivel nagyobb egész nap mint pénisznövelés előtt, ha nem is egész nap ,de ha benézel néha a gatyádba kicsit nagyobbnak kell lennie -az éjszakai és reggeli ébredéskor erős erekció !! természetesen erekció lehet pénisztorna nélkül is ,de ebben az esetben sokkal erősebbnek kell lenni !- péniszednek sokkal KEMÉNYEBBNEK kell lenni ,tehát erősebb az erekció-és ha mindent jól csinálsz akkor fejlődik a péniszed !Negatív jelek:fájdalom
-a csökkentett éjszakai és reggeli erekció
-merevedések csökkentett keménysége
-zsibbadtság
-elszíntelenedés( lila ,sötét foltok ezek erek elpattanását jelzik ,súlyosabb esetben trombózis )
-nem fejlődés
Semleges jelek:-ideiglenes összehúzódik a péniszed  egy  edzés után-ödéma a bőrben ( ezt könnyű felismerni mert egy duzzadt állapot,mintha fel lenne dagadva pénisz, ez nem vagy nagyon kevés  fájdalommal jár )A lényeg az egészben ,hogy figyelnetek kell a EQ ( Erection Quality )  Erekcióminőséget !A legfontosabb az ,hogy ha ez rendben  van akkor jó úton jártok ! Most visszatérek az éjszakai és reggeli ERŐS merevedésre !! Ha ezeket tapasztaljátok minden éjjel ill. reggel ébredéskor akkot minden ok ! Ha ennek hiánya lépne fel akkor van gond !És ,hogy miért csökken a merevedés minősége ?Négy oka létezik:1. túl nagy erővel szorítod a péniszed és túledzed ! MEG KELL TALÁLNOTOK A MEGFELELŐ ERŐ/ IDŐT ! AZAZ  A PÉNISZED SZORÍTÁSA ÉS AZ EDÉZ IDŐTARTAMA ! "LESS IS MORE ": A KEVESEBB TÖBB !2.  az 1. pont ellenkezője ( nem edzed meg kellően )3. túl sok Kegel gyakorlat ( PC IZOM )4. túl kevés Kegel gyakorlat

Előzmény: Törölt nick (2133)
Tapasztalt13 Creative Commons License 2009.04.13 0 0 2134

Hali én itt új vagyok.

Csak azt szeretném mondani hogy én már vettem -Libido7,Pro Solution Pills-nevű tablettákat és egyik sem használt. Aztán vettem Dr.Joel Kaplan Vákuum pumpát(penen.hu)  is szintén  kb:50Ezer ft értékben(ez sem használt semmit). A kézzel való pénisz nyújtást már próbáltam de sajnos nem voltam benne eléggé kitartó de, elhiszem hogy használ.

 

Én most a Jes-Extender és az Andro Penis nevű használt készülékekre ,,vadászom"...

 

Sajnos elpazaroltam a pénzemet a fent említett termékekre és most csak használtan tudok venni pénisz nyújtót.

Ha valaki rendelkezik viszonylag jó állapotú Jes-Extenderrel vagy Andro Penissel és elszeretné adni írjon az e-mailemre: Immediately@freemail.hu

 

 

-Köszi!

Törölt nick Creative Commons License 2009.04.13 0 0 2133
kedves gelsei
Jól van, értékeljük bajtársi jóindulatodat de légy szíves, ennél nagyobb betűkkel már ne írjad. Van, ahol jobb a nagyobb, van, ahol nem.
Előzmény: gelsei (2130)
lazac83 Creative Commons License 2009.04.13 0 0 2132

Helló!

Lenne egy kérésem ami esetleg mást is érdekel. Azt szeretném kérni,hogy a 2130-as hsz-ben belinkelt thundersplace oldalról azt a hsz-t ami a fiziológiai mutatókról szól (5122hsz) le tudnád e fordítani,nem az egészet csak a lényeget.Mivel gondolom itt mindenki nem tud angolul beleértve magamat is de fontos amit ott leírnak és mindenkit érdekelhet.Próbálkoztam oldalfordító progi segítségével de az nem tökéletes és nem túl egyértelmű,tehát ha nem túl nagy kérés akkor megköszönném ezt a kis segítséget.

 

Előzmény: gelsei (2131)
gelsei Creative Commons License 2009.04.12 0 0 2131

Az első link nem működik, remélem ez jó lesz !

 

http://www.thundersplace.org/forum/showthread.php?t=7510

 

Ja és még valami ! A péniszt igenis lehet növeszteni ! Ha valaki nem hisz benne akkor kezdjen bele ! Ha nem nőne akkor valamit TE NEM JÓL CSINÁLTÁL !!  Sajnos ez nem az akaratgyengék "sportja" !!! Elkötelezettség,kitartás,akarat, és mi több TÜRELEM szükséges hozzá ! Ha ezek nincsenek meg akkor lapozz odébb !

Sok centimétert hozzá tudtok adni főleg hossz növekedésben,de nagyon jó eredményt lehet elérni kerületben is ! De ehhez sok-sok hónap munkája kell....ha nagyon kiemelkedő eredményt akarsz akkor években kell gondolkozni ( 1-3 év ) céltól függően !

A növekedés nagyon egyénfüggő !!!!!

Szedjetek SOK C-vitamint ,hogy megerősítsétek az érfalakat !! Min. 1000 mg / nap és az olyat szerezzétek be ami lassú, folyamatos felszívódású !!

 

gelsei Creative Commons License 2009.04.12 0 0 2130

Üdvözlök mindenkit !

Segítő jellegű szándékkal írok ide,csak ,hogy tudjátok ,hogy a pénisznövelés nem olyan egyszerű feladat mint azt hiszik mások.

Néhány komoly oldal ami a témával foglalkozik:
www.thunderplace.com ezen belül olvashattok a JELQ gyakorlatról :
http://www.thundersplace.org/forum/showthread.php?t=7510

A videók meg itt találhatók, elképzelhető ,hogy cenzúrázva lesz mert nem vagytok regisztrálva ! Hát regizzetek !
http://free-penis-enlargement-videos.thundersplace.org/dry-jelq.html

 

Továbbá: nagyon fontos ,hogy elolvassátok a Fiziológiai Mutatókat ,hogy megértsétek mikor milyen hatásossággal dolgoztok. 

Itt megemlítenek Pozitív,Negatív, Semleges jeleket ...... 

http://www.thundersplace.org/forum/showthread.php?t=43790

 

Egy másik oldal is a sok közül:
www.pegym.com

 

 

Azért írok ilyen nagy betűvel mert aki véletlen ide keveredne akkor egyből megtalálja ezt a hózzászólást !

Szerintem nem lesz nehéz észre venn!

 

Sok sikert !

 

 

Ronieee Creative Commons License 2009.04.12 0 0 2129
LoL:)
Előzmény: Elvetemült20 (2128)
Elvetemült20 Creative Commons License 2009.04.12 0 0 2128
Hali. Nekem van egy adrom egy 10esér.
Előzmény: nudiboyka (2127)
nudiboyka Creative Commons License 2009.04.12 0 0 2127

engem erdekelne egy  penisz noveszto  --

de olyan amitol  veglegesen nőne legalab 2 cm

 nekem sajna csak 12-13 cm es  kicsinek talalom

 

tok szar mikor megyek nudizni es latom sok sracnak joval nagyobb mint nekem --

puyol8 Creative Commons License 2009.04.12 0 0 2126
Üdv! Ha van valekinek jóáron eladó bathmate érdekelne! jaki90@citromail.hu
Elvetemült20 Creative Commons License 2009.04.10 0 0 2125
Én nemis tudtam hogy a szalicilsav van kenöcs formályában is, én azthittem hogy folyékony...
Ezt nézegettem:
http://www.jotudni.hu/tippek/szalicilsav.html
Elvetemült20 Creative Commons License 2009.04.10 0 0 2124
flashman1: 737-es hozzászólás!!
Előzmény: flashman1 (2123)
flashman1 Creative Commons License 2009.04.10 0 0 2123
Mondja mar meg valaki mi az a kezzel valo gyuras? Es hol talalok errol valami pontos leirast?
Ronieee Creative Commons License 2009.04.10 0 0 2122
szalicilsav...
hát most a verummaltol pl nem hinném hogy rákos leszek, arra van kitalálva hogy kenjük...az a feltétel van ráírva hogy ne alkalmazzuk egy időben, 10négyzetcentinél nagyobb területen.
nekem semmi bajom nem lett tőle, vígan álldogál továbbra is, és semmi nyoma nem maradt. Nem tökéletes, szal nem olyan mint volt annovolt, van egykét sötétebb folt, de az csak akkor látszik amikor összemegy.
majd ha talán még egyszer rászánom magam, akkor lehet tovább "tökéletesítem"

mindez a köcsög bathmate miatt...én is azthittem, hogy nyugodtan pumpálhatom, nem lesz para...majd elmulik a barnulás...aha persze

kézzel való gyurás messze a legjobb technika. ez tutti
Elvetemült20 Creative Commons License 2009.04.10 0 0 2121
Én nyomatom a bőrradírt... De nem ugy néz ki hogy használni fog.... Ezt megszívtam...
A lábamon jó volt, Baszzus a farkam nekem nagyon barna én gagyi punpákkal keztem a növelést és nemvolt vákkummérö orám se késöbb szereltem rá vákumméröt és kiderül hogy 5ös vákum helyett 15-17est haszálok elejínet jó dolognak tartottam hogy milyen beton brokim van de a mellékhatás egy barnás fekete kolbász lett.
Szóval én minden világosító technikát örömmel fogadok...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!