Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.05.06 0 0 2180
Forever vagy a te farkad extra kivételesen sérülékeny vagy valamit baromi rosszul csináltál. A pénisznövelés járhat sérüléssel, de a játékszabályokat betartva minimális, pár nap alatt gyógyuló sérülésekről van szó és idővel a sérülés veszélye lecsökken.

Sajnálom hogy megsértetted magad biztos nagy szar lehetett, nekem is voltak parás dolgok de elmúltak pedig nincs az a húde edzett farkam, inkább eléggé érzékeny.

Sztem azért tűnnek el az emberek mert lusták és feladják vagy megunták a fórumozást. Bármikor nézhetsz képekkel alátámasztott eredményeket a

http://thundersplace.com/ -on most még lehet regisztrálni ezért ajánlom mindenkinek ezt megtenni, 120 000 user után ismét le fogják zárni a reget kitudja meddig!

Szóval a módszer működik, aki azt mondja, hogy nem, legyen az orvos vagy bárki az szimplán tájékozatlan, de bármikor pótolhatja a tudását.

Módszerek, amik működtek és dokumentálva vannak: kézi technikák (fejés, nyújtás stb.), nyújtókészülékek vagy súlyokkal nyújtás, pumpálás (tartós eredményért havi 3-4 alkalomnyi szintentartás szükséges), "clamping".

Ameddig fáj addig ne csinálj vele semmit, de azért durva hogy ennyire elfajultak a dolgok, jobbulást!
Előzmény: Törölt nick (2179)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.06 0 0 2179
Hy all.
Igazaból sokat gondolkodtam írjak vagy ne írjak ide de miután 2óra alatt elolvastam a fórum felét csak megteszem.

Én még múltévben csináltam ezt a bemelegítés,nyújtás ,jelquing gyakorlatsort úgy 2 hétig 21évesen. Azért 2 hétig mert akkor jelent meg egy nagyjából 0.5cm átmérőjű barna/lila folt a fitymán , az erek sokkal erősebb színűek lettek , kicsit el is kékültek és akkor be is fostam és abbahagytam. Aztán eltelt 1hónap és nem akart elmúlni de emellett elkezdett "érződni" néha fájni, nah akkor még jobban befostam, ugye nem kell mondanom hogy azután mentem orvosról orvosra akik adtak különböző krémeket de nem használt, aztán miután elmentem egy fizetős orvoshoz, ő jött rá hogy kialakult egy szép kis bőrgyulladásom is hogy jó legyen a napom.
Azt nem tudom hogy ennek a gyakorlatsornak köszönhetem e de a fájdalmat azóta se tudom elfelejteni.
A barna folt nem tudom mi lehet vagy hogyan jött elő mert mindent szabályosan csináltam ésszel bemelegitéssel, de olvasgattam hogy írkáltok ilyesmi barnulásokról szóval ha valaki sejti mi lehet ez , mitől jött elő vagy hogyan lehet elmulasztani? annak egy nagy pacsi és ezer köszönet, bár az orvos azt mondta nem fog már elmúlni.

Ennyi volt a történet :D ezt csak azért írtam hogy azért gondoljátok végig 2x-er is hogy belekezdtek e mert ha valami elromlik akkor gebasz van és senkinek nem kívánom azt a fájdalmat amit átéltem mert nagyjából most jött helyre , még 1 hónap és olyan lesz mint a régi az orvos szerint.

Nem a fórumot osztom meg nem akarom senkitől elvenni a reményt , de ez van ez történt velem.

Én azóta nem próbálkozok maximum jó pár év múlva mert inkább legyen kicsi mint hogy fájjon vagy ne álljon föl. Tudom így biztos nem fog nőni de legalább nem is rontom el, mert amíg van egy kis esély arra hogy ilyen történjen addig hanyagolom.

Mondjuk ez a méret kérdés is nagyon érdekes. Régen sokáig azt hittem hogy nagyon kicsi van nekem de aztán olvasgattam fórumokat és azért így kicsit megnyugodtam hogy átlagos vagyok(de szar ez a szó de ez van) a magam 15centijével és 4-es átmérőjével, lehet nem pornósztár de idáig nem panaszkodtak(szerencsére :D) mert biztos összeszégyelltem volna magam ha ennyit hallok hogy ez minden :D
Nekem az álmom 17volt annyi bőven elég meg még olyan0.5-1cm plusz átmérőre.
De úgy döntöttem hanyagolom és rábízom a sorsra.

Amúgy érdemes-e elkezdeni? Én erre a kérdésre csak annyit tudok mondani hogy olvasgattam a fórumot az elejétől és elég érdekes hogy akik írták hogy elkezdik azok vagy nem írtak többé vagy írták hogy elértek úgy 1,5-3 centi eredményt de érdekes lassan ők sem válaszoltak arra hogy tartós maradt az eredmény és ők is eltűntek. Emelett írtak még páran a balesetekről/rossz eredményekről most ezzel nem fárasztok senkit olvass vissza. A másik ami lejött az az hogy ezek mind azon alapulnak hogy szétszedi a rostokat (igen jó pihentetni kell meg regenerálódás meg krém meg satöbbi.... de az mégse lesz ugyanolyan...sztem)
Mondjuk az a része hogy tényleg nőhet feldob mindenkit , de mint tudjuk valamit valamiért. Én inkább dugok még 40 évesen is minthogy 30évesen már ne álljon föl.
Mondjuk zavarbaejtő hogy valaki 13centisen akar növeszteni valaki 15centisen valaki meg 17centisen, tiszta rosz ezt a "kisebbeknek" halhatni.

Ui.: nem akartam megbántani senkit ez csak az én véleményem. Viszont azok nagyon vagányak akik súllyal meg vákummal nyomják az nagyon széttéphet mindent én nem merném.
Amúgy remélem csak velem történt ez így és aki csinálja az eléri a kívánt eredményt.
Ja és szívesen látnék olyanokat akik elértek eredményt és leírnák hogy hogy ment és hogy megmaradt e vagy ilyenek mert a rengeteg maszlag mellett (jó lehet én is ilyet írtam) csak pár ilyet láttam
JA ne válaszolj mert nem nagyon olvasom a fórumot, de a barna folttal kapcsolatban szívesen vennék válaszokat hogy mi lehet az és elmúlik e.
Na szép napot és sok sikert mindenkinek.
Lefety Lóri Creative Commons License 2009.05.06 0 0 2178
Sziasztok! Én még új vagyok a "szakmában" kb egy hónapja kezdtem el gyakoraltozni..
Én a jelq nevű =fejés gyakorlatot alkalmazom. Az lenne a kérdésem a tapasztalatokkal rendelkezők felé hogy hogyan is kell ezt csinálni pontosan? Én úgy csinálom ahogy olvastam egy oldalon: ok jelet vagyis gyűrűt formálok a kezemmel megfogom a péniszt a tövénél, majd lassan kb 3-4 másodperc alatt húzom a végéig, de mielőtt végére érnék a másik kézzel is indítok egy újjabb "ciklust". Ezt csinálom egymás után 50 szer , összesen 300 húzást. előtte bemelegítek vagy zuhany meleg vízzel vagy van egy saját technika nem tudom mennyire jó( vastag zoknit ráhúzok a szobában a villanykörtére ugy 1-2 percre aztán leveszem és abba dugom a dákót. Kicsit nevetségesesn hangzik de gyors és szerintem a célnak megfelel.)Na de nem ez a lényeg hanem most nem tudom eldönteni hogy a makkig kell e húzni vagy a makkon is végig kell e húzni vagy a bőrt fel húzzam e ?Síkosításra testápolót használok. Várom a megfejtéseket , köszi!


Törölt nick Creative Commons License 2009.05.02 0 0 2177
Sziasztok! tudna nekem segiteni valaki ,nem rég vettem egy andropéniszt használtan, és a használati utasitás és a hozzá tartozo DVD-t akitöl vettem már kidobta , nem tudnánekem elküldeni valaki akinek persze van ilyen , megköszönném!
gyula14/4 Creative Commons License 2009.04.30 0 0 2176
50 mm atmeroju PVC, 200mm husszu, vege leszukitve, egy vekony tomlo, mejd a kompresszor (vakum pompa). A PVC csore egy 5 mm atmeroju lyuk amit a huvelykulyommal befogok, ha nagy a vakum egy picit elengedem. Kezdetleges de nekem jo.
Előzmény: Elvetemült20 (2173)
Pumpamania Creative Commons License 2009.04.29 0 0 2175
Helló! Akinek van eladó H2-es Kaplan cilindere azt szivesen megvenném, köszi!

E-mail címem: pumpamania@gmail.com
zsandark90 Creative Commons License 2009.04.29 0 0 2174

Sziasztok!

 

arra lennék kiváncsi,hogy ez a kézi nyújtás tényleg hatásos?

nagyon megoszlanak a vélemények..

valaki azt mondja ,hogy semmit se ér,valaki meg nagyon dicséri.

 

 

kiváncsi lennék a véleményetekre,aki kipróbálta.

mondjuk 2 hónap alatt mennyit fejlődött?

 

 

előre is köszi. :]

Elvetemült20 Creative Commons License 2009.04.28 0 0 2173
És pontossan hogynéz ki az a házi vákumrendszer? Ha eléri a kellö vákumot akkor megáll? Nekemis házi készitésü van de az enyém nem motoros, csak kézi de nagyon jó.
Előzmény: gyula14/4 (2172)
gyula14/4 Creative Commons License 2009.04.27 0 0 2172

hazilag keszult, S.K, meg egy hutogep kompreszorjat hasznaltam

 

Előzmény: Tapasztalt13 (2167)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.26 0 0 2171
Részben igazad van, hisz nem zárható ki, hogy 20 éves kor alatt amúgy is nőtt volna magától. Azt viszont nem lehet tudni, hogy kézi módszerek, pumpálás vagy nyújtókészülék nélkül is annyit nőtt volna amennyit.

Vedd még bele azt, hogy ezek működő módszerek és dokumentálva van jó minőségű vonalzós képekkel és az is fontos, hogy nem mindenkinek működik ugyanaz a módszer, ezért érthető ha valaki végigpróbálja az összeset.
Előzmény: nudiboyka (2169)
veddmeg Creative Commons License 2009.04.26 0 0 2170
én 16 vagyok a faszom már 3 éva 13 cm volt másfél honap után 14,5 lett.......hála a pumpának
Előzmény: nudiboyka (2169)
nudiboyka Creative Commons License 2009.04.26 0 0 2169

jajj fiuk  .. ne engedjetek magatokat befojasolas ala''

-------------------------------------------------

ha 18-20éven aluli azt ajanlom ne novesse a farkat  kulombozo tecnikaval--

addig amig teljesen ki nem vagytok fejlodve addig varjatok vele --

   a fasz kb 10eves korbanl kezd  naggyobodni es  kb 20eves korig eleg lassan de  fejlodik--

 --  es majd mikor mar testileg a fejlodesed leal akkortol kell aggodni--

 de nagyon sok 12eves fiunak mar a farka az atlagnal nagyobb kb 15-cm hosszu es 4-5cm atmero az normalis  es azok lesznek 20-22cm   kesobbi korban ..

akiknek mikro penisz van 4-5 cm 12 -14evesen  az  mar  fejlodesi lelasulasa van de  lehet hogy gyors fejlodese lesz  15 -17eves korban .. ( a tini korban  14-15 eves amikor a test a  sokat valtozik atlagosan)

 egyebken    ne higgyetek  a penis hoszabito  teknikakban  ..ugyan is  altalaban a fiatalok azok akiket a media (reklam) betud csapni  es a fiatalok kik kepesek  az utolso zsebpenzuket is a csaloknak oda adni - tudni kell hogy lehet a tecnika nelkul is ugyan ugy megnőtt volna  hiszen egy fejlodo korunak  automatikusan is nő..

 szerintem akik  tinik es hasznaltak a teknikakat nem a teknika segitet hogy nővessze a faszat hanem az ő fejlodo kora .....

 

tehat erthetoen ha a  pompaddal jatszottal akkor nem a pompa segitet plus 3cm noveleset hanem a termeszetes  fejlodes.. amit a media ir mint tanusito eredmeny az hamis vagy pontossan a fiatalok adtak .. es ezzel vissza elnek  mivel egy hatalmas biznisz ...

 ha meg nezitek sok 30 -40eves is csinalja es nem is  nő  semmit -szoval kilatastalansag az idosodo kornal a  fejlodes leall...

 

bocs a felvilagosito hozza szolasomat de   olvasatok el tobbszor es az ekezetet is gondoljatok ra -az en betu rendszerem francia es ezert nincs ekezetu  betuim ..

 

szia mindenkinek

 

 

Elvetemült20 Creative Commons License 2009.04.25 0 0 2168
Roniee nem azt kérdeztem hogy te hány éves vagy:)

Tapasztalt13: téged kérdeztelek hogy hány éves vagy, még jó pár hozzászólással ezelött.

Jahh nekem megált a növekedés mint a cövek.... Nemsoká leállok és kiprobálom az egyhonap szünetet....
Tapasztalt13 Creative Commons License 2009.04.24 0 0 2167
Gyula milyen vákuum készüléket használtál?
gyula14/4 Creative Commons License 2009.04.24 0 0 2166

ja , 14- rol 15-re jutottam.

 

gyula14/4 Creative Commons License 2009.04.24 0 0 2165
hali! uj vagyok itt, de orulok, hogy it lehetek. En vakumos modszerrel probalkoztam, az eredmeny egy ev alatt 1 cm, igaz , hogy nem szakszeruen csinaltam .
Ronieee Creative Commons License 2009.04.23 0 0 2164
1) kb 5-6 hétig próbálkoztam vele, 2x:) a kettő között eltelt kb egy év
2) hát nekem is ilyen 5-6óra volt naponta szerintem, annál több tutti nem
3) 11 vagy12vel kezdtem és olyan 15,5ig mentem fel.

szerintem addig tutti nincs eredménye még nem lesz nagyobb mint a pöcsöd állva...igy logikus.
Előzmény: Tapasztalt13 (2163)
Tapasztalt13 Creative Commons License 2009.04.23 0 0 2163

Ronieee

Egy 3 kérdésem lenne ha nem gond.

 

 

1. Pontosan mennyi ideig használtad az androt?(nap)

2. - II -?(óra/nap)

3. Mennyi plusz nehezéket tettél rá?

Ronieee Creative Commons License 2009.04.23 0 0 2162
ott a pont:)
Előzmény: Kurtafarkú kismalac (2161)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2009.04.23 0 0 2161
Én speciel az autókban a sok krómnál csak a bőrülést utálom jobban...  :-)
Előzmény: vitéz Matschkássy Izidor (2157)
bajnok57 Creative Commons License 2009.04.23 0 0 2160
szevasztok akit érdekel bathmet az irjon a bajnok5757@freemail.hura na császtok
Ronieee Creative Commons License 2009.04.22 0 0 2159
nekem csak petyhüdten lett nagyobb tőle
Előzmény: Tapasztalt13 (2158)
Tapasztalt13 Creative Commons License 2009.04.22 0 0 2158

Teljesen jogos...

Nektek nemnőtt semmit 1 hónap alatt?

vitéz Matschkássy Izidor Creative Commons License 2009.04.22 0 0 2157
Mentálisan: Be kell szerezni egy Jaguart, bőrüléssel és sok krómmal és a péniszkérdés máris megoldódott.
Ronieee Creative Commons License 2009.04.22 0 0 2156
"Egyébként mi a problémátok az androval?Sztem ellehet viselni"

na majd ha ezt ugyanígy gondolod egy hónap mulva, akkor neked való a cucc:)
Előzmény: Tapasztalt13 (2154)
Tapasztalt13 Creative Commons License 2009.04.22 0 0 2155
Mindenki csak 2 hónapig használta az androt?
Tapasztalt13 Creative Commons License 2009.04.22 0 0 2154
Egyébként mi a problémátok az androval?Sztem ellehet viselni.
Tapasztalt13 Creative Commons License 2009.04.22 0 0 2153

Nem vagyok egy szakértő de én már kb 2 éve próbálgatom növelni.

Most vagyok 17 éves...

Én a Dj.Joel Kaplan Vákuum pumpát vettem meg mert azon nagyon érzékenyen lehet állítani a vákuumot és választható méretű hengerek vannak. http://www.penen.hu/cylinder.htm

Sajnos 2 hónap után abba hagytam mert azt olvastam hogy csak az andro hatásos de ez majd kiderül. most napi 6 órát használom az androt. De ennek is csak két hónapot adok.Sztem 2 hónap alatt kiderül hogy használ-e vagy se. Inkább 10E-ért próbálom ki hogy használ-e mint hogy ezért is 50E-t adjak...

Sztem akkor is tovább használom 2 hónapnál ha legalább 0.5 cm-t nő.

 

Törölt nick Creative Commons License 2009.04.20 0 0 2152
Platózol, állj le 1-2 hónapig mindennel vagy csinálj teljesen más rutint. Pl. ha eddig pumpáltál most csak kézzel nyújts.

Meg hát vannak bizonyos határok is szóval pl. 2 méteres farkad sose lesz sajnálom. :D
Előzmény: Elvetemült20 (2150)
Ronieee Creative Commons License 2009.04.20 0 0 2151
Kalandos élete van annak az andronak:))) talán valakin segít is egyszer:D
...24 vagyok amúgy...

húsklopfoló:))) LooL:) bazz, nem érded át nem fér bele a pumpába de nem elég:) lehet ez már jelent vmit...majd nőt is kereshetsz hozzá akinek befér:))
nem vagy egyszerü eset:)
Előzmény: Elvetemült20 (2150)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!