Hm. . .elob vagy utobb fekete lesz, es akkor nem fogod banni, hogy el kell tenni valahova. Nekem nagyon izlenek a natur husok is, csirke, hal, - csak so-bors, kicsi olajjal megkenve, talalaskor citromlevet csavarok ra.
Most tervezünk egy <a href="http://www.ontottvasedeny.hu/catalog/index.php?p=galleryGalleryShow&iId=9&iIdLink=8&iType=1" target="_blank">ilyen</a> öntöttvas serpenyőt beszerezni. Ha megvan, megosztom a tapasztalatokat.
Hogy lehet egy "ócska" paprikás krumpliért így lelkesedni? - pláne, ha tudnád, hogy az a bajúszon lecsurgó pirosas lé milyen ártalmas. :))... Hol van? megyek!... vagy már csak emlék? :-((
Én amire esküszöm-esküdtem eddig az a cserép, edény lábak fazék, még a serpenyőm is cserép..:)
Apukám gyűjti ezeket az öntöttvas edényeket, ezt vettem neki.
De hogy utánnaolvastam...hogy más az íze tőle az ételnek, már ez túl van a "beavatáson"-nem hiszem hogy megkapja..:)
Vasárnaponként van Keszthelytől nem messze egy piac, ott árulják őket, ez 3 ezres volt. Amit még kinéztem egy sütő "platni" anyagában rácsos, de nem lyukacsos,
fa nyele van és kb 45 centi átmérőjű...az is ennyi.
Amit ember ilyet kíván mindent árulnak, fazék ,lábos, csipeszes goffri és ostyasütő a legdrágább egy üst volt, kb. 45 centi átmérőjű az is 5 ezer ft-ért.
Aki zalai annak egy fél nap odajutni, de ha gondoljátok kérek legközelebb telefonszámot a hapsitól aki árulja ezeket.