Keresés

Részletes keresés

kirabolt1 Creative Commons License 2010.08.05 0 0 4577

Ismét egy példa Amerikából, hogy meg lehet oldani a Baumaghoz hasonló bünügyeket.

A 61 éves Lawrence Salander 2004 és 2007 között csalások sorozatát követte el: hamis festményekkel üzletelt, más tulajdonában lévő képeket adott el a tulaj engedélye nélkül és kétes befektetésekre beszélte rá vevőit. Az ítélet szerint Salandernek 120 millió dollár (25,5 milliárd forint) értékben kártalanítania kell 30 becsapott ügyfelét, és legalább 6 évre börtönbe kell vonulnia, de a tényleges szabadságvesztés akár a 18 évet is elérheti.

A trükkökkel összeszedett milliókból Salander luxusvillát és magánrepülőt vett. Becsapott áldozatai között volt Robert De Niro hollywoodi színész apja és John McEnroe volt teniszbajnok, aki 2 millió dollárt (425 millió forintot) vesztett azzal, hogy Arshile Gorky-képeknek beállított, de valójában hamis festményeket vett tőle. Átvert ügyfelei közé tartozott még Earl Davis, Stuart Davis amerikai absztrakt festő fia, akit 6,7 millió dollárral (1,4 milliárd forinttal) rövidített meg, a Bank of America, amely 2 millió dollárt vesztett, miután Salander hazudott egy kölcsön biztosítékaként letétbe helyezett festményeiről, Hester Diamond, a néhai Harold Diamond New York-i műkereskedő özvegye, és a Beastie Boys hip-hop bandában éneklő Mike D anyja, akit 6 millió dollárral (1,2 milliárd forinttal) károsított meg.

silus2 Creative Commons License 2010.08.05 0 0 4576
Az elsőrendű 2004-ben a vagyon értékét 100 milliárd felettinek látta jogi és gazdasági tanácsadói egyetértésével!
A hatodrendű szemüveget cserélt és 2/3 rész eltűnt 5-6 év alatt!

Az a 30 milliárdra taksált vagyon hol található a hatóságot nem érdekelte?
Azt hiszem színjáték folyt, de remélem nem folytatódik.
A végelszámolás = törvényes (le) elszámolás.
Lsd. B Holding BL vég-elszámolása nem sikerülhet mert nincs miből, de van törvényes megoldás jöhet a felszámolás. A felszámoló költségeit valaki megtéríti csőd nem fenyegeti az biztos, hogy a saját maga és vállalkozása érdekeit tartja szem előtt.(nagyon helyesen)
Előzmény: BAUMAGtalan (4575)
BAUMAGtalan Creative Commons License 2010.08.04 0 0 4575

Ebből talán még maradt valami:

 

http://www.agenda-h.hu/main/agenda/taj/tul.html 

 

Ezeket a vagyonelemeket hatodrendű (dr. Á. L.) vallomásában harminc-milliárdra taksálta, persze nyilván azért, hogy bizonyítsa a vagyon még megvan, nem lopták el, ezért nem büntethetőek a vádlottak, a szövetkezeti üzletrészforgalmat a vonatkozó törvények betartásával folytatták...szoci pénzügyminiszter a parlamentben anno azt mondta, csak akkor bizonyítható az állami felelősség, ha a törvényes út, a felszámolás úgy zárult le, hogy kár ért bennünket (tehát szerinte benne van a felszámolási pakliban, hogy tőke+kamat követelésünk hiánytalanul megtérül)...persze az állami kártérítés módját és mértékét is bíróságnak kell ítéletében mehatároznia...ezért valószinüsíthető az állam elleni per...  

Előzmény: silus2 (4574)
silus2 Creative Commons License 2010.08.03 0 0 4574
"vagyonból"
Ezt a vagyont Te látod? ( a bíróság sem látja (keresi, keresteti) csak itélkezik!
Én meg úgy tudom. hogy mindent elloptak.
Ne légy önző a Baumag károsultjai kb. 15 ezren vannak csak együtt v. sehogy!
Előzmény: BAUMAGtalan (4573)
BAUMAGtalan Creative Commons License 2010.08.02 0 0 4573
Kösz. Így látják az egyesületek jogtudorai is. A büntetőper jogerős ítéletének kihirdetésével egyidejűleg oldhatja fel a vagyonzárlatot a bíróság. A polgári per jogerős ítélete alapján kerülhet a felszabadított vagyonunk a Mátraholding kezébe, és ekkor nyílik majd meg az út (a Hitelezői Választmány felügyelete mellet) az értékesítések előtt. A vagyon értéke annyi lesz, amennyit a Vevők adnak majd érte... Számunkra az lenne a kedvezőbb, ha a BAUMAG működési ideje előtt és az alatt meg nem alkotott törvényi szabályozásoknak, a tájékoztatásnak, a pénzügyi felügyelet kijelölésének és a befizetett megtakarításaink biztosításra való kötelezésnek elmulasztása miatt az állam vásárolná fel a vagyont, és minket a többségi állami tulajdonú bank kártalanítana szerződéseink névértékén, tőkeköveteléseink alapján...ezzel lehetne megelőzni egy esetleges állam elleni pert, arra az esetre, ha a felszámoló az értékesített vagyonból nem lenne képes tőke+kamat követeléseinket kielégíteni...
Előzmény: Zsófi002 (4572)
Zsófi002 Creative Commons License 2010.08.02 0 0 4572
Pinka György felszámoló biztos
válaszlevelének szó szerinti közzétételére nem kaptam felhatalmazást, de a válasz tartalmi lényege: A bűnügyi zárlat feloldásának indítványozására a Mátraholdingnak nincs hatásköre, ez kizárólagos bírói hatáskör. A másodfokú ítélet előreláthatólag fél év múlva lesz.
Zsófi002 Creative Commons License 2010.08.02 0 0 4571
Ez ideig még nem válaszolt, mert nem sikerült azonosítania a hitelezői névlistán,de várható a válasz.
BAUMAGtalan Creative Commons License 2010.08.01 0 0 4570
Mit válaszolt Pinka Úr?
Előzmény: Zsófi002 (4567)
kirabolt1 Creative Commons License 2010.07.25 0 0 4569
A bűnözők ritkán örülnek annak, hogy a bűncselekményeikről felvétel készüljön.
És az jellemzi, az igazságszolgáltatásunkat is, hogy hozzájárulást kell kérni egy bűnűzőtől, vagy egy Biszku Bélától, hogy gyilkosságaikról a nyilvánosság értesülhessen.
Ezeknek meg persze esze ágában sincs bűntetteiket reklámozni.
Magyarán eljutottunk oda, hogy a bűnözőknek több jogai vannak, mint a becsületes embereknek.
Vagy itt van az én egyszerű esetem. Beraktuk a pénzt lakásvásárlásra, mivel a lakás régi tulaja sem tudott időben kiköltözni, és mire kellett volna, már eltüntették a pénzünket 14-ezer sorstársaimmal együtt.
Egyszerű az eset, beraktuk a pénzünket, és amikor visszajárt volna nem kaptuk meg.
Ez az egyszerű eset a bíróságnak akkora gondot okozott, hogy hét évig nem tudták eldönteni, hogy mi az igazság.
Bezzeg a Veres fiúk esete nem okozott ekkora gondot a bíróságoknak.
Ezek után nincs kétségem, hogy milyen igazság, vagy jogszolgáltatásról van itt szó.
silus2 Creative Commons License 2010.07.21 0 0 4568
(Baumag felszámoló biztos)

Mióta?
Eddig, tudtommal a Stratégiai Fejlesztő Szöv. felszámolója az ősök megnevezése nélkül!
Természetesen a bíróság tévedése ujjabb perek lehetőségét biztosítja.
A károsultak ebben az ügyben is mellékszereplők, hisz csak ellopták a pénzüket állami felügyelet biztosítékával. (lsd. azóta Alkotmánybíróvá avanzsált Ombudsmani vélemény értékét )
Folytatom, 1995-2004 között regnáló politikai pártok (pókhálószerű) érintettsége, naivitása, egyetértése mikor kerül a bíróság elé?
Csontvázak itt is vannak!
Előzmény: Zsófi002 (4567)
Zsófi002 Creative Commons License 2010.07.14 0 0 4567
Tisztelt Pinka György (Baumag felszámoló biztos) Úr!

Értetlenségemre szeretnék választ kérni Öntől arra vonatkozólag, hogyha a Bíróság jogerős ítéletében arra kötelezte a Baumagot, hogy 15 napon belül fizesse meg a 18 milliárd hitelezői követelést, ezt hogyan képzelhette el a Bíróság, amikor a felszámoló indítványára zárolták a Baumag vagyonát abból a célból,hogy a hitelezőkel szemben ne tudja elvonni.
Mivel 15 nap után sem fizette ki a követelést, helye lehetne egy végrehajtási kérelemnek, azonban ennek pont a Mátraholding által kezdeményezett bűnügyi zárlat most az akadálya.
Úgy tűnik, hogy ezzel a saját csapdánkba estünk bele.
Nem világos, hogy miért kellene megvárni a bűnügyi bírósági eljárás eredményét amikor teljesen közömbös, hogy Balázs és társai sértettek e törvényt vagy sem. A pénzt a jogerős polgári per alapján akkor is vissza kell adniuk, ezen felül vagy lecsukják őket vagy nem.
A bűnügyi zárlatot a hitelezők védelme miatt rendelték el. Hogyan lehetséges, hogy most pont ellenük fordul azzal, hogy akadályozza a felszámolás tényleges lebonyolítását.
Nem értem az összefüggést a megnyert polgári per és a büntető per között.Ha Balázsék nem bűnösnek bizonyulnának másod és isten tudja még hányad fokon, akkor nem kell visszaadniuk a pénzt az embereknek dacára az őket kötelező polgári ítélettel szemben?
Álláspontom szerint a felszámolónak kellene lépnie a büntető bíróság felé hogy oldja fel a zárlatot a felszámoló és a hitelezők javára, hogy az megkezdhesse a felszámolást.
Válaszát mailban várva és előre is megköszönve: XY

Ezen levelet a téma index fórumában is nyilvánosságra hoztam, mivel sokak kérdését vetik fel.
kirabolt1 Creative Commons License 2010.07.14 0 0 4566

Nagyon szépen köszönjük , és talán mondhatom többes számban, a kedvező híreket, kedves BAUMAGtalan.

Sajnos nálunk annyira nem érdekli, még az új vezetést sem az ügyünk, hogy ez már egyenesen fájdalmas.

Most menő a deviza hitelesek megsegítésének hangoztatása. Pedig hol van erkölcsileg a saját megtakarítás, a más pénzének az elköltéséhez képest. Nálunk nagyon sokan az öreg napjaikat akarták biztosítani a félre tett pénzükkel.

Erkölcsileg ég, és föld a különbség.

Persze azt is el tudom már képzelni erről a kormányról is, hogy a deviza hitelesek megsegítése nem más, mint saját maguk fényezése.

Mert, ha komolyan gondolták volna már rég tehettek volna a bankok rabló gazdálkodása ellen.

A Baumagra visszatérve, és az eddigi levelezések lefolytatása után, egyre inkább erősödik bennem is az a meggyőződés, hogy a pénzünk elrablásában nyakig benne van az egész politikai társulat.

Persze ahol a libások kifosztása után miniszterelnök lehet valaki.........

 

BAUMAGtalan Creative Commons License 2010.07.13 0 0 4565

A témában már tíz évvel ezelőtt, még uniós csatlakozásunk előtt meg kellet volna előznünk az Európai Bizottságot, az ingatlan szövetkezeteknél, elsősorban a BAUMAG-nál elhelyezett megtakarítások biztonságának példájával:  

 

"A tegnap elfogadott intézkedések értelmében a bankszámla-tulajdonosok - bankjuk esetleges csődje esetén - rövidebb idő alatt (7 napon belül) hozzájuthatnának pénzükhöz, a számukra biztosított fedezet mértéke növekedne (100 000 euró összeghatárig), és több információhoz jutnának arról, hogy hogyan és mikor jogosultak védelemre.":

 

http://penzcentrum.hu/print.phtml?id=1024371

 

BAUMAGtalan Creative Commons License 2010.07.07 0 0 4564
Reméljük "Pszáf Karcsi" megkapja a törvényalkotási jogot, és jóváteszi amit tíz évvel ezelőtt elmulasztott...nevezetesen, hogy engedély, felügyelet és betétbiztosításra való kötelezés elmulasztásával segítette az ingatlan szövetkezeteket, elsősorban a BAUMAG kibontakozását és közel kilenc évig tartó zavartalan működését...elmulasztotta, hogy tájékoztatásra kötelezze a szövetkezeti üzletrész álnéven fix futamidővel, fix kamattal (a jegybanki alapkamatnál a futamidő és a befizetett összeg nagyságától függően 1...5%-kal magasabb kamatokkal) betétet gyűjtő BAUMAG-ot, hogy ügyfeleit tájékoztassa a fizetésképtelenség esetén fennálló kockázatokról, pénzpiaci terméke garanciális elemeiről!!...ugyanezt a tájékoztatást a felügyelet is elmulasztotta... a 2003-ban már internet hozzáféréssel rendelkezők is csak utólag 2004 első felében találhattak rá arra az információra, hogy nem OBA által védett betétben helyezték el pénzeiket!...már kisnyugdíjasként döbbentünk rá arra, hogy mind az állam, mind pedig BAUMAG kegyeltje átvert, csalással elkobozta életünk teljes megtakarítását!...és mindezt most kell törvénybe foglalni, a kártalanításunkkal együtt!!...
Lesley Creative Commons License 2010.06.29 0 0 4562

Sajnos sokat az aktív hozzászólók közül bizonyithatóan letiltottak. 
Úgy tűnik itt egy-két személy dönt erről a nyilvánosság teljes kizárásával.


Előjöttek tehát a régi reflexek: Nem szeretnék most ennek a taglalásába és az okaiba belemenni, mert nem tudni, hogy ez is ez is ezen kizárási okok közé tartozik. :-(

Gondolom sakan vannak úgyanígy. :-(

Előzmény: lopikula (4559)
BAUMAGtalan Creative Commons License 2010.06.26 0 0 4561
..."Egyedül a Jobbik válaszolt elég tisztességesen..." azonosultunk is azzal, hogy a BAUMAG ügyben is radikális változásra van szükség, és nem csak olyan változásra, amely a BAUMAG által kifosztottak helyzetén nem kíván változtatni...a FIDESZ a választások előtt tudta, hogy néhány tízezer meggyötört, vagyonától a korábban hatalmon lévők által megfosztott (beleértve az 1998 és 2002 között hatalmon lévőket is!) szavazó elvesztése nem fogja veszélyeztetni a kétharmados többségüket, ezért nem tartották szükségesnek, hogy nekünk címzett ígérgetéseket is tegyenek...az általuk kezdeményezett elszámoltatások még nem jutottak el a BAUMAG ügy okait előidéző felelősökig, de elképzelhető, hogy korábbi érintettségeik miatt nem is kívánnak foglalkozni nyomorunkkal. Indok, hogy most miért nem, az van bőven: a gazdasági helyzet, az árvízi károsultak, a devizahitelesek, a kilakoltatások, a mezőgazdasági károk...bezzeg, ha mi képviselnénk a kétharmadot, nem csak kampányfogásként tették volna közzé, azonosultak volna az alábbi Jobbik közleménnyel, hanem már meg is oldották volna ügyünket...:

..."A Jobbik nemcsak a nagyértékű bűncselekmények feltárására, hanem a törvénytelenül elorozott vagyonelemek felkutatására és visszaszolgáltatására is oda fog figyelni. Például a Baumag ügyében a mai napig nincs válasz arra, hogy hová tűnt el a cég vagyona. Meg fogjuk találni annak a lehetőségét, hogy feltárjuk a vagyonmozgásokat, és azt követően visszajuttassuk a jogosulatlanul elorozott javakat a károsultaknak. A bűncselekmények elkövetőinek pedig teljes magánvagyonukkal felelniük kell majd az elkövetett törvénytelenségekért. A Baumag-botrányban a 2003-ig regnáló kormányok felelőssége egyetemleges, hiszen amíg a Baumag működött, addig az állam a befektetőktől a forrásadót beszedte, és ezzel komoly bevételt realizált, amikor pedig a botrány kitört a hiányos törvényi szabályozásokra hivatkozva nem állt a magyar emberek mellé, hanem cinkos hallgatásával és időhúzásával hozzájárult ahhoz, hogy a társaság kimentse a befektetők vagyonát..."

Vagyis annak a pártnak vagyunk, leszünk aktívan elkötelezettei, amely ezt a fenti ígéretet hiánytalanul meg is fogja valósítani! A többi párt számunkra ellenzék, akik ellen küzdenünk kell, hogy mielőbb kipöcköljük Őket a közéletből!...
Előzmény: kirabolt1 (4557)
BAUMAGtalan Creative Commons License 2010.06.26 0 0 4560
..."nem árt, ha tájékozódsz mielőtt dezinformálod az érdeklődőket"...mennyivel jutunk előbbre, ha a Mátraholdingot reklámozzuk? A BAUMAG mint kiemelt felszámolási referenciája mennyire nyerte meg ez ideig a károsultak elismerését, szimpátiáját? (a tiéden kívül...bocs)... 2003. októbere (2004. áprilisa) óta hányan kapták már vissza a Mátraholdingtól a pénzüket? és milyen mértékben? Gondolod, hogy a vezérigazgató úr a Messiás, aki hamarosan eljő, és mindenkinek hiánytalanul késedelmi kamatokkal és a kapcsolható halmazati káraikkal együtt kifizeti az általa visszaigazolt követeléseket?...vagy talán képes arra is, hogy a BAUMAG miatt öngyilkosokká vált és a többi halottunkat feltámassza? A hét éve tartó stressz miatt rák- és szívbetegségekben szenvedőket meggyógyítsa?...vagy talán nem kér a törvény által biztosított jutalékaiból és nyereségéből, hogy ezeket is nekünk fizesse ki?...lásd már be, hogy a tőlünk rabolt pénzek visszaszolgáltatására szándékosan nem alkottak törvényt, ami pedig van, azt sem akarják, tudják az érdekünkben értelmezni!!...mert sok a hatalmon lévő korrupt, befolyásaikkal üzérkedő, kapzsi ellenérdekelt!... de ha netán mi válunk a legkisebb mértékben is fizetésképtelenné, akkor hidegvérrel azonnal mindenünktől megfosztanak: erre van törvény, és van a végrehajtók hada, akik hiénaként az utolsó csontjainkat is szárazra rágják!...a törvény(ük) nevében!!...a mi egészséges igazságérzetünk köszönőviszonyban sincs a jelenleg érvényben lévő szabályokkal...
Előzmény: szöbefeke (4556)
lopikula Creative Commons License 2010.06.25 0 0 4559
Mielőtt messzire mennél, a Google kereső motorja, ha nem szoros láncként ütöd be a keresendőt, akkor a gyakoriságot is figyeli.
Ez utóbbit betudhatjuk az érdektelenségnek, de ha most megnézed már elsőként jön.
Előzmény: Lesley (4558)
Lesley Creative Commons License 2010.06.25 0 0 4558

...egyébként elszomorító, hogy ezt a fórumot ma már csak egy számjegyű fórumozó tartja életben, a 2004/2005/2006 évi több mint száz fórumozó helyett...

 

Nem véletlen. :-)
Régen csak be kellett írnom a Részletes keresésbe, hogy baumag, és mér jött is fel a topic. Ma beírom ugyanezt, és Fizetésképtelen a BAUMAG! című topic a világért sem akar  feljönni a listára.
Elhiszem, hogy az évek során sokak idegei felőrlődtek, de az ilyen egyszerű -talán nem véletlen - okok is közrejátszanak!

Előzmény: BAUMAGtalan (4555)
kirabolt1 Creative Commons License 2010.06.24 0 0 4557

 

 

Köszönöm szépen kedves BAUMAGtalan! Én is elgondolkodtam már, hogy a károsultak közül ilyen kevés embernek van internetezési lehetősége. Én, amíg a keresőben bele nem botlottam ebbe az oldalba igyekeztem a Baumag nevet a köztudatba tartani. Az email címem például baumag1@gmail.com. A KDNP honlapján a hozzászólásaimat Baumag néven teszem meg. Az Echó TV-be a csíkon szintén ha tehetem, és engedi a téma, emlegetem a Baumagot stb.

Nem lehetnek ennyire közömbösek az emberek a pénzük miatt. Állítom, ha egy csoda folytán előbbre jutnánk, előjönnének az emberek nem ismerve Istent, és embert. Elolvastam szöbefeke javaslatát a Mátraholding oldalának a tanulmányozására. Hát a hányinger kerülgetett a bemutatkozásuk elolvasásakor.

És ennyi embert eltartunk, akik még arra sem képesek, hogy levélben tájékoztassák a szerencsétleneket, hogy mit nem csinálnak. Azt hiszem, az ötletedet megtartva erről is tájékoztatni kell mindenkit, akinek valami köze lehet az ügyünkről.

És igaza van szökefekének, hogy a jelenlegi kormánypárt még arra sem érdemesített, hogy legalább egy sablon szöveggel etessen meg válaszában. Egyedül a Jobbik válaszolt elég tiszteségessen, a többiről nem is beszélve. Az Alkotmánybíróság meg úgy tett, mintha csak jogi nyelven értene, és ilyen, csip-csup ügyek, nem is tartoznak hozzájuk.

Mindenesetre a Te gondolataidat is segítségül véve. a Mátraholdingot is belevéve írok egy szöveget, amit időközönként elküldök minden lehetséges helyre.

Aztán meglátjuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: BAUMAGtalan (4555)
szöbefeke Creative Commons License 2010.06.24 0 0 4556

Nagy kár, hogy éppen a jelenlegi kormánypártok azok, akik eddig teljes immunitást tanúsítottak Baumag ügyileg. A többiek legalább valamilyen szinten reagáltak a megkeresésekre.( a legaktívabb éppen most van megsemmisülésben )

http://barikad.hu/node/50800  a cikk szerzője viszont ott ül az egyik frakcióban.

 

Mátraholdingilag (Wortmannilag ) nem árt, ha tájékozódsz mielőtt dezinformálod az érdeklődőket. http://www.matraholding.hu/bemutatkozo nem régen frissítettek és alaposabb információkat olvashatsz.

 

Előzmény: BAUMAGtalan (4555)
BAUMAGtalan Creative Commons License 2010.06.23 0 0 4555
...persze, hogy megengedem...a saját nevedben, átfogalmazva, kiegészítve meglátásaimat és gondolataimat írhatsz mindenhová...az igazi az volna, ha a kormánypárt szavazóit nyernénk meg, mert ez már nyomatékot adna ahhoz, hogy a parlament mielőbb foglalkozzon kártalanításunkkal...egyébként elszomorító, hogy ezt a fórumot ma már csak egy számjegyű fórumozó tartja életben, a 2004/2005/2006 évi több mint száz fórumozó helyett...akik még talpon vagyunk nem szabad, hogy reményt vesztettekké váljunk, nem engedhetjük meg a rablóknak és cinkostársaiknak, hogy ez a koncepciójuk valóra váljon!...
Előzmény: kirabolt1 (4554)
kirabolt1 Creative Commons License 2010.06.22 0 0 4554

Kedves BAUMAGtalan ! Megengeded, hogy ezeket a gondolatokat, amiket Wortmann úrról leírtál, és amikkel teljes mértékben egyetértek, pártoknak, és médiáknak is elküldjem, hozzátéve a véleményemet is, a Baumaggal kapcsolatos igazság-és jogszolgáltatással kapcsolatos véleményemmel is?

Hátha választások előtt fogékonyabbak az ilyen véleményekre is.

A másik talán az is lehet, hogy új seprő jobban seper!

 

Előzmény: BAUMAGtalan (4553)
BAUMAGtalan Creative Commons License 2010.06.22 0 0 4553
Wortmann úr már 2004. áprilisában tisztában volt avval, hogyan fog alakulni a BAUMAG történet, és mi lesz a végeredmény. Ha nem tudta volna, akkor nem kapott volna vezérigazgatói kinevezést... ezért sokat köszönhet a BAUMAG létrehozóinak, működtetőinek, engedélyezőinek, felügyelőinek, az ügyészségnek és a bíróságoknak, végső soron a mi tájékozatlanságunknak... vagyis a Mátraholding érdeke azonos a rablókéval, hiszen minél tovább húzódik az ügy, annál nagyobb nyereségre tehetnek szert a mi halmazati kárunkra...úgy ahogy a pénzpiacon léteznek maffiák, úgy létezhetnek felszámolói- és végrehajtó maffiák is!...a korrupció olyan mint egy vírus, a kevésbé ellenállókat bármikor megfertőzheti!...és nemcsak politikusokat...már hat éve látható, hogy az állam elleni per elkerülhetetlen lesz!...
Előzmény: szöbefeke (4549)
BAUMAGtalan Creative Commons License 2010.06.21 0 0 4552
...a végelszámolás lehetőséget adna arra, hogy mentsék ami menthető, persze nem nekünk, hanem maguknak...a végelszámolás további lehetőségeket ad a maradék vagyon nyom nélküli eltüntetésére, a kebelbeli végelszámolójuk segítségével!...
Előzmény: BAUMAGtalan (4550)
BAUMAGtalan Creative Commons License 2010.06.21 0 0 4551
...a genda átvette már a jogerős ítéletet? ...Érvényben van még a a vagyonzár? (a büntetőper jogerőre emelkedése előtt?) ...A genda a felszámolás elrendelése előtt indíthat végelszámolást?...Ábrok úr megnevezte már azt a sokat emlegetett vevőjét aki azonnal 30 milliárdot hajlandó kipengetni a vagyonért?... de ebből nemhogy 18 milliárdot, hanem semmit nem akar a felszámolónak átadni?...A felszámolót a bíróság kijelölte a genda zár alól felszabadított vagyonának felszámolására?...Vissza került a vagyon a BSFSz fa-ba? és így valóban a Mátraholdingnál a labda?...Mikortól?....innen is ketyeg a két év?...mi a menetrend?...most hogy van ez?...???...vagy csupán tovább működik az időhúzás, az eddig is jól bevált Baumag stratégiai fejlesztési koncepció gyakorlati megvalósítása???....?? 
Előzmény: szöbefeke (4549)
BAUMAGtalan Creative Commons License 2010.06.21 0 0 4550
Előzmény: Sasvári (4548)
szöbefeke Creative Commons License 2010.06.20 0 0 4549
Sasvári Creative Commons License 2010.06.15 0 0 4548

Időnként a cégböngészdében rá szoktam keresni a II - XIV r. és XVI - XIX r. alperesi cégek cégadataira. Korábban akadt köztük szép számmal "va" megjelölésű társulat, de legújabban ezek végelszámolási jelölése eltűnt.

 ( úgy látszik, hogy a Főv. Főügyészség összevonta szemöldökét )

 

Most már csak kettőt jelez töröltként, négyet nem talál és egy "fa" (BHolding), a többit működőnek mondja a cégadat-bázis.

 

Szerintem nem akarják túlságosan szaporítani a további fenyegetettséget holmi honlapi nagydobraveréssel. Volt éppen elég gondjuk a 2004 évi zűrös időszak kommunikációs baklövésekből.

 

Előzmény: BAUMAGtalan (4547)
BAUMAGtalan Creative Commons License 2010.06.12 0 0 4547
...nem véletlen, hogy a genda a mai napig nem tette fel honlapjára a 2010. évi közgyűlés tájékoztatóját...
Előzmény: Sasvári (4539)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!